عرضه موفق گیم ایرانی در گرو عبور از تولید سنتی است
تولیدکننده بازی رایانهای فتح خرمشهر گفت: بازاریابی، تبلیغات و توزیع مناسب از محورهای مهم در رشد و پویایی بازارگیم داخلی است.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیادملی بازی های رایانه ای، “حسین آزادپور” مدیرعامل شرکت شیوا پرداز کرمان به راهکارهای ایجادچرخه اقتصادی در صنعت گیم اشاره کرد و افزود: درجامعه ایرانی به بازی و بازی سازی با دید سنتی نگاه شده است به طوری که بسیاری بازی را تنها تفریحی بیهوده و فاقد مضامین آموزشی می دانند و جراید به این مساله دامن زده و از نظرات غیرکارشناسانه استفاده و آنها را با تیترهای بزرگ منتشر کرده اند.
تولید کننده بازی رایانه ای فتح خرمشهر با بیان اینکه صنعت بازی سازی در ایران نیازمند تولید بازی در سطح استاندارد های جهانی است، گفت: در این زمینه باید ساز و کاری مناسبی جهت عرضه بازی های خارجی در بازار داخلی تدوین شود.
تولید کننده بازی رایانه ای” کلاغ و روباه” به برگزاری نشست های کارشناسی برای معرفی و آشناکردن جامعه با فواید ومضررات بازی اشاره کردو ادامه داد:صداو سیما می تواند دراین میان نقش مهمی ایفا کند هرچند در برخی موارد این رسانه نیز هم همسو با جراید بیشتر به زیان های عرصه بازی های رایانه ای می پردازد.
آزادپور با بیان اینکه زمان حضور تولیدات ایرانی دربازارهای منطقه ای و بین المللی فرارسیده است ،گفت: با توجه به تولیدات مناسب داخلی در سالهای اخیر باید در عرضه جهانی قدم های موثری برداشت و با ارائه بازی های با کیفیت و موثر، کمپانی های خارجی را به سرمایه گذاری در این صنعت علاقه مند کرد.
مدیرعامل شرکت شیوا پرداز کرمان بازاریابی و تبلیغات را از محورهای اساسی در رشد و پویایی بازارگیم برشمرد و گفت:نقش بازاریابی و تبلیغات را در هیچ کسب و کاری نمی توان نادیده گرفت،
وی ادامه داد: بازاریابی به منظور آشنا سازی صاحبان کسب و کار با محصول تولید و تبلیغات به منظور آشناسازی مردم به محصول تولیدشده و این دو مکمل یکدیگر در آشنا سازی جامعه با هر محصولی است در این بین توزیع مناسب نقش بسزایی دارد. هرچه ما محصولی را به بهترین نحو بازارایابی و تبلیغ کنیم اما آن محصول در بازار و در دسترس نباشد هیچ سودی ندارد، بازاریابی، تبلیغات و توزیع مناسب اضلاع موفقیت برای عرضه محصول داخلی است.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- ۱۰ حقیقت تلخ که گیمر ها نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- مورد انتظارترین بازی های سال ۲۰۲۵
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- روابط عاطفی در The Witcher 4 معنای عمیقتری خواهند داشت
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
- کارگردان Silent Hill 2 Remake از علاقه خود به ساخت یک بازی در ژانر وحشت با اقتباس از Lord of the Rings میگوید
- سونی ۳۱۹ میلیون دلار از سهام Kadokawa، شرکت مادر FromSoftware، را خریداری کرد
نظرات
ممنون بابت خبر :yes: :yes: :yes:
:yes:
تا ضرغامی … تو صدا و سیما ئـه هیچ امیدی نمیشه به این بخش داشت! 🙁 :shutmouth:
تو برنامه کودک تبلیغات برنج میکنه :reallypissed:
تو بازیم تبلیغ پفک میکنه :rotfl:
:yes: :yes: :yes:
یک بازی ممکنه که موق باشه (اگه خوش ساخت باشه)، که فقط و فقط در عرضه جهانی قرار بگیره نه فقط به یک کشور محدود باشه، تا وقتی که تحریم هستیم امیدی نداشته باشید، و یا یک جورایی مانند بعضی از بازیهای ایرانی در استیم چراغ سبز بگیرند و غیره،
یکی از دلایل هم صلیقه های مختلفه،
با امید موفقیت. :yes:
اقای shylon خیلی خوب متنتون رو نوشتید فقط سلیقه نه صلیقه :yes: 🙂
بله ممنونم
و
موق=موفق
ممنون بابت خبر
این قدر محدودیت و خط قرمز قرار داره که غیرممکنه صنعت بازی تو ایران پیشرفت کنه.۹۰درصد مردم هم افراد عامی و کوته فکری هستن که پروژه های بازیسازی رو بیهوده میدونن.توی برنامه کلیک با یه بازیساز ایرانی تو نمایشگاه e3 مصاحبه کردن که میگفت از یه طرف بخاطر تحریم موتور گرافیکی خوب ندارن از یه طرف هم اینقد محدودیت فرهنگی ایجاد کردن که هیچکس آزادی کافی برای ساختن نداره.
اگه این محدودیتها برداشته شه اول از همه سینمای ایران پیشرفت میکنه ولی من که چشمم آب نمیخوره
درست خیلی از دلایل دیگه هم هست، بطور مثال اینترنت گران و پر از فیلتر، فرض کنید یکی توی سایت youtube میخواد برنامه آموزشی بازیسازی یا گرافیکی یا برنامه نویسی یا خیلی چیزای دیگه رو یاد بگیره، نمیتونه چون فیلتره، (با توجه به اینکه بعضی ها هم فرهنگ استفاده کردن ندارند)، حالا همین بازیسازی خیلی از جوونها رو سرگر میکنه، دیگه حداقل شاید کمتر برن سمت قلیان کشی، خوب همین کمک میکنه به جامعه ایی سالمتر پر روحیه تر، من توی این ۱۰ ۱۲ سال کار گرافیکی و برنامه نویسی همیشه توی حیرت بودم که خارجی ها چه روحیه ایی دارن. :yes:
دقیقا.شاید اروپا و آمریکا گذشته درخشانی نداشته باشن اما لااقل الان از گذشتشون درست گرفتن و حداقل به مردمخودشون سخت نمیگیرن درحالیکه ما تازه وارد بحران تاریخی شدیم!کیبیرون میایم خدا میدونه…
منظورم درس بود!
عامل اینهمه تحریم چیه ?:-) ?:-)
نظر شخصی من اینه که رعایت شدن یا نشدن کپی رایت نمیگم اصلا تاثیر نداره ولی از عوامل دیگه مثل حمایت کردن از بازی ایرانی یا مثلا به قول دوستمون برداشتن محدودیت ها یا رایزنی با خارجی ها برای اینکه بازیسازهای ایرانی دوره های حرفه ای ببینن از کپی رایت مهمتره
هی میگن گیم خارجی ارزونه پس گیمر پول واس بازی ایرانی نمیده
اصلا قبول ندارم
وقتی یه بازی ایرانی باکیفیت باشه خوب گیمر هم میره میخرتش دیگه
همونطور که الان خیلیا از جمله خود من برای بازی باکیفیت ایرانی (شبگرد) ۷۰ تومن پول دادن (چیزی حدود ۶-۷ برابر بازی خارجی)
پس اگه محصول خوب تولید شه ملت میخرنش
همونطور که الان خیلیا واس بازیای خارجی ۲۰۰ هزار تومن به بالا خرج میکنن
به امید موفقیت روز افزون صنعت گیم ایران