Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory معرفی شد

آخرین شماره از مجله V-Jump، اطلاعات جدیدی از عنوان تازه معرفی شده Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory، منتشر کرده است.
Hacker’s Memory در دنیای نسخه ابتدایی Cyber Sleuth اتفاق افتاده، و بیانگر یک داستان جدید «از سوی دیگر Cyber Sleuth است». شخصیت اصلی این عنوان Keisuke Amazawa نام داشته (نام شخصیت اصلی قابل تغییر است)، مرد جوانی که پس از مجرم شناخته شدن در پروندهای که هیچ اطلاعی از آن ندارد، مجبور به فرار در دنیای هکرها شده است. به نظر میرسد بار دیگر طراحی شخصیتهای این عنوان برعهده آقای سوزوهیتو یاسودا (Suzuhito Yasuda) باشد، طراح معروفی که پیش از این بر روی آثار محبوبی چون Durarara و Shin Megami Tensei: Devil Survivor، کار کرده است.
سیستمهای پایهای این عنوان از جمله Digi-Farm، از نسخه اصلی Cyber Sleuth بازگشته و شامل تغییراتی شدهاند. شایان ذکر است که بیش از ۳۲۰ دیجیمون در این نسخه حضور خواهند داشت. شرکت باندای نامکو اعلام کرده که خریداران عنوان Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory، نسخه ابتدایی Digimon Story: Cyber Sleuth را نیز بدون هیچ هزینه اضافی دریافت خواهند کرد.
Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory که جدیدترین نسخه از سری عناوین Digimon Story: Cyber Sleuth بوده، قرار است در سال جاری میلادی برای پلیاستیشن ۴ و پلیاستیشن ویتا، در کشور ژاپن منتشر شود. هنوز شرکت باندای نامکو در مورد احتمال عرضه یا عدم عرضه این عنوان در کشورهای غربی، صحبتی نکرده است. در ادامه میتوانید تصویر قرار گرفته از این عنوان در مجله V-Jump را مشاهده کنید.
پر بحثترینها
- آیا گیمرها ۸۰ تا ۱۰۰ دلار بابت GTA 6 پرداخت خواهند کرد؟
- سلطه Assassin’s Creed Shadows در جدول پرفروشترین بازیهای استیم
- حمله شدید حساب رسمی Assassin’s Creed به ایلان ماسک
- بلا رمزی مبتلا به اوتیسم است
- بازی Assassin’s Creed Shadows موفقترین نسخه سری از نظر تعداد بازیکنان همزمان استیم شد
- دراکمن: Intergalactic: The Heretic Prophet هماکنون قابل بازی است
نظرات