بیتوجهی صنعت گیم را تهدید میکند
تولیدکننده بازی رایانهای “طلای سیاه” با یادآوری اینکه عرصه گیم کشور در دهه اخیر در زمینه تولید پیشرفت شگرفی داشته است،گفت: در صورت بیتوجهی به این عرصه در آینده نزدیک تولید بومی بازی رایانهای با مخاطرات جدی روبه رو میشود.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، “شهاب کشاورز” به بازی رایانه ای به عنوان صنعتی نوپا در کشور اشاره کرد و افزود: نمی توان بازی رایانه ای را به عنوان بسته فرهنگی معرفی کرد چرا که تولیدات گیم و ارایه آن به بازار جنبه اقتصادی و سود آوری دارد.
وی ادامه داد: کشورهای خارجی و صاحب نام در حوزه تولید گیم نگاهشان به این صنعت به عنوان بزرگترین محصول برای سرمایه گذاری است و در نتیجه استقبال مناسبی از سوی سرمایه داران و کمپانی های خارجی برای تولید یک محصول می شود.
به عقیده تولید کننده بازی رایانه ای طلای سیاه ، گیم در ایران به دست جوانان که علاقه خاصی برای مطرح کردن نام کشور در بین سایر کشورها تولید کننده بازی رایانه ای دارند، ساخته می شود این در صورتی است که مجموعه های رسمی نسبت به سودآور بودن تولیدات این عرصه بی تفاوت هستند.
کشاورز با بیان اینکه در صورت حمایت نکردن از گیم آینده خوبی برای این صنعت در ایران نمی توان پیش بینی کرد ،گفت:حمایت از گیم می تواند با ارایه قوانین و ارایه تسهیلات به تولید کنندگان و فعالان حوزه بازی رایانه ای باشد.
وی ادامه داد: دولت ،مجلس ، وزارت صنعت ، معدن وتجارت و شبکه بانکی هر یک به نوبه خود می توانند با اهدای تسهیلات حمایتی و تصویب قوانین مناسب تولید کنندگان بازی را در ساخت محصول در سطح استاندارد و بین المللی یاری کنند.
تولید کننده بازی رایانه ای طلای سیاه، تبلیغات و بازاریابی را از عوامل اصلی بازگشت سرمایه در این حوزه برشمرد و گفت :زمانی که بازی رایانه ای مشابه خارجی با قیمت ناچیز و به راحتی در دست کاربران قرار می گیرد تبلیغات وسیع و پر هزینه نیز نمی تواندبازار گیم داخلی را در دست گیرد.
کشاورز به بحث محدودسازی ورود و عرضه بیرویه بازیهای خارجی برای ایجاد بازار مناسب تولیدات داخلی اشاره کرد و در عین حال توضیح داد: با مقوله محدود سازی ورود بازی خارجی به کشور مخالفم، بهتر است با تصویب قوانین مناسب ازفروش این قبیل بازی ها به قیمت ارزان جلوگیری شود.
پر بحثترینها
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- گزارش: شرکت Sweet Baby Inc نقش فعالی در پروژه معرفی نشده Remedy دارد
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
- بازی Assassin’s Creed Shadows بار دیگر تاخیر خورد
- ۱۵ بازی که بیشترین حق انتخاب را به مخاطب میدهند
- زندیا و تام هالند نامزد کردند
- گزارش: بازیهای Hellblade 2، Gears of War 1 و Age of Mythology امسال برای پلی استیشن ۵ عرضه خواهند شد
- از کنترلر جدید Xbox با طرح DualSense رونمایی شد
نظرات
🙁 عجب
حرف حرف حرف :no: :no: :no:
تنها راه پیشرفت بازی های ایرانی اینه که داستان درست و حسابی داشته باشن و روی گیم پلی بیشتر کار شه :yes: چون ما ایرانی ها از بازی های ایرانی انتظار گرافیک شاخی رو نداریم :yes:
اما تا وقتی داستان ها اینقدر آبکی هستند بازیها هم به درد نمیخورن :no: :no:
متاسفانه شرایط گیم امروز، مخاطب رو به جایی رسونده که از یک بازی، فقط انتظار داستان داشته باشه و نه گیمپلی که اصلیترین چیز یک بازیه.
ولی اگر هم بخوایم فقط داستان رو در نظر بگیریم، ما کم بازی نداشتیم که داستانهای شاهنامه رو ساختن. (با اینکه خودم داستانهای شاهنامه رو قبول ندارم کلاً ولی) از شاهنامه بالاتر؟
چطور به بازیهای خارجی هیچ ایرادی نمیگیرین وقتی داستانهای آبکیای برای بازیهاشون انتخاب میکنن(مثلاً سری COD) کلی هم به به چه چه میکنید ولی به بازی ایرانی که میرسه، داستان شاهنامه و یا تاریخ ایران رو میسازن، میگین اه اینه چه داستان مزخرفیه؟!
بعد هم تا حمایت نباشه، چطور انتظار دارید بازیسازا بتونن روی گیمپلی و داستان و… «سرمایه گذاری کنن» اونم درحالی که بالای ۲۰۰۰% مطمئن هستن که هزینهی ساخت بازی عمراً با گیمرهای ایرانی در بیاد؟
باید هم دولت هم مردم حمایت کنن.قانون کپی رعایت شه.تبلیغات درست صورت بگیره و خیلی مسائل دیگه.ولی کلا امیدوار کننده نیست اینده این صنعت تو مملکت ما.
بیاین همو گول نزنیم rezakurd راس می گه ما داریم پیشرفت کمی رو در این صنعت می بینیم به چند دلیل که مهم ترینش
یک گیمپلی نو آورانس که بازم مثل بالا به جز یکی دوتا بازی بقیه بازیا رو انگار همونبازیه قبلیه ولی یه مپ و یه داستان جدید داره مثل سری اساسین(به توپ نبندینم شوخی بود خودم بازیشو خیلی دوس دارم)
ما انتظار گرافیک در حد واندازه بتل نمی خوایم یه بازیه ساده هم بسه
بجان خودم اگه به جای این همه هزینه برای مسابقات pes و fifa که من به شخصه لزومی نمیبینم یکم همایت می کردن صنعت گیم ما تعریف دیگری داشت
حرفات درسته ولی با اون جملهی توی پرانتز، همه چیو خراب کردی!
دقیقاً مشکل گیمرهای ایرانی، همون نوع رفتاریه که شما توی پرانتز کردین.
یعنی این جرات رو به خودتون نمیدین که از بازیهای خارجی ایراد بگیرین ولی تا دلتون میخواد ایرادهای الکی از بازیهای ایرانی میگیرین.
واقعاً چرا میترسی از اینکه این واقعیت رو بگی که بازی آبکیای مثل اساسین، تکراریه و فقط اسمش تغییر میکنه؟ چرا فوری میترسی و میگی شوخی بود؟ واقعاً شوخی بود؟!
چرا میترسی از اینکه بگی COD یه بازی سراسر تکراره ولی هر وقت منتشر شه میخرمش؟ خب چرا میخریش اگه تکراریه؟ پس چرا بازی ایرانی رو نمیخری به دلیل تکراری بودن؟! چرا تکراری بودن بازی خارجی عیب نیست، ولی تکراری بودن بازی ایرانی عیبه؟! (که البته بازیهای ایرانی تکراری نیستن. فقط ممکنه «شبیه» بازیهای خارجی باشن که این نکته هم توی تمام بازیهای خارجی وجود داره).
چرا تمام ایرادها فقط به بازیهای ایرانی وارده ولی درمورد بازیهای خارجی، همه چی فقط شوخیه؟
یکی از اصلیترین مشکلات مملکت ما که هیچوقت روی پیشرفت رو نخواهد دید، وجود ۷۰-۸۰ میلیون از چنین مردمیه. مردمی که متاسفانه بویی از میهن پستی نبردن و فقط «حرف» میهن پرست بودن میزنن. متاسفانه ما آدمای بیگانه پرستی هستیم. تو هر زمینهای.
:no: به نظر من ایرانی ها باید از خیلی وقت پیش به طور جدی روی گبم سرمایه گذاری بکردند تا بازی های ما قابل مقایسه با بازی های خارج کشور باسهح
برای شروع، هیچوقت دیر نیست.
چیزی که ایران برای پیشرفت تو هر زمینهای بهش احتیاج داره، فقط و فقط حمایته. که متاسفانه با مردم بیگانهپرستی که داره، هیچوقت روی پیشرفت رو به خودش نخواهد دید.
:yes: :yes: :yes: :yes:
باسح… باشه ببخشید
پول باشه همچی حله :yes:
و پول از حمایت مردم به دست میاد…
:yes:
اصلا مگه به چیزی توجه میشه که بخوان به صنعت گیم هم توجه کنن!
مهم ترین چیز قانون کپی رایته که تو کشور ما معنی نمیده
اخه ایران پر هزینه ترین فیلمش که مختارنامه باشه مگه چقدر بودجش بوده ۲۰ میلیارد تومن در حالی هالیوود امریکا میلیون ها دلار خرج فیلماش میکنه و همون قدر هم خرج بازی هاش میکنه اخه از ایران چه انتظاری دارید :no:
اول اینکه مختارنامه سریال بود نه فیلم، بعد هم اینکه مقایسهی ایران و آمریکا، اصلاً درست نیست.
مقایسه باید درمورد دو تا چیز «همسطح» انجام بشه. مثلاً ما سینما مون رو باید با جایی مثل هند مقایسه کنیم که متاسفانه هند با اون وضعیت مملکتش، «صنعت» سینماش بسیار بسیار بالاتر از سینمای ماس… باید ببینیم اونا (که همسطح ما هستن) چی کار کردن که انقدر سینماشون پیشرفت داشته و…
خودشون میگن ۸ سال از کشور های خارجی عقبیم البته در حوضه گیم ولی به نظر ۲۰ سال عقبیم :-/
:no: :no: :no:
الان ارتش های فرازمینی . شبگرد . پروانه . و … در حد بازی های ۲۰ سال پیش اند :no:
پول کمه به گیم اهمیت نمیده این دولت فکر کردن یه مشت بچه یا بهتره بگم نوب ریختن ماریو بازی میکنن برا سرگرمی
اینو بگم
game is my life
music is my life
ما صنعت گیم نمی خوام فقط یک کاری کنن که از گشنگی نمیریم :shutmouth:
:rotfl:
دوستان شما چطور توقع دارید دولتی که از گیم تو رسانه و tv بد میگه و گیم رو باعث خیلی چیزا میدونه حمایت کنه؟دولت بخواد خوبم میتونه حمایت کنه بودجه لازم در اختیار سازنده باشه و اونا اعتماد گیمرها رو جلب کنن حله.از تمام رسانه ها تبلیغات درست صورت بگیره و قانون کپی رایت رعایت شه.بازی در سطح بزرگانم نخواستیم همین لیمبو میتونه مثال خوبی باشه.
بد گفتن و هستم والا میگن گیم تاثیر داره 😐 برا من که نداره :yes:
قانون کیپی رایت بشه دیگه ما به گ.ا رفتیم
مثلا کی میخواد بره به ۱۱ dvd پول من رفتم مغازه ی دوستم ( لا مصب پولی به جیب میزنه نگو ) که بزرگه واچ داگز رو خریدم wofrishtaine رو گفت هاردتو بیار مفت برات بزنم
بد گفتن و هستم والا میگن گیم تاثیر داره 😐 برا من که نداره :yes:
قانون کیپی رایت بشه دیگه ما به گ.ا رفتیم
مثلا کی میخواد بره به ۱۱ dvd پول من رفتم مغازه ی دوستم ( لا مصب پولی به جیب میزنه نگو ) که بزرگه واچ داگز رو خریدم wofrishtaine رو گفت هاردتو بیار مفت برات بزنم
:yes:
دوست گرامی….
لیبمو یه بازی بی ارزش نیست و کلی جایزه گرفت و ازش همه جا تقدیرشد
داش د نگرفتی! منظورم بجای رفتن سراغ ایده و تقلید بازیهای بزرگ صنعت بجاش برن بازیهای مثل لیمبو بسازن.که اونم نیازمندم یه سری چیزاست.
داش من چی گفتم
من عاشق لیمبو ام
حرفت حالملا درسته
داستان یجور …….
اگه یه بازی مثل لیمبو بزنن همون میرزه به کل این چرت و پرتا
باور کنید ثروت ملی ما و استعداد های ما خیلی بیشتر از کشورهای دیگه هستش..اگه حمایت کامل دولت باشه میشه مارو همه دنیا بشناسن و بازی هامونو انجام بدن :yes: :yes:
کلاً ما مردمی هستیم که همه چیزو میندازیم گردن دولت! ولی خودمون حاضر نیستیم هیچ غلطی بکنیم!
مردم ما متاسفانه دقیقاً عین خدا رفتار میکنن. خدا چی میگه؟ میگه هر چی بَدیه، از آدماس، هرچی خوبیه، از منه!(هع)
کردم مام میگن هرچی بَدیه، از دولته، هر چی خوبیه، از مردم!(هع)
درصورتی که واقعیت، دقیقاً عکس این قضیس!
مردم خارج میگن کنسول های نسل ۸ با قیمت خوبی عرضه شدن. واقعا شدن : ۱و۶۰۰ ps4
2: xbox 1
حرف از بازی ها هم که نزن که …… 😐
مردم خارج شرایط مارو ندارن و خرید کنسول واسشون چیزی نیس
کاش میشد رو سایت ها هم تگ کردن
اعضای دولت و روحانی رو تگ میکردیم شاید متحول شدن یه کاری کردن :sarcasm:
با این که به بازی سازی بی توجهی میشه ولی دقیقا یک سال دیگه میبینید که ایرانیا از خیلیا بهتر بازی میسازن…چون ایرانین(باور نمی کنین یه سال صبر کنین)
من که به شخصه موافق نیستم این صنعت تو ایران بهش توجه بشه {چون اینجا ایرانه}
مثلا صنعت خودرو بهش توجه شد بعد ۴۰ سال چه نفعی برای مصرف کننده داشت جز مونتاژ خودرو های خارجی بعد از تلاش ۳۰ساله (که هنوز به جایی نرسیدیم) و گرونی سرسام آور قیمت آن ترجیح میدم این صنعت رو به صورت بومی نداشته باشیم تا اینکه قیمت بازی بشه مثلا ۱میلیون
اصلا تو ایران به مصرف کننده اهمیت داده نمیشه 🙁
:no: :no: :no: