با مقایسهی گرافیکی نسخههای مختلف Sackboy: A Big Adventure با ما همراه باشید
با مقایسهی عنوان Sackboy: A Big Adventure برروی سه پلتفرم مختلف پلیاستیشن همراه باشید تا متوجه شوید سونی چگونه با فاصلهی میاننسلی مقابله میکند.
کنسولها در زمان عرضه بدون یک بازی پلتفرمر کامل نیستند. خوشبختانه سونی و سومو دیجیتال (Sumo Digital) اثری در این ژانر را برای زمان عرضهی پلیاستیشن ۵ آماده کردند. ما با عنوانی زیبا طرف هستیم که نشان میدهد چگونه یک سازنده فاصلهی میان نسلی را کنترل میکند و با وجود قدرت خروجی مختلف میان پلیاستیشن ۵، پلیاستیشن ۴ پرو و پلیاستیشن ۴ یک تجربهی بینظیر را به ارمغان میآورد. سوال اصلی در رابطه با بررسی Sackboy: A Big Adventure این است که آیا در کنار پلیاستیشن ۵، دارندگان سایر کنسولها نیز تجربهای مناسب خواهند داشت؟ آیا سومو دیجیتال و سونی توانستهاند برخورد مناسب با موضوع “فاصلهی میاننسلی” داشته باشند؟
اول از همه باید به این نکته اشاره کنم که اگرچه Sackboy: A Big Adventure شخصیتها و زیباییهای ظاهری عناوین Little Big Planet را قرض میگیرد اما ایده و مفهوم اصلی آن کاملاََ متفاوت است: از دیدگاه ساختاری این اثر به عناوینی مانند Super Mario 3D World نزدیک است که با سرگرمیهای سکوبازی و جذابیتهای جهان رنگارنگ خود، مخاطب را جذب میکند. اصلیترین تفاوت این بازی با سری Little Big Planet این است که حالت خلق کردن (طراحی مرحله و …) وجود ندارد. شما تنها با یک اثر سکوبازی فوقالعاده طرف هستید که از نظر بصری ویژگیهای آنریل انجین ۴ (Unreal Engine 4) را به نمایش میگذارد.
بازی تمامی میانپردههای سینماتیک را با نرخ فریم ۶۰ به نمایش میگذارد که در نوع خود خارقالعاده هستند. همراه با زوم کردن دوربین برروی دنیای سَکها، جزئیاتی که در هر بخش از چهره یا دنیای بازی دیده میشود نفسگیر هستند اما به طور همزمان نورپردازی و مواد اولیهی به کار رفته نیز به طور چشمگیری خودنمایی میکنند. تکنیکهای حجمی (به نمایش گذاشتن اطلاعات زیاد در یک صحنه یا آبجکت)، نورهای پویایی که میدرخشند و همچنین سایهزنیهای محیطی همگی دست به دست یکدیگر میدهند تا از دیدگاه بصری دنیایی را حس کنیم که در عین حال واقعگرایانه و خیالی به نظر برسد. این هماهنگی و طراحیهای دقیق بصری خیرهکننده به نظر میرسند. سری Little Big Planet همیشه بر اساس اشیاء و مواد اولیهی دنیای واقعی شکل میگرفت اما آنریل انجین باعث میشود این دسته از آثار همیشه شگفتانگیز به نظر برسند و طراحیهای هنری که در هستهی اصلی قرار دارند، از پشتیبانی خوبی برخوردار شوند. در حقیقت تیم توسعهی Sackboy: A Big Adventure از ویژگیهای قدرتمند آنریل انجین ۴ به همراه کارگردانی طراحی هنری خارقالعاده استفاده میکند تا با اثری رو به رو شویم که بعضی اوقات شبیه به یک فیلم از پیش رندر شده است.
جدای از موارد فنی، بازی به خودی خود چه حرفی برای گفتن دارد؟ خب، به مانند عناوین Little Big Planet، بازی آبجکتهای دنیای واقعی را وارد یک دنیای خیالی میکند. شما به تختههای چوبی با جزئیات واقعگرایانه رو به رو خواهید شد و همچنین مواد اولیه اسفنجی یا بالا رفتن از سطوح چرمی نیز در بازی وجود دارد. تمامی ویژگیها و مواد اولیهی یک دنیای واقعی وارد جهانی خیالی شده است تا در نهایت تجربهای پرجزئیات را به ارمغان بیاورد. همانند Super Mario 3D دوربین بازی ثابت است و تا ۴ بازیباز را دنبال خواهد کرد.
در کنار تمامی جنبههای فنی، بازی از تکنیک SSR نیز بهره میبرد. بله SSR یک تکنیک رواج یافته است اما از بهرهگیری این قابلیت در چنین عنوانی شگفتزده شدیم. ویژگی SSR یا Screen-Space Reflection برروی بسیاری از آبجکتهای شیشهای و براق اعمال شده است. این ویژگی در سطح محدودی اعمال شده و معمولاََ برروی سطوح براق گسترده شاهد آن نیستیم. با این وجود، همان SSR واقع بر آبجکتهای محدود کارا هستند و محدودیتها را به ندرت نمایان میکنند.
طبق توضیحاتی که ارائه دادم با عنوانی رو به رو هستیم که برروی پلیاستیشن ۵ عملکرد بسیار خوبی دارد و فوقالعاده زیبا به نظر میرسد اما پلتفرمهای دیگر یعنی پلیاستیشن ۴ و پلیاستیشن ۴ پرو را فراموش نکنیم و بیایید بررسی کنیم که سومو دیجیتال چگونه بازی جدید خود را برای چند پلتفرم با قدرتهای متفاوت ارائه میدهد. بیایید مقایسه را با یک عامل ابتدایی و مهم یعنی رزولوشن شروع کنیم. در زمان آزمایشهای پیرامون این موضوع متوجه شدم که کنسول پلیاستیشن ۵ در ۷۵ درصد مواقع رزولوشن برروی ۱۶۲۰p قرار دارد و در این لحظات پتانسیل تغییر به صورت پویا نیز وجود دارد. ویژگیهای کارای anti-aliasing و super-sampling باعث میشود با وجود تغییر رزولوشن در نهایت تجربهای روان را داشته باشیم. همانطور که انتظار میرود، بازی برروی کنسولهای نسل هشتم از دیدگاه رزولوشن عملکرد بدتری نسبت به کنسول نسل جدید پلیاستیشن دارد. پلیاستیشن ۴ پرو رزولوشن را برروی ۱۰۸۰p نگه میدارد در حالی که پلیاستیشن ۴ پایه رزولوشن را نزدیک به ۷۲۰p حفظ میکند. اگر این رزولوشن بسیار پایین به نظر میرسد، به یاد داشته باشید که Sackboy: A Big Adventure یک شوکیس گرافیکی و وسیله برای به نمایش گذاشتن قابلیتهای پلیاستیشن ۵ به شمار میرود.
در نهایت با عنوانی رو به رو هستیم که توانسته برروی سه سختافزار مختلف با فاصلهزمانی زیاد، تجربهی بصری خارقالعادهای را به ارمغان بیاورد اما باید قویاََ متذکر شوم که به هیچ عنوان بحث رزولوشن تنها عامل مهم بررسی بخش فنی نیست. سومو توانسته از دیدگاههای فنی دیگر نیز عملکرد خوبی را بر جای بگذارد. بازی برروی تمامی پلتفرمهای پلیاستیشن نرخ فریم ۶۰ را هدف قرار میدهد اگرچه در نهایت کیفیت سایهزنیها برروی نسل هشتم شدیداََ کاهش پیدا کرده و همچنین موارد دیگری مانند SSR یا کیفیت مواد اولیه شامل کاهش کیفیت شدهاند. از طرفی نورپردازی نیز تغییرات وسیعی را به خود دیده است. ما دیگر شاهد اشعههای ساطع شده از خورشید نیستیم و همین موضوع تاثیر شگرفی بر نورپردازی میگذارد.
در میانپردهها و نقاطی از گیمپلی نیز کاهش کیفیتهای مختلفی برروی پلتفرمهای پلیاستیشن ۴ مشاهده میشود. به طور مثال پس زمینههای نخی پرجزئیاتی که در نسخهی پلیاستیشن ۵ دیده میشود دیگر در نسخههای پلیاستیشن ۴ قابل مشاهده نیستند البته اگر از قبل نمایشهای بازی برروی پلیاستیشن ۵ را ندیده باشید متوجهی این تغییر نخواهید شد. اگرچه بازی برروی کنسول نسل بعدی سونی کیفیت بهتری دارد اما پلیاستیشن ۴ نیز ضربهای به اثر وارد نمیکند. در زمان تجربهی اثر متوجه خواهید شد که بعضی مکانها برروی نسخهی پلیاستیشن ۴ از جزئیات کمتری برخوردار هستند و به عبارتی نسخهی نسل بعدی Sackboy: A Big Adventure یک تجربهی پر زرق و برقتر خواهد بود.
اما کیفیت بصری تنها تفاوت میان کنسولهای مختلف نیست بلکه بارگذاری نیر برروی هر کنسول در مدت زمانهای متفاوتی انجام میشود. پلیاستیشن ۵ با بهرهگیری از درایو SSD، بازی را تقریباََ در مدت زمان یک بازی کلاسیک مانند Super Mario 64 بارگذاری میکند. شما وارد یک مرحله شده، تنها یک تصویر انتقال به نمایش در میآید و سریعاََ وارد منطقهی بعدی میشوید. بازی برروی پلیاستیشن ۴ نیز سریع بارگذاری میشود اما باید انتظار خود را بر اساس بارگذاری یک اثر آنریل انجین ۴ برروی نسل حاضر تنظیم کنید.
بنابراین تا به این جا متوجه شدیم که Sackboy از قابلیتهای مختلف پلیاستیشن ۵ بهره میبرد اگرچه با اثری رو به رو نیستیم که تحولاتی در زمینهی فنی ایجاد کند اما نسبت به نسخهی نسل حاضری شامل جزئیات بیشتری شده و عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان میدهد. در کنار بررسی جزئیات و رزولوشن، نحوهی اجرای اثر نیز از اهمیت خاصی برخوردار است. برای بررسی بخش عملکرد و کارایی Sackboy، آن را به دو بخش میانپرده و گیمپلی تقسیم میکنیم. بازی برروی هر سه پلتفرم مذکور نرخ فریم ۶۰ را به ارمغان میآورد با این تفاوت که جزئیات در پلیاستیشن ۵ فوقالعاده بیشتر هستند. بازی از نظر روان بودن در بهترین حالت قرار دارد و تقریباََ بینقص است. پلیاستیشن ۴ نیز در این بخش سربلند به بیرون میآید. ما قصد بررسی اثر به صورت چهارنفره را نیز داشتیم اما در نهایت امکانات آن مهیا نشد. در بخش میانپردهها نیز با وجود این که بازی عملکرد خوبی برروی کنسولهای نسل هشتم دارد اما بعضی اوقات شاهد افت فریم هستیم البته پلیاستیشن ۴ پرو با توجه به قدرت بیشتری که دارد بهتر عمل میکند.
این منصفانه است که بگوییم Sackboy یک بازی عالی و مناسب برای زمان عرضه به حساب میآید که با گیمپلی و کیفیت بصری خود نظر بازیبازان مختلفی را میتواند به خود جلب کند. موسیقیهای Sackboy نیز پایبندی بسیار خوبی به سری Little Big Planet دارند و خوشبختانه حسی مناسب با این سری را القاء میکنند. همچنین برخی مرحلهها به صورت ریتمیک طراحی شدهاند که یادآور Rayman Legends هستند و حالا با قابلیتهای صدای سه بعدی پلیاستیشن میتوانند تجربهی بینظیری را به ارمغان بیاورند.
به طور کلی Sackboy: A Big Adventure از دیدگاه فنی یک پیروزی برای تیم سازنده و تجربهای عالی برای زمان عرضهی پلیاستیشن ۵ به حساب میآید. قبل از این که بازی عرضه شود تا حد زیادی نگران میاننسلی شدن آن بودم. من همچنان نیز در مورد بازیهای آینده نگران این موضوع هستم که کنسولهای نسل بعدی باعث عقب نگه داشتن نسل جدید شوند و سازندگان مجبور باشند برخی ایدهها و نوآوریهای خود را فدای اجرا شدن بازی برروی سختافزارهای قدیمیتر کنند. من همچنان نگرانی خود را دارم اما چیزی که از بررسی Sackboy یاد گرفتم این بود که برخی ایدهها در زمینهی بازیهای ویدیویی میتوانند اثر منفی یک تجربهی میان نسلی را از بین ببرند. اگرچه Sackboy برروی سختافزار جدید خارقالعاده به نظر میرسد اما بازی مثالی واضح از یک اثر میاننسلی به حساب میآید که به بهترین شکل ممکن توسعه یافته است.
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
نظرات
انصافا بازی خیلی قشنگیه ؛ متا خیلی در حقش ظلم کرد :-(( به نظرم حقش ۸۰ بود 😥
متای بازی ۸۰هه.
:laugh: ببخشد mateus جان ولی :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
فدای سرت داداش مجید ؛ من نمیدونستم متای بازی شده ۸۰ ؛ :-*
.
الان فهمیدم جا خوردم :rotfl: :rotfl: :rotfl:
واقعا؟ ممنونم استاد :heart: :rose:
بازم خیلی افت کرده
سرگرم کنندگی گذشته رو نداره
یادمه نسخه ی پی اس پی یکی یه مرحله ساخته بود پشم ریزون 😀
آخ آخ گفتی psp ، من اونو هنوز دارم لعنتی دریای خاطراته(البته خراب شده شارژ نمیشه 😥 😥 )
یعنی حتی من اونو بیشتر از همه ی کنسولا دوست دارم
لعنتی معلوم نیست چی داره
یه ویتا بگیر جفت کنسول دستی هارو توش تجربه کنی
اقای کریمی این مسئله میان نسلی بودن چندان هم نگران کننده نیست البته برای نسل ۹ چرا که تو اویل نسل ۸بازی های برزگ ریادی بودن که برای هر دو نسل منتشر شدن مثل بازی دراگون ایج ۳که برای کنسول های نسل ۷هم منتشر شد اما برپایه کنسول های نسل ۸ساخته شده بود تازه اکثر سازنده های بزرگ بازی رو برای نسل ۹میسازن بعد برای نسل قبل اپتیمایز میکنن
صحیح
خب اگه اینطوریه که سری اس هم مشکلی نیست
میسازن بعد اپتیمایز!!! میکنن
تنها فرقش اینه تو نسخه نسل ۷دراگون ایج کلی افت فریم باگ مشکلات گرافیکی و حتی مشکلاتی مثل قطع شدن صدای بازی بود و تجربه رو خیلی تحت تاثیر قرار میداد ولی تو نسل ۸یه شاهکار بود که بازی سال ۲۰۱۴هم شد
اره احتمالا همینطوری میشه سری اس هم
ولی بدون افت فریم
چون رزولوشن دراپ داره
البته تا یادم نرفته بگم تو ایکس باکس نسل ۸ ۹۰۰p رزلوشن داشت تو ps4 معمولی ۱۰۸۰ البته برای ترول نگفتم برای نینجا تئوری گفتم
اتفاقن برعکس . خیلی تاثیر داره
یکیش اینکه نمیتونی بازی رو بر اساس ssd بسازی چون نسل قبلی سرعت لازمو نداره
یکیش اینکه نمیتونی مپ بازی رو به قدری بزرگ بسازی که تو ۸ گیگ رم نسل قبلی جا نشه
این بازیا درواقع نسل هشتیه که یه نسخه ی بهبودیافته برای نسل ۹ داره
مقایسه AC VALHALLA بعد آپدیت جدیدش رو هم پوشش میدادید
پایین ترین رزولوشن حالت پرفورمنس مود روی جفت کنسول ها:
کنسول سریز اکس:۱۱۸۸×۲۱۰۲ به عبارتی دیگه ۲٫۵ میلیون پیکسل
کنسول PS5 هم:۱۴۴۰×۲۶۵۰ و به عبارتی دیگه ۳٫۸ میلیون پیکسل
این مقدار تفاوت چیز مهمی نیست ولی ما هم RDNA1.5 و ۱۲>۹ رو یادمون نمیره
اول که یوبیسافت بهینه سازی میکنه و توقع بالایی نباید داشت. مایکروسافت هم تایید کرد که کیت ها رو تقریبا یکسال دیرتر از ps5 فرستاده. بازی نسل بعدی پیدا نشده وگرنه اگر یک بازی نسل بعدی میدیدیم XBOX برتری کامل داشت. بذار یک عنوان متعلق به نسل ۹ بیاد تا تفاوت نسل بعدی رو ببینی. اون ۱۰ ترافلاپس هم مهندس های گیمفا میگند وگرنه با اورکلاک ۱۰ تاست، در حالت عادی یک رقمی و ۹ هست :giggle::rotfl: همون ps4 pro زیر ۴k زایید و تازه ۲ ترافلاپس اختلاف بود. یادنه اون زمان چند تا بازی هم بهتر روی pro فریم ریت و رزولوشن میداد ولی بازی هایی که یکسال بعد اومدند تفاوت رو نشون دادند. اینجا هم rdna 2 هست، سه ترافلاپس اختلافه، cpu ایکس باکس هم قویتره. پس تا ۲۰۲۱ از این ها بذارید چون بعدش بد قراره حالت گرفته بشه 😎 :-*
چه جالب تو بحث واچ داگز مرسی یوبی سافت بابت بهینه سازی تو والهالا یوبی سافت بلد نیست بهینه سازی کنه بلاخره یوبی سافت خوبه یا بد؟
یوبیسافت کلی استودیو داره
استودیو سازنده واچ داگز با والهالا فرق داره :heh: 😉
داری اشتباه میکنی یوبی سافت هم زمان روی والهالا و واچ داگز و امورتال فنیکس و فارکرای ۶ داره کار میکنه.و اصلا شعبه های دیگه نداره همشون همزمان رو چند تا بازی کار میکنن. :rotfl:
نه اونجایی که یوبیسافت بازی رو روی ۳۰ قفل کرده و تفاوت ها معلوم نیست خوب بهینه سازی کرده!
اونجایی که از تمام توان کنسولا استفاده کرده و کنسول محبوبت بدجوری معده اش چیزپیچ شده بهینه سازیش ضعیفه!
برو خوش باش :laugh: 😀
جواب این دوستمون رو ندید ؛ دنبال توجه میگرده :quiet:
.
زیبا ترین جوابی که میشه به دوستمون داد : به امید موفقیت هردو کنسول :heart:
دو بار حالمون گرفته میشه نه یه بار…
بیشتر پرت و پلا و هذیون داری میگی!
بعد اینکه مادامی که سری اکس زیرش هست بحث نکنین! هر وقت اومد بالاش بعد بالا پایین بپرین 😉
فعلا که با ۹ ترافلاپ و rdna 1.5 بدجوری سری اکس داغون شده!
هر وقت اومد بالاش بعد خوشحالی کنین!
اول چرا لوگو xbox میذاری؟ دوم توی لودینگ هم سری ایکس ps5 رو له کرده:-))
بنده خدا هنوزم از رونرفته کنسولتون قویترین کنسول جهان ترزده دیگه چی دارید
تو لودیبگ دویل می کرای یا تو لودینگ اسپایدر من
همین الآنشم بالاعه ولی شماها واقعیت ها رو نمیبینید. 😉
چیشد تو لودینگ قرار بود ۵ برابر سریع تر از سری اکس باشه پس چرا اختلافشون حداکثر ۸ ثانیه هست.
لوگوی اکس باکس هم رو پروفت گذاشتی و معلومه بد دلت یه سری اکس میخواد ولی به خاطر تعصب نمیخوای بخری.
اون موقع که سری اکس خودشو نشون بده اینا میگن توقع دیگه ای هم نداشتیم پلی ۵، ۹ترافلاپس هست و سری اکس ۱۲ ترافلاپس پس بایدم بهتر اجرا کنه. :rotfl:
کلا برا هرچی یه دلیلی دارن حتی اگر خود سونی بیاد بگه ما به نسل ها اعتقاد داریم بعد بیاد انحصاری هاشو برا پلی ۴ هم بده باز اینا میان میگن سونی مشتری مداره در حالی که وقتی مایکروسافت از همون اول گفت ۲ تا ۳ سال از وان پشتیبانی میکنیم همینا میگفتن مایکرو چقدر بده .
حرف حق :yes: 😀
همیشه از این ماله کشی ها بوده و هست.
در ضمن به سایت خوش برگشتی
ایکس باکس سری اس ۳۲۰گیگی جا داره باید ۲۲۰گیگی هم پول بدی مرسی عشقم فیل کراس فایر رو گیم پس نمیاد مرسی عشقم فیل نماشی هیلو مرسی عشقم فیل تا سال ۲۰۲۲ بازی نداریم بازی نسل ۷بگیرین مرسی عشقم فیل
دسته نسل قبلو داریم بازم باتری قلمی مرسی عشقم فیل
لازم به ssdاضافی نیست خودم یه هارد اکسترنال ۲ ترابایتی دارم و راحت میتونم بازی هارو روش انتقال بدم نه مثل سونی که آپدیت بوده و بعد شده کنسول و معلوم نیس پشتیبانی از هارد اکسترنال بهش اضافه میشه یا نه.
بازی های ۲۰۲۱ هیلو اینفینیت،مدیوم،کراس فایر اکس و هل بلید ۲.
ممنون دوست عزیز . :-* :heart:
# don’t feed trolls
بابا دهن سرویسا حداقل ترول میکنید مردانه ترول کنید
مثله بچه ها در هفته ایی که گذشت ۴ بار طرفین حقانیت یوبی و دیجیتال فاندری رو زیر سوال بردن باز مهر تایید زدند بهشون
ترول هاتون داره خنک میشه دیگه باهاش سرگرم نمیشیم
استایلتونو عوض کنین
پس فک کنم در حقیقت با این اپدیت اون طور که همه میگفتن پرفورمنس رو توی پی اس پایین نیاورده فقط توی سریز ایکس فریم رو پایدار تر کرده
فریم رو پایدار کرده ولی به بهای پایین آوردن رزولوشن! میدونی چرا؟ چون بیشتر از این قدرت نداشته! اگه مشکل بهینه سازی بود با همون رزولوشن فریم رو بالا میبرد!
ماشالله به کنسول ۱۲ ترافلافلی و FoolRDAN2
RDNA3 😀 بیچاره حاج اقا اسپنسر بعد از این مونده چی بگه
قویترین کنسول
یا داغونترین
متاسفانه حرفت چرته rdna3 رو شما سونی فنا اختراع کردید و دادید بهamdتا معرفی کنه :rotfl: و فیل اسپنسر هیچ حرفی از rdna3نزد در حالی که شماها میزدید.ولی بعد از کنفرانس amdکه معلوم شد فقط سری اکس و اس کامل از rdna2استفاده میکنند دیگه حرفی از rdna3نمیزنید. :laugh:
اخه :laugh:
توی PC که همونه پرفورمنس تازه گاهی مواقع بدتر از قبله
یوبی سلطان آپدیت
یعنی یه عده اراجیفی میبافن که آدم رو مخش علف سبز میشه!
اون dev kit و api ای که بخواد بیشتر نا شناخته باشه ماله ps5 هستش نه dx12 و اون کنسولی که به قول خودشون میتونه با سیستم عاملی که بسیار شبیه ویندوزه و همه ی بازیای نسل قبل رو میتونه اجرا کنه و کنسول اصلیش یکسال قبل تو خونه ی فیل اسپنسر بوده!
مثه اینکه یه عده سر دیر معرفی شدن کنسول ps5 یادشون رفته که هی مسخره میکردن و میگفتن که اره این کنسول هنوز طراحیش تموم نشده و dev kit اش در دسترس نیست و ماله ما تو مراسم گیم آواردز معرفی شده و هفت ماه قبلش سخت افزارش رو به austin دادن تست کنه و چند وقت بعد ریچارد لیدبتر رفت و کنسول رو سر هم کرد و چقدر هم به به و چه چه واسه طراحیش کردن که چطور به سادگی سر هم میشه و مادر بردش دو طرفه اس و غیره و غیره!
حالا چی شده که تو بنچمارکا بدجوری پوکیده میگین ماله اینه dev kit دیر ارسال شده و api اش از اونطرف منظومه شمسی با یه شهاب سنگ به زمین برخورد کرده و فلان و به امان؟!!
خوش باشین و کنسول محبوبتون رو با کنسول سلطان مقایسه نکینین!!!
# don’t feed trolls
عزیزم میدونم بیشتر از مهندسای آمریکایی میفهمی ولی این رو بدون که تام وارن و خود مایکروسافت گفتند که ما دیر تر فرستادیم این حرف ما فن هاش نیست .اگه انقدر حالیته چرا نمیری تو سپاه سلطان کار کنی،اونجا بهشون جوک بگو اونا هم میخندن و روحیه میگیرن و بهتر کار میکنن. :rotfl:
این ادعا رو فقط تام وارن کرده مایکروسافت بیانیه داده که از مشکلات پیش امده با خبر هستیم و در حال بررسی و همکاری با شرکامون هستیم تا این مشکلات رو حل کنیم که دیدیم مشکل افت فریم والهالا تا حدود زیادی حل شده ولی به قیمت پایین اوردن رزولوشن تا فول اچدی
هه هه هه هه هو هو هو هو… باشه عمو جون!
یعنی میخوای نامه بزنی بری تو سپاهش؟ ?:-)
ایول دمت گرم.
این استدیو زیر نظر سونی ۸۰
زیر نظر مایکرو ۶۰ :laugh:
#تفاوت سونی و مایکرو
# don’t feed trols
کرک داون ۲ متا ۷۰
کرک داون ۳ متا ۶۰
سک بوی +۹۰
این یکی ۸۰
متای ۸۰ ۲۳ نقد متای ۶۳ ۸۰ نقد :rotfl:
داداشا
من این بالا نامرییم نه؟
بابا غذا ندید به اینا
محسن جان و سایکو جان و من و بچه دیگه تو پستها هشتگ میزدیم اون موقع هم خیلی از دوستان ما رو نامرئی فرض میکردن و با یک کامنت یه دفعه همه به جونِ هم میوفتادن.امیدوارم بهت گوش بدن با ما که ندادن.
سونی با ۱٫۸ ترافلاپس با لست ۲ گرافیک نسل ۹ ارائه داد 😎
فاصله بین نسلی واسه سونی مثل جوکه 😀
برخلاف هیلو اینفینیت که اجراش روی اکس باکس وان باعث نابودیش شد
از الان دارم فکر میکینم بازی بعدی ناتی داگ با این قدرت میتونه مزر های گیم و واقعیت رو بشکنه
نسل ۱۰ رو میزنه 😎
اکس باکس وان فت ۱/۳ترافلاپس فورتزا هورایزن ۴. :-*
همینجوری ریسینگ رو با بازی های اکشن ماجراجویی مقایسه کن تا بیشتر به عقلت شک کنیم :-*
مثل شماها که مدت زمان مدیوم رو که یه بازی وحشت و روانشناختی هست رو با لست ۲ که یه بازی اکشن ادونچر هست مقایسه میکنید. :-* 😉
هیچکس با لست مقایسه نکرد ؛ مدت زمان مایلز و مدیوم باهم اومد ؛ دوستان مقایسه کردن
الان مثلن داری گندی که زدی رو جمع میکنی ؟ :laugh: :laugh:
برو یه اسکرین شات بیار که من مدیوم و لستو با هم مقایسه کردم :-* :-*
اینجا که معلوم شد تو فرق سبک هارو نمیدونی علکی یه چیزی پروندی
آهان نکنه سبک لست دو جهان بازه و مدیوم نقش آفرینی که میگی فرق سبک هارو نمیدونم.تو گفتی ریسینگ رو با اکشن ادونچر مقایسه نکن کیفیتش رو . منم گفتم مدت گیم پلی بازی وحشت روانشناختی رو با مدت زمان گیم پلی بازی اکشن ادونچر مقایسه نکن.
اینکه تو سبک بازی هارو بلد نیستی دلیل نمیشه منم بلد نباشم. :-*
اینجا مینویسم که ریپلایش نکرده باشم.به نینجا تئوری توجه نکنید ریپلایش نکنید.اون یه هیتره که فقط دنبال غذاست
این Play Ground هم یهو پیداش شد و مثل اون ایموجی میزاره ۱۰۰% اکانت دوم خودشه.به اینا غذا ندید
چند سالی هست بهت غدا نمیدم
نترس ما مثل شما ها چند تا اکانت نداریم و من کاربر جدیدم . :-*
با تشکر از محمد حسینِ عزیز :rose: :heart: .