استادان اولین جشنواره بازی های مستقل تهران مشخص شدند
دبیرخانه اولین جشنواره بازیهای مستقل تهران اعلام کرد: استادان این جشنواره برای سخنرانی و برگزاری کارگاههای تخصصی بازی مشخص شدند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، منتخب استادان ایرانی در حوزههای مختلف مرتبط با بازی رایانهای در جشنواره بازیهای مستقل برای علاقهمندان سخنرانی و کارگاه برگزارمیکنند.
بر این اساس، دبیرخانه اولین جشنواره بازی های مستقل تهران اسامی استادان در حوزههای مختلف مرتبط با بازی را اعلام کرد و همچنین برنامه نهایی کارگاهها و عنوان سخنرانی هر کدام از اساتید در روز آینده اعلام خواهد شد.
علاقهمندان برای شرکت در این کارگاهها می توانند پس از اعلام برنامه از ناحیه کاربری، سخنرانیها و کلاسهای مورد علاقه خود را انتخاب کنند.
“امیرحسین فصیحی”،”فرزام ملک آرا”،”محمد مهدی بهفر”،”امیرحسین عرفانی”،”حسین حسینیان”،”آیدین ذوالقدر”،”هادی اسکندری”،”متین ایزدی”،”سید طه رسولی”،”حسین عزیزی”و”امیراتابک محمدی” از اساتید و سخنرانان در اولین جشنواره بازی های مستقل تهران هستند.
یادآور میشود نخستین جشنواره بازیهای مستقل تهران ۲۷ بهمن تا اول اسفند برگزار میشود.
پر بحثترینها
- ۱۰ حقیقت تلخ که گیمر ها نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- مورد انتظارترین بازی های سال ۲۰۲۵
- روابط عاطفی در The Witcher 4 معنای عمیقتری خواهند داشت
- استراتژی ریسکی Xbox که ۱۰ سال آینده آن را تعریف خواهد کرد
- کارگردان Silent Hill 2 Remake از علاقه خود به ساخت یک بازی در ژانر وحشت با اقتباس از Lord of the Rings میگوید
- Indiana Jones and the Great Circle بهترین بازی سال Gamescom از دید مخاطبین شد
- شایعه: Xbox در سال ۲۰۲۵ بازیهایی خواهد داشت که هنوز رونمایی نشدهاند
- بنیانگذار ناتی داگ دلیل فروش استودیو به سونی را توضیح میدهد
- ۱۰ بازی ناامیدکننده سال ۲۰۲۴
- چرا GTA IV بهترین ساخته راکستار است؟
نظرات
شرمنده اسپم میدم :sweat: :sweat: ولی گیمفا جون هرکی دوس میداری این تم ماریو قارچی رو روسایتد برداری خیلی خوب میشه :blush:
خوبه که 😀
با این کارها صنعت گیم پیش رفت نمی کنه ما باید از روی ژاپن الگو برداری کنیم که از همون اول شروع به ایجاد برندهایی چون capcom-square enix-nintendo-sony computer entertainment inv-konami ,…
باید از ژاپنی ها یاد بگیریم که چجوری با سرمایه گذاری و فراوان و مدیرت درست و عالی چطور خودشو رو به این پیش رفت رسوندن
ژاپن مهد گیم هست چون واقعا خیلی فعال هست
برای پیش رفت گیم این کارگاه هیچ معنی نداره با این کارها ایران هیچ وقت تو این صنعت پیش رفت نمی کنه
من به عنوان یه ایرانی نظرم رو گفتم و قصد توهینی هم نداشتم ولی این کاره بی فایده هست اول باید فکر اقتصادی کرد پله به پله نه این که راه هزار ساله رو یه شبه می خواهیم بریم
عزیز پول نیست . هم چنین وضعیت ما از خیلی جهات با ژاپن متفاوته
این کارگاهم مفیده . چرا مفید نیس ؟ حداقل یه عده بازیساز خلاق شاید سر از این کارگاه درآرن . بیشتر تشویق بشن علمشونم بیشتر بشه
جناب عزیز کی گفته پول نیست کافیه بری یه نگاه بندازی ببینی چجوری اونا پیش رفت کردن که افرادی مثل کوجیما – میکامی دارن
من منظورم این نبود که کارگاه بده منظور من این بود ما باید از پایه شروع کنیم همه چیز به این نیسته که ادم ها خلاق جمع بشه پس سرمایه و مدیریت چیه
ما هنوز نتونستیم که بازی ساده واسه پلتفورم mega drive یا ps one بزنیم اصل گیم اینه که اول واسه کنسول بازی زده شه بعد واسه pc
بعد یه چیز یعنی چی که ما تفاوت داریم تا کی می خواهیم خودمون عقب بکشیم
اصل کشوری که پیش رفت می کنه اول مدیریت بعد سرمایه گذاری
خوب خوده شماهم میگی دیگه . میگی پس سرمایه چی؟
سرمایه نیس .
بله ما متفاوتیم چون سرگرمی رو واسه سرگرم شدن نمیخوایم . عمیقا فک میکنیم سرگرمی ابزار آموزش و متبادرکردن یه سری اطلاعات به ذهن مردمه . ( یه نگاه به بیشتر عنوانایی که ساخته میشه بندازین). در صورتی که اینجوری سرگرمی دیگه سرگرمی نمیشه و خسته کننده و بدردنخور از آب درمیاد.
۳۰ تا استان داریم ولی حتی یه برند معروف نداریم
خود همین سیستان – شیراز- اصفهان که مهد تمدن داستان هست ولی باید خارجی ها از داستان های ما استفاده کنن بعد بازی بزنن اونوقت ما چکار کردیم
کشوری مثل ژاپن برید تحقیق کنید ببینید چحوری تو این صنعت پیشرفته شد دقیقا ژاپنی ها اول به ایجاد برند فکر میکنن بعد اقدام برندها ی بیشتر میکنن تا تو این صنعت پیشتاز می شوند
من کشوری مثل ژاپن رو مثال زدم چون واقعا ادم های بسیار متخصص تو این صنعت داره
ژاپن به صنعت گیم معنی داد
کشور ما اگه میخواد پیش رفت کنه اول باید مثل ژاپنی ها به ایجاد برند فکر کنن حتی اگه بازیشون رو تو بازار های جهانی زیاد نخرن
من به عنوان یه ایرانی قصد توهین نداشتم و نظرم رو گفتم
عالى
ممنون بابت خبر
خیلی هم خوب.
اگه قرار باشه از جایی شروع کرد اتفاقا از همین جاهاست.
خیلی خوبه که تو این کارگاه ها شرکت کنیم و با اساتید ارتباط برقرار کنیم.
این رو به عنوان شخصی دارم میگم که ۴ ساله وارد زمینه بازی سازی شدم. به جرات نیمی از این ۴ سال رو صرف مسیر اشتباهی کردم اون هم فقط به دلیل این که با اساتید و با تجربه ها در ارتباط نبودم.
با توجه به کارهایی که از دوستان دارم می بینم به امید خدا تا چهار یا پنج سال آینده شاهد بازی هایی خوبی هستیم که هر ساله منتشر میشن.
در رابطه با بازی های سفارشی هم همه جای دنیا مرسومه که بازی سفارشی داشته باشیم. همین الان هم نمونه های خیلی معروفی ازش رو خود ماها داریم بازی می کنیم. و این که چند نمونه خوب بازی ایرانی داریم که اتفاقا نه تنها سفارشی نیستن بلکه کاملا مستقل دارن عمل می کنن.
در رابطه با ساخت بازی برای کنسول ها هم که یکی از دوستان بیان کردن، از نظر فنی مشکلی خاصی وجود نداره فقط باید کیت بازی سازی مثلا برای PS4 یا Xbox One رو داشته باشیم که بتونیم برای این کنسول ها بازی بسازیم که به خاطر وجود تحریم به این راحتی ها نمیشه اون ها رو تهیه کرد.