۱۰ کلاهبرداری بزرگ در تاریخ بازی های ویدیویی
سازندگان برای هر بازی ویدیویی به طور مشخص هدفگذاری میکنند و هر بازی آنلاین یا تکنفره برای کسب درآمد طراحی شده است. به همین دلیل، تبلیغات و تریلرها باید روی نکات برجسته محصول تمرکز کنند. اما گاهی اوقات تیم بازاریابی زیادهروی کرده و بازی را فراتر از آنچه هست، به تصویر میکشد.
۱۰. Cyberpunk 2077
علیرغم محبوبیت فرنچایز The Witcher، استودیوی CD Projekt تصمیم گرفت روی یک آیپی جدید به نام Cyberpunk 2077 سرمایهگذاری کند. با هزینه بیش از ۳۰۰ میلیون دلار و صرف نزدیک به هفت سال زمان ساخت، به نظر میرسید که توسعهدهندگان به این بازی اکشن نقشآفرینی اول شخص ایمان بیاندازهای داشتند.
با این حال، زمانی که CD Projekt از منتقدین خواست تا NDA امضا کنند زنگ خطر به صدا درآمد. منتقدان تنها نسخه PC بازی را دریافت کردند و متأسفانه، این نشانه خوبی نبود. اگرچه Cyberpunk 2077 روی PC عملکرد بهتری داشت، اما نسخههای ایکس باکس وان و پلی استیشن ۴ به دلیل باگهای متعدد، کاهش نرخ فریم و مشکلات دیگر، از سوی گیمرها با انتقادات زیادی مواجه شدند. این موضوع باعث شد تا عنوان مذکور برای مدتی از فروشگاه پلی استیشن حذف شود. البته، برخی مکانیکها و ویژگیهای تبلیغ شده نیز در نسخۀ نهایی حذف شده بودند که بازی را در موقعیت حساستری قرار میداد.
به طور واضح، این بازی در آن زمان (دسامبر ۲۰۲۰) آماده عرضه نبوده است. میتوان حدس زد که CD Projekt Red به دلیل تاخیرهای متعدد در انتشار Cyberpunk 2077 (علیرغم وجود مشکلات مختلف) دیگر نمیتوانست بازی را به تاخیر بیندازد. اگر توسعهدهندگان با انتشار بهروزرسانی و محتوای مختلف وضعیت بازی را تغییر نمیدادند، Cyberpunk 2077 میتوانست رتبه اول این لیست را از آن خود کند.
۹. Atari Jaguar
کنسولهای SEGA Genesis و Super Nintendo در اوایل دهه ۹۰ میلادی صنعت بازی را تحت سلطه خود قرار دادند. اما شرکت Atari امیدوار بود که با اولین کنسول ۶۴ بیتی خود به نام Jaguar، گوی رقابت را برباید.
SEGA Genesis و Super Nintendo کنسولهای ۱۶ بیتی بودند و در آن زمان 3DO تنها سیستم ۳۲ بیتی موجود در بازار بود و از سوی دیگر، Jaguar به عنوان یک کنسول ۶۴ بیتی خیلی جذاب به نظر میرسید، اما حقیقت چیز دیگری بود.
جگوار دارای پنج پردازنده بود که دو مورد از آنها ۳۲ بیتی بودند و به همین دلیل، از آن به عنوان یک سیستم ۶۴ بیتی یاد میشد. اما از آنجایی که پردازندهها پشت سر هم کار نمیکنند، این کنسول در واقع ۳۲ بیتی بود. متأسفانه، هر فردی که این سختافزار فریبنده را خریداری کرد، به سرعت متوجه شد که برخلاف تبلیغات آتاری، چندان قدرتمند نیست.
به دلیل فروش افتضاح و بازیهای بسیار کم در دسترس، برخی از گیمرهای سرسخت حتی از وجود این کنسول در بازار بیخبر بودند. فروش کنسول کمتر از سه سال پس از عرضه متوقف و موجب شد تا آتاری بازار کنسول را برای همیشه کنار بگذارد.
۸. Kinect
مایکروسافت در نسل هفتم از یک ابزار جانبی و حرکتی جدید برای کنسول Xbox 360 رونمایی کرد که Kinect نام داشت. Kinect Adventures نیز اولین عنوانی بود که از این فناوری استفاده نمود.
این تکنولوژی در ظاهر انقلابی به نظر میرسید، زیرا به جای کنترل فیزیکی، به دستورات و حرکات صوتی بازیکن متکی بود. اگر این فناوری به مانند تبلیغات آن بود، میتوانست آینده گیمینگ را یک شبه تغییر دهد. هنگامی که Kinect Adventures تبدیل به پرفروشترین بازی Xbox 360 شد، میراث آن تضمین شده به نظر میرسید.
اما تنها چند دقیقه پس از تجربه Kinect Adventures متوجه میشوید که موفقیت آن نه به دلیل کیفیت، بلکه بیشتر به خاطر تبلیغات اغراق آمیز بود. این دستگاه برای تشخیص سادهترین حرکات با مشکل مواجه میشد و سادهترین فعالیتها ممکن بود تشخیص داده نشوند. حتی زمانی که درخواستها شناسایی میشدند، حرکات با تأخیر جزئی انجام میگردید و زمانبندی صحیح آنها تقریباً غیرممکن بود.
با وجود این شکست بزرگ، مایکروسافت فناوری کنترل حرکتی را برای دهها بازی پیادهسازی کرد که بسیاری از آنها از مشکلاتی مشابه با Kinect Adventures رنج میبردند. اگرچه نسل دوم کینکت برای ایکس باکس وان در ردیابی حرکات بهتر عمل کرد، اما به اندازه کافی دقیق نبود که به یک برگ برنده در گیمینگ تبدیل شود.
۷. Godus
پیتر مولینیو سالها پس از ساخت بازیهای Black & White، از یک اثر جدید مرتبط با خدایان رونمایی کرد. او پس از افتتاح استودیوی جدیدش به نام 22Cans، اعلام کرد که روی یک بازی جدید به نام Godus کار میکند.
مولینیو که قصد نداشت به یک ناشر متکی باشد، این پروژه ۴۵۰,۰۰۰ دلاری را از طریق Kickstarter و با ۱۷۱۸۴ حامی تأمین مالی کرد. او پنج ماه بعد با یک ناشر قرارداد امضا کرد و این نشانه عجیبی بود.
این بازی به طرز عجیبی به یک اپلیکیشن موبایل به نام Curiosity گره خورده بود، جایی که بازیکنان مجبور بودند بارها و بارها روی صفحه ضربه بزنند تا به مرکز یک مکعب برسند. هرکس زودتر به آن میرسید، در بازی به خدا تبدیل میشد.
این بازی نهایتاً در همان حالت «نمونۀ اولیه» از Steam حذف شد. این نکته بسیار ناراحتکننده است که هزاران حامی Kickstarter پول نقد خود را که به سختی به دست آورده بودند، صرف اثری کردند که هرگز تکمیل نشد.
۶. نسخه نینتندو سوییچ Mortal Kombat 1
بازی Mortal Kombat 11 روی نینتندو سوییچ از مشکلات متعددی از جمله عدم حفظ نرخ فریم و ایرادات جدی در بخش آنلاین رنج میبرد. بنابراین هنگامی که اعلام شد Mortal Kombat 1 برای کنسول مذکور عرضه میشود، نگرانیهایی در خصوص کیفیت آن به وجود آمد.
البته، هیچ کس انتظار نداشت که نتیجه نهایی تا این حد فاجعهبار شود. نسخه نینتندو سوییچ Mortal Kombat 1 با شخصیتهای بدون احساس در صورت، بافتهای ناقص، حذفیات بیش از حد و گیمپلی عجیب و غریب رنج میبرد. این نسخه علیرغم دریافت آپدیت و پچهای مختلف، همچنان در حد استاندارد نیست. نکته بدتر از آن این است که تبلیغات بازی نشان نمیداد که این پورت چنین مشکلات آشکاری دارد.
اما کلاهبرداری ناشر و سازندگان در یکی از تریلرها عیان شد. در بخشی از تیزر گیمپلی نسخه سوییچ، یک اعلان Steam ظاهر میشود که ثابت میکند برخی از ویدیوهای به نمایش در آمده، روی سوییچ اجرا نمیشوند. با وجود اینکه تبلیغ با پیام «این ویدیو نهایی نیست» باز میشود، هیچ چیز نمیتواند این سطح از فریبکاری را توجیه کند. این عمل نه تنها گمراهکننده بود، بلکه یک دروغ آشکار محسوب میشود.
۵. Assassin’s Creed Unity
سری Assassin’s Creed در آن زمان وضعیت بهتری داشت. یوبیسافت با کسب موفقیتهای پیدرپی، ثبات قابل ملاحظهای را برای این فرنچایز به ارمغان آورد.
البته در مورد شرکتی صحبت میکنیم که هر لحظه امکان دارد ناامیدکننده ظاهر شود. در همین راستا، بازی Assassin’s Creed Unity علیرغم داشتن ویژگیهای منحصربهفرد، به دلیل مشکلات متعدد فنی با انتقادات زیادی مواجه شد.
اگرچه نسخه قبلی آن، Assassin’s Creed Rogue، یک بازی نسبتاً خوب بود، اما از نظر فنی بهتر به نظر میرسید. در کنار افت فریم و ایرادات فنی متعدد، باگهای مربوط به چهرههای شخصیتها در Unity غوطهوری تجربه را به طور جدی تحت تاثیر قرار میداد. اگرچه Unity در گیمپلی نیز از مشکلاتی رنج میبرد، اما انتقادات عمدتاً ناشی از وجود انبوهی از باگها و ایرادات فنی بود.
با این حال، خوشبختانه در نهایت مشکلات فنی به مرور زمان برطرف شدند و به مشتریان یک گسترشدهنده و بازی رایگان از کاتالوگ Ubisoft ارائه شد. اما از سوی دیگر، هر فردی که Assassin’s Creed Unity را در زمان عرضه خریداری کرده بود، احساس میکرد که از او کلاهبرداری شده است.
۴. Big Rigs: Over The Road Racing
بازیهای Superman 64، Bubsy 3D و Sonic ’06 از عناوین پر مشکل این صنعت به شمار میروند. با این اوصاف، حداقل سازندگان آنها تلاش کردند تا یک بازی خوب بسازند. اما این موضوع در مورد Big Rigs: Over the Road Racing صدق نمیکند. در این عنوان ریسینگ پر مشکل، بازیکن باید در حین رانندگی با یک کامیون، از پنج مسیر عبور کند.
در این بازی مشکلات زیادی وجود دارد. اگر مسیر چهارم انتخاب شود، همه چیز خراب شده و یک چهارم کمپین اصلی دیگر قابل بازی نیست. از سوی دیگر، به دلیل عدم تشخیص برخورد، بازیکنان دائماً از دیوارها، خانهها و موانع عبور میکنند. از سوی دیگر، در بازی حداکثر سرعت در حالت معکوس تعیین نشده است؛ به عبارتی، اگر بازیکن دنده عقب برود، از نظر تئوری میتواند سریعتر از سرعت نور حرکت کند.
در Big Rigs: Over The Road Racing نیازی به مهارت ندارید، زیرا رفتن به خارج از جاده یا سربالایی هیچ تاثیری بر سرعت خودرو ندارد. همچنین هیچگونه محدودیتی اعمال نشده، دشمنان حرکت نمیکنند و این امر باخت را غیرممکن میکند، مگر آنکه بازی با گلیچ و مشکل مواجه شود.
۳. Dungeon Keeper (2014)
Dungeon Keeper یک بازی استراتژی درخشان بود که به بازیکنان این امکان را میداد تا مینیونها را مدیریت کنند، اتاق شکنجه خود را داشته باشند و از سگهای جهنمی استفاده کرده تا دشمنان را به دردسر بیندازند.
از آنجایی که این بازی تنها روی ویندوز و MS-DOS در دسترس قرار داشت، افراد زیادی آن را تجربه نکردند. بنابراین وقتی EA اعلام کرد که یک ریمیک از این بازی برای موبایل در دست توسعه قرار دارد، به نظر میرسید Dungeon Keeper توجهای را که شایستهاش بود، سرانجام دریافت میکند.
متأسفانه Dungeon Keeper 2014 به قدری روی پرداختهای درون برنامهای متمرکز بود که مشخصاً نشان میداد سازندگان بیشتر به پول اهمیت میدهند. به دلیل زمانهای انتظار مضحک و وابستگی شدید به خریدهای درون برنامهای، کمیسیون اروپا مجبور شد وارد عمل شود و اعلام کرد که بازی سیستم حمایت از مصرفکننده را نقض میکند.
از سوی دیگر، EA نقد و بررسیهای ضعیف بازی را مخفی کرد و این تصور را به وجود آورد که Dungeon Keeper 2014 اثر خوب و بدون مشکلی است.
۲. Pac-Man (پورت Atari)
حتی اگر ناشران مدرن به عنوان یک شرکت حریص بیحد و حصر تلقی شوند، شرکتهای بازیسازی طمعکار از زمانی که این صنعت کار خود را آغاز کرده است، وجود داشتهاند.
هنگامی که Pac-Man در سال ۱۹۸۰ برای اولین بار معرفی شد، تسلط خود را بر بازیهای آرکید نشان داد. آتاری با علم به اینکه میتوان ثروت زیادی به دست آورد، آماده شد تا این بازی تودرتوی نقطهای را به آتاری ۲۶۰۰ منتقل کند. اگرچه برنامهنویس بازی، تاد فرای، هیچگونه دسترسی مستقیمی به سختافزار اصلی نداشت، اما به نظر میرسید که پورت Pac-Man کار آسانی باشد.
اما اینطور نبود. با وجود پورت ساده، ساخت Pac-Man اصلی حدود ۱۸ ماه به طول انجامید. از آنجایی که فرای مجبور بود عنوان کلاسیک را به تنهایی در یک سوم مواقع بازسازی کند، بخشهایی در نهایت حذف شدند.
پورت Pac-Man برای Atari 2600 از مشکلات متعددی از جمله مشکل در گرافیک، صدا و برنامهنویسی رنج میبرد. این پورت ضعیف در کاهش فروش بازی تاثیرگذار بود که منجر به سقوط آن در سال ۱۹۸۳ شد.
۱. The Day Before
نام بردن از بدترین بازی ویدیویی تاریخ کار سختی به نظر میرسد، اما The Day Before بدون شک یکی از بدترین بازیهای یک دهه اخیر است.
هنگامی که The Day Before در سال ۲۰۲۱ معرفی شد، Eduard و Aysen Gotovtsev، بنیانگذاران استودیوی Fntastic، وعده دادند که این اثر MMO آخرالزمانی، بسیار نوآورانه خواهد بود و گیمپلی آن، مکانیکهای منحصر به فرد و واقعگرایانهای را ارائه میدهد.
انتظارات از The Day Before بالا بود و این اثر حتی به مورد انتظارترین بازی کاربران استیم تبدیل شد. با این حال، عنوان مذکور به دلیل برخی حواشی از جمله تاخیرهای مکرر، اتهامات مربوط به استفاده از دارایی سایر عناوین، شایعات کار کردن کارمندان استودیو بدون دستمزد و موارد دیگر، طولی نکشید که حقیقی بودن آن به چالش کشیده شد و این موضوع مشخصاً نشانه خوبی نبود.
در زمان عرضه The Day Before، مشخص شد که بدبینی و نگرانی پیرامون توسعه آن بیمورد نبوده است. این بازی نه تنها از افت فریم زیاد، هوش مصنوعی ضعیف دشمنان و مشکلات فنی رنج میبرد، بلکه از خلاقیت و نوآوری نیز بیبهره بود. استودیوی Fntastic چهار روز پس از انتشار The Day Before، بازی را از فروشگاهها حذف کرد و یک ماه بعد سرورهای آن نیز خاموش شدند.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
جای استارفیلد خالی
Starfield کلاه برداری نبود
فقط اندازه ای که ما برایش هایپ بودیم عالی نبود
وگرنه بازی کیفیت نسبتا خوبی داره
تبلیغات دروغ زیاد داشت
منظور همونه
در واقع از نکات بد چشم پوشی کردن که خب کار هر تریلری همینه. (البته استارفیلد دیگه خیلی باگ و نکات بد داشت..) استارفیلد خیلی پتانسیل بالایی داشت و خود ایکس باکس هم اینو میدونست اما مایکروسافت این بازی رو بیش از حد هایپ کرد و متاسفانه به پتانسیلش نرسید.
والا اگه پلیاستیشن بود طرفدارا سرودست میشکوندن براش
ایکس باکس فنا براش نشکوندن؟؟؟
عزیز جانم،منظورم اینه پلیفنا که دارن میگن بدرد نخوره،اگه همین بازی با این حال برای پلیاستیشن بود،سرودست میشکوندن
همه جا همینه برا دفاع ایکس باکسو سونی نداره همه طرف خودیو میگیرن چه بازی بد باشه چه خوب
هوم
استارفیلد بازی متوسطیه (بهتر از فالوت ۴ البته) بیشتر تبلیغات های دروغین و مشکلان فنی زیاد یقه اش رو گرفت
همون زیر مجموعه سایبرپانک محسوب میشه
بازیش کردی که میگی؟
دقیقا هر چی گشتم کانکورد تو لیست نیست
استارفیلد بازی خوبی بود ولی به خاطر فشاری که روی ایکس باکس به خاطر نداشتن انحصاری بی نظیر بود بیش از حد هایپ شد. خوب هم فروخت بازی خوبی هم بود ولی اون بازی فوق العاده ای که بقیه میخواستن باشه نبود فقط. کینکت م به نظرم بودنش تو این لیست نامردیه، کینکت رو هر کسی که داشت واقعا یادش میاد چقد خوب و لذت بخش بود استفاده ازش، مگه این که منظور کینکت ایکس باکس وان باشه.
استارفیلد بی انصافی هست همش بزرگنمایی هایپ بیش از حد گیمرها و بتسدا و و کارگردان افسانه ای تاد جون بود خیلی ها میگن این تاد اوتاد قدیم نیست بدلش هست (برای طنز)واقعا فالوت کجا اسکایریم با تمام اون باگهای کجا و….در کل استارفیلد قربانی هایپ زیاد شد همین طرفداران افراطی هزار سیاره انتظار داشتن تا خ………پر باشه خوب نمیشه دیگه انجین منسوخ حتی باز بستن در تو رو میبرد به دوره پلی استیشن وان اون تاخیر دو سه ثانیه ای تصویر موقع باز بستن در حتی قول داده بود یادتون باشه خود تاد هاوارد رو صحنه جلو جف کیلی تمام ایرادات برطرف کنیم اعتماد به نفس بالا داشت میگفت تجربه پولیش خورده تحویل شما میدیم خیلی ها اصلا قبل اینهمه هایپ کاذب توقع آنقدر بالا نداشتن ولی خوب ماکروسافت بتسدا شروع کردن و گیمرها ایکس باکس هم ول نکردن هنوز یادم نمیره پلی فایو هاتون بفروشید اسکایریم در فضا اومد وای ویدیو گیم قبل شاهکار فیلد بعد شاهکار فیلد والا بلا این حرفا نبود این بازی به خودی خود اینجور ضربه نمیخورد تراژدی بدی بود من اسمشو گذاشتم قربانی بیگناه قربانی طرفداران خوب اینم که بسته الحاقی جدیدش تیم سازنده روحیشم از دست داده فشار ماکروسافت هم که البته حق داره شده داستان براشون بنده خدا هفت میلیارد هزینه کرده اونم اکتیویژن نتونسته باید شاید استفاده کنه پشتیبانی کنه شوترهای اول شخص رو اینفینیتی همین هیلو رو بدتر دوتا ای پی جدید بکشن بیرون ازش چند سال گذشت بابا تانگو هم که پر رفت همه اینا که گفتم یجورایی نشون میده که عملکرد. اشتباه اون قسمت که تقصیر ماکرو بود تنها برای استارفیلد نبود از همین نو اشتباهات در دوتا خرید بزرگش به وضوح داشت و ضعف مدیریتی کاملا واضح
جای کنکور تجربی و فور اسپوکن و رایز آف رونین چی؟
میگم یه بازی بود فک کنم اسمش کانکورد بود ، اون به کجا رسید ؟
https://gamefa.com/1089230/concord-devs-updating-pc-game-files-leading-to-f2p-speculations/
هر چیزی که مفت باشه خوبه یعنی؟
🙄😑
گذاشتن سایبرپانک شاید ظالمانه به نطر بیاد اما بعد از این حرکت سایبرپانک(عرضه کردن بازی با مشکلات فنی متعدد سپس برطرف کردن اون با پچ و اپدیت های بیشمار) همه بازی ها یاد گرفتن که این حرکت رو بزنن
Big rigs هم برای یه ساعت خنده عالیه انقد بازی افتصاحیه سیستم ذغالی هم خیلی خوب اجراش میکنه حتما نصب کنید
پورت آتاری پک من هم که…
kinect 2 بهتر نبود میزاشتید؟ (one)
دقت کنید در اکثر کلاهبرداریها، نام شرکتها یا افراد آمریکایی و غربی میدرخشه. با اینکه همه جای دنیا کلاهبردار هست، اما جالبه ساختار حقوقی ژاپن اینقدر مستحکم هست که کمتر میشه توش خلاف کرد.
تا دلت بخواد jrpg وجود داره که بعد از کلی هایپ خراب کردن.
توی فرنچایز فاینال فانتزی گرفته تا نینجا گایدن و …
تو صنعتی که بزرگ ترین هاش غربی ن میخوای کی کلاهبردارا باشن؟ اصلا بقیه دنیا تو این مارکت دست خاصی ندارن به جز بعضی استئناهای معدود. نتیجه گیری ت فقط از روی سوگیریای شخصی میاد.
همین امسال دراگون دوگما ۲ امد بعد از اینکه نمره منتقدین رو گرفت امد قسمت از بازی پولی کرد ولی تمام رسانه ها ساکت شدن ,
چشماتو وا کن دوباره بخون.
دقیقا
ولی ژاپنی ها راحت میپیچوننشون
الان تیکن ۸ نمره منتقدین ۹ بود بعد یوزر اسکورش ۶ شد یک سایت حتی این خبر رو منتشر نکردن که چرا کاربران استیم اینطور اعتراض کردن,
اگر یک بازی غربی اینطور بود تا ۱۰ روز اخبار سر همین موضوع بود
خودم تلویزیون سونی گرفتم x900h به عنوان 4k 120 تبلیغ شد وهمزمان با ps5 عرضه شد ولی ۶۰ فریم بود بعد از یکسال و نیم با آبدیت یه ۱۲۰ فریم نصفه نیمه فعال شد مثلا هیچوقت نمیتونی ۱۲۰ رو با دالبی ویژن همزمان فعال کنی همون دالبی ویژن هم الکی بود فقط رنگ هارو گرمتر میکرد اصلا HDR برای روشنایی زیر ۱۰۰۰ بی فایدست
همه جای دنیا کلاهبرداری هست. ۹۰% بازی هایی که ژاپن میده بیرون با اون چیزی که واقعا هست زمین تا آسمون فرق میکنه.
دست کش طلایی و بسیار طولانی
اره میبینی غربیا چقد بدن😔😔
ببخشید اما میدونستmetal gear solid:ground zeroes کلا دو ساعته اما بیست دلار قیمتشه؟
یعنی سایبرپانک کلاهبرداری بزرگتری نسبت به ground zeroes بوده؟
?No man sky
Big Rigs: Over The Road Racing
کلاهبرداری؟ بیشتر میشه گفت سم خالص
واسه اونایی که میخوام عمق فاجعه بودن یک بازی و اوج گ#ش٫ادی یک تیم بازی سازی رو بفهمند شدیداً پیشنهاد میشه🤣🤣🤣
کینکت 😂
کونکورد؟
رایز آف رونین؟
فوراسپوکن؟
یادی کنیم از هک شدن سونی
از این زاویه نگاه کنین که سازندگان بازی های رایانه ای زرنگ نیستن و کلاهبرداری نمیکنن! این عده کثیری از گیمر ها هستند که نسنجیده و چشم بسته عمل میکنن👍😉
از قدیم گفتن مالت رو سفت بگیر همسایه ات رو دزد نکن.
Cyberpunk 2077 سلطان فریب :دی
هنوزم تو همچین لیست هایی میدرخشه لامصب خصوصا نسخه های نسل هشتمیش
کیل زون ۱۲۰ فریم
دیویژن یک
واچ داگز یک
ردفال
….
واااااایی مور های ۴ام ۸ام چه سم هایی بودن🤣🤣
PS Vita و PS VR و PS VR 2 اینها کلا برداری نبودن؟ هیچ بازیی براشون عرضه نشد؟
بعد میگید کینکت کلا برداری بود؟ جالبه هیچ کس از این موضوع شکایت نکرد,
حرف از بهینه سازی Assassin’s Creed Unity میزید مثل اینکه نسخه پی سی The last of us part 1 هم همینطور بود !!!
بازی گرن تروسمو و دراگون دوگما ۲ که امد نمره منتقدین رو گرفتن درجا هزاران تبلیغ درون برنامه اضافه کردن , اینها کلاه برداری نیستش؟
ما بگیم کل کمپانی سونی کلاهبرداره
سوزشت کم میشه؟ یا آتش نشانی خبر کنیم؟
دوستانی که طی چند وقت اخیر cyberpunk 2077 رو روی ps4 بازی کردین لطفا بگین کیفیتش روی فور چجوریه، از نظر بهینه بودن و باگ و این چیزا میگم. درکل ارزش تجربه رو ps4 رو داره یا نه؟ چون اگه کیفیتش خوب باشه بزودی میخوام بریزمش اگرم نه که هیچ
مشکلات بازی روی تمام پلتفرم ها برطرف شده.مشکلی نداره درحال حاضر
جای گالوم باید تو شماره یک بود 😂😂
the last of us part 2
ردفال؟
دوستان اینو کاریش نداشته باشین.این تو دنیای موازی زندگی میکنه.بذارید به حال خودش خوش باشه و چمدونشو بزنه(امیدوارم منظورمو فهمیده باشید)
مشتی تو خودت قوانین رو نقض کردی اومدی جنسیت دروغ وارد کردی🗿
کلاه برداری فقط اینکه بازی warriors orochi رو به جای بازی جومونگ بهمون غالب کردن و کلی بازی دیگه رو به اسم gta در فلان جا
کلاه برداری بزرگتر اینه که شرکت اومگا فورس به جومونگ بازی میگه داینستی واریورز اوروچی:(
کلاهبرداری ینی اینکه ۷سال pes2014رو به ما به عنوان ۲۰۱۵,۲۰۱۶,۲۰۱۷,۲۰۱۸,۲۰۱۹,۲۰۲۰و۲۰۲۱فروختن(رو پلی استیشن ۲)
کینکت و کلاهبرداری ؟! برو بچه سر به سر یکی دیگه بزار ….
کاملا عملکرد روونی داشت و تو هیچ کدوم از بازیا دچار مشکل نمیشد
من الان فایو دارم، ولی کینکت زمان خودش بی نقص بود. واقعا لذت میبردم
سایبرپانک باید رتبه دوم میبود
سایبرپانک و اساسینز کرید یونیتی از اون بازیهایی بودن که اگر یه سال دیرتر میومدن موفقیت هاشون بیشتر میشد خصوصا سایبرپانک که الان بازی خیلی بهتر شده نسبت به زمان عرضه
Abandoned هم باید توی لیست میبود
Assasin Unity الان بازیه خیلی خوبیه . باگ هایی که اوایل عرضه بازی رو عملا سوهان روح کرده بودن الان اکثرا برطرف یا به حداقل رسیدن.
بخش آنلاینش هم خیلی جذاب بود . خصوصا که برای بار اول چنین تجربه ایی در این عنوان اضافه شده بود .
شخصیت های داستان هم دلچسب بودن و راستشو بخواید صحنه ی مبارزاتش از خیلی از عناوین امروزی خود یوبی سافت از جمله Mirage جذاب تر کار شده بود . ( چیزی شبیه به فیلم Troy )
واقعا AC Unity حیف شد
وقتی نسخه پولیش شده این بازی رو انجام بدید میفهمید که عجب شاهکاری بوده
این بازی قربانی لانچ پر از باگ و مشکلات فنی(چیزی که توی سال ۲۰۲۴ عملا همه بازی ها درگیرشن!) و بد نامی یوبیسافت توی بحث باگ شد
وگرنه الان که بهش نگاه میکنم قطعا میتونه جزو تاپ ۳ بهترین اسسینز کرید ها باشه
پ.ن: big rigs رو حتما پلی بدید، واقعا ته خندس
یه چیزایی میبینید که کرک و پراتون میریزه دی:
جالب بود. ولی حق سایبرپانک این نیست
بازی Big Rigs کلاهبرداری نبود. سازندههای آن اثر فقط میخواستند تعریف منحصر به فرد خودشان از علم فیزیک کلاسیک و کوانتوم را به نمایش بذارند!
جای مدرن وارفار ۳ که کلا ۳ساعت کمپینینگ داشت و بجز اون فقط شمارش نسبت به مدرن۲عوض شده بود خالی
راست میگی دوست عزیز مدرن ۳ واقعا افتضاح بود به چند دلیل
1_ مراحل بازی طوری بود که انگار داره با ربات ها وارزون بازی میکنی و خیلی خسته کننده بود
2_ خلاقیت خاصی در طراحی مراحل صورت نگرفته بود و کاملا بعد از یک ساعت آدم رو کسل میکرد و پشیمون میکرد از دانلودش
3_ شخصیت پردازی بازی به شدت بد بود
نقاط قوت بازی هم که فقط گیم پلی جذاب و گرافیکش حتی تو نسل ۸ بود
ردفال و کونکارد
Abandoned و حسن کهرمان چی پس؟