گامی نو در شکستن ابعاد | بررسی هدست واقعیت مجازی Playstation VR
از زمانی که رسانه ای به نام بازی ویدئویی وارد تاریخ بشر شد دیدیم که با سرعتی باور نکردنی شروع به پیشرفت و کامل شدن کرد. این رسانه توانسته بود علاوه بر تعریف قصه تعامل را نیز به تجربه مخاطبان اضافه کند و مستقیما مخاطب را درون قصه قرار دهد. سال ها گذشت مرز بین مخاطب و دنیای بازی ها باریک و باریک تر شد. تکنولوژی های جدید، سخت افزار های بهتر و قوی تر و کیفیت بهتر گرافیک و تصاویر، مخاطبان ویدئو گیم را هر چه بیشتر در دنیای بازی فرو می بردند. هر بار نیز با ارائه ی یک تکنولوژی جدید گامی بزرگ در راستای باریک تر کردن این مرز برداشته می شود.
تکنولوژی واقعیت مجازی (Virtual Reality) یکی از بزرگترین گام ها برای رسیدن به این هدف است. این تکنولوژی به بازیبازان کمک می کند تا بازی را از صفحه مانیتور و تلوزیونشان به روی چشم ها انتقال دهند و مستقیما بازی را از درون کاسه چشم هایشان نظاره گر باشند! واقعیت مجازی گامی دیگر است تا مرز هایمان را با بازی ویدئویی بشکنیم! گامی دیگر تا بتوانیم با همه وجود بازی ها را احساس کنیم و از دنیای خودمان بیرون برویم!
تابحال برای تجربه واقعیت مجازی هدست های زیادی ساخته شده اند. نکته آزار دهنده همواره در این تکنولوژی گران بودن تجهیزات مورد نیاز برای تجربه آن است. به همین خاطر مدت ها پس از دستیابی بشر به این تکنولوژی آن را فقط می شد در شهر بازی ها و نمایشگاه های مختلف پیدا کرد! اما با تلاش های تیم های مختلف شاهد پیشرفت در این تکنولوژی و کاهش پیدا کردن هزینه دستیابی به این هدست ها بودیم. اولین هدستی که در این راه مرز شکنی کرد و راه را برای دیگر محصولات باز نمود Oculus Rift نام داشت. پس از آن نیز سونی با شناخت صحیح و دقت کافی به نیاز مخاطبان دست به طراحی و تولید هدست خود زد. هم اکنون با معرفی و عرضه هدست واقعیت مجازی پلی استیشن می توانیم بگوییم یکی از به صرفه ترین راه های تجربه این تکنولوژی در اختیار بازیبازان قرار گرفته. این هدست دو رقیب جدی دارد. یکی همان Oculus Rift است که همچنان مثل کوه استوار است و میدان را خالی نمی کند. و دیگری نیز HTC Vive نام دارد. اوضاع زمانی وخیم تر می شود که بدانیم ارزان بودن هدست پلی استیشن نسبت به رقبایش بی حمکت نیست و این هدست از هر دوی آن ها ضعیف تر است! این مسئله ممکن است به ضرر سونی تمام شود و اوضاع را خراب کند. اما باید دید که آیا واقعا تفاوت به قدری هست که تجربه PlayStation VR با تجربه دیگر هدست ها تفاوت عمده داشته باشد یا نه. پس شاید بد نباشد تا این هدست ارزان ولی کارامد را کمی دقیق تر بررسی کنیم.
در جعبه چه داریم؟
هنگام خریداری هدست پلی استیشن اولین کار پس از انتقال آن به خانه باز کردن جعبه است! هدست واقعیت مجازی پلی استیشن در دو باندل عرضه می شود که هر یک شامل موارد مختلفی است. باندل اصلی و باندل لانچ. جعبه نسخه اصلی این هدست شامل موارد زیر است:
هدست واقعیت مجازی پلی استیشن
واحد پردازنده
کابل های رابط هد ست
کابل HDMI
کابل USB
گوشی های Stereo
آداپتور برق AC
کابل برق AC
دستمال مخصوص تمیز کردن لنز
در نسخه لانچ نیز موارد زیر به باندل معمولی هد ست اضافه می شود:
دیسک دموی Play Station VR
دوربین پلی استیشن (Play Station Camera)
دو عدد کنترلر حرکتی Move (PS Move Motion Controller)
یک نسخه از PlayStation VR Worlds
بحث تلخ هزینه ها!
و اما نوبت مهمترین ویژگی هدست پلی استیشن نسبت به رقباست. این هدست به طرز قابل توجهی نسبت به HTC Vive و Oculus Rift ارزان تر است. باندل اصلی این هدست که تنها شامل خود دستگاه هدست و واحد پردازنده می شود با قیمت ۳۹۹٫۹۹ دلار ایلات متحده فروخته می شود. همچنین باندل لانچ کنسول نیز که شامل موارد اضافی چون دوربین پلی استیشن و کنترلر های حرکتی می شود، با صد دلار اضافه تر یعنی ۴۹۹٫۹۹ دلار ایالات متحده در دسترس بازیبازان قرار گرفته. دوربین پلی استیشن و کنترلر های حرکتی شاید در ابتدا اضافه و بلا استفاده بنظر برسند اما باید دانست تجربه واقعی این تکنولوژی بدون آن ها بهیچ وجه میسر نیست. بخصوص با وجود بازی هایی که اکثرا از Move پشتیبانی می کنند. در این بازی ها بهیچ وجه نمی توان تجربه کنترلر های حرکتی را با تجربه کنترلر دستی پلی استیشن مقایسه کرد. با این همه تاکید بر روی استفاده از Move، اگر هنوز هم مایل به استفاده از کنترلر پلی استیشن خود هستید خوب است بدانید در صورتی که بازی مورد نظر از این قابلیت پشتیبانی کند شما قادر خواهید بود از طریق هدست کنترلر خود را با شمایلی زیبا و پیشرفته درست در مکانی که آن را در دست گرفته اید، مشاهده کنید.
هدست وی آر پلی استیشن با تمامی موارد اضافه و جانبی اش باز هم ۱۰۰ دلار ارزان تر از هد ست Oculus Rift ششصد دلاری و ۳۰۰ دلار نیز ارزان تر از HTC Vive هشتصد دلاری است. مسئله مهم دیگر که این هدست را بسیار به صرفه تر از دو رقیب خود خواهد کرد نیاز Vive و Rift به کامپیوتر هایی با سخت افزار های قدرتمند است که قطعا فراهم کردنشان هزینه بسیار بالایی نیز خواهد داشت. اما این هدست به راحتی بر روی یک دستگاه پلی استیشن ۳۰۰ دلاری (و یا پلی استیشن پرو ۴۰۰ دلاری) قابل نصب و استفاده است. این مورد هزینه های استفاده از تکنولوژی نوپای واقعیت مجازی را به طرز قابل توجهی کاهش می دهد و این برای سونی امتیاز بزرگی است. البته تمامی هزینه ها به همین جا ختم نمی شود و شما به بازی های مخصوص هدست وی آر نیز نیاز دارید. بازی هایی همچون Thumber 20 دلاری و Rez Infinite 30 دلاری می توانند بهترین تجربه ها را برایتان فراهم کنند. Batman Arkham VR نیز با قیمتی ۲۰ دلاری در بازار ها موجود است. این که چقدر بخواهید بازی بخرید به خودتان بستگی دارد اما به هر صورت با خرید باندل لانچ این هدست شما PS VR Worlds را خواهید داشت.
راه اندازی و نصب
شاید برای افراد معمولی یکی از چالش برا انگیز تزین مسائل در خرید هدست واقعیت مجازی، راه اندازی و نصب آن باشد. درست است که بسیاری از گیمر های کارکشته و مجربان دنیای تکنولژی و سخت افزار می توانند به راحتی از شیوه کار دستکاه ها و سخت افزار های جدید سر در بیاورند و به سرعت آن ها را سر هم کنند. اما این کار برای اکثر کاربران معمولی یک کابوس است. در بحث هدست های واقعیت مجازی نیز به دلیل سر و کار داشتنمان با کابل ها و قطعات بسیار زیاد، راه اندازی و نصب، مرحله سخت و چالش بر انگیزی خواهد بود. درباره هدست سونی می توان گفت که از لحاظ سختی در راه اندازی، این هدست جایگاهی در میان دو هدست رقیب خواهد داشت. اکثرا راه اندازی هدست Oculus را آسان توصیف کرده اند. و برای HTC Vive معمولا کلماتی همچون “کابوس” به چشم می خورد. اما ظاهرا هدست پلی استیشن میان این دو جای دارد و می توان آن را متوسط لقب داد. هنگام باز کردن جعبه شما با تعداد زیادی کابل روبرو خواهید شد. کابل هایی که ابتدا وحشت زده تان می کنند اما کم کم و به مرور کاربرد و جایگاه هر یک را خواهید فهمید. برای سر هم کردن و راه اندازی این هدست علاوه بر دستور العمل ها، ویدئو های اموزشی مخصوصی نیز وجود دارد که می توانید با جست و جو کردن، آن ها را بیابید. گفتیم که در جعبه هد ست قطعه ای شبیه خود کنسول پلی استشین نیز موجود است که به آن واحد پردازنده می گویند. این قطعه با یک کابل HDMI به تلویزیون شما متصل خواهد شد. یک کابل HDMI دیگر نیز از این قطعه به پلی استیشن ۴ شما می رسد. و سپس یک کابل AUX و یک کابل HDMI دیگر نیز واحد پردازنده را به هدست متصل می کنند. این کابل و کابل AUX نسبته به دو کابل دیگر HDMI یک ویژگی دارد و آن هم اضافه شدن کابلی مخصوص به میان آن هاست. این کابل اضافی شامل یک ریموت خوش دست و زیبا می شود که می توان با استفاده از آن براحتی هدست را روشن و خاموش کرد و دستورات دیگری نیز به آن داد. این کابل همچنین طول کابل های متصل به هدست را بیشتر می کنند. این گونه می توانید تا فاصله زیادی از واحد پردازنده دور شوید و هد ست را روی صندلی مورد علاقه خود بر سر بگذارید. راه اندازی این هدست تقریبا سی دقیقه از وقت شما را خواهد گرفت. اما زمانی که به درستی قطعات را سر جایشان قرار دادید دیگر همه چیز مطابق میل است. نه درایوری هست و نه حداقل سیستم مورد نیازی. و نه تنظیمات گرافیکی که بخواهید با آن ها کشتی بگیرید. فقط و فقط یک آپدیت نرم افزاری ساده مشکلات را حل خواهد کرد.
طراحی و ویژگی های ظاهری
در بحث طراحی ظاهری هدست های واقعیت مجازی باید گفت هر سه هدست بزرگ به خوبی توانسته اند انتظارات را براورده کنند. نظر شخصی این نگارنده این است که هدست پلی استیشتن با این که در میان این هدست ها ارزان ترین مدل است اما در میان آن ها زیبا ترین و فاخر ترین جلوه می کند. البته این نظر شخصی است و ممکن است هر کس سلیقه متفاوتی داشته باشد. هدست از یک محور دایره مانند تشکیل شده که دور سر شما را فرا می گیرد. قسمت جلوی آن بر روی پیشانی و قسمتی از بالای سر شما را خواهد گرفت و قسمت پشتی نیز پشت سر شما را خواهد پوشاند. برای نصب بهتر هدست روی سر و سازگاری آن با سایز ها و سر های افراد مختلف، مهره ای نیز در پشت آن تعبیه شده تا با چرخاندنش اندازه محور هدست را تنظیم کرده و آن را به بهترین شکل روی سر خود ثابت کنید. محور دایره ای شکل از پایین به بخش دوم هدست یعنی نمایشگر آن متصل شده. نمایشگر نیز طوری با دایره هماهنگ شده که به خوبی بر روی چشم ها قرار گیرد.
این قسمت نیز دارای یک پیچ مخصوص است که فاصله نمایشگر را با چشم های شما تنظیم می کند. می توانید با استفاده از این پیچ فاصله و زاویه ی دلخواه خود را انتخاب کرده و بهترین و واضح ترین دید را از دنیای مجازی واقعی داشته بشید. طراحی هدست از نمای بیرون نیز به زیبا ترین شکل ممکن صورت گرفته. استفاده از صفحه مشکی مات در جلو و نواری سفید رنگ به دور آن نمای کلی زیبایی را فراهم کرده. همینطور وجود چراغ های آبی رنگ زیبا در دور نوار سفید و درست در مرکز صفحه مشکی به هدست حالتی علمی- تخیلی و پیشرفته داده. البته خوب است بدانید این چراغ های آبی رنگ، صرفا برای زیبا بنظر آمدن هدست نیستند و در واقع سنسور های حرکتی هدست در این مکان ها تعبیه شده است. این سنسور ها به دوربین پلی استیشن اجازه می دهد تا موقعیت دقیق قرار گیری هدست را شناخته و حرکات آن را در بازی اعمال کنند.
یکی دیگر از اجزای مهم این بسته واحد پردازنده است که بی شک طراحی آن بسیار مهم است. اگر کنسول شما روی میز تلوزیون قرار داشته باشد و بخواهید هدست را نیز به آن متصل کنید واحد پردازنده هدست را نیز، به عنوان عضوی ثابت در جمع اعضای موجود بر روی میز تلویزیونتان جای دهید. بی شک طراحی این بخش تاثیر قابل توجهی بر ارزش های ظاهری میز تلویزیون شما خواهد گذاشت. طراحی این قطعه شباهت بسیار زیاد و قابل تقدیری به کنسول پلی استیشن دارد. با این تفاوت که ابعاد کوچک تری داشته و به صورت یک مکعب مستطیل کامل طراحی شده. یعنی همانند کنسول پلی استیشن شیب ندارد. این قطعه نیز همچون کنسول سونی ساختاری دو قسمتی دارد و شیاری در میانه آن دیده می شود. می توان گفت این قطعه نیز طراحی بسیار زیبایی دارد و می تواند در کنار کنسول پلی استیشن عضو زیبایی برای میز تلوزیون باشد. مسئله دیگر مربوط به کابل های بیشماری است که باید در میان این همه قطعه بروند و بیایند. نمی توان منکر آن شد که این کابل ها کمی منظره میز تلویزیون را به هم خواهند زد اما اگر با دقت و حوصله آن ها را وصل کنید می توانید بخش زیادی از کابل ها را پشت میز و دستگاه ها پنهان کنید.
آمار و ارقام فنی
در بخش فنی می توان گفت که هدست پلی استیشن در بسیاری موارد نسبت به دو رقیب قدرتمندش ضعیف تر است اما برتری هایی جزئی نیز نسبت به آن ها دارد. شاید مهترین مورد در این بخش مربوط به وضوح نمایشگر ها و رزولوشن آن ها باشد. نمایشگر هدست پلی استیشن از کیفیت ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل پشتیبانی می کند که برای هر یک از چشم ها رزولوشنی برابر ۱۰۸۰ در ۹۶۰ پیکسل را نمایش خواهد داد. این در حالی است که هر دو هدست رقیب می توانند رزولوشنی برابر با ۱۲۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل را برای هر چشم فراهم کنند. این تفاوت نیز به سلیقه و سطح انتظارات شما بستگی دارد. تفاوت این دو رزولوشن آنقدر نیست که بتوان هدست پلی استیشن را تجربه ای سطحی و غیر حرفه ای نامید اما به هر حال ممکن است شما همین تفاوت را نیز مهم دانسته و در انتخابتان لحاظ کنید. برتری دیگر رقیبان نسبت به هدست وی آر پلی استیشن زاویه دید ۱۱۰ درجه ای آن ها است. این یعنی شما هنگام استفاده از Oculus Rift و HTC Vive می توانید تا ۱۱۰ درجه از محدوده جلوی چشم هایتان را در داخل هدست تماشا کنید. در هدست پلی استیشن این مقدار به ۱۰۰ درجه می رسد یعنی از هر دو طرف ۵ درجه کمتر می شود. البته که این تفاوت بسیار جزئی است اما توجه به آن باز هم به شما بستگی دارد!
اما به سراغ برتری هدست پلی استیشن برویم. دو هدست رقیب اگر چه توسط کامپیوتر های قدرتمند پشتیبانی می شوند اما میانگین نرخ فریمی که برای مخاطب به نمایش در می آورند در حدود ۶۰ فریم بر ثانیه است. ولی هدست پلی استیشن می تواند تا نرخ ۱۲۰ فریم بر ثانیه را نیز در اختیار مخاطب قرار دهد. این تفاوت می تواند تجربه ای عالی را برای صاحبان این هدست رقم بزند و صد البته یکی از امتیازات بزرگ هدست سونی باشد.
گامی نو در شکستن ابعاد؟
آیا هدست پلی استیشن همان چیزی است که واقعیت مجازی لازم داشت؟ آیا این محصول می تواند آغازی برای دورانی جدید در بازی های کامپیوتری باشد و مرز هایی که در ابتدا گفتیم را از هم بدرد؟ البته همگی امیدواریم چنین اتفاقی رخ دهد. محصول جدید سونی محصول محبوبیست و احتمالا با استقبال خوبی نیز روبرو خواهد شد. اگر همه چیز همانطور که باید پیش رود می توان به جرئت گفت: آری. هدست پلی استیشن همان چیزی است که واقعیت مجازی لازم داشت. هر چند اکنون نمی توان به طور قطع نظر داد اما می توان امیدوار بود.
پر بحثترینها
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
- از کنترلر جدید Xbox با طرح DualSense رونمایی شد
- مهمترین آمار و ارقام صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۴
نظرات
سلام
اونایی که با هدست واقعیت مجازی کار کردن
آدم موقع کار کردن باهاش سر درد سر گیجه حالت تهوع نمیگیره؟؟؟
چشم ادمو ضعیف نمیکنه؟؟
چه مدت استفاده مجازه؟؟
۱.بستگی داره. تو بازی های خیلی سرعتی ممکنه سر گیجه بگیری
۲. بر خلاف تصور نه! نداره! چون فاصله کانونی طوریتنظیم میشه که انگار داری تلوزیون میبینی
۳.همین پلی استیشن معمولی ۳۰ دقیقه حد مجاز داره. ولی کیه که رعایت کنه
جناب حسین صدری اشتباهی که در مقالت وجود داره عدم اطلاع از رزولوشن دو هدست htc Vive و oculus rift هست.این دو هدست رزولوشن ۲۱۶۰*۱۲۰۰ رو اراعه میدن.
فریب یکسری اعداد و ارقام رو هم نخورید!ps VR روی کاغذ ضعیفتر از دو هدست رقیبه اما در عمل نتیجه کاملا برعکسه!
این هدست از میانگین نمره ۵ تونسته ۴٫۳ رو کسب کنه که برای یک فناوریه نوپا بسیار فیدبک مثبت و عالیی هست.
گوشی های apple هم روی کاغذ ضعیفتر از رقبا هستن اما در عمل و نتیجه استفاده عملکرد کاملا برعکسه!!!
تایید لطفا!
دوست عزیزم ممنون که دقت می کنید و اشتباهات رو می گید اما اگر بیشتر دقت می کردید می دیدید که بنده نوشتم ۱۲۰۰*۱۰۸۰ “به ازای هر چشم”. شما رزولوشن کلی رو نوشتی ولی باید بدونی که برای هر چشم، اندازه عرض نمایشگر نصف میشه.
یکی از برگ های برنده ی کنسول playstation نسبت به xbox واقعیت مجازی هست که سونی چند پیرهن در این زمینه پاره کرده!!
علارقم قیمت بسیار مناسبش نسبت به رقبا برتری هایی داره که واقعا میتونه تجربه واقعیت مجازی رو دلچسبتر از باقیه هدست ها کنه
یکی سنسور حرکت چشم و تشخیص حرکت پلکهاست که در htc vive و oculus rift وجود نداره!!علارقم قیمت بالاشون
یکی صدای ۳D یا همون ۳D audio هست که بازهم دو هدست رقیب علارقم قیمت نجومی ازش محروم هستن، و شما ناچارید از هدست یا هدفون استفاده کنید
برتریه بعدی قدرت refresh rate 120 هست که دو هدست رقیب تنها ۹۰ هرتز قدرت پردازش دارن با اینکه رزولوشن بالاتری دارن!!!
Ps VR دارای دو سنسور حرکتیه بیشتر نسبت به دو هدست رقیبه!!!
از لحاظ ظاهری و ایرگونومیه قرار گرفتن در سر هم برگ برنده با ps VR هست چرا که پشتش یه بالشتک ابری داره که میشه تنظیمش کرد،دو هدست رقیب این ویژگی رو ندارن.
با ps VR میشه همه ی عناوین ps4 رو انجام داد اونم با فریم ریت بسیار بالاتر!!!این بزرگترین برگ برندشه بنظر من،یکی از آپشن های این هدست تبدیل خروجیه تصویر در بیشتر از ۶۰ اینچه که با توجه به کوچک بودن صفحه نمایش افزایش فریم طبیعیه و این کار سونی خیلی هوشمندانست!!!با یک هیولای ارزان قیمت و عالی طرف هستیم که لاین آپ بسیار بهتری نسبت به رقبا داره و مطمعن باشید خروجیه vr روی ps4 pro از این بهتر هم میشه!!!
مشکل این هدست قیمت بالای اون در ایرانه که به لطف فروشنده های دزد کشورمون دارن هدست ۵۰۰ دلاری رو ۳ تومن میفروشن!!!حسابش رو بکنید htc Vive که حدودا ۹۰۰ دلاره چقدر در ایران تورم قیمت خواهد داشت.من هدست رو تجربه کردم.واقعا بینظیره
تایید لطفا
:yes: :evilgrin:
پلفترم پلفترم PS4 :yes:
بهترین هدست VR :yes:
با اینکه فن PC ام ولی نمیتونم منکر حقیقت بشم
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Amir.pc73
من خودمم فن پی سی ام حرفت تا حدودی درسته. :yes: سونی واقعا تو صنعت گیم خیلی قدرتمنده
دمت گرم داداش :yes: :yes: :yes:
گذشته از برتری های فوق لنز دید و عدسی های ps Vr تا اونجایی که من تجربه کردم و در زمینه واقعیت مجازی تحقیق کردم دید روون تری نسبت به رقبا داره،علارقم زاویه دید ۱۰ درجه کمترش نسبت به رقبا عدسی هاش ضخیمتر و شفاف تره!۳ ساعت باهاش به تجربه ی driveclub VR سرگرم بودم نه تنها چشمم اذیت نشد و احساس خستگی نکردم بلکه یک گرافیک فوق العاده چشم نواز از یه هدست دیدم!!!ps VR از آنچه فکر میکنید قویتر است!
تایید لطفا
انقدر حرفت بهم امید داد که با گوشی ازش عکس گرفتم 😀 😀 :yes: :yes:
عکس گرفتم = اسکرین شات 😀 😀 😀 😀 😀 😀
با گوشی از مانیتور :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
بهترین پلتفرم ps4 بهترین هدست واقعیت مجازی psvr وبهترین سخنان مایکل پچر بدترین پلتفرم خودتون میدونید دیگه اونه که مشخصات معلومی نداره
من VR رو امتحان نکردم اما مابقى این سیستم ها بیشتر از اونکه سردرد آور باشن گیج کننده اند. براى اینکه تقریباً چشم شما مجبوره کارى رو انجام بده که تا به امروز که به هر سنى رسیدید انجام نداده و مغز شما هم باید جیزى رو پردازش کنه که تا به حال انجام نداده. یه چیزى تو مایه حس نیو توى ماتریکس وقتى براى اولین بار چشمش رو به دنیاى واقعى باز کرد و از شدت سرگیجه بالا آورد.
به محض شروع تستفاده از هدست ها به صورت کامل از دنیا منفک مى شوید و درگیر دنیاى دیکه اى مى شید که سابقه اش رو نداشتید. بدتر از همه از بازى به بازى تمام مختصات اون دنیا عوض مى شه و انگار توى یه دنیاى دیگه به دنیا اومدید.
اما نظر شخصى من رو بخواهید واقعاً لذت بخشه. بعد از چند دقیقه که بهش عادت مى کنى، مخصوصاً دفعه دوم که استفاده مى کنى، تازه متوجه عمق لذت از وسیله اى که خریدى مى شى. من فکر مى کنم این وسیله فوق العاده اعتیاد زاست و از اعتیادهایى هست که به زودى همه گیر مى شه. اکر بتونى باهاش آنلاین بازى کنى و اواتارهاى دیگران رو هم توى محیط سه بعدى آنلاین ببینى اونوقت زمانى مى شه که باید فاتحه سرگرمى رو به شکلى که الان مى شناسیم خواند. من به شدت به آینده این وسیله و تکنولوژى امیدوارم و خرید VR یکى از اولین اهداف بلندمدتمه (در کوتاه مدت پولش رو ندارم وگرنه خریده بودم تا الان).
آقا کسی نمیدونه چرا سرورای رینبو جواب نمیده؟
رفع اسپم:هدست خوبیه امیدوارم ارزون بشه تا بخرمش.
کاش لست اف اس اول شخص بود میزدیش کلیکر هارو از نزدیک میدیدی 😀
صنعت گیمینگ در ۳۰ سال چقدر پیشرفت کرده! نمیدونم ۳۰ سال بعدش چطوری خواهد شد ولی به احتمال زیاد “واقعیت مجازی لمسی” خواهد بود :hypnotized: 😮
امیدوارم به یه جایی برسه که مثل فیلم آواتار بخوابی بعد ذهنت در قالب شخصیت اصلی بره .
میری تو بازی دیالوگاشو میگی فکر کنم 😀
نه یه چیزی مثل وست وورده واقعیت مجازی فیزیکی 😀
خیلی دوست دارم این PS VR رو بگیرم . اما با توجه به اینکه تا ۳/۴ سال بعد PS5 میاد و اینکه به احتمال زیاد یه VR با قدرت بیشترم برا اون لانچ میشه … نمیدونم بنظرم به صرفه نیست … حالا ببینیم رزیدنت ۷ چه میکنه شاید اون نظرمو عوض کرد .
بابت نقدم ممنون :yes:
اون موقع که ps5 بیاد ۶ سال بعدشم ps6 میاد با این تفکر تا اخر عمر هیچی تو زندگیت نباید بگیری
فقط امیدوارم برای این وسیله ی جانبی بازی های در حد بازی های تیریپل ای منتشر بشه ، فعلا فقط رزیدنت اویل هفت رو داریم که باید تا زمان انتشارش صبر کرد (منظورم در حد بازی های بزرگ) ، بیشتر بازی های دیگه هم که برای این هدست معرفی شده اند در حد بازی های معمولی اند ، یا اینکه زمان گیم پلی شون نسبتا کم ، شاید باید صبر کرد در اینده ی نه چندان دور بازی های حرفه ای تری برای این وسیله معرفی بشه ، و اما در مقابل دیگر هدست ها سونی باز هم با سیاست های درستش در این زمینه یک سرو گردن از رقبا جلوتر علل خصوص از نظر قیمت. اما درمورد ضرر های احتمالی این هدست ها برای چشم
کسی چیزی هنوز نگفته.
خیلی دوست دارم ببینم ماکروسافت چه اشی پخته (در مورد هدست های واقعیت مجازی) .
با تشکر.
اقای صدری دست شما درد نکنه بررسی کاملی بود :yes:
ممنون عزیزم لطف داری.
Vr خار چشمی برای رقیب بی انحصار یا بدون انحصار و بی خلاقیت و تقلید گر و کپی کننده هست :evilgrin:
تو آدم نمیشی نه؟! 😐
:evilgrin:
cell علاوه بر بی انحصار بودن بی پیکسل و بی vr هم هست 😀 😀
۸۰۰p از ۹۰۰p بالاتر هست یوقت دوستان گول اعداد رو نخورن :evilgrin:
😐
سل و مهدى درسته که مایکروسافت توى هدست کم گذاشته و قدرتش از سونى کمتره ولى دقت کنید که تو زمینه ى انحصارى عالیه مانند شاهکار فایتر ویدین و رایز و کوانتوم و ر.ی.ک.و.ر 😀 😀
حیف شد figther within به گودزیلا و orc slayer نمیرسه :-((
خودتون شروع کردینا :-))
دوست عزیز متای فایتر ویدن رو دیدی؟؟؟
اصلا فایتر ویدین متا نداره :rotfl: :rotfl:
داداش به فایتر ویدن توهین نکن متاى درخشان ۲۳ گرفته
ا داداش چرا گفتی می خواستم خودش بیاد بگه :pain: 😀
چرا نظراتم تایید نمیشه؟!عجب
این vr بی سیم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مقاله رو بخون
وی آر مووفق میشه و این تازه شروع کار هست مطمئنا سونی برنامه بلند مدتی برای این تکنولوژی داره
عالیه واقعا که سونی هدست واقعیت مجازی خودشو داره و همیشه هوشمنده در ارائه ی محصولات :shy: 🙂
اونایی که تجربه کردن باهاش نظرشونو بگن
تمام این محصولات وارد کشور میشن ولی همیشه این فروشنده ها و دزد صفتها هستند که برای این محصولات قیمت تعیین میکنند این محصولات در تمام دنیا قیمت مشخص و قانونی داره ولی اینجا نه فقط با یه ذره تفکر خیلی راحت میشه فهمید چرا هیچوقت هیچ کسی حرکتی برای قیمت گذاری و فروش قانونی و تحت نظارت انجام نمیده عین سر گردنه که فروشنده ها تو سایتاشون باید روز اول بر اساس چیزی که عشقشون میکشه برای محصول قیمت بذارن طرف بتلفیلد وان رو دیروز ۲۶۰ قیمت گذاشته بود دید که تعداد دزدای مثل خودش زیاد شدن یه شبه کرد ۲۰۰ تومن یعنی شهر ه.ر.ت
یبار گفتم
د.لار ۳۵۵۰ تومانه
VR هم ۴۰۰ دلاره
یعنی ۱۴۲۰ تومان با سودش بگو ۱۸۰۰ اصلا جه.نم ۲ تومن
چرا زیر ۲۶۰۰ گیر نمیاد 😐
از بس که فروشنده های حلال خوری داریم
تازه در بدترین حالت ممکن باید ۲ تومن باشه…
حالا که فعلا افراد زیادی نخریدن بزارین مثل پلی استیشن های اسلیم ، این هم روی دستشون باد کنه قشنگ ۱ تومن افت قیمت داره
اما من که Camera ندارم اینم قیمتش به من نمیخونه مبارک خریداراش!
AMIR.PC73 ?:-) این همونیه که میگفت گوشی الجی از سونی بهتره چه مردمایی تو این دوره زمونه پیدا میشن :rotfl:
دوستان معذرت بابت اسپم من به تازگی ps4 خریدم برای خرید گیفت کارت و ps plus کدوم سایت ها مطمئن تر و ارزان تره؟
ماتریس گیم
یا حض.رت یوشیدا چقدر هدستش گرونه!
اینجا ایرانه
سلام
فقط یه چیزی بگم من باهاش کارکردم اینو بگم که معرکه است
و خداوند سونی رو در قدرت افرید
الآن به آیه قر.آن که میگه و خداوند انسان را در رنج آفرید تیکه انداختی؟!؟!؟!؟!؟!
تجربه نکردم البته
ولی به نظرم تجربه ی محدود و خیلی گرونیه
فک میکنم گیمری که پلی استیشن داره بهتره با این پول ایکس باکس بخره یا اگه ایکس باکس هم داره سوئیچ بخره یا تیری دی اس حتی
واقن فک میکنم خریدن همچین چیزی واسه یه گیمر آخرین اولویت باشه
مرسی پشتیبانی عالی سونی که برای نسخه ی معمولی ps4 هم vr و هم hdr رو داد بیرون .
بیچاره طرفدارای جعبه بدون انحصار
به نظر من اول باید تستش کرد بعد خرید بساز نساز داره ?:-) 🙄