مصائب بزرگ؛ ۱۵ مورد آزاردهنده در بازیهای داستانی
در دنیای بازیهای ویدئویی امروزه شاهد عرضهی عناوین بزرگ و موفق بسیاری هستیم، اما مگر میشود یک بازی بزرگ و محبوب همیشه خالی از ایراد و اشکال باشد؟ با هم در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به ۱۵ مورد از آزار دهنده ترین مواردی که در عناوین بزرگ شاهد آنها بودهایم.
۱۵ – آیتمها و پرداختهای درون برنامهای بازی Assassins’ Creed Unity
با وجود اینکه مخاطبان باید مبلغ بالای ۱۰۰ دلاری را پرداخت میکردند، اما در ازای آن آیتمهای مفید و مناسبی را برای بازی بهدست نمیآوردند. از طرفی فروشگاه بازی نیز از لیست اقلام مناسب و کافیای برخوردار نبود و همین موضوع باعث ایجاد ناراحتی در میان هوادارن این عنوان شده بود. یوبیسافت (Ubisoft) نیز برای حل این مشکل فروشگاه بازی را با گذشت زمان پربارتر کرد تا بتواند محتویات مناسبی برای عرضه داشته باشد.
۱۴ – سیستم کسب XP در بازی Assassin’s Creed Odyssey
XP Booster از ویژگیهای بارزی است که در بسیاری از عناوین نقش آفرینی آنلاین و داستانی شاهد آن هستیم. این خصوصیت باعث میشود که بازیبازان برای دریافت XP های بیشتر تلاش کنند. یوبیسافت از ابتدای انتشار این عنوان بهدنبال فروش XP Booster به بازیبازان بود. حالا مشکل این موضوع کجاست؟ در طول بازی برای کسب XP بیشتر باید ماموریتهای فرعی را انجام دهید، اما متاسفانه مقدار بسیاری کمی XP از آنها کسب میکنید که این موضوع بسیار آزاردهند بود چون مجبور بودید مراحل فرعی بسیار تکراری بازی را برای کسب XP تجربه کنید. این مراحل که اکثرا شبیه هم بودند و از خلاقیت خاصی نیز برخوردار نبودند که باعث میشد این عنوان پس از مدتی برای مخاطبان خسته کننده شود.
۱۳ – از دست دادن پیشرفتها در بازی Watch Dogs: Legion
این بازی جز عناوین بسیار خوب سال گذشته به شمار میآید. با وجود اینکه سال گذشته چندین بهروزرسانی برای بازی منتشر شد، ولی مشکل مهمی که در بازی باعث میشد تا برخی از پیشرفتها و ارتقاهای خود را در بازی از دست بدهید، برطرف نشد. این موضوع باعث شد که بازیبازان نتوانند بسیاری از پیشرفتهای از دست رفتهی خودشان به خاطر مشکل بازی، بازیابی کنند. با وجود اینکه به نظر میرسد این مشکل برطرف شده باشد ولی آیا باز هم ارزش این را دارد که چندین هفته را صرف این موضوع کنید تا این آیتمهای از دست رفته را کسب نمایید؟
۱۲ – پورت پر از اشکال بازی Batman: Arkham Knight برای رایانههای شخصی
این بازی پس از آنکه در سال ۲۰۱۵ برای کنسولهای نسل هشتمی پلیاستیشن ۴ و ایکسباکس وان منتشر شد، نقدهای مثبت زیادی در زمینههای فنی دریافت کرد، اما در مورد پورت نسخهی پلتفرم رایانههای شخصی مساله برعکس بود. پورت این بازی به حدی بد بود که حتی در بسیاری از سیستمهای قدرتمند نرخ فریم بازی، ثبات نداشت. در کنار آن وجود باگها و گلیچهای متعدد باعث شد که کمپانی برادران وانر (Warner Bros)، نسخههای پلتفرم رایانههای شخصی را پس بگیرد و پول بازیبازان را به آنها پس بدهد. چند ماه بعد نسخهی اصلاح شدهای از این بازی منتشر شد که مشکل فریم ریت را برطرف کرد ولی هنوز مسائل مربوط به خودش را داشت.
۱۱ – محتواهای حذف شده از بازی Resident Evil 3 Remake
نسخهی بازسازی شدهی عنوان کلاسیک Resident Evil 3 که در سال ۲۰۲۰ منتشر شد، اسباب ناراحتی برخی از هواداران قدیمی مجموعه را فراهم کرد. در این عنوان بسیاری از قسمتهای بازی اصلی حذف و مدت زمان آن بسیار کمتر شده بود. یکی از معروفترین قسمتهایی که در بازی حذف شد، قسمت برج ساعت در این بازی بود که یکی از لوکیشنهای بسیار ماندگار برای هواداران این سری به حساب میآید. یکی از مادهای معروف بازی کلاسیک به نام Resistance نیز در این عنوان وجود نداشت که هوادارن انتظار داشتند تا آن را ببینند.
۱۰ – نسخهی کنسولهای نسل هشتمی بازی Cyberpunk 2077
در این مدت به اندازه کافی در مورد مشکلات و معایب بازی Cyberpunk 2077 خواندهایم. این بازی با وجود تبلیغات بسیار بزرگی که داشت، در زمان انتشار بر روی کنسولهای نسل هشتمی از نظر فنی عملکرد بسیار ضعیف و پر از مشکلی را داشت. با وجود اینکه امکان تجربهی نسخههای نسل هشتمی با کنسولهای نسل نهمی نیز وجود داشت ولی، باز هم بازی از وجود باگها و مشکلات متعددی رنج میبرد. در طی این مدت شرکت سیدی پراجکت رد (CD Projekt Red)، با انتشار چندین آپدیت سعی در کاهش مشکلات این بازی داشته، ولی با وجود تمام این پشتیبانیها نسخهی نسل هشتمی این بازی آن چیزی نبود که وعده داده شده بود.
۹ – مشکلات سرورهای بازی Diablo 3
شرکت بلیزارد (Bllizard) در زمان انتشار بازی Diablo 3 دچار یک اشکال محاسباتی بزرگ شده بود. آنها پیش بینی درستی از حجم بازیبازانی که تصمیم به تجربهی این عنوان به صورت آنلاین داشتند، در ذهنشان نداشتند. سرورهای بازی در زمان انتشار این عنوان، به خاطر استقبال خوب بازیبازان با چنان مشکلات شدیدی مواجه شده بود که بسیاری از مخاطبان توانایی تجربهی قسمت داستانی بازی را نیز نداشتند! عملا تا مدتها این بازی به خاطر سرورهای شلوغش غیر قابل بازی شده بود. بلیزارد هم سریع شروع به ارتقای سرورهای خودشان کردند اما، این موضوع در ابتدا باعث ایجاد اعتراضات بسیاری از سمت مخاطبان بازی شد.
۸ – لوتباکسهای بازی Middle-Earth: Shadow of War
این عنوان با معرفی سیستم بسیار جذاب مبارزات خودش به نام Nemsis و ارائهی یک داستان و جهان زیبا در دنیای سرزمین میانه، مانند یک رویا بود که به حقیقت پیوسته است. یکی از مشکلاتی که بسیار در این عنوان آزاردهنده عمل کرد، سیستم لوت کردن بازی بود. شما با پیدا کردن لوت باکسها آیتمها و توانایی هایی برای متحد کردن ارکها بهدست میآوردید. این آیتمها در خود بازی کمک زیاد خاصی به شما نمیکردند، اما برای دیدن پایان اصلی بازی باید بسیاری ازآیتمها را پیدا میکردید تا بتوانید این پایان را ببینید. از طرفی میتوانستید با صرف کردن پول واقعی بسیاری از آن آیتمها را خریداری کنید تا دیگر نیازی به جستجو پیدا کردن لوت باکسها نباشد. این موضوع باعث شد که بسیاری از مخاطبان بازی بابت وجودش شاکی باشند.
۷ – مشکلات فریم ریت بازی Bloodborne
Bloodborne یک عنوان بسیار عالی و جذاب بود که متاسفانه مشکلاتی در زمینه فریم ریت داشت. در حالت عادی بازی با ۳۰ فریم بر ثانیه اجرا میشد ، اما در بسیاری از موارد نرخ فریم بازی تا ۲۴ هم کاهش پیدا میکرد که در مبارزات نفس گیر بازی بسیار آزاردهنده میشد. دیجیتال فاندری نیز در زمان انتشار بازی به این موضوع اشاره کرده بود. با تمام این اوصاف، بعدا برای این عنوان چندین بهروزرسانی منتشر شد که این مشکل را برطرف کند.
۶ – فقدان بهروزرسانی برای بازیهای نسل نهمی
قدرت اجرای بازیها نرخ فریم بالاتر و کیفیت گرافیکی بهتر، از وعدهها و خصوصیات بسیار محبوب کنسولهای نسل جدید به شمار میآید. یکی از مشکلاتی که فقدان آن احساس میشود، نداشتن برنامهای دقیق برای اجرای بهینهی برخی عناوین مانند Bloodborne یا Drive Club با ۶۰ فریم در کنسولهای نسل نهمی است. این عناوین هنوز هم با نرخ ۳۰ فریم در کنسولهای نسل نهمی اجرا میشوند در حالی که مخاطبان انتظار داشتند بسیاری از این عناوین را در کنسولهای نسل نهمی با کیفیت بالاتری تجربه کنند.
۵ – کرشهای نسخهی کنسولی بازی Call of Duty Black Ops Cold War
این عنوان مراحل توسعهی پر حاشیهای داشت و در زمان انتشار بسیاری از مادهای معروف این سری را شامل نمیشد که در قالب بهروزرسانی منتشر شدند. با وجود انتشار بهروزرسانی نسخههای نسل نهمی این بازی هنوز از مشکلات کرش کردن رنج میبرد. این موضوع مخصوصا در نسخههای کنسول شرکت مایکروسافت بیشتر دیده میشود. هنوز هم با انتشار بهروزرسانیهای جدید، موضوع برطرف نشده است.
۴ – نسخههای غیر ژاپنی بازی Ys VIII: Lacrimosa of Dana
ترجمه و دوبلهی بازیها در زبانهای دیگر میتواند جذابیت و چالشهای خودش را داشته باشد، اما در این مورد بازی Ys VIII: Lacrimosa of Dana عملکرد بسیار ضعیفی داشته است. بسیاری از دیالوگها و محتواهای بازی دستکاری و به بدترین شکل ممکن ارائه شدند. این موضوع تا جایی باعث اعتراض مخاطبان این عنوان شد که مدیر استودیوی Nissa، آقای تاکورو یاماشیتا (Takuro Yamashita) با ارسال یک بیانیه در این مورد عذرخواهی کرد. آنها شروع به اصلاح این مشکل کردند و در زمانی که بازی برای پلتفرم رایانههای شخصی منتشر شد کاملا این موضوع بهبود پیدا کرده بود.
۳ – مرحله ۵۱ بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
مسائلی که بین هیدئو کوجیما و شرکت کونامی (Konami) ایجاد شد بر کیفیت بازی تاثیر گذار بود. بسیاری پایان بندی این بازی را مناسب نمیداستند و اظهار داشتند که بازی میتواننست در این مورد بهتر عمل کند. بعدها مشخص شد که بازی قرار بوده ادامه پیدا کند و یک بخش سومی برای بازی MGS V وجود داشته باشد که در نسخهی Collector’s Edition بازی ویدئویی از طرحها و سرانجام این مرحله قرار داده شد و مشخص گردید که پایان کنونی بازی، هدف قطعی و مورد نظر کوجیما برای این عنوان نبوده است.
۲ – فقدان بهروزرسانی رایگان نسل نهم در بازی Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition
پس از انتشار کنسول پلیاستیشن ۵ یکی از عناوینی که تبلیغات زیادی بر روی آن صورت گرفت عنوان Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition بود. متاسفانه این عنوان برای مخاطبانی که بازی اصلی را برای کنسول پلیاسیتشن ۴ خریداری کردهاند وجود نداشت. اگر تصمیم داشتید محتویات جدید بازی را تجربه کنید باید دوباره ۷۰ دلار پرداخت میکردید و بازی را دوباره خریداری میکردید. بسیاری از هوادارن بازی که در نسل هشتم این بازی را تهیه کرده بودند توقع داشتند تا بتوانند بهروزرسانی نسل نهمی دریافت کنند، ولی در این زمینه سونی پشتیبانی مناسبی ارائه نداد.
۱ – نبود بسته الحاقی داستانی برای بازی GTA V
در طی این سالها بهروزرسانیهای متعدد رایگانی برای بازی GTA Online منتشر شد، ولی هرگز شاهد انتشار یک بسته الحاقی داستانی برای این عنوان نبودیم. این موضوع باعث ناامیدی بسیاری از هوادارنی شد که دوست داشتند باز هم داستانهای جدیدی را در این عنوان تجربه کنند. با وجود اینکه این بازی برای کنسولهای نسل نهمی نیز منتشر میشود، ولی بعید به نظر میرسد که شاهد انتشار محتوای داستانی جدیدی برای کنسولهای نسل نهمی نیز باشیم.
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- بازی GTA V با این هدف ساخته شد که از هر نظر بهتر از GTA IV باشد
نظرات
خسته نباشید اقای کریم زاده عزیز :inlove: :rose: :rose: . رزیدنت اویل ۳ که بخش های حذف شده زیادی داشت و اکشن شده بود
همه اونا یه طرف فریم ریت بلاد یه طرف دیگه. امیدوارم در نسل۹ یک اپدیت بدن که این شاهکار رو حداقل ۶۰فریم بزنیم. بلادبورن یک شاهکاره که از اولین ورود به شهر یارنام دیوانه میشید. :inlove:
ممنون دوست عزیز امیدوارم که مطلب براتون مفید بوده باشه
Cyberpunk 2077 سلام با وقت نصف و نیمه ای که گذاشتم دو هفته ۹۰ گیگ آپدیتشو دانلود کردم.
بازیش با توجه به کلیپ هایی که دیدیم خیلی بهتر و عالیتر شده. هنوز وارد نایت سیتی نشدم ولی بازیش پایداره و بدون باگ و مشکلی نداره.گرافیک و گیم پلی هم عالی.
هیچ کدوم اندازه ی xp برام ازار دهنده نبود. خیلی اعضابم خورد شده بود سر این. اصن یه مدت میخواستم ول کنم بازی رو.
من ول کردم
منم سر xp های Odyssey خیلی مشکل داشتم به زور تونستم لولم رو به حدی برسونم تا با دشمنای بازی درگیر شم یک بار بازی رو ول کردم اما بعد چند وقت گفتم حیفه بزار بازی کنم.
من ازmgsv راضی بودم و هستم و۵بارم تمامش کردم.بازی بهترین گیمپلی ممکن رو داره و گرافیک و داستانشم حرف نداره.فلسفه های موجود در بازی هم واقعا جالب و تامل برانگیزه.let the legend come back to life
ولی هر طور که حساب کنی به mgs4 و mgs3 نمی رسه نه شخصیت پردازی و نه داستان 😐
نسخه سوم که اصلا الماسه دیگه چیزی مثل اون نمی بینیم
نسخه چهارم هم چیز از mgs3 کم نداشت 😐
تشکر دارم … کنار مورد اول ( نبود dlc برای gta v ) میشد( نبود dlc برای RED DEAD 2 )هم نوشت 😀 :-))
مورد دوم خیلی بد هست و من نمیدونستم و چقدر عجیبه چطور همچین کاری کردن ! مورد چهاردهم رو موافق نیستم چون کاملا مخالف اون چیزی که گفتین تجربه کردم البته فروختن xp واقعا چیز سمی هست مخصوصا در بازی نقش آفرینی که تقریبا با اینکار کلا ژانر میره زیر سوال
.
.
با تشکر آقای کریم زاده مطالب مفیدی بود.
یادم رفت در مورد سایبر پانک ۲۰۷۷ بگم بازی با ۲ تا اپدیت آخری که داد رو پلی ۵ تبدیل شده به هیولا ولی خبری از نسخه نسل ۸ ندارم خودم که بازی کردم رو کنسول ایکس باکس وان اس از اکت ۲ به بعد قبل از ۲ اپدیت اخری بازی کلا در هم شکست 😀 ولی سعید اقابابایی چند وقت پیش در پستی اشاره کرد که بازی با اپدیتی که داد البته پچ آخری نه کاملا تجربه رضایت بخشی داشته و خب حرف ایشون رو شخصا قبول به بسیاری از اشخاص دیگه و امیدوارم بازی هر چه زودتر برگرده به استور پلی استیشن
خواهش می کنم دوست عزیز خوشحالم که براتون مفید واقع شد 🙂
مورد دوم اصلا وجود نداره و تا به حال ندیدم داخل توئیتر یا ردیت کسی همچین مشکلی رو گزارش کنه و تو اخبار هم تا به حال بهش اشاره نشده
اشتباه مقاله اینجاست که فکر میکنه ultimate edition مایلز مورالز آپدیت نسل نهمی بازی هست،در حالی که در واقع یک نسخه صرفا نسل نهمی برای کسایی هست که میخوان ریمستر نسخه اول رو کنار مایلزموالز تجربه کنند و بازی اصلی آپدیت رایگان نسل نهمی رو داره
در صفحه استور پلی استیشن هم به این موضوع اشاره شده
:Ultimate Edition includes
– Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PS4™ and PS5™)
– Marvel’s Spider-Man Remastered (PS5™)
If you already own the PS4™ version of Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, you can get the PS5™ digital version at no extra cost and you do not need to purchase this product.
–
یک مورد دیگه هم این هست مرحله ۵۱ بازی MGSV تازه فقط ۳۰ درصد بازی رو شامل میشد و بعد از اون Intrude N313 آغاز میشده
واقعا حیف که بخاطر مسائل مالی و اختلافات کوجیما ۶ ماه قبل از تکمیل بازی از konami بیرون اومد و بازی ناقص موند
Metal Gear Solid V از همشون بدتر بود 😥
خسته نباشید جناب کریم زاده.
حسرتی که مرحله ۵۱ و chapter 3 peace به دلم گذاشت رو هنوز هم فراموش نکردم.
نمونش همین عکس اکانتم که ونوم اسنیک فریاد میزنه رو هیچ وقت تو بازی ندیدیم.
ممنون دوست عزیز امیدوارم که مطلب براتون مفید واقع شده باشه
موارد داخل بازی لست ۲ هم خیلی آزاردهنده بود تا خیلی زیاد 😐
۱۴ و ۳ واقعا برای من عذاب آور بودن
خسته نباشید آقای کریم زاده :rose: . بازی درایوکلاب واقعا بازی خوبی بود فیزیک برخورد و گرافیک بازی واقعا خوب بودن تنها مشکلی که این بازی داشت این بود باید آرکید میکردن بازیو اگه آرکید میبود الان شاید قضیه فرق میکرد
ممنون دوست عزیز سلامت باشین 🙂
چرا از نبود محتوا در بازی ( دزدان نارگیل چین )
شیردوشی تکراری ( گیرز )
چیزی نگفتید؟
پس مشکل پرداخت های درون برنامه بازی star wars battlefront 2 چی میشه؟هیچوقت یادم نمیره چه جنجالی شده بود. :-(( :-((
آزار دهنده ترین مورد بحث xp های اساسین ادیسی برای من بود چند بار سر همین موضوع بازی رو کنار گذاشتم و بعدا رفتم سراغش
پایان اصلی شدو آف وار هم که دیگه نگم رسیدن بهش عذاب الهی بود
با تمام مورد ها از جمله ۱ و ۱۴ و ۱۲ و ۱۰ بشدت موافقم البته ۱۱ میتونس نباشه این بازی (re3 remake) تو حدودا ۷ ماه ساخته شده که واقعا عالی بود گان پلی بی نقص تنوع عالی دشمنان حس ترس رزیدنت اویلی و… فقط یکم کوتاه بود اونم بخاطر نبود چندتا مکان بود ولی بازهم بی نقص بود
دستتون درد نکنه آقای کریم زاده :rose: :rose: :rose:
خواهش می کنم دوست عزیز. 🙂
ys 8 حتی با وجود تفاوت هاش با نسخه ژاپنی باز هم یک JRPG جذاب و لذت بخش و به نظرم بهترین ماجراجویی Adol Christine بود. کلا سری YS واقعا underrated هست. مخصوصا نسخه Memories of Celceta.
بدتر از همشون واتچ داگز لجیون آقا این بازی های بین نسلی خیلی مشکلات دارن همین لجیون روی PS4 انقدر کرش کرد تا مجبور شدم هم سیو ۴۰ ساعت بازی و هم خود بازی رو حذف و دوباره نصب کنم اینجور بازی های بین نسلی روی کنسول ها و یا پی سی های نسل بعدشون اجرا شن خیلی بهتره بنظرم
سلام
تیتر رو اشتباه انتخاب کردید
من اول فکر کردم ۱۵ مشکل رایج بازی های داستانی رو میخواهید بگید