باگ به وجود آمده در فروشگاه پلیاستیشن یک بازی را با قیمتی عجیب نمایش میدهد
بازیبازان اغلب اوقات به دنبال تخفیفهای مناسب در فروشگاههای مختلف هستند. تعطیلات کریسمس و حتی تخفیفهای رخ داده بنابر تصمیم ناشرها، همیشه موقعیت خوبی برای خرید بازیها محسوب میشود، اما به نظر میرسد باگ جدید پیدا شده در فروشگاه پلیاستیشن در تضاد با این قضیه قرار میگیرد.
بازی Greedfall در کنار Maneater و Shadow of the Tomb Raider یکی از عناوین رایگان این ماه پلیاستیشن پلاس است، اما به جای این که شاهد رایگان شدن Greedfall باشیم، قیمتی عجیب و غریب برای آن درخواست شده است.
به نظر میرسد از زمان گزارش این مشکل تا به این لحظه، تیم پلیاستیشن آن را برطرف کرده است، اما مطمئناََ با باگ جالبی روبهرو بودیم. بازیبازان متعجب شدند زمانی که قیمت ۱۰ هزار پوندی GreedFall را مشاهده کردند.
در حال حاضر پشتیبانی از سرویس پلیاستیشن پلاس و اضافه کردن عناوین مختلف از اهمیت بالایی برخودار است، چرا که رقیب پلیاستیشن یعنی ایکسباکس به طور مداوم سرویس ایکسباکس گیم پس (Xbox Game Pass) را گسترش میدهد. ما اخیراََ شاهد اضافه شدن ۷ عنوان مختلف به این سرویس بودهایم و مطمئناََ به زودی تعداد بازیهای این سرویس بیشتر هم خواهند شد. از طرفی تصاحب بتسدا (Bethesda) از سوی مایکروسافت باعث میشود در آینده شاهد ارائهی عناوین جذاب بیشتری نیز باشیم. به طور حتم ارائهی چند بازی رایگان به صورت ماهانه، توانایی رقابت با سرویس گیم پس را نخواهد داشت و باید دید سونی در آینده چه رویکردی را پیش میگیرد.
چندی پیش مجلهی روسی TASS در مصاحبهای با آقای جیم رایان (Jim Ryan)، رئیس پلیاستیشن، این سوال را مطرح کرد که سونی قصد دارد چگونه با سرویس ایکسباکس گیم پس مقابله کند. با توجه به جواب رایان، به نظر میرسد آنها بر روی این موضوع کار میکنند. قبل از اشاره به سرویس استریم ابری PS Now، رایان در این باره گفت:
در حقیقت خبری در راه است، اما نه برای امروز.
به نظر شما سونی چه رویکردی را برای مقابله با ایکسباکس گیم پس پیش خواهد گرفت؟
پر بحثترینها
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- فیل اسپنسر: هیچ خط قرمزی برای انتشار عناوین ایکس باکس روی پلی استیشن وجود ندارد
- فیل اسپنسر: تولید کنسولهای ایکس باکس در نسلهای آینده متوقف نخواهد شد
- کار ساخت بازی جدید ناتی داگ از سال ۲۰۲۰ آغاز شده است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: STALKER 2 یکی از مدعیان بهترین بازی سال است
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- Red Dead Redemption 2: آیا آرتور مورگان رستگار شد؟
- مایکروسافت: هر دستگاهی میتواند یک ایکس باکس باشد
نظرات
اضهار نظر در این مورد سخته چون واقعا نمیدونم اصلا پلی استیشن نیاز داره برا گیم پس رقیبی داشته باشه یا نه ، به نظرم پلی استیشن باید بازی های جدید و بیشتری نسبت به گذشته ارائه بده در کنار این ریمیک عناوینی مثل متال گیر ۱ یا رسیستانس میتونه قابل توجه باشه هر کدوم از این اسم ها باعث میشه که سونی فن ها و کسایی که جدیدا به پلی استیشن اضافه میشن به گیم پس فکر نکن در حالی که برای گیمر هایی که به روز بازی میکنن فقط عنوان جدید و خاص مهم هست و کسایی که از بازی های قدیمی تر بی نصیب موندن خیلی راحت میتونن از سرویس های پلی استیشن لذت ببرن
.
.
بزرگترین مزیت گیم پس به نظر من ارائه بازی های انحصاریش در روز عرضه رو سرویس گیم پس هست و این کاملا با سیاست پلی استیشن در تضاد هست البته من این تفاوت رو دوست دارم ، هر چند به نظرم در بلند مدت باید پلی استیشن سرویس هاش رو خیلی قوی تر کنه و قطعا این کار رو میکنه
من ترجیح میدم سونی به جای ریمیک روی احیای آیپی های قدیمیش مثل رسیستانس کار کنه یا آیپی جدید خلق کنه.
سونی در ژانر شوتر خیلی از مایکروسافت عقبه و بنظرم با استودیوهای بینظیری که داره میتونه این عقب موندگی رو جبران کنه بخصوص با توجه به این موضوع که سبک شوتر طرفدارای خیلی زیادی داره
به نظر میاد سونی برای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ هر کدوم ۵ تا بازی بزرگ داره اعم از انحصاری کامل و انحصاری کنسولی و انحصاری زمانی : گاد . رچت . هورایزن . ددلوپ . پراجکت آتیا . فاینال ۱۶ . گوست وایر و …
اینا باعث میشه رویه ی همیشگی سونی حداقل تا آخر ۲۰۲۲ جوابگو باشه
از اون طرف اکس باکس ۲۹ آپریل گفت رسیدیم به ۱۰ میل کاربر . ۵ ماه بعد ۲۱ سپتامبر گفت رسیدیم به ۱۵ میل
اگه این رویه ادامه داشته باشه و ماهی ۱ میلیون به گیم پس اضافه شن آخر ۲۰۲۲ به ۴۲ میلیون کاربر میرسه
اون موقع سونی باید بررسی کنه که آیا فروش بازی هاش تو این ۲ سال ضربه خوردن یا نه . باید تاثیر گیم پس بر سود خودش رو آنالیز کنه تا بفهمه میشه همچنان روش سنتی رو ادامه داد یا اینکه باید بازی هاش رو روی سرویس عرضه کنه
اوه اوه چه قیمیتی :laugh: ولی خدایی ادم یه باگ هایی میبینه پشم ریزون 😀 .
به نظرم سونی پلی استیشن نو رو حذف میکنه و بازی هاش رو به پلاس کالکشن میاره بعد یک سرویس جدید معرفی میکنه و برای اینکه بتونه با گیم پس رقابت کنه بازی هایی که میاره روش رو برای همیشه نگه میداره یا مثل پلاس میگه اگه به لایبرریت اضافه کنی و بازی حذف بشه هنوزم میتونی با پرداخت اشتراکت اونو بازی کنی 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .
و به نوعی بازی های انحصاری نسل هشتم رو برای همیشه میاره روی اون سرویس جدیده .
نظر شخصی .
حاجی اون همه دسته مسته اون پایین چی میگفت
فکر کنم فقط ما باید مثل مرده ها زندگی کنیم
حضرت قیمت :rotfl: