محبوب، اصیل، قدرتمند… | برترین عناوین کمپانی Bandai Namco Entertainment
امروز و در ادامه سری مقالات برترین عناوین کمپانی های بزرگ حاضر در صنعت گیم، نوبت می رسد به یک شرکت بسیار خوشنام و با اصالت که شاید نامش به اندازه شرکت هایی مثل یوبیسافت و الکترونیک آرتز و … مدام شنیده نشود و به اندازه آن ها بزرگ نباشد، اما در قلب تمامی بازیبازان دنیا جای دارد و هر بازیبازی بالاخره با یکی دو بازی این کمپانی خاطرات بی نظیری دارد و تنوع سبک فرنچایزهای مختلف آن، باعث شده است تا همه بازیبازان در دنیا با نام Bandai Namco Entertainment آشنا باشند و همیشه از آن به عنوان یک کمپانی محبوب و دوست داشتنی یاد کنند. از بازی های بر پایه انیمه گرفته تا ترسناک و پلتفرمر و نقش آفرینی ژاپنی و غربی و ریسینگ و فایتینگ و آرکید و شبیه ساز و … همه و همه در لیست بازی های Bandai Namco Entertainment به چشم می خورند، آن هم با کیفیت های بسیار بالا. مگر بازی مبارزه ای بهتر از تکن ۳ داریم؟ مگر بازی هاردکور نقش آفرینی غربی بهتر از دارک سولز داریم؟ مگر پراجکت کارز یک ریسینگ فوق العاده نیست؟ در واقع تنوع بالای بازی های این کمپانی باعث شده تا هر گیمری به سمت بازی های آن بیاید و همیشه از Bandai Namco Entertainment به عنوان یک کمپانی ریسک پذیر که در تمامی سبک ها، سازندگان را حمایت می کند، نام برده شود. شرکتی که حدود ۶۲ سال، یعنی از سال ۱۹۵۵ مشغول فعالیت است و البته در طول زمان نام ان تغییراتی کرده است که بزرگترین این تغییرات، تبدیل نام Namco به Bandai Namco Entertainment بوده است
در این مطلب قصد داریم تا به ۱۰ عدد از برترین بازی های ساخته و منتشر شده توسط کمپانی Bandai Namco Entertainment در تاریخ بازی های رایانه ای اشاره کنیم و آن ها را همراه شما برشماریم. عناوینی که هر کدام برای ما خاطرات زیادی را رقم زده اند و بسیار محبوب هستند. به مانند همیشه و در مقالات ۱۰ برتر و ۲۰ برتر و … قبل از شروع این مطلب باید نکاتی را ذکر کنم که از شما عزیزان خواهشمندم آن ها را مطالعه نمایید تا شک و شبهه ای برای شما دوستان پیش نیاید. مهمترین و اساسی ترین نکته در مورد این مطلب آن است که توجه داشته باشید که در این مطلب، هم بازی هایی قرار گرفته اند که وظیفه ساخت آن ها را شرکت Bandai Namco Entertainment و زیرشاخه های آن بر عهده داشتند و هم بازی هایی که این کمپانی خوشنام، ناشر آنها و حمایت کننده تیم سازنده بوده است و در واقع، بازی هایی که سازنده یا ناشر بازی و یا هر دو، این کمپانی بزرگ بوده است در لیست قرار دارند. همچنین توجه داشته باشید که از هر فرنچایز سعی شده است تا بهترین نسخه آن از لحاظ موفقیت و متا و فروش و اقبال جهانی در این مطلب قرار بگیرد و شاهد دو بازی از یک فرنچایز مشترک نخواهید بود. همچنین دوستان توجه کنند که این مطلب در مورد “با ارزش ترین و مهم ترین و بهترین فرنچایزهای Bandai Namco Entertainment” نیست که بخواهید بگویید چرا فلان بازی اول نیست و …. بلکه این مطلب در مورد “۱۰ تک عنوان قدرتمند و برتر این شرکت فارغ از وضعیت فرنچایزشان” است که به این موضوع توجه داشته باشید.
این سه نکته که خدمت شما عرض کردم مهم ترین مواردی بود که باید هنگام خواندن مقاله در نظر داشته باشید تا نظراتی عجیب و غریب را شاهد نباشیم. قطعا جدا از این لیست که بنده تهیه کرده ام تعداد بسیار زیادی گزینه های دیگر وجود داشته اند که می توانستند در این مطلب حاضر باشند اما به هر حال تعداد محدودیت دارد و نویسنده، انتخاب هایی را که از نظر خود برتر بوده اند در لیست جای داده است. پس دقت کنید که این مقاله، “بازی های برتر شرکت Bandai Namco Entertainment” به انتخاب بنده است، زیرا که اساس چنین مقالاتی این گونه است و سلیقه شخصی نیز بسیار اهمیت دارد. همچنین لازم به ذکر است که رتبه بندی و ترتیبی که در این لیست برای بازی های مختلف لحاظ شده است کاملا نظر شخصی نویسنده است و هیچ معیار و میزانی برای درست یا غلط بودن آن وجود ندارد زیرا پای سلیقه مطرح است البته سلیقه منطقی، نه این که مثلا کسی یک بازی خیلی خیلی معمولی Bandai Namco Entertainment را بیاورد و در جایگاه اول لیست برترین بازی تاریخ این شرکت قرار دهد و بگوید این سلیقه من است زیرا که این توهین به شعور مخاطب است اما به هر حال سلیقه شخصی نیز در چنین مقالاتی بسیار اهمیت دارد. قطعا در رده بندی این بازی ها سلائق و علائق با هم متفاوت است و بر اساس تجربه و خاطراتی که هر شخص دارد جایگاه ها را تعیین می کند و قاعدتا هر شخصی از هر عنوانی که بیشتر از آن خاطره داشته باشد و به آن علاقمند باشد، آن را بالاتر قرار خواهد داد.
البته ما در این مطلب سعی کرده ایم تا عناوینی را قرار دهیم که یک وفاق جمعی بین بسیاری از بازیبازان دنیا در مورد فوق العاده بودن آن ها برقرار است و بدون شک بازی های این لیست در خیلی از ویدئوها و مطالب مربوط به برترین عناوین شرکت Bandai Namco Entertainment، با مطلب ما مشترک هستند. در نظر داشته باشید که عنوانی که مثلا من در رتبه ششم قرار داده ام دلیلی بر این نیست که آن بازی حتما و به صورت وحی منزل، ششمین بازی برتر این کمپانی است، بلکه برای من این گونه است و شاید برای شما اول یا دهم باشد و یا شاید اصلا در لیست شما حضور نداشته باشد. نکته بعدی این که تمامی گزینه های این لیست بر اساس داشته ها و اطلاعات نویسنده گرد آوری شده اند و در این مطلب قرار گرفته اند. شاید شما عقیده داشته باشید که مثلا بازی دیگری می توند به جای فلان شماره از این لیست قرار بگیرد و یا جایگاه آن فرق کند. در اینجا نیز معیار و میزان ثابتی نداریم و عقل و منطق در کنار احساس و خاطرات است که در ذهن هر شخص با هم ترکیب می شوند و اسم هایی مختلف را به عنوان خروجی بیرون می دهند. پس بهتر است تا این مطلب را به عنوان یک مقاله سرگرم کننده که به همراه آن برخی خاطراتتان را مرور خواهید کرد، نگاه کنید. با بیان این نکات اگر تا کنون به خواندن مقاله ادامه داده اید از شما دعوت می کنم تا در ادامه مطلب “برترین عناوین شرکت Bandai Namco Entertainment” با بنده و وبسایت تحلیلی خبری گیمفا همراه شوید.
۱۲ – Majin and the Forsaken Kingdom
سازنده: Game Republic
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Action-adventure , Puzzle
پلتفرم مقصد: PlayStation 3, Xbox 360
سال انتشار: ۲۰۱۰
امتیاز متا: ۷۴/۱۰۰
عنوان Majin and the Forsaken Kingdom که در ژانر Action-adventure و Puzzle قرار داشت توسط Game Republic ساخته و در سال ۲۰۱۰ توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های PlayStation 3 و Xbox 360 منتشر گردید. به جرات باید گفت این بازی عنوانی سرگرم کننده و زیباست که حس صمیمیت و بی آلایشی محض را به شما هدیه میدهد. عنوانی دوستداشتنی که از لحظه لحظه آن لذت میبرید. Majin and the Forsaken Kingdom دقیقا یک “بازی” است، به معنای واقعی کلمه “بازی”. یعنی سرگرم کننده و دوستداشتنی، لذتبخش و زیبا. بازی از ابتدا تا انتها کاملا جذابیت و زیبایی خود را برای شما حفظ می کند و هرگز خسته کننده و تکراری نخواهد شد و حتی ارزش تکرار بالایی را نیز به خاطر وجود کلی آیتم ها و لباس ها و موارد کشف کردنی در بازی، به آن بخشیده است. داستان بازی بسیار زیبا و ساده است و شخصیت های آن مخصوصا Majin فوق العاده خلق شده اند. گیم پلی بازی کاملا متنوع و منحصر به فرد است و تجربه کلی بازی هم به یاد ماندنی است و هم بسیار رضایتبخش و شیرین. Majin and the Forsaken Kingdom پس از انتشار با توجه به خاص بودنش موفق عمل کرد و بازخوردهای مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا امتیاز متای خوب ۷۴/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان سرگرم کننده است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین جذاب شرکت Bandai Namco شود، هرچند که کسانی که این عنوان و البته دیگر بازی های گیم ریپابلیک را تجربه کرده اند خوب می دانند که عناوین این سازنده بسیار بسیار لذتبخش تر از نمرات آن ها هستند زیرا شاید که در تک تک بخش ها مثلا گرافیک، به صورت جداگانه خیلی عظیم و با کیفیت نباشند اما مجموع بخش های آن ها به عنوان یک بازی، بسیار بسیار لذتبخش تر از خیلی عناوین بزرگ و پر سرو صدا است و متاسفانه اما همین امتیازات نادرست سبب شدند تا یک بازیساز خلاق و ریسک پذیر مانند گیم ریپابلیک برای همیشه تعطیل شود. داستان بازی به این صورت است که قلمرویی توسط یک نیرو که تحت نام “تاریکی” شناخته میشود احاطه شده است که موجودات زنده و مناطق مختلف را در بر میگیرد و میبلعد و آن ها را تبدیل به سربازانی دیوانه و تقریبا شکست ناپذیر شیطان می کند. یک دزد جوان به نام Tepeu که توانایی صحبت با حیوانات را داراست به این قلمرو میآید تا خانه و زاذگاهش را در برابر این تاریکی محافظت کند.
زمانی که Tepeu به این سرزمین می رسد یک نیروی باستانی که به وسیله تاریکی مخفی شده است را پیدا می کند، موجودی که با نام Majin شناخته می شود و این آشنایی است که سرنوشت او و دنیا را تغییر خواهد داد. از لحاظ گیم پلی، Majin and the forsaken Kingdom در قالب یک عنوان سوم شخص ماجرایی عمل می کند. شما در نقش Tepeu ظاهر می شوید و هدف شما این است که تاریکی که کل این سرزمین فراموش شده را احاطه کرده است را متوقف کنید. Tepeu خودش به تنهایی حریف نیروهای شیطانی تاریکی نیست اما خب بالاخره دلیلی دارد که غول مهربان و قدرتمندی به نام Majin نیز همراه اوست. با استفاده از تعدادی دستورهای ساده و کاربردی شما می توانید Majin را به سمت کارهای مختلف هدایت کنید که هر کدام از این دستورات در طول بازی بسیار لازم و حیاتی هستند. اگر چه مبازات بخش بزرگی از بازی هستند، ولی تمرکز اصلی بازی بر حل کردن پازل های محیطی به وسیله قابلیت های Majin است. با پیشرفت در بازی Majin قابلیت های باد، آتش، رعد و برق و طلسم سنگ کردن را به دست می آورد که هر کدام هم در مبارزه مفیده هستند و هم برای پیشروی در دنیای بازی و حل پازل ها. می توان گفت کلیت بازی و گیمپلی آن شباهت هایی با عناوین The Legend of Zelda دارد. اگر چه نمیتوان تشابه دقیقی بین دنیای این عنوان و سیاهچالهای سری زلدا پیدا کرد ولی روش و ساختاری که بازی بر روی آن بنا شده است بسیار سبیه به هم هستند. توانایی گردش آزاد در تمامی نقاط نقشه بازی و بازگشت به عقب با قابلیتهای جدید برای دسترسی به مواردی که قبلا قابلیت دستیابی به آنها را نداشتهایم، Majin and the forsaken Kingdom از آن عناوینی است که کمتر بازی دیگری می تواند حس شیرینی و لبخند رضایتی که از تجربه کردن آن بر لبتان می نشیند را به شما شما هدیه دهد. یکی از آن بازی های خاص که خیلی ها آن را از دست می دهند ولی آن ها که آن را پیدا می کنند معمولا عاشق و شیفته سرگرم کنندگی آن می شوند و تا همیشه از آن به عنوان یک بازی لذتبخش یاد خواهند کرد. نهایتا باید بگوییم Majin and the Forsaken Kingdom جزو سرگرم کننده ترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه دوازدهم قرار می گیرد.
۱۱ – Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3
سازنده: CyberConnect2
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Fighting
پلتفرم مقصد: PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
سال انتشار: ۲۰۱۳
امتیاز متا: ۸۰/۱۰۰
خلق بازی بر اساس سری انیمه های محبوب و پرطرفدار در دنیا در این سال ها تبدیل به موضوع رایجی شده است و سازندگان بازی ها می توانند با ساختن یک بازی بر اساس یک انیمه خیلی مشهور و قدرتمند، نه تنها طرفداران آن سری را به بازی خود جذب کتنند بلکه اگر بازی که می سازند باکیفیت و جذاب باشد علاقمندان به آن ژانر را نیز به سمت بازی خود می کشند و می توانند موفقیت خوبی را کسب نمایند. تا به امروز شاهد خلق بازی های زیادی بر پایه انیمه هایی مانند Attack on titans و Avatar و One Piece و… بوده ایم که برخی از آنها موفق عمل کرده و برخی نیز شکست خورده اند. صحبت امروز ما در خصوص فرنچایزی است که به نوعی حرف اول را در حوزه بازی های انیمه ای می زند. یکی از بزرگترین و محبوب ترین سری انیمه ها در دنیا سری جذاب و پرطرفدار Naruto است که اتفاقا در صنعت بازی نیز پرکارترین است و بیشترین تعداد بازی های انیمه محور، بر اساس سری Naruto خلق شده اتد و به دلیل محبوبیت نام بسیار بزرگ Naruto نزد انیمه دوستان و همچنین کیفیت بالای این بازی ها، معمولا هم لااقل از نظر تجاری موفق بوده و به گونه ای بوده که ساخت سری بازی های Naruto تا به امروز ادامه پیدا کند. وقتی بخواهیم بین بازی های مختلف و پرتعداد این سری، برترین بازی را انتخاب کنیم ممکن است نام نسخه های مختلفی از این فرنچایز را بشنویم زیرا که تقریبا کیفیت عناوین Naruto همیشه در یک سطح خاص بوده و افت یا صعود خیلی زیادی از آن ها شاهد نیستیم و به یک ثبات دست یافته اند. اما در همین شرایط هم یک نام را بیشتر از بقیه می شنویم که Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 است و بالاترین امتیاز متای سری را نیز در اختیار دارد و در لیست ما به عنوان نماینده بازی های ناروتو قرار گرفته است. عنوان Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 که در ژانر Fighting قرار داشت توسط CyberConnect2 ساخته و در سال ۲۰۱۳ و سپس در سال های بعد از آن توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One و Microsoft Windows منتشر گردید.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 پس از انتشار موفق عمل کرد و بازخوردهای مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا امتیاز متای بسیار خوب ۸۰/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان جذاب است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. گیم پلی عناوین Naruto همیشه استایلی منحصر به فرد داشته و دارد هرگز به این دلیل که ژانر این بازی ها فایتینگ نوشته می شود، یک بازی روتین مبارزه ای مانند تکن و کامبت و … را در ذهن خود به عنوان بازی های Naruto تصور نکتید. عناوین Naruto مبارزاتی کاملا ۳ بعدی در فضایی بسیار آزاد دارند و در واقع انگار که در حال بازی کردن یک عنوان هک اتد اسلش و اکشن سوم شخص هستید با این تفاوت که یک حریف دارید و قواتین بازی های فایتینگ در آن صدق می کند که شامل نمایش خط سلامتی هر دو مبارز در بالای صفحه و …. می باشند. همچنین برخلاف خیلی از بازی های مبارزه ای که داستان خیلی پیوسته و روایت جذاب و … در آن ها نمی بینیم، بازی های Naruto کاملا روند داستانی را براساس انیمه و شخصیت های آن طی می کنند که از نقاط قوت یک بازی در سبک فایتینگ به شمار می رود. همچنین این بازی ها کاملا و به وضوح المان های نقش آفرینی دارند و بیشتر باید گفت سری بازی های Naruto فایتینگ نقش آفرینی هستند و در آنها مواردی مثل گشت و گذار در دنیای بازی و صحبت با شخصیت های مختلف و خرید و … مشاهده می شود که عمق بسیار خوبی به گیم پلی بازی های این سری می بخشند. در مجموع باید گفت بازی Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 جزو برترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه یازدهم قرار می گیرد.
۱۰ – Little Nightmares
سازنده: Tarsier Studios
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Puzzle-Platformer Horror Adventure
پلتفرم مقصد: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
سال انتشار: ۲۰۱۷
امتیاز متا: ۸۳/۱۰۰
Little Nightmares از آن دست بازی های بسیار بسیار خاص است که هم مشابهشان را از لحاظ فضاسازی و طراخی هنری زیاد ندیده ایم و هم ترکیب سبک و ژانر عجیبی دارند که معمولا شاهد عرضه بازی با این سبک نیستیم، مانند ترکیب ژانر ۲ بعدی پلتفرمر با ژاتر وحشت در همین بازی Little Nightmares که این ژانرها اسما در کنار هم ناهمگون به نظر می رسند ولی در بازی Little Nightmares ترکیب بسیار همگون و جذابی را شکل داده اند که منجر به خلق یک بازی بسیار خاص و زیبا شده اند. در واقع می توان گفت Little Nightmares در دسته عناوینی مثل اینساید و لیمبو قرار می گیرد که عناوین خاص و تحسین شده ای هستند. به هرحال پروژه Little Nightmares آن قدر جذابیت داشته است که بتواند کمپانی بزرگی مانند نامکو باندای را که سایقه زیادی در عرضه و سرمایه گذاری عناوین دو بعدی در این سبک را ندارد به خود جذب کرده و آن ها نشر بازی رابرعهده بگیرند و خوشبختانه بعد از انتشار هم پاسخ اعتماد خود به تیم سازنده Little Nightmares را با موفقیت بازی بگیرند تا باز هم برای چنین عناوینی در آینده حاضر به ریسک شوند. بد نیست تا اطلاعاتی کلی را در مورد بازی Little Nightmares در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا بیشتر با این بازی زیبا آشنا شوید. عنوان Little Nightmares که در ژانر Puzzle-Platformer Horror Adventure قرار داشت توسط Tarsier Studios ساخته و در سال ۲۰۱۷ توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های PlayStation 4, Xbox One و Microsoft Windows منتشر گردید.
Little Nightmares پس از انتشار بسیار موفق عمل کرد و بازخوردهای خیلی مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا امتیاز متای بسیار خوب ۸۳/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان بسیار جذاب است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. نخستین نکته ای که بعد از آغاز بازی شما را شگفت زده می کند و در ادامه هم هر چه بیشتر پبش می روید شما را شگفت زده تر می کند فضاسازی و اتمسفر و طراحی هنری بی نظیر این بازی است که به معنای واقعی دنیایی تاریک و سیاه را درقالب یک بازی ساید اسکرولینگ خلق کرده اند که کار بسیار سختی است و طراخان بازی در این زمینه یک شاهکار هنری خلق کرده اند. گیم پلی بازی نیز فوق العاده هوشمندانه و با دقت کار شده است و حس استرس و ترس و ناامنی را در تمام لحظات و مخصوصا هنگام فرار از دست دشمنان بازی به طور کامل به بازیباز منتقل می کنند. در واقع باید بگوییم همه چیز در این بازی دست به دست هم داده اند تا یک ترکیب فوق العاده شکل بگیرد و از گرافیک هنری و طراحی مراحل گرفته تا گیم پلی و المان های جذاب آن، همه و همه به بهبود کیفیت این عنوان زیبا بسیار کمک کرده اند. در نهایت باید گفت بدون شک بازی Little Nightmares جزو برترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه دهم قرار می گیرد.
۹ – Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
سازنده: Level-5 و Studio Ghibli
ناشر: Bandai Namco
ژانر: RPG
پلتفرم مقصد: PlayStation 3, Nintendo DS
سال انتشار: ۲۰۱۰
امتیاز متا:۸۵/۱۰۰
بدون هیچ شکی می توان گفت عنوان Ni no Kuni: Wrath of the White Witch یکی از زیباترین و چشم نواز ترین عناوین نسل هفتم و همچنین یکی از بهترین نقش آفرینی های این نسل به حساب می آید. همچنین این بازی یکی از برترین و خوش رنگ و لعاب ترین عناوین کنسول قدرتمند پلی استیشن ۳ نیز محسوب می شود. بازی Ni no Kuni: Wrath of the White Witch که در ژانر نقش آفرینی بر پایه مبارزات نوبتی قرار داشت توسط و Studio Ghibli ساخته و در سال در سال ۲۰۱۱ در ژاپن و سال ۲۰۱۳ در غرب توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم پلی استیشن ۳ منتشر گردید. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که در ابتدا بازی Ni no Kun در سال ۲۰۱۰ برای کنسول Nintendo DS عرضه شده بود. استودیو Level-5 که سازنده اصلی این عنوان به حساب می آید (بخش گیم پلی و مبارزات بازی)، سازنده بازی هایی مثل سری White Knight Chronicles و Professor Layton بوده است. اعضای استودیو Level-5 که قبلا تبحر خود را در ساخت مبارزات جذاب در دو عنوان زیبای White Knight Chronicles نشان داده بودند، در Ni no Kuni: Wrath of the White Witch نیز سنگ تمام گذاشتند و سیستم مبارزات نوبتی بازی بسیار بسیار کامل و بدون نقص و فوق العاده جذاب و اعتیادآور و متنوع هستند. استودیو Ghibli که دیگر سازنده این بازی است (این استودیو Ghibli از لحاظ بصری نقش مهمتری را در ساخت این بازی داشته و طراحی شخصیت ها و همچنین سکانس های انیمه بازی را بر عهده داشته است)، قبلا عناوینی مثل Spirited Away و Howl’s Moving Castle را در کارنامه داشته است. بازی خیلی زود شما را محو دنیای زیبا و طراحی های ساده و صمیمی و چشم نواز خود می کند. طراحی های بازی بر پایه انیمه هستند و جذابیت آن ها در این است که چه در گیم پلی بازی و چه در دموها بازی به یک شکل است و جلوه های بصری خاصی را که تاکنون در عنوان دیگری ندیده بودیم به ما هدیه می دهد. وقتی تنها به چند عدد از تصاویر بازی نگاه می کنید انگار بیشتر شاهد یک انیمه تعاملی هستیم تا یک بازی.
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch پس از انتشار بی نهایت موفق عمل کرد و بازخوردهای خیلی مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود. گیم پلی و مبارزات فوق العاده بازی در ترکیب با گرافیک چشم نواز آن، سبب خلق عنوانی شده بودند که موفق گردید امتیازاتی مانند ۹۴ را از وبسایت معتبری مانند IGN یا امتیاز ۹۰ را از GameSpot دریافت کرده و به امتیاز متای ۸۵ دست یابد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. بازی داستان جالب و ساده ای که برای این چنین عنوانی بسیار مناسب به نطر می رسد. شما در بازی نقش پسری به نام الیور بازی می کنید که باید به یک دنیای دیگر سفر کند تا مادرش را نجات دهد و همچنین بر نیروی شیطانی فائق آید، اما قطعا می دانید که کار به همین راحتی نخواهد بود و اتفاقاتی که در طول این مسیر برای وی رخ می دهد بستر داستانی بازی محسوب می گردد. Ni no Kuni: Wrath of the White Witch از آن دست بازی هایی است که خیلی کم نظیر آن را می بینیم و در کل نسل هفتم تنها همین بازی با این سبک و سیاق و این حد از کیفیت وجود داشت. حتی اکنون نیز به هیچ عنوان دیر نیست که به سراغ کنسول پلی استیشن ۳ خود بروید و این بازی را تجربه نمایید زیرا که با روشن کردن کنسول و دیدن دقایق ابتدای بازی خود به زیبایی آن واقف خواهید شد و به احتمال زیاد تا انتها آن را ادامه خواهید داد. مخصوصا با توجه به این که نسخه دوم بازی نیز با نام Ni no Kuni II: Revenant Kingdom در راه است و ژانویه سال ۲۰۱۸ میلادی برای پلی استیشن ۴ و رایانه های شخصی عرضه خواهد شد. نهایتا باید گفت بدون شک بازی Ni no Kuni: Wrath of the White Witch جزو برترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه نهم قرار می گیرد.
۸ – Tales of Symphonia
سازنده: Namco Tales Studio, Production I.G
ناشر: Bandai Namco
ژانر: RPG
پلتفرم مقصد: PlayStation 3, GameCube, PlayStation 2, Microsoft Windows
سال انتشار: ۲۰۰۳
امتیاز متا: ۸۶/۱۰۰
اصلا مگر می شود که یک کمپانی سازنده و ناشر گیم ژاپنی باشید و فرنچایز نقش آفرینی بسیار قدیمی و اصیل و مجبوب نداشته باشید؟ قطعا نامکو باندای نیز از این قائده مستثنی نیست و فرنچایزی را در اختیار دارد که امروز حدودا ۲۳ ساله است و تقریبا ۲۰ بازی مختلف از آن در طول سال ها برای انواع پلتفرم های مختلف عرضه کردیده است. سری عناوین نقش افرینی Tales که با نام Tales of نیز از آن یاد می شود، یکی از اصیل ترین و قدیمی ترین فرنچایزهای نقش افرینی در تاریخ بازی های رایانه ای هستند که از سال ۱۹۹۵ در کنار بازیبازان حضور دارند و با بازی زیبای Tales of Phantasia کار خود را آغاز کردند و تا امروز ادامه یافته اند. تنها اگر نگاهی به لیست پلتفرم های مقصد کل بازی های این سری در طول سال ها از زمان آغاز تا به امروز بیاندازید کاملا متوجه گستردگی و عظمت آن خواهید شد. تقریبا پلترمی وجود نداشته است که این سری عنوانی بر روی آن عرضه نکرده باشد و این الیته نشان از فروش خوب بازی ها نیز دارد که تا به امروز هنوز هم ساخته می شوند زیرا که اگر این سری سودآور نبود اکنون چیزی حدود ۲۰ بازی را در این سری تجربه نکرده بودیم. از نکات جالب این سری آن بوده است که بر خلاف بسیاری از فرنچایزهای قدیمی و نقش آفرینی ژاپنی که سال هاست در کشور ژاپن منتشر شده اند و هیچ گاه نسخه غربی نداشته اند،
سری Tales و سازنده و ناشر قدرتمند آن یعنی باندای نامکو که البته در زمان گذشته تنها با نام نامکو آن را می شناختیم همواره اعتقاد به انتشار به نسخه غربی بازی های این سری داشته است و شاهد عرضه نسخه مخصوص عناوین این سری برای نقاط دیگر دنیا غیر از ژاپن نیز بوده ایم. جدیدترین نسخه از این سری یعنی بازی Tales of Berseria نیز در سال ۲۰۱۷ منتشر گردید تا قدمت این فرنچایز نقش آفرینی محبوب تا به امروز حدودا به ۲۳ سال برسد. بین بازی های مختلف این سری، عنوان زیبای Tales of Symphonia موفق شده است تا از لحاظ امتیاز متا موفق ترین بازی لقب بگیرد و این عنوان در لیست ما نیز به عنوان نماینده سری عناوین بزرگ و محبوب Tales نیز قرار گرفته است. عنوان Tales of Symphonia که مانند تمامی بازی های این فرنچایز در ژانر RPG قرار داشت توسط Namco Tales Studio و Production I.G ساخته و در سال ۲۰۰۳ توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های PlayStation 3, GameCube, PlayStation 2 و Microsoft Windows منتشر گردید. Tales of Symphonia پس از انتشار بسیار موفق عمل کرد و بازخوردهای خیلی مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا امتیاز متای بسیار خوب ۸۶/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان شاهکار است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. همچنین دو عنوان زیبای Tlaes of Xillia که در دو شماره در سال های اخیر منتشر گردیدند نیز جزو بازی های خوب و موفق این سری قدیمی به شمار می روند. بدون شک باید بگوییم Tales of Symphoniaجزو برترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه هشتم قرار می گیرد.
۷ – Ace Combat 04: Shattered Skies
سازنده: Namco
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Semi-Realistic Flight Simulation
پلتفرم مقصد: PlayStation 2
سال انتشار: ۲۰۰۱
امتیاز متا: ۸۹/۱۰۰
گیمرهای قدیمی تر و هم سن و سال من خوب می دانند عناوینی که در آنها سوار بر هواپیما و جت جنگی شویم و به مبارزه با دشمنان برویم و به آن ها شلیک کنیم، قدمت بسیار زیادی دارند و زمانی که در ۷-۸ سالگی به عنوان اولین کنسول یک آتاری هدیه گرفتم که کلی بازی در خود ذخیره داشت، اولین و برترین بازی آن هواپیمای معرکه اش بود که انگار پایانی نداشت و هربار میخواستیم تا با بیشتر از بین بردن دشمنان و برخورد نکردن به آنها و به موقع از روی پمپ بنزین رد شدن، رکورد بهتری بزنیم. در طول سال ها تعداد زیادی بازی های مبتنی بر هواپیما در صنعت بازی های رایانه ای عرضه شده است و اتفاقا همین یکی دو ماه قبل یکی از همین بازی های آرکید هواپیمایی بسیار خوش ساخت به نام Sky Force Anniversary برای کاربران پلاس رایگان شد که دقیقا نسخه خوش آب و رنگ تر و جذاب تر و به روز شده هواپیمای آتاری بود و باورم نمی شد که با وجود این همه بازی بزرگ چندین روز و چندین ساعت را به بازی کردن آن اختصاص دادم. بگذریم… در این سال ها هم شاهد عناوین کاملا ارکید و هم شاهد بازی های شبیه ساز هواپیمایی بوده ایم که برخی قدرتمندو برخی ضعیف عمل کرده اند. بدون شک یکی از برترین فرنچایز های هواپیمایی (اگر نگوییم برترین) درتاریخ بازی های رایانه ای سری Ace Combat است که به نوعی ترکیبی از یک بازی ارکید و یک شبیه ساز هواپیما (شبیه ساز پرواز نیمه واقعی) به حساب می آید و فرنچایزی است بسیار محبوب که از زمان آغاز تا به امروز وابستگی زیادی به کنسول های پلی استیشن داشته و خیلی مواقع یک بازی کاملا انحصاری برای پلی استیشن محسوب شده است. به عنوان مثال برترین بازی این سری که یک شاهکار است و به نمایندگی از این فرنچایز در لیست ما جای گرفته است و Ace Combat 04: Shattered Skies نام دارد یک بازی انحصاری قدرتمند در نسل ششم برای کنسول افسانه ای پلی استیشن ۲ به حساب می آید.
عنوان Ace Combat 04: Shattered Skies (در اروپا این بازی نام Ace Combat: Distant Thunder شناخته می شود) که در ژانر Semi-Realistic Flight Simulation قرار داشت توسط Namco ساخته و در سال ۲۰۰۱ توسط کمپانی Bandai Namco همانطور که اشاره شد به صورت انحصاری برای پلتفرم PlayStation 2 منتشر گردید. Ace Combat 04: Shattered Skies پس از انتشار بسیار موفق عمل کرد و بازخوردهای خیلی مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا امتیاز متای بسیار عالی ۸۹/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان بی نظیر هواپیمایی است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. جالب است بدانید که این نسخه از بازی اولین عنوان از این سری بود که بر روی کنسول پلی استیشن ۲ عرضه می شد و به طور کلی نیز چهارمین نسخه از سری Ace Combat به حساب می آید. در گیم پلی بازی شما می توانستید ۲۱ هواپمای مختلف را خریداری نمایید که همگی آن ها یا شامل مدل های پروتوتایپ واقعی بودند که وچود داشتند و یا شامل هواپیماها و ایرکرفت های جدید آن زمان در دنیا و در واقع تمام ۲۱ مدل موجود در بازی به صورت واقعی نیز موجود بودند و حتی سیستم اسلج و تجهیزات آن ها نیز شبیه سازی شده بود. هر هواپیما دو رنگ بدنه و طرح ظاهری مختلف نیز داشت که تنوع خوبی به بازی بخشیده بود و این طرح های جایگزین را می توانستید با کسب درجه S در هر مرحله از بازی در درجه سختی نرمال و از بین بردن خلبانان Ace در هر مرحله یا کامل کردن بخش چالش ها آزاد نمایید. بدون شک Ace Combat 04: Shattered Skies جزو لذت بخش ترین عناوینی است که در سبک شبیه سازهای نیمه واقعی پرواز تا کنون عرضه شده و همین طور جزو برترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه هفتم قرار می گیرد.
۶ – Project CARS 2
سازنده: Slightly Mad Studios
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Racing
پلتفرم مقصد: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
سال انتشار: ۲۰۱۷
امتیاز متا: ۸۶/۱۰۰
سبک ریسسنگ قدمت زیادی دارد و عناوین مختلف این ژانر چه به صورت آرکید و چه شبیه ساز از زمان بسیار دور و نزدیک به آعاز کار این صنعت تا به امروز که در نسل هشتم هستیم منتشر شده اند و طرفداران خود را پیدا کرده اند. در زمینه بازی های شبیه ساز ریسینگ از زمان های قدیم دارندگان پلی استیشن گرن توربسمو را داشته اند، دارندگان ایکس باکس سری فورتزا را داشته اند و پی سی بازها نیز فرنچایز قدرتمند نید فور اسپید (که البته مولتی پلتفرم است) و در چند سال اخیر فورتزا را نیز داشته اند. حالا با وجود این ۳ فرنچایز قدرتمند و جاافتاده و محبوب شبیه ساز ریسینگ، خیلی است که یک بازی جدید شبیه ساز ریسینگ تازه بخواهد از نسل هشتم کارش را آغاز کند و بین رقبای با سابقه و محبوش قد علم کند. اما با وجود این سختی، پروژه ریسینگ استودیو Slightly Mad آن قدر برای شرکت بزرگ نامکو باندای جذابیت داشت که ناشر آن شود و امید به موفقیت آن بازی که Project CARS نام گرفت داشته باشد. معمولا هم دیده ایم که هرگاه شرکت باندای نامکو به سراغ یک فرنچایز جدید رفته یا ریسک کرده، غالبا موفق بوده و سبب خلق یک سری آینده دار شده است. همین اتفاق برای بازی Project CARS رخ داد و با موفقیت بازی اول و رضایت باندای نامکو از آن، ساخت نسخه دوم کلید خورد و این بار سازندگان با اعتماد به نفس بیشتر و حمایت ببشتر ناشر و در نظر گرفتن بازخوردها، ضعف ها را بر طرف کرده و با قرار دادن برخی المان های جدبد و پولیش کردن عالی بازی، یک شبیه ساز ریسینگ فوق العاده را در قالب Project CARS 2 عرضه کردند و خوشبختانه این بازی از نسخه اول هم بسیار موفق تر ظاهر شد تا طرفداران ان، امید به ساخت نسحه سوم نیز داشته باسند. عنوان Project CARS 2 که در ژانر شبیه ساز Racing قرار داشت، همان طور که گفته شد توسط Slightly Mad Studios ساخته و در سال ۲۰۱۷ توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های PlayStation 4, Xbox One و Microsoft Windows منتشر گردید.
Project CARS 2 پس از انتشار بی نهایت موفق عمل کرد و بازخوردهای خیلی مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و از سایتی مثل آی جی ان امتیاز عالی ۹٫۲/۱۰ و از پی سی گیمر امتیاز ۸۹/۱۰۰ را کسب کرده و نهایتا نیز امتیاز متای بسیار خوب ۸۶/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان عالی ریسینگ است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. این عنوان ریسینگ فوق العاده در زمینه فروش نیز عالی عمل کرد و در چارت UK بعد از دستینی ۲ در جایگاه دوم قرار گرفت و در استرالیا و نیوزلند جایگاه سوم را به خود اختصاص داد و در ژاپن ششمین بازی پرفروش پلی استیشن ۴ و یازدهمین بازی پرفروش کل پلتفرم ها لقب گرفت. پراجکت کارز ۲ در تمامی زمینه ها چه از لحاظ شبیه سازی دقیق رانندگی با ماشین های مخنلف در شرایظ گوناگون و چه از نظر طراحی ظاهری بسیار دقیق و واقعی ماشین ها و تنوع بخش های مختلف گیم پلی، یک شبیه ساز ریسینگ کامل و نسل هشتمی به حساب می آید و یکی از بهترین انتخاب ها برای طرفداران این ژانر قلمداد می شود. بدون شک باید اذعان داشت که بازی Project CARS 2 جزو بهترین ریسینگ های نسل هشتم تاکنون و جزو برترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه ششم قرار می گیرد.
۵ – Enslaved: Odyssey to the West
سازنده: Ninja Theory
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Action-adventure, platform
پلتفرم مقصد: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
سال انتشار: ۲۰۱۰
امتیاز متا: ۸۲/۱۰۰
تیم توانمند نینجا تئوری که در نسل هشتم تا کنون موفق شده اند شاهکار فوق العاده هل بلید را عرضه کنند و تحسین تمامی منتقدین و بازیبازان را برانگیزند، همواره از زمان تاسیس این استودیو و در نسل های قبلی نیز در ساخت بازی های بزرگ و قدرتمند تبحر داشته است و در واقع ابن سازنده یا عنوانی را نساخته است و یا اگر ساخته، حتی اگر نام بزرگ دویل می کرای را هم یدک می کشیده است، به بهترین شکل از پس ساخت آن برآمده و با هر بازی نام نینجا تئوری بزرگ تر و محبوب تر از قبل شده است که البته اوج کار آنها در نسل هشتم به هل بلید رسید. در نسل هفتم این سازنده عناوین فوق العاده ای داشت که یکی از زیباترین آن ها بازی Enslaved: Odyssey to the West بوده است. عنوان Enslaved: Odyssey to the West که در ژانر Action-adventure و platform قرار داشت توسط Ninja Theory ساخته و در سال ۲۰۱۰ توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های PlayStation 3, Xbox 360 و Microsoft Windows منتشر گردید. البته بعد از ۳ سال سازندگان، نسخه کامل آن را نیز به همراه یک دی ال سی داستانی که قبلا برای بازی منتشر شده بود و تعدادی لباس و آیتم های اضافه برای پلتفرم رایانههای شخصی و نیز پلیاستیشن ۳ تحت نام نسخه Premium Edition منتشر کردند. Enslaved: Odyssey to the West پس از انتشار بی نهایت موفق عمل کرد و بازخوردهای خیلی مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا امتیاز متای بسیار خوب ۸۲/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان شاهکار است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. این عنوان در زمان انتشار خود از نظر برخی سایتها حتی کاندید قرار گرفتن در بین برترین عناوین سال نیز بود و این برای چنین عنوان بی ادعا و بی سر و صدایی یک موفقیت بسیار بزرگ محسوب می شد و ارزش آن را بیش از پیش مشخص می کرد.
در ابتدای بازی شما در قالب شخصیت اصلی بازی که مانکی نام دارد درون یک محفظه دربسته به هوش میآیید و خود را گرفتار میبینید، وقتی با سختی خود را از آن مخمصه نجات میدهید طی فعل و انفعالاتی متوجه میشوید که توسط دختری زیبا به نام Trip یک هدبند روی سرتان بسته شده است که وقتی از او دور شوید باعث مرگتان خواهد شد! و این گونه وی از شما میخواهد که به او کمک کنید و در واقع شما را مجبور میکند. مانکی اجبارا به این کار تن در میدهد و با Trip عازم سفری میشود تا به وی کمک کند ولی در این راه اتفاقات بسیار زیادی میافتد و … گرافیک بازی نیز در زمان عرضه آن فوق العاده بود و شاهد یک بازی بسیار خوش آب و رنگ و جذاب از نینجا تئوری بودیم که همه منتقدان و بازیبازان آن را تحسین کردند و یک دنیای بسیار جذاب، زیبا و خوش رنگ و لعاب را در این عنوان زیبا شاهد بودیم. در واقع باید بگوییم گرافیک بازی نسبت به زمان انتشار آن یک گرافیک فوق العاده عالی محسوب می شود و شاهد یکی از چشم نوازترین دنیاها در بازی های کامپیوتری از لحاظ زیبایی و رنگ پردازی هستیم و علاوه بر طراحی هنری زیبای بازی در بخش فنی نیز Enslaved کاملا موفق و قابل قبول بود. بازی در زاویه دوربین سوم شخص قرار داشت و ترکیبی از اکشن ماجرایی و Hack and Slash به حساب میآید. مبارزات بازی بسیار سریع و جذاب هستند و مانکی انواع و اقسام فنون مختلف را با اسلحه خود که مانند چوب دستی است اجرا میکند و دشمنان را از پای در میآورد. همچنین با حضور شخصیت Trip که در بازی تقریبا همیشه همراه شما است بخشهایی را نیز باید به حل کردن برخی معماها بپردازید و البته گاها نیز بخشهای پلتفرمینگ را پشت سر بگذارید. در نهایت باید گفت بی نردید عنوان فوق العاده زیبای Enslaved: Odyssey to the West جزو برترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه پنجم قرار می گیرد.
۴ – Pac-Man Championship Edition DX
سازنده: Mine Loader Software
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Maze, Arcade
پلتفرم مقصد: Xbox Live Arcade, PlayStation Network, Windows Phone, Windows 8, Windows RT, Steam, iOS, Android
سال انتشار: ۲۰۱۰
امتیاز متا: ۹۳/۱۰۰
سری عناوین Pac-Man و بازی های مختلف آن که سال ها و سال هاست (از ۱۹۸۰) با نسل های مختلف بازیبازان و از زمان کودکی بازیبازان قدیمی با صنعت بازی همراه بوده اند، یکی از نمادها و ستون ها و اسطوزه های صنعت بازی های رایانه ای به حساب می آیند و همواره وقتی صحبت از تاریخ این صنعت باشد و یا حتی وقتی فیلمی در مورد دنیای بازی های ساخته شود، از این فرنچایز بزرگ و محبوب هم یادی می شود و بی شک همه ما مخصوصا بازیبازان قدیمی تر قبلا تجربه این سری فوق العاده را داشته ایم. شاید بسیاری از شما اصلا با سازنده ها و ناشر و صاحب امتیاز این سری بزرگ آشنا نباشید ولی جالب است بدانید که از همان ابتدا و اولین بازی Pac-Man، سازنده و ناشر (گاها ناشرهای دیگری نیز به همراه نامکو داشته است) این فرنچایز بزرگ کمپانی محبوب و شناخته شده نامکو بوده است (بعدها با باندای اذغام شده و تبدیل به باندای نامکو شد) و انواع اقسام نسخه های مختلف اصلی و اسپین آف و .. تا به امروز برای این سری ساخته و منتشر شده است. گیم پلی و استایل کلی عناوین این سری بسیار ساده و لذتبخش هستند و تقریبا همه ما با آن آشنایی داریم و هر چند که گاها شاهد تغییراتی در گیم پلی نسخه های مختلف قدیمی و جدید بازی برای تنوع بخشیدن به آن بوده ایم اما نهایتا کلیت گیم پلی یک بازی .Pac-Man بر اساس یک قانون و یک سیستم کلی است. شما کنترل Pac-Man را درون یک ماز (Maze) که پر است از نقطه های مختلف (که Pac-Dot نام دارند) بر عهده می گیرید و همچنین ۴ روح با ۴ رنگ مختلف به نام های Blinky, Pinky, Inky, و Clyde نیز در این ماز حضور دارند. هدف این است که شما و Pac-Man تمامی نقطه های درون ماز را بخورید تا بتوانید به مرحله بعدی بروید و البته در این راه ۴ روح عزیزمان نیز به همین راحتی شما را رها نمی کنند.
اگر بخواهیم بین عناوین مختلف این سری بزرگ و محبوب به یکی از برترین ها و جذاب ترین ها اشاره کنیم که تقریبا هم جدید باشد و بازیبازان جدید تر هم شاید آن را بشناسند، می توانیم از عنوان فوق العاده زیبا، موفق و لذتبخش Pac-Man Championship Edition DX نام ببریم که به عنوان نماینده این فرنچایز و جناب Pac-Man عزیز، در لیست ما جای گرفته است!! عنوان Pac-Man Championship Edition DX که در ژانر Maze و Arcade قرار داشت توسط Mine Loader Software ساخته و در سال ۲۰۱۰ و سپس به تدریج در سال های بعد از آن، توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های Xbox Live Arcade, PlayStation Network, Windows Phone, Windows 8, Windows RT, Steam, iOS و Android منتشر گردید. این بازی در واقع یک دنباله غیر مستقیم بر بازی سال ۲۰۰۷ با نام Pac-Man Championship Edition بود و اولین بازی بود که لیبل Namco Generations داشت. لازم است اشاره کنیم Namco Generations قرار بود یک برند تجاری برای بازی های دانلودی Xbox Live Arcade و PlayStation Network (در PlayStation 3) که نسخه های مدرنیزه و HD شده بازی های کلاسیک نامکو هستند، باشد و در چندین مورد نیز استفاده شد اما نهایتا لغو گردید. Pac-Man Championship Edition DX پس از انتشار بی نهایت موفق عمل کرد و بازخوردهای فوق العاده عالی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا امتیاز متای رویایی ۹۳/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان شاهکار است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. در سال ۲۰۱۳ باندای نامکو یک نسخه و آپدیت “پلاس” یا “+” برای بازی Pac-Man Championship Edition DX معرفی کرد که شامل مدهای جدید و لیدربرد ارتقا یافته و دسترسی به دی ال سی های بازی بود. بدون شک و تردید باید گفت بازی Pac-Man Championship Edition DX جزو برترین و زیباترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه چهارم قرار می گیرد.
۳ – SoulCalibur
سازنده: Project Soul
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Fighting
پلتفرم مقصد: Arcade, Dreamcast, iOS, Xbox Live Arcade, Android
سال انتشار: ۱۹۹۸
امتیاز متا: ۹۸/۱۰۰
خیلی عجیب است، نه؟ امتیاز متای ۹۸/۱۰۰ !! امتیازی در حد برترین بازی های کل تاریخ بازی های رایانه ای در یک بازی مبارزه ای به نام SoulCalibur. شاید این موضوع عجیب به نظر برسد ولی مطمئن باشید بدون شک ناحق نیست. مخصوصا وقتی که بدانید زمانی که بازی SoulCalibur منتشر گردید شاهکاری به نام تکن ۳ که سال قبل از آن منتشر شده بود و متای ۹۶ را در اختیار داشت (جالب است که هر دوی این بازی ها متعلق به نامکو باندای هستند)، در بازار موجود بود و هر بازی مبارزه ای با آن شاهکار بی همتا مقایسه می شد. بنابراین بازی های مبارزه ای کار خیلی سختی برای مطرح شدن و دیده شدن توسط بازیبازان و منتقدین داشتند و باید کیفیتی بسیار بالا و بی نظیر می داشتند. حال تصور کنید که در چنین شرایطی با وجود تکن ۳ یک بازی مبارزه ای دیگر به نام SoulCalibur منتشر می شود که حتی از نظر منتقدان از تکن ۳ هم مقدار کمی با کیفیت تر است و جالب اینجاست که تقریبا تمامی سایت ها و منابع گیمینگ امتیاز ۱۰/۱۰ را به این بازی اختصاص می دهند و از آن نه تنها به عنوان یکی از برترین عناوین فایتینگ تاریخ، بلکه به عنوان یکی از برترین بازی های تاریخ بازی های رایانه ای یاد می کنند. بدون شک تمامی این موفقیت ها و امتیاز متای ۹۸ نمی توان اتفاقی و بیهوده باشد زیرا که میانگین امتیاز تمام منابع و مراجع معتبر دنیاست. بهتر است تا ابتدا اطلاعاتی کلی را از این عنوان در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. عنوان SoulCalibur که در ژانر Fighting قرار داشت توسط Project Soul ساخته و در سال ۱۹۹۸ و سپس سال های بعد از آن، توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های Arcade, Dreamcast, iOS, Xbox Live Arcade و Android منتشر گردید. SoulCalibur پس از انتشار بی نهایت شگفت انگیز موفق عمل کرد و بازخوردهای عجیب و غریب و بی نظیری را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا همان طور که گفته شد امتیاز متای فراتر از رویایی ۹۸/۱۰۰ که خودش نشان دهنده و گویای همه چیز است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود.
اگر بخواهیم دقیق به سبک بازی SoulCalibur اشاره کنیم باید گفت این عنوان در ژانر weapon-based 3D fighting یا مبارزه ای ۳ بعدی بر اساس سلاح، قرار دارد. شاید با توجه به نام این بازی فکر کنید که این نسخه اولین بازی کل این فرنچایز است اما در اصل اینطور نیست و SoulCalibur دومین بازی سری بعد از نسخه Soul Edge در سال ۱۹۹۵ به حساب می آید. نسخه سوم این سری نیز در سال ۲۰۰۲ با نام Soulcalibur II منتشر گردید. داستان بازی SoulCalibur بر محور تعقیب و جستجو برای یافتن یک شمشیر افسانه ای به نام Soul Edge بود که در اختیار مبارزی به نام Nightmare قرار داشت و او تعداد بسیار بسیار زیادی مردم را برای ارضای حس عطش خون شمشیر کشته بود. خیلی از مبارزان مختلف در این بازی با اهداف مختلف مثبت و منفی مثل در اختیار گرفتن شمشیر برای خودشان یا نابود کردن آن برای همیشه و پایان دادن به این کشتار و نفرین، به دنبال این سلاح بودند و همین موضوع مبارزات مختلف بازی و جبهه مبارزان خوب و بد را رقم می زد و به زیبایی در طول داستان بازی پیش می رفت تا برخلاف اکثر عناوین مبارزه ای، داستان در این بازی کاملا به گیم پلی گره خورده باشد و یکی از اصلی ترین دلایل تحسین بازی نیز همین موضوع بود که در کنار گیم پلی بی نظیر و لذتبخش و مبارزان مختلف و متنوع، سبب شده بود تا یکی از ۲-۳ بازی برتر تاریخ در سبک مبارزه ای خلق شود. بی هیچ تردیدی باید اذعان داشت که شاهکار فراموش نشدنی SoulCalibur جزو برترین عناوین تاریخ بازی های رایانه ای و جزو برترین بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در جایگاه سوم قرار می گیرد.
۲ – TEKKEN 3
سازنده: Namco, Production I.G
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Fighting
پلتفرم مقصد: PlayStation, Arcade game, Namco System 12
سال انتشار: ۱۹۹۷
امتیاز متا: ۹۶/۱۰۰
سری عناوین تکن از آن بازی های مبارزه ای بسیار محبوب و داری استایل هستند که طرفداران خود را همواره با نسخه های جدید شادمان کرده اند. عناوینی که همیشه از جذاب ترین عناوین سبک مبارزه ای در دنیا بوده و هستند و طرفداران بسیار زیادی را از زمان عرضه نخستین نسخه تا کنون برای خود دست و پا کرده اند. نکته خوب در مورد این عناوین آن است که همیشه یک کیفیت استاندارد را حفظ کرده اند و ممکن است گاهی در حد بی نظیر ظاهر شده باشند ولی هیچ گاه مانند یک فاجعه نبوده اند. شخصیت های متنوع و گوناگون برای تمامی سلیقه های مختلف همواره در این عناوین وجود داشته اند و مخصوصا همواره در کشور ما یکی از دو سری محبوب مبارزه ای محسوب شده اند. شاید در دنیا تعداد طرفداران بازی استریت فایتر بیشتر باشد و مسابقات جهانی آن نیز برگزار شود و .. اما در کشور ما همیشه سری تکن و مورتال کامبت بوده اند که قلب گیمرها را به تسخیر در آورده اند و از همان زمان کودکی در ویدئو کلوپ ها و .. مشاهده می کردیم که همه مشغول تجربه تکن یا کامبت هستند و با دوستانشان به بازی می پردازند و لذت می بزند. از دلایل اصلی جذابیت در بازی های سبک مبارزه ای، شخصیت های جالب و محبوب هستند که علاوه بر قدرت فیزیکی و مبارزات عالی و اجرای فنون مختلف، از نظر ظاهری و پیشینه داستانی نیز غنی باشند و در مجموع یک شخصیت کاریزماتیک را شاهد باشیم. سری تکن همواره این شخصیت های کاریزماتیک را در اختیار داشته است و علاوه بر گیم پلی و مبارزات عالی آن، شخصیت های جذاب این سری و داستان و پیشینه ای است که در پشت سر هر یک از شخصیت های این عنوان قرار دارد و مبارزات آن را به دلیل روابط خاص این شخصیت ها با هم جذاب تر از قبل می کند شخصیت هایی مانند هیهاچی میشیما که در تمامی نسخه های این سری حضور داشته است و به عنوان آنتاگونیست اصلی در تمام بازی ها حاضر بوده است و کاریزماتیک ترین شخصیت در سری عناوین Tekken و یکی از قدیمی ترین آن ها محسوب می شود. وی با چندین شخصیت از این سری، پیوند خانوادگی دارد و یکی از مهمترین و شاید مهم ترین شخصیت حاضر در فرنچایز Tekken محسوب می شود
اگر بخواهیم از میان عناوین مختلف و پرتعداد سری تکن برترین بازی را انتخاب کنیم و یک نظرخواهی بین ظرفداران این سری و افراد حاضر در صنعت گیم برگزار نماییم، بدون شک قریب به اتفاق این افراد و طرفداران از یک بازی نام خواهند برد که به نوعی ستون و اسطوره عناوین تکن به شمار می رود و یکی از ۲-۳ بازی برتر مبارزه ای در تاریخ نیز محسوب می شود. این بازی، عنوانی نیست جز TEKKEN 3 که یکی از چند بازی شاخص نسل پنجم بازی های رایانه ای و کنسول افسانه ای پلی استیشن که گلچینی از برترین بازی ها را داشت، محسوب می شود. عنوان TEKKEN 3 که در ژانر Fighting قرار داشت توسط Funcom ساخته و در سال ۱۹۹۷ توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های PlayStation, Arcade game و Namco System 12 منتشر گردید. TEKKEN 3 پس از انتشار شگفت انگیز عمل کرد و بازخوردهای فوق العاده مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا امتیاز متای رویایی ۹۶/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان فراتر از شاهکار است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. لازم به ذکر است که اوایل سال ۲۰۱۷ بود که نسخه هفتم از سری اصلی تکن که یکی از مورد انتظارترین بازی های سال جاری میلادی بود نیز منتشر شد که این بار تنها نسل هشتم را هدف گرفته بود برای پلتفرم های Xbox One و PS4 و PC عرضه گردید و بازیبازان را از لذت یک عنوان مبارزه ای ناب و جدید یا کیفیت نسل هشتم بهره مند کرد. بی تردید باید اذعان داشت که شاهکار TEKKEN 3 جزو برترین عناوین سبک مبارزه ای در تاریخ بازی های رایانه ای و جزو بازی هایی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” با شایستگی هر چه تمام تر جایگاه دوم قرار می گیرد و البته که می توانست در جایگاه نخست نیز باشد.
۱ – Dark Souls 2
سازنده: From Software
ناشر: Bandai Namco
ژانر: Action RPG
پلتفرم مقصد: Xbox One ,Xbox 360 ,PC ,Playstation 3 ,Playstation 4
سال انتشار: ۲۰۱۴
امتیاز متا: ۹۱/۱۰۰
افسانه از کجا شروع شد؟ سال ۲۰۱۱ بود که آقای هیدتا میازاکی و استودیو فرام سافتور بعد از بازخورد مثبت جهانی که از عنوان Demon’s Souls که یک بازی انحصاری پلی استیشن ۳ بود دریافت کرده بودند، عنوانی با نام Dark Souls را این بار به صورت مولتی پلتفرم منتشر کردند که به طور کامل همان ادامه Demon’s Souls بود که ایرادهای آن رفع شده بودند و بازی بسیار بهبود یافته تری شده بود، اما به دلیل این که آن ها نمی توانستند نام Demon’s Souls 2 را برای آن انتخاب کنند، یک فرنچایز مولتی پلتفرم جدید و شاهکار به نام Dark Souls خلق شد تا یکی از برترین برگ های تاریخ بازی های رایانه ای برای علاقمندان به بازی های اکشن نقش آفرینی هاردکور ورق بخورد و عنوانی خلق شود که سال ها و سال ها برای آن ها خاطره سازی کند. Dark Souls به معنای واقعی، ذات هنر است، یک تابلوی شاهکار از طراحی دنیایی که مانند آن را ندیده اید، یک اثر هنری از طراحی موجوداتی که تنها ذهنی مریض از نبوغ قادر به تصور و خلق آنهاست. Dark Souls ریسمان امیدی بود در دوره به قهقرا رفتن بازی ها، در دوره تکرار و تکرار و تکرار، در دوره آسانی خنده دار بازی ها، در دوره اسم های متغیر و محتویات کاملا یکسان. Dark Souls تبلور ذات هنر در قالب دنیایی مخوف و مرده و در پوشش هیولاهایی است بدون ذره ای رحم و بخشش. خود را به Dark Souls و دستان میازاکی بسپارید تا با زیباترین و عاشقانه ترین مرگ دنیا آشنا شوید. مرگ در جای جای Dark Souls جاریست و جالب است که نمی خواهید ذره ای، حتی ذره ای این مرگ از بازی رخت بربندد. Dark Souls عنوانی است که جادویی در خود دارد که شما را به خود جذب کرده و در دنیای خود غرق می کند. Dark Souls را یا همان ابتدا رها می کنید و یا طوری عاشق آن می شوید که تا همیشه در قلب شما خواهد ماند. دقیقا نمی دانم چند نفر، اما تعداد افراد بسیار زیادی که جزو دسته ای بودند که بازی را همان ابتدا رها کرده بودند و یا می ترسیدند سراغ آن بروند را تاکنون به سمت این سری فرستاده ام و به خاطر اعتماد به حرف من مشغول انجام سری Dark Souls شده اند و بدون اغراق می گویم، یک نفر، حتی یک نفر از آن ها هم نبود که ناامید بازگردد و از آن رضایت نداشته باشد بلکه بسیاری از آن ها که بعد از چند وقت با آن ها صحبت کردم اعتراف کردند که این سری تبدیل به یکی از برترین عناوین زندگی آن ها نیز شده است.
بعد از شاهکار نسخه اول دارک سولز بود که طرفداران و معتادان این سری دل در دلشان نبود که نسخه دوم هم معرفی و منتشر شود. می خواستیم دوباره به اعماق سیاه چال ها و مبارزات نفس گیر و مرگبار این سری باز گردیم که همین طور هم شد و Dark Souls II با پیشرفت در خیلی از بخش ها به بازار عرضه شد و طرفداران را با فرمول خاص خود از این بازی سیراب کرد. شاهکار Dark Souls 2 که مانند بازی اول در ژانر Action RPG قرار داشت توسط From Software ساخته و در سال ۲۰۱۴ توسط کمپانی Bandai Namco برای پلتفرم های Xbox 360 ,PC و Playstation 3 منتشر گردید. در نسل هشتم نیز نسخه بهبود یافته این عنوان با اصلاحات و ارتقاهای گرافیکی بسیار زیاد و فریم ریت ۶۰ و هر ۳ دی ال سی شاهکار بازی، با نام Dark Souls II: Scholar of the First Sin برای پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان نیز منتشر شد. Dark Souls 2 پس از انتشار بی نهایت موفق عمل کرد و بازخوردهای خیلی مثبتی را از سوی منتقدان و طرفداران دریافت نمود و نهایتا امتیاز متای بسیار خوب ۹۱/۱۰۰ که نشان دهنده یک عنوان شاهکار است را به خود اختصاص داد تا تبدیل به یکی از عناوین بسیار موفق شرکت Bandai Namco شود. یکی از مهم ترین دلایل موفقیت Dark Souls II آن بود که سازندگان این عنوان در عصر بازی های پوشالی و در موج عوام پسند شدن بازی ها برای فروش بیشتر، حاضر نشدند با آسان تر کردن این نسخه مخاطبان بیشتر و فروش بیشتری را برای بازی به دست بیاورند. آن ها با احترام به طرفداران بازی دقیقا همان چیزی را که از آن ها انتظار می رفت عرضه کردند و مخاطب خاصشان را فدای جذب مخاطب عام نکردند. در واقع این بازی نیز به مانند نسخه اول فرنچایز، یک خصوصیت داشت و آن هم چیزی نبود جز “اوریجینالیتی” یا همان اوریجینال بودن، یونیک بودن و منحصر به فرد بودن.
هر آن چه که یک علاقمند به بازی های اکشن نقش آفرینی می خواهد در بالاترین کیفیت خود در Dark Souls II وجود دارد و هیچ کس را ناامید نمی کند، مگر کسانی را که از چالش و سختی فراری هستند. اگر اهل آسان بازی کردن و خط سلامتی پرشونده و .. هستید Dark Souls II دنیای شما و بازی شما نیست. Dark Souls II به مانند تمامی نسخه های این سری، مبارز هاردکور می طلبد، مبارزی در طلب چالش. اما کافیست که با آن خو بگیرید تا ببیمید که چه سخاوتمندانه پاداش صبر و مقاومت شما را می دهد. در اصل همین سیستم پاداش و جزای عالی بازی است که آن را اعتیاد آور می کند زیر در عین این که بسیار بی رحم است، بسیار نیز بخشنده عمل می کند و پاداش های بی نظیری به شما پس از گذراندن چالش های مرگبار می دهد. چنین عنوانی در میان بازی های تکراری و ساده و کمپانی های پول پرست عصر حاضر مثل یک الماس است. یک مرجم زخم در عصر کاور گرفتن ها و پر شدن خود به خود نوار سلامتی برای ما که با شینوبی ها و mega man ها بزرگ شده ایم. Dark Souls II برای گیمرهایی است که از صبر، حوصله و تکنیک کافی برای انجام این بازی برخوردار باشند، زیرا که Dark Souls II بازی بزرگان است. بدون هیچ تردیدی Dark Souls 2 جزو برترین عناوین اکشن نقش آفرینی تاریخ و برترین عنوانی است که تاکنون توسط کمپانی Bandai Namco ساخته یا منتشر شده است (البته دو نسخه دیگر هم همین وضعیت را دارند) و در لیست ما از “برترین عناوین کمپانی Bandai Namco” در تنها جایگاهی که شایسته اش است، یعنی بر تخت پادشاهی تکیه می زند.
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- بازی GTA V با این هدف ساخته شد که از هر نظر بهتر از GTA IV باشد
نظرات
ممنون آقا سعید خسته نباشید
پک من که خب از نماد های صنعت گیمه و میشه در کنار ماریو گذاشته بشه
AceCombat هم که بازی زیبا و خاطر انگیزی برام بود
ولی تکن ۳
تیکن ۳ اولین بازی که داشتم و یکی از برترین بازی هایی هست که بازی کردم،اون زمان اگه می خواستم بین مورتال و تیکن یه بازی رو انتخاب کنم(که البته ربط خیلی زیادی هم به هم ندارن) بدون شک تکن ۳ رو انتخاب می ردم
بازیش طوری بود که هیچوقت تموم نمی شد،شما هر چقدر بازی می کردی باز هم یه چیز جدید کشف می کردی،یه کاراکتر جدید،یه Stage جدید،یه لباس جدید و حتی یه مد بازی جدید
من اگه می خواستم برترین بازی لیست رو انتخاب کنم،بدون شک تکن ۳ رو میذاشتم جایگاه اول با توجه به تاریخ انتشار و اون انقلابی که توی سبک فایتینگ به وجود آورد و هر کسی که کنسول می گرفت،همونجا یه تکن ۳ هم می گرفت
ولی خب اختلاف نظر و سلیقه همیشه وجود داشته و داره
در کل ممنونم ازتون آقا سعید
آره داداش، تکن ۳ از بهترین بازی های تاریخ ه
بازی ای که نباید فراموش بشه، Tekken 2 ه
در اصل این بازی، و بعد از اون Tekken 4، انقلاب ها رو به پا کردن و بعد از هر کدوم، Tekken 3 و Tekken 5 این چیز های جدید رو درست تر و کامل تر به کار بردن
من تیکن ۲ رو مدتها بعد از تیکن ۳ بازی کردم،و ۴ رو هم بعد از ۵!
طبیعیه اون نسخه های قبلیشون به دلم ننشسته و سیر تغیرات رو خوب درک نکردم و البته بگم تجربه ی خیلی کوتاهی از نسخه های ۲ و ۴ داشتم،یعنی ۱ رو بیشتر از اینا بازی کردم
ولی یه چیز رو بهش شک ندارم،اونم اینه که تکن ۳ بهترین توی سری تیکن هست
نظرات شما هم واسم واقعا قابل احترامه،خیلی راحت نظر خودتون رو میگین حتی اگر مخالف جو یا نظر جمع باشه و این عالیه :yes:
تیکن۳
تیکن۵
تیکن۲
تیکن۷
اینا بهترینایی بود که بازی کردم
راستی آقا سعید،این بخش نظرات رو پیشنهاد میدم یه همفکری با نویسندگان و مدیران و صد البته کاربران سایت داشته باشین تا بتونیم بهترش کنیم،چون همونطور که دوستان می دونن،کسی که کامنت هارو آلوده کرده الان وضعیتش با قبل از برداشته شدن برسی نظرات فرقی نکرده و الکی یه اضافه کاری واسه عوامل سایت و دلسردی واسه کامنت دادن توسط اعضای سایت به وجود آورده
دوستان بعضا پیشنهاد های جالبی میدن،یه همفکری اگه بکنیم به نظرم خیلی راحت می تونیم این مشکل رو حل بکنیم و به نظرم با گذاشتن بخش برسی نظرات چیزی عوض نمیشه
تشکر می کنم ازتون
من که موافقم. این سیستم بررسی اجباری خیلی اذیت میکنه. باز اگه نظرات زود تایید میشدن حرفی نبود ولی خیلی وقتا نظرتو الان مینویسی ولی پنج شیش ساعت بعد منتشر میشه. این جلوی تعامل درست بین کاربران رو میگیره و باعث دلسردی میشه. دلت نمیخواد دیگه نظری بدی
بدون شک Ace combat عنوانی خاطره انگیز و بسی زیبا بود که خاطرات خوبی باهاش دارم
تیکن هم که دیگه شاهکاری بود
و البته little nightmares که اقای اقابابایی یه گیف هم گذاشتن ازش
اون لحظه از بازی بشدت هیجان انگیز و زیبا بود
مقالی خوبی بود
خیلی متشکرم از لطف شما که مطالعه فرمودید.
چشم. انشالله سعس میکنیم بهترین کار رو بکنیم براتون. عذر میخوام اگر این مدت اذیت شدید
اول اینکه آون فیلم کوتاهی که برای project cars 2 گذاشتید مال بازی forza motorsport 6 هستش نه project cars دوم اینکه من داشتم پلتفرم هایی که اکثر این بازیها براش عرضه شده رو میخوندم و ازشون لذت میبردم جا داره بازم بازیشون کنی
درود بر شما. ممنون مطالعه کردید. ببخشید من اصلا به سبک ریسینگ مسلط نیستم و واسه همین اشتباه شده
درود بر شما. سلامت باشید. خیلی متشکرم از شما و لطفتون و نظر زیباتون. قطعا تکن ۳ در جایگاه اول هم که باشه هیچ حرفی نیست.
“یا همه امامزاده ها!!! به این میگن سبک وحشت-مدفوع!!” یا “استرسی که پکمن داشت یعنی خدا شاهده بتمن نداشت!!!” ناموسا این تیکه ها تو هیچ عطاری پیدا نمی شه . :yes: :yes: :rotfl: :rotfl:
با عنوان اولم به شدت موافقم . ممنون
تیکه که به تیکن انداخت عالی بود :rotfl:
از کجا اینارو میارید
نظر لطفتونه. والا طنز باید مقداری در وجود کسی که میخواد بنویسه باشه که خوشبختانه از کودکی این مورد رو داشتم و کلا موارد خوبی به ذهنم میرسه. خوشحالم نظرتون مثبته
درود بر شما. خیلی ممنونم مهرداد جان. خوشحالم از طنز نوشته ها رضایت دارید. برای تغییر حال و هوا و خارج کردن مقاله از حالت خشک خوب و مفیده و بازخورد های خیلی خوبی رو گرفتم ازتون تا به حال. تشکر از شما
تشکر بابت این مقاله زیبا واقعا دارک سولز حقشه اول باشه اما نسخه ۱، داستان یک و ماجرا های لایت لرد گوین اینقدر زیبا بود که من بهش میگم زیبا ترین داستان کل بازی های تاریخ اما روایت در اون حد نبود پس نمیشه بهش گفت بهترین استوری لاین تاریخ، فوق العاده بود ها! از سینماتیک اولش بگیر تا پایان های اخرش من رو میخکوب کرده بود. بزارین ادبیاتی پیاده کنم!! شاه نور با پیکان های آذرخش تو جون اژدها افتاد وهمه جاشو درید (کاملا ادبیاتی). از داستان ۲ زیاد خوشم نیومد از ۳ اصلا، فکر میکنم چونکه حسی بهم میگفت در حد بلادبورن و دارک ۱ نیستن، به هر حال، من دارک ۱ رو ۸ بار رفتم ۸ بار! بدون اینکه دسته خورد کنم، دارک ۲ رو ۲ بار رفتم و ۱ دسته و ۱ کیبورد خراب کردم! سر باس bell gargoyle اگه درست نوشته باشمش فکر کنم باس سوم بود توی دارک ۱ با دو نفر از بر و بچ ریختیم زدیمشون (توی افلاین، دو تا ان پی سی هستن، یکی واریر او سان لایت و اون یکی هم از تو زندان نجات میدیم)!! تا حالا با اینها نباختم، اما اون دارک نایت ها که گوش و کنار ها وایساده بودن واقعا واقعا سخت بودن و سخت ترین و بد ترین جای دارک ۱ هم توی اون فاضلاب بود این قورباغه ها از چپ و راست میپریدن رو ادم،و بونفایر هم n کیلومتر عقب تر بود، الله اکبر.
بقیه انتخاب ها هم اصلا نقصی ندارن بجز اینکه من هنوز ماجین و ماجراهاشون رو دنبال نکردم. سول کالیبر عالی بود، تکن ۳ فوق العاده بود فوق العاده اولین فایتینگی که رفتم guilty gear بود اما خیلی خیلی ضعیفتر از تکن ۳ بود اصولا هیچ فایتینگی به جز تکن ۵ برای من به خوبی تکن ۳ نیست، یه بخش سوم شخص هم داست حالا اسمش یادم رفته اونم سخت و زیبا بود میرفتیم مرغ میخوردیم میگفت چیکن! جون پر میشد و گوینده ش هم یه تلفظ افتضاحی داشت من اوایل فکر میکردم به جای Fight میگه Fighch!!
خدا کنه نامکو به درد بقیه ژاپنی ها متلا نشه، بازم تشکر بابت مقاله.
درود بر شما. خیلی متشکرم ازتون. نظر لطفتونه. ممنونم که نظرتون رو با من هم در میون گذاشتید. نظرتون در مورد دارک سولز ۱ عزیز و محترمه و البته همون طور که در متن گفتم هر ۳نسخه میتونن باشن اینجا اما من دارک سولز ۲ مخصوصا و مخصوصا تاکید میکنم با ۳ بسته الحاقیش که برخی از برترین باس های تاریخ رو داشتن برام در رتبه اول هست.
گل سرسبد این لیست برای من قطعا Tekken 3 هستش. وای که عجیب بازی ای بود این تکن ۳٫ چه خاطرات خوشی داریم هممون از این بازی. چه ساعت هایی که وقتی مدرسه تعطیل میشد یا یه راست میرفتیم کلوپ یا تند تند میرفتیم خونه، ناهارو میزدیم، باز تند تند میرفتیم همون کلوپ. بازگشت همه به سوی کلوپ بود اون زمان! چه کاپ های دوستانه ای برگذار میکردیم با هم سن و سالا و چه غوغایی میشد تو اون مغازه های کوچیک و دنج با کلی تلویزیون محدب و فلترون (ال سی دی اینا نبود که بابا) ۲۱ اینچی و چندین و چند دستگاه پلی استیشن یک و ۲ که ردیف شده بودن. پوستر بازیا رو دیوار. قاب سی دی رو یه قفسه جداگانه که هر بار میرفتی باس چند دقیقه نگاشون میکردی و لذت میبردی. شخصیت های دوست داشتنی این بازی که معرکه بودن. از بروسلی و چرخشای ۱۸۰ درجه رو هواش و اون دایناسور کوچولوئه و eddie و ووااای. فوق العاده نوستالژیکه این بازی.
دومین بازی باحال لیست dark souls 2 که همزمان هم آدمو دیوانه میکرد هم عاشقش میشدی و بعدش pac man که خیییلی خاطره انگیزه. اصلا pac man از نمادهای صنعت گیمه. بخوان با یه عکس صنعت گیم رو نشون بدن معمولا از نمادهایی مثل ماریو و پک من استفاده میکنن. بقیه بازیارو بغیر از ace combat و project cars حقیقتا تجربه نکردم و نمیتونم چیزی بگم. ولی خیلیاشون سبک و سیاق جاپونی دارن و ماها زیاد باهاشون رفیق نیستیم!
داداش… Dark Souls 2 رو فکر کنم باید یا یه سر دیگه بازی کنی، یا … چی میگن، کلاً یه فکری در موردش داشته باشی… من خودم همیشه از این بازی در مقابل Dark Souls 1 دفاع میکردم، ولی وقتی دوباره رفتم سراغ ش تازه دستگیر م شد چقدر ساده ست و عمق نداره
بازی به شدت نسبت به بقیه ی بازی ها ساده تره، بعضی از باس های بازی جوک ن، نورپردازی افتضاح ه (در مقابل بتا ش) و شکل دنیای بازی … نه تنها متفاوت ه، بلکه بد هم هست… به طوری که اون حالت متصل بودن بازی های دیگه از این سری رو نداره
تنها چیزی که این بازی داشت و خوب بود، طراحی دشمن ها بود که خلاقیت تو ش به خرج داده بودن و این فقط نظر منه، ولی داستان واقعاً غم انگیز بود و حال داد
دقیقا.دارک سولز ۱ و بعدش ۳ و بعدش ۲ چون دارک سولز ۲ واقعا اسون بود ولی هر ۳ شاهکارن در واقع.
دارک سولز ۲ یعنی با دی ال سی هاش و نسخه کاملش. دی ال سی های این بازی هر ۳ تاش سخت ترین بودن در کل سری و باس هایی رو داشتن که جزو برترین های تاریخ هستن و سخت ترین ها.
چه جالب گیفی که به اسم project cars 2 گذاشتین در واقع فورزا ۶ هست.
مقاله زیبایی بود هنوز دارم میخونمش
به خاطر بی تجربگی من در بازی ها ریسینگ ان موضوع رو به بزرگی خودتون ببخشید
چی؟ Dark Souls 2? آقا این مقاله جوک که نیست؟ 😛
این بازی بدترین عنوان تو کل سری ه
یه چیز دیگه ای م که دیدم این توضیح زیر گیف ها ست… من با کمدی خیلی حال میکنم، ولی کمدی اینطوری بیشتر توهین به بازی هست تا … تعریف و تمجید مثلاً
در مورد بازی Soul Calibur م بهتر بود نسخه ی دوم رو میذاشتید که از نظر بیشتر بازیکن ا، بهترین نسخه ی سری ه
اینطور که بوش میاد بعضی از بازی ها نه از این رو که بازی های خوبی بودن، بلکه به خاطر متا اسکور خوب شون تو این لیست هستن
من مقاله های شما رو خیلی دوست داشتم آقا سعید، ولی فکر کنم این دومی ش بود که کپشن گیف ها ش جداً … بد ن… آره، بد
من خودم نسخه اول دارکسولز رو بهتر از نسخه دومش میدونم. نسخه اول عالی بود واقعا
من نمیتونم انتخاب کنم راستش 😥
عزیزم جوک رو شما داری میگی. یه نگاه به بنداز به نظر کل منتقدای دنیا تا ببینی نظرشون حرف شماست یا حرف من؟ هرچند به نظر کسی کاری ندارم و شما یه مقاله بنویس و هر چی میخوایرو بذار اول. در مورد طنز هم این که یه نفر خوشش نیاد برام مهم نیست در رابر کلی بازخورد خوبی که میگیرم. مرسی از نظر بسیار بی منطقتون. انشالله یاد بگیری که به مقاله ای که چندین ساعت وقت پاش رفته نگی جوک
چه جالب گیفی که برای project cars 2 گذاشتین در واقع فورزا ۶ هست از HUD بازی کاملا پیداست.
مقاله عالیی هست.
من Enslaved رو هم تجربه کردم باید بگم خیلی شبیه prince of persia هست. اکثر المانهاشو داره
حق با شماست
هرجا سخن از باندای نامکوست…نام دارک سولز میدرخشد
آقا سعید خسته نباشید!کل روش های سانسورینگ رو بردین زیر سوال با اون کارتون رو عکس اصلی شماره ۵ :rotfl: :rotfl:
یاد looking glass night به خیر چقدر این باس عالی کار شده بود!!!فکر کنم جزء ۵باس برتر دارک سولز ۲ باشه.من که موقع جنگ باهاش واقعا لذت بردم.مخصوصا وقتی یه نفر رو احضار میکرد…جا داره یادی هم از باس throne watcher و therone defender بکنیم…
درود بر حسین عزیز. خیلی ممنونم از شما. نظرمون مثل هم هست خوشبختانه. به چه باس هایی اشاره کردی…
سلام خسته نباشید جناب آقابابایی عزیز
دارک سولز۲،هیچ کلمه ای لایق نمیبینم در وصف این اثر بخوام بنویسم
یکی از انگشت شمار بازیهایی که واقعا منو ارضا کرد و من تو دنیاش زندگی کردم
تو دارک سولز ۳ تونجایی که با اون خانومه که لول آپ میکنه بار اول اوایل بازی روبه رو میشی بونفایرش کجاس؟هرچی گشتم پیداش نکردم!
سلام خدمت شما سعید جان. خیلی ممنونم ازتون. لطف داری. خوشحالم نظرمون مثل هم هست
سعید جان خسته نباشی :yes: :yes:
امان از این TEKKEN 3 و خاطراتش :rotfl: :rotfl: امان از اون کات سین های انتهایی 😀 😀
خداییش تک بود لامصب فکر نمیکنم گیمری پیدا بشه که با این بازی خاطره نداشته باشه اگر درست یادم باشه یه مسابقه هم داشت ه باید یک توپ رو به هم شوت میکردیم و نسبت به قدرت برخورد توپ جون طرف کم میشد کلا درباره TEKKEN 3 هرچی بگیم کم گفتیم
بله درسته اسمش هم Tekken Ball بود :rotfl:
:yes: :yes:
درود بر رضای عزیز. سلامت باشید انشالله. خیلی ممنونم. کاملا درست میگی رضا جان در مورد تکن ۳
آقا سعید ممنون خواهشا مقاله ای درمورد بهترین ماموریت های سری gta بنویسید
بایستی بگم که شخصی که مسلطه به این سری بنویسه چون من اصلا مناسب نیستم برای این مقاله. چشم
زنده باد آقا سعید
از ایده قراردادن عکس ها به صورت کیف ها خیلی خوشم اومد.بخصوص اون جا که یکسری عکس های ماجین رو به صورت گیف گذاشتین
از این کارا سایت همسایه بلد نیست 😎
درود بر عرفان عزیز. خیلی متشکرم از شما. نظر لطفتونه. خوشحالم رضایت دارید. گیمفا همیشه در طول سال ها پیشرو بوده در گیم ایران و قدیمی ترین و اصلیلترین وبسایت گیم بوده و هست و خواهد بود انشالله
دمت گرم آقا سعیدوقعا حقیقتو گفتین ما واسه ثوابش انا بر میداشتیم :rotfl: :rotfl:
یادش بخیر واقعا دارک سولز که کلا این بود
بمیرید بمیرید در این گیم بمیرید در این گیم چو مردید همه روح پذیرید
کلا خ.ش.ت.ک گیمر جماعت را پاره کرده بود 😐
درود بر شما. خیلی ممنونم ازتون. خوشحالم شما هم یادتونه و مثل من اهل ثواب بودید!!!
سلام خدمت آقای آقابابایی
بنده یک میل به جی میل تون فرستادم ……ممنون میشم مطالعه بفرمایید
منتظر پیام و نظرتان هستم ….متشکرم
سلام خدمت شما.
چشم حتما. بهم فرصت بدین همین دو ۳ روز اوکی میکنم حتما. ممنونم ازتون
مقاله قوی و پرانرژی ای بود. ممنون سعید عزیز.
با همه گزینه ها و رتبه اونها تقریبا موافقم و به نظرم دقیق بود. برای دارک سولز ۲ هم، گرچه در مارکت جهانی این سری و وبسایتهای نقد و بررسی به ترتیب بعد از عنوانهای ۳ و ۱ قرار میگیره، ولی برای من که اول با دارک ۲ این سری رو شروع کردم ارزش خاصی داره. بعد از گشتن و مطالعه بیش از شاید ۳۰ متن نقد این سری تو سایتهای معتبر، این نتیجه رو گرفتم که دارک ۲ جدا از گیم پلی سخت و معماری تخت تر و سرراست تر مراحل و مکانها (که موافق نیستم) نسبت به ۱ و ۳ که مستقیما زیرنظر میازاکی طراحی شدن و تو در تو تر و عمودی تر هستن، دارک سولز ۲ فضای معنوی تر و عمیق تری داره و امید برای نجات جهان از خاموشی و تباهی ابدی، کورسویی بیش نیست. اما این تاریکی و دلهره و همینطور سرزمینهای تقریبا پراکنده که فقط با سرزمین امن ماجولا به هم متصل میشن، به مذاق طرفدارهای هاردکور سری خوش نیومد. به هر حال این مقاله تخصصی درباره سری دارک سولز نیست و من خواستم فقط در واقع تشکری کنم از شما برای تاکید شجاعانه روی دارک ۲٫
هر تحسینی راجع به سول کالیبور و تککن بشه باز هم کمه، همینطور برای ایس کامبت که مخصوصا عنوان سومش، الکتروسفر، برای من جاودانه ست.
درود بر شما. خیلی ممنونم که مطالعه فرمودید. خوشحالم رضایت داشتید.
والا دارک سولز ۲ در دنیا از نظر نقد برترین بازی سری هست اتفاقا. این بازی و دی ال سی هاش بهترین و کامل ترین بازی سری هستن برای من و در رتبه اول هستن مثل اکثرمنتقدای دینا. مرسی از نظر زیباتون
اصلا این Fume Knight را که میبینم خون توی چشام جمع میشه.شاید کل باس های دارک سولز ۲ روی هم رفته ۱۰ دفعه منو شکست ندادن اما این باس لعنتی.دی. تقریبا ۱۰ دفعه منو شکست داد.در عوض باس Ancient Dragon را که از نظر خیلیها سختترین باس را همون دفعه اول کشتم.گرچه بعدش کمی ناراحت شدم چون کشتنش واجب نبود.دی
اصلا کل باسهای دارک سولز ۲ جز دو سه تاشون ضعیفا.در عوض سختترین npc های سری داره عکس دارک سولز ۳.بدون شک برای منم سری دارک سولز در صدر این لیست به ویژه دارک سولز ۳ که تا به اینجا بهترین بازی نسل ۸ بوده برام.دوم TEKKEN 3 .خسته نباشید اقای اقابابایی.
درود بر شما. خیلی ممنونم از نظر زیباتون. سلامت باشید.
فوم نایت برای من هم دقیقا مثل شما بود.
اقای اقابابایی دو سه تا درخواست داشتم.
اولیش مربوط به سیستم بررسی دیدگاه.میخواستم ازتون بخوام اگه امکانش هست این سیستم روی کاربرای جدید حساس باشه نه همه به ویژه دوستانی که چند سال عضو گیمفا هستن.واقعا روی اعصابه این سیستم.
۲-میخواستم بپرسم نظرتون در مورد سه باس اخر و خفن dlc های دارک سولز ۳ چی هست.منظورم Sister Friede و Slave Knight Gael و Darkeater Midir.به ویژه Darkeater Midir که حتی بنظرم کمی سختتر از Nameless King بود.هنوزم نظرتون در مورد ۱۰ باس سخت سری سولز تغییر نکرده.
۳-میخواستم از شما بخوام یک مقاله سه گانه مفصل درباره سری سولز بنویسید و به بررسی داستان این سری بپردازید.چون داستان این سری خیلی راز الود و واقعا کار هر گیمری نیست بررسی این افسانه.چون میدونم شما هم مثل من و شاید بیشتر از من عاشق این سری هستید.با تشکر
درودمجدد بر شما.
والا باید ببینیم چطوری میشه اوکی کرد این موضوعو هر کاری میکنیم یه مخالفانی داره و یه موافقینی.
قطعا دارک ایتر لعنتی یکی از ۱۰ باس سخت سری هست. بدون هیچ شکی. بالای ۳۰ بار منو کشت.
چشم حتما این موضوع رو در دستور کارم میذارم
الحق که باس سختی بود.حالا که متوجه شدم شما را که یکی از بهترینای این سبک هستید اینقدر کشته دیگه مطمن شدم.
تنها باسی بود که تقریبا ۲۰ دفعه شکستم داد. سخت ترین باس گیمری عمرم. بعدیشم که واضح فوم نایت و کمتر از ۱۵ دفعه.
بهترین بازی عمرم سری سولز عاشقشم هرکدوم رو چندین بار تموم کردم ولی مگه آدم سیر میشه از این شاهکار. ان شا الله که نسخه جدیدش بیاد . همچنین ممنونم بابت مقاله زیباتون و وقتی که برای نوشتن گذاشتین
درود بر شما. خیلی متشکرم که مطالعه فرمودید.
آقا میدونم ربطی نداره ولی کسی تونسته cupheadو تموم کنه :-(( خیلی سخته 😥
من تو دنیای دوم موندم تا الان ۴۰۰ بار مردم تو بازی 😐
با سلام و خسته نباشید به اقا سعید گل بابت این مقاله زیبا … :rose:
این شرکت با عنوان TEKKEN 3 به قدری خاطره خوبی برا ما ساخته که اصلا بقیه بازی رو نمیساخت هم باز عزیز بود 😀 لامصب این بازی چقدر خوب بود اخه … قشنگ یادمه از تهران میخواستیم بریم مشهد با قطار که توی ایستگاه قطار مسابقه TEKKEN 3 بود خلاصه منم شرکت کردم و توی اون مسابقه چند نفری من بردم جایزشم یادم نیست چی دادن بهم اما نکته جالبش اینجاس از قطار جا موندیم 😐 مجبور شدیم بلیط مجدد بگیریم 😀
Dark Souls 2 هم که اولین نسخه از دارک بود که بازی کردم و لاقل من خیلی این نسخه رو دوست داشتم 😎 Little Nightmares هم که مشخصه بازی بسیار خوبی هست…این بازی فضای تاریکی داشت و بعد از تجربه inside و limbo سراغش رفتم اما تمومش نکردم … 🙁
و جد بزرگ صنعت گیم Pac-Man هم یکی از بهترین تجربه های هر گیمر میتونه باشه … عملا نه گرفیک داره نه صدا گذاری آنچنانی اما چیزی که هر بازی میخواد رو داره اونم سرگرم کردنه 😎
بازم تشکر میکنم بابت پوشش این مقاله …
در پناه حق یا علی :rose:
سلام خدمت شما. خیلی متشکرم از لطف و محبتتون. سلامت باشید انشالله. بسیار از نظر زیباتون لذت بردم و ممنونم ازتون بابت نوشتن نظر به این زیبایی.
خسته نباشی سعید جان…از این عناوین تنها عنوانی که به خودم افتخار کردم گیمرم و چیزی رو تجربه دارم میکنم که بقیه آدما که وارد این دنیای جذاب نشدن از لذت وصف ناپذیرش بی بهره اند…اون بازی چیزی مگه جز سری دارک سولز میتونه باشه!!
بابت مقاله ممنون سعید جان
درود بر معین عزیز. سلامت باشید انشالله. خیلی متشکرم ازتون. کاملا با شما موافقم معین جان. واقعا گیمری کخه سولز بازی کرده با گیمری که نکرده فرق داره
خب، سلامی دوباره، مدت زیادی هست نظر نذاشتم، دیدم جوسایت دوباره خوب شده برگشتم
اولتشکرمیکنم برای مقالهخوبتون
در اینکه دارک سولز باید اول باشه شکی نیست، ولی نه دارک سولز ۲ بلکه دارک سولز ۱
من تمامدارک سولز ها رو حداقل ۶ بار رفتم! ولی حس دارک ۱ یک چیز دیگس واقعا یک چیز دیگس
داستان گوین و پسرانش کجا داستان ملکه دیوانه کجا، داستان شوالیه ارتوریاس و گرگ سفیدش کجا، داستان اون جادوگر عنکبوت مانند و دخترانش کجا!
از خیر داستان بگذریم، به باس فایت ها میرسیم! اکثر باس فایت های دارک سولز ۲ انقدر اسونن که حتی نیازی نی بهشون بگیم باس فایت! خدا شاهد میگیرم از ۴۱ تا باس فایت ۲۰ تاشو بار اول زدم! اما دارک سولز ۱! عمرا از این خبرا نبود! جوریمیزدنت نمیدونی از کجا خوردی!انقدر تاکتیک های مختلف داشتن نمیذاشتن نفس بکشی! از حیث موسیقی و حماسه صد درصد معلومهکیبرتره
دارک۱
میرسم به بازی های دیگه! یادش به خیرچه دورانی داشتیم توی کلوپ های کوچیک و تکن ۳! با چه کساییبازیمیکردم و چهپولاییمیباختم 😀
سلام خدمت معین عزیز. خوشحالم که دوباره نظرتون رو میخونم. انشالله باشید کنار ما باز هم. مرسی از نظر شما و قطعا برام عزیز و محترم هست برای من و مرسی که با من در میون گذاشتید. دارک سولز ۲ از جیع جهات برای من بازی کامل تری هست از بقیه و البته منتقدا هم همین نظرو داشتن
با تشکر از آقا سعید عزیز . من فقط دارک سولز ۲ رو بازی کردم و یه باسفایتشو اونم شانسی از بالای دره انداختم پایین (یعنی خودش افتاد ) ولی از تیکن دیگه چی بگم . برای اولین بار تولد دوستم بود که تیکن ۵ و بازی کردم و اون موقع خودم PS1 داشتم هیچکس هم نمیدونست و اون موقع هرکی تو کار بازی بود خیلی کلاسش بالا بود و همه یه نگاه دیگه روش داشتن . من اولین تیکن رو اون جا بازی کردم و با این که باختم الکی دکمه هارو زدم و نزدیک به برد شدم . بعد رو کنسول خودم تیکن ۳ رو گرفتم که الان فقط میتونم بگم یکی از بهترین بازی های عمرم هست . ممنون از شما که خاطرات مارو زنده میکنین . میشه بهترین بازی های نیتندو رو هم بنویسین . بعدم نقد ویدیویی اساسین اریجینز رو قرار بود درست کنین میشه اونم قرار بدید . ممنون
درود بر حسین عزیز. ممنونم از لطف شما. در موردتکن ۳ کاملا درست می فرمایید. خوشحالم خاطراتتون زنده شد. بله چشم حتما حسین جان. مطمئن باشید این دو ویدئو فراموش نمیشن
ممنون گل،شرکت باندای نامکو از او شرکت هاست که کلا سرش تو کاره خودشه خوشش نمیاد با مسایله حاشییه ای بره صدر اخبار،پکمن که هیچی در موردش نمیگم ساعت ها پاش می نشستیم یه موقع هایی تا پایه سکته میرفتیم ،نی نو روم سیاه هم بازیه خیلی خوبی بود خدایی،تیکن ۳ هم که من یادمه هیچوقت تو کلوپ پول نمی دادم واسه بازی کردنش چون بازیم خوب بود مینشستم با خانومه نینا بود یا آنا دقیقا حضور ذهن ندارم، تا آخرش میرفتم بعد می نشستیم فیلمه آخرشو میدیدیم بعد هم با من مثله یه قهرمان رفتار میکردن یادش بخیر :laugh: ،دارک سولز هم که کلا ترکوند بعد از تموم کردنه دارک سولزه ۲ حس میکردم یه پروگیمره حسابی هستم چنان واسه دوستام ژست میگرفتم که نگو 😀
درود بر محمد عزیز. گلی از خودتون هست. دقیقا درست میگی محمد جان.
با سلام ممنون از مطلب عالیتون Little Nightmares ترسناک ترین بازی لیست از نظر من :evilgrin:
اسپم آیا کسی تونست از بامیلو پلی استیشن ۴ رو بخره؟
هنوز شورو نشده باید هی چک کنی (بلک شروع شده ها پلیو نزاشتن) خوده منم میخوام بگیرم
نظر منو بخوای،تخفیفش دروغ بود!
از دیشب تا حالا خیلی از اجناس تخفیف خوردن و تا مدتی هم موجود بودن،ولی همین که نوبت به PS4 رسید نوشت تموم شد!
به نظر من یه دروغ بزرگ گفتن تا بازدید سایتو ببرن بالا و اسم خودشونو روی زبونا بندازن
عمرا اگه کسی گرفته باشه!!!
یه سری از اجناس رو هم دیدم که تخفیفای فیک خورده بودن
درود بر شما. خیلی ممنونم ازتون
درود بر جناب آقا بابایی گرامی،این مقاله هم همچون دیگر مقالات شما بسیار ارزشمند می باشد،چه Bandai و Namco دیروز و چه Bandai Namco امروز،همواره از جمله کمپانی های بسیار بسیار کم حاشیه و البته فوق العاده خلاق می باشد،در عصری که کمپانی های بزرگ ژاپنی همچون Capcom و Konami دیگر فروغ گذشته خود را ندارند کمپانی Bandai Namco بدون تزلزل به راه خود ادامه می دهد،تک تک آثار معرفی شده در این مقاله به همراه دیگر شماره های آنها به علاوه بسیاری بازی های دیگر وجود دارند که در هر یک از آنان خلاقیت ویژه ای به کار رفته است،بازی هایی خاطره انگیز و ماندگار،در مورد رتبه نخست بازی های این کمپانی Dark Souls II انتخاب بسیار مناسبی هست. Dark Souls از جمله محدود بازی هایی است که با اقتدار یک موج تازه و یک سبک جدید را پس از خود به راه انداخته اند و در این مورد بیش از هر چیز باید خلاقیت جناب Hidetaka Miyazaki را ستایش کرد و سپس کمپانی Bandai Namco که دست به انتشار چنین عنوان ارزشمندی می زند.
در آخر این جمله شما را تکررار میکنم:
Dark Souls به معنای واقعی، ذات هنر است، یک تابلوی شاهکار از طراحی دنیایی که مانند آن را ندیده اید
این حقیقتی است که در مورد سایر عناوین Dark Souls نیز صدق می کند از Demon’s Souls تا Bloodborne
درود بر حامد عزیز. خیلی خیلی ممنونم از لطف و محبت شما و واقعا لطف دارید به بنده و باعث افتخار من هست که این طور فکر میکنید. ممنونم از این که با دقت مطالعه می فرمایید مقالات رو و مرسی از نظر زیباتون که کاملا باهاش موافق هستم حامد جان
درود
بنظرم دارک سولز ۲ برترین بازی سرری نیست،dark souls 1>dark souls 3>dark souls 2
حتی بنظرم این بازی از دیمون سولز و بلاد بورن هم پایین تره،بد ترین بازی تو سری سولز بورن با یه داستان فرعی
فکر کنم ۹۹ درصد فن های بازی با این مورد موافق باشن
اون نوشته های زیر gif ها هم بیشتر توهین به خواننده بود تا طنز!!
خلاصه که اصلا مقاله حرفه ای نبود.
bloodborne الان بازی بدیه که اینجوری میگی dark 2 پایین تر از اینه ؟ 😐 چی بگم 😐 bloodborne به نظرم تنها بازی بین عناوین souls بوده که واقعا شاهکار بود 😐
(نظره به هرحال ولی “خلاصه که اصلا مقاله حرفه ایی نبود” به نظرم کاملا اشتباهه تنها کسی که باعث تجدید خاطرات در گیمفا میشه و همیشه مقاله هاشو قبول دارم آقا سعیده )
موفق باشی :yes:
نه منظورم این نبود که بلادبورن بده،اتفاقا شاهکاره،ولی دارک ۲ از بقیه سری یه درجه پایین تره از هر نظر که حساب کنی…
مقاله ای که باعث تجدید خاطره میشه باعث نمیشه حرفه ای باشه
اتفاقا من مقاله های ایشون رو خیلی وقته میخونم خودشم میدونه کارش حرفه ای نیست ولی خیلی ها دوست دارن من جمله خودم 🙂