اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است

اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است

ابوالفضل مناف زاده
۱۳:۴۱ ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است

کریتوس در بازی ۲۰۱۸ God of War با تعدادی از خدایان اساطیر نورس روبرو شد، برخی را از پای درآورد و با برخی دست دوستی داد و پیمان اتحاد بست.

مجموعه‌ی God of War همواره داستانِ تقابل یک مرد (غالباً خشن) با خدایان یونان باستان و نورس را روایت می‌کرده است. نسخه‌های اولیه‌ی این مجموعه مسیری را پیش گرفتند که کریتوس (Kraitos) به تدریج مجبور شد تا تقریباً تمامی خدایان یونان باستان را از دم تیغ بگذراند. پس از آن، وی به دنبال یک زندگی آرام و عادی به میدگارد رفت تا به دور از هر گونه ماجراجویی خطرناکی پسرش آترئوس (Atreus) را بزرگ کند.

اما در حالی که به نظر می‌رسید شرایط بر وفق مراد کریتوس است و هیچ فردی مزاحمتی برای زندگی عادی او ایجاد نمی‌کند، مجبور شد تا مسیر بلندترین قله در قلمروی نهم را طی کند. در نهایت، این موضوع بنا به دلایلی برای او بسیار گران تمام شد و به نوعی ذات حقیقی او را مجدداً آشکار کرد.

این مقاله شامل مواردی است که محتوای داستانی بازی God of War 2018 را فاش می‌کند

حتی با اینکه بازی God of War 2018 گیم‌پلی و به طول کلی سبک این مجموعه را دستخوش تحول کرد، اما باز هم نتوانست تا از برخورد خشونت آمیز کریتوس با خدایان جلوگیری کند. البته، در مقایسه با بازی God of War 3، کریتوس بسیار ملایم‌تر رفتار می‌کند، هدف و انگیزه برای بقا دارد، شخصیت پردازی و داستانش عمیق است و صرفا قرار نیست که هر که در مقابلش قرار می‌گیرد را سلاخی کند. در واقع، برخلاف سابق کریتوس در این بازی تنها به بزرگ کردن آترئوس فکر می‌کند و می‌خواهد تا زندگی خوبی برای او بسازد.

از آن گذشته، شرایط زمانی پیچیده می‌شود که به هویت اصلی پسر کریتوس پی می‌بریم. با اینکه لوکی خدای فریبکاری در اساطیر نورس است اما به نظر می‌رسد که آترئوس در طول بازی God of War: Ragnarök که به گفته‌ی استودیوی سانتا مونیکا (Santa Monica) آخرین عنوان از مجموعه‌ی نورس است، شخصیت اصلی‌اش را آشکار می‌کند.

علاوه بر کریتوس و لوکی، این بازی میزبان خدایان و موجوداتی که مقام نیمه خدایی دارند نیز است. برای مثال، یورمونگاندر (Jörmungandr) یا همان مار عظیم الجثه‌ی معروف که فرزند لوکی است و یا اژدهایانی که کریتوس در طول بازی God of War با آن‌ها می‌جنگد از این دسته از موجودات هستند. برخی از این موجودات نظیر یورمونگاندر به طور مستقیم در امور خدایان دخیل هستند و حتی در اساطیر نورس پیشگویی شده است که در طول واقعه‌ی راگناروک، این مار عظیم الجثه با ثور خواهد جنگید.

خدایان نورس به دو دسته‌ی کلی تقسیم می‌شوند: اِسیِر (Aesir) و وانیر (Vanir). اِسیِرها که در بازی God of War به وفور با آن‌ها برخورد می‌کنیم، به طور معمول به قدرت خود متکی بوده و جنگجو هستند. در نقطه‌ی مقابل، وانیرها بیشتر به دلیل دانش خود شناخته می‌شوند اما ممکن است که گاهاً رفتارهای خشونت آمیز از خود نشان دهند.

میمیر

کریتوس و میمیر

میمیر (Mímir) را می‌توان مهم‌ترین خدای نورس در مجموعه‌ی God of War قلمداد کرد. او زمانی در خدمت اُدین (Odin) بود و یک اِسیِر تلقی می‌شد. سپس، اُدین چنین احساس کرد که میمیر در ماجرای درگیری با غول‌های یوتنهایمی به او خیانت کرده است و این موضوع باعث شد تا او در نوک بلندترین قله‌ی میدگارد زندانی شود. میمیر در اساطیر نورس به عنوان خدای دانش و خرد شناخته می‌شود و همراهی او می‌توانست برای کریتوس بسیار ارزشمند باشد. بنابراین، کریتوس سر او را از جسمش جدا کرد و او را به عنوان همراه خود برگزید.

طبق اطلاعات منتشر شده، سر بریده‌ی میمیر در بازی Ragnarök مجدداً به عنوان راوی و محرم اسرار کریتوس ایفای نقش خواهد کرد و دانشش را در اختیار او و آترئوس قرار خواهد داد.

فریا

god of war 2018 freya

فریا (Freya) تنها خدای وانیر است که در بازی God of War با او روبرو شده‌ایم. او کسی بود که به سر بریده شده‌ی میمیر جان بخشید و او را زنده کرد. فریا در اساطیر نورس به عنوان الهه‌ی عشق و همسر سابق اُدین شناخته می‌شود، علم پیشگویی دارد و از دانش فراوانی برخوردار است. در بسیاری از مقاطع بازی God of War، فریا با کریتوس متحد است اما این اتحاد سرانجام خوشی ندارد.

البته، پیش از کشته شدن پسر فریا یعنی بالدور (Baldur) توسط کریتوس و تبدیل شدن این اتحاد به یک دشمنی ابدی در بازی Ragnarök، فریا با برگزیدن هویتی جعلی سعی داشت تا الهه بودن خود را از کریتوس مخفی کند که این موضوع باعث برانگیخته شدن خشم خدای خشم و جنگ شد.

بالدور

اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است

بالدور در اساطیر نورس به عنوان یک اِسیِر، خدای نور و پسر فریا و اُدین شناخته می‌شود. همچنین، او نقش اصلی‌ترین دشمن کریتوس در بازی God of War 2018 را بر عهده دارد و دست بر قضا به عنوان یکی از سرسخت‌ترین دشمنان این مجموعه نیز شناخته می‌شود. همچنین، اولین تقابل او و کریتوس زمانی صورت می‌گیرد که وی به دنبال نگهبان غول‌های یوتنهایمی که در میدگارد مخفی شده است می‌گردد. اگرچه هدف او فایِ، همسر کریتوس بود، اما بالدور کریتوس را با یک غول یوتنهایمی اشتباه می‌گیرد و این دشمنی از این نقطه کلید می‌خورد.

علاوه بر این، فریا به عنوان مادر بالدور از پیش‌بینی‌هایی که در مورد او صورت گرفته بود هراس داشت و تصمیم گرفت تا او را به وسیله‌ی یک جادو از مرگ بی‌دلیلش مصون کند. البته، این جادو و طلسم او را شکست ناپذیر کرد اما باعث شد تا هیچ احساسی درون او وجود نداشته باشد و از مادرش جدا شود. در نهایت، آترئوس با یک تیر آغشته به یک اکسیر خاص، طلسم او را شکست و بالدور متعاقباً توسط کریتوس کشته شد.

مگنی و مودی

اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است

مگنی (Magni) و مودی (Modi) در اساطیر نورس، مقامی نیمه خدایی دارند و در دسته‌ی خدایان اِسیِر قرار می‌گیرند. این دو برادر ناتنی به عنوان فرزندان ثور، نوه‌های اُدین و خدایان قدرت و شجاعت شناخته می‌شوند. آن‌ها پس از وقایع ابتدایی بازی God of War به همراه بالدور به دنبال آترئوس و کریتوس می‌گردند. طبق پیش‌گویی‌های اساطیر نورس، مگنی و مودی از معدود افرادی به شمار می‌روند که از واقعه‌ی رگناروک جان سالم به در خواهند برد و وارثان چکش ثور، میولنیر (Mjölnir) هستند.

اما برخلاف انتظارات، حضور کریتوس در نه قلمروی نورس، تاثیرهای ناگواری در پیشگویی‌های اساطیری داشته و عمر این دو برادر حتی به شروع واقعه‌ی رگناروک نیز قد نمی‌دهد. در مبارزه‌ی مگنی و مودی با کریتوس و آترئوس، جمجمه‌ی مگنی توسط کریتوس و تبر لِوایثان (Leviathan) خرد شد و مودی از مهلکه گریخت. البته، مودی دو بار دیگر با کریتوس و آترئوس روبرو شد که در سومین تقابلش، توسط آترئوس کشته شد.

ثور

اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است

اگر بخواهیم دقیق اظهار نظر کنیم، کریتوس در God of War 2018 هیچ گاه ثور را ملاقات نکرد. ما نیز به عنوان گیمر هیچ‌گاه ثور را در این بازی ملاقات نکردیم و تنها چند ثانیه‌ای فرصت فراهم شد تا چکش او را مشاهده کنیم. در واقع، تنها آترئوس بود که در رویای خود موفق شد برای مدتی کوتاه ظاهر او را ببیند. اما همین چند ثانیه به علاوه‌ی تریلر بازی God of War: Ragnarök کافی هستند تا حضور ثور در این بازی به عنوان یک باس فایت چالش‌برانگیز تایید شود. احتمالاً در این بازی ثور به دنبال انتقام فرزندانش است و دشمن اصلی کریتوس در طول واقعه‌ی رگناروک به شمار خواهد رفت.

تا قبل از شروع وقایع God of War، کریتوس در ساختن یک زندگی آرام و عدم ایجاد تنش میان خود و خدایان دیگر موفق عمل کرده بود، اما کشتن تعدادی از خدایان و جلو انداختن تاریخ شروع واقعه‌ی رگناروک، موضوعی بود که توجه‌های فراوانی را به سمت او جلب کرد.

علاوه بر خدایانی که در بازی God of War 2018 با کریتوس روبرو شدند، او به زودی با دیگر خدایان نورس نیز ملاقات خواهد کرد. حضور ثور به وسیله‌ی تصاویر مفهومی منتشر شده از بازی Ragnarök و صحنه‌ی پایانی بازی God of War 2018 در بازی بعدی این مجموعه قطعی خواهد بود. علاوه بر این، تریلر Ragnarök حضور تیر (Tyr) در این بازی را تایید کرد و با توجه به این که این بازی آخرین قسمت از اساطیر نورس خواهد بود، شاهد حضور اُدین در این بازی خواهیم بود.

ایرانیکارت

مطالب مرتبط سایت

تبلیغات

اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است
اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • T800 گفت:

    به نظرم بهتر بود برای اساطیری که تو قسمت دوم احتمال اومدنشون بود مقاله مینوشتین
    تازه اسپویل هم به حساب نمیومد

  • یوهان گفت:

    مقاله جالبی بود خسته نباشید 👏👏

  • Mobin گفت:

    واکنش Lance mc donald به اومدن گاد روی پیسی🤣👍
    https://s4.uupload.ir/files/img_20211022_143641_m99x.jpg
    الحق هم جای PS5 دقیقا همون جاست
    کنسولی که نه انحصاری داره و نه سرویسی مثل گیمپس
    همه اینا به لطف عمو جیمبو هست سرباز فیل اسپنسر

  • دوستان یه نظریه خفن دارم براتون
    که میگه اودین همون فروشنده جدید بازیه
    از تشابهات ظاهری میشه به عینک تک چشمی که اشاره به چشم بینای اودین داره و اون هشت پای صورتی که احتمالا همون اسب هشت پای افسانه ای اودین هست و یا اومگا یا نماد خدایان که روی سینش نقش بسته
    اما اشارات به همین مسایل ظاهری ختم نمیشه و اگر توجه کرده باشید کارگردان جدید بازی گفته بود اودین ظاهری عامیانه خواهد داشت و با تصوری که در فیلم های مارولی دارید خیلی فرق داره
    دقیقا مثل زئوس که موقع دفن کردن مادر و برادر کریتوس یک چهره عامیانه و قبر کن به خودش گرفته بود
    ضمنا عکس های تمامی شخصیت های اصلی بازی نشون داده شد به جز اودین و یک شخصیت جدید رو معرفی کردن بنام دورین !

  • Nietj گفت:

    مقاله خیلی جالبی بود ممنون
    عکس اخر هایپ رو میترکونه به مولا فکرش رو بکن نبرد تاندر گاد نورس با کریتوس چی بشه …..

  • M2Cian گفت:

    ممنون بابت مقاله،
    به دوستان پیشنهاد میدم برید اون بخش از اساطیر نورس رو که مربوط به کشته شدن بالدور هست بخونید، بی شباهت به بازی نیست ولی اینکه توسط چه کسی و به چه شکلی کشته میشه خیلی زیباست

  • مقاله برای کسانی که میخوان به تازگی با اساطیر نورس آشنا بشن واقعا کار آمد هست و از هر اسطوره حاضر در نسخه چهارم یک سری اطلاعات گلچین نوشتین واقعا ممنون

  • کریتوس بیاد ایران توسط علی کوچولو و مهدی امینی کشته میشه خخخ

  • مورد انتظارترین مادها برای گاد آو وار روی پیسی:
    – ماد Ornstein & Smough بجای مگنی و مودی.
    – ماد سی جِی و بیگ اسموک بجای کریتوس و بالدر.
    – ماد شرک و اژدها بجای کریتوس و اژدها.
    – ماد thomas the tank بجای یورمانگاندر.
    – و البته، ماد سطل آشغال بجای آترئوس.

  • بنظر من گاد رگناروک نمیتونه موفق بشه
    و دو دلیل اساسی داره
    اولا پای گذاره گاد جدید کوری بارلوگ بود برای یک سه گانه و تمامی پیش زمینه های خدای جنگ ۲۰۱۸ از تصورات و تفکرات این کارگردان الهام میگیره
    دوما جم کردن بازی در یک دوگانه بجای سه گانه می‌تونه هم به خیلی از سوال ها پاسخ نده هم جمع بندی شتاب زده ای داشته باشه
    صداپیشه کریتوس هم ی چیزی از خودش گفت که شیرین بشه که بخاطر من رگناروک طول کشید
    از اواسط بازی تیم با این استدلال که برای ی سه گانه دنیای نورس خیلی کش دار میشه و جذابیت و عطش بازی از بین میره در آخر کار، رگناروک رو به یک بازی دو فصلی ینی‌ قبل واقعه رگناروک و بعد از اون در یک بازی خلاصه کردن و حدودا ۴۰ ساعت داستان داریم بجای دوتا بیست ساعت دیگه
    در حالی که ما ۹ تا خدای جنگ تو یونان داشتیم و خدایان نورس واقعا در حد و اندازه یونان باستان پتانسیل داشت
    گیریم اصلا بازی دوم هم مثل اولی شاهکار بشه
    چرا با وجود این همه پتانسیل باید بازی رو تو ی دوگانه خلاصه بکنن ی‌ جورایی به مخاطبشون اعتماد قبل رو ندارن چون تنوع بازی ها از قبل بیشتر شده میترسن مخاطبشون رو از دست بدن
    نمیدونم چرا کوری بارلوگ قبول کرد ب خاطر ی آی پی جدید اونهمه رویا و آینده ای که برای خدای جنگ داشت رو بیخیال بشه !

    • Gamer 207 گفت:

      تموم شد ، خیلی تاثیر گذار بود
      برم این قاب کنم بزنم رو دیوار خونمون

      • دوست عزیز من خودم گیم رو با گاد ۲ شروع کردم و روش تعصب دارم به شدت
        اما گاد فقط گرافیک و گیم پلی سریع نیست
        گاد آو وار هویت تمام صنعت گیم محسوب میشه
        اینکه بخوان با ی دوگانه بدون کارگردانی کوری بارلوگ جمعش کنن غیر منطقی به نظر میرسه
        حداقل ی‌ سه گانه با دوتا بازی فرعی در رابطه با آترئوس جا داشت
        بعد از این برن سمت خدایان مصر ؟
        مسخره میشه

        • Gamer 207 گفت:

          من خودمم با گاد ۱ شروع کردم و تقریبا همه گاد ها رو بازی کردم
          دلیل این دوگانه رو کوری بارلوگ گفت
          گفتش اگه بخوان سه گانه بکنن ۱۵ سال طول می‌کشه تا پرونده نورس تموم بشه
          برای همین تو دوگانه تموم کردن
          اگه بخوان سه گانه بکنن هر کدوم پنج سال طول می‌کشه بسازن یا چهار سال
          خب به جاش تو دو قسمت تموم کنن گاد رگناروک یک جوری دو قسمته به خاطر محتوا خیلی زیادش
          در ضمن این شخص که کارگردان این نسخه هست باید بگم هر چی طراحی عالی که تو گاد هست زیر نظر ایشون طراحی شدن پس نگران نباش صبر کن بیاد دو ماه طول می‌کشه بتونیم تموم کنیم این نسخه رو اون گاد قبلی که خیلی طولانی بود فک کنم دو برابر بشه دیگه ببین چی میشه گیم پلی اش هم که مثل ساعت کار می‌کنه از بس روونه

    • MahyarMsm گفت:

      ۱_میخواستن بازم ادامه داشته باشه ولی گفتن اینطوری مثلا باید روی فیمبول وینترز تمرکز میکردیم. اگه فیمبول وینتر تموم میشد شما باید ۵ یا ۶ سال صبر میکردید تا اتفاقات بعدش رو ببینید!!!! ۴۰ ساعت زمان خوبیه برای بازی که تمومش کنن و کسی سوال خاصی در ذهنش باقی نمونه
      ۲_این شخص که کارگردان جدید گاد شده طراح ارشد گاد بوده. یکی از تاثیر گذار ترین نقش ها در ساخت بازی همینه پس الکی انتخابش نکردن
      ۳_داستان بازی و تمام اون تفکرات و تصوراتی که میگید مال همین کوریه و کاملا درش دخالت داشته.
      بعدشم کوری بارلوگ خودش تایید کرده که عالیه مشکلت دیگه چیه؟

    • واقعا حرف درستیه ولی متعصبا قبول نمیکنن که
      دیگه گاد کم کم تکراری شد باید سانتا بره سراغ ایپی جدید

    • Black Knight گفت:

      کوری بارلوگ نه خالق گاد بوده نه کارگردان همه نسخه هاش بوده
      این سنت همیشگی سانتا مونیکاست که هر بازی رو به یه نفر بدن کارگردانی بکنه
      خود بارلوگ هم Eric Williams رو به عنوان کارگردان این نسخه انتخاب کرده که تو تمامی نسخه های گاد بوده و طراحی کمبت بوده !
      مطمئنا بارلوگ میدونسته داره کی رو انتخاب میکنه

  • Gamer 207 گفت:

    مقاله بسیار خوبی بود
    به نظرم من گاد آف وار بعدی بزرگ ترین گاد آف وار هست
    و از قضا شخصیت های زیادی هم داره

  • ms(KRATOS) گفت:

    امیدوارم تو بازی قلمروی اسگارد نابود نشه.بتونیم بعد از اتمام بازی هم به اسگارد بریم خیلی خوبه

    • SEHSANHS گفت:

      یا تو بازی کریتوس میمیره و داستان کریتوس به اتمام میرسه (امیدوارم اینطوری نشه. تحمل یه ثانیه جایگزین شدن کریتوس با یکی دیگه رو ندارم (اترئوس که اصلا. امیدوارم بزنیم اینم)) که اینطوری فک نکنم بشه یا هم قراره کل نورس رو نابود کنیم که اینطوری باز جایی نمیمونه بر گشتن (اصولا راگناروکه دیگه باید کل نورس نابود شه) یا هم اتفاقات دیگه ای خواهد افتاد. در کل من فک نکنم بشه برگشت.

  • MahyarMsm گفت:

    ممنون اقای مناف زاده
    جالب بود
    ولی یه چیزی رو باید خدمت شما بگم
    پسران ثور کوچیک ترین اهمیت رو براش داشتن و دلیل اصلیش برای پیدا کردن کریتوس اصلا اونا نبودن
    ثور اومده بود تا ببینه کدوم کله گنده ای باعث اشفتگی و بهم خوردن پیشبینی های اودین شده.
    حالا از اینا که بگذریم یکم هم درباره اونایی که احتمالا میبینیمشون صحبت کنیم
    به نظرم سورت‌، فنریر، فرزندان فنریر و هایمدال توی بازی هستن
    اینا نقش های خیلی مهمی در رگناروک دارن. شاید اگه یکی از اینا نباشه یه تیکه بزرگ از پازل رگناروک نیست و کامل نمیشه.
    یه حسی بهم میگه قراره زئوس رو در هل ملاقات کنیم ولی به صورت یک توهم. حتی توی گاد ۲۰۱۸ هم دیدیمش که میمیر گفت بهش اصلا دقت نکن. موضوع اینه که هل هایم برای افراد گناهکاریه که مردن و اونایی که در اثر کهولت سن جونشونو از دست دادن. این افراد با ایجاد توهم گناهانی که انجام دادن شکنجه میشن. کریتوس وقتی میره اونجا تا اون محافظ پل رو بکشه زئوس رو میبینه
    حتی روی یک کشتی صحنه ای که کریتوس با مشت زئوس رو میزنه رو دیدیم!!! پس بعید نیست اینبار هم ببینیمش ولی بیشتر از قبل.
    حالا که رسید به اینجا یادتونه یه غول عقاب مانندی اونجا بود و داشت تماشا میکرد؟ اون قرار بود باس فایت بازی باشه ولی نشد
    شاید کریتوس از بیکاری با اونم مبارزه کرد!😀

اساطیر نورس که کریتوس با آن‌ها رو‌به‌رو شده است