اساسین چینی | نقد و بررسی بازی Assassin’s Creed Chronicles China
بدون شک نام سری Assassin’ Creed برای هیچ کسی نا آشنا نیست. این سری روز به روز در حال گسترش است و هر سال شاهد عرضه نسخه های مختلفی از این سری هستیم. سال گذشته یک سری عناوین جدید در سبک پلتفرمر برای این سری معرفی شد که با نام Chronicles شناخته می شوند و قرار است سه نسخه داشته باشند. در ادامه به بررسی نسخه اول این سری با نام Chronicles: China می پردازیم…
پیش از شروع مطلب، توضیح کوتاهی در مورد این سری می دهیم. در سری Chronicles، قرار است جدا از خط داستانی اصلی سری، داستان سه اساسین از ملت های چین، هند و روسیه بررسی شود که هر یک از نظر زمانی دوره ی مهم و تقریبا پرآشوبی از تاریخ این ملت ها را بررسی می کند. نسخه China را در ادامه بررسی می کنیم و فعلا در مورد آن توضیح نمی دهیم. در نسخه India، شخصیت اصلی بازی Arbaaz Mir نام دارد و بازی در زمان مبارزه امپراتوری سیک با کمپانی هند شرقی در حدود سال ۱۸۴۱ میلادی جریان دارد. نسخه Russia، پیرامون شخصیتی به نام Nikolai Orelov و در حدود سال ۱۹۱۸ در هنگام به وقوع پیوستن وقایع اکتبر سرخ (Red October) جریان دارد.
اما برسیم به خود عنوان China. شخصیت اصلی بازی Shao Jun نام دارد. او همان کسی است که در انیمیشن Embers، به پیش اتزیو می رود و اندکی پیش او تعلیم می بیند. در واقع، بعد از مرگ امپراتور ژانگده، امپراتوری به نام جیاجینگ بر تخت حکومت می نشیند و این امپراتور، به نوعی بازیچه گروهی به نام هشت ببر و تحت رهبری یک تمپلار به نام ژانگ یانگ قرار می گیرد. این گروه، اساسین ها را از درون دربار تصفیه می کنند و به همین دلیل Shao Jun به همراه استاد خود، ژو جیویوآن، به سمت غرب فرار می کنند تا استاد اساسین بازنشسته یعنی اتزیو، را ببینند. در ونیز، قبل از رسیدن آن ها به ویلای اتزیو، استادِ Shao Jun، ژو جیویوآن، توسط مامورین تمپلار ها کشته می شود و Shao Jun به تنهایی پیش اتزیو می رود.
دو سال بعد و بعد از تعلیم دیدن در نزد اتزیو، Shao Jun به چین باز می گردد تا انتقامِ خود را از کسانی که باعث از هم پاشیدن اساسین ها و انجمن برادری آن ها شدند، بگیرد. البته او در این راه تنها نیست و استاد جدیدش که وانگ یانگمینگ نام دارد نیز او را همراهی می کند و البته او جعبه ی اسرار آمیزی را که اتزیو به او داده است نیز به همراه دارد. بعد از این وقایع سر از دست دادن آن جعبه و بدست آوردن آن و دوباره از دست دادنش پیگیری می شود و در این حین، Shao Jun به دنبال کشتن اعضای گروه هشت ببر و انتقام گرفتن از آن هاست.
داستان بازی هر چند روند تا حدودی قابل پیش بینی را دنبال می کند، اما در هر حال اطلاعات جالبی از اساسین ها در دسترس قرار می دهد و به ویژه با کاغذ هایی که در طول مراحل یافت می شود، اطلاعات ارزنده ای از پیش زمینه داستانی اساسین ها ارائه می دهد. شخصیت پردازی خود Shao Jun به خوبی صورت گرفته است اما اعضای گروه هشت ببر _ به جز رئیس آن ها_ شخصیت پردازی قابل قبولی در طول مراحل ندارند و قبل از آشنایی با ویژگی های شخصیتی آن ها، خیلی زود کشته می شوند.
بیش تر از این به داستان بازی نمی پردازیم. مهم ترین تفاوت این نسخه با دیگر نسخ سری AC، در شکل گیم پلی آن است که از یک عنوان کاملا ۳ بعدی، تبدیل به یک عنوان ۲.۵ بعدی با مکانیک های پلتفرمینگ شده است (۲.۵ بعدی به عناوینی می گویند که شخصیت ها حالتی ۳ بعدی دارند ولی شیوه ی حرکت و… مانند عناوین ۲ بعدی و گهگاه مانند عناوین ۳ بعدی باشد). بازی از مکانیک های مشهور پلتفرمینگ سری، نظیر گرفتن لبه ها، بالارفتن از دیوار و… بهره می برد و در کنار این ها، ویژگی های دیگری نظیر استفاده از طناب برای جا به جایی بین دو محیط و… هم استفاده می کند که خوشبختانه اکثر آن ها بدون نقص پیاده سازی شده اند.
عبور از مراحل بازی به چند شکل قابل انجام است؛ یکی مبارزه کامل با دشمنان و به شکل پر سر و صدا که ابداً کار آسانی نیست و دردسر های زیادی دارد. یکی کشتن دشمنان به شکل مخفیانه و حالت آخر هم عبور از دشمنان بدون شناسایی شدن و کشتن آن ها. براساس شیوه ی انجام هر مرحله به شما امتیازاتی داده می شود و مطمئنا حالت آخر امتیاز بیش تری دارد و بیش تر نشان دهنده ویژگی های یک اساسین واقعی است، البته در سیستم امتیاز دهی بازی یکدست بودن کار های انجام شده نیز مهم است و انجام دادن یک مرحله به شکل های مختلف، امتیازی کمتری نسبت به انجام دادن همان مرحله به صورت کاملا مخفیانه دارد. البته این موضوع به خودی خود باعث کاهش ارزش تکرار مراحل نمی شود و می توان مراحل را چند بار و با هر سه شیوه مختلف انجام داد.
در میان سه شیوه ی گفته شده، شاید سخت ترین پیاده سازی را سیستم مبارزات بازی داشته باشد. این بخش از بازی اصلا شکل روانی ندارد و تا حدودی کند است و چنانچه تعداد دشمنان زیاد شود، نمی شود به راحتی با همه ی آن ها مبارزه کرد. کمی هم انجام حرکات مربوط به آن لااقل از طریق کیبورد و ماوس، دشوار است. البته نمی توان دقیقا گفت که این سیستم یکی از ضعف های بازی است چون شاید برای جلوگیری از انجام مبارزات زیاد به این شکل طراحی شده باشد تا بازیباز را به انجام مخفیانه مرحله تشویق کند اما به هر حال یکی از روش های انجام بازی را تا حدودی دشوار کرده است و باعث می شود که افراد به ندرت ترجیح دهند که از این روش استفاده کنند و به خاطر Assassin’s Creed بودن این عنوان، شاید بهتر بود که نظیر همه ی نسخ این سری، امکان انجام مرحله با سر و صدای فراوان نیز وجود داشته باشد. به علاوه تمرکز روی بخش مخفی کاری را نمی توان به خودی خود، عامل سخت و غیر روان ساختن مبارزات آن دانست و می شد با مبارزات بهتر، مراحل را طوری ساخت که باز هم بازیباز مجبور به عبور مخفیانه از آن ها شود نه این که با بد طراحی کردن مبارزات، به نوعی صورت مسئله را پاک کرد.
از طرف دیگر مکانیک های مخفی کاری بازی به تنهایی پیاده سازی چندان بدی ندارند و در حد نسبتا خوبی قرار دارند. همه ی مراحل با عناصر مختلفی نظیر مخفی گاه ها، مکان های دور از دسترس، مخفی شدن بین مردم و… طوری طراحی شده اند که همه را بتوان به صورت کاملا مخفیانه _چه با کشتن دشمنان و چه بدون آن_ تمام کرد و خوشبختانه اگر بخواهید بازی را مخفیانه تمام کنید، برخلاف نسخ قبلی AC، مجبور به استفاده از تمام وسایل و Gadget ها و امکانات خود خواهید شد و برخلاف نسخ قبلی سری، بسیاری از وسایل بی استفاده باقی نخواهد ماند. در اواسط نیمه ی دوم بازی نیز قابلیت کند کردن زمان به بازی اضافه می شود که هر چند گاهی اوقات استفاده از آن برای عبور سریع و بی سر و صدا از مراحل لازم است اما در کل چندان احساس اجبار برای استفاده از آن نمی کنید و اثر خیلی زیادی در عمق گیم پلی نمی گذارد. این وسایل و قابلیت ها نیز در طول مراحل و با رسیدن به مراحل خاصی در اختیار شما قرار می گیرند. البته بعضی توانایی ها مثل سوت زدن برای جلب حواس نگهبان ها به یک نقطه خاص (مثلا مخفیگاه)، از ابتدای بازی در دسترس هستند ولی همان طور که گفته شد، بعضی دیگر را باید در طول مراحل بدست آورید. این وسایل و قابلیت ها آپگرید هایی نیز دارند و مثلا تعداد آن ها و مواردی نظیر این را افزایش می دهند و این آپگرید ها از طریق بدست آوردن مقدار مشخصی امتیاز در بعضی مراحل و یا تمام کردن مرحله در زمانی خاص بدست می آیند.
سیستم مخفی کاری بازی را می توان تا حدودی الهام گرفته از عنوان Mark of the Ninja دانست و مخفی کردن اجساد دشمنان و… همه شبیه آن عنوان هستند ولی بازی با همه ی این ها، نمی تواند به گستردگی شیوه های اتمام مرحله در آن عنوان برسد و علیرغم سعی و تلاش های فراوان، شکل کلی انجام مرحله تقریبا یک شکل است و در کل فقط همان سه شیوه را می توان گوناگونی بازی دانست و در سایر زمینه های در هر شیوه، تنوع خیلی بالایی وجود ندارد و همه از یک روند کلی پیروی می کنند، در حالی که اگر کمی راه های مخفی و خاص و بعضا جالب برای انجام مراحل به بازی اضافه می شد، مطمئنا با عنوان ارزنده تری رو به رو بودیم.
یکی از ویژگی های مهم دیگر در مراحل این عنوان، ساختار لایه ای آن هاست. به این معنا که هر مرحله از چند لایه طراحی مرحله مختلف ساخته شده است و با استفاده از وسایل مختلف نظیر طناب، چوب و…، امکان جا به جایی بین آن ها وجود دارد. این باعث می شود که به جای یک ساختار خطی، سازندگان بتوانند چند ساختار موازی را در کنار هم ایجاد کنند و کمی دست بازیباز را برای انجام مرحله باز بگذارند. البته از این سیستم در بسیاری از مراحل فقط برای جدا کردن بخش های مختلف مرحله نظیر سکو های مختلف کنار بندر در شهر های بندری استفاده شده است و در معدود مراحلی برای ایجاد شیوه های خاص عبور از یک مکان، می توان از این ساختار استفاده کرد.
در بازی، می توانید به نقشه ای دسترسی داشته باشید که دقیقا مراحل را به همان شکل لایه ای نشان می دهد و می توانید راحت آن را بررسی کنید و بفهمید در هر لایه، چه آیتم های اضافی وجود دارد و اهداف اصلی و فرعی را بر روی نقشه مشخص کنید. نقشه ی بازی، علیرغم شکل سه بعدی خود که می تواند باعث گیج شدن شود، ولی در کل نقشه ی ناکارآمدی نیست و می تواند گاهی اوقات به شما یاری برساند.
اهداف در بازی نیز همانند اکثر بازی ها به دو دسته ی اصلی و فرعی تقسیم می شود. هر دو گروه اهداف هم محدود به مواردی نظیر رسیدن به نقطه ای خاص، کشتن تعداد مشخصی افراد یا یک فرد خاص و یا نجات یک شخص محدود می شود و در معدود جاهایی کمی تنوع به خود می گیرد و کمی چاشنی معما های خاص سبک پلتفرمینگ_البته در سطح محدود_ به آن اضافه می شود. ولی از آن جایی که راه رسیدن به اهداف تا حدودی تنوع دارد و از گرافیک خوبی هم بهره می برد (که بعدا به آن می پردازیم) برای همین شاید حس یک نواخت بودن اهداف کم تر به چشم بیاید. در مورد اهداف فرعی هم صرفا نقش امتیاز دهنده و یا ایجاد آپگرید برای بعضی از وسایل را دارند و خیلی اثر عمیقی در داستان و یا کلیت گیم پلی بازی _نظیر اضافه کردن یک قابلیت جدید به آن_ ندارند.
علاوه بر شکل عادی مراحل، بخش هایی که حالت تعقیب و گریز دارند نیز در بازی وجود دارند که در اکثر این بخش ها، شما باید از یک موج آتش که در حال پخش شدن است، فرار کنید. خوشبختانه با استفاده از مکانیک هایی که در طول این بخش ها به بازی معرفی می شود، می توان خیلی روان و بدون وقفه، این گونه مراحل را طی کرد و این بخش های بازی طراحی خوبی دارند.
همانند همه ی عناوین سری AC، آیتم های جمع کردنی نیز در این عنوان وجود دارند که بعضی از آن ها اطلاعات ارزنده ای در مورد داستان سری در اختیار شما قرار می دهند و از این نظر این آیتم ها می توانند کمی بر ارزش تکرار مراحل بازی بیافزایند. صحبت از تکرار شد، بازی بخش New Game Plus (NG+) نیز دارد که در آن می توانید به همراه همه ی تجهیزاتی و آپگرید هایی که در حالت عادی بدست آورده اید، دوباره بازی را انجام دهید و مطمئنا در این حالت با چالش بیش تری رو به رو خواهید شد. در این بخش، دوباره آپگرید های جدیدی نیز در اختیار شما قرار می گیرد که فقط با بدست آوردن امتیاز خاصی در حالت NG+ امکان دسترسی به آن ها وجود دارد و از این حیث، شاید تا حدودی این بخش ارزش تکرار مجدد را به بازی اضافه کند. البته وجود بخش سخت تر نیز تا حدودی به خودی خود، بخش جدیدی در سری Assassin’s Creed محسوب می شود چون همان طور که می دانید، عناوین این سری چیزی به نام درجه سختی به آن معنی کلی رایج در بازی ها ندارند و وجود بخشی که از درجه سختی بالاتری نسبت به سایر بخش های بازی برخوردار باشد تا حدودی یک نکته مثبت در سری است.
در زمینه هوش مصنوعی دشمنان، نمی توان خیلی مثل عناوین اصلی سری اظهار نظر کرد و گفت مثلا چرا دشمنان در فلان جا متوجه شما نمی شوند و در نقطه ای دیگر می فهمند و چرا در محیط به درستی دنبال شما نمی گردند؛ چون نوع ساختار بازی طوری است که نیاز به هوش مصنوعی به مانند عناوین اصلی سری ندارد و هوش مصنوعی این عنوان، از یک سیستم از پیش برنامه ریزی شده استفاده می کند؛ از این رو، حرکت دشمنان اکثرا به گشت زنی در یک محیط خاص محدود می شود که با قرار گرفتن در محدوده ی دیدشان، به شما مشکوک می شوند و برای بررسی اوضاع، به محل حضور شما می آیند و نمی توان آن را هوشمند به حساب آورد ولی با این حال به دلیل شکل طراحی مرحله بازی که بر پایه همین نکات است، نمی توان این موضوع را به عنوان نکته منفی بر شمرد اما عدم تنوع خیلی زیاد در دشمنان که نهایتا محدود به ۵ یا ۶ نوع می شوند و شبیه بودن سیستم بررسی دشمنان به یگدیگر، یک نکته منفی به شمار می آید.
اما در زمینه گرافیک، مطمئنا با ساختار ۲.۵ بعدی این عنوان، کسی به خاطر گرافیک فنی، این عنوان را تهیه نمی کند ولی به هر حال گرافیک فنی آن، هر چند نیازی به بالا بودن ندارد، اما می توانست کمی بهتر از این باشد و اشیای داخل محیط، کمی پر جزییات تر ظاهر شوند؛ اما از طرف دیگر بدون شک گرافیک هنری این عنوان فوق العاده است. قرار است هر کدام از عناوین سری Chronicles ساختار هنری مخصوص منطقه و تاریخ وقوع بازی را در خود داشته باشند و از این نظر عنوان China واقعا فوق العاده است. بازی پر از منظره های زیبا و چشم نواز است که به سبک نقاشی های چینی کشیده شده اند و فوق العاده هستند. در طول بازی یکی دو بار با آبشاری بلند در دل طبیعت برخورد می کنید که به خوبی با فضای پس زمینه بازی هماهنگ شده است و کاملا حس قرار داشتن در یک محیط چینی را به شما منتقل می کند، به علاوه شیوه بُعد دادن به این نقاشی ها برای حرکت در میان لایه های تصاویر نیز بسیار خوب کار شده است.
موسیقی بازی در حد قابل قبولی قرار دارد و راضی کننده است اما در کل می توانست خیلی بهتر باشد. موسیقی بازی هر چند در طول مراحل شما را راضی نگه می دارد اما اصلا به یادماندنی نیست و برخلاف دیگر عناوین سری AC، به سرعت موسیقی و ساندترک های این نسخه را فراموش خواهید کرد. صداگذاری شخصیت ها نیز در حد متوسط و قابل قبول قرار دارد ولی فوق العاده نیست. در ضمن شنیده می شود که ظاهرا عده ای به تلفظ غیر صحیح چینی بازی توسط شخصیت اصلی ایراد گرفته اند که البته ما به دلیل عدم تخصص کافی در این زمینه اظهار نظر نمی کنیم اما واقعا یکی از ایراد های به جای بازی، عدم وجود صداگذاری کاملا چینی در کنار زبان های مختلف است که برای عنوانی که براساس چین ساخته شده، انتظار وجود زبان چینی کاملا معقولانه است که متاسفانه این بازی از این مورد بی بهره است.
نتیجه گیری نهایی:
بازی Assassin’s Creed Chronicles: China، عنوان بدی نیست اما شاهکار هم نیست. صرفا یک عنوان متوسط رو به بالا است که می تواند راضی کننده باشد. گیم پلی خوبی دارد ولی می توانست بهتر باشد. در زمینه داستان هم از نظر خود داستان غنی است اما شیوه ی پرداخت به آن و شخصیت پردازی شخصیت ها، خیلی عالی نیست. با این وجود بازی گرافیک هنری بسیار خوبی دارد و از این نظر فوق العاده عمل کرده است. در کل اگر طرفدار عناوین سبک اکشن ادونچر پلتفرمر ۲.۵ بعدی و سری Assassin’s Creed هستید، این عنوان می تواند شما را راضی نگه دارد.
پر بحثترینها
- ۱۰ حقیقت تلخ که گیمر ها نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- مورد انتظارترین بازی های سال ۲۰۲۵
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- روابط عاطفی در The Witcher 4 معنای عمیقتری خواهند داشت
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
- کارگردان Silent Hill 2 Remake از علاقه خود به ساخت یک بازی در ژانر وحشت با اقتباس از Lord of the Rings میگوید
- استراتژی ریسکی Xbox که ۱۰ سال آینده آن را تعریف خواهد کرد
- شایعه: Xbox در سال ۲۰۲۵ بازیهایی خواهد داشت که هنوز رونمایی نشدهاند
- فهرست نامزدهای بهترین بازی های سال ۲۰۲۴ گیمفا
نظرات
بازی بدی نیست ولی حیف ubi art
ممنون بابت نقد
مزخرف ترین اساین عمرم بود
خانم شاعو شاگرد اتزیو گند زد به این سری
فقط و فقط اتزیو!
اتفاقا خوب بود 🙂
ولی موندم چرا واسه گوشی ها نیومد 😮
یکی از بهترین گرافیک های هنری که دیدم بعد از :yes: ریمن :yes:
اگه MURAMASA رو میدی اون موقع حتی ریمن رو هم میزاشتی کنار
ORI تو این سبک تا حالا بهترین بوده
خود muramasa با اینکه مال ۱۰ سال پیشه گرافیکش از ori هم سرتره
اقایون اگه بازیش نکردید الکی منفی ندید 🙂
آره حقیقتا muramasa طراحی هنری خوبی داشت…….machinarium هم فوق العاده است….پیشنهاد میکنم امتحانش کن
باو چینیا منبع کنگ فو و هنرای رزمین…یارو بیکار بوده رفته پیش اتزیو!!!…ممنون بابت نقد
اصلا اشتباه نوشتن تو متن !!! این نرفته بوده پیش اتزیو برای تعلیم که باو این رفته بود پیش اتزیو ازش راهنمایی بخواد ببینه چطوری باید به وضع اساسینا تو چین سر و سامون بده. متاسفانه تو همه خبرا نوشتید رفته پیش اتزیو تعلیم ببینه ! احتمالا انیمیشن AC Embers رو ندیدین
بازی خیلی خوبی هست گرافیک خوبی هم داره ولی خیلی در مقایسه با سری بازی های assassin’s creed اصلا قابل مقایسه نیست شاید بهتر بود این بازی را با تبلت یا موبایل بازی کزد (((نظرشخصی من)))
لامصب یوبی سافت این نسخه های جدید رو داره نابود میکنه :reallypissed:
یوبی سافت هم که داره همون سیاست های غلط EA رو دنبال میکنه و مطمئنا در آینده شکست میخوره :no:
حیف اساسین که باید به این روز بیفته
چه سری توپی بود تا قبل اینکه یوبی سافت به چشم یه کیف پول بهش نگاه نمیکرد :reallypissed:
اساسین بعد سه نابود شد
حیف واقعا حیف…
بعد رولوشن نابود شد (نظر شخصی) اما نسخه جدید احیاش می کنه
داش منم با رولیشن حال کردم اما سه به من خیلی چسبید
یعنی حال کردم باهاش
اما بلک فلگ رو هشت درصد بیشتر نتونستم تحمل کنم
خیلی بد بود
داداش بلگ فلک خوب بود ولی دزد دریایی بود اساسین نبود
به شخصه با بلک فلگ حال کردم
بعید می دونم ولی شاید بشه :yes:
هر وقت این حرفو میشنوم یاده اونایی می افتم که میگن نید فور اسپید بعد از موست وانتد نابود شد!!!!
من اصلا قبول ندارم!!!
داش من زیاد سبک ریسینگ بازی نمیکنم
اما نید فور اسپید هیچ موقع تمام نمیشه
خب چه ربطی داشت؟؟؟
نید فور اسپید گفتن نابود شده
اما نید فور اسپید هیچ موقع تمام نمیشه و نابود نمیشه
دقیقا.اما AC رو یوبی داره نابود میکنه.
Ac یه چند وقت استراحت نیاز داره تا دوباره مثل Ac 2 یه نسخه انقلابی بده بیرون
اما یوبی سافت….
من که تحمل استراحت اساسین رو ندارم و هر سال دارم برا اومدنش لحظه شماری میکنم.
امید وارم اگه استرحت کنه بیشتر از یه سال نباشه!!!
به نظر من اساسین ۱ انقلابی تر از همشون بود!!!
در ضمن اساسین نابود شدنی نیس!!
الان یوبی سافت به جای اینکه اینقدر برای پول روی Ac کار کنه بهتره یه پرنس پرشیا جدید بده بیرون
من که دوتا نسخه اخرشو بازی کردم حالم بهم خورد!!!!
خصوصا اخریش همش یه جور بود!!!
یوبی سافتم مغز خر نخورده بیاد سود بیکران اساسین رو ول کنه ریسک ساخت یه سری بازی جدیدو بپذیره!!!!
این همه رو اساسین خرج میکنه داره سودشم میکنه!!
بازی نابود میشه که جای سود برای شرکت ضرر بده!!!
والا اساسین بیشتر از هر بازی برای یوبی سود اوره طبق امار هایی که خودشون دادن!!
مشکل همین سود جوییه! عزیز من AC همین الان هم پیش طرفدار های قدیمی ش نابود شده و اونها که خیلی استقبال میکنند چند سال بیشتر از گیمریشون نگذشته و نمیدونند عناوین اول مثل شماره ۱ و ۲ و bh چه لذتی داشتند pop جزو بهترین بازی ها بود خیلی بهتر از AC و داستان و شخصیت پردازی قابل قبولی داشت چیزی که AC بعد از ایزیو اصلا نتونست عملی کنه در ضمن نید فور اسپید هم نابود شد rivals هم درسته از undercover و امثالهم بهتر بود اما هنوز هم نابود شده هست و فرق EA و Ubisoft اینجا مشخص میشه چون اولا EA یک سال به این عنوان استراحت داد و ۲ از طرفداران نظر سنجی کرد تا خواسته گیمر ها رو برآورده کنه چیزی که یوبی سافت با این عناوین خیلی وقته فراموش کرده!!! و فقط پول خودش رو برآورده میکنه
پرنس فقط نسخه های اولیش قشنگ بود و اخریاش نابود شد!برای همینم تولیدش متوقف شد!
در ضمن هر شرکتی تو دنیا دنبال سود کردنه!!
اگر این سری نابود شده بود دیگه طرفدار نداشت و فروش نمیکرد و در نتیجه سود نمیکرد. این سود نشون دهنده ی اینه که هنوز طرفدار داره!!
نید فور اسپید هم بعد از موست وانتد تا اندرکاور افت کرد ولی بعد از اندر کاور دوباره برگشت و بازی های عالی بیرون داد به طوری که یکی از بهترین نیدفور اسپید ها در اون زمان (هات پرسوییت) رو بیرون داد که ترکوند.
پس دیگه الکی سری بازی هارو نابود شده فرض نکنید !!
شما حالا از یه بازی خوشتون نیومده دلیل نمیشه نابود شده باشه!! 😕
درسته اساسین داره میفروشه اما طرفدارای اصلی بازی دیگه بازیش نمیکنن چون درک کردن این فرانچایز داره برای چی ساخته میشه و هیچ اهمیتی به گیمرا نمیده
طرفدار که اصلی فرعی نداره!!!
واسه شرکت چه اهمنیتی داره که کی داره میخره کی دیگه نمیخره؟؟؟!
من خودم از اولین سری تا اخرین سری طرفدارشم و تمام نسخه هاشو دوست دارم!!
فروش. دلیل. بر داشتن. طرفدار. نمیشه. هایپ. نشنیدی.؟! وقتی با یک بازی. مثل. یونیتی .یا crew .وعد؛ه و.عید. میدند من هم. فکر میکنم این بازی خوبه و میرم می.خرم بعد که .خودم با.زی میکنم میفهمم .بازی باگ داره. و…(برای فهمید.ن رضایت. طرفدار ها. باید به متاکریتک رجوع کرد نه. آمار فروش.) فروش. بالا دلیل .بر محبوبیت .نیست. ۲ نیدفور اسپید نابود. شده. من نگفتم. hot pursuit .بد بود. گفتم rivals بد .بود و انتظارات .رو بر آورده نکرد .و اگر این عنوان خوب بود سازنده م.ریض نیست. از طرفداران عذ.رخواهی بکنه و. از اونها نظر سنجی بکنه.
Rivals نسبت به نسخه هایی مثل هات پرسوییت و موست وانتد یک نواخت بود ولی دلیل نمیشه بازی بدی بوده باشه و بخاطر این دلیل نید فور ایپید نابوده!!! :pain:
EA برای جلوگیری از یک نواخت شدن بازی رفت نظر طرفداراشو پرسید!!
در ضمن نمیشه که همه ی نسخه های جدید اساسین بخاطر هایپ فروش کرده باشن!!
اگه این طور بود یونیتی چند ماه بعد از اومدن فروش نمیکرد به طوری که تو جدول پر فروش های بازی های ماه فروردین قرار گرفت!!
پس الکی فروش بازی رو با هایپ ربط ندید!!
اگه این طور بود مردم دیگه گول هایپو نمیخوردن و نسخه های بعدی بازی رو نمیخریدن!!
حتما بازیش خوب بوده که تا چند مان بعد از انتشار جزو پرفروش ترینها بوده!!!
به حرفی که میزنی فکر کن!!! 😐
من دیگه حرفی ندارم 😐 فقط صفحه استیم و متاکریتک بازی ها رو ببین
نرود میخ آهنی در سنگ!!!
اگه با منطق باشی میخ آهنی تو سنگم فرو میره!!! 😉
اگه با منطق باشی میخ اهنی تو سنگم فرو میره!! 😉
ممنون بابت نقد
به عنوان یه بازی دو بعدی بسیار خوب بود!!!!
به نظر من از مارک اف نینجا قشنگ تر بود.
ولی اول ری من 🙂
بهترینAssassin’s Creedبرادرهود بود حرف نداشت .برم سراغ آرشیوم دوباره تمومش کنم .
میخ آهنی بدون پشتوانه و نیروی قوی هیچی در برابر سنگ نیست
شما با منطق باش دوست عزیز
واقعا یوبی سافت داره سود جویی میکنه
اصلا به نظر طرفداراش اهمیت نمیده ، واقعا هم تو این دو نسخه ی آخر خیلی زیاد نسبت به قبلی هااا افت کرده
واقعا یوبی سافت باید یه فکری بکنه ، اگر همش بخواد برا پول بازی بسازه ، تو آینده ور شکست نشده ، باید خدا رو شکر کرد
خدا وکیلی اگه برن نظر سنجی کنن ، معلوم میشه که یوبی چی کارس ، باید یه تحولی رو بوجود بیاره
که برگرده به عصر طلایی ادزیو و الطایر برگرده
بهترین اسسیز کرید همون نسخه ۲ بود با اون داستان و موسیقی عالی ، درواقع توی برادرهود اتزیو پخته تر شده بود و اون هیجان نسخه ۲ رو نداشت ولی با Revelations دوباره داستان عالی شد چون داستان الطایر هم دوباره اضافه شد و مرگ یوسف و اون موسیقی قشنگ و اتفاقاتی که برای الطایر افتاد دوباره به اون حال و هوای نسخه ۲ رفت تو یه جلد دیگه یعنی همون لذتو داشت. ولی ۲ بهترین بود. ۳ بد نبود حداقل به بدی این عنواین اخر نبود به نظر من مهم ترین چیز تو این عنوان داستان خوبه که این نسخه های اخر داستان خیلی خوبی ندارن در حد نسخه های اول. البته داستان ۳ هم خوب بود ولی یکم از حال و هوای اون اعتقادات اتزیو دور شده بود هرچند کش و قوس های داستانیش مثلا هیثم که پدر کانر بود و یه تمپلار بود خیلی عالی بود. نسخه روگ هم همینطور خوب بود.
این سری تا bh عالی بود اما بعد از اون نه چون نوآوری خاصی نداشت و بعد از رولیشن تبدیل به کلون شدند یوبی سافت بهتر هست روی pop کار کنهac دیگه خیلی تکراری شده(نظر شخصی) این هم تقریبا روند تکراری داشت
دوست عزیزunreal engine بلک فلگ نواوری نداشت شخصیت پردازی عالی ادورارد موسقی عالی گیم پلی که نسبت به قبل خیلی تغییر کرده بود و انصافا عالی کار شده بود شما اگر به این نو اوری نمیگید چی میگید بنده ۴ باز بلک فلگ تموم کردم و به نظر خودم بهترین بازی توی این سری بلک فلگ بود
واقعا گیمفا داره کجا میره ؟
مثلا قرار بود قسمت سوم چند روز مانده تا بتمن رو بزنن الان چند روز گذشته هنوز نزدن…
اون از اون فن بوی ها که پدر سایتو در اوردن اینم از این بی مسیولیتی سایت
قبلا مدرسه و امتحان بود بهونه داشتین الان چی؟
رسیدگس کنید لطفا
کسی میدنه اتزیو آخر انیمیشن به این چیداد اگه تو بازی مشخص میشه بگین برم بازی کنم
بهترین داستان روایی شماره۲ و بهترین گیم پلی برادر هود و بهترین گرافیک یونیتی 😉
همون گرافیک کمر یونیتی رو شکوند :no:
ولی همون گرافیکش رو همه میپرستیدن،حتی شما
آپدیت کن مزش میاد زیره دندونات
نقد خوبی بود ممنون
ولی یه سوال این نقد روی چه پلتفرمی بود
من عاشق این بازی شدم تو این سبکا دوست دارم ممنون بابته نقد
بازیه خوبیه ولی حیف پول که بدی براش
این بازی فقط برای وقتی که مجانیه خوبه
Just Unity=Bugity! :evilgrin:
😀 :yes:
:quiet: آره واقعا :shame:
بس کنید بیچاره یوبی چند تا باگ توی اساسین یونیتی از قلم انداخت
شما ها باگ های witcher 3 رو ببینید چی میگید برا اسب سوت زدم اسب از آسمون قدم زد اومد سمته من از خنده مردم ای کاش فیلم میگرفتم
وای اسیسینس کریدم چینیش امد ….
هر کی تونست جواب بده برای اسیسینس کرید سیندکیت حداقل سیستم مورد نیازش چیه
Recommended:
Gtx 980
8 gb ram
چون سازنده گفته میخواهیم عنوانی بهینه و در خور pc اراعه کنیم پس
رم۴ یا ۶
gtx 660 یا ۷۷۰
core i 5 یا i3
تو هم خوشی واقعا 😐
خودشون گفتن بهینه تر میسازن
اصلا اساسین جالبی نبود و ۷ حقش نبود به نظر من باید پایین ۷ میگرفت این زیادشه!!!!
اصلا از این عنوانش خوشم نیومد!! اسیس باید یه گرافیکی داشته باشه آدم هز کنه!!!!!! گیم پلیش اکشن مخفی کاری توش زیاد باشه!!! این چیه آخه؟!؟!؟ آدم یاده Rayman Legends میوفته!!!!
به هر حال ممنون بابت نقد…
ولی بازم میگرم این سری آبروی هرچی اساسینه برد!!!!!!! :no: :no: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :smug: :smug: :smug:
این بیشتر به درد موبایل میخورد
اولش یه خسته نباشید میگم به کادر زحمتکش تحریریه سایت واسه نقد این بازی
دوما یه سوال داشتم از این عزیزان تحریریه:
به نظرتون واسه نقد این بازی یه مقدار زود نیست؟
میذاشتین یه دو سه ماه دیگه نقدش میکردین! بهتر نبود به نظرتون؟
ممنون بابت نقد. بنظرم بازی قشنگی بود. طراحی هنریو داستان قشنگی داشت ولی مبارزه های رودرروی مضخرفی داشت. در کل ارزش یکبار بازی رو داره.
این بازی رو هنوز تهیه نکردم….. ولی توی لیست تابستون قرار دادم….چون الان سرگرم ori هستم :yes: :yes:
روند یکسال یه بازی کم کم داره تبدیل میشه به دو بازی
:-X
اساسین هم اساسین های قدیم! باسه ی خودشون مقام و منزلتی بین گیمر ها داشتن! بعد از ۳ دیگه با هیچ سری دیگه ای حال نکردم!!!
این سریای جدید که دیگه کلا معلوم نیست چی به چیه.فقط یه شهر می زاره یه آدم می زاره می گه برو بکش.بنظرم اسم بازیو عوض کنه خیلی عالی می شه.assassins باید برگرده به زمان های قدیم نه اینکه هی جلو بیاد.
این سریای جدید که دیگه کلا معلوم نیست چی به چیه.فقط یه شهر می زاره یه آدم می زاره می گه برو بکش.بنظرم اسم بازیو عوض کنه خیلی عالی می شه.assassins باید برگرده به زمان های قدیم نه اینکه هی جلو بیاد. :silly:
الان همینطوری جلو میاد از نظر تاریخی میخوره به جنگ جهانی و جنگ ویتنام و داعش و بعد مثل کالاف میره جنگ های آینده!
بعد یه مدت میبینی اساسین میره آینده با لباس های پیشرفته و…
چه اساسینی بود….
بازی بدی نبود.
اسپم:ببخشید من می خواستم cd key بخرم بعد ای cd key ها نسخه ای متفاوتی داره (RU و Eu و یاPremium )هستش اینا یعنی چی کدوم خوبه.اگه کسی می دونه لطف کنه توضح بده ممنون می شم.
نقد خوبی بود ممنون :yes:
از کجا میدونید این یوبی فقط بلده حرف بزنه کجاست مرد عمل این بازی اساسین یونیتی که یوبی این همه وعده داده بود چی شد که قرار بود بهترین بازی ۲۰۱۴ بشه نه تنها نشد بلکه بدترین بازی ۲۰۱۴ شد یه چیز دیگه هم است این که توقع گیمر ها هم رفته بالا به نظر من اگه ریمستر شماره ۲ رو بده خیلی عالی است
شمایی که میگی بدترین بازی ۲۰۱۴ یونیتی بود بخون
کیفیت بصری و نور پردازی عالی
بکار گرفتن انتی الایزینگ txaa
گیم پلی زیبا
هوش مصنوعی عالی دشمنان و کلا npc ها بجز برخی مواقع
اپدیت کن ببین چی میشه
این را که میبینم میبینم برا اندروید میزدن بیشتر باحال میشد
لامصب گرافیکو ببین :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
شوخی کردم گرافیکشم خوبه منظورم گرافیکش نسبت به سری های قبله البته اونم بخاطر معماری چین هست یکم گرافیکش به pop 4 میزنه
اصن اساسین نمیشد حسابش کرد
عین یه مینی گیم بود در برابر بقیه قسمت ها
به نظر من اگه داستان Ezio رو ادامه میداد بهتر بود
مثلا به جای اینکه Ezio دختر دار میشد . پسر دار میشد
و به اون اموزش میداد و اونو جانشین خودش میکرد
اینطوری هم ادامه نسل Ezio ه و هم داستان جالب تر میشد
نه اینکه بیاد یهو اساسین روم و لندن سر از چین در بیاره
عجب! 😕
ممنون از تحلیل