شرکت Take-Two از عملکرد استدیا ناامید شده است
کاربران استدیا بهتر است به این زودی انتظار هیچ یک از عناوین Take-Two را روی این پلتفرم نداشته باشند. در ادامه با ما همراه باشید.
بیش از شش ماه از عرضهی Google Stadia میگذرد و مجموعهی عناوینی که برای این پلتفرم در دسترس قرار گرفتهاند به عدد ۳۰ رسیده است. یکی از آن عناوین بازی محبوب Read Dead Redemption 2 متعلق به شرکت Take-Two میباشد که یکی از بزرگترین شرکتهای صنعت بازیسازی به شمار میرود. اخیرا و در کنفرانس سالانهی تصمیمات استراتژیک برنشتاین (Bernstein Annual Strategic Decisions Conference)، مدیرعامل این شرکت، آرقای استراوس زلنیک (Strauss Zelnick) از نظرات خود در مورد این پلتفرم و عملکرد آن از زمان عرضهی تا امروز گفت.
استدیا از زمان عرضه تاکنون آهسته عمل کرده است. به نظر من کمی یش از حد روی تکنولوژی استدیا اغراق صورت گرفت و همین مساله موجب ناامیدی مصرفکنندگان شد.
اینطور به نظر میرسد که این نگرش کلی در مورد استدیا هم متعلق به سازندگان، ناشران و هم مصرف کنندگان باشد. آقای زلنیک گفت که تصمیم شرکت Take-Two برای همکاری با گوگل به منظور سرمایهگذاری در رویهی رو به اقبال استریمینگ و پیشرفت احتمالی آن در سالهای آینده بوده است و همچنین اینکه گوگل، تکنولوژی استدیا را فراتر و پیشرفتهتر از نتیجهی واقعی به تصویر کشید. آقای زلنیک افزود:
هر زمان که پلتفرمهای انتشار افزایش یابد، شانس افزایش مخاطبین نیز وجود دارد و این همان دلیلی بود که ما را به پشتیبانی از عرضهی استدیا با سه عنوان در ابتدای مسیر گماشت. ما کماکان از سرویسها و بسترهای باکیفیت استریم بازی پشتیبانی خواهیم نمود، تا زمانی که رویکرد تجاری آنان با عقل جور درآید.
من معتقدم به مرور زمان فناوری استریمینگ به محبوبیت برسد… باور به اینکه استریم بازیها میتوانست چهرهی صنعت بازی را به کل متحول کند بر مبنای این نگرش بود که عدهی بسیار زیادی که به سرگرمیهای تعاملی علاقمندند و برای خرج پول در این زمینه آمادهاند، هیچ علاقهای به داشتن یک کنسول بازی ندارند. مطمئن نیستم که در نهایت این موضوع درست از آب درآمده باشد!
آقای زلنیک همچنین در گذشته گفته بود که وی نسبت به سرویسهای اشتراکی و استریم در صنعت بازی خوشبین نیست و علت آن هم مخاطبین کمتر این دو حوضه در مقایسه با تلویزیون و سینما برشمرد. با این وجود، عنوان Grand Theft Auto V برای مدت زیادی در سرویس Xbox Game Pass در دسترس بازیبازان قرار داشت. عنوانی که اخیرا توسط Red Dead Redemption 2 جایگزین شده است. بههرحال به نظر میرسد ایشان نسبت به ایدهی استریم بازیها تا حدی قانع شده باشد که این رویه را برای مدتی و تا اعلام بعدی ادامه دهند.
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- بازی GTA V با این هدف ساخته شد که از هر نظر بهتر از GTA IV باشد
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
نظرات
هنوز واسه قضاوت زوده باید بهش فرصت داد با این افرادی که تا الان جذب کرده میتونه آینده خوبی داشته باشه :yes:ضمن اینکه قدرت استدیا ۱۰٫۷ ترافلاپس هست یعنی بعد از Series X بهترین تجربه رو ارائه میده نسل بعد حتما ازش استقبال میشه:yes:
استادیا میخواد جلوی انویدیا و شرکت هایی که قطعات میسازن رو بگیره البته اگر بخواد میتونه ولی این شرکت ها به این راحتی کنار نمیره
همه اون سرعت اینترنت نجومی رو ندارن برای استفاده ازین سرویس در بیشتر کشور ها و حذف کردن سازنده های قطعات کامپیوتری هم کار خیلی سختیه این به نظرم شکست خواهد خورد
داداش داری از چی حرف میزنی؟!
استدیا جلوی شرکتهای که قطعات میسازن رو بگیره؟!
نویدیا خودش بهتر از استدیا رو داره
نه فقط استدیا هر شرکتی که بخواد استریم کنه بازیهارو نیاز به سخت افزار داره
سخت افزارش رو هم همین شرکتهای سخت افزاری عرضه میکنن
منظور منو تمییز متوجه نشدی منظور من این هستش که این سیستم هارو میخواد استادیا یعنی فیزیکی رو حذف کنه
و به جای اینکه ملت برن سیستم ببندن از استادیا استفاده کنن و شرکت هایی که این قطعات هارو میسازن با این کار ضرر میکنن میفروشن ولی نه به اندازه ای که به ملت میفروشن
خوب عزیزم سرویس خود انویدیا جیفورس نو مثل همونه :smirk:
مخصوصا از ایکس کلاد خیلی تجربهی بهتری داشته تا الان. بازیهای انحصاری و با کیفیتتری هم براش تو راهه. به امید موفقیتش :yes:
اگه قدرت سخت افزار ملاک بود، نینتندو سوویچ تو نسل ۸ از کنسول ایکس باکس پیشی نمیگرفت ؛)
(پلی استیشن که جای خود دارد)
سخت افزار. اصلا مهم نیست شما خودتو ناراحت نکن نسل بعدی هم با ps5 میتونی deltaforce 2 بزنی
اصلا بحث قدرت مطرح نیست گوگل میتونه همین الان ۱۰٫۷ رو با یه اپدیت به ۱۵ ترافلاپس ارتقا بده موضوع اصلی پوله هم گوگل هم مایکروسافت هم سونی هدفشون برای استاندارد کردن استریم بازی ها راحتی گیمرا نیست بلکه پول بیشتره . فلسفه ی همه شرکت هایی که میخوان استریم بازی ها رو تبدیل به استاندارد کنند اینه که بازار هدفشون از ۲۰۰ میلیون کنسول گیمر و سی چهل میلیون pc گیمر ( pc گیمر با سخت افراز بروز نه سیستم ذغالی) تبدیل به دو میلیارد گیمر کنند اینا میخوان دو میلیارد گیمری که با گوشی گیم میزنند و سمت pc و کنسول نمیرند رو جز بازار هدفشون کنند و پول کلانی به جیب بزنند اگه موفق به این کار بشند که با تمام قدرت این استریم بازی ها رو ادامه میدن ولی اگه موفق نشند که به این دو میلیارد یک میلیارد برسند بدون رودربایستی میزارنش کنار
فککنم خودشون هم انتظار این همه بازخورد منفی رو چه از جانب بازی باز ها و چه از جانب سازندگان نداشتن.ولی خب نباید زیادم سخت گرفت.الان گوگل استارتشو زده ولی این که تا ۱۰ سال آینده صنعت بازی کم کم به سمت استریم کشیده بشه اجتناب ناپذیره.و شاید خیلیای ما تو ایران تا اونموقع مجبور شیم از دنیای گیم خداحافظی کنیم…
گوگل بنظرم کمی زود شروع کرد. باید وقتی استارت میزد که لا اقل چند تا استودیو درست درمون هم داشته باشه.
الان استودیو های گوگل فکر کنم سه تا بیشتر نباشن که همشون هم هنوز تو مرحله استخدام هستند.
بنظرم مایکروسافت شانس بیشتری داره.
همین الان تعداد بازیای بتای xCloud دو برابر کل بازی استدیاست که از حالت بتا هم خارج شده.
بهتر ، کلا امیدوارم این پروژه کنسل بشه از شرش راحت بشیم
کار هر بز نیست خرمن کوفتن/گاو نر میخواهد و مرد کهن 😀
ایکس کلاود لِهِش میکنه
گوگل هنوز یه استودیو فرست پارتی نداره در حالی که مایکروسافت و سونی هرکدوم ۱۵ تا استودیو دارن.
متأسفانه هیچ بازی انحصاری هم نداره هنوز.
با چه امیدی این سرویس ارائه شده؟
چرا یه دونه انحصاری داره
GYLT
ارتور مرگان رو دیدم نتوستم بیام اینجا کامنت نذارم :inlove:
همچنین