تغییر موتور بازیسازی سری Mafia به Unreal Engine 5 در نسخهی The Old Country
2K از موتور اختصاصی Fusion Engine برای بازی Mafia: The Old Country استفاده نخواهد کرد و در عوض از Unreal Engine 5 بهره خواهد برد.
پس از رونمایی اولیه از بازی Mafia: The Old Country در مراسم The Game Awards 2024، شرکت 2K و استودیوی Hangar 13 تصمیم گرفتند که از موتور اختصاصی خود، Fusion Engine، دست بردارند و به Unreal Engine 5 روی آورند.
این تغییر نشان میدهد که بسیاری از استودیوها در حال کنار گذاشتن موتورهای اختصاصی خود به نفع Unreal Engine 5 هستند. پیش از این، استودیوهایی مانند CDPR و استودیوی سازنده Halo نیز از موتور RED Engine خود به Unreal Engine 5 مهاجرت کردهاند.
موتور Fusion، که بر اساس Illusion Engine 2K توسعه یافته بود، برای بازیهای Mafia 2 و Mafia: Definitive Edition استفاده شد. با این حال، 2K برای Mafia: The Old Country، ابزار متفاوتی را انتخاب کرده است.
گرچه Unreal Engine 5 موتور قدرتمندی است که خروجی خیرهکنندهای با بازتابها و سایههای ری تریسینگ ارائه میدهد، اما معایبی نیز دارد. یکی از مشکلات این موتور، لگهای گاهبهگاه حتی در قویترین کارتهای گرافیک است. علاوه بر این، بازیهایی که با Unreal Engine 5 ساخته شدهاند، اغلب مشکلات بهینهسازی دارند. یک مثال اخیر، Stalker 2 است.
پر بحثترینها
- تریلر معرفی بازی جدید ناتی داگ، Intergalactic، روی کانال پلی استیشن بیش از ۲۳ هزار دیسلایک دریافت کرده است
- اولین اطلاعات از بازی جدید ناتی داگ، Intergalactic: The Heretic Prophet، منتشر شد
- Astro Bot بهترین بازی سال شد؛ فهرست کامل برندگان The Game Awards 2024
- ناتی داگ از بازی جدید خود به نام Intergalactic: The Heretic Prophet رونمایی کرد
- رسمی: سونی تایید کرد که قصد دارد شرکت مادر FromSoftware را خریداری کند
- نکات مخفی تریلر بازی جدید ناتی داگ، Intergalactic، که شاید متوجه آنها نشده باشید
- ناتی داگ بازی Intergalactic: The Heretic Prophet را با الهام از Akira و Cowboy Bebop توسعه میدهد + اطلاعاتی از مضامین داستانی و بازیگران
- ۱۰۰ بازی برتر در تمام تاریخ پلی استیشن
- نقد و بررسی بازی Indiana Jones and the Great Circle
- تریلرهای جدیدی از مبارزات Assassin’s Creed Shadows منتشر شدند
نظرات
موتور آنریل انجین ۵ موتور بسیار خوبیه ولی سازنده ها باید وقت زیادی بذارند تا بتونن بازی بهینه تحویل بدهند
حقیقتا من که بازی ساز نیستم، اما طبق توضیح یکی از دوستان بنده که با unreal Engine کار میکنه
تو ورژن ۵ این موتور یه قابلیتی اضافه شده به اسم global illumination که مثل ری تری سینگ عمل میکنه ، با این تفاوت که به صورت نرم افزاری هم قابل اجراست مثل lumen
متاسفانه این تکنولوژی رو نمیشه غیر فعال کرد به همین خاطر بار پردازشی سنگینی داره مثل ووکانگ یا استاکر ۲ یا سایلنت هیل ۲ که به صورت پیش فرض فعاله و اصلا قابلیت خاموش کردن نداره
انگار که تمام بازی هایی که با انریل ۵ ساخته میشن دارای ری تری سینگ پیشفرض هستن با این تفاوت که کمی سبک تره
اما سایر تکنولوژی ها مثل ننایت اجباری نیستن
اگه ننایت اجباری بود تو بازی های اپن ورلد کمتر از ۳۰۶۰ نمیخواست اونم برای ۲۰ الی ۳۰ فریم (مثل دمو ماتریکس اگه تجربه کرده باشید)
در کل این مشکل از سمت خوده انریل انجینه نه بازی سازا
میشه بگین دلیل اجباری بودن این چیه ؟ مثلا می خوان بگه خروجی موتور ما باکیفیت بیشری هستش؟
اگه جواب کوتاه بخوای بخاطر ظهور ری تری سینگ نورپردازی های گذشته رو کامل کنار گذاشتن پس جواب بله هست ، کیفیت بیشتر
اما اگه جواب طولانی تر بخوای
تا قبل نسل نهم ما صرفا یه نوع نورپردازی داشتیم که در بازی های مختلف بکار میرفت و نورپردازی ثابت بود و توسط بازی سازا اجرایی می شد (مثل SSR که برای رفلکشن ها بوده و همیشه ثابت بود و کلا کیفیت پایینی هم داره نسبت به تکنولوژی انریل انجین و RT )
در بازی هایی که اپن ورلد بودن و چرخه شب و روز داشتن پیشرفته تر بود و در بازی های خطی ساده تر
اما با ورود به نسل نهم و سخت افزار های نسل نهمی اومدن یه هسته ای بکار بردن به اسم هسته RT که قابلیت اینو داره که از نورپردازی های پیشرفته مثل lumen یا RT استفاده کنه
به همین خاطر اپیک گیمز نورپردازی های قدیمی مثل SSR رو به طور کامل حذف کرد از انریل انجین ۵
یه نمونه دیگه بخوای تکنولوژی سایه ها در نسل هفتمه که به صورت ناگهانی مثل RT پیشرفت چشمگیری کرد به همین خاطر در خیلی از بازی های نسل هفتمی سایه هارو میشه غیر فعال کرد (برای کارت های اون دوره تا ۳۰ ۴۰ فریم میتونست بار پردازشی داشته باشه)
اما با ورود به نسل هشتم کارت های جدید تر و کنسول های نسل هشتمی این سایه ها سبک تر شدن و حالا یه طور پیش فرض فعال هستن، همین اتفاق داره برای ری تری سینگ می افته
مطمئن باشید به لطف فریم جنریشن و سخت افزار های اینده مثل کنسول های نسل دهمی، این تکنولوژی بسیار سبک تر میشه و دیگه غیرقابل خاموش کردنه (صرفا مثل سایه ها میشه کیفیت شو دست زد)
فکر میکنم مهم ترین بازی ای که با آنریل ۵ ساخته میشه ، بازی ویچر ۴ ئه و امیدوارم آنریل انجین ۵ در ساخت بازی ویچر ۴ ، عاااااالی عمل کنه.
گفته میشه که حتی خود اپیک گیمز هم داره به سی دی پراجکت در ساخت ویچر ۴ با آنریل انجین ۵ ، کمکشون میده.
سلام علی جان
اگر ممکنه آیدی اون دوستتون ک با آنریل کارمیکنه برام توی شخصی میفرستی؟
ممنون
نمیخام مزاحمت براش ایجاد کنم ازش سوال دارم و حتی شاید ی پیشنهاد کاری هم بهش بدم
در بحث زیبایی و گرافیک های چشم نواز آنریل انجین ۵ واقعا خوبه/تنها ایراد این موتور بازیسازی دقیقا بحث بهینه سازی و فریم ریت ثابت هست که متاسفانه در تمام بازی های اخیر شناخته شده که با این موتور ساخته شدن مثل همین استالکر ۲ ،ساهد افت فریم و لگ های شدید در سینماتیک ها هستیم.