جایزه بهترین بازی رایانهای سال ایران ۱۰۰ میلیون ریالی شد
دبیر چهارمین جشنواره بازیهای رایانه ای تهران با اشاره به افزایش رقم جوایز در این دوره از جشنواره گفت: جایزه بهترین بازی سال به ۱۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است که رشد صددرصدی داشته است.
نشست خبری چهارمین جشنواره بازی های رایانه ای صبح شنبه، هشتم شهریور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی های رایانه ای، در این نشست که با حضورحسن کریمیقدوسی، قائم مقام و عضو هیات مدیره بنیاد ملی بازیهای رایانهای، مهرداد آشتیانی دبیر چهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران و هادی کافی، مدیرروابطعمومی این بنیاد در سالن اجتماعات بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار شد،کریمی با اشاره به عملکرد خوب دورههای گذشته این جشنواره گفت:درچهارمین دوره این جشنواره تمام تلاشمان این بوده تا از تجربههای موفق سالهای گذشته استفاده کنیم تا ساختار جشنواره را جهانی کنیم.
وی افزود: چهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران، برای حمایت از بازیسازان به لحاظ کیفی و کمی برگزار میشود و تا کنون استقبال خوبی از جشنواره شده است.
وی با اشاره به جابجایی زمان برگزاری نمایشگاه بازی های رایانه ای گفت:به دلیل تغییر مدیریت بنیاد و اتخاذ سیاست های جدید،تلاش داریم این نمایشگاه را در زمان دیگری و با ساختار جدیدی برگزار کنیم .
کریمیقدوسی افزود: از آنجا که بخش خصوصی میتواند نقش مهمی داشته باشد، در حال بررسی نمایشگاه هستیم و تمام تلاشمان این است که با جذب اسپانسر بخش خصوصی، نمایشگاهی در پاییز امسال برگزار شود.
در ادامه این نشست مهرداد آشتیانی، افزود: برنامهریزی جدیتری برای برگزاری این دوره از جشنواره داشتیم تا با حفظ نقاط مثبت به رفع برخی نقایص بپردازیم و جشنوارهای بهبودیافتهتر از دورههای پیشین داشته باشیم.
دبیرچهارمین جشنواره بازی های رایانه ای تهران با اشاره به افزایش رقم جوایز در این دوره از جشنواه گفت:جایزه بهترین بازی سال به ۱۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است که رشد صددرصدی داشته است .
وی با اشاره به تفاوت این دوره از جشنواره نسبت به دورههای پیشین گفت: از آنجا که معتقدیم جریان بازیسازی مستقل بسیار مهم و پیشبرنده در صنعت بازیسازی و تجاریسازی است، ما جشنواره بازیهای مستقل را پس از جشنواره بازیهای رایانهای تهران جداگانهای برگزار خواهیم کرد و در آن از بازیهایی که هیچ گونه حمایت مالی از آنها نمیشوند، تقدیربه عمل خواهد آمد.
دبیرچهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران تصریح کرد: تقسیمبندی آثار و داوری آنها براساس ژانر از دیگر تفاوتهای این دوره از جشنواره نسبت به دورههای پیشین است. در این دوره از جشنواره هشت ژانر اصلی پیشبینی شده است.
وی به اهداف جشنواره اشاره کرد و گفت: ترویج مبانی فرهنگی و هویت اسلامی ایرانی از طریق این صنعت با نگاه ویژه به کودکان و نوجوانان، شناخت و حمایت از استعدادهای موجود این صنعت در کشور با رویکرد بومی سازی و تقویت تولید ملی، ایجاد فضای رقابت علمی، فنی، فرهنگی و هنری میان جوانان فعال در عرصه بازیهای رایانهای به منظور ارتقاء و رشد کمی و کیفی تولیدات از اهداف جشنواره به شمار میرود.
آشتیانی ادامه داد: ایجاد زمینه برای رشد و شکوفایی خلاقیتهای دانشجویان و دانشآموزان در صنعت سرگرمی و بازی، نمایش توانمندیهای متخصصان و هنرمندان ایرانی و ایجاد برای رشد و شکوفایی خلاقیتهای جوانان و معرفی بازیهای برجسته به عنوان الگوهایی برای صنعت بازیسازی از دیگر اهداف این دوره از جشنواره به شمار میرود.
وی افزود: بخشهای اصلی جشنواره شامل بهترین بازی اکشن، ماجراجویی، نقشآفرینی، استراتژی و مدیریتی، ماجرایی – اکشن، سکوبازی، ورزشی و ساده و بخشهای فرعی شامل بهترین دستاورد فنی، هنری در بازیهای دوبعدی، دستاورد فنی در بازیهای سه بعدی، طراحی بازی، داستان بازی، صدای بازی، موسیقی بازی، با محتوای فرهنگی و بهترین بازی برای دستگاههای همراه هوشمند (بازیهای موبایلی و تبلتی) است.
دبیرچهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران توضیح داد: مراسم اختتامیه پایان مهرماه با انتخاب برترینها برگزار میشود و محل آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
وی در پاسخ به بخش بهترین بازی با محتوای فرهنگی گفت: در این بخش نگاهمان به بازیهای ارزش افزوده و محتوای غنی فرهنگی است. حمایت از مردم غزه و انرژی هستهای دو موضوعی است که در این بخش مورد توجه ویژهای قرار خواهیم داد و نگاهمان ویژهتر خواهد بود.
آشتیانی اظهار کرد: نزدیک به ۶۰ اثر به دبیرخانه تا کنون ارسال شده است و پیشبینیمان این است که تا پایان فرصت جشنواره یعنی ۱۵ شهریورماه، این رقم به بیش از ۱۰۰ اثر افزایش یابد.
وی بیان کرد: زمان ارسال جشنواره از ۱۵ تیرماه آغاز و تا یکم شهریورماه بود که به دلیل استقبال بینظیر از جشنواره تا ۱۵ جشنواره تمدید شد. همچنین زمان شروع فرآیند داوری نهایی آثار از ۱۵ شهریورماه تا ۱۵ مهرماه خواهد بود.
برای مشاهده گزارش تصویری به لینک زیر مراجعه فرمایید:
http://www.ircg.ir/sn/pictureReports/pt/full/lang/fa/id/290
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- ۱۰ حقیقت تلخ که گیمر ها نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- مورد انتظارترین بازی های سال ۲۰۲۵
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- روابط عاطفی در The Witcher 4 معنای عمیقتری خواهند داشت
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
- کارگردان Silent Hill 2 Remake از علاقه خود به ساخت یک بازی در ژانر وحشت با اقتباس از Lord of the Rings میگوید
- سونی ۳۱۹ میلیون دلار از سهام Kadokawa، شرکت مادر FromSoftware، را خریداری کرد
نظرات
من از همىن الان شروع مىکنم :yes:
ممنون بابت خبر. :rotfl: :rotfl:
معمولا باید مبلغ ها رو به ریال بگن. میدونی که…
ممنون بابت خبر
فقط ۱۰ میلیون 😐 میان واسه ساختن بازی یه عالمه خرج میکنن زحمت میکشن فقط ده میلیون گیرشون میاد! تازه واسه بهترین بازی سال ایران 😐 بابا براهمینه ما گیم های خوب نداریم دیگه اصلا باید دور بازی سازی تو ایرانو خط کشید! به خدا پولشو اگه بیشتر کنین بازیامون صد برابر میشه!
۱۰ میلیون چیه داداش…۱۰۰میلیونه….بیا ماچ…. البته به ریال…
مبلغ زززززززیادیه. :inlove:
واقعا ناراحت کنندست این جشنواره هر ماه و یا هر هفته که برگزار نمیشه که که همچین مبلغی رو به عنوان جایزه گذاشتن.
متاسفانه تو کشور عزیزمون سازنده ها و کلا صنعت گیم با کمبود منابع مالی،انسانی،کمبود دانش لازم، کم لطفی مسئولان و … دیگه مواجه هستند.
بازی که رتبه اول رو میگیره شاید از دیگر بازیهای این جنشواره بهتر باشه ولی اگه با عناوین خارجی مقایسه بشه ممکنه حرفی واسه گفتن نداشته باشه که همین طور هم هست پس نیازی نیست به جای ۱۰ میلیون مبلغ بیشتری رو به عنوان جایزه بگذارند ولی زحمتهای سازنده مبلغ بیشتری رو می طلبه(نمونه اش گرفتن مجوز)
حرف من اینه که مبلغ زیاد جایزه باعث انگیزه در علاقهمندان به بازی سازی نمیشه. ای کاش مسئولان با استخدام نیروهای خارجی به آموزش نیروهای با استعداد داخلی می پرداختند تا کم کم صنعت گیم سازی ، مسیر سیر رشد و تکامل رو پیدا کنه
خیلی کوتاهی از طرف مسئولان وجود داره که به طور ۱۰۰% جلو پیشرفت رو گرفته. اون وقت …
(عذر می خوام دوستان و جناب نراقی که سرتون رو درد اوردم و اگه توهیینی شده ، فقط نظرمو بیان کردم)
چه فایده ؟ این همه آدم کت و کلفت میان پروژه ی سینمایی را میندازن در حد اسپارتاکوس با موضوع هایی که دل خواه خودشونه اما کی میاد واسه یه پروژه ی بازی سرمایه گذاری کنه که راجع به ۴ تا جوونه که تو گروه مافیای ترکیه بودنو پول رئیس مافیای ترکیه رو بالا می کشن و بعد یه مدت میرن واس خودشون بیزنس می زنن ؟! :no: :teeth: :shout: :pissedoff: :reallypissed: :reallypissed: :reallypissed:
الآن این ایده ی شما بود یا ایده ی ۴ تا جوون که تو گروه مافیای ترکیه بودنو پول رئیس مافیای ترکیه رو بالا می کشن و بعد یه مدت میرن واس خودشون بیزنس می زنن؟؟؟ :rotfl:
ایده ی خودم بود البته ۶۵%چیزا رو ننوشتم اسپم نشه ولی خداوکیلی ایده ی خوبیه
قبول نداری اشکال نداره