بازگشت به کهکشان بی فرمانده… کهکشان بی چوپان | پیش نمایش بازی Mass Effect: Andromeda
هیچ سبکی مثل نقش آفرینی نمی تواند بازیباز را عاشق و شیفته یک دنیا و یک بازی و شخصیت های آن کند. بدون شک وقتی که شما چیزی حدود ۲۰۰ ساعت را با چند شخصیت و در یک دنیای زیبا سر کنید و داستان آن ها را بشنوید خیلی بیشتر غرق در آن خواهید شد تا مثلا نسبت به یک بازی ۸-۹ ساعته که هنوز تا شروع می کنید و می خواهید با داستان و شخصیت های آن انس بگیرید و اخت شوید، تمام می شود! وقتی شما شاهد لحظه لحظه رشد و بلوغ یک شخصیت از ابتدا تا انتها هستید قطعا با آن ارتباط بیشتری برقرار می کنید و بیشتر به وی علاقمند می شوید. به طور مثال عنوانی مانند ویچر و شخصیتی مثل گرالت را تصور کنید که هر شخصی که این عناوین را انجام داده ارتباط عمیقی با وی و دنیا و داستان او برقرار کرده است و علاقه زیادی به وی دارد. از این قبیل شخصیت ها در بازی های رایانه ای و سبک نقش افرینی زیاد داشته ایم اما بدون هیچ شکی یکی از برترین، قدرتمندترین، جذاب ترین و البته دوست داشتنی ترین آن ها فرمانده ای شریف و با قدرت است به نام فرمانده شپرد در یک سری از برترین عناوین نقش افرینی تاریخ به نام Mass Effect. فرمانده ای که همیشه به عنوان یک ریش سپید و کسی که به همه نژادها اهمیت می دهد تعادل و بالانس را بین اقوام مختلف حاضر در کهکشان و زمین و … برقرار می کرد. بدون شک یکی از ۲-۳ سه گانه برتر سبک نقش افرینی در تاریخ بازی های رایانه ای همین ۳ گانه شاهکار ساخته بایوویر یعنی Mass Effect است. همواره وقتی که صحبت از این سری می شود اولین کلمه ای که به ذهن هر طرفدار و بازیبازی می رسد “فرمانده شپرد” است و بس. شخصیتی که در یک ۳ گانه عظیم و جذاب با او در سراسر کهکشان سفر کرده ایم، مبارزه کرده ایم، متحد جمع کرده ایم، زمین را نجات داده ایم، عاشق شده ایم و البته گاهی دوستانمان را از دست داده ایم.
در حقیقت بسیار سخت است که نام Mass Effect را تصور کنیم بدون حضور فرمانده شپرد محبوب و دوست داشتنی اما این نکته ای بود که از همان اولین روزهای معرفی عنوان جدید این سری یعنی Mass Effect: Andromeda فهمیدیم که باید آن را قبول کنیم و با آن کنار بیاییم. خیلی سخت بود تصور کنیم عنوانی از این سری که برای بار اول قرار است به نسل هشتم بیابد شاهد حضور کلیدی ترین شخصیت کل این سری نباشد و بسیاری از جمله بنده را از همان ابتدا نسبت به این بازی بدبین کرد. عنوانی که دارای شماره نیست و یکی بازی اصلی و شماره دار از سری اصلی Mass Effect محسوب نمی شود و قرار ایت تا داستانی دیگر را برای ما بازگو نماید. اما به این موضوع از سمت دیگری نیز می توان نگاه کرد. همانطور که قبلا نیز خدمت شما عرض کرده ام شاید بهتر باشد که یک داستان و یک شخصیت در اوج کنار برود و همیشه در ذهن علاقمندان یک قهرمان رویایی به نظر برسد تا این که آن قدر و آن قدر از سوی سازندگان دوشیده شود و داستان های مختلف از ان بیرون بیاید که دیگر هم خسته کننده شود و هم اقتدار و عظمت خود را از دست بدهد. شاید وقتی فرمانده شپرد در یک ۳ گانه تاریخی نامش به تاریخ بازی ها پیوسته است، بهتر است تا سازندگان از آن دست بکشند و سراغ شخصیت های جدیدی بروند، آن هم سازندگانی که آنقدر خوش نام و قدرتمند هستند که می دانیم می توانند در هر بازی خود در سبک نقش آفرینی غوغایی به پا کنند، سازندگانی به نام Bioware که شاهکارهایی مانند مس افکت و دراگون ایج را از آنها دیده ایم.
بی شک گذشتن از نام فرمانده شپرد در یک بازی از سری مس افکت که برای اولین بار به نسل جدید می اید، تصمیم ساده ای نیست ولی بازیسازان بایوویر این ریسک را کرده اند و این جرات را به خرج داده اند که در عنوان جدید این سری داستان دیگری را برای ما بازگو نمایند. اسفند ماه امسال قرار است تا جدید ترین بازی از سری مس افکت با نام Mass Effect: Andromeda منتشر گردد و باید قبول کنیم که چه فرمانده شپرد در آن باشد و چه حالا که نیست، باز هم نام این بازی Mass Effect است و یاداور یکی از زیباترین و قدرتمندترین ۳ گانه های تاریخ بازی های رایانه ای و تمامی صنعت بازی نسبت به انتشار آن علاقمند و مشتاق هستند و طرفداران بسیاری منتظر تجربه این بازی جدید در نسل هشتم می باشند. در این مطلب قصد داریم تا با توجه به زمان نه چندان طولانی که تا انتشار Mass Effect: Andromeda باقی مانده است، تمامی اطلاعاتی که تاکنون از این عنوان داریم را با هم مرور کرده و در مورد بخش های مختلف آن با شما صحبت کرده و در مورد احتمال موفقیت یا شکست آن گمانه زنی هایی را انجام دهیم تا همگی باز هم برای انتشار این عنوان مشتاق تر از قبل گردیم. پیشنهاد می کنم تا در ادامه مطلب پیش نمایش بازی Mass Effect: Andromeda با بنده و وبسایت تحلیلی خبری گیمفا همراه شوید.
سری عناوین Mass Effect در سبک اکشن نقش آفرینی و شوتر سوم شخص سال ۲۰۰۷ با انتشار نسخه اول به دنیای بازی های رایانه ای معرفی شدند و از همان عنوان اول نشان دادند که یکی از قدرتمندترین سری عناوین نقش افرینی که تاریخ به خود دیده است متولد گردیده. بازی توسط استودیو بایوویر ساخته و توسط کمپانی قدرتمند الکترونیک آرتز منتشر شد و موفق گردید تا باز خوردهای بی نظیری را از سوی منتقدان و بازیبازان دریافت نماید و نهایتا امتیاز متای فوق العاده ۹۱ را دریافت نمود که نشان از یک شاهکار داشت. اما جالب است بدانید که این نسخه در حقیقت پایین ترین امتیاز متای سری را در اختیار دارد! وقتی ضعیف ترین متای یک سری ۹۱ باشد دیگر کیفیت آن بر همگان واضح و مبرهن است. نسخه دوم فراتر از یک شاخکار و یک بازی عمل کرد و موفق گردید تا امتیاز رویایی ۹۶ را دریافت نماید که تنها عناوین محدودی در تاریخ بازی های رایانه ای موفق به کسب ان شده اند و نسخه سوم و پایانی ۳ گانه نیز خیره کننده و شاهکار ظاهر شد و امتیاز متای ۹۴ را کسب نمود تا این گونه نه فقط برترین ۳ گانه تاریخ نقش افرینی از لحاظ متا بلکه یکی از برترین ۳ گانه های کل تاریخ عناوین رایانه ای شکل بگیرد و به این ترتیب همگان منتظر بودند تا شاهد نسخه بعدی از این فرنچایز محبوب و دوست داشتنی باشند و سرانجام نیز این بازی جدید با نام Mass Effect: Andromeda معرفی گردید.
در ماه ژوئن سال ۲۰۱۵ بود که در کنفرانس الکترونیک ارتز در E3 2015 بازی Mass Effect: Andromeda رسما معرفی گردید و موجی از شادی را در بین علاقمندان و بازیبازان سراسر جهان به وجود اورد. از اولین اطلاعاتی که در مورد این عنوان منتشر گردید این بود که این بار شاهد حضور فرمانده شپرد در این بازی نخواهیم بود و همچنین برای نخستین بار دنیای این بازی به صورت جهان ازاد خواهد بود. بازی توسط بایوویر، همان سازنده همیشگی این سری در حال ساخت بوده و سازندگان قصد داشته اند تا این عنوان به منزله شروعی دوباره و جدید برای این سری محسوب شود و حال و هوای جدیدی داشته باشد در حالی که از ریشه های سری نیز فاصله نگیرد و یک Mass Effect کامل نیز باشد. به عنوان مثال ایده راندن یک وسیله نقلیه در سیاره های مختلف از نسخه اول و ایده ماموریت های وفاداری یاران بازیباز مستقیما از نسخه دوم برداشته شده است. انها همچنین به گفته خود از اتفاقات پایان نسخه سوم و بحث ها و اعتراضاتی که در مورد پایان آن بازی به وجود امد درس گرفته اند و این بار داستان بازی و اتفاقات آن و پایان بندی ان را بسیار با دقت بیشتر و هوشمندانه تر از قبل شکل داده اند که در این مورد باید منتظر ماند و دید که ایا سازندگان در بازی به این وعده خود جامه عمل پوشانیده اند یا خیر که امیدواریم پاسخ این سوال مثبت باشد.
ساخت و توسعه Mass Effect: Andromeda از سال ۲۰۱۲ آغاز شده است و شامل یک تیم بالغ بر ۲۰۰ نفره در استودیوهای Austin, Edmonton, و Montreal بایوویر می باشد. بازی بر پایه انجین گرافیکی Frostbite 3 ساخته شده است و در آپریل سال ۲۰۱۴ سازندگان اعلام کردند که ساخت نصف بازی به پایان رسیده است و زمان اولیه انتشار بازی که آنها در نظر داشتند برای ۳ ماهه چهارم ۲۰۱۶ برنامه ریزی شده بود اما نهایتا این زمان با تاخیر روبرو شد و به ۲۱ مارچ ۲۰۱۷ انتقال یافت. سازندگان در ابتدا در ارائه اطلاعات و منتشر نمودن تریلرها از بازی خساست زیادی به خرج دادند و تا همین مدتی قبل هنوز تریلر کاملی از تمامی بخش های گیم پلی بازی نیز ندیده بودیم و همین موضوع باعث نگرانی های بسیاری از طرفداران از جمله بنده در مورد کیفیت گیم پلی بازی شده بود اما سرانجام در مراسم The Game Awards سال ۲۰۱۶ تریلر کاملی از بخش گیم پلی و مبارزات و دیگر بخش های بازی به نمایش در آمد و خیال بسیاری از طرفداران را راحت نمود که باز هم شاهد یک Mass Effect اصیل و کامل خواهیم بود که این بار کاملا از جلوه های بری نسل هشتم برخوردار است و دنیای زیبا را برای ما به تصویر خواهد کشید.
داستان بازی در زمانی ۶۰۰ سال بعد از دوره زمانی ۳ گانه Mass Effect و در کهکشان آندرومدا که نام بازی نیز هست، اتفاق می افتد. شخصیت های اصلی مذکر یا مونث بازی با یکدیگر خواهر و برادر هستند که با هم پای به کهکشان آندرومدا گذاشته اند. بازیباز انتخاب می کند که کنترل کدام یک از ان ها را میخواهد برعهده بگیرد اما دیگری نیز همچنان یک نقش مهم در داستان بازی را عهده دار خواهد بود و یک شخصیت غیر قابل بازی مهم محسوب می شود. آنها هر دو فرزندان Alec Ryder که یک سرباز نیروهای ویژه N7 بوده است می باشند و به عنوان Pathfinder شناخته می شوند که نیروهای اجرایی برای کشف سیاره هایی جدید برای کلونیزه کردن و زندگی کردن انسان ها و دیگر گونه های موجود هستند. آنها با کشتی فضایی خود به نام Tempest تمامی کهکشان را به صورت جهان ازاد گشت و گذار و اکتشاف می کنند. به طور کلی باید گفت در مورد داستان بازی سازندگان به هیچ وجه اطلاعات زیادی را در اختیار ما قرار نداده اند و وقایع و اتفاقات بازی و جزییات و حتی برخی کلیات داستانی آن برای هیچ کس فاش نشده اند. هر چند که سایر موارد بازی نیز زیاد برای بازیبازان و … شناخته شده نیستند و کلا از زمان معرفی این بازی تا کنون که نزدیک انتشار بازی است تنها چیزی حدود ۴ تریلر از آن منتشر شده است!
Mass Effect: Andromeda نیز مانند عناوین قبلی این سری در سبک سبک اکشن نقش آفرینی و شوتر سوم شخص خواهد بود و البته همانطور که گفته شد به صورت جهان ازاد است. شما در این بازی کنترل سارا و یا اسکات رایدر را از زاویه سوم شخص بر عهده خواهید گرفت. ساختن و شخصی سازی ظاهر این شخصیت ها و همچنین اسم کوچک آنها بر عهده بازیباز خواهد بود مانند همان کاری که در مورد فرمانده شپرد انجام می دادیم. بر خلاف دیگر عناوین این سری که در ابتدای بازی کلاس شخصیت را از بین ۶ کلاس موجود که هر کدام مزایا و قدرت های خاص خود را داشتند انتخاب می کردیم، این بار بازیبازان می توانند در طول بازی با خرج کردن امتیازات تجربه خود بر روی هر مهارتی که می خواهند شخصیت خود را به سمتی که علاقمندند سوق دهند.همچنین نکته جالب اینجاست که هر امتیاز تجربه ای که در قسمت های مختلف خرج کرده اید می تواند از آن بخش حذف شده و در بخش دیگری سرمایه گذاری شود و این گونه می توانید بدون دوباره بازی کردن، در یک بار بازی کردن شخصیت خود را در کلاس های مختلف با توانایی های مختلف امتحان کنید. البته این موضوع ارزش تکرار بازی را نیز بسیار بالا می برد و می توانید با روش های کاملا مختلف و متنوع شخصیت خود را ارتقا داده و مبارزات بازی را کاملا تغییر دهید.
بعد از به اتمام رساندن بازی نیز یک حالت New Game+ آزاد می شود که بازیباز می تواند بازی را با تمام قدرتهایی که دارد آغاز نموده و اگر می خواهد شخصیت رایدر خود را عوض کند. در Mass Effect: Andromeda بازیباز می تواند دنیای بازی را با انتخاب مقصد های مختلف از درون کشتی فضایی که Tempest نام دارد گشت و گذار و اکتشاف نماید. با فرود آمدن روی یک سیاره معمولا ماموریت هایی دارید که باید در آن جا انجام دهید مانند از بین بردن پایگاه های دشمنان یا گروهی از آنها که برایتان کمین کرده اند، اسکن کردن محیط برای برداشت منابع و مواد مفید و مورد نیاز و یا انجام ماموریت های افزایش وفاداری یاران رایدر همانطور که در نسخه های قبل وجود داشت. هر سیاره یک باس قدرتمند دارد که ممکن است در همان اولین باری که سیاره را می بینید قادر به شکست ان نباشید و لازم باشد تا بعدا با قدرتمندتر شدن رایدر وی را شکست دهید. همچنین برخی سیارات از خطرات طبیعی نیز برخوردارند مانند سیاره Elaaden که بازیباز باید از گرمای آن دوری کند تا آسیب نبیند. بی شک تلاش برای قدرتمند کردن شخصیت و گروه خود، برای بازگشتن و انتقام گرفتن از یک باس قدرتمند در سیاره ای که بار اول شما را به اسانی شکست داده است انگیزه ای بسیار عالی برای انجام ماموریت های مختلف می تواند باشد. همچنین به نظر می رسد که ماموریت های جلب وفاداری افراد گروه نیز به مانند قبل در بازی وجود خواهد داشت و باید به در خواست های شخصی یارانتان نیز برای کسب اعتماد بیشتر آنها رسیدگی نمایید که بی شک این ماموریت ها به مانند عناوین قبلی با داستان های جذابی که دارند جزو لذت بخش ترین بخش های بازی خواهند بود که تجربه جذابی را در اختیار بازیباز قرار خواهند داد.
سیارات، محیطی باز با المان های جهان آزاد دارند و می توانید آن ها را با Nomad که یک وسیله حمل و نقل ۶ چرخ است گشت و گذار و اکتشاف نمایید. وقتی مشغول راندن Nomad هستید می توانید مناطق و محیط های مختلف را برای یافتن منابع مفید و مورد نیاز اسکن نمایید و سپس با استفاده از کار گذاشتن mining drone آنها را جمع اوری کنید. با کشف کردن سیارات و مناطق مختلف، بازیباز به نقاطی خواهد رسید که می تواند از آنها به عنوان نقاط fast-travel یا سفر سریع به منظور تغییر تجهیزات و .. استفاده نماید. در طول روند بازی، بازیباز می تواند blueprint ها و منابع مختلفی را که برای ساختن یا crafting سلاح ها و زره های جدید لازم هستند، پیدا کرده و از آنها استقاده نماید. برخی از این سلاح های جدید می توانند نامی که بازیباز میخواهد به انها بدهد را به خورد بگیرند. به مانند سنت همیشگی سری و عناوین قبلی بازیباز می تواند در دنیای بازی با شخصیت های مختلف تعامل نماید و با استفاده از همان radial command menu گزینه ها و دیالوگ های مختلف را بسته به شرایط مختلف انتخاب نماید. در این دایره مکالمات، ۴ نوع پاسخ وجود دارند که در حقیقت ۴ نوع حس مختلف و بر اساس نوع اخلاقی است که می خواهید شخصیت شما از خود نشان دهد. این ۴ مورد شامل eart, head, professional, و casual هستند. در طول برخی مکالمات، بازیبازان بسته به شرایط و نوع شخصیتشان برخی گزینه های جدید را نیز در دیالوگ ها دریافت می کنند که می توانند صحبت خود را از آنها انتخاب نمایند. با گفتگو کردن با شخصیت های مختلف در مورد مسائل مختلف دنیای بازی و Tempest، بازیباز می تواند دوستی خود را با شخصیت ها شکل داده و محکم تر نماید و همچنین روابط رومانتیک و عاطفی را با برخی از آنها به انتخاب خود آغاز کند درست به مانند عناوین قبلی و سنت همیشگی این سری.
در طول مکالمات و همچنین در برخی مبارزات، بازیباز بایستی برخی تصمیمات اخلاقی و دشوار را اتخاذ نماید که به هیج وجه خوب یا بد بودن بین آن ها مشخص نیست و حالتی کاملا خاکستری دارند، اما بر روی دنیای بازی و روابط شما کاملا تاثیرگذارند. مبارزات در Mass Effect: Andromeda به صورت همزمان انجام می شوند و این بار برخلاف دیگر عناوین سری، متوقف کردن بازی در وسط مبارزات برای انتخاب برخی قدرتها و .. در بازی وجود ندارد. در سکانس های اکشن بازی، بازیباز کنترل کامل رایدر را بر عهده دارد و می تواند در جهات مختلف حرکت کرده و کارهای مختلفی از قبیل دویدن و کاور گرفتن و پریدن به هوا به وسیله جت پک را انجام دهد. وقتی که در بازی به یک سنگر یا .. می رسید رایدر به طور خودکار کاور می گیرد تا بازیباز را از حملات دشمن در امان نگاه دارد. شما می توانید به دشمنان از طرق مختلفی آسیب وارد نمایید مانند شلیک با سلاح، حملات نزدیک و یا استفاده از حملات و قدرت های مخصوص مانند flamethrower. یک قدرت خاص نمی تواند به طور مداوم و پشت سر هم استفاده شود و بعد از هر بار استفاده از آن ها یک زمان cool down وجود دارد تا دفعه بعدی که بتوانید از آن استفاده کنید. در واقع مدیریت کردن استفاده از قدرت ها در شرایط نبرد و مخصوصا در مواجهه با دشمنان قدرتمندتر و باس ها سبب می شوند که مبارزات بازی تاکتیکی تر شوند و نیاز به هوش و تمرکز بیشتری مخصوصا در درجات سختی بالا داشته باشند. قطعا بسته به سلیقه شما و نوع بازی کردنتان و آن گونه که شخصیت خود را ارتقا می دهید، مبارزات نیز متفاوت می شوند و حالت های مختلفی را پدید می آورند.
از لحاظ گرافیکی و جلوه های بصری فنی و هنری بازی به ویژه از لحاظ ثبات اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف نمیتوان به قطعیت نظری داد و اصولا در مقالات پیش نمایش صحبت خاصی در مورد گرافیک بازی به قطعیت نمی توان انجام داد ولی با توجه به تریلرهای و تصاویری که تا کنون از بازی دیده ایم و صحنه هایی که از گیم پلی آن مشاهده کرده ایم باید گفت شاهد یک بازی کاملا خوش اب و رنگ و زیبا و مناسب برای نسل هشتم خواهیم بود که می توانید طرفداران و منتقدان را راضی نگاه دارد. امیدوار هستیم که بازی از لحاظ ثبات اجرا و همچنین طراحی مراحل و تنوع آن ها نیز موفق عمل کرده و مانند عناوین قبلی این سری خوش بدرخشد. نکته ای که از لحاظ طراحی بازی تاکنون در تریلرها دیده ایم این است که بازی کاملا به ریشه های این سری وفادار است و بدون شک یک طرفدار این سری با دیدن چند تصویر از محیط این بازی می تواند حدس بزند که این تصاویر مربوط به یک عنوان مس افکت هستند و هنوز هم شاهد ساختمان های بسیار مدرن با طراحی زیبا و محیط هایی شیک و البته ساده در بازی هستیم. هر ۳ عنوان قبلی سری مس افکت یکی از برترین های زمان خود از لحاظ گرافیکی بوده اند و سازندگان بازی در بایوویر مهارت بالایی در خلق عناوینی زیبا از لحاظ بصری دارند (به مانند سایر بخش ها) که امیدواریم در این عنوان جدید نیز شاهد این ویژگی همیشگی سری باشیم.
بی شک گذشتن از نام ستون یک سری نه تصمیم آسانی است و نه باید انتظار داشته باشیم که در همان ابتدای اعلام آن، همه از آن استقبال کنند و راضی باشند و این را سازندگان بازی نیز به خوبی می دانسته اند، ولی گاهی نیز تغییر برای ادامه موفق یک سری و تکراری نشدن آن لازم است. گذشتن از نام فرمانده شپرد که برای خیلی از ما یک اسطوره در بازی های رایانه ای به شمار می رود ریسک بسیار سختی است و خیلی از ما را آزرده خاطر کرد اما همانگونه که قبلا نیز خدمت شما عرض کرده ام، بی شک بهتر است که یک شخصیت و یک بازی در اوج کنار برود و در یاد ما همان شخصیت بی نظیر باقی بماند تا این که آن قدر آن را بدوشند که دیگر حتی دلمان نخواهد او را در هیچ بازی ببینیم. ممکن است که این تصمیم سازندگان Mass Effect: Andromeda درست بوده باشد و این ریسک بزرگ مانند کاری که کپکام با رزیدنت اویل ۷ انجام داد موفق شود ولی در هر صورت احتمال برعکس آن نیز وجود دارد و ممکن است بازی از این تصمیم ضربه بخورد. Mass Effect نام بسیار بزرگی است و قطعا سازندگان و خالقان این سری در استودیو توانمند بایوویر نیز این را به خوبی می دانند و وطیفه سنگینی که بر دوششان قرار دارد را خوب می شناسند. وقتی یک بازی در ابتدای نامش عبارت “Mass Effect” به چشم می خورد یعنی همه انتظار داریم که با یک بازی در حد شاهکار روبرو شویم. بازی که ۳ نسخه با متای بالای ۹۰ داشته است و هر کدام جزو شاهکارهای زمان خود بوده اند. بازی که میملیون ها نفر برای آن انتظار می کشند و امید دارند که یدون وجود فرمانده شپرد هم یک تجربه واقعی Mass Effect در اختیار آن ها قرار بگیرد تا باز هم مدت ها و مدت ها آن ها را در دنیای خود و در کهکشان عظیم آندرومدا غرق نماید.
زمان خیلی زیادی تا انتشار Mass Effect: Andromeda باقی نمانده است و این عنوان قبل از آغاز بهار سال ۲۰۱۷ و ۱۳۹۵ در روز ۲۱ مارس برای ۳ پلتفرم پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان و پی سی منتشر خواهد گردید. بسیاری از بازیبازان در سراسر دنیا مانند بنده و خیلی از شما عزیزان بی صبرانه منتظر انتشار این عنوان و تجربه ان هستیم و البته امیدوار به این که در پایان سال ۲۰۱۷ وقتی که صحبت از برترین عناوین آن سال مطرح شد، شاهد وجود نام Mass Effect: Andromeda در لیست برترین ها باشیم، درست به مانند راهی که عناوین قبلی این سری در نسل هفتم رفته اند و منجر به خلق یکی از برترین ۳ گانه های تاریخ و یکی از برترین عناوین نقش افرینی تاریخ بازی های رایانه ای شدند. Mass Effect: Andromeda عنوانی است که از زمان معرفی مقداری با شک و تردید با آن رفتار شد و البته هنوز هم تا حدودی همینطور است ولی هر چه زمان گذشت اوضاع برای این بازی بهتر شد و موفق گردید تا اعتماد بیشتری را کسب کند و امید به موفقیت آن بیشتر شود اما در هر حال بایستی تا زمان انتشار بازی صبر کنیم و ببینیم که نهایتا بایوویر و الکترونیک آرتز این بار با داستان کهکشان آندرومدا چه برای ما ساخته و پرداخته اند. با وجود تمام احتمالات ممکن در مورد این بازی، یک چیز را کاملا می دانیم و آن هم این است که به هیچ وجه نمی توانیم با قطعیت در مورد موفقیت یا شکست یک بازی قبل از انتشار آن صحبت کنیم و باید برای تجربه آن صبر کرد، اما یک چیز را با قطعیت می دانیم و آن هم این است که همه طرفداران سری Mass Effect در دنیا ، همگی امیدوار هستیم که Mass Effect: Andromeda یکی از برترین عناوین این سری باشد و موفق شود تا حماسه ای که ۳ گانه این سری در نسل هفتم خلق کرد را به نسل هشت بیاورد و آن را ادامه دهد.
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
نظرات
کی میاد تو ایران ؟
توی ایران احتمالا یکی دو روز قبل از عید
اقا بابایی خیلی ممنون واس این مقاله .چون میخاستم با این قسمت جدید بازی اشنا بشم.
ولی انگار بیخیال راهنمای بلاد شدین 😀 چون من بار دوم دارم میرم بازی رو همش منتظر این مقالم تا بازی رو کامل برم و انصافا خیلی از چیز های گفته شده تو مقاله رو من انجام دادم باحال و البته جالب بود چون نت خوبی ندارم برم یوتیوب یا زبانم خوب نیس ک ماجرای بازی رو بفهمم .بازم ممنون :pray: :pray: :worship: :pray: :worship:
درود بر شما. خیلی متشکرم ازتون.
خیر اتفاقا الان داشتم قسمت شانزدهم رو می نوشتم تا امروز یا فردا منتشر بشه. قصد دارم تا حجم مطلب رو در هر قسمت طولانی تر کنم تا سرعت بیشتر بشه. مطمئن باشید که در نهایت راهنمای بازی بلادبورن کامل خواهد بود و یک نسخه فارسی از ابتدا تا انتهای بازی در گیمفا موجود خواهد بود برای کسانی که میخوان بازی رو دقیق تر تجربه کنن و یا اصلا بازی نکردن تا به حال.
داداش میشه لینکش رو بدی پیدا نکردم
یه پیش نمایش حماسی برای یک بازی حماسی.
واقعا همه ی رول پلیینگ فن ها لحظه شماری می کنن که با این بازی دلی از عذا دربیارن!
همه چیز بنظر سر جای خودشه و همه ی ظواهر نوید یه بازی نقش آفرینی فوق العاده رو میده.
ممنون بابت این مقاله. انشاءالله بازی هم فوق العاده ظاهر میشه.
سلام به حسین عزیز. خیلی متشکرم حسین جان.
واقعا همینطوره. من هم مثل شما و خیلی های دیگه لحظه شماری میکنیم تا دوباره بریم توی کهکشان غرق شیم. مخصوصا با تریلر گیم پلی بازی انتظار برای من ۱۰۰ برابر سخت تر شد از بس زیبا بود و منو یاد ۳ نسخه قبلی انداخت.
ممنون از شما. بازی محکومه به موفقیت و چاره دیگه ای نداره. امیدوارم همینطور باشه
داداش کوچیکم قسمت ۳ رو بازی کرد تا آخر رفت گفت به من این قسمت و نگیر چون فرمانده نیستش
راستی سه گانه برای ps4 اومده؟
خیر. کاش می اومد. برای پی اس ۳ هست
آقا سعید دستتون درد نکنه بابت مقاله.
در مورد فرمانده شپرد هم باید بگم ک درسته تو این نسخه نیست ولی مطمئن باشید ک جاش خالی نمیمونه
همتونم میدونید برای من مورد انتظارترین بازیه پس بهتون پیشنهاد میکنم ک بازیش رو بگیرید :yes: :yes: :yes:
درود بر حامد عزیز. خیلی متشکرم. دست شما درد نکنه که مطالعه کردید مقاله رو.
حامد جان جای فرمانده شپرد که قطعا خالی هست و کسی نمیتونه جاش رو بگیره ولی انشالله همونطور که شما گفتید اینقدر شخصیت خوب تو بازی باشه که نبودش به چشم نیاد. واقعا دوست داشتنی بود این مرد بزرگ.
مطمئن باشید برای خیلی ها مورد انتظار ترین بازی هست این عنوان زیبا.
تا بحال هیچکدوم از بازی های می افکت رو نشده که تجربه کنم. این یکی اما بنظرم واقعا پتانسیل خیلی زیادی رو داره. بنظرم موفقیت در انتظارشه.
اگر اشتباه نکرده باشم عکس شماره ۱۰ از بالا مربوط به Mass Effect 3 مرحله نجات دانشجویان از آکادمی هست.
معلومه که شما مس افکت باز هستید .درسته… مربوط میشه به نجات دانشجویان که البته جک هم اونجا ملاقات میکنیم اگه تو ۲ نمرده باشه .
سلام خدمت دوستان و آقای آقابابایی عزیز
آقا سعید خیلی دوست داشتیم مس افکت ها تو نسل هشت بازسازی میشدن که از بازی کردن این سه گانه بهره مند میشدم تا مس افکت اندرومدا که خیلی دوست دارم بازی کنم با شناخت و بازی کردن قسمتای قبل راحت دیگه میتونستم بازیش کنم سری جدیدشو حیف که قبلا این سه گانه رو از تجربه و بازی کردنش محروم بودم.
آقا سعید شما بازیای نقش آفرینی رو چطور تموم می کنید مثلا تا همه پایاناشو میرید مثل ویچر ۳ هر ۳۶ پایانو رفتید
سلام خدمت شما. خیلی ممنون که مقاله رو مطالعه فرمودید.
من هم مثل شما این یکی از بزرگتربن ارزوهامه. یعنی واقعا بعد از بایوشاک که ریمسترد شد دومین ۳ گانه ای که ارزومه ریمستر بشه مس افکت هست واقعا. هر طور که میتونید بازی های قبلی مخصوصا ۲ و ۳ رو تجربه کنید. شاهکارهای بی رقیبی هستن.
والا من بازی های نقش افرینی رو یه جوری تموم میکنم که دیگه چیزی توشون وجود نداشته باشه. مثلا ویچر ۳ به واقع هیچ چیزی حتی یه ماموریت یا یه دونه کارت بازی هم توی بازی من دیگه وجود نداشت و کل نقشه بازی پاکساری شده بود. ویچر ۳ پایان داشت در اصل که من هر ۳ تا رو رفتم اما خب بازیهایی که خیلی عالین رو اینجوری همه پایان هاش رو میرم وگرنه بازی های خوب دیگه رو یه بار تموم میکنم اما یه بار به طوری که هیچی باقی نمونده باشه و کل ماموریت ها و .. رو رفته باشم.
:heart: :rose:
آقا ترکوندین :heart: پیش نمایش فوق العاده بود :heart: ممنون سعید جان؛نمیدونمچطور صبر کنم واقعا نمیدونم؛ اینقدر این سری زیباست و پر از خاطره برای من که هیچ وقت نمیشه فراموشش کرد :yes:
درود بر شما علی جان. خیلی متشکرم ازتون. لطف دارید.
دقیقا همینطوره این سری بی نظیر
شپردم کجایی دقیقا کجایی :-(( 😥