وضعیت سبز | برترین عناوین کنسول Xbox One که باید حتما تجربه کنید
به عقیده بسیاری ایکس باکس و آخرین مجموعه کنسول هایش روزگار چندان خوبی ندارند. این حرف شاید تا حدی درست باشد ولی نکته اصلی انجاست که شاید مایکروسافت عنوان هم سبکی در سبک و سیاق عناوین ماجراجویی سونی در چنته ندارد. البته که استدیو های مایکروسافت هم سعی کرده اند به این بخش از دنیای بازی ها نیز سری بزنند. به زودی شاهد چندین و چند انحصاری بزرگ و کوچک از سوی مایکروسافت خواهیم بود که البته باز هم از سبک اصلی مایکروسافت در عناوینش بهره می برند. سبک اصلی مایکروسافت چیزی نیست جز ایجاد یک تجربه چند نفره آنلاین در هر عنوانی، از شوتر های معروف گرفته تا ادونچر های زامبی محور. مایکروسافت هر کاری هم که از دستش بربیاد، باز هم نمی تواند پز تجربه چند نفره فوق العده بازی هایش و یا سرور های قدرتمندش را ندهد و در هر صورت در هر عنوانی از این شرکت یک بخش آنلاین محور به زور گنجانده خواهد شد. البته از سوی دیگر بهترین عناوین ترد پارتی این کنسول هم به جز یکی دو مورد اکثرا درخششان در بخش چند نفره است. بهتر است بیش از این وقت را تلف نکنیم و به بررسی بهترین عناوینی که تا به امروز می توانید بر کنسول مایکروسافت تجربه کنید، بپردازیم.
۱۰-BATTLEFIELD 1
مهم نیست که چه قدر یک بازی از این مجموعه قدیمی به نظر برسد و یا بعد از مدتی خسته کننده شود. بالاخره اول و آخر مقصد بسیاری از ما بازی کردن یکی از عناوین این مجموعه است. شاخصه اصلی مجموعه بازی های میدان نبرد، جنگ های بزرگ با تعداد زیادی از بازی بازان است که هر کدام در گوشه ای از نقشه های نسبتا عظیم بازی قرار گرفته اند تا شما تک به تک سر وقتشان برسید. خوشبختانه با توجه علاقه بسیاری از بازی بازان به این مجموعه، همیشه شاهد حظور هزاران نفر از بازی بازان مختلف در سرور های همیشه این سری هستیم و ربطی ندارد که بازی مورد نظر نسخه Battlefield 1 جدید باشد و یا یکی از اولین بازی های نسل هفت این مجموعه یعنی Bad Co 2. همیشه شما بازی باز برای رقابت خواهید داشت. از سوی دیگر یکی از ویژگی های بسیار خوب این کنسول، توانایی اجرای بازی های نسل گذشته است و بنابراین هیچ مشکلی در اجرای سه عدد از بهترین های این سری یعنی نسخه سوم و بد کمپانی ها نیز نخواهید داشت. البته همه این صحبت ها تا به این جا در خصوص لذت بخش چند نفره این عناوین بود و باز هم خوشبختانه تمام نسخه های جدید به بخش تک نفره لذت بخشی نیز مجهز شده اند و شاید از این جهت هم اندکی برای شما لذت بخش و وقت پر کن باشد.
در واقع بتلفیلد دنیای ویژگی های مختلف در غالب یک بازی واحد است. این تجربه ای است که شاید بتوان به جرات گفت هیچ بازی دیگری به این شکل نمی تواند به شما ارائه دهد. ذره ای نبرد روی زمین و یا درون یک تانک، به درون قایق های بزرگ و کوچک بازی برو و یا اگر از کف زمین خسته شدید، خود را به نزدیک ترین پایگاه هوایی نقشه برسانید و سوار یک وسیله نقلیه هوایی شو. به همین راحتی می توانید در بازی خود تنوع ایجاد کنید. حتی با وجود مود های دیگر افزوده شده به بازی مانند مود Air Superiority، حتی سبک بازی نیز به شکل اساسی عوض شود. با وجود نسخه های متنوع و تنوع مراحل بازی، این سری به شدت ارزش خرید بالایی را بدست آورده است و می تواند تا سالیان سال فقط با یک شماره از آن ها سرگرم باشید.
۹-HALO 5
باید گفت که متاسفانه داستان مستر چیف و هیلو در سراشیبی به شدت خطر ناکی قرار گرفته است. نسخه پنجم با وجود تمام ویژگی های ظاهری و تغییرات مثبت گیم پلی که در آن لحاظ شده بود باز هم نمی توانست طرفداران را راضی کند.عده ای تغییرات را نا کافی می دانستند و عده ای دیگر که از قضا از طرفداران قدیمی سری نیز بودند این تغییرات را بسیار زیاد و گیج کننده می دانستند. فلسفه گروه اول عدم رقابت پذیری بازی با بسیاری از عناوین روز بود و دسته دوم هم تمام این تغییرات را نشانه ای از تغییر این سری و ساخت چیزی غیر از آن هیلو که سالیان سال با آن بزرگ شده بودیم می دانستند. این بخشی از سختی کار استدیو ۳۴۳i در راه راضی نگه داشتن همه است و معلوم هم نیست که در آینده چطور باید از پس این انتظارات بربیاید. در هر صورت شماره پنجم عرضه شد و از بسیاری از جهات یک بازی افتضاح (به اسم هیلو) و یک شاهکار به تمام عیار بود. افتضاح از این جهت که در دنیایی که اسم متسر چیف و هیلو به هم دیگر پیوند خورده است، در این عنوان دیگر گهکاه باید به دنبال یک سکانس و یا مرحله ای از مستر چیف می بودیم و سازندگان قصد داشتند که به زور اسپارتان لوک را به عنوان ابر قهرمان جدید به خورد طرفداران بدهند. البته کل فرآیند فرستادن مستر چیف به یک مرخصی کوتاه مدت چندان هم بد نیست ولی شدت و سرعت این کار به مذاق خیلی ها خوش نیامد. البته از سوی دیگر بازی بالاخره از آن سیستم غیر معمول و آزار دهنده کنترل های شماره های قبلی فاصله گرفت و رنگ و روی مدرن تری به خود گرفت. شاید این مسئله چندان مهم به نظر نرسد ولی تصور آسیبی که باید مغذمان وارد کنیم تا بعد از یک دست بلتفیلد کمی هم هیلو بازی کنیم، سبب می شد که عده بسیاری به کل از خیر بازی بگذرند.
البته به سبک تمام نسخه های پیشین، در این شماره هم دلیل اصلی که سبب می شد بسیاری به سمت یکی از شماره های این مجموعه بروند بخش چند نفره فوق العاده بازی بود که سبب می شود علاو.ه بر ۸ تا ۱۰ ساعت بخش تک نفره، صد ها ساعت نیز به تجربه بخش چند نفره بازی نیز بپردازید. بخش چند نفره بازی دقیقا از فرمول شماره های پیشین بهره می برد و تفاوت اصلی در اضافه شدن مود های جدید به بازی است که این تغییر به مذاق همه طرفداران خوش می آید. یکی دیگر از مود های به شدت لذت بخش افزوده شده به بازی، بخش FireFight است که برای سال ها و تا زمان نسخه پنجم جای خالی آن در بازی احساس می شد و آخرین بار می توانستید در نسخه Reach این مود را تجربه کنید. این جا می توانید به صورت گروهی در برابر سیل عظیم دشمنان بشریت صف آرایی کنید و حسابی از خجالت آن ها در بیایید. البته اگر هم از نبرد های بسیار بزرگ بخش جدید لذت نبردید، می توانید در بخش Arena به راحت به تمام مود های پیشین نیز دسترسی پیدا کنید و از این جهت هم هیچ خرده ای به بازی وارد نیست. حتی برای خالی نبودن عریضه سیستم رنکینگ نیز به این بخش اضافه شده که فصل به فصل ریست می شود. البته باز هم باید گفت که بازی یکی دو مشکل دیگر نیز دارد که مهم ترین آن ها سیستم پرداخت درون برنامه ای بازی است که با وجود آن که به شکل مستقیم در یک رقابت تاثیر گذار نیست ولی باز هم می تواند سبب برتری عده ای در یک رقابت شود. با تمام این ها باز هم وجود یک نسخه از سری هیلو در لیست بهترین های ایکس باکس اجباری است.
۸- Rise of the tomb raider
با وجود آن که در آستانه عرضه نسخه جدید این سری هستیم باز هم تجربه ROTR یک اجبار برای هر طرفدار این سری و در واقع هر بازیباز است. بعد از سال ها دوری از بازار بالاخره اولین نسخه از سری جدید در سال ۲۰۱۰ به بازار بازگشت که با وجود تمام ویژگی های فوق العاده افزوده شده به بازی، این نسخه به طرز لذت بخشی کامل بود. از محیط های بزرگ و پهناور تا مناظر زیبا. حتی تنوع مراحل بازی نیز به شدت کامل بود و از سویی نیز پایبندی بازی به ریشه های سری در حالی که در آن روز ها همه به دنبال شبیه شدن به ندای وظیفه بودند نیز قابل ستایش بود.
با همین فرمان نسخه بعدی نیز برای کنسول های نسل هشتمی عرضه شد که از هر جهت نسبت به شماره های پیشین بهبود داشته است. از بهبود فوق زیبای گرافیکی بازی گرفته تا بهبود گیم پلی بازی. در این نسخه نیز شاهد توانایی ارتقای تجهیزات و یا ساخت نمونه های جدید هستیم که با وجود قابلیت New Game Plus در بازی به ارزش تکرار بازی نیز به شدت افزوده خواهد شد. این شماره ترکیبی است زیبا از گرافیک خیره کننده حتی بر روی پایه ای ترین مدل دستگاه، محیط های به شدت متنوع که لحظه ای هم به شما اجازه خسته شدن از بازی را نمی دهند و داستانی فوق العاده که با سوالات بی پایانی ما را برای نسخه بعدی تشنه نگه خواهد داشت. بازی هنوز هم از سبک پایه ای که در نسخه پیشین معرفی شد بهره می برد. اکشنی لذت بخش به همراه اندکی عنصر مخفی کاری. دشمنان تعدادشان نسبت به نسخه های پیشین بیشتر شده است و این هم چالش بیشتر و هم لذت مضاعفی برای شما خواهد داشت. از سوی دیگر محیط های بازی ترکیبی هستند از جنگل های پوشیده و سرسبز سیبری در بهار و یا کوهستان های تبت تا صحرای زیبا و جنگ زده سوریه که البته اگر محیط صحرایی بازی اندکی بیشتر هم بودند باز هم لذت بخش تر بود. با این وجود این بازی یک پکیج کامل است که از قضا رقیب اصلی سری آنچارتد هم به حساب می آید که اگر هوس چنین عنوانی را کرده اید تجربه ROTR پیشنهاد می شود.
۷- Cuphead
با وجود عرضه صد ها عنوان در سال که بخش عمده ای از آن ها نیز عناوین مستقل با بودجه های محدود هستند، باید انتظار بهترین نوآوری را نیز از همین دست عناوین داشته باشیم. این میان عناوین مختلفی با استفاده از سرویس Xbox Live Arcade مطرح شدند و پا به عرصه وجود نهادند. در این میان می توان به شاهکار هایی مانند Super Meat Boy، Limbo و یا Inside اشاره کرد که همگی جز ساخته دست پرورده های مستقیم و غیر مستقیم این شبکه بودند.
البته سال گذشته مایکروسافت یک ایده جدید دیگر را در میان سیل عظیم این عناوین شناسایی کرد و مجددا با ارائه امکانات و منابع به سازندگان پر استعداد بازی که از قضا چندین سالی هم بود که به دلیل موانع و مشکلات توانایی به پایان رساندن بازی خود را نداشتند، سبب شد این عنوان هم زنده بماند و حالا شاهد یکی از بهترین های XBA باشیم. این عنوان همان طور که از اسمش نیز پیدا ارتباطی به فنجان دارد! در واقع بازی داستان دو برادر کله فنجانی است که وارد داستان عجیبی با شیطان شده اند و حالا باید کار های سختی را نیز برای او انجام دهند. داستان بازی بر خلاف ظاهرش بسیار کامل و زیبا است. همین طور گیم پلی بازی که شاید بتوان به جرات گفت که بی نظیر است و یا حداقل نزدیک ترین عنوان به این بازی از نظر لذت سری Metal Slug است که این بازی می تواند این ابر عنوان و شاهکار کودکیمان را نیز به راحتی پشت سر بگذارد. علاوه بر این، این شاهکار مستقل دارای مجموعه ای غنی از مویسقی های زیبایی است که شاید فقط به خاطر آن حاظر شوید بازی را خریداری کنید. البته این عنوان برای هر کسی مناسب نیست و اگر شما هم مثل من دیگر عرضه به پایان رساندن یک بازی به شدت سخت را نداشته باشید! مجبور باشید از خیر این ابر شاهکار بگذرید ولی باز هم مطمئن باشید که صد ها بار مردن در این بازی هم باز سبب نمی شود که به این راحتی از آن چشم پوشی کنید.
۶- Far Cry 5
فار کرای دیگر پدیده نسبتا جدید این روز ها می باشد. پیش از هر چیزی باید حساب چند شماره نخستین این مجموعه را از سایر بازی ها جدا کرد. در واقع سری اصلی بازی را از شماره سوم و حظور پر شکوه واس به عنوان یکی از بهترین آدم منفی های تمام طول تاریخ حساب کرد که بار دیگر به ما آموخت جنون و وحشی گری هیچ حد و مرزی ندارد. این روند فوق العاده در شماره چهارم هم حفظ شد و البته در این میان یک بازگشت به عقب را در نسخه Primal شاهد بودیم. این بازی علاوه بر آن که حتی نقشه خودش را هم نداشت، بلکه واقعا ارتباط آنچنانی نیز به دنیا و حال و هوای سری اصلی نیز نداشت و فقط یک کلمه فارکرای به آن چسبیده بود.
البته یوبی سافت نشان داد که در اوج منفوریت نیز می تواند کاری کند که نا گهان همه مجددا عاشقش شوند و در این میان نیز با عرضه نسخه پنجم داستانی دیوانه کننده نشان داد و ثابت کرد که چرا باید کم کم لقب هیولای خاموش را برای این مجموعه در نظر بگیریم. هر چه از ایده اصلی داستان بازی برایتان بگوییم کم لطفی در حق بازی است و بهتر است از هر جایی هم که شده خودتان یک نسخه از بازی را پیدا و تجربه کنید. جدای از داستان بازی، گیم پلی و گان پلی بازی دقیقا همان چیزی است که در نسخه های پیشین هم مشاهده کرده بودید که حالا کامل تر شده است و در نتیجه لذت بیشتری نیز به شما ارائه می کند. یکی از مهمترین آن ها بهبود و تکامل نبرد در هوای بازی است. که توانسته به کل ساختار نبرد ها را تغییر دهد. البته هنوز هم هلیکوپتر سواری بازی اندکی مسخره و غیر طبیعی به نظر می رسد ولی باز هم لذت بخش و کابردی است. جدای از آن تقریبا هر چیز خوب و لذت بخشی که در نسخه های پیشین بوده در این نسخه نیز افزوده شده است که مهمترین و کاربردی ترین آن ها توانایی داشتن یک حیوان دست اموز در دنیای بی رحم بازی است. در کل باید گفت که از نظر گیم پلی و ساختار کلی نسخه جدید فار کرای چیز جدیدی برای عرضه ندارد ولی داستان فوق العاده زیبای آن سبب می شود که حتما برنامه ای برای خرید آن در نظر بگیرید.
۵- Overwatch
یکی دیگر از عناوین نسبتا جدید و البته پر مخاط این روز ها OverWatch نام دارد که بر خلاف تصور بسیاری توانست اسم و رسمی برای خودش دست و پا کند. همین جا و پیش از شروع هر چیزی می گوییم که این بازی به هیچ وجه کامل نیست. هنوز هم ایراداتی در بازی وجود دارد ولی چیزی که سبب می شود این عنوان ارزش قرار گرفتن در این لیست را داشته باشد تعهد سازندگانش برای بهتر کردن آن است. در واقع بر خلاف اکثر شوتر های مطرح این روز ها که بعد از یکی دو سال دیگر سازندگان هیچ اهمیتی به آن ها نمی دهند، اورواچ به همراه تیم متعهد و علاقه مندش توانست طول عمر بیشتری نسبت به سایر عناوین مجموعه اکتیویژن/بلزارد داشته باشد. البته باید قبول کرد که دیگر سرعت عرضه آپدیت ها مثل روز های اولش نیست ولی هنوز گهگاه خبر هایی از بهبود و یا تضعیف هیرو ها به گوش می رسد.
جدای از آن مهمترین نکته ای که سبب می شود اورواچ یک عنوان دوست داشتنی باشد سبک به شدت دوست داشتنی آن است. از یک سو بازی با نمک و خنده دار به نظر می رسد، خبری از انفجار های آنچنانی واقع گرایانه و نبرد های حماسی نیست و بازی سبک لذت بخش خود را دارد. از سوی دیگر بازی به هیچ وجه بچگانه نیست و حرف اول و آخر را مهارت شما می زند. بازی با وجود مد های فراوانی که دارد، بر خلاف ظاهر غلط اندازش اکثرا ارزش بالایی برای کار تیمی قائل است ولی باز هم حرکت های تماشایی تک نفره نیز هم لذت خودشان را دارند و بازی نیز به شدت از این کار شما استقبال خواهد کرد. از سوی دیگر هر کدام از کاراکتر های بازی به قدرت های ویژه خود نیز مجهز هستند که هر کدام نیز تاثیر فوق العاده ای بر روی روند بازی خواهد داشت و این سبب می شود که زمان زیادی را صرف یادگیری کاراکتر های جدید بکنید. در هر صورت هر چه که باشد اورواچ بر خلاف ظاهرش که در ابتدا می تواند تقریبا هر کسی را از خودش زده کند بعد از مدتی به یکی از اعتیاد کننده ترین بازی ها در آرشیوتان مبدل خواهد شد.
۴- Witcher 3
اگر قرار باشد لیستی از بهترین ها در هر سبک و سلیقه ای را تهیه کنیم ولی قرار باشد که هیچ حرفی از یکی از بهترین های استدیو CD Red Project به میان نیاید، باید بدون شک باید گفت که آن لیست هیچ ارزشی ندارد. همین ابتدا باید برای شما توضیح دهم که تنها دلیلی که این بازی در رتبه اول نیست فقط به خاطر ان است که در حق دیگر بازی ها اجحاف نشود وگرنه این شاهکار استدیو CD Red Project آنقدر زیبا و بی نقص بود که جای هیچ خرده ای به بازی وارد نیست و اگر می شد باید هر سال به عنوان GOTY انتخاب می شد. با تشکر از سازندگان خوش سلیقه و فهمیده بازی در تمام طول بازی حتی یک لحظه هم بازی اجازه افت سطح آدرنالین برای تماشای بیشتر سرزمین پهناور بازی را نخواهد داد و با انبوهی از مراحل اصلی و جانبی و رمز و راز های گوناگون و هیولا های جدید تر و سخت تر شما را همواره شگفت زده خواهد کرد.
سری ویچر و مخصوصا شماره سومش به کلی مفهوم یک بازی داستان محور را برای همیشه تغییر داد. ثابت کرد که چطور دقیقا از ثانیه صفر بازی بازیباز را سر جای خودش میخکوب کرد. گرالت از ریویا در جستجوی سیری در این شماره همه مرز های جذابیت را در نوردید و به یکباره همه را به کل چنان عاشق خودش کرد که از حالا تا ده ها سال بعد هم با شنیدن کلمه ویچر یا گرالت چه در باز ی، چه در فیلم و چه در سریال و یا هر چیز دیگری، مو به تنمان راست شود. ویچر هیچ کم و کسری نداشت. شاید در ابتدا بازی اندکی با مشکلات کوچکی سر و کله می زد اما سازندگان به سرعت موفق شدند که تقریبا تک تک مشکلات بازی را یک به یک بر طرف کنند. حتی با وجود تمام باگ های بازی نیز باز هم ویچر ۳ آنقدر زیبا بود که باز هم همه از آن لذت می بردیم. اگر به تازگی یک کنسول جدید خریده اید و این عنوان را تجربه نکرده اید، خرید این شاهکار شروع خوبی خواهد بود.
۳- Forza Motor Sport/ Horizon
کل عناوین انحصاری مایکروسافت در یک سمت و در سمت دیگر سری فرتزا قرار دارد. در ابتدا و برای چیزی در حدود ۸ سال این مجموعه فقط به عرضه عناوین شبیه ساز بسنده کرده بود که تا قبل از یک سری تغییرات بنیادین شماره چهارم این سری نه تنها یکی از بهترین های این سری بلکه یکی از بهترین های کل عناوین شبیه ساز رانندگی بود. البته کم کم مایکروسافت متوجه محبوبیت سری Need for Speed شد که حتی با وجود آن که سال به سال در حال پسرفت بودند باز هم طرفداران این سری سال به سال در انتظار عرضه یک نسخه واقعی و درست و حسابی از این مجموعه خود را به زمین و زمان می کوبیدند و باز هم در انتها از نتیجه صبرشان پشیمان. این عشقی بود که فقط یک عنوان آرکید می توانست در دل بازیباز ایجاد کند. در واقع حس فتح خیابان ها بدون هیچ محدودیت و دلپذیر تر بودن رانندگی در شهر ها نسبت به پیست بود که سبب می شد شما عاشق این دست عناوین شوید. به همین جهت هم مایکروسافت به سرعت دست به کار شد و راه را برای عرضه یک سری دیگر در این مجموعه باز کرد که حالا نه تنها با سری اصلی رقابت می کرد بلکه دیگر از مجموعه اصلی هم محبوب تر شده بود.
با عرضه سری Horizon حالا جان تازه ای در رگ های قدرتمند مجموعه فرتزا نیز دمیده شد و دیگر هیچ عنوانی یارای رقابت در برابر این مجموعه را نداشت. از سویی سری NFS و سایر عناوین آرکید دیگر شانسی برای رقابت با هیجان، زیبایی و جزییات این سری نداشتند و از سوی دیگر مجموعه اصلی تر یعنی سری موتور اسپورت هم با نسخه هفتم ثابت کرد که هنوز هم در یک بازی خشک و به ظاهر خسته کننده می تواند چنان تغییرات و جزییاتی را تزریق کند که گویی برای اولین بار است که می خواهیم سوار یک خودرو شویم. از افزایش غیر منتظره تعدد خودرو ها و پیست ها گرفته تا جزییات دیوانه واری که تا پیش از آن در هیچ عنوان دیگری دیده نمی شد. البته هنوز هم قبول داریم که به دلیل ماهیت بازی، سری موتور اسپورت اندکی رو به خسته کننده شدن قدم نهاده است ولی باز هم با تشکر از ذهن خلاق سازندگان خیالمان از این جهت راحت است که می توانیم انتظار یک حرکت فیفایی از سازندگان را داشت و این بار حتی در اوج، بار دیگر به بازی پر و بالی مجدد بخشید. با تمام این تفاسیر و حتی با وجود عرضه سالانه و یکی در میان بازی های این مجموعه می توان خوشحال بود که با وجود تاکید بیشتر بر روی محتوای غنی تر و اثبات این مهم حالا با خیال راحت می توان حتی نسخه های جدید را با چشم بسته پیش خرید کرد.
۲- PUBG
در واقع همه از گفتن موفقیت های پی در پی یک بازی گمنام که هیچ کسی هم انتظار چنین حجم از موفقیتی را نیز از آن نداشت، خسته شده اند. بتلگراند می تواند بزرگترین عنوان مستقل تاریخ لقب بگیرد که برای بزرگ تر شدن موفقیتش فقط ارائه این جمله که بازی تا به حال حتی یک دلار هم برای تبلیغات هزینه نکرده است کافی می باشد. در واقع دلایل بسیاری برای موفقیت این بازی وجود داشت که یکی از مهمترین آن ها تغییر سیستم و رویه همیشگی و البته در حال خسته کننده شدن تمام بازی های کامپیوتری است که در همه آن ها دو تیم برای رقابت در یک محیط کوچک و یا متوسط به جان یکدیگر انداخته می شوند که بالاخره یکی از آن ها دیگری را شکست دهد. در این جا دیگر نه زنده ماندن ارزشی داشت چون ۱۰ ثانیه بعد دوباره به بازی باز می گشتید و از سوی دیگر هم فقط اندکی بازی بیشتر نسبت به سایرین مساوی بود با دسترسی به آیتم ها و سلاح های برتر از همان لحظه نخست. در سیستم کلیشه ای قدیمی دیگر نه سورپرایزی بود و نه هیجانی.
این روند برای سال ها بود که تغییر نکرده بود و در واقع هیچ سازنده ای یا چنین ایده ای به ذهنش نرسیده بود و یا جرات ارائه یک بازی با یک ایده و شکل و فقط با یک گیم مود را نداشت. اما بلو هول توانست نه تنها این ایده را عملی کند بلکه به موفقیت هم برساند. اگر دنبال یک بازی هستید که با هر لحظه پیشروی در آن به هیجان بازی اضافه شود و اگر هم فکر می کنید که از همه بهتر هستید همیشه منتظر سورپرایز دردناک دشمن هم باشید. بر خلاف هر بازی دیگری که شما فقط باید با نیمی از سرور بجنگید در این جا باید با ۹۹ درصد از سرور بجنگید. جدای از آن شرایط برابر همه و این که حتی بهترین بازیبازان این عنوان هم می توانند شرایط بد تری نسبت به یک بازی باز تازه کار، در ابتدای رقابت داشته باشند سبب شده است که حالا خیل عظیمی از همه طرفداران به سمت بازی حجوم بیاورند و همین نکته دلیلی است قاطع برای قرار گرفتن این بازی در این لیست.
۱- Gears of War 4
از یک بازی خوب چه انتظاری داریم؟ داستان خوب، گیم پلی و گان پلی خوب اگر بازی شوتر بود، موسیقی و صدا گذاری عالی و گرافیک فنی و هنری خوب. فرض کنید که یک عنوان بخواهد همه این ها را با هم در یک بازی بگنجاند. نتیجه چه خواهد شد؟ آیا با چیزی جز یک شاهکار روبرو نخواهیم شد. این دقیقا داستان نسخه چهارم سری Gears of War است. عنوانی که در اولین روز های معرفی شدنش، همه رابا یک سوال بزرگ در ذهنشان درگیر کرده بود که این بازی بدون کلیفی بی چطور خواهد بود. البته این نگرانی بی جا نبود و دلیلش آن بود که آخرین نسخه ای که بدون کارگزدان اصلیش ساخته شده بود، یعنی نسخه جاجمنت فقط یک بازی متوسط در شکل و شمایل چرخ های جنگ بود که از قضا از یک سری کاراکتر های شبیه به این مجموعه نیز استفاده می کرد.
البته خوشبختانه مایکروسافت به سرعت متوجه ایرادات بازی شد. به سرعت در تیم سازنده بازی تغییراتی ایجاد کرد و تا زمان عرضه نسخه چهارم برای دستگرمی هم که شده است، یک نسخه ریمستر از بازی اول را ساخت که از قضا بسیار هم زیبا و دلگرم کننده هم بود. بازی فقط از نظر گرافیکی در خود تغییراتی بنیادین را دیده بود و سایر بخش های بازی تقریبا همان نسخه ۲۰۰۷ بود. بالاخره بعد از چندین سال نسخه چهارم هم عرضه شد و حالا بعد از چیزی حدود دو سال از عرضه بازی می توانیم نگاهی مجدد به بازی داشته باشیم. نسخه چهارم اگر یکی از بهترین های گرافیکی کل صنعت بازی سازی نباشد، حداقل در ده تای اول قرار دارد. با پشتیبانی از نسخه ایکس کنسول های مایکروسافت و عرضه همزمان برای رایانه های شخصی حتی باید انتظار ذوب شدن مغذتان را هم داشته باشید و حتی با این تفاسیر نسخه معمولی کنسول ها نیز جزییات گرافیکی زیبا و حتی افکت های گرافیکی جدیدی را به شما ارائه می دهد که در هیچ عنوان دیگری نمی توانستید ببینید. علاوه بر زیبایی های بصری بازی داستان بازی که ادامه دهنده راه مارکوس فقید، توسط فرزند لایق و بر حقش است نیز محرک دو چندانی برای قتل عام، تکه تکه کردن و تبدیل به عناصر پایه بدن های کثیف و نجس لوکاست ها است. لازم هم نیست که در رابطه با مراحل جذاب، صدا گذاری و موسیقی فوق العاده و داستان عالی بازی که با سوال های بی پایان و دهانی باز ما را به نسخه بعدی پاس می دهد هم توضیحی داد. علاوه بر همه این ها اگر هم از تجربه چند باره بازی در بخش داستانی هم خسته شدید، با اتصال به سرور های بازی و تجربه بخش های چند نفره معمولی و یا مد فوق دوست داشتنی Horde هم انتقام تمام دوستان مجازی را از این لشگر بی پایان لوکاست های آماده به اره شدن بگیرید. در هر صورت اگر تا به این جای راه ایکس باکس وان، فقظ یک عنوان ارزش و لیاقت اول بودن در لیستش را داشته باشد این لقب بدون شک باید نسخه چهارم Gears of War برسد.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
خسته نباشی محمد حسین عزیز :yes: :yes:
لیست خیلی خوبی بود تلفیقی از عناوین برتر مولتی پلتفرم و عناوین انحصاری
من شخصا کوانتوم بریک و سانست هم به این لیست اضافه میکنم برای دوستانی هم که علاقه مند به سبک استراتژیک هستن عنوان هیلو وارز۲ قطعا راضی کننده خواهد بود
کمبود انحصاری درست و درمون باعث شد تا نویسنده برای تکمیل مطلب و طولانی تر کردنش مولتی پلتفرم ها رو با برترین عناوین ایکس باکس اشتباه بگیرد
اگه همین مقاله برای سونی قرار بود نوشته بشه بدون هیچ مشکلی میشد تمام عناوین در لیست رو انحصاری سونی انتخاب کرد
ایکس باکس در محتوا و انحصاری ضعف و کمبود دارد
این مقاله نشون دهنده ی نبود ۱۰ تا انحصاری درست درمون برای ایکس باکس تو ۵ سال اخیره.
امیدوارم مایکرو e3 کامبک بزنه تا رقابت داغ تر بشه و سونی بازهم(!) انحصاری بیشتر معرفی کنه
از وقتی برخی ها رفتن وضعیت سایت خیلی بهتر شده. فنای مایکی حقیقت رو انکار نمیکنن، فنای پی اس برا ایکس باکس آرزوی موفقیت میکنن!
بری دیگه برنگردی! با رفتنت راحت ده لول وبسایت ارتقا پیدا کرد …
علی پاور رو میگی؟ داره خدای جنگ میزنه ، احتمالا تا بخواد اونو تموم کنه دیترویت میاد بعد اونو میشینه بازی کنه ، همینطوری تا حداقل یه ماه مشغول بازی کردنه یه نفس راحت بکشید و تا بعد E3 نمیاد
یاد اون روزایی که میخواستیم کنسول بگیریم میوفتم که مونده بودیم کدومو بگیریم xbox one یا ps4 هردو خوب بودن ولی من به خاطر tlou انتخابم شد ps4 ولی بازم هردو بازیای بدی نداشتن ولی الان دیگه وضع عوض شده همه میدونن دیگه کدوم بهتره البته طرفدارای xbox ناراحت نشن ها ولی این یک واقعیته و من فکر میکنم این یه سیاست برای خرج نکردن برای تولید یک بازی انحصاری خوبه چون یه بازی انحصاری مثل tlou یا god خیلی خرج داره و من اینو یه سیاست پول پرستانه میبینم.
خیلی ممنون
اولش می خواستم هم یه سری عناوین لایقی که توی لیست جا نمی شدن هم بزارم دیگه گفتم خیلی طولانی میشه
وگرنه لیست بازی های خوب بسیار زیاد هست!
جناب باجلان عرض درود و خسته نباشید خدمت شما لازم نیست خودتون رو به اون راه بزنید که ایکس باکس بازی انحصاری زیاد داره باید اعتراف کنید که تعداد عناوین انحصاری ایکس باکس در حد تعداد انگشتان دست هستش اصن نه کاری به خوب بد بودن کنسول نه چیز دیگه قبول کنید و اعتراف کنید که ایکس باکس در مقابل پلی استیشن از کمبود محتوای بدی رنج می بره و این یه حقیقت که بر هیچکس پوشیده نیست لازم نبود برای یه لیست انحصاری از بازی های مولتی پلتفرم استفاده کنید دقیقا عین مقاله ی شما رو قبلا آقای آقا بابایی به تحریر در آوردن که اتفاقا یه لیست فوق العاده از کلی انحصاری بود که فکر کنم در ۲ قسمت هم نوشتن از بس انحصاری زیاد بود صرفا جهت خوشحالی فن های ایکس باکس سایت سطح شعور دیگران به سخره نگیرید ممنون از شما و امیدوارم که نظرم ثبت بشه و از انتقاد بنده ناراحت نشید
این مقاله حتی با وجود مولتی پلتفرم ها هم لیستش به اندازه لیست بازیای سونی نیست،در واقع این لیست داره داد میزنه:
ایکس باکس بازی انحصاری شاخ و AAA به اندازه انگشتای یه دستم نداره!
حالا ارون گرینبرگ اگه تو سایت گیمفا عضو بود جا داشت بازم اعلام کنه
بهترین انحصاری ها رو داریم :rotfl:
در کل ایرادی به اقای باجلان وارد نمی کنم ، ایراد از ایکس باکس هست
فرشاد عزیز شما مضمون کلی مقاله رو اشتباه متوجه شدی
خیلی راحت جناب باجلان میتونست به جای اون عناوین مولتی پلتفرم از عناوین انحصاری XBOX ONE استفاده کنه نمونه هم زیاد میتونم براتون بگم
کوانتوم بریک
ORI
دد رایزینگ۳
هیلو وارز۲
سانست
میبینی خیلی راحت میشه به جای اون عناوین از این عناوینی که نوشتم استفاده کرد چه بسا عناوینی مثل SEA OF THIEVES اما هدف چرا گفتم اشتباه متوجه شدی چون شخصی که فرضا اکس باکس وان خرید اون لیست بالا برترین عناوینی هست که میتونه روی کنسول تجربه کنه
باید ویچر۳ بازی کنه چون پر افتخار ترین بازیه تاریخه
باید اورواچ بازی کنه عنوانی هست که گوتی ۲۰۱۶ شده
باید بتلفیلد بازی کنه چون یکی از بهترین مولتی ها رو توی شوتر داره
قرار نیست اگر کنسول خرید فقط انحصاری بازی کنی شما خودت روی PS4 نمیخوای RDR بازی کنی؟؟؟؟ منظور برترین عناوینی بود که میشه شخص بخره و روی XBOX ONE بازی کنه اگر قرار باشه لیستی برای PS4 هم نوشته بشه باید عنوانی مثل ویچر۳ توی لیست باشه باید اورواچ باشه
پس یعنی پابجی ارزش تجربش روی ایکس باکس از تجربه فالوت،دراگون ایج،اویل ویتن،اویل۷ و سایر عناوین تاپ بیشتره؟
اشتباه نکن این لیست همون چیزیه که فرهاد تو ذهنش داره بهش فکر می کنه و پیش خودش میگه باید این طوری می بود ولی نیست
من میگم برترین عناوین پلی استیشن تو ذهنت میره پیش گاد یا اورواچ؟
هر طور به قضیه فککنی لیست مشکل داره
سانست فوق العاده ست کسی زیادی تجربه اش نکرده چون رو pc هم نیست
امیداورام مرد عنکبوتی روی ps4 رو میسازند خوب دربیاد و در ادامه بیاند سانست دو رو هم بسازند :-))
همین جا لازمه که به همه یه توضیحی بدم که اولا وقتی میگیم بهترین بازی هایی که روی یک کنسول میشه بازی کرد حتما منظوئر انحصاری نیست که دوستان ps ای کچل کردن مارو. مگه بهترین های سونی همیشه و فقط انحصاریهاش بودن که اکس باکسم همین باشه
در ضمن من خودم به شخصه عاشق کوانتوم بریک بودم ولی هیچ کسی نمی تونه به ایرادات وارده به گان پلی بازی بی توجهی کنه و اون هم توی یک عنوان شوتر .اری هم بازی خوبی بود ولی باز هم کاپهد بهتر بود توی دسته عناوین دو بعدی و به شخصه بیشتر لذت میداد
بهتر بود فقط عناوین انحصاری توی این لیست گذاشته میشد نه عناوین مولتی پلتفرم جای سانست و کوانتوم خالی تو لیست میتونستن جای عناوین مولتی پلتفرم قرار بگیرن
ببخشید من اصلا معنی لیستتون رو نفهمیدم اگه بنا به بهترین بازی بود که بازیای بهتریم نسبت به فارکرای و بتلفیلد برای ایکس باکس عرضه شده اگه بنا به انحصاری باشه که شخصا کوانتوم بریک و رایز و سانست از بهترین تجربه هام برا زمانی که ایکس باکس داشتم بودن اگرم گرافیک مد نظرتونه که پاب جی این وسط چی میگه ؟ کلا لیستتون گنگه
کاش دوستانی هم که قصد خرید ONE X رو داشتن زود تر اقدام میکردن قیمت کنسول عجیب کشید بالا
درسته که مایکروسافت رو بخاطر کمبود انحصاری خوب مسخره میکنن ولی اون چندتا انحصاری هم که داره واقعا جزء بازی های درجه یک هستن.فقط یه سوال دارم تیتر مقاله نوشته برترین عناوین xbox 1 ولی بازی هایی هم هستن تو این لیست که انحصاری xbox نیستن
عناوین بسیار زیبایی برای ایکس باکس منتشر شدن که خوشبختانه برای ویندوز هم در دسترسه
تجربه این عناوین و بازی هایی که قراره منتشر بشن برای همه گیمرها مطمئنا لذت بخشه :yes:
فقط کافیه یه بار Cuphead تموم کنید تا دیگه طرف God of War نرین.
Dolphins fly donkey’s cry :rotfl: جوک سال
این صحبت شما دوست عزیز مثل این میمونه من بگم کافیه یه بار چلو کباب بخورین دیگه سمت دیزی نمیرین، این دوتا بازی دوتا سبک جدا هستن که اصلا هیچ تشابهی برا مقایسه ندارن
برو نارگیلت رو بچین
خوشم میاد god of war خوب روی مختون رفته اشکال نداره . یه سر به متای هر دو بازی بنداز :laugh:
دوست عزیز god of war رو تجربه کنی دیگه نمیتونی حرف بزنی ok????????
خسته نباشی جناب باجلان .
راستش اول تیتر رو خوندم فکر کردم منظورتون انحصاری های مایکروسافته ولی بعدش که مقاله رو خوندم بنظرم میومد با تیتر همخوانی ندارند منظورم عناوین مولتی پلتفرمه بنظرم بهتر بود اسم مقاله رو عوض میکردید
ای کاش کوانتوم بریک هم بود انصافا بازی قشنگی بود
Halo 5 اولین تجربه ی من بود ولی چون داستانشو زیاد نمیدونستم لذت نبردم ولی عاشق اسلحه و باس فایتاش بودم
E3 ببینیم چی میشه
تابستون دوباره گیرز۴ میزنیم
اوری یادتون رفت
شاهکار هنری
بنظرم از گیرز و تام رایدر بازی بهتر زیاد بودن که بشه گذاشت حداقل بیستایی میکردید ولی بازم تشکر بابت مقاله
X box: I’m sorry
Kratos: Do not be sorry, be better
اینو خوب اومدی داداش واقعا اون جمله ی کریتوس افسانه بود مث خودش :rotfl: :inlove:
داداش کامنتت پارم کرد برگام ریخت ایولا
من شدیدا با این لیست مشکل دارم هیلو رده نهم و گیرز رده اول!
تنها جای دنیا که گیرز رو بیشتر از هیلو قبول دارن ایرانه.
ایران نه .تو گیمفا
فقط چهارتاش انحصاری بودن 😐 پابجی هم که واسه موبایل اومده و تابستون هم برای ps4 میاد 😐 ولی واقعا میگم تنها بازی که منه سونی فن میخوام اونو بازی کنم forza horizon 3 هستش که محشره دیگه بقیشون تو این نسل تاحالا ندرخشیدن :blush:
به لطف داشتن دوستانگیمر من پابجی رو روی هم پیسی زدم هم اندروید
و من نسخه اندروید پابجی رو گرفتم
مزخرف به معنی واقعی بود
برای اندروید بازی قوانین بقا بهتره و البته بهینه تر!
کلا پابجی اونطوری هم بعضیا میگن عنوان انقلابی و شاخی نیست
شما تاثیر فضای مجازی بر فروشگیم رو روی پابجی میتونی ببینی
کل بازی همش باگ و بهینه سازی ضعیفه خدایی گیمپلی هم چیز جدیدی نداره
ولی پوشش های زندش و توییچ و یوتیوب این بازی رو سر زبان ها انداخت
من خودم بخش انلاین بتل ۴ رو به پابجی ترجیح میدم
ممنون بابت مقاله خسته نباشید
من خودم از اول پلی استیشن داشتم و درسته که ایکس باکس کنسول قدرتمندی تو انحصاری نیست ولی خب اونم جذابیت و طرفدارای خودشو داره و من به عنوان یه انسان موظفم به سلیقه دیگران احترام بذارم
ویچر و تامرایدر و فارکرای همه مال ایکس باکس ؟ 😐 وقتی انحصاری نداره اخه این چه کاریه
داداش واقعا انحصاری داره نمیدونم چرا لیستو اینجوری چیدن رایز و کوانتوم و سانست و اوری کاملا جاشون خالیه نمیدونم این چه مدل لیستیخ
از نویسنده بپرس :laugh:
چرا بیشترش مولتی پلیره
مقاله اشتباه نوشتن؟
چه کاریه جای مولتی پلتفرما رایز و کوانتوم بریک و استیت اف دیکی و سی اف تیوز و ….میذاشتید
بنظرم جای سانست اور درایو خالی بود
وقتی انحصاری نداره خب برای دل خوشی چارتا ایکس باکس فن دیگه مقاله ننویسید. یه جور گفتید برترین عناوین ایکس باکس 😐 فارکرای…….ویچر…. 😐
آخ آخ چقدر این Cuphead سخت بود
این لیست مخصوص کسایی هست که تازه کنسول xbox one گرفتن و میخوان بدونن چه بازی هایی رو اول باید تجربه کنن.
سایت های معتبر هر ساله از این مقاله ها منتشر میکنن که عناوین انحصاری و غیر انحصاری برتر نسل در اون نوشته شده
مثل:
https://www.gamesradar.com/best-xbox-one-games/
به نظرم ori باید توی تاپ تن می بود.بعد از فورزا هورایزون ۳ بهترین انحصاری این نسل ایکس باکسه.
نمیدونم چرا درک این مساله برای بعضی سخته علی جان
https://www.digikala.com/search/category-station-gaming-consoles
اقا با این قیمتا وضع دلار ۳۶۰ هم نمیتونیم بخریم چه برسه وان ایکس :dazed:
دیجیکالا رو بیخیال شید
همیشه ۴۰۰ ۵۰۰ تومان از همه گرون تر میده
پول خون باباشه
مگه جنگه قیمتارو !!! اسلیم ۵۰۰ g بالای دوتومن :sweat:
یادش بخیر ایکس باکس ۳۶۰ وقتی برای اولین بار گیرز ۳ رو بازی کردم به نظرم یه بازی فوقالعاده بود
البته ایکس باکس رو به خاطر تعریف یکی از دوستان خریدم که به نظرم یه تصمیم عالی بود
الان دوباره میخوام تابستان یه ۳۶۰ بخرم کسی میدونه قیمتش چنده ؟
افسانه ها هیچوقت اشتباه نمیکنن ….مایکروسافت انحصارى ها و نویسنده هایه توانمندى داره که متاسفانه ازشون استفاده نمیکنه و این جمله [دادا دارى اشتباه میزنى] کاملا به مایکرو میخوره ….لیست جالبى بود کمبود هایى داشت از جمله کوانتم بریک…..مایکروسافت به نظر من اولین و مهم ترین حرکتش زنده کردن آلن ویک هست بعد برگرداندن بانجى برایه دوباره زنده کردن هیلو باعظمت ….با اینکه امید ندارم ولى اینجا در این پست و در این سایت میگم که مایکروسافت با برگرداندن آلن ویک و همکارى بیشترش با رمدى میتونه در صنعت گیم علاوه بر چالش کوانتیک دریم ، ضربه اى محکم به آنلاین بزنه که همینطور داره افلاین را از بین میبره !!
۶ تا از این عناوینی که تو لیست بود (فورزا اگه یدونه حساب کنیم) روی پلی استیشن هم هست
بعد تیتر مطلب زدین برترین عناوین کنسول ایکس باکس وان که باید تجربه کرد
خب اینت که عناوین ایکس باکس نیستن
مولتی پلتفرمن. باید انحصاری هارو قرار میدادین فقط هر چند که مقالش قبلا اومده رو سایت.
جدای از هیلو و گیرز تنها عنوانی که باعث میشه کمبود این کنسول رو حس کنم sunset overdrive بود و بس!
البته کنترلر این کنسول هم شدیدا خوشدسته از حق نگذریم!!!
خیلی ممنون از زحمتتون، جالب بود
البته مارکوس که زنده است چرا از کلمه «فقید» استفاده کردید؟
فقط به عشق هیلو و فورزا وان ایکس گرفتم
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: