شرکت Dell شش لپتاپ گیمینگ جدید منتشر کرد | همراه با جزئیات و تصاویر
با فراگیر شدن پدیده گیمینگ و بازیهای ویدیویی، شرکت های کامپیوتری بسیاری به فکر طراحی محصولاتشان برای بازیبازان و این دسته از مخاطبان میافتند. در چندین سال اخیر، بازار لپتاپ های گیمینگ شلوغ و شلوغ تر میشود و شرکت های مختلف، رایانه های همراهی متناسب با امر بازی کردن تولید میکنند. تا به حال چند شرکت مختلف اقدام به ساخت لپتاپ های گیمینگ کرده بودند و حال، به تازگی مشاهده کردیم که شرکت مشهور Dell نیز وارد این زمینه شده است. شرکت Dell به تازگی شش لپتاپ گیمینگ جدید منتشر کرده که هر کدام منحصر به فرد هستند. در ادامه مطلب شما میتوانید جزئیات و تصاویر این لپتاپ های گیمینگ را مشاهده نمایید.
امروز، شرکت ساخت رایانه Dell طی یک نشست خبری اعلام کرد که چندین مدل لپتاپ گیمینگ به بازار عرضه کرده است و فهرست بلند و بالای لپتاپ های گیمینگ را طولانی تر ساخته است. طبق اطلاعات منتشر شده به وسیله شرکت Dell، این ۶ لپتاپ گیمینگ جدیدی که به بازار منتشر شده، همگی مجهز به ویندوز ۱۰ هستند و همچنین بر اساس نسل هشتم پردازنده های شرکت Intel ساخته شده اند. این لپتاپ های گیمینگ جدید، شامل مدل های بهروزرسانی شده ی لپتاپ های Alienware و همچنین سری جدید لپتاپ های Dell، یعنی Dell G میشوند.
لپتاپ های گیمینگ ۱۵ اینچی و ۱۷ اینچی Alienware از امروز شامل پردازنده های نسل هشتمی اینتل، به مشخصات Core i5 و i7 و i9 میشوند و تا شش هسته پردازشی را نیز در بر خواهند گرفت. این امکانات به بازیبازان حرفه ای اجازه میدهد تا پردازنده را تا ۵٫۰ گیگاهرتز اورکلاک کنند که در بین لپتاپ های Alienware، این اولین باری است که چنین اتفاقی رخ میدهد.
در کنار ارتقای لپتاپ های Alienware، شرکت Dell، سیستم Command Center نسل بعد Alienware را نیز وارد خط تولید جدید خود کرده است و در واقع این سیستم پیشرفته و نوین را درون لپتاپ های گیمینگ جدید خود جایگذاری کرده است. این سیستم جدید که در ابتدا در مراسم CES 2018 معرفی شد، یک رابط کاربری جدید است که به کاربران رایانه های شخصی اجازه میدهد سیستم های خود را به شکل نوینی بهینه سازند، اورکلاک کنند و در واقع رایانه شخصی Alienware خود را به درستی تیون و تنظیم نمایند. این موضوع به بازیبازان اجازه میدهد تا استایل بازی خود را داشته باشند و به روشی نوین تجربه دلخواه خود را پیدا نمایند.
حال، برای فراهم کردن امکانات شخصی سازی بیشتر، این نسل از Command Center Alienware به بازی بازان اجازه میدهد تا لپتاپ های ۱۵ اینچی و ۱۷ اینچی Alienware را با ۱۳ محوطه نورانی کنترل کنند. بازیبازان در این حالت میتوانند نورهای RGB را تا ۱۶٫۸m نمایش دهند و در واقع از ترکیب آن ها، ۸۰ کادریلیون ترکیب نور مختلف به وجود آید.
همان طور که پیش از این گفته شد، علاوه بر مدل های بهروز شدهی Alienware، شرکت Dell هم یک سری جدید از لپتاپ های گیمینگ را منتشر کرده است که سری G نامیده میشوند. به مانند لپتاپ های Alienware، سری G نیز یک خط تولید کاملا جدید است که طراحی گیمینگ رو به جلویی دارد و قیمت آن نسبت به کیفیت عملکرد لپتاپ، مناسب و به صرفه اعلام شده است. این لپتاپ های گیمینگ برای بازیبازانی است که میخواهند یک عملکرد بسیار خوب بگیرند و لذت داشتن یک رایانه شخصی قدرتمند را تجربه کنند اما بودجه سطح بالایی در اختیار ندارند.
در هنگام انتشار، مدل های سری G شامل Dell G3 و Dell G5 و Dell G7 میشوند که در نوع های ۱۵ اینچی و ۱۷ اینچی در دسترس هستند و هر کدام از آن ها قطعات رایانه متفاوتی در خود دارند. از این قطعات میتوان به ۱۰ سری از کارت های گرافیک NVIDIA GeForce GTX، پردازنده های نسل هشتمی اینتل، thermal management solutions، نرم افزار intelligent content prioritization، پنل های anti-glare IPS و یک سری از ویژگی های دیگری که به بازیبازان اجازه میدهد تا در دنیای بازی های ویدیویی غرق شوند و تجربه ای همه جانبه را داشته باشند.
لپتاپ های Dell G3 به وسیله یک کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 1050 یا ۱۰۶۰ (بسته به این که کدام مدل را خریداری کنید) قدرت گرفته اند و همچنین یک پردازنده نسل هشتمی اینتل Core i7 دارند. این مدل یک فن دوتایی و همچنین درایو های دوتایی با گزینه SSD در خود دارد. سری لپتاپ های G3 یک آنتن وای فای با طراحی ۲×۲ نیز دارند که عملکرد بدون سیم بسیار خوبی را دارد؛ این در حالی است که نرم افزار SmartByte به نوعی طراحی شده تا کارهای گیمینگ و محتوای ویدیویی را در اولیت قرار دهد و برای دانلود فایل هایی با حجم و اندازه بالا مناسب باشد.
مدل های G5 و G7 لپتاپ های شرکت Dell پا را از مدل G3 فرا تر گذاشته اند. در این دو مدل پیشرفته تر، از کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 1060 استفاده شده است که با فناوری Max-Q طراحی شدهاند. کارت گرافیک استفاده شده در این دو مدل حافظه ۶GB GDDR5 اختصاصی دارد و همچنین تا ۶ هسته پردازنده نسل هشتمی اینتل در آن ها به کار گرفته شده است. در مدل G5 از پردازنده Core i7 استفاده شده و در مدل G7، از پردازنده Core i9 استفاده شده است. به غیر از تغییراتی در طراحی، تفاوت دیگری بین مدل ها وجود ندارد.
مدل های G شرکت Dell اندک اندک وارد بازار میشوند و هماکنون Dell G7 پانزده اینچی با قیمت شروع ۱,۰۹۹٫۹۹ دلار دسترس قرار دارد. Dell G3 پانزده و هفده اینچی از ۱۶ ماه آپریل بین ۷۴۹٫۹۹ تا ۱,۰۹۹٫۹۹ دلار به فروش گذاشته میشد.
قطعا باید تحقیقات و مطالعات بیشتری برروی مدل های لپتاپ گیمینگ شرکت Dell انجام داد تا ببینیم آیا این لپتاپ ها واقعا آن طور که وعده داده شده قدرتمند و کارآمد هستند یا خیر. اگر علاقه مند به لپتاپ های گیمینگ شرکت Dell هستید، میتوانید تصاویر زیر را مشاهده نمایید تا با طراحی زیبای این لپتاپ ها آشنا شوید.
پر بحثترینها
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- ناراحتی کارگردان Black Myth: Wukong بابت نبردن جایزه بهترین بازی سال
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- نکات مخفی تریلر بازی جدید ناتی داگ، Intergalactic، که شاید متوجه آنها نشده باشید
- گپفا ۲۵؛ تریلرهای مورد علاقه شما از مراسم The Game Awards 2024
نظرات
لامصب پول زیادی میخوان اینا همون کنسول به صرفه تره
ولی لاکردار این سری alien ware عجب چیزه خوشگله آدم میخواد بخورتش خیلی هم قوین
الین ویرا الکی گرونن فعلا بهترین گزینه لپ تاپ گیمینگ ایسوس و لنوو هستن.
ممکنه لپ تاپ خاصیت جا به جایی داشته باشه
ولیییییییییییییییییییییییی
پولی که بابت لپ تاپ رو میدید میتونید یک کامپیوتر خیلی قوی تر با همون پول بخرید
پولتون رو تو چاه با خرید لپ تاپ نریزید
یا یک کنسول بخرید.
ما که کنسول گیمریم کاری به اینا نداریم…ولی خب انصاف داشته باشیم Corei9 و corei7 خیلی قدرتمندن!