برگزاری دوره تخصصی Aptech در نمایشگاه بازی تهران

مرکز آموزش های بین الملل Aptech در نخستین نمایشگاه وجشنواره بازیهای رایانهای، امکان ادامه تحصیل علاقه مندان به ساخت انیمیشن را درخارج از کشور را فراهم می آورد. دعوت بنیاد از این شرکت کاری درست و به جا بوده است.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی نخستین نمایشگاه و جشنواره بازی های رایانه ای و به نقل از سایت رسمی بنیاد ملی بازی های رایانهای،مرکز آموزش های بین الملل Aptech، آموزش طراحی و ساخت انیمیشن ، تیزر و بازی های رایانه ای را طی دوره ۴ساله برگزار می کند.
ضمن این که ۳سال از این دوره در ایران و یک سال پایانی آن در خارج از کشور انجام می شود که طی ۶ ترم شامل : گرافیک دو بعدی ، سه بعدی ، دروس چندرسانه ای ، فلش و موتورهای بازی ، مدیریت پروژه و طراحی کاراکتر و جلوه های ویژه می باشد.
شایان ذکراست دوره یک ساله خارج از کشور ، به صورت غیر حضوری نیز تحت نظر مرکز آموزش و دانشگاه های پیشنهادی آن تدریس می شود و در آخر گواهی معتبر از Aptech هندوستان و مدرک لیسانس مهندسی به فارغ التحصیلان ارائه خواهد شد.
علاقه مندان برای ثبت نام در این دوره های آموزشی با حضور در نخستین نمایشگاه و جشنواره بازی های رایانه ای تهران، به غرفه Aptech مراجعه کنند.
نخستین نمایشگاه و جشنواره بازی های رایانه ای تهران که از ۸ اردیبهشت ماه آغاز شده تا ۱۲ این ماه در سالن همایش های برج میلاد برپا است.
پر بحثترینها
- نقد و بررسی بازی Assassin’s Creed Shadows
- گزارش: بازی Intergalactic ناتی داگ از Elden Ring الهام گرفته است
- پلی استیشن استودیوی جدیدی به نام Dark Outlaw Games تاسیس کرد
- نوجوان انگلستانی تحت تأثیر بازی The Walking Dead خانواده خود را به قتل رساند
- سرنوشت یوبیسافت به عملکرد بازی Assassin’s Creed Shadows بستگی دارد
- نقدها و نمرات بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شدند
نظرات
سلام
وقت نمایشگاه تموم شده
من شدیدا علاقه مندم تو این دوره ها ثبت نام کنم.
اگه میتونین کمکمون کنین که بتونیم ثبت نام کنیم
سعید جان شما می تونی اطلاعات خیلی بیشتری رو توی سایت رسمی آپتک بدست بیاری. به آدرس :
http://www.aptech.ir
امیدوارم موفق باشی! 😉
سلام
دوستانی که تو این دوره ها شرکت کردن میشه نحوه ی ثبت نام رو به من هم بگن
شما هم بهتره به سایت http://www.aptech.ir مراجعه کنی!