چهارم شهریور، جشن بزرگ بازیسازان ایران برگزار میشود بلوغ صنعت بازیهای رایانهای در ایران
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در نشست خبری پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران گفت: در یک سال گذشته شاهد رشد تعداد بازیهای ساخته شده در ایران بودهایم که این مساله نشان میدهد پس از گذشت بیش از هفت سال صنعت بازیسازی ما به بلوغی رسیده است. به همین دلیل شعار پنجمین دوره از جشنواره بازیهای رایانهای تهران را «بلوغ صنعت بازیهای رایانهای» گذاشتهایم.
نشست خبری پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران مورخ ۲ شهریور ماه در سالن کنفرانس خبری بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، این نشست با حضور مدیر عامل این بنیاد و دبیر پنجمین دوره جشنواره برگزار شد.
حسن کریمیقدوسی مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه امروزه بازیهای رایانهای سودآورترین صنعت سرگرمی در دنیا هستند، گفت: گردش مالی این صنعت در سال به ۸۱ میلیارد دلار رسیده که این مهم نشان میدهد آینده صنعت سرگرمی به بازیهای رایانهای گره خورده است.
کریمیقدوسی به ایفای نقش کشورهای غیرصنعتی در صنعت بازیهای رایانهای اشاره کرد و گفت: کشورهایی مانند فنلاند، لهستان و حتی ترکیه در سالهای اخیر توانستهاند سهمی از این صنعت را در اختیار خود بگیرند. این کشورها با برنامهریزی دقیق، تدوین راهبردهای مشخص و حمایتهای مناسب توانستهاند جایگاه مناسبی برای خود ایجاد کنند.
کریمی قدوسی به تدوین برنامه ملی بازیهای رایانهای در کمیسیون ارتقای محتوای شورای عالی مجازی اشاره کرد و گفت: با تصویب نهایی این برنامه در شورای عالی مجازی مشکلات قانونی صنعت بازیهای رایانهای در کشور رفع یا کمتر خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای ادامه داد: با همه این شرایط در یک سال گذشته شاهد رشد تعداد بازیهای ساخته شده بودهایم که این مساله نشان میدهد پس از گذشت بیش از هفت سال صنعت بازیسازی ما به بلوغی رسیده است که میتواند بدون حمایت بنیاد یا نهاد خاصی پای خودش بایستد و در این بازار نابرابر به حیات خود ادامه دهد. به همین دلیل شعار پنجمین دوره از جشنواره بازیهای رایانهای تهران را «بلوغ صنعت بازیهای رایانهای» گذاشتهایم.
در ادامه این نشست متین ایزدی، دبیر پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران گفت: در راستای بلوغ صنعت تلاش کردیم تا این دوره از جشنواره را نیز به بلوغ برسانیم. یکی از مهمترین حلقههای گمشده صنعت بازی، عدم اتصال آن به بازار بود که در این دوره تلاش کردیم تا این زنجیره ناقص را به کمک جشنواره کامل کنیم.
وی ادامه داد: جهت دستیابی به این هدف، سه کار مهم ارتباط با فروشگاههای دیجیتالی، معرفی بازیها به مخاطبان از تمام کانالهای اطلاعرسانی و تعیین جوایز عملیاتی انجام شد که مکملی برای جوایز نقدی این جشنواره خواهند بود.
ایزدی با اشاره به کاربردی بودن جوایز عملیاتی گفت: فکر میکنیم این جوایز برای بازیسازان مفید و کاربردی خواهد بود. از جمله این جوایز میتوان به بستههای حمایتی طلایی، نقرهای و برنزی تبلیغات و اطلاعرسانی بنیاد، حضور بازیهای برتر در نمایشگاهها و جشنوارههای مرتبط بینالمللی، استفاده رایگان از آزمایشگاه موبایل بنیاد ملی بازیهای رایانهای و بهرهمندی از بنرهای تبلیغاتی فروشگاههای دیجیتال اشاره کرد.
دبیر پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران به نبود حمایتهای ریالی از بازیسازان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: پیشبینی میکردیم تعداد آثار ارسالی نسبت به سال گذشته کاهش یابد که این اتفاق نیفتاد و با افزایش تعداد آثار روبهرو شدیم. ۱۴۹ اثر به این دوره از جشنواره ارسال شد که ۲۰ اثر، بازینامه و ۱۲۹ اثر نیز بازی بودند.
ایزدی به برنامههای کلی اختتامیه اشاره کرد و گفت: ما به اختتامیه این جشنواره به عنوان جشن بزرگ بازیسازان نگاه میکنیم در نتیجه قصد داریم کمی از فضای خشک فاصله گرفته و این مراسم را بیشتر به یک جشن تبدیل کنیم. از جمله برنامههای ویژه این دوره میتوان به معرفی تعدادی بازی برای اولین بار اشاره کرد.
لازم به یادآوری است آیین اختتامیه پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران، روز چهارشنبه مورخ ۴ شهریور ماه راس ساعت ۱۸ در سالن همایشهای برج میلاد برگزار خواهد شد.
پر بحثترینها
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
- Horizon Zero Dawn Remastered در زمان عرضه روی استیم تنها ۲.۵ هزار بازیکن فعال داشته است
- شرکت Sweet Baby نقشی در پروسه ساخت Dragon Age: The Veilguard نداشته است
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
به به آقای نراقی بالاخره یه خبر گزاشتی
همه این حرفا دروغه.من الان بازی ساختم با تیمم یه حمایت کننده تو کشور نیس.حتی سایتای داخلی هم برامون تبلیغ نمیکنن.خبر تمام بازیایی دنیا قرار میگیره به جز بازیای ایرانی چرا چون از ایرانی ها ۳۰۰ الی ۱۸۰ تومن میخوان
درسته که صنعت بازی های رایانه ای ایران به بلوغ رسیده ولی این کسانی که داخل این صنعت کار میکنند به بلوغ جنسی رسیده اند ولی به بلوغ فکری خیر و من برای اینجور ادما متاسفم
حرف سنگین بود دو دیقه تمرکز :dazed: :dazed: 🙄
اخه یه بازی سازم بیاد بخواد یه چیز شاخ درست کنه که باید از هزار تا فیلتر رد شه که…باید به کلی ادم که هیچی از موسیقی فیلم و بازی سر در نمیارن جواب پس بده.این صنعت تو ایران هیچوقت رشد نمیکنه.مثل سینما مثل موسیقی مثل خودرو سازی مثل چیزای دیگه.
موانع خیلی زیادن.ولی عده ی زیادی دوست دارن پیشرفت کنه و دارن براش تلاش میکنن که اگر توکلشون به خدا باشه ۱۰۰% موفق میشن.
اخه چرا تا وقتی که این خبر قدیمی بشه تو بررسی بود؟ :pain: