۲۰ عنوان فانتزی برتر در تاریخ بازیهای رایانهای – بخش دوم
ژانر و سبک فانتزی یکی از بزرگترین و گستردهترین سبکها در ادبیات و داستانسرایی است. سبک فانتزی از آن جایی که از جمله سبکهای مربوط به داستان به حساب میآید، به طور خاص متعلق به رسانه خاصی نیست و علاوه بر ادبیات، در فیلمها و بازیهای بسیاری نیز شاهد استفاده از این سبک بودهایم. در ادامه ابتدا به طور مختصر این سبک را معرفی میکنیم و سپس ۲۰ بازی یا مجموعه بازی برتری که در فضای فانتزی به وقوع پیوستهاند را ذکر میکنیم.
۱۱٫ Rayman Series
سازنده: استودیوهای مختلف Ubisoft | ناشر: Ubisoft، Nintendo و چند ناشر دیگر
سبک گیم پلی: پلتفرمر | نوع فانتزی: ——
سری ریمن از همان ابتدا از نظر کیفی سطح بسیار بالایی داشته و همچنان نیز این سطح کیفی بالا را حفظ کردهاند. یک دلیل آن شخصیتهای فانتزی و بامزه آن بودهاند. دلیل دیگر نیز گرافیک هنری بسیار خوب این سری و همچنین گیم پلی کاملاً استاندارد و خوب آن در سبک پلتفرمر بوده است. این موارد باعث شدهاند که این سری با وجود داشتن رقبای قدرتمندی همچون سری ماریو و بسیاری عناوین دیگر، بتواند همچنان به عنوان یکی از موفقترین عناوین این سبک دوام بیاورد.
فرنچایز ریمن از نظر داستان خیلی مسائل پیچیدهای ندارد و در اکثر عناوین داستان صرفاً بهانه انجام گیم پلی بازی است؛ اما با این حال، این بازی از آلمانهای سبک فانتزی به شکل دیگری استفاده کرده است. شخصیتهای بازی ظاهر بامزه خود را مدیون همین سبک فانتزیاین بازی هستند. دلیل موفقیت این سری نیز تا حد زیادی مدیون همین طراحی فوقالعاده شخصیتهایش است. در کنار این دنیای بازی پر است از ایدههای دیوانهوار که همگی به طرز عجیبی خوب از کار در آمدهاند؛ از سرزمینهای یخی بگیرید تا حضور در یک آشپزخانهی عجیب و غریب که وسایل پخت و پز در آن وجود دارند و با ایدههای عجیب سازندگان تبدیل به محیطی جالب برای پیدا کردن گیم پلی ناب و سریع این سری شدهاند. فضای فانتزیاین عنوان با سایر عناوین این لیست تفاوت خیلی زیادی دارد و فانتزی ناب و خاص این سری را ارائه میدهد و همین فانتزی ناب است که باعث میشود این بازی تا این حد شیرین و جذاب باشد. فانتزیای که طنز دیوانهوار این سری نیز در آن مخلوط شده است و عنوانی را تحویل میدهد که در میان خیل عظیم بازیهای فانتزی که فضای جدی و وحشتناک دارند، فضایی کاملاً متفاوت را خلق میکند. بدون شک این سری از سبک فانتزی استفادهای بدیع و نوآورانه کرده و در عین حال به موفقیت بالایی نیز دست یافته است.
۱۲٫ StarCraft Series
سازنده: Blizzard Entertainment | ناشر: Blizzard Entertainment
سبک گیم پلی: استراتژی | نوع فانتزی: Science Fantasy
سری Starcraft نیز از جمله دیگر بازیهای موفق شرکت بلیزرد است. بلیزرد استاد ساخت بازیهای استراتژی و نقشآفرینی است و سری استارکرفت نیز یکی دیگر از بازیهای این شرکت است که از جمله بهترین بازیهای استراتژی محسوب میشود. علاوه بر گیم پلی استاندارد، این سری داستانی بسیار عظیم و پرپیچ و خم هم دارد.
داستان این سری همان طور که از نامش نیز مشخص است، در فضا به وقوع میپیوندد. انسانها مدتها در منطقهای با نام Koprulu Sector زندگی میکردند و نمیدانستند که در این میان تنها نیستند. ناگهان گروهی از موجودات فضایی خشن و بیرحم به نام زِرگ (Zerg) سر و کلهشان پیدا میشود و از طرف دیگری، موجودات فضایی باستانی با نام پروتاس (Protos) ها هم که از تکنولوژی بالایی برخوردار بودند، برای نابودی زرگ ها و انسانها راهی منطقه میشوند و جنگی سهطرفه بین این سه نژاد در میگیرد. این گروهها در بین خودشان نیز درگیریهایی دارند و همین باعث پیچیدهتر شدن روند داستان میشوند. در این میان پای نژادهای باستانی دیگری نیز به میان باز میشود و داستان جذابتر میشود. این سری داستانی بسیار غنی دارد که پر از وقایع رازآلود است و آرامآرام وقایع عجیبی در داستان بازی رخ میدهد که همین باعث جذابیت این سری میشود. به طور کلی شرکت بلیزرد توانایی بالایی در ساخت بازیهایی دارد که هم گیم پلی و هم داستانی فوقالعاده ارائه میدهند. سری استارکرفت بدون شک برای کسانی که طرفدار بازیهای فانتزی هستند که در فضا به وقوع میپیوندد یکی از بهترین عناوین انتخابهاست که سطح کیفی بسیار بالاتری نسبت به اکثر عناوین استراتژی فضایی دارد.
۱۳٫ The Elder Scrolls Series
سازنده: Bethesda و چند شرکت دیگر| ناشر: Bethesda Softworks و چند ناشر دیگر
سبک گیم پلی: نقشآفرینی (اکشن نقشآفرینی) | نوع فانتزی: High Fantasy
سری الدر اسکرولز با دنیای بسیار بزرگش، از همان اول جزو بازیهای نقشآفرینی بسیار موفق بوده است. همهی نسخههای این بازی گیم پلی بسیار عالی در سبک نقشآفرینی ارائه دادهاند و در این میان بدون شک هیچ کس تجربهی دنیای های برفی و فوقالعادهی اسکایریم (The Elder Scrolls V: Skyrim) را با گرافیکی بسیار خوب از یاد نمیبرد. تا زمان اسکایریم هم این بازی از جمله بازیهای بسیار موفق و خوب محسوب میشد ولی اسکایریم از آن جایی که زیباییهای دنیای این سری را با گرافیکی به مراتب مدرنتر و بهتر ارائه داد، بیش از پیش توانست این بازی را به همگان بشناساند.
دنیای اصلی این سری، دنیایی به نام Nirn است. یکی از قارههای بزرگ این دنیا Tamriel نام دارد که وقایع اصلی این سری عموماً بر روی آن به وقوع پیوسته است. این قاره از ۹ بخش مهم تشکیل شده که هر کدام سرزمین مادری گروهی خاص است. این گروهها بعضی انسان و بعضی موجودات دیگر نظیر الف و… هستند. دو تا از موجودات این سرزمین به مراتب با سایر عناوین High Fantasy فرق دارند و آن هم دو گروه Argonian و Khajiit ها هستند که هر دو موجوداتی دو پا و انسان مانند ولی به ترتیب ظاهری مارمولکی و گربهای دارند. علاوه بر نه نژاد اصلی که صاحب سرزمین هستند، نژادی با نام Orsimer هم وجود دارد که در واقع معادل ارک در بازیهای دیگر هستند. این گروه نیز نقشی اساسی در داستان دارند ولی سرزمین خاصی ندارند و در سرتاسر Tamriel پراکندهاند. به جز این ۱۰ گروه اصلی، تعداد بسیار زیادی گروهها و نژادهای فرعی به شکلهای مختلف وجود دارد که هر کدام نقش خود را در داستان عظیم و بزرگ این سری ایفا میکنند. تعداد این نژادهای فرعی بسیار زیادی است و حتی بعضی از آنها پیش از وقایع این سری منقرض شدهاند و فقط آثارشان بر جای مانده است. اژدهایان نیز در این سری نقشی اساسی ایفا میکنند و دارای قدرت بسیار زیادی هستند و نبردهایی که در طول گیم پلی این سری با اژدهایان انجام میشود، بسیار حماسی و زیبا هستند. علاوه بر آن داستانهای جانبی بسیار زیادی در طول عناوین سری The Elder Scrolls وجود داشته که خیلیهایشان به اندازه داستانهای اصلی سری جذابیت داشتهاند و همین موضوع نشان دهندهی پویایی دنیای فانتزیاین عنوان است. ضمن این که پیشزمینههای داستانی و وقایع باستانی بسیار زیادی در این سری روی داده که بازیبازهای مشتاق میتوانند با مطالعه کتابهایی که در بازی قرار داده شده، در این زمینه اطلاعات زیادی کسب کنند. در اسکایریم بیش از ۴۵۰ عنوان کتاب در بازی قرار دارد. البته توجه کنید که بخش قابل خواندن این کتابها معمولاً بیش از دو سه صفحه نیستند ولی همین دو سه صفحه با کمیت بالای کتابها تبدیل به حجمی عظیم از اطلاعات حاشیهای میشود. به طور کلی دنیای سری The Elder Scrolls در میان بازیها بسیار بزرگ و پر از چیزهای کشف کردنی است و این سری با گیم پلی عالی و موفقیتهایی که کسب کرده است، یکی از بهترین فرنچایز های فانتزی است.
۱۴٫ The Legend of Zelda Series
سازنده: Nintendo، Capcom و چند شرکت دیگر | ناشر: Nintendo
سبک گیم پلی: اکشن ادونچر | نوع فانتزی: High Fantasy
سری افسانه زلدا، از جمله موفقترین بازیهای تاریخ بازیهای ویدیویی هستند. به طور کلی بازیهایی که شیگرو میاموتوی افسانهای (Shigeru Miyamoto) در ساخت آنها شرکت دارد، بازیهایی موفق و شاهکار از آب در میآیند. از سری Super Mario بگیرید تا Donkey Kong و همین The Legend of Zelda. دیگر فرد کلیدی که در ساخت این سری نقش داشته، ایجی آنوما (Eiji Aonuma) است که تقریباً در همهی عناوین این سری به جز یکی دو عنوان خاص به عنوان کارگردان یا تهیهکننده حضور داشته است. این فرنچایز از جمله موفقترین و محبوبترین عناوین نینتندو محسوب میشود که بیش از ۱۵ نسخه برای آن ساخته شده و با قطعیت میتوان گفت که تمامی نسخ اصلی آن کاملاً موفق بودهاند در این میان نیز شاهکاری همچون Ocarina of Time قرار دارد که با میانگین نمره ۹۹ در سایت متاکریتیک، تا به حال موفقترین بازی تاریخ از نظر نمره منتقدان محسوب میشود و از ۲۲ نقد آن تنها ۴ نمره زیر ۱۰۰ به آن داده شده است، البته فکر نکنید ۲۲ نقد تعداد پایینی است چون در زمان عرضهی این بازی تعداد سایتهای نقد بازی مانند امروز نبود که برای بازیهای معروف چیزی نزدیک به ۱۰۰ نقد در سایت متاکریتیک ثبت شود و سایتهای معتبری که در نظرشان در متاکریتیک ثبت شود نهایتاً کمتر از ۳۰ سایت بودند. این سری هیچوقت در زمینه گیم پلی، چیزی برای طرفدارانش کم نگذاشته است.
دنیایی که سری افسانه زلدا در آن به وقوع میپیوندد، Hyrule نام دارد و موجودات بسیار زیادی در آن زندگی میکنند ولی اصلیترین این موجودات، با نام Hylian شناخته میشوند که لینک و زلدا که از شخصیتهای کلیدی این سری هستند نیز Hylian هستند. این موجودات تقریباً شبیه اِلفها در بسیاری از آثار فانتزی هستند و گوشهایی نوکتیز دارند. انسانها نیز در این سرزمین زندگی میکنند ولی آنان نسبت به Hylian ها نقش به مراتب کمتری در داستان دارند. سه شیء جادویی و قدرتمند در دنیای بازی وجود دارد که از آن با نام Triforce یاد میشود و نقش مهمی در داستان بازی ایفا میکنند. به جز این، باید گفت که موجودات و شکل جهان بازی بسیار خاص و منحصر به فرد است. نژادهای مختلفی که Hyrule زندگی میکنند بسیار متنوع هستند و ظاهری کاملاً منحصر به فرد و ویژه دارند که مختص همین سری است و خیلی از آنها گونهی مشابهی در سایر آثار فانتزی ندارند. به طور کلی سرتاسر سرزمین Hyrule پر از چیزهای زیباست که با طراحی هنری شاهکار سازندگان بازی، آن را تبدیل به یکی بهترین و زیباترین سرزمینهای فانتزی کرده است. بدون شک سری The Legend of Zelda که در چنین محیطی به وقوع میپیوندد و با کمک طراحان زبردست نینتندو، یکی از بهترین بازیهای فانتزی تمام تاریخ بازیهای ویدیویی است.
۱۵٫ The Lord of the Rings & Other Middle Earth Games
سازنده: سازندگان مختلف | ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment، EA و چند ناشر دیگر
سبک گیم پلی: اکشن ادونچر، استراتژی و سبکهای دیگر | نوع فانتزی: High Fantasy
رتبه هفتم لیست به طور کلی به تمامی بازیهای ساخته شده بر اساس سرزمین میانه به خصوص دو بازی Middle Earth: Shadow of Mordor و The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth تعلق دارد. بازیهایی زیادی بر اساس سرزمین میانه ساخته شدهاند که بعضی موفق و بعضی نیز ناموفق بودهاند ولی دو عنوان یاد شده از عناوینی بودند که موفقیت بالایی کسب کردند و توانستند به خوبی از پتانسیل سرزمین میانه استفاده کنند.
سرزمین میانه، دنیایی است که سری هابیت و ارباب حلقهها در آن اتفاق میافتد و در واقع خود قارهای از سرزمینی بزرگ است که به نام آردا (Arda) شناخته میشود. تقریباً همهی چیزهایی که از یک High Fantasy انتظار میرود در سرزمین میانه وجود دارد و به نوعی وقایع کتابهای تالکین، استانداردی برای داستانهای High Fantasy محسوب میشوند. سرزمین میانه انواع اقسام موجودات را دارد، از ارک و الف گرفته تا اژدها و ترول و…. به طور کلی فضایی که تالکین برای داستانهای خود خلق کرده است، آنقدر پر جزییات است که میتوان بارها و بارها داستانهایی فرعی برای آن نوشت و از روی آن فیلم و بازی ساخت و باز هم موضوعات جذابی باقی بماند. تالکین چندین زبان خاص را در این سرزمین خلق کرده است و مثلاً زبان الفی حتی الفبای خاص خود را هم دارد. مثلاً کلمه GAMEFA با الفبای Tengwar به صورت زیر نوشته میشود:
در سری The Battle For Middle Earth به خوبی از پتانسیل داستانی این سری و جنگها و نبردهای حماسی آن برای ساختن یک بازی استراتژی خوب استفاده شد. بازی از پتانسیلهای سرزمین میانه برای ساختن یک عنوان بزرگ استراتژی به خوبی استفاده کرد. یکی از نکات جالب نیز امکان استفاده از سائرون برای نابودی دشمنان بود. به طور کلی این عنوان پتانسیل بالای این سری را در زمینه ساخت بازیهای استراتژی نشان داد.
در طرف دیگر Middle Earth: Shadow of Mordor نشان داد که میتوان به خوبی داستانی جدید در سرزمینهای میانه خلق کرد. داستانی که شخصیت اصلیاش تا به حال در کتابهای تالکین حضور نداشته است ولی با پرداخت خوب وقایع داستان و استفاده از آلمانهای اصلی سری، به خوبی میشود داستانی خوب و درخور تحویل داد که در آن آلمانهای گیم پلی بازی نیز به خوبی قابلیت پیادهسازی داشته باشند. این عنوان فقط بخش کوچکی از سرزمین موردور را که در کنار دروازههای سایه قرار داشت به نمایش میگذاشت و با وجود این که مساحت این بخش به نسبت کل سرزمین میانه بسیار کوچک است ولی بازی دنیایی بسیار بزرگ داشت. مشخص است که اگر عنوانی با کیفیت خوب گیم پلی این عنوان بتواند بخش بزرگتری از سرزمین میانه را به تصویر بکشد با موفقیت بسیار بالایی روبهرو خواهد شد.
علاوه بر این دو بازی، بازیهای دیگری نیز بر اساس این سری ساخته شدهاند. از عناوین MMO گرفته تا بازیهای لگویی. بعضی از این عناوین توانستهاند به موفقیت دست یابند و بعضی نیز خیر ولی به طور کلی بازیهایی که به موفقیت دست یافتهاند جزو بهترین بازیهایی هستند که بر اساس دنیاهای فانتزی ساخته شدهاند و قطعاً سرزمین میانه پتانسیل خیلی بیشتری نیز برای ساخته شدن بازیهای باکیفیتتر دارد.
۱۶٫ The Witcher Series
سازنده: CD Projekt Red | ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment، Bandai Namco و چند ناشر دیگر
سبک گیم پلی: نقشآفرینی | نوع فانتزی: Dark Fantasy
شاید در زمان عرضهی نسخهی اول سری The Witcher، سازندگان لهستانی آن اصلاً فکرش را هم نمیکردند که بازیشان در چند سال آینده به چنین معروفیتی دست یابد و این چنین مورد استقبال قرار بگیرد. این سری در کنار داستانی طولانی که بر اساس رمانهایی به همین نام نوشته اندری ساپکوفسکی (Andrzej Sapkowski) روایت میشود، گیم پلی خوب و غنی در سبک نقشآفرینی ارائه میدهد و همین موضوع باعث موفقیت این عنوان شده است.
دنیای بازی محیطی بسیار بزرگ و پر از شهرها و مکانهای گوناگون است. شخصیت اصلی بازی به نوعی شکارچی هیولا محسوب میشود و از این رو در طول بازی با انواع اقسام هیولاهای عجیب و غریب رو به رو خواهد شد. بازی از نظر تنوع هیولاها و موجودات عجیب و غریب هیچگونه کم و کاستی ندارد و هیولاهای بسیار وحشتناک و عجیب و غریب در سرتاسر داستان بازی وجود دارند. کلیت فضا و داستان بازی نیز بسیار تاریک است. جادو نیز به مانند اکثر بازیهای فانتزی نقشی اساسی در بازی دارد و شخصیت اصلی بازی در استفاده از جادو هم مهارت بالایی دارد. به طور کلی، سری Witcher با ارائه دنیای فانتزی پربار، در چند سال اخیر از جمله معدود بازیهایی بوده است که دنیای فانتزی بسیار پر جزئیاتی را ارائه دادهاند.
۱۷٫ Total War: Warhammer
سازنده: Creative Assembly | ناشر: SEGA
سبک گیم پلی: استراتژی نوبتی / همزمان | نوع فانتزی: High Fantasy
بازیهای ویدیویی زیادی با توجه به فضای سری Warhammer Fantasy و Warhammer 40000 ساخته شدهاند که در این میان سهم Warhammer Fantasy علیرغم پتانسیل بالایش بسیار کمتر بوده است. مخصوصاً گفتیم بازی ویدیویی، چون این دو عنوان اصالتاً بازیهای صفحهای (Tabletop Game) هستند و محبوبیت خود را در این بخش به دست آورده و بعداً وارد دنیای بازیهای ویدیویی شدهاند. در میان عناوین کم Warhammer Fantasy، بدون شک میتوان گفت که Total War: Warhammer بهتر از سایرین از پتانسیل بالای این سری استفاده کرده و عنوانی درخور ارائه داده است. هر چند این سری همچنان پتانسیلهای بالاتری نیز دارد و تنها بخشی از آن مورد استفاده قرار گرفته ولی همین مقدار نیز توانسته است عنوانی با کیفیت به بازیباز ارائه دهد.
جهان سری Warhammer در فضایی روایت میشود که شباهت زیادی به سایر آثار High Fantasy نظیر سرزمین میانه تالکین و همین طور سری وارکرفت دارد. نژادهای مختلفی نظیر انسان، دوآرف، ارک، گابلین، ومپایر و… در آن زندگی میکنند و هر یک سعی دارند که رقیبان خود را شکست داده و بر دیگران مسلط شوند. در این میان گروهی از خدایان تاریک این سرزمین نیز ارتشی مخوف تحت نام سربازان آشوب تشکیل دادهاند که هدفشان نابودی همهی نژادهای دیگر است و سعی دارند سایر موجودات را نیز به فساد خود آلوده کنند. جادو و جادوگری نقش اساسی در روایت داستان این سری دارد و چندین رشته جادوگری مختلف وجود دارد که هر یک روی زمینه خاصی تمرکز کردهاند. علاوه بر چند نژاد ذکر شده نیز تعداد خیلی زیادی موجودات عجیب و غریب دیگر در جهان بازی وجود دارند و از این رو توانایی بالقوه این سری برای روایت داستانهای خوب و هیجانانگیز فانتزی بسیار بالاست. هر چند کلیت موجودات ذکر شده، شبیه سایر آثار High Fantasy است ولی در این میان موجودات مخوف و وحشتناکی نیز وجود دارند که شباهتی به سایر آثار فانتزی ندارند و وجه تمایز این سری محسوب میشوند. در این میان بدون شک Total War: Warhammer استفادهی بسیار مناسبی از فضای این سری کرده است و نشان داده که Warhammer Fantasy نیز میتواند مانند Warhammer 40000 در زمینه بازیهای ویدیویی مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.
نقد و بررسی این بازی در گیمفا را می توانید از لینک زیر مشاهده کنید:
ورود موفق توتال وار به دنیای وارهمر | نقد و بررسی بازی Total War: Warhammer
۱۸٫ Trine Series
سازنده: Frozenbyte | ناشر: Frozenbyte و چند ناشر دیگر
سبک گیم پلی: پلتفرمر، اکشن | نوع فانتزی: Heroic Fantasy (Sword & Sorcery)
سری Trine شاید نسبت به سایر عناوین این لیست معروفیت کمتری داشته باشد ولی از نظر فضای فانتزی عنوان بسیار باکیفیتی است و مخصوصاً دو نسخهی اول آن، خیلی خوب ظاهر شدند. این بازی مخصوصاً به خاطر گرافیک هنری بسیار زیبا و گیم پلی خوبش، از جمله بازیهای موفق مستقل محسوب میشود.
داستان بازی در مورد یک جادوگر، یک جنگجو و یک دزد است که در قسمت اول از روی تصادف و وقایع پیش آمده به هم برخورد میکنند و همزمان با هم شیء افسانهای و باستانی به نام Trine را لمس میکنند. این وسیله قدرتهای جادویی دارد و بعد از وقایع قسمتهای قبل، در عناوین بعدی خودش این سه قهرمان را برای کمک فرا میخواند. داستان بازی از عناصر سنتی بازیهای این چنینی نظیر جادوگری، حضور موجودات بدذات نظیر گابلین ها و… استفاده میکند. شاید بازی خیلی داستان پیچیده و پر از موجودات عجیب و غریب نداشته باشد ولی نحوه ارائه دنیای بازی با گرافیک هنری سحرآمیز بازی، باعث میشود که مجذوب دنیای زیبای بازی بشوید و هر طور که شده تا آخر آن بازی را انجام دهید. آنقدر جنگلهای سحرآمیز بازی زیبا هستند که سعی میکنید هر طور که شده در بازی پیشروی کنید تا بتوانید محیطهای زیبای بازی را بیشتر مشاهده کنید. متأسفانه در نسخه سوم سازندگان با سهبعدی کردن نحوه کنترل بازی و کوتاه کردن بیش از حد آن نتوانستند موفقیت دو نسخه اول را تکرار کنند و هم اکنون سرنوشت این سری در هالهای از ابهام قرار دارد ولی همچنان امیدواریم که این سری به سرنوشت شومی دچار نشود و همچنان نسخههای جدیدی از آن ساخته شوند و باز هم بتوانیم در جنگلهای سحرآمیز بازی به گشت و گذار بپردازیم.
۱۹٫ World of Warcraft & Warcraft Series
سازنده: Blizzard Entertainment | ناشر: Blizzard Entertainment
سبک گیم پلی: استراتژی و نقشآفرینی | نوع فانتزی: High Fantasy
سری بازیهای وارکرفت و نسخه آنلاینش یعنی World of Warcraft بدون شک یکی از موفقترین عناوینی هستند که در دنیایی فانتزی اتفاق میافتد. سری Warcraft عنوانی استراتژی بود که بخش آنلاینش با موفقیتهای زیادی همراه بود و در عین حال قابلیت ساخت ماد برای آن، باعث شد تا نام DOTA بر سر زبانها بیفتد. عنوانی که از یک ماد برای نسخه سوم وارکرفت شروع کرد و بعد خودش تبدیل به یک بازی شد. نسخه نقشآفرینی آن هم که دیگر نیاز به معرفی ندارد. این نسخه هم بعد از سالها همچنان یکی از بزرگترین و پرمخاطبترین بازیهای آنلاین کلان (MMO) محسوب میشود و چند سال قبل بیش از ۱۰ میلیون کاربر فعال داشت.
فضای داستانی و محیط این سری، به طور کامل پر است از موجودات تخیلی و فانتزی مختلف. از ارک و الف گرفته تا اژدها و آندد و کلاً هر موجود فانتزی معروفی که وجود داشته در این بازی حضور دارد. داستانهای آن هم بسیار حماسی و بزرگ هستند و شخصیتهای خیلی زیادی در داستان آن نقش دارند. این بازی پر است از انواع و اقسام جادو و گروههای جادوگری مختلف. نکتهی مهم هم این است که برخلاف خیلی از بازیها که تنها به یکی دو نژاد توجه زیادی میشود، در این بازی بیش از ۱۰ نژاد نقش اساسی ایفا میکنند. وسعت داستان بازی واقعاً بینظیر است و این درحالی است که همهی وقایع داستان هم در نهایت به هم مرتبط شده و بر هم تأثیر میگذارند. فضا و نوع فانتزیاین بازی بدون تردید از جمله عناوینی است که استفادهی خیلی خوب و به جایی از فضای «های فانتزی» کرده است. این استفادهی خوب باعث شده است که این دو سری بازی سود سرشاری برای شرکت بیلزرد به همراه داشته باشد. پتانسیل فضای سری وارکرفت و جهان آن به قدری بالاست که بازی Hearthstone نیز که به طور کلی با تمرکز بر روی شخصیتهای این عنوان و در سبک کارت بازی ساخته شده است، به موفقیتهای عظیمی دست یافت. رسیدن به این سطح از محبوبیت بدون شک مدیون نسخ استراتژی و نقشآفرینی این عنوان است که چنین بستری را فراهم کردهاند. قطعاً هر وقت سخنی از لیست بازیهایی که داستان و فضای فانتزی داشتهاند بیاید، نام سری Warcraft نیز به میان خواهد آمد.
۲۰٫ Warhammer 40000 Series
سازنده: Relic Entertainment و شرکتهای دیگر | ناشر: THQ، SEGA و ناشرهای دیگر
سبک گیم پلی: استراتژی و سبکهای دیگر | نوع فانتزی: Science Fantasy
همان طور که پیش تر نیز در توضیحات مربوط به Total War: Warhammer گفته شد، دو مجموعه Warhammer 40000 و Warhammer Fantasy دو فرنچایز جدا از هم هستند که به جز یک سری شباهت در موجودات حاضر در دو سری نظیر وجود ارک ها و موارد این چنینی، ربط دیگری به هم ندارند. در طول زمان برای سری Warhammer 40000 بازیهای متعددی عرضه شده که بعضیهایشان کیفیت بالایی داشتهاند و بعضی نیز کیفیت خوبی نداشتند. در این میان یکی از بهترینها، سری Warhammer 40000: Dawn of War بوده که در سبک استراتژی همزمان عرضه شده و یکی از عناوین خیلی خوبی محسوب میشود که با توجه به دنیای Warhammer 40000 ساخته شده است.
این سری در زمانی اتفاق میافتد که جنگهای فضایی بسیار رایج است و سیارات بسیار عجیب و غریب و مختلفی در بخشهای گوناگون بازی به چشم میخورند. از سیارات با پوشش گیاهی غنی گرفته تا سیارات آتشفشانی و یا یخ زده. یک سری از موجودات نظیر ارک ها و انسانها شبیه همتایان خود در سری Warhammer Fantasy هستند ولی گونههایی هوشمند از موجودات فضایی هم در بازی وجود دارند که منحصر به این سری هستند. یک سری از موجودات تاریک و جادویی سری Warhammer Fantasy نیز در این عنوان حضور دارند ولی حضور جادو در Warhammer 40000 بسیار کمرنگتر از Warhammer Fantasy است. با این حال، سری Warhammer 40000 با در اختیار داشتن فضایی به مراتب بزرگتر از Warhammer Fantasy و به وقوع پیوستن بازی در میان سیارات مختلف، از نظر داستانی دنیایی به همان اندازه غنی ارائه میکند و بازیهای ساخته شده بر اساس این فرنچایز و مخصوصاً سری Dawn of War، قطعاً باید در لیست بازیهای فانتزی موفق قرار داشته باشند.
قسمت اول این مقاله را می توانید از لینک زیر مشاهده کنید:
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
از بین این همه واقا trine 2 عالییه و shadow of mordor که الان دارم رو x360 بازی میکنم راستی trine 2 واسه x360 هست یا نه ؟ ?:-) بابت مقاله هم ممنون خوب و جالب بود ولی به نظرم جای اودیسه تو د وست خالی بود
من از بین اینا shadow of mordor رو خیلی دوس دارم با ریمن…ایشالا امروزم وارهمر رو میخرم
ویچر چرا تو این لیسته؟یه اشغال نباید جزو برترین ها باشه
همه اینا یه طرف ،بازی هایی که از دنیای تالکین ساخته میشه هم یه طرف.
بهترین ریمن از نظر من ریمن دو شاهکار بود
اشغال؟؟ویچر؟؟
داستان Warcraft رو تالکین شروع کرده نوشتن ولی عمرش قد نداده بلیزاردم از پسر تالکین میخره Warcraft رو و بازیشو میسازه و داستانشو ادامه میده تا الان که wow legion داره میاد :inlove:
what?what?
این حرف یه کل غلطه.تالکین هیچ دخالتی توی وارکرافت نداره و نداشته.دنیای وارکرافت بر گرفته از سرزمین میانه هست.
نمیدونم ولی یادمه یه همچین چیزی شنیدم قبلا
مهم اینه که وارکرفت هم مثل سرزمین میانه بی نظیره 🙂
شما درست میگید تالکین هیچ دخالتی توی وارکرفت نداره ولیاین حرفتون “همه اینا یه طرف ،بازی هایی که از دنیای تالکین ساخته میشه هم یه طرف” رو اصلن قبول ندارم
اگه کتاب سیلماریون و بقیه کتاب های تالکین رو خنوده باشید ( که فکر کنم خوندید) متوجه میشید که قویترین نثر ممکن توی کتاب های فانتزی رو میبینید توی این مورد من شکی ندارم ولی از نظر حماسه ای بودن و پیچیدگی داستان کتاب های ناک واقعن عالین که توی سه گانه نبرد باستانیان ( واکررفت) وسه گانه گناه ( دیابلو) اینو خیلی قشنگ نشون دادن
سه گانه گناه را نخوندم اما سه گانه نبرد باستانیان و یکی دوتا کتاب دیگه از وارکرفت را خوندم.سیلماریلیون و بقیه کتب ترجمه شده تالکین را هم خوندم.
باید بگن قبول ندارم که توی وارکرفت داستان به اندازه lotr داستان حماسی و پرداخت شده هست.
توی نبرد باستانیان،قضیه زیاد یه طرفه هست و تازه به نژاد ها هم درست پرداخت نمیشه و داستان بیشتر شخصی هست تا جهان شمول.اما داستان های تالکین این دو عنصر را با هم و هر کدوم را به موقع خود دارند.
توی نبرد باستانیان گفته میشه الفا یه ملکه دارن که همه براش غش و ضعف میرن.اون طرف هم سارگراس و دوستان اند که اول خیلی خیلی بدند.خیلی خیلی بد. و برای همین تک بعدی اند.و با رستاخیز سارگزس حمله می کنند اینور و اول الفا را له می کنند و دارن پیش میرن تا بلاخره جلوشون گرفته میشه توسط مولفوریون و دوستان.
در کل به نظر من داستان های وارکرافت و دیابلو،عمق داستان های تالکین را ندارند به هیچ وجه.البته دیابلو قضیش فرق داره و چون بد و خوب مطلق مقابل هم اند،با اینکه داستان پیچیدگی نداره،اما بازم خوبه.مثلا مورگوت شخصیت کاملا پرداخت شده ای هست و ادم دلیل رفتار هاش را درک می کنه اما سارگراس فقط بده.حالا چرا بده؟تعلوم نیست و این خواننده را جذب شخصیت نمی کنه
یادش بخیر ۱۰۰ صفحه اول سیلماریلیون انقدر اسما شبیه هم بود ادم قشنگ هنگ می کرد(هنوز بعضیا یادمه.فین گولفین.فین رود.فین گون. فئانور.فینارفین.و…)
شما نبرد باستان رو خوندی ! ولی تو کتاب های بعدی وارکرفت این خبرا نیست خود سارگارس یه زمان یه تایتان خوب بوده که با دیمن ها مبارزه میکرده و اونا رو زندانی میکرده اون پس از کلی جنگیدن به نیرو قدرتمندی بر میخوره بد تر از دیمن ها یعنی void اربابان این نیرو ها موجوداتی باستانی به نام old gods ساخته بودند و در سیاره های مختلفی پخش کردن این موجودان مثل انگل میمونن انقدر اون سیاره رو میمکند تا سیاره رو تسخیر کنند سارگارس دید نه خودش نه دیگر تایتان ها قدر به کشتن این موجودان نیستن پس تصمیم گرفت که تمام دیمن هارو آذاد کنه خودش شد اربابشون و به همه سیاره ها حمله کرد حدفش نابودی تمامی سیاره هاست تا هیچ سیاره تسخیر نشه یکی از این سیاره ها آزراث ماست که درون اون هم ۵ old god وجود داره سارگارث میخواد آزراث رو از بین ببره تا نزاره تسخیر بشه هر سیاره یه تایتان بدنیا نیومده اگه آزراث تسخیر بشه و بدنیا بیاد تمام جهان رو تسخیر میکنه و به نابودی می کشونه .
لیژیون سوزان تا حالا ۲ بار به آزراث حمله مستقیم داشته یکی اون که شما خوندی یکی تو وارکرفت ۳ .
بعد از نابودی زین آزشاری توسط لیژیون سوزان تو همون کتاب که خوندی بعد ۱۰۰۰۰ سال همون ملکه آزشارا و تمام افرادش تبدیل به پری شدن وحالا یکی از یار های یکی از همون ۵ تا old god شده بعد تو زمان حال Warcraft دوتا فکشن horde و alliance با هم مبارزه می کنن که مثلا من وقتی کتابشو می خوندم به هر شخصیت قشنگ پرداخته بودن و من به دو طرف جنگ حق می دادم خوب پس این یه جنگ یه طرفه نیست ۴ طرفه است !
old gods &Azshara
Horde
Alliance
Burning Legion
داستانش خیلی پیچیده تر از این حرفاس با ۳ تا کتاب نبر باستانیان قضاوت نکن !
تازه این چیزایی که من گفتم خیلی خیلی خیلی خیلی خلاصه و ساده شده بود اتفاقات خیلی خیلی زیادی تو این دنبا میفته به راحتی نمیشه توضیح داد !
اکه بازم قبول نداری آیدی تلگرام بده اونجا با هم بچتیم !
نکته جالب دیگه داستان وارکرفت اینه که تو همه اثر هایی که اورک وجود داره موجوداتی خونخوار و زبان نفهم و بد هستند ولی دنیای وارکرفت روی دیگر اورک هارو نشون داده ابتدا داستان جوریه که انگار اورک ها آدم بده هستند ولی بعد قشنگ وقتی توضیح میده میبینی اورک ها چاره ای ندارن و به اندازه بقیه نژاد ها بهشون علاقه مند میشی !
علاوه بر نبرد باستانیان ظهور هورد(اسمش این بود؟ )
و یکی دوتا دیگه را هم خوندم که اسماشون یادم نمیاد.
به هر حال اصلا تک بعدی و ساده نیست داستان وارکرفت
بزرگترین اشتباه شما این بود که وارکرفت رو با نبرد باستانیان شروع کردین نبرد باستانیان یه جورایی بازگشت به زمان حساب میشه و اونایی که اهل کتاب های وارکرفت هستن میدونن که سه گانه رو باید به عنوان کتاب ۱۱ (اگه به ترتیب بخونیم) خوانده بشه توی سه گانه با با کراسوس و رونین شروع میشه درحالی که هیچ پیش زمنیه ای درموردشون نگفته برای همین اصلن پیشنهاد نمیدم کسی کتاب های وارکرفت رو به سه گانه شروع کنه (با اینکه من با سه گانه شروع کردم)
درمورد حماسه ای بودن حرفتون رو قبول ندارم واقعن ظهور ارتاس خیلی کتاب شاخیه حتمن این کتاب رو بخون تا متوجه بشی
یه چیزی که دوستمون @Kiljaedan بش اشاره کردن این بود که وارکرفت یه جنگ چند طرفه هست وتعدادشون خیلی بیشتر از چیزی هست که گفتن برای مثال بگم که گروه تازیانه یا Scourge یه گروهی بودن که لژیون اتش برای نابودی ازراث اونا رو ساخت که بیشتر ان دد بودن ( خیلی چیزا بودن تازه از هر نژادی dk بود) بعدش این گروه یه جوری بلای حون لژیون اتش شد و همین الیانس و هورد که با هم مشکل داشتن با هم به رهبرشون که لیچ کینگ بود حمله میکنن ( البته یه گروهی که رهبرشون تیریون بود که نه هورد بود نه الیانس ، بشون ملحق شدن)
درمورد سه گانه گناه، اینو بگم اصلن پیشنهاد نمیکنم کسی دیابلو رو با سهگانه گناه شروع کنه اگه کتاب های قدیمیتر دیابلو رو خوندی یا بازی دیابلو ۱ و ۲ رو بازی کنی میفهمی پیچیدگی دیابلو خیلی زیاده( من خودم دیابلو۳ رو هنوز بازی نکردم)
این ایدی تلگرام منه اگه میخوای یه پیام برام بفرست @I_Am_Unknown ممنون میشم
دنیای وارکرافت بر گرفته از سرزمین میانه هست. تا حالا همچین چیزی نخونده بودم
etefaghan in harf sehat dare aghaz konandeye Dastan warcraft Tolkein boode ke badesh mimire o blizzard emtiazesh ro mikhare va mide daste shagerd haye tolkein
من با دنیای وارکرفت بزرگ شدم وای چه خاطراتی اولین بازییم Warcraft 2 بود بعد warcraft3 بعد از اون عاشق کتاباش شدم و از اون موقع شروع کردم خوندن داستانش تا wow اومد سال ۲۰۰۴ بود فک کنم با داییم رفتیم رو سرور اصلی بازی کردیم اون موقع ۱۰ سالم بود ! هزینه ماهیانش خیلی زیاد بود برا همین داییم بهم گفت باید گلد(پول داخل wow ) فارم کنیم بعد بدیمش به یه نفری تا هزینه ماهیانه رو برامون پرداخت کنه یادش بخیر من و داییم تو کوه و دشت و جنگل سنگ و آهن والماس جمع می کردیم و باهاشون الماس هایی میساختیم که باعث میشد لباس ها قوی تر بشه بعد اونا رو میفروختیم و به اون یارو میدادیم تا برامون گیم تایم بخره بعد از اون موقع بسته های الحاقی مختلف اومد بازی آسون تر میشد ولی بازم خیلی زیبا بود الان ۱۲ سال از اون موقع گذشته و من و داییم داریم آماده میشیم برای پتچ جدید :inlove: من با این دنیا زندگی کردم بزرگ شدم پیر میشم و با همین بازی هم میمیرم درود بر وارکرفت و بلیزارد کبیر در آخر هم بگم.
For Azeroth 🙂
من کتاباش را خوندم.خیلی خوب بود.تو سه گانه اصلی مولفوریون و دوستان رسما ج.ر خوردند تا لژیون اتش را شکست دادن.
Jewelcrafteri boodin vase khoodetona 😀
Vali franchise warcraft vaghean mahshare :inlove:
For Azeroth
آره تو وانیلا خیلی پیچیده بود بازار کسب ما خیلی زیاد بود همه از ما میخریدن :rotfl:
به ویچر High Fantasy بیشتر میخوره ها ?:-)
مقاله عالی بود :yes: ممنون
همه این بازی ها شاهکار هستن :inlove: هم تو ل.یست قبل هم تو این ل.یست.
تجربشون برای هر گیمری واجبه!
VGA : GTX 970 4 GB
CPU : Intel core i7-4790K 8MB Cache
رم کروشیال Ballistix Sport LT 8GB 2400Mhz CL16 قرمز : RAM
HARD : SSD SATA3 120GB SUMSUNGHAR
لطفا یه مادربورد بگین که این ها رو بکشه : MOTHERBOARD
واسه گیمینگ خوبه؟؟
اینا رو قیمت کردم سه تومن درومد
ببخشید اینجا گفتم :shame: :shame:
بین این سری بازیها فقط ویچر و ریمن رو تجربه کرده بودم و مطمءنا هر دو بازی های خوبیند مخصوصا ویچر که اگه بگیم شاهکار بود بیراه نگفتیم
ولی با این تعریفایی که از dota2 شنیدم (معتاد کننده بودن شدید) فک نکنم هیچوقت طرفش برم
چرا lol تو اینا نیست؟ :pissedoff:
خیلی عالی بود این دو مقاله، خسته نباشید. نود درصد این عناوینو تجربه کردم، همگی شاهکارن
مقاله واقعا عالی بود :yes:
حیف شد که بعضی از این عنواین معرفی شده رو بازی نکردم ..
دیگه خسته شدم به نظرم باید دوباره برگردم به دوران گیمری و از بازی کردن این شاهکارها لذت ببرم. :inlove:
starcraft و wow و Warcraft خیلی عالین تعجب می کردم اگه wow نبود :yes: :yes: :yes: :inlove:
طبق انچه که فانتزی گفته میشه ترین بهتره
من ندیدم جایی بگن بازی اسکایریم و ویچر فانتزی است.
البته همه بازی فانتزی اند
دوست عزیز تصور شما از فانتزی،با معنی اصلی این کلمه تفاوت داره.در دیدگاه شما فانتزی به ریمن میگن و یا مثلا مخلوط ویچر و ریمن.
اما فانتزی در اصل به هر عنوانی میگن که در اون جادو و حیوانات و ماجراهای غیر طبیعی باشه.حالا این فانتزی میتونه سیاه باشه مثل ویچر و میتونه کول و بامزه باشه مثل ریمن و یا ترکیبی از هر دو باشه مثل فاینال فانتزی.
فقط TOTAL WAR وDOTA
اسپم:رفیق من دیروز وین۱۰ نصب کرده اما موقع تنظیم رزولوشن رزولوشن مانیتورشو تو گزینه ها نداره.رزولوشن مانیتور ۱۳۶۶*۷۶۸ اما گزینه ها ۱۲۸۰*۱۰۲۴ و۱۶۰۰*۱۲۰۰ هستن.در ضمن تو بازیام همینطوریه و با این که کارت گرافیکش ۱گیگه تو بازیا میزنه ۴گیگ.هم خود کامپیوتر خیلی کند تر شده هم تو بازیا خیلی افتضاح شده باید چیکارش کنیم؟؟؟
ویندوزها به یک سیستم مورد نیاز نیاز دارن ۲رم می خواد گرافیک رو نمی تونم و سی پی یو فکر کنم core 2
سیستمش اینه رم ۸گیگ CPU i3 4130 و گرافیک GTX 560ti
سیستمت خوبه ولی میگی اهسته شده عوضش کن
کارت گرافیک رو نصب کردی؟
بسیار عالی و زیبا اقای نامجو :-))
به نظرم اگه شرکتی بتونه ارباب حلقه ها با گرافیک و کیفیت خوبی درس کنه فروش خوبی ام کنه ،چندوقت پیش کمپینیرو دیدم که از بازی سازا خاسته بودن این کارو بکنن :-((
درس=درست 😀
خاسته =خواسته 😀
به نظر من دنیای میانه بیشترین پتانسیل رو برای یه شاهکار گیم داره. هرچی فیلم و بازی از این داستان ها بسازن کمه. خیلی امیدوارم که Monolith نسخه بعدی بازی رو شروع کنه.
ریمن هم که یوبیسافت اصن گذاشته کنار. ریمن۳ جز اولین تجربه های گیمینگ من بود. یادش بخیر…
خیلی ممنون آقای نامجو.
نسخه بعدی شدو اف موردور در دست ساخت بودنش خیلی وقته لیک شده.
آها آره یادم نبود. ای جونم! بره واسه یه گوتی دیگه!
مگه نسخه ی اولش گوتی شده بود؟ 😐
گوتی گیم اسپات شد
گوتی مراسم tga مهمه.
منظورت vga بود دیگه؟
Tga= the games award
درسته.ولی همیشه اسمش عوض میشه!!!
۲۰۰۴ – ۲۰۰۸ : vga
۲۰۰۹-۲۰۱۳ : vgx
۲۰۱۴-۲۰۱۵ : tga
این دفعه بازی هاش بهتر بود اقای نامجو دست شما درد نکنه
کی داره الکی منفی می ده
Middle earth shadow of mordor :inlove:
Witcher :inlove:
خدایی هر چی سعی میکنم از این دو تا یه مشکلی در ارم نمیشه فقط باید با ماهیت بازی حال کنی
گرافیک عالی گیمپلی زیبا داستان قوی و طولانی شخصیت پردازی
از elder scroll هم زیاد تعریف میکنن ولی چون بتزدا توش دست داره نمیخرمش کلا با بتزدا مشکل دارم نمیدونم چرا
من ویچر یه مرحله ای که باید یه دود سفید رنگ که رعد و برق میزنه رو تو کشتی شکست بدی گیر کردم شما میدونی چجوری باید ردش کنم؟
درست اطلاعات ندادی ولی فک کنم باید اون مرحله با اون زنه yennefer باشه اسم مرحله باید last wish باشه
باید قابلیت ها تو اپگرید کنی وقتی نزدیک شد بهش با شمشیر نقره ت ضربه بزن و سریع خودتو مخفی کن بعد با تبر کمونت بهش تیر بزن
حتما از معجون هایی که کمک به افزایش خون میشه استفاده کن…..بعد پنج شش بار تموم میشه مرحله
آره دقیقا همونجاست،منتها شیلدو که میگیرم فایده نداره زود میمیره اون yennefer هم که عین ماست واستاده معلوم نیست چه وردی میخونه منه بدبخت همش یا چاقو سمتم پرت میشه یا رعد و برق میخورم…به هرحال مرسی از راهنماییت.
شیلد وقتی اپگرید نیست با یه ضربه از کار میفته اول اوها رو اپگرید کن بعد هم گرالت یه قابلیت داره که زمان رو کند میکنه اونو اپ بکن و ازش استفاده کن دشمنت اسلوموشن ضریه میزنه
Yennefer هم داره دو تا سنگ رو کنار هم نگه میداره که بتونیم. این یارو رو بکشیم
سعی کن جاهای مختلفی قایم بشی یه بار برو توی اتاقک یه بار برو پیش yennefer
ولی من بدون اپگرید شکستش دادم ولی دهنم سر.ویس شد به معنای واقعی فک کنم یه ۴۰ دفعه باختم دو روز سرش بودم چون هیچیم اپگرید نبود معجونم نداشتم
اون جنه رو میگی دیگه راه به خصوصی نداره دشمن نسبتا قوی بود وقتی من رسیدم بهش گرالت آپگریدش خوب بود واسه همین شکست دادنش هم زیاد سخت نبود.
بدن و دست و پا نداره آدم بدونه کی میخواد ضربه بزنه این مبارزه رو یکم سخت میکنه.
آخه من ۶ تا ضربه میزنم فقط ۲ درصد خون جنه کم میشه،دیگه فکر کنم حق با شما باشه تا نیرو هامو آپگرید نکردم نباید برم سراغ اون مرحله مرسی…
مگه می شد جادو ها رو ارتقا داد؟
من فقط تو بخش آپگرید اون قرمز ها(شمشیر) رو ازتقا دادم.هی با خودم میگم چرا انقدر این بازی سخته :rotfl: لول ۴۷ جادو ها لول ۱ :rotfl: :rotfl:
ایدن جادو هارو ارتقا بدی خیلی جالب میشه کلا شکل استفادشون تغییر میکنه.
مثلا برای ساین آتش دستشو به حالت نشونه گیری میاره جلوش بعد از دستش آتیش در میاد یا برای باد یه ضربه میزنه رو زمین کل اطرافش رو باد میبره.
تازه جادوی axill قسمت delusion اش رو آپگرید کنی تو بعضی دیالوگ ها میتونی ازش استفاده کنی مثلا طرف رات نمیده بری توی یه جایی بعدش جادو میکنه یارو مخش از کار میوفته.
یه کاربرد دیگه ی axill اپگرید شده اینه که وسط مبارزه ذهن طرف رو به کنترل خودت میگیری تا دوستاشو بکشه.
یا ساین queen جوری میشه که دور گرالت یه حباب محافظ میاد.
در کل خیلی جالبه از شمشیر و این چیزا بیشتر کاربرد دارن :yes:
به راحتی هر چه تمام تر میشه اون جن رو شکست داد…
روغن Specter رو بمال به شمشیر، از بمب
Dimeritium استفاده کن و بنداز رو جن… تمام…
این بمب رو خیلی ها نمیدونن… بعد از استفاده از این بمب، تا مدتی خیلی راحت میشه نیروش رو کم کرد…
———–
دود سفید رنگ؟؟؟؟؟!!!!!!! داداش ۱۰۰ دفعه تو مرحله ۲ نفری میگن جن!!!
این همون جن هست که سرنوشت گرالت و ینیفر رو برای همیشه به هم پیوند داده… برای همین ینیفر میخواد این پیوند از بین بره تا بفهمه واقعا گرالت رو دوست داره یا به خاطر این پیوند هست… بعد از اینکه شکستش دادی، ازش میخوای که دیگه سرنوشت تون رو بیخیال شه… اونقوت باید تصمیم بگیری که میخوای بمونی با ینیفر یا نه! چون دیگه پیوندی بینتون نیست و تصمیم واقعی هست…
در کل هر انتخابی کنی یه نتیجه بیشتر نداره بعد اینکه مثلا انتخاب کنی رابطه عشقی رو جن بهش پایان بده نگاه میکنن به هم و مثل دو تا گا گول میگن هیچ حس به خصوصی ندارم تو حست عوض شد؟ اگه به دروغم بگی آره حسم عوض شد بازم گرالت در ادامه به اون زن یکه میگه مهم نیست من بازم دوستت دارم که اینجاست که آدم از خودش میپرسه مگه ما مچل شما هستیم آخرشم که باز رسیدیم به خونه اول اصلا چرا این همه مسخره بازی؟
واقعا سیستم نمره دهی مض.خرف شده به شاهکاری مثل shadow of mordor نمره کم میدن متاش میشه ۸۴ به یه بازی خسته کننده نمره بالا میدن چرا چون سازنده ادم معروفیه اونوقت متای اون میشه ۹۱
از قضا شدو اف موردور نمرش در همین حدوده.بازی عالی هست اما مشکلات تکنیکی(مثل screen tearing)زیاد داره و شخصیت های جانبی به اندازه کافی پرداخته نشدند و صد البته pacing بازی اصلا خوب نیست.
مشکلاتی که میگی جوری نیست که متا رو بکنه ۸۴ اون منتقدی که نمره کم داده احتمالا میخواسته حالگیری بکنه وگرنه ویچر هم گرالت سیستم حرکتیش چه پیاده چه سواره خیلی خوب نیست یا مثلا توی بعضی کات سینهای بازی شاهد کاهش کیفیت بافها هستیم ولی اینها چیزایی نیست که البته خیلی از نمره کم بشه ویچر هم در بحث گرافیک یکم لنگ میزنه مثلا بافت درخت ها و گیاهان و علف ها تو ذوق میزنه………
خب ببین مشکلات بازی به اینا ختنم نمیشه.مثلا بازی باس فایت عالی نداره.من انتظار داشتم مثلا همر اف سائرون یه چیز گولاخ باشه.اما دقیقا مثل همون کپتین یوروک ها بود.
تو نیمه دوم هم بازی به شدت راحت میشه.
من که خودم فن شماره یک تالکینم،به این بازی ۸۷ بالاتر نمیدم(با ارفاق ۹۰)
اره از اون بحث که میگی. درست حرفی نیست
ولی یه بازی هست پر مشکل هست اسمشو نمیگم چون فن بوی ها میریزن تو سایت متاش روی xb1 شده ۹۱
فک کنم میدونی کدومو میگم اون بازی شدیدا بعد از ۵ روز خسته کننده میشه و گرافیک بالایی هم نداره ولی چون نویسنده اش معروفه بهش نمره دادن باید عدالت در نمره دهی زعایت بشه
اون بازی که شما می گی،از لحاظ ابعاد و جرییات خیلی بزرگتره از شدو اف موردور و تنوعش هم بیشتره.و برا همین هم باگ زیاد داره.تازه افراد یکسانی که این دو بازی را نقد نکردند که بخوان نمره را با قیاس با هم بدن.
پس فهمیدی کدومو میگم 😀
اسمشو به فارسی مخفف میکنم ……..م.گ.س.و.د.ف.پ
خدا شاهده خسته کننده نبود بعد از یه مدت؟
متال گیر روی وان متاش شد ۹۵ و نه ۹۱ که بالاترین متای غیر ریمستر این نسله.
بازی هم تکراری بود اما بعد از حد اقل ۵۰ ساعت.یه سری المان داشت که باعث شد متاش بالا باشه.بهترین اکشن مخفی کاری دهه اخیره.شبیه ساز جنگی خوبیه و بر خلاف ارما اذیت کننده نیست.متاش هم حقشه .گرافیک تکنیکیش و…. هم چیز های جدیدی برای این نسل داشته(مثل رندریگ معوق و نورپردازی فوتوریالیستیک و… برای اولین باز توی یک بازی اپن ورلد)
شدو اف موردور صرفا یه بازی خوبه.نه بیشتر.اما متال گیر یه سزی ویژگی های منحصر به فرد داره.و همین متاش را کشید بالا.حالا اگه شما به خاطر نام بزرگ سری تهیش کردی و خوشت نیومده،اون یه چیز دیگست.
از قضا همین الان شدو اف موردور را تموم کردم و باید بگم ۸۴-۸۵ بیشتر بهش نمیدم.به چند دلیل:
۱٫این بازی تناقض دقیق با نوشته های تالکین داره.تو بازی نشون داده میشه که سائرون به شکل یه الف درمیاد و کلبریمبور را فریب میده.این غیر ممکنه.جسم سائرون در دوران دوم و زمان سقوط نومه نور غرق شد و ازون پس دیگه هیچ وقت نتونست فرم انسانی/الفی داشته باشه.۱ نمره با ارفاق به خاطر این(چون گاف بزرگیه)
۲٫بازی رسما باس فایت نداشت. اخرین باس بازی،فرست تالون اف … بود که من سرش حتی یه زخم هم بر نداشتم.چون ارک هام کشتنش.
۳٫حلقه ای که تالیون ازش حرف میزنه،هیچ وقت وجود نداشته.برای ساختن حلقه ای که بقیه را کن.ترل کنه،باید رفت به مانت دووم و حلقه را اونجا ساخت اما مانت دووم(کوه هل.ا.ک.ت) الان در حال فورانه و نمیشه حلقه را اونجا ساخت.
ساختن حلقه های دون پایه تر هم به کار تالیون اصلا نمیاد.
و تازه اگه حلقه اصلی را بسازه،باهاش چیزی را نمیتونه کنترل کنه.بقیه حلقه ها زیر یوغ قدرت حلقه سائرون اند(بگذریم از اینکه قدرت ساخت حلقه را از کجا میخواد بیاره)
با این همه از یه چیز خیلی خوشم اومد.اینکه حلقه از انگشت کلبریمبور خود به خود در اومد و رفت توی انگشت سائرون.این یاد اور جمله معرف”حلقه فقط به صا.حب اصلیش وفاداره و بالاخره پیش اون بر میگرده” است.این صا.حب هم سائرونه.
@ps4 fan
البته ویچر به دلیل گستردگی داستان، عناصر RPG و طولانی بودن و البته از همه مهمتر، نقد جنگ و مسئولین جنگ، امتیاز بالایی میگیره…
درست مثل متال گیر…
بازی اگر حرفی برای گفتن داشته باشه ( واقعا بخواد موضوعی رو بیان کنه )، به دلیل استفاده هنر در نقد، چشم خیلی ها رو میگیره عزیز…
این دلایل رو هم ببین…
بازی که شما میگی، داستان واقعیش به شدت جذاب و دارای عناصر حماسی هست… اما خود داستان بازی، واقعا یه تیکه اضافه روی گیمپلی بی نظیرش بود…
یکی از مهمترین دلیل های امتیاز همیشه بالای GTA هم، عناصر نقد شرایط زمان بازی هست…
منظورم از بازی خسته کننده متال گیره واقعا خسته کننده بود
البته نسخه ی x1 متال حساب نیست چون ۱۰ تا نقد داره :))نسخه ی فور حسابه که حدود هفتاد تا نقد داره و بعد از انچارتد دومین متای برتر نسل ۸ هست :))
زلدا هم با ۲۲ تا نقد بهترین بازی تاریخه از لحاظ نمراته.وقتی خود متاکریتیک میگه نمره ۴ تا نقد به بالا قبوله،مشکل دیگه چیه؟خود متاکریتیک هک از لحاظ نمرات نسخه وان فنتوم پین را بهترین سال انتخاب کرد و از لحاظ یوزر اسکور،ویچر ۳ را.
اون زمان بیش از ۳۰ تا سایت وجود نداشت که نمره بده :))ولی الان بیش از ۱۰۰ تا سایت میتونن نمره بدن.انچارتد با بیشترین نقد در تاریخ و بیشترین نمره ی ۱۰ از ۱۰ نسل ۸ رکورد دار متاست در این نسل.تو مقایسه متاها لید پلتفرم و بیشترین نقد اون بازی مهمه
از بین اینا ریمن و ویچر رو بازی کردم ،توتال وار که هنوز حسرتش به دلم مونده wow هم بدک نیست،ولی بقیه بازی ها چیز جالبی درشون ندیدم…
داداش حتما برو middle earth رو بگیر نگیری نصف عمرت بر فناست
اتفاقا اونو یه بار نصب کردم منتها نمیدونم چی شد که یهو از کامپیوتر حذفش کردم،بازیش یه جوریه که هم میشه الف ها و آدما رو برداشت هم میشه دشمناشونو مثل ارک ها…
دست تون درد نکنه مقالتون عالی بود
خیلی از اینا بازی کردم
اون ده تای قبلی کجا اینا کجا
یه دول می کرای ۳ یا ۴ یا یه سری از خدای جنگ از ده تای قبلی می ارزه به کل این ده.
یعنی میگی dmc از ویچر بهتره!!! یا مثلا wow رو با کسلوانیا مقایسه میکنی!!!
Dmc نسبت به ویچر خیلی پایین تره ولی خوب طرفدارای خودشو داره
Wow هم دیگه خیلی دربو داغون شده مالی چند سال پیشه؟
Wow دربو داغون شده؟:|
یکی از شاهکارای تاریخ گیمینگ
دوستانی دارم که از ۲۴ ساعت ۲۳ ساعتشو تو Wow سر میکنن.
خودم عاشق این گیمم.
لطفا در مورد این انحصاری نظر نده شما.
اسمت میگه که کنسول داریو بازیش نکردی (حالا شایدم بازیش کردی)
ولی به این شاهکار نگو دربو داغون.
منظورم این بود که قدیمیه 😐
البته متال گیر در گیم پلی و مخفی کاری به تکامل و بلوغ رسیده بود و به گیم پلی بازی هیچ ایرادی وارد نیس ولی خب به نظر من حس یک متال گیر رو نداشت و نمیدونم چرا برای من مثل نسخه های قبلی نبود
wow هنوز بهترینه تو قدیمی شدی روز لانچ xpac جدید دوباره همه سرور ها پر می شن درود بر بلیزارد
WOW harsal patch jadid va majaraheye jadid ezafe mishe:/
bad shoma migin ghadimie :/
به نظرت DMC و ویچر تو یه ژانر هستن؟؟
با جمله دومت هم بشریت رو داغون کردی.
یه سوال کسی اسید فروش سراغ نداره؟؟
ویچر رو که به زور تا اواخرش رفتم هنوزم حوصله تموم کردنش رو ندارم.
از بازیایی که میتونی واسه خودت ول بگردی تو محیطش زیاد خوشم نمیاد ارزش ماموریت های اصلی رو زیر سوال میبره و دیگه بازی اونقدرا جدی به نظر نمیاد ولی بازیهای خطی این مشکل رو ندارن.
من از همه چی ویچر خوشم اومد به جز همین سردرگمی تو محیط بازی ( اقا حمله نکنید نظر شخصی و اتفاقا ویچر هم عالی بود )
wow Warcraft starcraft شاهکار هستند تو بدت میاد دلیل نمیشه 😐
hala chera esmet Kiljaeden va axet Gul’dan 😀
نمشه اسمو عوض کرد 😐
من با حرفت موافقم :sweat: اقا به ارماگادون خوش امدید :sweat:
ولی بازی های خوبی هم تو لیست هست پس با نصف حرفت موافقم :idk: :struggle: :sidefrown:
آرماگدون :rotfl: :rotfl: :rotfl:
الدر اسکرول و ویچر مال این لیست بسه 😎
من فقط بگم wow بسه.
خخخخخخخخخخ وقتی پای wow وسط میاد خدای جنگ مال من هیچه
فازت چی داداش
ممنونن :-)) عالییییی بود :-)) شاهکار هایی که تو این لیست بود .اکثرا تجربه کرده بودم جز زلدا و ترین 😀 در ضمن بقیه عناوین جز این دو بازی خورده بودم 😀
StarCraft عزیز 😥 :inlove: :-*
__
Artanis
Raynor
Sara Kerrigan
Zeratul
شجاع ترین کسانی هستن که از فرقه و ملت خودشون در برابر شر محافظت کردن.
وقتی که همشون با هم در برابر Amon متحد شدن یکی از بهترین روزهای زندگیم بود.
واقعا یکی از بهترین بازی های سبک استراتژیک همین STARCRAFT است داستانش بی نظیره !
zeratul 😥 😥 😥 😥 😥
یه سوال داشتم ?:-) ?:-) چرا همه نفرات بالا یه دونه دیسلایک خوردن؟؟یعنی کی الکی اومده دیسلایکشون کرده و چرا؟ ?:-) ?:-)
داش تو همه پست ها این اتفاق میفته.
یه بیکار پیدا شده به همه منفی میده!
البته اینو هم در نظر بگیر بعضیا میخوان لایک بدن دستشون میخوره رو دیس لایک 😀
جالبه ori نبود توی لیست؟؟؟؟؟؟؟!!!!دیگه از ori فانتزی تر داریم؟؟؟اصلا از این پس به جای واژه فانتزی باید از کلمه ی ori استفاده کرد!!
به نظرم رتبه اول فانتزی رو باید داد به dlc دوم بازی ویچر یعنی blood and wine لامصب آخر فانتزی بود از لوبیای سحر آمیز و هفت کوتوله گرفته تا خون آشام توش بود خیلی حال کردم
همون بازی که سازنده هاش گفتن از ریمن الهام گرفتن؟ ?:-)
من کاری به الهام و الناز ندارم مهم اینه که خیلی قشنگتر از ریمن بود و کلی جایزه گرفت البته با عرض پوزش
من کاری به قشنگی ندارم
هم متای ریمن بیشتره هم تعداد زیادی جایزه گرفته و بعد از ماریو بهترین پلتفرمره.
با عرض پوزش
چشم ببخشید البته شما عاشق یوبی سافتی کاریش نمیشه کرد 😉
:rotfl: :rotfl: :yes: :yes:
البته لیدل بیگ پلنیت با متای ۹۵ بعد از ماریو بهترین پلتفرمر سکو پازله:))
منظورم ip بود.
۴ متای ۹۰ به بالا داره ریمن.
دو تا ۹۲ و دوتا ۹۰
همینطور یک بازی موبایل با متای ۸۸
نسخه لجند با متای ۹۲ دومین بازی برتر wiiu و دومین پلتفرمر برتر نسله.
قطعا هر دو فرانچایز جزو بزرگ ترین و بهترین ها در سبک خودشون هست و متاهای بالای نود زیادی دارن ولی منظورم از لحاظ بیشترین متا بود
درسته :yes: :yes:
دو تا بازی شاهکار در سبک خودشون. :yes:
سلام دوستان
ببخشید من یه سوالی داشتم
من سه تا بازی just cause 3 و rise of the tomb rider و total war warhammer رو به صورت اشتراکی خویده بودمشون و از هر کدوم یه مقدار زیادی بازی کردم!! بعد یکی دو ماه الان که میخوام وارد بازی بشم ارور میده که برای بار اول باید با استیم آنلاین وارد بشم درحالی که من بار اولم نیست که بازیش میکنم!! برای هر سه تا بازی همین مشکلو دارم. انلاین هم نمیتونم وارد بشم چون اشتراکیه! به نظرتون مشکل چیه؟؟.
رفع اسپم: فقط شماره ی های یازده و پونزده تا هجده رو بازی کردم و واقعا ازشون لذت بردم !! ویچر که دیگه جای خود دارد!!
شما که خودت بدترش کردی 😀 بیخیال بابا چرا اینقدر به منفی و مثبت اهمیت میدین هر کی آدرس سایت رو بزنه میتونه بیاد منفی و مثبت بده دیگه این که دلخوری نداره 😉
اصلا اون موقع که منفیو مثبت نبودن بهتر بود.
حالا اونش به کنار آدم به خودشم میتونه تو سایت مثبت بده(الان همینجور امتحانی به خودم مثبت دادم!!)
برادر اسمت خیلی زیباست
اشک های زمستان :-))
قربانت داداش.
اسم شما هم بسیار خاطره انگیز است 😉
یاد اون ۵ قسمتش میفتم که هرچقدر از اول بازیش کنم بازم تازست برام.
خوشحالم که درک کردی این بازی رو :-* :disdain:
چندان اتفاق جالبی نبود که استدیویی مثل monolith که تو این چند ساله بیشتر تو کار بازی تو سبک ترس بود و اسطوره هایی مثل دو نسخه ی اول fear و condemned رو میداد بیرون بره دنبال ساخت یک بازی مثل shadow of mordor !…البته اون بازی رو هنوز انجام ندادم ولی امیدوارم بازی بعدی این استدیو یک ریبوت از fear باشه و یا ادامه همون سری (که دیگه در اونصورت معلوم نیست چطور بشه) و یا حداقل یک بازی تو سبک همون دو بازی که گفته شد !…
منتظر نسخه ی جدید Dawn of war هم هستیم ! امیدورام Relic خرابکاری نکنه دو نسخه ی قبل که جزو بهترین بازی هایی بودن که تا به حال انجام دادم و همینطور هم بهترین بازی های ساخته شده با داستان و دنیای warhammer 40k !…
وای یاد ریمن به خیر.بهترین پلتفرمر عمرم بود
وای یاد ریمن به خیر.بهترین پلتفرمر عمرم بود
ری من پلتفرمه؟ ?:-)
بله.
پلتفرم با پلتفرمر خیلی فرق داره داداش من.پلتفرمر یه سبکه ولی پلتفرم یه بستر برای اجرای بازیه.اگه چشات رو باز کنی من نوشتم پلتفرمر
فکر کردم احسان نوشته پلتفرمر.پلتفرمر هم هست دیگه.
پلتفرم نیست پلتفرمرِ.
—————
خسته نباشید آقای نامجو مقاله عالی بود :yes:
ممنون از اقای نامجو که با این فاصله کم اماده کردند دو قسمت رو خیلی ممنونم
ویچر :inlove: :inlove:
من کلا توی این نسل بازی ای نکردم که خیلی بهم بچسبه و یا باهاش زندگی کنم نمیدونم شایدم من خیلی سخت پسند شدم فقط ویچر و اساسین کرید یونیتی بود که منو خیلی به خودش جلب کرد تونستنم غیر از بازی کردن و سرگرم کردن باهاشون زندگی کنم ویچر به من یاد که تصمیم گیری خیلی مهمه خیلی البته یکی از بخش هایی بود که از این ابرشاهکار یاد گرفتم
در کل میخواستم بگم هنر سازنده یعنی این که بازی بسازه که فقط شما رو برای مدتی کوتاهی سرگرم نکنه و بعد از اون مدت به فراموشی سپرده شود بلکه بازی بسازه شما رو درگیر خودش کنه و بعد ها هم درباره اش صحبت کنید و فقط صرفا جنبه سرگرم کردن رو نداشته باشه گرچه تعداد این بازی ها کم هست اما انقدر بزرگ هستند که مدت ها درگیرش هستی
داداش شعار نده برو سر اصل مطلب 😀
البته اونجوی هم نبود منظورم اما خوب بعضی بازی هم کارشون از جایزه و گوتی این چیز ها گذشته باهاشون میشه زندگی کرد
البته ویچر خیلی عالی بود در اون شکی نیست
ولی اگر بلاد اند واین یه بازیه کامل بود باز هم گوتی میشد!!
البته وجود گرالت در کنار ین و تریس هم بی تاثیر نیست 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
کامنت سوزناکی بود :laugh:دقیقا من با کامنتت موافقم پارسال فقط ویچر تونست علاوه بر سرگرم کردن من رو به تحسین وادار کنه البته دارک سولز۳ هم خیلی خوب بود امسالم تا اینجا inside کاری کرد که تا یه هفته به فکر فرو برم و استادانه بود بازیش بقیه بازی ها جنبه سرگرمی داشتن فقط
یعنی XCom 2 بد بود؟؟ :reallypissed:
من امسال فقط اکس کام و تمدن ۶ – وای خدایا چه شود امسال …
آخ… تمدن ۶… :inlove:
بهترین بازی تاریخ و بهترین عنوان فانتزی ار پی جی اکشن گرافیککککک داستانننننن و پر افتخار ترین بازیییی جهانننن یعنی دیگه خدتون فهمیدین چیو میگم لازم نیست اسمشو بیارم ارههههههه از همه بازیا ده سرو گردن بالا تره تا چش بعضی ها در بیاد
البته اینکه با اطمینان کامل بگی ویچر بهترین بازیه تاریخه خودش جای بحث داره چون از طرف دیگه بعضیا میتونن بگن GTA V یا منی که از نظرم توتال وار روم ۱ با اینکه برای سال ۲۰۰۴ ساخته شده بهترین بازیه تاریخه،خیلیای دیگه هم the last of us رو بهترین بازی تاریخ میدونن که افتخاراتشم کم نیست در کل فکر میکنم بیشتر به سلیقه افراد و تجربشون از گیم برمیگرده…
دقیقا مثلا من resident evil 4 بهترین بازی تاریخه واسم یا mw2 ولی خب ویچر هم هیچی کم نداشت لامصب توی همه ی زمینه ها خوب بود کم بازی نقش آفرینی پیدا میشه که اینقدر به جزئیات توجه کنه و این سطح از احترام رو به گیمر بذاره
قبول دارم ولی تو بخش fighting میتونست بهتر از اینم عمل کنه به شخصه fighting بازی های یوبی سافت به خصوص شاهزاده ایرانی ۳ و اساسین رو خیلی بیشتر از ویچر میپسندم چون جوری طراحی شدن که بازیکن احساس میکنه انگشتاش مستقیما به بازی متصل شدن،تمام حرکاتشون با دقت فوق العاده ای طراحی و با کوچکترین درصد خطا عمل میکنن مثلا وقتی من تو بازی میخواستم پرشکنم دقیقا احساس میکردم اتزیو کجا قرار فرود بیاد همینطور پرنس…
Wolf Amoug Us
درود بر شما حرفتون درسته
اما بیشتری جایزه تاریخ رو گرفته برای خیلیها بهترین بازی تاریخ هست بازی ای هست اون هایی رو که حتی از ار پی جی بدشون میاد رو علاقه مند کرده به این سبک
اما نظرتون همتون مورد احترامه تجربه های متفاوته
موفق باشید
دوست عزیز Sub_Zero 1375 بخش مبارزه چون ار پی چی هست باز هم خشک در نیامده زیاد خیلی روون بود و تاکتیکی البته روی درجه سختی زیاد بازی کنی
بخش مبارزه میتونست بهتر باشه
ولی دیگه ایرادی نداره ویچر ۳
god of war اینجا خیار دیگه. یا بازی مثل tlou
اینجا گاد اف وار اونجا اینجا همه جا بیا برو بابا گاد اف وار و تلو نه گوتی گرفتن و هر دوشونم از ویچر کم تر جایزه دارن پس لطفا کم حرف مفت بزن فن سونی تعصبی برو بازیتو بکن چش بازی های دیگری نداری
ولی این لیست رو به یاد داشته باشین همیشه:
Warcraft(WoW)+Zelda+Witcher+Shadow of mordor
اینها شاهکارن
زلدا که دیگه حرفی برا گفتن نزاشته
وارکرفت پر افت و خیز بوده ولی همه از جمله استراتژیک بازا عاشقشن
ویچر میتونه دل هر کسی رو آب کنه حتی سنگ!
میدل ارت و داستان های تالکین هم که فوق العادن همیشه
ولی به اینا نیست نامزد های اصلی گوتی Umbrella corps و Homefront هستن 😀
منم ویروسی شدم 😎
فکر کنم شما همه بازی های دنیا رو حداقل یه بار بازی کرده باشی با اینهمه اطلاعات ?:-) ?:-)
نه والا
به عنوان مثال تا الان حتی یه نسخه از متال گیر رو بازی نکردم
یا انچارتد رو بازی نکردم
اخجووووون اسکایریم بزرگ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
واقعا بهترین بازیه باهاش زندگی میکنم.واقعا تاریخ با شکوهی داره قاره تامریل من اونقدر که با علاقه تاریخه این بازیو میخونم به تاریخ دنیای واقعی علاقه ندارم . کتابشم بخونید خیلی قشنگ بود سازنده بازی تاد هاوارد نوشتش :inlove:
just rayaman and witcher
مقالتون عالی بود هردو بخش عالی 😀 😀
از بین بازیا ی این بخش من ریمن رو خیلی دوس دارم (البته لجند رو بازی کردم)
بعد از اون shadow of mordor بازیه باحالیه باس فایت هاش هم کمی شما رو به درد سر میندازه ولی یه چیز خیلی باحال داشت اونم این بود که میتونستی مخ گرگ ها یا هیولا هارو بزنی وبا اونا ارک هارو بکشی :laugh:
و دو بازیه اسطوره ایه دیگه هم کاملا جاشون درست بود (witcher 3 و skyrim)
Reyman فوق العادس واقعا عالیه
بدون شک میشه گفت بین این ۲۰ تا بازی دنیاهای وارکرافت و middle earth برترین دنیاهای فانتزی هستن
هرجا سخن از برترین هاست نام بلیزارد میدرخشد :inlove:
تشکر بابت مقاله
Blizzard تو ایجاد دنیای فانتزی درخشانه
دوستان سرور wow center(سرور ایرانی wow ) که روwow نسخه ی warlords of draenor ران هست پلیر زیاد داره ?:-) سرور خوبیه!? و ارزش داره به خاطرش نسخه warlords of draenor بگیرم?
نه سرور ایرانی میخوای برو wowzone باگ زیاد داره ولی پلیر هاش زیادن سرور wod میخوای برو firestorm
من dota 1 دارم سرور واسه آنلاین میشناسی؟
برو monster-wow اگه wod میخوای
شروع کردم کتاب های ویچر رو هم بخونم. کتاب اخرین ارزو رو خوندم و الان وسطای شمشیر سرنوشت هستم.
اولین کتاب تو این سبکه که دارم انگلیسی میخونم. ولی فکر نمیکردم خوندن به به انگلیسی اینقدر سخت باشه :sweat: 😮 😯
لامصب منو نا امید کرد چون کتاب های نغمه ای از یخ و اتش هم انگار ترجمه اش متوقف شده 😥 و باید شروع کنم اونارو هم به زبان اصلی بخونم.
این مقاله یه غایب اصلی داره بایو شاک 😐 کجاس چرا نیستش؟ از عمد گزاشته نشده !!
Total War: Warhammer