فراخوان حمایت از شرکتهای بازیسازی برای حضور در نمایشگاه گیمزکام آلمان ۲۰۱۷
بنیاد ملی بازیهای رایانهای طبق روال هر ساله، پاویون ایران را در بزرگترین نمایشگاه بازی اروپا یعنی گیمزکام آلمان تشکیل میدهد که شرکتهای بازیسازی نیز میتوانند با استفاده از بستههای حمایتی در این نمایشگاه حضور داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، در پاویونی که برای ایران در نظر گرفته شده امکان حضور سه شرکت ایرانی با غرفههای ۱۵ متری همانند سال گذشته وجود دارد.
شرکتهای متقاضی غرفه باید موارد زیر را به پست الکترونیک امور بینالملل بنیاد به نشانی contact@ircg.ir ارسال نمایند:
- محصول یا محصولاتی که برای عرضه میخواهند در نمایشگاه ارائه دهند.
- ارسال برنامه حضور به زبان انگلیسی. این برنامه باید شامل اهداف حضور، برنامه دقیق و جلسات بالقوهای که میخواهند تنظیم نمایند باشد.
- مشخص کردن نمایندهی شرکت برای حضور در نمایشگاه که به زبان انگلیسی نیز مسلط باشد.
براساس بستهی حمایتی بنیاد ملی بازیهای رایانهای برای متقاضیان غرفه در نمایشگاه گیمزکام آلمان، از هزینه اجاره غرفهی ۱۵ متری که ۲۴۰۰ یورو است، نیمی از آن یعنی ۱۲۰۰ یورو توسط بنیاد پرداخت میشود و مابقی به عهده شرکت متقاضی خواهد بود.
همچنین بنیاد کمک هزینهی ۶۰۰ یورویی بابت هزینه بلیت پرواز و هتل را به یک نفر از اعضای شرکت متقاضی پرداخت خواهد کرد.
علاوه بر غرفه، بنیاد از ۸ متقاضی که تنها میخواهند بازدید تجاری از نمایشگاه گیمزکام آلمان داشته باشند نیز حمایت میکند. افراد علاقهمند برای استفاده از این حمایت بایستی موارد زیر را به ایمیل contact@ircg.ir ارسال نمایند:
- محصول یا محصولاتی که برای عرضه میخواهند در نمایشگاه ارائه دهند.
- ارسال برنامه حضور به زبان انگلیسی. این برنامه باید شامل اهداف حضور، برنامه دقیق و جلسات بالقوهای که میخواهند تنظیم نمایند باشد.
بستهی حمایتی بنیاد ملی بازیهای رایانهای برای متقاضیان بازدید تجاری؛ ارائهی بلیت تجاری (Business Pass) نمایشگاه و همچنین کمکهزینه ۶۰۰ یورویی بایت هزینه بلیت پرواز و هتل خواهد بود.
متقاضیان جهت ارسال درخواستهای خود تا روز دوشنبه ۴ اردیبهشت ماه فرصت دارند تا موارد خواسته شده را ارسال کنند. پس از آن درخواستها در شورای ارزیابی، متشکل از نخبگان صنعت کشور و نمایندهی بازیسازان ارزیابی و انتخاب خواهند شد.
پر بحثترینها
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- از صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۵ چه انتظاراتی داریم؟
- شایعه: کمپانی مادر FromSoftware احتمالا برای جلوگیری از تصاحب خصمانه از سوی یک شرکت کرهای به سونی مراجعه کرده است
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- شایعات مربوط به حضور God of War در TGA 2024 قوت گرفت [تکذیب شد]
- گزارش: GTA 6 وضوح فوقالعادهای روی پلی استیشن ۵ پرو خواهد داشت
- سازنده STALKER 2 به دنبال بررسی بازخوردها و رفع سریع مشکلات بازی است
- بازی STALKER 2 در عرض دو روز بیش از ۱ میلیون نسخه فروخت
- آیا بازیهای ویدیویی به ما آسیب میرسانند؟
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
نظرات
مسخرست این کار فقط خرج الکیه
تو هیچ جای دنیا دولت نمیاد از بازی سازا حمایت کنه (البته فکر کنم دولت لهستان این کار رو کرد) این شرکتای خصوصین که باید سرمایه گذاری کنن
البته تا جایی که جنبه حمایتی و تبلیغی برای شرکتها جهت حضور در مراسم بین المللی رو داشته باشه خوبه منتها مسئله اینجاست که مثل حوزه فیلم و سینما و کلا فرهنگ و هنر فردا میبینی فلان شرکت و هنرمند بازیساز ممنوع الخروج شد و ممنوع الکار ! چون از نظر اقایون و حضرات در حال تولید محتوای ضد ارزشی ! و ضد انقلابی و ضد یه عالمه چیزای قلمبه سلمبه دیگه بود …… امیدوارم هدف فقط حمایت باشه نه نظارت که البته بعیده ……