برخی از ویژگیهای معرفی شدهی استیدیا در زمان عرضه در دسترس نخواهند بود
براساس اطلاعات منتشر شده در جریان آخرین پرسش و پاسخ انجام شده با مسئولین سرویس گوگل استیدیا، مشخص شده است که برخی دیگر از ویژگیهای مهم و کلیدی این سرویس، مدتی پس از عرضه در دسترس کاربران قرار میگیرند.
کمتر از یک هفتهی دیگر تا پایان انتظارها و انتشار رسمی سرویس استریم بازیهای شرکت گوگل یعنی استیدیا زمان باقی مانده است. بسیاری بر این باور هستند که تکنولوژی استریم بازیها در فضای ابری آیندهی صنعت بازیهای ویدئویی را شکل میدهد. با این حال، تبلیغات و اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت گوگل دربارهی سرویس استیدیا تا به امروز، بسیار محدود و بسیار خلاصه بوده است. با وجود ظرفیت بسیار بالای سرورهای ابری، معرفی فهرست بازیهای گوگل استیدا و حتی خبر ساخت یک بازی فرست پارتی برای این سرویس نتوانست هواداران را آنطور که باید، هیجانزده کند. اگر شما نیز از آن دسته از افرادی هستید که نسبت به توانایی و احتمال موفقیت گوگل استیدیا تردید دارید، خبر امروز احتمالا شما را بیش از پیش نسبت به این سرویس دلسرد خواهد کرد.
در جریان یک پرسش و پاسخ در وبسایت Reddit، اطلاعات جدیدی از شرایط و امکانات سرویس گوگل استیدیا در زمان عرضه، منتشر شده است. متاسفانه این اطلاعات بیش از هرچیز، نقصها و کمبودهای این سرویس در روز عرضه را نمایان میکنند. پیش از این اعلام شده بود که استفاده از کنترلر بیسیم استیدا در زمان عرضه تنها به دستگاه Chromecast Ultra محدود خواهد شد و به نظر میرسد این تنها مشکل سرویس ابری شرکت گوگل در روز عرضه نخواهد بود.
اگرچه سرویس گوگل استیدیا از سیستم اچیومنت پشتیبانی میکند ولی براساس اطلاعات منتشر شده، رابط کاربری اختصاصی مربوط به مدیریت و نمایش اچیومنتها مدتی پس از آغاز کار سرویس استیدیا به این سرویس اضافه خواهد شد (البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که این سرویس اطلاعات مربوط به اچیومنتهای شما را از همان ابتدا ذخیره خواهد کرد و این اطلاعات از بین نمیروند). نکتهی دیگر این که دو ویژگی مهم Buddy Pass و Family Sharing که قرار بود در دسترس خریداران نسخهی Founders Edition قرار گیرد، در زمان عرضهی سرویس گوگل استیدیا قابل استفاده نخواهند بود. متاسفانه شرکت گوگل تا به این لحظه هیچ اطلاعاتی از زمان دقیق و یا حتی بازهی زمانی عرضهی این ویژگیها و امکانات جدید را منتشر نکرده است.
سرویس گوگل استیدیا در تاریخ ۲۸ آبان ماه سال جاری (۱۹ نوامبر سال ۲۰۱۹ میلادی) فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز خواهد کرد. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر از این سرویس و بازیهای موجود در آن، آخرین قسمت از آیتم ویدئویی گیمفان را از طریق نشانی قرار گرفته مشاهده نمایید.
پر بحثترینها
- ۱۰ بازی ویدیویی با گیمپلی عالی و داستان ضعیف
- ویدیو: Marvel’s Spider-Man 2 در حالت Fidelity ویژه PS5 Pro با نرخ فریم ثابت ۶۰ اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: هیچ خط قرمزی برای انتشار عناوین ایکس باکس روی پلی استیشن وجود ندارد
- سونی از ۲۰۲۵ به بعد سالانه بازیهای انحصاری تکنفره بزرگی را برای PS5 عرضه خواهد کرد
- کار ساخت بازی جدید ناتی داگ از سال ۲۰۲۰ آغاز شده است
- Red Dead Redemption 2: آیا آرتور مورگان رستگار شد؟
- کار ساخت STALKER 2: Heart of Chornobyl به پایان رسید
- ۱۴ دقیقه از گیمپلی Indiana Jones and the Great Circle را مشاهده کنید
- گزارش: ایکس باکس درحال آمادهسازی پیشنمایشهای South of Midnight است
- بازی چندنفره Horizon احتمالاً در سال ۲۰۲۵ منتشر خواهد شد
نظرات
چیزی تا عرضه و دیدن واکنشات در موردش نمونده
دوستان عزیز بگذارید یک مسئله رو هم برای گیمفا و هم دوستان گیمینگ باز کنم. اکر در ایران بگن نتفلیکس رو میتونی استفاده کنی با پرداخت ماهیانه، شک نکنید استقبالی ازش نمیشه چون نوع بازار اینترنت در ایران کاملا متفاوته. الان اونها دارن موبایل با اینترنت نامحدود به مشتریان میدن و ۵G داره راه میفته، در کشورهای اونها تک تک شرکتهایی که فیلم به صورت فیزیکی کرایه میدادن یا میفروختن بستن و کارشون خوابید چون نتفلیکس راحت ترین راه برای مردم هست با هزینه ای ماهیانه بین ده تا پانزده دلار! در حالی که یک فیلم قیمت نسخه فیزیکیش بالای سی دلاره! یعنی همونطور که زمانی فکر نمیکردیم نتفلیکسی بیاد و باهزینه کم تمام فیلمها رو در اختیار بگذراره، گوگل استادیا هم میاد و همین کار رو میکنه. مردم هرروز راحت ترین راه رو میخوان انتخاب کنن. بهمین دلیل سونی و مایکرو در خیلی از سیاستهاشون تجدید نظر کردن و میخوان امکان بازی کردن رو در موبایل حتی بدون کنسول هم فراهم کنن تا مشتریهای قبل و هم مشتریهای جدید و بیشتری جذب کنن.
خیلی از شرکتهایی هم که اشتراک بازیهای ورزشی رو میفروختن مجبور به تغییر روش مثل نتفلیکس شدن و از قیمتی بسیار بالا به ارزونتر کاهش دادن اما بدون هیچ هزینه نصب و دستگاهی فقط با یک نرم افزار.
جهان تکنولوژی خیلی عوض شده و این موبایلها بدجور جای همه سیستمها رو گرفت! گوگل استادیا دقیقا مثل نتفلیکس موفق میشه و بقیه هم مجبور میشن به همین مسیر وارد بشن.
دوست عزیز بهتر نیست قبل اینکه چیزی رو برای کسی روشن کنید اول برای خودتون روشن کنید؟
من تجربه استفاده از دو اپراتور بین المللی orange و vodafone رو دارم که تو اروپا جزو خوبان بستگی به کشورشم داره البته
اصلا اینترنت نامحدود وجود نداره و طرحاش مشابه طرح های فعلی خود ماست پلن های ۱۰ گیگ و ۲۰ گیگ و ۳۰ گیگ و حتی پلن های ۳٫۵ و ۷ گیگ قیمتشم اصلا تصور نکنید که کمه بلکه بسیار گزاف هست اتفاقا مثل همین ایران خودمون
۵g هم خیلی کشور های پیشرفته ندارن من تجربه استفاده از این سیم کارتها در آلمان و اسپانیا رو دارم و اکثر مناطق نت ۳٫۵g بود توی گوشی و ۳g و توی مرکز شهر ها و نزدیک هتل ها ۴g
اینکه ۳g اونها هم از ۴g »ا بهتره بازم خیر همچین چیزی نیست و بسیار مشابهه کیفیتش حتی در بعضی موارد ناامید کنندست
نکته آخر اگر سرویس نتفلیکس توی ایران تحریم نباشه من شخصا استفاده میکنم (همونطور که برای فیلمهای داخلی از سرویس های مشابه مثل فیلیمو استفاده میکنم) با اینکه هزینش قابل توجه تر از دانلود رایگان هست ولی کار درست همینه من خیلی فیلم میبینم و برام صرفه داره اونطوری خیالم راحت میشه که مثل الان دزدی نمیکنم حق شرکتی رو (دقیقا مثل سرویس گیم پس که همیشه اشتراکم رو تمدید نگه میدارم)
تا حدودی حرف دوستمونو تایید کردید.نظر منم اینه اگه هدفهای شرکت گوگل فقط صرفا ورود به بازار گیم باشه چیزی جز شکست نصیب گوگل نمیشه.اما اگه هدفگذاری درست شده باشه هرچند کند و با ساخت و انتشار بازی های کم اما خوش ساخت و با کیفیت متوسط رو به بالا میتونه موفقیت خوبی به دست بیاره.موفقیت یه شبه به دست نمیاد.گوگل بتونه اعتماد گیمرها رو بدست بیاره و فضای راحت و پرکاربردی ایجاد کنه مطمئنا موفق میشه.شاید اصلا نیاز به رقابت با دو کنسول یا سه کنسول نباشه.مسیر خاص خودش رو پیش بگیره.طوری که خانواده ها و حتی گیمرها همیشه یه اشتراک جداگانه برای خودشون سوای کنسول هاشون داشته باشن و از بازی های شرکت گوگل لذت ببرن.امیدوارم موفق بشه.چون حیفه که شکست بخوره.در کنار بقیه کنسول ها مردم بتونن بیشتر لذت ببرن.چه گیمر چه غیر گیمر.امیدوارم بیشتر خانواده پسند هم باشه تا این طرز فکر مزخرف نسبت به گیمر عوض بشه مخصوصا تو ایران.