بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا

بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵

امیرحسین دهنوی
۰۹:۰۰ ۱۳۹۴/۰۹/۲۷
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا

دو سال از زمان انتشار کنسول‌های نسل هشتم گذشت و سال ۲۰۱۵ یکی از مهم‌ترین سال‌های دنیای بازی بود؛ دو کنسول اکس باکس‌وان و پلی استیشن ۴ نیز بهترین عملکرد خود را در این سال نشان دادند. حال که به پایان سال ۲۰۱۵ نزدیک می‌شویم، قصد داریم تا بررسی دقیق‌تری بر عملکرد این دو کنسول در سال ۲۰۱۵ داشته باشیم. درمقاله قبلی خود، عملکرد اکس باکس‌وان در سال ۲۰۱۵ را بررسی کردیم. حال، نگاهی دقیق برعملکرد کنسول پلی استیشن ۴ خواهیم داشت. کنسولی با بنیاد قوی، عناوین زیبا و تعدادی نقص که می‌توانید در ادامه مشاهده کنید. با گیمفا همراه باشید.

همچنان قدرتمند‌، حتی قوی‌تر از Steam Machines

در مصاحبه‌ای با گیب نیوول، بنیان‌گذار کمپانی Valve، زمانی که بحث بر قدرت Steam Machines رسید، نیوول به این نکته اشاره کرد که Steam Machines با قیمتی برابر باکنسول‌ها از آن‌ها قوی‌تر است. باید گفت نیوول در این مورد اشتباه می‌کند. ارزان‌ترین مدل Steam Machines صد دلار گران‌تر از کنسول ۳۵۰ دلاری سونی (۳۵۰ دلار براساس قیمت رسمی کنسول است و نه باندلی که به‌راحتی می‌توانید به قیمت ۳۰۰ دلار پیدا کنید!) فروخته می‌شود. در ضمن اولین مدل‌های Steam Machine به‌صورت واضح نشان دادند که نمی‌توانند در مقابل پلی استیشن ۴ ایستادگی کنند. فراموش نکنید بازی‌ها قدرت بیشتری را از کامپیوترهای شخصی نسبت به کنسول‌ها می‌خواهند. The Witcher 3 را درنظر بگیرید. این عنوان ۶ گیگابایت رم می‌خواهد، این بدین معنی است که Steam Machines ما که تنها ۴ گیگابایت رم را داراست، نمی‌تواند یکی از بهترین بازی‌های سال را اجرا کند.

ps4 console bundle 760x428

همچنان قوی‌ترین…

دو سال پیش، وقتی کنسول پلی استیشن ۴ عرضه شد، هدف آن تبدیل شدن به مقرون به صرفه‌ترین و در عین حال قوی‌ترین دستگاه بازی بازار بود. باید گفت که پس از گذشت دوسال، پلی استیشن ۴ همچنان مقرون به صرفه‌ترین و در عین حال قوی‌ترین دستگاه بازی بازار است. داشتن ۸ گیگبایت رم GDDR5 و ۱۷۶ گیگبایت پهنای باند انتقال اطلاعات، بدین معنی است که برای هر تولید کننده سخت‌افزاری رقابت با پلی استیشن ۴ سخت است.

مدل جدید پلی استیشن ۴ ارزان‌تر، ساکت‌تر، کم‌مصرف‌تر و حافظه بیشتری را داراست

در سال ۲۰۱۵ سونی مدل جدیدی از پلی استیشن ۴ را با شماره CUH-1200 تولید کرد. بررسی‌ها نشان داد که این مدل ۳۰W کم‌مصرف‌تر از کنسول قبلی است و همچنین بسیار ساکت‌تر از مدلی که در ابتدا عرضه شده بود. متاسفانه در این مدل جدید صفحه براق کنسول با یک صفحه مات ارزان جایگزین شده است؛ اما عرضه رنگ‌های متفاوت کمک می‌کند. سونی قیمت پلی استیشن ۴ را نیز در تمامی نقاط جهان کاهش داد. از طرف دیگر مدل یک ترابایتی نیز عرضه شد و بررسی‌های جدید خبر از بازشدن هسته هفتم CPU این کنسول را می‌دهد که این به معنای عملکرد فنی بهتر آن است.

بیشترین تعداد بازی در سال ۲۰۱۵

همان‌طور که می‌دانید، سونی بخاطر عدم عرضه عناوین انحصاری عالی خود در شش ماهه دوم سال ۲۰۱۵ به‌شدت مورد انتقاد قرار گرفت. تاخیر Uncharted 4 و عدم عرضه آن در ماه پاییز، درحالی که کنسول رقیب عناوین انحصاری بزرگی چون هیلو ۵، فورزا ۶ و Rise of the Tomb Raider را در لیست خود داشت، باعث ناراحتی طرفداران شد. با وجود تعداد بالای عناوین انحصاری مایکروسافت و خالی بودن دست سونی در ماه‌های پایانی سال، پلی استیشن ۴ دارای بیشترین تعداد بازی‌ در سال ۲۰۱۵ است. بهترین عنوان انحصاری پلی استیشن ۴ یعنی Bloodborne در سال ۲۰۱۵ عرضه شد. Bloodborne توانست نمره کامل را از منتقدین سخت‌گیری چون The Guardian و EDGE دریافت کند.

bloodborne cleric beast boss battle 1024x576

Bloodborne نامزد بهترین بازی سال ۲۰۱۵ نیز بود.

پس از آن نیز عنوان انحصاری Until Dawn وجود دارد که با عرضه سبکی ترسناک و هیجان‌انگیز شما را شگفت زده می‌کند. از نظر عناوین انحصاری، کنسول سونی سال خوبی را پشت سر گذاشت اما جایی که حقیقتا این کنسول می‌درخشد، عناوین انحصاری کنسولی (بدین معنا که در کنسول رقیب وجود ندارد) است و بهترین آن را به جرئت می‌توان عنوان Rocket League معرفی کرد. Rocket League یکی از بهترین تجربه‌های ورزشی و چندنفره سال را عرضه می‌کند و پلی استیشن ۴ تنها کنسولی است (نسخه اکس باکس‌وان در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۶ منتشر می‌شود.) که هم‌اکنون می‌توانید این بازی را برروی آن تجربه کنید.

rocket league

Rocket League

دیگر بازی انحصاری کنسولی قابل ذکر، بازی زیبای SOMA است و البته Everybody’s Gone to the Rapture نیز عالی است. برای کسانی که کنسول پلی اسیتشن ۳ را نداشتند نیز صفی طولانی از عناوین بازسازی شده وجود دارد، Uncharted Collection و Journey تنها تعدادی از عناوین بهبود یافته کنسول پلی استیشن ۳ هستند که برای پلی استیشن ۴ منتشر شدند. در آخر نیز کنسول پلی استیشن ۴ حقیقتا بهشت عناوین مستقل است و عرضه عناوینی چون Axiom Verge ،Race the Sun ،Hatoful Boyfriend ،The Talos Principle مهر تاییدی در توجه سونی به سازندگان مستقل است.

کنترلر پلی استیشن ۴ حقیقتا نیازمند یک ارتقا است

کنترلر DualShock 4 درمقایسه با DualShock 3 یک جهش رو به جلو است اما همچنان مشکلات خود را دارد. هسته مشکلات این کنترلر، عمر باتری آن است که در بهترین حالت تا هفت ساعت یا شاید کمتر دوام بیاورد و به‌می‌توان به صراحت آن را ضعیف دانست. از زمان انتشار سونی رنگ‌بندی‌های مختلفی را برای کنترلر خود عرضه کرده است اما مشکل اساسی آن را حل نکرده است.

dualshock ds1 670x381 constrain

رنگ‌بندی‌های DualShock 4 بسیار متنوع است.

ماجراجویی جذاب شما در دنیای بزرگ ویچر با اعلان شارژ باتری رو به اتمام است خراب می‌شود. باوجود چنین مشکل مهمی در کنترلر، سونی حتی به خود زحمت نداده است تا امکان خاموش کردن تاچ‌پد و لایت‌ کنترلر را به کاربر دهد. به‌نظر نمیاید که سونی به کنترلر خود حالت ذخیره انرژی را اضافه کند و ما امیدواریم که در مدل بعدی از اشتباه خود درس بگیرد.

باتوجه به این مشکلات به‌نظر میاید کنترلرهایی که با باتری ‌AA کار می‌کنند، همانند کنترلر اکس باکس‌وان که با استفاده از باتری‌های شارژی تا ۲۰ ساعت قابل استفاده است، بسیار بهتر از کنترلر سونی عمل می‌کنند.

نمایشگاهی از تجربیات شکست خورده

به‌نظر می‌آید تیم نرم افزاری پلی استیشن با خلاقیت و جسارت خاصی فعالیت می‌کند که در کنسول‌های دیگر یافت نمی‌شود. سونی با فلسفه «چرا که نه؟» سرمایه‌گذاری‌های نرم‌افزاری خود را برروی ویژگی‌های عجیب می‌گذارد و هیچ ترسی از شکست آن‌ها ندارد.

مطمئنا ویژگی‌های وجود داشتند که با محبوبیت و موفقیت روبه‌رو شدند. همانند قابلیت ایست/ادامه که چندماه قبل اضافه شد؛ اما ویژگی‌های بسیاری وجود دارند که با شکست روبه‌رو شدند. برای مثال ویژگی SharePlay که به شما اجازه می‌دهد کنترل بازی را از طریق اینترنت به دوست خود بسپارید، به‌نظر جالب می‌آمد تا اینکه بسیاری از ناشرین این قابلیت را در بازی‌های خود مسدود کردند. از طرف دیگر قابلیت RemotePlay وجود دارد که به شما این امکان را می‌دهد تا بازی پلی استیشن ۴ خود را برروی پلی اسیتشن ویتا استریم کنید. با اینکه این قابلیت از نظر فنی به‌صورت قابل قبولی عمل می‌کند؛ اما افراد بسیار کمی از آن استفاده می‌کنند، چرا که کوچک‌ترین لگ در بازی صدمه بالایی به تجربه شما وارد می‌کند. از طرف دیگر دکمه‌های پلی استیشن ویتا به‌خوبی برای بازی‌های پلی استیشن ۴ تعریف نشدند و باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند.

ps now lead

برای ۴ ساعت تجربه Deus Ex: Human Revolution برروی PS Now باید ۵ دلار بپردازید درحالی که قیمت بازی کامل ۷ دلار است!

در همین‌حال سرویس PS Now که حقیقتا ارزش زمان شما را ندارد، در طی ۱۲ ماه گذشته در گودالی از ویژگی‌های بی‌مصرف فرو می‌رود که به‌نظر نمی‌آید دیگر بتواند از آن خارج شود.

بی‌توجهی به ویژگی‌های درخواستی

طرفداران ویژگی‌های بسیاری را از سونی می‌خواهند تا به پلی اسیتشن ۴ اضافه کند. سری به Reddit بزنید و خودتان ببینید. پس از عرضه به‌روزرسانی شماره ۳٫۰ کنسول پلی استیشن ۴ طرفداران از بی‌توجهی سونی به درخواست‌هایشان بسیار ناراحت شدند و شاید پست احساسی یکی از طرفداران که رای بسیاری را گرفته بود نشان دهنده این ناراحتی است؛ این پست «به‌روزرسانی شماره ۳٫۰ جوکی بیش نیست و سونی باید اینو بشنوه» نام دارد و در ادامه نیز می‌توانید خلاصه‌ای از نوشته‌های آن را مشاهده کنید:

«سونی به‌جای اینکه ویژگی‌های درخواستی طرفداران همانند فولدر‌ها، اعلان دوستان، راهی برای تمیز کردن رابط کاربری، تغییر نام PSN، راهی برای ناشناس شدن و بسیاری دیگر را به طرفداران عرضه کند، ویژگی‌هایی به بخش اجتماعی خود اضافه می‌کند و تبلیغات را به حلق‌مان می‌ریزد.»

screen shot 2015 12 17 at 174309

بلاگ رسمی پلی استیشن برای قابلیت‌های درخواستی طرفداران.

از زمان انتشار پلی استیشن ۴ طرفداران ویژگی‌های درخواستی بسیاری داشتند اما سونی گرفتار عرضه ویژگی‌های آزمایشی و شکست خورده بوده است. درست است که این ویژگی‌ها به‌صورت کاملا رایگان به طرفداران عرضه می‌شد و هدف سونی نیز بهبود تجربه بازی‌بازان بوده است؛ اما جامعه پلی استیشن نیز به مدت دو سال ویژگی‌هایی خواسته است که تجربه پلی اسیتشن را بهتر می‌کند و با بی‌توجهی روبه‌رو شده است. حتی ملت پلی استیشن سایتی با نام betterPSN.com را راه انداختند تا سونی حرف آن‌ها را بهتر ببیند. بعضی از ویژگی‌های درخواستی موجود در سایت بیش از ۱۴۱ هزار رای دارد. از طرف دیگر مایکروسافت با ارائه ویژگی‌هایی مبنی‌بر درخواست‌های طرفداران وضعیت بسیار بهتری دارد.

دیگر اتفاقات تاثیرگذار

  • ثبات بخش آنلاین گرچه نسبت به سال گذشته بهبود یافته است اما همچنان لرزان است.
  • داستان‌های ترسناکی از وضعیت بد خدمات مشتری سونی وجود دارد.
  • Spotify اولین سرویس موسیقی باارزشی است که برروی کنسول‌ها عرضه شده است.
  • تم‌های زیبایی برای سیستم‌عامل پلی استیشن ۴ وجود دارد.
  • پلاستیک ارزانی که برروی آنالوگ‌های کنترلر استفاده شده است، به سادگی ساییده می‌شود.
  • Twitch بالاخره پس از گذشت دو سال برای پلی استیشن نیز عرضه شد اما فقط برای ایالات متحده.
  • سونی سرمایه‌گذاری بسیاری برروی عناوین انحصاری زمانی و انحصاری کنسولی می‌کند که در کنسول رقیب موجود نیست. عناوینی انحصاری زمانی و کنسولی مثل Final Fantasy VII Remake و Shenmue III به‌همراه عنوان‌های مهم دیگری چون No Man’s Sky و محتوای زمانی بازی‌هایی چون Destiny و Call of Duty از این دسته هستند و سونی احتمالا در آینده نیز این کار را خود را ادامه دهد.
  • هنوز نمی‌شود در مورد واقعیت مجازی پلی استیشن نظر داد.
  • دلایل بسیاری کمی برای خرید PS4 Camera وجود دارد.

نتیجه‌گیری

استراتژی سونی در عرضه پلی استیشن ۴ ستودنی است؛ پلی استیشن ۴ دستگاهی است که با رعایت استانداردهای کنسول‌ها و همچنین سطح کیفی و فنی بالای آن در ساخت و تمرکز آن برروی بازی‌ها، تجربه‌ای ناب به بازی‌بازان ارائه می‌کند؛ نتیجه آن عرضه دستگاهی مقرون به صرفه و قدرتمند است که به سادگی می‌توان استفاده کرد. امسال نیز کنسول سونی کاری کرد که گذشتگان به آن بی‌توجهی می‌کردند یعنی ارائه کتابخانه‌ای با بیشترین و بهترین تعداد بازی‌های مستقل و توجه تحسین برانگیز به سازندگان مستقل. این کنسول هنوز هم مشکلاتی دارد که به آن اشاره شد؛ اما اصول آن برپایه‌های محکمی ساخته شده است که خرید آن را ضروری می‌کند.

ps4

مقاله ترجمه‌ای از وب‌سایت معتبر گیم‌اسپات بود.

ایرانیکارت

مطالب مرتبط سایت

تبلیغات

بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا
بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • sameoldgame گفت:

    خیلی ها سیاست مایکروسافت برای استفاده باتری قلمی در کنترلر رو مسخره میکردند ولی حالا در عمل می بینیم که این کار بسیار کارآمد و به نفع گیمر هست.
    مرسی بابت ترجمه مقاله واقعا گیمفا جدیدا خیلی خوب شده. همینطور ادامه بدید

    • برادر من
      اینکه کنترولر ماکروسافت نمی تونه به سونی برسه شکی نیست
      کاربران که با مشکل راحت نبودن کنترل مواجه نیستند
      ان ها فقط حرف از کم بودن زمان باتری می زنند
      خب مگه وقتی دسته در حال شارژ شدن نمی شه بازی کرد ؟
      کنترل ها نیم ساعته شارژ می شند
      اما ماکروسافت بعد از اتمام باتری باید بریم براش باتری بخری و اصلا جالب نیست
      اصلا موبایلتو در نظر بگیر دوست داری موبایلت بعد از هر بار اتمام شارژ براش باتری بخری؟
      به نظرم سونی الانم بهترین دسته رو داره

      • unreal engine گفت:

        باتری شارژی میخری که براش هر بار باتری نخری 😐

      • sameoldgame گفت:

        شارژ دسته تموم میشه و بعدش دسته رو میزنی به شارژ و مجبوری سیخ چسبیده به کنسول و تی وی بشینی 😉
        ببین تعصبی نباش! باید قبول کنی یه سری مشگلات وجود داره. همین شما ها هستید که باعث میشید سونی به فکر هیچ بهبودی نباش

      • X.O.I.T.B گفت:

        یعنی منطقت برای دسته ی بهتر تو حلقم 😐
        وقتی باتری دسته ی وان تموم شه میشه با یه mini usb شارژرت بزنیش به کنسول میشینی بازی میکنی یا حتی میشه بزنیش به پریز برق از هر فاصله ای با کنسول میخوای بازی کنی 😐

      • ALIREZA A.T.A گفت:

        بابا به جای اینکه بیاید نور لایت رو بزارید رو مدیوم بزارید رو dim بیش تر از یه هفته کار میکنه

      • Amir Hiden گفت:

        دسته ماکرو به پای سونی نمیرسه 😐
        خوشدست تر بودن
        (فقط کافیه دکمه های l1 و l2 رو با lb و Lt مقایسه کنید تا تفاوت رو خوشدست بودنشون بفهمید)
        کیفیت ساخت بهتر
        (به کیفیت انالوگ ها و دکمه ها توجه کنید . تو دسته سونی سری ۲۰۱۴ دکمه ها بعد مدتی سفت میشن هر چند این مشکل تو برخی مدلای ۲۰۱۵ هم هست . انالوگ هاش هم که مثل بال پروانه حساسن )
        دسته سونی سه تا خوبی داره . حسگر و چراغ و تاچ پد که البته فقط تاچپدش اونم اندکی تو گیم به کار میاد
        عوضش دسته ماکرو یه لرزاننده تو Rt & Lt داره که بعد استفاده میفهمین تو شوتر ها و ریسینگ ها چقدر لذت بخشه
        کیفیت ساخت بسیار بالا تر

        با خرید یک باطری شارژی به قیمت ۴۰ تومن . و ۳ ساعت شارژ کردن اون ضما ۱۰_۱۵ روز براحتی از دسته بدون درد سر استفاده میکنی
        باطری داخلی اگه خراب بشه یه درد سره
        تند تند تو شارژ زدنشم یه درد سر

      • SEPEHR گفت:

        حالا شما دعواتون سر اینه که کدوم بهتره؟
        کدوم راحت تر شارژ میشه؟
        کدوم هزینه شارژ کردنش کمتره؟
        بابا سر یه دسته هم شما دعوا میکنید.
        رقابت ps4 و xbox one زد روی دست استقلال پرسپولیس.
        بسه دیگه بابا هرکی یه سلیقه اای داره الان من شخصا با ps4 راحت ترم نباید این احساسمو به بقیه تحمیل کنم.

        خخخ خودمونیما اما در کل ps4 راحت تره.

    • reza_mj گفت:

      این کنسول عشق منه.بهترین دوستم.بیشترین ساعت های عمرم رو پای کنسولای سونی گزروندم :inlove:

    • lashkari7979 گفت:

      ولی خدا وکیلی بجز باتری کنترلر ps4 از هر لحاظ بهتره

    • raminxx گفت:

      شما واقعا فکرتون نمیرسه؟ یا همچین مورد کوچکی هم میخواید فن بازی دربیارید؟
      100% باتری خارجی بهتره!
      1- با خرید دو باتری ۴۶۰۰ میلی آمپری شما قطعا تا یک هفته استفاده مداوم نیاز به شارژ ندارید.
      2- با کمی فکر: با خرید ۴ عدد باتری و یک شارژر ۵ تومنی وقتی دو باتری اصلی تموم شدند از دوباتری اضافه بلافاصله استفاده کنید و باتری های خالی شده رو به شارژ بزنید و بدون هیچ تاخیری بی سیم با بازی ادامه دهید. و نیازی نیست سیم عذاب آور رو به دسته وصل کنید. بنده مدتها با ۳۶۰ و الان با دسته x1 روی pc این کارو میکنم و واقعا باتری داخلی پلی۳ و ۴ روی مخ بود و هست.
      اما در مورد حالت کلی دسته. دسته پلی۴ امکانات جالبتری داره مثل اسپیکر و تاچ پد اما بازم برای شوتر اول موس بعد اون دسته های مایکروسافت بهترین انتخاب هستند و دلیل بزرگ اونم اول rt و lt نسبت r2 – l2 و بعد محل قرارگیری انالوگها و سپس دقت بالای اونها بخصوص x1
      کلا دسته های مایکرو برای شوتر بهتر هستند در حلی دستهای سونی برای گیم های اسمش مثل کریتوس یا سبک فایت مثل استریت فایتر یا مورتالکومبت و…

    • mohamadrtb گفت:

      اصلا بزارین اونایی که ‏PS4‏ دارن اظهار نظر کنن
      دوستان ایکس باکسی چرا گرخیدن؟؟

  • ALONE MAN گفت:

    ممنون خیلی عالی بود دستتون دردنکنه آقای دهنوی واقعا نقاط ضعف و قوت به خوبی ذکر شده بود
    سونی همچنان قدرتمند به سوی آینده ای بهتر حرکت میکند

  • تنها دلیل فروش بیشتر ps4 سخت افزار قویترش هست.

  • WarCore گفت:

    Xbox : +5-2=+3
    Playstation :+3-3=0
    +=نکات مثبت کنسول طبق مقاله
    -=نکات منفی کنسول طبق مقاله
    ایکس باکس با داشتن ۵ ویژگی مثبت و ۲نکته منفی
    پلی استیشن با داشتن ۳ویژگی مثبت و ۳نکته منفی
    نتیجه گیری=”امسال” ایکس باکس عملکرد بهتری از پلی استیشن داشته…

  • unreal engine گفت:

    خیلی کنسول خوبیه ولی متاسفانه فروش خوبش باعث شده طرفدار هاش رو به چشم ماشین پول ساز نگاه کنه ریمستر های پی در پی،نادیده گرفتن درخواست کاربران،عرضه بازی های نسل شش به قیمت ۱۵ دلار،دوستان خودتون هم که شاهد بودید دیروز مثلا تخفیفات ویژه زد!، امیدوارم فروش کنسول های رقیب مثل اکس باکس و نینتندو به سونی برسه تا یه کمی به خودش بیاد
    انحصاری های ۲۰۱۵ رو دوست داشتم اما واقعا راضی کننده نبود(به ۲۰۱۶ امید دارم چون اون سال IP های فوق العاده داره)

    • دوست من تا حالا یکی از بازی های سونی رو تجربه کردی ؟
      اصلا تا حالا با ps4 بازی کردی ؟
      چرا داری به این شرکت خوب بازی سازی توحین می کنی؟
      سونی کاربراشو به چشم ماشین پول ساز می بینه یا ماکروسافت که نکرده یه شارژر بزاره تو باندلش و باید جدا بخرید؟
      خیلیم راضی کننده بود تو همین سال بود که کال اف به خانواده ی سونی پیوست و تو همین سال بود که کوجیما هم با سونی یکی شد
      اینا اصلا چیز کمی نیست!

      • unreal engine گفت:

        بله بله ماکروسافت که خیلی به طرفدار هاش به چشم ماشین پول ساز نگاه میکنه مثلا میدونید چرا به اعضای گلد ماهی دوتا بازی رایگان میده؟چون دنبال پوله! میدونید چرا قابلیت بکوارد هیچ هزینه اضافی نداره(نیاز به خرید دوباره نیست هر بازی ای که از قبل داری میتونی مجانی روی اکس وان بازی کنی) و چرا بکوارد رو مجانی در اختیار قرار میده؟بله صد درصد چون دنبال پوله!
        من گفتم خوب بود ولی راضی کننده نبود از نظر شما راضی کننده بود مشکلی نیست شما میتونی بری بازیشون کنی!! هر کسی هم بخواد میتونه انحصاری های ps3 رو با فور مقایسه کنه نیاز به گفتن من نیست
        بازی کوجیما انحصاری زمانیه و استدیو کوجیما مستقله و فرست پارتی نیست که بگیم به سونی پیوسته(بازیش هم که برای پلتفرم ماکروسافت “ویندوز” منتشر میشه)
        درست حدس زدید من تا به حال ps4 از نزدیک ندیدم (جمله تمام فن های سونی که موقع انتقاد من به ذهنشون میاد “ps4 از نزدیک دیدی؟”) منتقد گیم اسپات هم با منطق شما ps4 ندیده

  • KING PS4 گفت:

    کنسول زیبا دوست داشتی قدرتمند :yes: درضمن ریمستری انحصاری سونی احترام به کسانی است که نسل قبل ps3 نداشتند من خودم x360 داشتم بهترین فرصت بود که بتونم انحصاری شاهکار سونی تجربه کنم :yes: :yes: سونی دوست داریم

    • rocksteady گفت:

      “درضمن ریمستری انحصاری سونی احترام به کسانی است که نسل قبل ps3 نداشتند”

      و بی احتر.امی به کسایی که PS3 داشتن!

      • تنها ۲۵ درصد کسانی که PS4 دارن، در نسل قبل PS3 داشتن!

      • کسی شمشیر رو گلوت نزاشته که بخریشون مال کسانی هست که این شاهکار ها رو تجربه نکردن!

        • rocksteady گفت:

          کنسول می خرم بازی های جدید و انحصاری بازی کنم نا مال نسل پیش وگرنه ps3 داشتم پول از سر راه نیاوردم که باز همون بازی ها رو انجام بدم
          با وجود اینکه تا به الان از ۹۰٪‏ انحصاری های ps4 (جدید) لذت بردم ولی باز باید بگم تعدادشون خیلییییی کمه
          با منطق شما هم پیش بریم سونی تا آخر نسل باید ریمستر بده با توجه به تعداد زیاد بازی های انحصاریش تو نسل قبل ( بیشتر از ۱۰۰ تا انحصاری!)

          • الان دیگه تقریبا ۲۰۱۶ شده، امسال بازی هایی مثل دریمز،آنچارتد۴، هورایزن، گرن توریسمو، وایلد و.. میاد، به نظرتون در کنار این همه بازی ۵ تاشون ریمستر باشن بده؟!

          • دوست من
            سونی کلی بازی انحصاری در اینده می زنه
            در ضمن بازی های ولتی پلتفرم هم کم نیستن
            حالا اگه پول داری و همه رو خریدی و الان اینقدر پول داری که فقط بازی های ریمتر سونی رو نخریدی باید بگم خیلی پول داری به ما هم نگاه کن
            منظور اینکه تا الان ps4 کلی بازی داره و شما مجبور به خرید بازی های ریمستر نیستی حالا حطما که نباید انحصاری باشند

            • rocksteady گفت:

              جناب come on…
              داریم در مورد عملکرد سونی تو سال ۲۰۱۵ حرف می زنیم نه سال اینده کاملا واضحه سونی سال بعدی عملکرد بهتری داره ولی تو این مقاله در مورد ۲۰۱۵ نظر می دیم
              جناب مهدی
              مولتی پلتفرم ها که همونطور که اسمش معلومه برای تمام پلتفرم ها منتشر می شه دلیل خرید من انحصاری هستش تو این چند سال infamous, bloodborn, until dawn و… منتشر شده که من بسیار ازشون لذت بردم ولی تعدادش برای من کافی نیست
              بازم می گم بازی انحصاری اولین دلیلی بود که کنسول خریدم و چندان کاری به رابط کاربری و شارژ دستش ندارم چرا که انحصاری ۹۰ درصد از دلیلی هست که من می رم کنسول می خرم و بقیه اون موضوعات از کمترین اهمیت در مقابل انحصاری روبه رو هستن…

            • جناب راکستدی من که گفتم تاخیر در بازی ها باعث شده ۲۰۱۵ تعداد انحصاری های سونی کمتر باشه!برای همین تعداد انحصاری های ریمسترد تو سال ۲۰۱۵ بیشتر از عناوین جدید بود

            • یعنی نیازن الان از انحصاری ها برطرف نشده

            • rocksteady گفت:

              جناب مهدی
              نه خیر نیاز های بنده در این دو سال برطرف نشده
              جناب come on
              شما تو نظرتون حرفی از تاخیر نزدید
              با فرض اینکه حرفی هم زده باشید به هیچ وجه بهانه خوبی نیست بالاخره تعداد انحصاری های درجه یک تو این دو سال خیلی کم بوده ولی سال دیگه وضع فرق داره

          • T_L_O_U گفت:

            ریمستر کردن بازی ها اصلا هم بد نیس
            همونجور که ایکس باکس قابلیت بازی های ایکس باکس ۳۶۰ رو گذاشته.مثلا من اگه تلو رو بازی نمیکردم نصف عمرم به فنا بود.

            • arfy گفت:

              قبل از این که سونیو تو انحصاری بکوبین به یاد بیارین سونی ده یازده تا استدیو فرست پارتی داره هر کدومشون سه یا چارتا بازی بسازن نسلو برده رفته بعد نسل پیش سونی باکلی انحصاری های درجه یک وناب نسل برد رفت قبلا یه خبر جنجالی اومد بود با تیتر سونی ماکروسافت رو تو انحصاری هاش مغلوب کرد با اختلاف صد وخورده امسال خوب عمل نکرد ولی سال بهد که چند هفته بیشتر نیست تا بیاد غوغا به پا میکنه

          • hanna گفت:

            چیرى نمونده که ریمستر بشه. من این رو قبلا هم توضیح دادم، دلیل حجم بالاى ریمسترهاى سونى اینه که نسل قبل تا لحظه آخر مجبور بود براى کنسولش بجنگه. درسته که در نهایت با تعداد کمى رکورد کنسول مایکروسافت رو پشت سر گذاشت (با یک سال عقب ماندگى) اما مجبور بود تا لحظه آخر روى کنسولش سرمایه گذارى کنه. در حالیکه مایکرو فرصت خوبى داشت که بازى هاى نسل بعدش رو آماده بکنه. اشتباه مایکرو کم تجرلگى بخش بازاریابى و بلند پروازى به جاى نگاه واقع بینانه بود. سونى با همین آزمون و خطاهاى فعلى هست که نسل بعد مى تونه کم اشتباه تر ظاهر بشه.

  • من شخصا با عرضه بازی های بازسازی شده مشکلی ندارم و فکر می کنم که دلیل اصلی عرضه کم بازی های انحصاری، تاخیر های فراوونه و دلیل اصلی فروش بیشتر Ps4 هم نسبت به XOne بازی های انحصاری معرفی شده هست
    نقاط ضعفی که من از PS4 دیدم
    1-رابط کاربری بسیار ساده و ضعیف که در حد رابط کاربری PS3 هست!
    2-افت فریم در بعضی بازی ها
    3-ضعف در خدمات برای دارندگان اشتراک پلاس
    4-سرعت پایین PSN

    • ولی شارژ دسته بیشتر از ۷ ساعت میمونه هاااا شدن من یه بار ۸ ساعت با شارژ دسته بازی کردم و تو همون ساعت هشتم اخطار کم بودن شارژ رو داد، یعنی حدودا هشت ساعت و نیم شارژ دسته میمونه

    • شاید روابط کاربری اش ضعیش باشه ولی با ابدیت ای سونی حطما درست می شه وای این افت فریم رو اصلا قبول ندارم همه شاهدن که بازی ها در ps4 با رزلیشن بهتر و فریم ریت بهتر از کنسول ماکروسافت کار می کنه
      این که هر ماه برامون بازی های رایگان و واقعا قشنگ می زاره اصلا اسمش ضعف نیست ولی خوب قبول دارم سونی کمی پی اس انش به دلیل تعمیرات پیش از حد قطع می شه
      سرعت psn هم که معلومه برای نت ایرانه وگرنه از سایر نوقاط کسی به سرعت psn گیر نمی ده من فکر می کنم بشه با سرعت ۵۱۲ این مشکلم حل کرد!

    • assassin گفت:

      منم باهات موافقم این سرعت کم psn منو دیوونه کرده یکی از بزرگترین مشکلات اینه

    • reza_mj گفت:

      مورد ۱ و ۲ رو از کجات دراوردی ناموسا؟؟؟رابط کاربریش که فوق العاده و و زیباست.بررسی اکس باکس در سال۲۰۱۵ رو هم زحمت به خودت بدی و بخونی میفهمی چی میگم.چون درباره منو ها رو رابط چلی استیشن گفته.
      مورد ۲ هم باید بگم که والا پلی استیشن نسبت به اکس باکس افت فریم کمتری داره و من خودم حتی ۱ بار چیزی ندیدم

      • X.O.I.T.B گفت:

        “بررسی اکس باکس در سال۲۰۱۵ رو هم زحمت به خودت بدی و بخونی میفهمی چی میگم.چون درباره منو ها رو رابط چلی استیشن گفته.”
        جهت اطلاع اون چیزی که تو اون پست مثال زده شده طبقه بندی یک دست فروشگاه PS بوده که سرعت بیشتری در دسترسی به فیلم ها و موزیک یا بازی ها داره نسبت به اکس باکس.
        رابط کاربری اکس باکس بر اساس تستی که انجام شد ۵۰% (درست یادم نیست) سریعتر بود نسبت به رابط کاربری PS4.
        “پلی استیشن نسبت به اکس باکس افت فریم کمتری داره”
        میشه لطفا مثال بزنید؟؟
        تنها بازی که افت فریم اکس باکس بیشتر از پی اس بود fallout4 بود که بعد از آپدیت دیگه همچین مشکلی نبود.
        بازی هایی که افت فریم پی اس در اون ها بیشتر بود:
        Evolve
        COD Advanced warfare
        Dying Light
        Far Cry 4
        Witcher 3
        (افت فریم در کات سین ها)Metal gear solid V the Phantom Pain
        و…
        البته اکثر این افت فریم ها با آپدیت حل شده.

      • Tolkien گفت:

        “رابط چلی استیشن گفته.” جان!!!!؟؟!؟چلی استیشن؟؟!!!؟ 😀 😀 :sweat: 😀 😀

    • hanna گفت:

      نمى خواهم بگم همه چى عالیه اما سرعت پى اس ان کم نیست. پهناى باند زیادى مى خواهد که مشکلشه. من با سرعتش مشکلى ندارم،راما خدماتش خوب نیست.

  • همچون پادشاهی روی کنسول ها حکومت میکنه :yes:

  • Sina گفت:

    بهترین کنسول از نظر من پلی استیشن هست و خواهد بود.از لحاظ سخت افزاری فرق زیادی با ایکس باکس نداره و تقریبا در یه سطحن ولی از نظر انحصاری فعلا پلی استیشن برتره.

بررسی عملکرد کنسول PlayStation 4 در سال ۲۰۱۵ - گیمفا