شروع دورهی جدید کلاسهای انستیتو در پاییز ۹۵
یکی مهمترین رسانههایی که با پیدایش کامپیوترها، پایش به دنیای انسانها باز شد، بازیهای ویدئویی بودند. از همان زمان که اولین بازیها روی دستگاههای اسیلوسکوپ اجرا شدند، این رسانه طرفداران خود را پیدا کرد و با رشد سریعی نسبت به سایر سرگرمیها به جایی رسید که بازیهایی نظیر پونگ که تنها شامل دو خط و یک نقطه بودند، تبدیل به بازیهایی شدهاند که تا حدود زیادی، دنیای واقعی را شبیهسازی میکنند. دلایل این پیشرفت سریع را میتوان در دو چیز پیدا کرد، اول سرگرمکننده بودن بازیهای ویدئویی و دوم، سازندگان بازیهای ویدئویی که بیشترشان بهخاطر علاقه به بازیهای ویدئویی و ساخت آنها، وارد این صنعت شدهاند.
در حقیقت وجود این افراد است که این صنعت را پیش میبرند و فارغ از هر سمتی که در تیمهای بازیسازی دارند، در یک چیز مشترک هستند، همگی آنها در کار خود یک متخصص بهشمار میآیند. این مسئله یکی از مهمترین وجوه تفاوت این صنعت با بسیاری از صنایع دیگر است. اعضای تیمهای تولید بازی معمولا در یکی از تخصصهای طراحی بازی، طراحی هنری یا فنی صاحب تحصیلات آکادمیک هستند و با روشهای مختلف کار تیمی در کنار هم قرار میگیرند تا بر روی یک محصول مشترک کار کنند. از آنجایی که بازیهای کامپیوتری یک رسانهی تازه محسوب میشوند، تعداد افرادی متخصص این صنعت بهویژه در داخل کشور بسیار کم است و از طرف دیگر، آموزشهای مرتبط با آن را هم وسعت زیادی ندارند.
انستیتوی ملی بازیسازی هم با هدف آموزش و تربیت نیروهای انسانی، بیش از پنج سال است که فعالیت خود را در زمینهی برگزاری دورههای آموزش بازیسازی و هنرهای دیجیتال آغاز کرده و در این مدت افراد علاقهمند و مستعد زیادی، از خدمات آموزشی این مرکز بهره بردهاند. برخی از بازیهای موفقی که در چند سال اخیر بر روی پلتفرمهای مختلف منتشر شده، حاصل کار دانشپژوهانی است که پس از فارغالتحصیلی از این مرکز جذب شرکتهای بازیسازی کشور شدهاند. بازیهایی مانند شمشیر تاریکی، خروس جنگی، تخت گاز، عشق و نفرت، خیابانهای خونی، آبهای آبی و غیره.
دورههای انستیتو ملی بازیسازی شامل کلاسهای مختلفی در زمینه بازیسازی است که در سه رشتهی طراحی بازی، هنر در بازی سازی (دوبعدی و سهبعدی) و فنی ارائه میشوند. علاوه بر این، انستیتو ملی بازیسازی مهمترین پایگاه آموزشی در زمینه هنرهای دیجیتال نیز است که در این خصوص بهطور منظم کلاسهای متنوعی برگزار میکند. برخی از عناوین این کلاسها مختص دانشپژوهان قدیمی و برخی دیگر برای علاقهمندانی است که تازه قصد ورود به بازیسازی و تحصیل در آن را دارند. در کنار این علاقهمندان میتوانند به صورت تکدرس در هر کدام از کلاسهای این مرکز شرکت نمایند.
از جمله کلاسهای این دوره میتوان به درس سبکشناسی بازیهای رایانهای، مبانی بازیسازی، طراحی مکانیک، طراحی مرحله و … در رشتهی طراحی بازی، آشنایی با اصول پرسپکتیو، آشنایی با طراحی فیگوراتیو، طراحی دیجیتال و … در رشتهی طراحی هنری دوبعدی، مدلسازی (مقدماتی و پیشرفته) و تکسچر (مقدماتی و پیشرفته) در رشتهی طراحی هنری سهبعدی و برنامهنویسی با زبان C# (مقدماتی و پیشرفته) و آشنایی با موتور بازیسازی Unity (مقدماتی و پیشرفته) در رشتهی فنی اشاره کرد.
شروع دورهی کلاسهای پاییز این مرکز، هفتهی اول آبان ماه و مدت برگزاری آن ده هفته میباشد.
علاقهمندان به شرکت در این کلاسها میتوانند با مراجعه به سایت انستیتوی ملی بازیسازی به نشانی www.irangdi.ir یا تماس با شماره تلفن ۸۸۳۰۵۹۰۵ از جزئیات بیشتری دربارهی این کلاسها و نحوهی برگزاری آن اطلاع یابند.
همچنین علاقهمندان میتوانند جهت ثبتنام در کلاسهای این مرکز، در ساعات کاری با همراه داشتن کارت ملی و یک قطعه عکس به آدرس تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان سلیمانخاطر، نبش کوچهی گلزار، پلاک ۹۸ مراجعه کنند.
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- سازندگان Astro Bot امید زیادی به Intergalactic دارند
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- دل نوشتههای یک گیمر خسته؛ نگاهی به حواشی پیرامون The Witcher 4
- گزارش: کنسول جدید کشور روسیه توانایی رقابت با ایکس باکس و پلی استیشن را ندارد
- توسعهدهنده Witcher 4 به استفاده از بات برای کنترل جنجال پیرامون شخصیت سیری متهم شد
نظرات