سقوط روم | نقد و بررسی Ryse : Son of Rome
مسلماً تاریخ یکی از برترین منابع برای عبرت آموزی و کسب آگاهی است. مطالعه ی تاریخ و حوادث پر و فراز نشیب آن سبب عبرت آموزی از این حوادث و در نتیجه انتخاب راه درست برای زندگی است. جمله ی معروفی در تاریخ وجود دارد که می گوید تاریخ را فاتحان می نویسند، جمله ای که بدون شک بارز ترین نکته ی این علم را نشان می دهد. هر ذهن آگاهی به راحتی درک می کند که کسانی که در تاریخ پیروز و فاتح بوده اند آن را به سود خود نوشته اند و در نتیجه افراد شکست خورده همواره به صورت ضعیف و حقیر در آمده اند. در گذشته تاریخ به چند امپراتوری بزرگ محدود می شد که در هر دوره یکی از آن ها زمام قدرت جهان را به دست می گرفت و یکه تازی می کرد.
اوایل امپراتوری هخامنشیان در ایران قدرتمند ترین بود و سپس در طول زمان این مسند به امپراتوری های دیگری رسید تا سرانجام به امپراتوری روم رسید. روم بدون شک یکی از برجسته ترین امپراتوری های تاریخ است که البته نقاط تاریک زیادی در آن نیز وجود دارد. امپراتوران مستکبر روم که آرزوی آن ها کشور گشایی بود، سربازان بی شمار خود را برای اینکار می فرستاند بی آنکه خود خطری به جان بخرند و پس از پیروزی این فتوحات را به نام خود در تاریخ ثبت می کردند و اینجا است که جمله ی تاریخ را فاتحان می نویسند معنا می یابد. استدیو Crytek نیز تصمیم گرفت تا عنوانی بر پایه ی نبرد های امپراتوری روم طراحی کند. عنوانی که Ryse : Son of Rome نام داشت و در E3 2013 با یک نمایش خارق العاده رونمایی شد و در همان ابتدا نیز توانست عده ی کثیری را جذب خود کند. تنها نکته ای که مذاق طرفداران این عنوان خوش نیامد، انحصاری بودن این بازی برای کنسول Xbox One بود به گونه ای که طرفداران شروع به جمع آوری امضا برای عرضه ی بازی بر روی PS4 و PC کردند. اما دیری نگذشت که همگان متوجه شدند که Ryse به هیچ عنوان همانند نمایش هایش نیست. با عرضه ی بازی و انتشار نقد ها و نمرات پایین و ضعیف آن مشخص شد که انحصاری بزرگ مایکروسافت چیزی جز یک عنوان ضعیف نیست و Crytek نیز به شیوه ی معمول خود، تنها یک گرافیک خارق العاده ارایه کرده است و سایر بخش های بازی هیچ تعریفی ندارند. این بازی با متای پایین ۶۰ به کار خود پایان داد تا فعلا لقب بد ترین انحصاری مایکروسافت در نسل هشتم را یدک بکشد. آرام آرام خاطره ی تلخ Ryse از ذهن ها در حال پاک شدن بود که خبر ورشستگی قریب الوقوع Crytek باعث شد تا این شرکت تنها راه نجات را در عرضه ی Ryse بر روی PC ببیند. به این ترتیب Crytek بدون اینکه کوچک ترین تغییری در بازی ایجاد کند، با یک پورت ساده بازی را بر روی PC منتشر کرد. نتیجه ی کار همان طور که انتظار می رفت، مناسب نبود و این عنوان بار دیگر با نمرات و نقد های ضعیف رو به رو شد و حتی به فروشی که انتظار می رفت داشته باشد دست نیافت.
نام : Ryse : Son of Rome
سازنده : Crytek
ناشر : Crytek
سبک : Hack & Slash
پلتفرم : PC
تاریخ انتشار : ۱۰ اکتبر ۲۰۱۴
فرزند روم
همانطور که در مقدمه ی مقاله بیان شد داستان بازی به دورانی می رود که امپراتوری روم دیگر همانند گذشته، آن شکوه و صلابت را دارا نیست و به همین دلیل مورد هجوم قوم های مختلف قرار می گیرد. یکی از این قوم های مهاجم بربرها هستند که سرانجام نیز پس از فروپاشی امپراتوری روم بر خرابه های آن یک حکومت جدید را بر پا کردند. داستان بازی زندگی یکی از فرماندهان آن دوران ارتش روم به نام Marius Titus را روایت می کند. داستان بازی از جایی آغاز می شود که بربر ها وارد پایتخت امپراتوری روم یعنی شهر رم شده اند و در تلاش اند تا امپراتور روم یعنی Nero را بیابند. امپراتوری که در تاریخ روم به عنوان یکی از بی خرد ترین و ظالم ترین امپراتوران یاد می شود . بی کفایتی او در اداره ی امور کشور و خوشگذرانی بیش از حد او باعث ضعیف شدن این کشور و حمله ی اقوام مختلف به آن شده است. Nero در تلاش است تا خود را به جای امنی برساند تا از گزند بربر ها در امان باشد که یکی از فرماندهان شجاع ارتش وی یعنی Marius Titus به کمک وی می آید و او را تا مخفیگاهش همراهی می کند. زمانی که Nero و Marius در مخفیگاه قرار می گیرند، شروع به گفتگو می کنند و بدین ترتیب Marius داستان خود را در قالب فلش بک به گذشته برای امپراتور بیان می کند. داستان بازی به ۱۰ سال پیش می رود، جایی که بربر ها به طور ناگهانی به روم حمله می کنند و در این حمله خواهر، مادر و پدر Marius کشته می شوند. پدر Marius از وی می خواهد تا بربر ها را نابود کند و او نیز قسم می خورد تا اینکار را انجام دهد. بدین ترتیب Marius وارد نبرد های سهمگین امپراتوری روم با بربر ها می شود. وی همراه با ارتش به انگلستان که در آن زمان مقر اصلی بربر ها بود، حمله می برد و در این جنگ لیاقت های خود را نشان می دهد و در نتیجه از سوی فرمانده ی ارتش یعنی Vitalloin به عنوان ژنرالی محسوب می شود.در مدت زمانی که ماریوس در انگلستان به سر می برد دو پسر جوان Nero یعنی Basillius و Commodus به آنجا فرستاده می شوند تا بار دیگر قدرت روم را در این منطقه برپا کند ولی با مقاومت انگلیسی ها و پادشاه آن ها یعنی Oswald رو به رو می شوند. از این رو Marius و ارتش روم ماموریت می یابند تا Oswald و دخترش یعنی Boudica را دستگیر کنند. آن ها موفق می شوند اما در این میان Commodus توسط بربر ها ربوده می شود و حال Marius و ارتش روم باید به قلب بربر ها حمله کنند تا وی را بیابند.
با اینکه انتظار می رود با توجه به واقعی بدون پایه ی اصلی داستان، روایت آن نیز منطبق با حوادث واقعی باشد اما اینگونه نیست و تاریخ به شکل واقعی در این بازی روایت نمی شود. در واقع نویسندگان بازی سعی کرده اند تا تاریخ را به نحوی تغییر دهند تا بتوانند شخصیت Marius را بهتر شکل دهند که البته در این امر نیز موفق نبوده اند. در طول داستان بازی به وضوح مشخص است که نویسندگان سعی کرده اند از Marius یک قهرمان حماسی و با افتخار بسازند. برای مثال بار ها در داستان Marius نسبت به کار های ظالمانه ی Commodus اعتراض می کند و عقیده دارد که آن ها برای افتخار روم می جنگند و نباید به مردم بی گناه آسیبی برسانند اما هر بار این عقیده به شکلی مضحک سرکوب می شود تا داستان بازی ادامه پیدا کند. از سوی دیگر به جز شخصیت پردازی Marius که نسبتا خوب می باشد، سایر کاراکتر های فرعی داستان نقش مترسک را ایفا می کنند و بود و نبودشان هیچ تاثیری در داستان بازی ندارد زیرا عملا Marius یک تنه نبرد ها را به سود روم به پایان می برد. در کل با اینکه پیش زمینه ی داستانی Ryse بسیار مناسب است و می شد از آن یک داستان حماسی و بسیار جذاب را استخراج کرد اما نویسندگان به بد ترین شکل ممکن داستان بازی را نوشته اند، به نحوی که شما پس از مدتی اصلا درک نمی کنید که به چه دلیلی Marius که با علت جنگیدن و حتی شیوه آن مخالف است، در میدان نبرد حضور دارد و حتی بیشتر از همه ی سربازان تلاش می کند.
نبرد های بی روح
با اینکه Ryse یک عنوان Hack & Slash است و انتظار می رود که دارای بهترین نوع مبارزات باشد اما مبارزات این عنوان بسیار ساده و بی روح هستند. از ابتدای بازی تا انتهای آن شما طبق یک الگوی خاص در مبارزات عمل خواهید کرد و هیچ چالشی در پیش روی شما وجود ندارد. دائما از یک نقطه به نقطه ی دیگر می روید و پس از چند دفاع یا ضربه وارد حالت دکمه زنی شده و با تمام کننده های تکراری دشمنان را نابود می کنید. اساس گیم پلی Ryse همین گونه است و بسیار ساده و ابتدایی و کند پیش می رود. Marius ابتدا باید در مقابل حملات سریع دشمن از خود دفعا کند و سپس با زدن ضربات پی در پی سپر و شمشیر دشمن را تا مرز مرگ پیش ببرد. در این زمان علامتی به شکل اسکلت در بالای دشمنان ظاهر می شود که بدان معنا است که می توان با زدن یک دکمه وارد حالت دکمه زنی شد. البته این قابلیت وجود دارد که وارد قابلیت دکمه زنی نشوید به صورت عادی دشمنان را از پای در آورید اما بازی به گونه ای طراحی شده است که شما را مجاب می کند که وارد حالت دکمه زنی شوید. پس از ورود به حالت دکمه زنی چه دکمه ی درست را بزنید و چه نزنید، Marius کار خود را انجام می دهد و دشمنان را نابود می کند. در ابتدای بازی این حالت بسیار جذاب و دلنشین است اما با پیشروی در بازی، رفته رفته این عمل برای بازیباز خسته کننده می شود به ویژه اینکه تمام کننده های موجود در این حالت نیز از تنوع برخوردار نیستند.
در این میان تنها بخشی که کمی به گیم پلی تنوع بخشیده است، بخش های فرماندهی است که در آن Marius همراه افراد لژیون خود کار های گروهی انجام می دهد. برای مثال در برخی از مواقع که تیراندازان دشمنان بسیار زیادند، Marius افراد لژیونش را جمع می کند و از تاکتیک مشهور رومی ها یعنی حقه ی لاک پشتی استفاده می کند که در آن هنگام باررش تیر ها، سپر ها به گونه ای قرار داده می شوند که همانند یک لاک شوند و مانع برخورد تیر ها به سربازان گردند. همچنین در برخی از مواقع نیر توانایی استفاده از کمان های بزرگ نیز وجود دارد که به گیم پلی تنوع بخشیده است. Marius همچنین می تواند ۵ نیزه نیز با خود حمل کند و به وسیله ی آن ها، دشمنان را از راه دور از پای در آورد. پس از کشتن هر دشمن مقداری امتیاز یا XP کسب می کند که می توانید از آن برای آپگرید کردن توانایی های Marius استفاده کند. این بخش بسیار خوب طراحی شده است اما بازی به قدری ساده و آسان است که عدم ارتقای توانایی ها نیز چندان مشکل ساز نخواهد بود. دشمنان در بازی تنوع مناسبی دارند و شما را به چالش می کشند. در مراحل ابتدایی تنها با دشمنان ساده بر خورد می کنید اما هر چه پیشروی می کنید، دشمنان بازی چالش بر انگیز تر می شوند. هوش مصنوعی دشمنان از کیفیت خوبی برخوردار است و شما را نا امید نمی کند. یکی از نکات مثبت بازی، تنوع محیطی آن است که باعث شده کمی گیم پلی جذاب تر شود. برای مثال مرحله ی اول در محیطی شهری دنبال می شود در حالی که مرحله ی دوم در محیطی ساحلی جریان دارد.
Crytek برای Ryse یک بخش چند نفره و Co-Op بی نهایت جذاب در نظر گرفته است. احتمالا اکثر شما فیلم گلادیاتور به کارگردانی ریدلی اسکات و بازی راسل کرو را دیده اید و می دانید که در روم باستان بردگان در محلی به نام Colosseum با یکدیگر می جنگیدند تا در نهایت یکی از آن ها کشته شود که این امر در آن زمان بهترین سرگرمی مردم روم بود. حال Crytek نیز بر روی همین مسئله دست گذاشته است و قصد دارد این بار در یک بازی رایانه ای نبرد های گلادیاتوری Colosseum را به تصویر بکشد. در این بخش شما با دشمنان مبارزه خواهید کرد و حتی این توانایی را دارید که محیط نبرد را به یک جنگل تبدیل کنید و اسلحه و زره خود را شخصی سازی کنید که این شخصی سازی با به دست آوردن XP قابل اجرا است. همچنین بازی دارای ویژگی به نام Smart Glass است که به وسیله آن هنگامی که شما در بخش چند نفره در حال بازی هستید به شما نشان می دهد سایر بازیکنان چه امتیازات کسب کرده اند و این شما را تحریک می کند که سعی کنید امتیاز بیشتری به دست آورید. همانطور که گفته شد بخش چند نفره در Colosseum دنبال می شود که مملو از مردم است و هر باری که شما دشمنی را از پای در می آورید مردم به وجد می آیند و شما را تشویق می کنند.
گیم پلی Ryse کاملا نا امید کننده است و اصلا در حد و اندازه های یک عنوان Hack & Slash نمی باشد. روند تکراری و خسته کننده ی گیم پلی بازی به قدری شما را مایوس و نا امید می کند که ممکن است از به اتمام رساندن بازی صرف نظر کنید و ترجیح دهید که فیلم زیبای گلادیاتور را تماشا کنید و از آن لذت ببرید تا به جای مشاهده ی بازی و کیفیت پایین آن، رنج ببرید.
تماشای روم
استدیو Crytek که پیش از این سه گانه ی Crysis را روانه ی بازار کرده است ثابت کرده که در زمینه ی گرافیک حرف های زیادی برای گفتن دارد. موتور قدرتمند این شرکت یعنی Cry Engine 3 که در چندین بازی نسل هفتم نیز مورد استفاده قرار گرفت نشان داد که می تواند یک موتور مناسب برای بازی های نسل هشتم باشد. از این رو Crytek از این موتور برای ساخت Ryse نیز استفاده کرد با این تفاوت که از نسخه ی ارتقا یافته و نسل چهارمی Cry Engine که هیچ نامی ندارد، بهره برد و نتیجه ی کار باز هم چشم نواز بود. تنها بخشی از Ryse که دارای مشکلات زیادی نمی باشد و می توان از آن تحسین کرد، بخش گرافیکی بازی است.تنها نمایی که Marius از کشتی در حال حرکت وارد آب می شود و سپس کمی جلوتر بر زمین می افتد، گواه این مدعا است که Ryse دارای گرافیک خارق العاده است. البته مسلما بسیاری از سیستم عامل ها توانایی اجرای این بازی در بالا ترین حد ممکن را ندراند و همین باعث شده تا همه ی نتوانند از گرافیک زیبای این بازی لذت ببرند. چهره ی Marius و اجزای آن به طور ماهرانه ای طراحی شده اند و حرکت اندام صورت او در هنگام سخن گفتن کاملا با واقعیت منطبق است. چیزی که Crytek نیز به آن اقرار کرده است و اعلام کرده برای طراحی چهره ی Marius از بیش از ۸۵۰۰۰ چند ضلعی استفاده شده است .
طراحی سلاح ها و زره های سربازان و خود Marius نیز از کیفیت فوق العاده ای برخوردار است حتی نقوش روی سپر و زره نیز با دقت کار شده اند. طراحی محیط های بازی به قدری فوق العاده است که حتی در شلوغ ترین میادین نبرد نیز اندکی مشکل نمی بینید. از طرف دیگر حرکات تمام کننده ی Marius به قدری زیبا کار شده اند که هر ببینده ای را به تحسین وا می دارند. Crytek برای خلق این حرکات زیبا از تکنولوژی جدیدی به نام Performance Capturing بهره گرفته است که در آن ابتدا صحنه های مورد نیاز ضبط می شوند و سپس روی بازی اجرا می گردند.با اینکه طراحی و اجرای این حرکات عالی است اما این حرکات تنوع چندانی ندارند و پس از یک ساعت گذشتن از تجربه ی بازی، تقریبا حرکت جدیدی برای نمایش وجود ندارد. چهره ی دشمنان نیز اغلب شبیه هم می باشد و بار ها پیش می آید که در یک صحنه دو دشمن کاملا شبیه به هم حضور داشته باشند. افکت های موجود در بازی مانند خون ها و همچنین آب و باران و به خصوص آتش ها بسیار عالی از آب در آمده اند. گرافیک Ryse بدون شک برترین نقطه ی قوت این بازی می باشد و همین بخش است که اندکی اعتبار برای این عنوان پدید آورده است.
ندای روم
صدا پیشگی Marius بر عهده ی John Hopkins است که از به خوبی از عهده ی این کار بر آمده است. صدای او با شخصیت جنگجوی Marius مطابقت زیادی دارد و به عظمت این شخصیت افزوده است. همچنین صداگذاران سایر شخصیت ها نیز به خوبی کار خود را انجام داده اند . بازی از نظر صدا گذاری مشکلی ندارد. در کنار این ها، دیالگو های خوبی که برای کاراکتر ها نوشته شده است به ارزش هر یک از آن ها افزوده است. . صدا گذاری بازی دارای عناصر مختلفی نیست و از آنجایی که بازی بر روی نبرد های قدیمی تمرکز دارد تنها صدا برخورد شمشیر ها و تیر ها به سپر ها به گوش می رسد. موسیقی بازی نیز دارای یک تم اساطیری و حماسی است که به خوبی حس عظمت روم را ترسیم می کند و در مواقع نبرد نیز ریتم تندی به خود می گیرد. ساخت موسیقی این بازی بر عهده ی Borislav Slavov ،Tilman Sillescu ،Peter Antovski بوده است که آن ها به خوبی با موسیقی به این بازی جان بخشیده اند.
سقوط روم
Ryse : Son of Rome با عرضه ی خود روی Xbox One ثابت کرده بود که حرفی برای گفتن ندارد و یک عنوان ضعیف است اما فشار های مالی که بر Crytek وارد شد، سبب گشت تا این شرکت مجبور شود این عنوان ضعیف را بر روی PC پورت کند تا شاید با فروش این عنوان کمی از فشار های مالی وارد کاسته شود اما انتشار این عنوان بر روی PC نه تنها باعث سودی نشد بلکه یک شکست سنگین دیگر برای Cytek بود.
پر بحثترینها
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
- نقد و بررسی فیلم Joker: Folie à Deux | هیچ جوکری وجود ندارد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
نظرات
ممنون بابت نقد عالیتون
خسته نباشید :yes: :mean:
عالی بود محمد حسین بلاخره اومدی :inlove:
والا من یه مدتی هست برگشتم. قبل از این هم پیش نمایش یونیتیم رو سایت منتشر شد
بله اصلا یادم نبود شرمنده کلا نقدات عالین
آقای صفری عاشق نقد ها و پیشنمایشهاتونم :inlove:
رو pc بازی کردم به جز گرافیک چیز خواص دیگه ای نداشت :struggle:
خیلی زیاد بود نتونستم بخونم
ولی ممنون بابت خبر
بازی قشنگی بود….. :yes: :cute:
برای ساخت این بازی از کرای انجین ۳ استفاده نشده.متن رو باید تغییر بدید.این بازی هم که باید با یک چیزی مثل Kick As$ 2 مقایسه بشه از نظر گیم پلی…امیدوارم نسخه ی دوم به کل عوض بشه.این بازی به یک گیم پلی شبیه به دارک سایدرز احتیاج داره و یا DMC {البته نه به اون سرعت :دی} وگرنه باز هم میشه یک بازی که به قول IGN شماره گرفتن با موبایل ازش سرگرم کننده تر باشه.
والا بر ساسا اعلام خود تیم سازنده یه نسخه ی ارتقا یافته از کرای انجین ۳ برای ساخت بازی استفاده شده که هیچ اسمی هم روش نزاشتن.
درود…درسته کرایتک کرای انجین ۳ رو تغییر و یا به قولی ارتقاع داد و یک موتور جدید ساخت که بهش میگن فقط “کرای انجین” و هیچ ورژنی نداره این موتور جدید و نخواهد داشت و بهش میگن فقط نسل چهارم کرای انجین .این هم لینک ویکی پدیا موتور
en.wikipedia.org/wiki/CryEngine
و اگه اخر ضفحه رو نگاه کنید نوشته بازی های جدید کرایتک مثل :
Arena of Fate و Hunt و Ryse با نسل چهارم کرای انجین ساخته شدن.اخرین بازی کرایتک با کری انجین ۳ کرایسیس ۳ بود که اونهم با نسخه ی ارتقاع یافته موتور بود.پس بهتره به جای کرای انجین ۳ بنویسید فقط “کرای انجین ”
در کل درود… :yes:
حرف شما کاملا متینه. متن تصحیح شد :yes:
محمد حسین جای خالیت احساس میشه یاد تابستون بخیر
عالی بود.خسته نباشید. :yes:
کمی سخت گیری کردین.(شاید ۶۵ یا ۷۰بهتر بود)
دوستان عزیز به وبلاگ تازه تاسیس منم یه سر بزنید پشیمون نمیشید نظر هم بدید
residentevilworld.persianblog.ir
ب نظ من ک بازی خوبی بود(روی وان) :cute:
کلا بازی مسخره ای بود فقط تنها چیزی که داش ت گرافیک بود والبته کمی تاریخ {تحریف شده}….
کلا داستان که نداشت {روایت بد داستان خنجر داموکلیس}
گیم پلی تکراری .
اگر صرفا برای لذت بردن از بازی (حال کردن) بازی کنی ۷۰ خوبه
به وبلاگ مم سر بزنید (اگر می خواید درباره بازی های یوبی سافت بدونید 😀
درود بر شما
نقد بسیار خوب و کاملی بود
زنده باشی داداش
واقعا Ryse یه شکست کامله…! (از هر لحاظ بجز گرافیک)
رو low قورتش دادم :rotfl:
این بازی رو ساختن تا کسایی که میخوان توان کارت گرافیکشونو بسنجن باهاش امتحان کنن.
مثل کرایسیس.
رو گرافیک هیچ شرکتی به پای کرایتک نمیرسه.
به قول دوستان فقط گرافیک داره که درسته.
:yes:
نقد عالی بود :yes: از بازیش خوشم نیومد با اینکه گرافیک فوق العاده ای داشت ولی تو بخش گیمپلی هیچ حرفی برای گفتن نداشت :no: شاید اگه رو گیمپلی بیشتر کار میکردن یکی از بهترین بازیهای سال میشد.
دمت گرم داش محمد انشاالله موفق باشی 😀 :yes:
به نظر من بازی spartan که ۱۰ سال پیش اومد برا ps2 خیلی از این سر تره 🙂 :yes: :no: :no: :no: :yes: :yes: :yes: :yes:
😥 😥 😥 یادش به خیر چه بازی ای بود 😥 😥
من که خیلی ازش خوشم اومد ولی نورش انصافا کم بود :yes: :yes: :yes:
عالى بود :rotfl:
:yes: :yes:
دیروز رو PC تمومش کردم ، ۶ ساعت بدون وقفه بازیش کردم . فک میکنم این بازی سلیقه ای باشه چون من خیلی ازش خوشم اومد ، رو شخصیت ماریوس هم واقعا خوب کار شده بود .
اگه کسی به خاطر متا پایین این بازی سمتش نرفته ، پیشنهاد میکنم از دستش نده .
بعد این بازی فهمیدم که تا حالا اشتباه میکردم و نباید متا رو معیار خوب یا بد بودن بازی بدونم 😕
بازی باحالی بود. :yes:
به نظر من چون موقع لانچ کنسول ها عرضه شد انتظار ازش خیلی زیاد بود و منتقدا بهش نمرات خوبی ندادن.
گرافیکشم که واقعا معرکه است.دوستانی که روی بالاترین تنظیمات رو PC بازی کرده باشن این موضوع رو خیلی خوب میدونن.
مرز گرافیک جابجا شد! :inlove:
هر کسی میگه خوب نیست از بازی هیچی نمیدونه عالی بود عالی .برین همون بازی های در پیت تخیلی بازی کنین این یه بازی نزدیک به واقعته پس انتظار مبارزه های تخیلی نمیشه داشت.بعد از مکس پین ۳ دیگه بازی قشنگی نبود ک رایز اومد برای PCعالی بود فقط کرایتک.
بازی نیس فیلمه 😐 😀
فقط گرافیک داره :no:
ممنون
من رو pc بازی کردم :yes: :yes:
طراحی محیط ها عالی بودن :yes: :yes:
گرافیک عالی :yes: :yes:
تنها ایرادی که داشت به نظرم گیم پلیش و شخصیت پردازیش بود :yes: :yes:
در کل بازی خوبی بود :yes: :yes: :yes:
بازی عالی هستش من که خیلی باهاش حال میکنم مخصوصا بخش فرماندهیش و دستور دادناش
نقد خوبی بود ممنون ولی در کل بازیه خوبی و اصلا به متا ربطی نداره :-/
من روی وان بازی کردم خیلی حال کردم فقط گیمپلیش از چپتر ۳ به بعد تکراری میشه
:struggle: :struggle: :struggle: :struggle: :struggle:
راستی پلتفری این بازی فقط Pc نیست :dazed: :dazed:
تصحیحش کنید
بنده با توجه به نسخه ای که نقد کردم نوشتم پلتفرم PC چون به طور همزمان عرضه نشدن 😉
بازیش عالی بود.یجوری جذاب بود آدم میشست پاش دیگه نمیشد پاشی.
داستانش یکم پیچیده و بی سر و ته.بود.من آخر نفهمیدم چی به چی شد.
گیم پلی هم زیاد خوب نبود مبارتاشم تکراری بود.
در کل خیلی خوب بود و ارزش یه برا بازی کردنو داره.
ممنون بابت نقد. :yes:
هنوز موفق نشدم بخرمش!ولی هرچه زودتر اقدام میکنم که نصف عمرم با نخریدنش بر فنا میره!
بازی خوبی بود مخصوصا آرایش نظامی که میگرفتن گرافیک هم عالی گیم پلی خیلی افتضاح خسته کننده بود از صحنه آخر بازی خوشم اومد :rotfl:
بابت نقد ممنون :yes:
سلام
من این بازیو با این سیستم
ram 8
۷۵۰m nvidia 4g
cor i7
اجرا میکنم فوق العاده تو هنگ میره ینی اصلا با گرافیک مدیوم هم نمیتونم بازیش کنم از بس کند میشه.رو low ی مقدار میشه رفتش ولی افتضاح میشه گرافیکش.
کسایی ک این بازیو رفتن ی راهنمایی بکنن :yes: :yes: :yes: ?:-) ?:-)
لپ تابتو بزن به برق درست میشه
بنظر من که عالی بود
به نظر من اگر بچه مایه نیستی بهتره دیگه برای بازی کردن به pc فکر نکنی الان بخوای یه pc متعادل جم و جور کنی که همه بازیارو بیار بین ۱۰-۱۲ میلیون باید پیاده شی در حالی که کنسول با لوازم جانبیش نهایت ۲ میل میشه بازی خود دانی دوست عزیز 🙂 :yes: :yes: :yes:
واقعا خیلی بده که گرافیک بازی یه چیز خفن باشه ولی گیم پلی و داستانش به درد لای جرز دیوار هم نخوره :reallypissed:
ممنون بابت نقد.
من یه ماه پیش تمومش کردم بنظرم فقط گرافیک بود.البته خوب بهینه شده بود من روی اولترا راحت زدم با اینکه سیستم شاخی ندارم.خسته کننده بود ولی ارزش یه بار بازی داشت بخاطر گرافیکش :inlove:
والا من که خیلی با بازیش حال کردم :yes:
به نظرم منتقدا در حق این بازی کوتاهی کردن :no:
ارزش این بازی خیلی بیشتر از این جرفا بود :smug: :smug:
بازی عالیه :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
نقد خوبی بود محمد جان…. :shy: :yes:
بازیه خوبیه :yes: :no: :yes: :yes:
من دیدمش تو گرافیک انگشت به دهن میمونی
اما باید در نظر داشت که یه بازیه و گیم پلیش میتونست خیلی بهتر باشه (برای همچین سبکی هم میشه) 😉
اقا تورو خدا جواب بدین.این cpuچند هسته ایه؟؟بدردی هست؟
cpu:amd athlon(tm)II*2
۲۵۰ processor
بازیش عالی هست :yes: :yes: :yes:
وقتی میخواستم اینو بخرم همه میگفتن بده و …حالا که نخریدم همه میگن خیلی خوبه… :-/
نقد خوبی بود ولی من به شخصه از بازیش لذت بردم
دوستان تو واتس اپ گروه زدیم مخصوص گیم خوش حال میشیم عضو بشین ، هرکی میخواد به این شماره تو واتس اپ پیام بده ۰۹۳۷۳۵۰۴۵۱۴
میخاستم بگم چرا میزان گیم پلی رو تو نقد ها نمیگید؟ ?:-)
ممنون بابت نقد :yes:
دلم میخواست اینو نگم اما واقعا یکنواخت بود وقتی همه میگفتن بازیش خوب نیس باور نمی کردم تا این که خودم تجربش کردم راستی بچه من dead. Rising3 امروز نصب کردم نسخه rg machine رو داخلش یه پوشه به اسم mp fix داره اونو نصب کردم. اخرین درایور انودیا ۳۴۴.۶۰ رو نصب کردم بازی اصلا لگ افت فریم نداره عالیه خیلی باحاله
نقل قول :
اوایل امپراتوری هخامنشیان در ایران قدرتمند ترین بود و سپس در طول زمان این مسند به امپراتوری های دیگری رسید تا سرانجام به امپراتوری روم رسید.
پس اشکانیان و مخصوصا ساسانیان کشک اند دیگه!!!!
استاد ما نگفتیم این سلسله ها کشکن گفتیم قدرتمند ترین امپراتوری یه زمانی هخامنشیان بود بعد از گذشت مدتی این مسند رسید به روم.
آقای صفری ساسانیان در زمان خود از هر لحاظ (نظامی ، وسعت ، اقتصادی و اجتماعی ، پزشکی ، علمی و …) برتر از رم بودند… حتی من ساسانیان رو از خیلی لحاظ برتر از هخامنسیان هم میدونم
حتی خیلی از زمان ها اشکانیان هم از رمی ها برتر بودند
استاد ما سر اینکه اشکانیان بهترن یا رومی ها داریم بحث نمی کنیم. نمی دونم چرا اینقدر همه چیز رو پیچیده می کنین. من فقط منظورم این بود که رومی ها یکی از ابر قدرت های دوران باستان بودن. من خودم عاشق تاریخم و خیلی چیزا رو می دونم ولی اینجا اصلا تاریخی صحبت نکردم بلکه فقط خواستم بگم رومی ها ابر قدرت بودن قدیم
محمد حسین جان حرفات تناقض داره
بالاتر که رومی ها قدرتمندتری بودند الان هم که میگی بحث ما قدرتمندترین بودن نیست
به هر حال شاید اشتبان تایپی بوده
مرسی بابت نقد
برادر خوب قدرتمند بودن دیگه ولی تو فکر می کنی من گفتم از اشکانیان و ساسانیان هم قدرتمند بودن در حالی که من منظورم فقط این بوده که قدرتمند بودن
اتفاقا همین دیشب رو pc تمومش کردم , کاری به این نقدو نمرات آبکیش ندارم کاریم به گیم پلیش ندارم (البته اسیر شخصیت ماریوس شدم) . خداوکیلی دم کرایتک گرم , واقعا کرایتک به کمپانیای همسایه نشون داد بهینه سازی یعنی چی , این سیستم منه cpu:core i5 4430 gpu: gtx 760 oc ram :8gb geil 1600 fsb main:z87A
همینطور که میبینید گرافیک من از حداقل سیستم ASSASSINS UNITY که gtx 680 هست هم پایینتره ولی من با همین گرافیکو سیستم این بازیو رو جزییات high و رزولوشن ۱۰۸۰p رو ۴۰ فریم ( بعضی وقتا دیه خیلی شلوغ میشد تا ۳۵ افت میکرد ) خیلی روان بازی کردم . اگه رایزو با این جزییات بازی کردین میفهمین گرافیکی تا بدین حد و اجراش با سیستم واین فریم یعنی یه موفقیت برا کرایتک و یه بهینه سازی اساسی. الان میان میگن تعداد npc یا تو اساسینز چن برابر این بازیوو ازین حرفا , این حرفارو ول کنید حداقل کرایتک که خواست این بازیو رو pc پورت کنه یه پورت دوروسو حسابی کرد نه مثل بعضی استودیوها که یه بازی از رو کنسول برا pc که بسیار قدرتمند تر از کنسول مقصد هم هست پورت میکنن و با کیفیتی گاها پایینتر یا مثه همون کنسول. واقعا اگه کرایتک نبود فک نکنم رقابت گرافیکی بین استودیوها بوجود میومد . اینا رو گفتم که یاداوری کرده باشم کرایتک در زمینه مباحث گرافیکی خیلی خدمت به صنعت گیم کرده . خدایی استارت بازیای گرافیکی با بازیای crysis و fry cry اونم تو سال ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ توسط این استودیو زده شد .
داداش این سیستم حداقل یونیتی کشکه
مطمئن باش شما با همین سیستم میتونی یونیتی رو اولترا بزنی
خیلی مذخرف بود
تجربش نکنیدبهتره
ولی خود دانید اگه گرافیک می خواید عنوان مناسبی هست.
من که خوشم نیومد 😛 😛
بابات پست ممنون :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
خیلی اعتیاد آره البته از نظر گرافیک 😀 😀 😀
آقا کسی نمیدونه نسخه ی بلک باکس این بازی تقریبا کی میاد ؟
اقایون من تو ی قسمت از بازی گیر کردم لطفا کمک کنید
قسمتی که ماریوس لباسشو عوض میکنه میره تو یه گودال که جمعیت دورش نشستن هرچی دشمن میاد میکشم ولی تموم نمیشن
باید به طریق خاصی بکشمشون ایا؟
همیشه شمشیر منتقدین برنده و کلامشون نا منصفانه اس ..
بازیش تنها گیمی بود که از حالت یکنواخت سوم شخص توی ساختار استراتژیک تنوع بسیار خوبی داشت
گرافیک و داستان هم واقعا جذاب بود
نباید سلیقه رو ملاک بدی و خوبی ی گیم دونست
این گیم نسبت ب زمان خودش و کلی جلوتر از اون بسیار عالی کار شده و تا امروز پاسخگوی گیمرهاس
شک نکنین
برا سرگرمی بدک نبود