سینماگیمفا: نقد و بررسی انیمه Hinamatsuri
Hinamatsuri انیمهای در ژانر کمدی است که کارگردان آن کی اویکاوا است و کیچیرو اوچی نویسندگی آن را برعهده دارد. این انیمه در سال ۲۰۱۸ از شبمه Tokyo MX پخش شد، همچنین این انیمه اقتباسی از مانگایی به همین اسم به نویسندگی ماسائو اوتاکه است که از سال ۲۰۱۰ در حال انتشار است.
شروعی گمراه کننده
آغاز و یا قسمت ابتدایی این انیمه یکی از عجیبترین شروعهایی است که یک انیمه میتواند داشته باشد. قسمت اول این انیمه را میتوان متمایز از بقیه قسمتها دانست. داستان با مبارزه جذابی شروع میشود و دقیقا در لحظهای که این مبارزه حساستر میشود، مخاطب را با خود به سه سال قبل میبرد. در ابتدا به نظر میآید که با داستانی پر از صحنههای اکشن و پر از هیجان مواجه هستیم و قسمت اول این انیمه هم به زیبایی این مساله را نشان میدهد و داستان عجیب و شخصیتهای بسیار جالب و جذاب نشان دهنده این است که یک داستان بسیار جذاب و زیبا در انتظار مخاطب است همچنین صحنههای اکشن قسمت اول و طرز نگرش شخصیت اصلی این انیمه به شکلی است که به نظر میآید که این انیمه به سمت موقعیتهایی میرود که پر از خطر و مبارزه است اما خیلی زود خلاف این موضوع ثابت میشود. پس از ورود شخصیت آنزو و مبارزه او با هینا مسیری که داستان در آن درحال حرکت است به طور کامل عوض میشود و به نوعی مخاطب با یک انیمه جدید مواجه خواهد شد.
ادامه مطلب را در سینمافارس بخوانید.
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- سازندگان Astro Bot امید زیادی به Intergalactic دارند
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- دل نوشتههای یک گیمر خسته؛ نگاهی به حواشی پیرامون The Witcher 4
- گزارش: کنسول جدید کشور روسیه توانایی رقابت با ایکس باکس و پلی استیشن را ندارد
- توسعهدهنده Witcher 4 به استفاده از بات برای کنترل جنجال پیرامون شخصیت سیری متهم شد
- کارگردان Black Myth Wukong: محدودیت سختافزاری سری اس علت عدم عرضه بازی برای Xbox است
نظرات
انیمه hinamatsuri یکی از انیمههایی است که، مخاطب را جذب زیبایی طراحی چهرهها و محیط میکند و یک اثر زیبا را، با نهایت دوری از کلیشه و محورسازیهای بیربط، تحویل مخاطب داده است. در برخی از سکانسها، فان بودن و در برخی دیگر غمناک بودن، یک تضاد زیبا را به وجود آورده است که کارگردان با سلیقۀ آن، از نهایت مهارت خود در این بخش استفاده کرده است و این تضاد را که اگر توسط کارگردانی دیگر، در انیمه مدغوم میشد، شکستی جبران ناپذیر را برجای مینهاد، بسیار زیبا و باورپذیر در انیمه ادغام کرده است، اما در تلفیق آنها دچار خطا شده است و این خطا را میتوان به طراح چهرۀ انیمه نیز نسبت داد، چون به واسطۀ همین طراحی چهرۀ افراد است که، میتوان احساسات آنها را درک کرد. درکل، این انیمه جزو انیمههای عالی و بسیار زیبا است و به کسانی که به انیمههای کمدی و تا حدودی احساساتی علاقه دارند، پیشنهاد میشود. 😎
داداش سلام منظورت از کلیشه یعنی چی
درود
هر منتقدی براساس یک معیار، آثار را نقد میکند و سعی میکند که، دنبال آن معیار مورد نظر خود در انیمه بگردد و آن را بیابد. یکی از معیارهای مهمی که من در نقدهای خود به آن اشاره میکنم و برای من یک معیار اصلی به شمار میآید، همین کلیشه دار بودن داستان است. خیلی از دوستان این سوال شما را از من پرسیدهاند و من نیز، از جواب دادن به آنها دریغ نکردهام. در ابتدا لازم است اشاره کنم که هر منتقدی باید یه دورۀ اولیه رو بگذراند به نام مطالعه و تدبیر(یکمی تخصصی شد، به اینجاش توجۀ زیادی نکنید)؛ در این دوره، مقالات زیادی را میخواند و از آنان، شیوۀ نگاشتن و جلب مخاطب را یاد میگیرد. من نیز این دوره را با خواندن نقد منتقدهایی همچون آقای سامرند قهرمانی(فوق حرفهای در زمینۀ سینما)، مازیار همتی(دوست و منتقد نگارشهای بنده) و آقای علیرضا حاجی زاده(پایۀ کلیشه رو از نقدهای ایشون یاد گرفتم) گذراندم و تا حالا که در سطح حرفهای نقد مینویسم اومدهام و کلیشهیابی در انیمهها یکی از استعدادهای اکتسابی من است. حالا برویم سراغ توضیح کلیشه:
شما در نظر بگیرید که یک قدرت ماوراءطبیعت دارید و هر روز آن را در میان دوستان و همسالان خود در میان بگذارید و اینقدر بر روی این قدرت خود تأکید کنید و آنرا بازگو کنید، که اطرافیان از شما عاجز شوند و این موضوع قدرت شما، برایشان بسیار ساده و تکراری به نظر برسد؛ در این صورت، این قدرت شما، با آنکه هیچ یک از دوستان شما آن قدرت را ندارند، اما یک چیز ساده و تکراری و محصوص(یعنی ملموس و قابل لمس و حسی) به حساب میآید و دیگر آن ابهت اولیۀ خود را نخواهد داشت و به گونهای، طاقت فرسا میشود. به طور کلی، مفهوم کلیشه، یعنی تکرار یک موضوع در چندین بازۀ زمانی مختلف، به گونهای که تکراری به نظر رسد و ابهت و جایگاه خود را به دلیل تکرارهای مکرر از دست بدهد. در انیمه نیز، موضوع همین است و در هر انیمهای، این بحث متفاوت است و به موضوع اصلی داستان انیمه که کل انیمه حول آن میگردد را شامل میشود. مثلا در انیمه Charlotte استفادۀ مکرر از قدرت شخصیت اصلی و حول همین محور چرخیدن انیمه ویا اعتراف نمودن شخصیت اصلی به عشق خود نسبت توموری از کلیشههای موجود در این انیمه است. البته کلیشه، فقط به داستان خاص یک انیمه مربوط نمیشود و گاهی اوقات، این کلیشهها به دلیل تکراری بودنشان در تمام دنیای انیمه، خود را نشان میدهند؛ مثلاً همان کلیشۀ دوم، از مواردی است که در بیشتر انیمهها دیده میشود و در این انیمه، باری دیگر، خود را نشان داده است و موجب به وجود آمدن کلیشه گردیده است. مثلاً در بسیاری از انیمه و انیمیشنها مشاهده شده است که، پایان بندی داستان انیمه، پایانی خوشآیند و معلوم است، که همین موضوع، خودش موجب ایجاد کلیشه میگردد و یک چیز نخنما و کلیشهای را باری دیگر به نمایش میگذارد. امیدوارم که متوجه موضوع کلی کلیشه شده باشید و این کامنت من برای شما موثر واقع شده باشد. 😎
با تشکر
راستش تنها خبری که منو خوشحال کرد تموم شدن ارک whole cake island وان پیس هست :sweat: :rotfl: :rotfl:
ای کاش به این صفحه از سایت نمیومدم و کلهمشو اسپویل نمیکردی. :reallyangry: