تکفارس؛ بررسی صحت روشهای مطرح شده در فضای مجازی برای پیشگیری از کرونا
متاسفانه مدتی است که شاهد فراگیر شدن ویروسی جدید تحت عنوان کرونا یا COVID-19 در سراسر جهان هستیم که افراد بسیاری را درگیر خود کرده است. همانند همیشه و با افزایش اهمیت یک موضوع، شبکههای مجازی نیز فعالیت خود در زمینهی پخش شایعهها و اخبار مختلف در خصوص این موضوع را افزایش دادهاند.
به گفتهی سازمان جهانی بهداشت، اقدامات مختلفی مانند شستن مداوم دستها با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه، تمیز و ضدعفونی کردن سطوح در منزل و دوری از تجمعات میتواند از شما در مقابل ابتلا به این ویروس محافظت کند. با این حال، اگر سری به فضای مجازی و یا سایتهای مختلف بزنید، با راهکارها و توصیههای مختلفی برای مبارزه با ویروس کرونا روبهرو خواهید شد.
حتی پیش از این که سازمان جهانی بهداشت کرونا را رسما به عنوان یک بیماری فراگیر اعلام کند، شاهد انتشار توصیههای بهداشتی مختلف و گاها عجیبی از سوی افراد مختلف بودیم. برخی از این راهکارها مانند ساختن مواد شوینده و ضدعفونی کنندهی مختلف در خانه میتوانند حتی برای شما بسیار خطرناک باشند. گسترش شایعهها و راهکارهای غیر استاندارد دربارهی ویروس کرونا تا جایی پیش رفت که حتی فیسبوک نیز رسما اعلام کرد که تمامی تبلیغات و مطالب غیرواقعی در خصوص ویروس کرونا را از وبسایت خود حذف خواهد کرد.
با توجه به شرایط فعلی و با هدف روشن شدن واقعیت، در ادامهی این مقاله قصد داریم به بررسی برخی از معروفترین و فراگیرترین شایعهها و راهکارهای مطرح شده در فضای مجازی در خصوص ویروس کرونا بپردازیم. پس با ما همراه باشید.
برای مطالعه کامل این مقاله تحت عنوان «بررسی صحت روشهای مطرح شده در فضای مجازی برای پیشگیری از کرونا» به این نشانی بروید.
پر بحثترینها
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- منبع داخلی: PS6 در سال ۲۰۲۷ عرضه خواهد شد + اطلاعات بیشتر
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
- تحلیلگر: ناشران امیدوارند تا GTA 6 با قیمت ۱۰۰ دلار عرضه شود
- ۱۰ بازی متوسط که مخاطبان عاشقشان شدند
نظرات