بهترین فیلمهای اکشن هنری کویل
از سوپرمن در دنیای سینمایی DC گرفته تا حضور او در سریال اقتباسی The Witcher، هنری کویل خود را به عنوان یکی از محبوبترین ستارههای اکشن هالیوود تثبیت کرده است.
آمادگی جسمانی، توانایی بازیگری و حتی انجام بعضی از بدلکاریها توسط خود او، همه باعث شدهاند تا کویل به انتخاب مطمئنی برای انواع مختلف نقشهای اکشن تبدیل شود. صحنههای اکشنی که او در آنها حضور دارد، اغلب جزو بهترین بخشهای آن پروژه به شمار میرود.
برای رتبهبندی بهترین فیلمهای اکشن کویل، فقط فیلمهایی را در نظر گرفتیم که او بخش قابل توجهی از پروژه بوده است، به همین دلیل فیلمهایی مانند Stardust و Black Adam در لیست حضور ندارند. Stardust بیشتر یک اثر ماجراجویی فانتری است تا یک اثر اکشن و کویل نیز نقشی فرعی را برعهده گرفته است، از طرفی برخلاف دیگر آثار دنیای سینمایی DC او حضور کوتاهی در سکانس پس از تیتراژ Black Adam دارد.
۱۰. Justice League – 2017
فیلم Justice League که در سال ۲۰۱۷ اکران شد، به خاطر جدا شدن زک اسنایدر در مرحله پس از تولید فیلم و جایگزینی او با جاس ویدون باعث جنجال و حواشی بسیار زیادی شد. ویدون که کارگردانی فیلمبرداری مجدد Justice League را برعهده داشت، لحن و داستان کلی را دچار تغییرات زیادی کرد که چندان به مزاق طرفداران خوش نیامد. کویل و دیگر بازیگران با توجه به شرایط بهترین عملکردشان را به نمایش گذاشتند، البته برای کویل چند لحظه بدنام مانند حذف سیبیل او با جلوههای ویژه، که برای فیلمبرداری Mission: Impossible – Fallout لازم بود، نیز در فیلم وجود داشت.
این فیلم با استقبال ضعیف منتقدان و از آن بدتر تماشاگران رو به رو شد، که منجر به کمپینی برای انتشار اسنایدر کات بود، در نهایت سال ۲۰۲۱ طرفداران شاهد پخش این نسخه از طریق HBO Max بودند. Justice League را میتوانیم در لیست بدترین فیلمهای DCEU قرار دهیم، که حتی یکی از دلایل اصلی ریبوت دنیای سینمایی DC محسوب میشود.
۹. Immortals – 2011
در سال ۲۰۱۱ کویل در فیلم Immortals حضور داشت، البته این فیلم برای قبل از زمانی بود که او تواناییهای خود به عنوان یک ستاره اکشن را ثابت کند، اما او در نقش تسئوس در برداشت متفاوتی که از اساطیر یونان داشت پتانسیل بالایی به نمایش گذاشت. توانایی و انرژی که کویل به سکانسهای اکشن تزریق کرد، باعث شد تا داستان ضعیف آن کمتر به چشم بیاید. روح دادن او به این شخصیت اسطورهای پیش درآمدی بود تا او در ادامه حرفه کاریاش همین روند را در DCEU پیش بگیرد.
Immortals همان سالی اکران شد که رقیبهایی مانند Clash of the Titans و Prince of Persia: The Sands of Time در گیشه حضور داشتند، این فیلم نتوانست خود را متمایز نشان دهد و از طرف منتقدان و حتی تماشاگران با استقبال بسیار ضعیفی رو به رو شد.
۸. Argylle – 2024
فیلم Argylle به کارگردانی متیو وان داستان جذابی داشت که در آن یک نویسنده رمانهای جاسوسی، به دلیل اتفاقات غیر منتظرهای به دنیای جاسوسی وارد میشد و وقایع کتاب او شروع به تبدیل شدن به واقعیت میکردند. هنری کویل در این فیلم نقش اصلی را برعهده داشت و بااینکه Argylle شروع بسیار خوب و امیدوارکنندهای داشت، در ادامه از جذابیت فیلم کاسته و پلات تویستهای بیمعنی وارد داستان شدند.
Argylle با کسب نمره ۳۳ درصد از وبسایت راتن تومیتوز به بدترین پروژه متیو وان تبدیل شد. یکی از انتقاداتی که به فیلم وارد شد کم بودن نقش کویل برخلاف بازاریابی آن بود. او به خوبی توانست از پس نقش مامور Argylle بربیاید، اما نقش آفرینی خوب او برای نجات فیلم کافی نبود.
۷. The Ministry of Ungentlemanly Warfare – 2024
نُه سال پس از همکاری کویل و گای ریچی در The Man From U.N.C.L.E، آنها باری دیگر در فیلم The Ministry Of Ungentlemanly Warfare با یکدیگر کار کردند. ریچی به جای الهام گرفتن از سریال تلویزیونی با همین نام که در دهه ۶۰ میلادی پخش شد به سراغ کتاب Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII و عملیات واقعی پستمستر رفت. با توجه به اینکه کویل یکی از انتخابهای مورد علاقه طرفداران برای جیمز باند است، نقش او به عنوان گاس مارچ فیلیپس که یکی از منابع الهام باند است، انتخابی هوشمندانه بود.
این فیلم موفق به کسب نمره ۶.۹ در IMDB و امتیاز ۶۹ درصد از راتن تومیتوز شد، درکل منتقدان نظرات ضد و نقیضی درباره آن داشتند، اما از طرفی تماشاگران از آن لذت بردند. The Ministry Of Ungentlemanly Warfare ویژگیهای بارز ریچی و کویل را شامل میشد، اما به اندازه The Man from U.N.C.L.E جذاب و سرگرم کننده نبود. برداشت اغراق آمیز و کمدی ریچی از یک اتفاق واقعی نیز سوال برانگیز بود.
۶. Batman V Superman: Dawn of Justice – 2016
Batman v Superman: Dawn of Justice به هیچ وجه مورد توجه و استقبال منتقدان قرار نگرفت و حتی تا به امروز برخی از سکانسهای فیلم در فضای مجازی مورد تمسخر قرار میگیرند. با این وجود، نسخه Ultimate Edition که بعد از اکران فیلم منتشر شد به دلیل اضافه شدن تعدادی داستان فرعی و سکانسهای حذف شده روایت منسجمتری داشت. برای سوپرمن خوشبین دنیای سینمایی DC، این اثر داستانی چالش برانگیزی برای او داشت، زیرا او مجبور شد با ویرانیهایی که در Man of Steel به بار آورد خود را وفق دهد، شکستهای متعددی را بپذیرد و درنهایت جانش را فدا کند.
کویل از چالشهایی که با آنها مواجه بود سربلند بیرون آمد و ناامیدی که کمتر در سوپرمن دیده میشود را بدون رد کردن خط قرمزهای ابرقهرمان بودن از بین ببرد. Batman v Superman مشکلات متعددی از جمله در زمینه داستان گویی و شخصیت پردازی داشت، اما نقش آفرینی کویل و Ultimate Edition آن را به اثر قابل قبولی تبدیل کردند.
۵. The Man From U.N.C.L.E. – 2015
با وجود کسب نمره ۶۸ درصد از راتن تومیتوز و شکست تجاری، از آن زمان تا به امروز The Man from U.N.C.L.E با موفقیتی که در Netflix داشت به اثر محبوبی تبدیل شده است. در این فیلم اکشن جاسوسی که در سال ۲۰۱۵ اکران شد، گای ریچی با اقتباس از سریال تلویزیونی با همین نام که بین سالهای ۱۹۶۴ تا ۱۹۶۸ پخش شد، یکی از بهترین فیلمهای اکشن کویل را کارگردانی کرد، او در The Man From U.N.C.L.E نقش یک مامور CIA به نام ناپلئون سولو را ایفا میکند. از این فیلم بهعنوان یکی از کارهای بسیار خوب کویل یاد میشود که در کنار نقش آفرینی بینظیر او، سبک کارگردانی متفاوت ریچی نیز تحسین شد، اما انتقاداتی به داستان و نوع روایت آن وارد بود.
۴. The Count of Monte Cristo – 2002
کویل در اقتباس سینمای کنت مونت کریستو از زمان کلاسیکی با همین نام نوشته ادموند دانتس نقش آلبرت موندگو را برعهده داشت. فیلم The Count of Monte Cristo پس Vendetta، محصول سال ۲۰۰۱، اولین فیلم مهم و جدی هنری کویل در هالیوود است. عدم تجربه کافی او در این مرحله از حرفه کاریاش، باعث شد تا دیدگاه متفاوتی از شخصیتهای رمان را نمایش دهد.
موندگو جوان فرصت زیادی برای درگیریهای اکشن نداشت، اما فرصت یک دوئل فوق العاده را پیدا کرد، که نشان دهنده پتانسیل او برای سکانسهای اکشن بود. این فیلم در حد و اندازه منبع اقتباس آن که در سال ۱۸۸۶ منتشر شد نبود، اما همچنان تماشای آن خالی از لطف نخواهد بود.
۳. Man of Steel – 2013
حتی قبل از حضور هنری کویل در Man of Steel، اولین فیلم از دنیای سینمایی DC با نمایش فرستادن کال-ال جوان به زمین و نابودی سیاره کریپتون شروع هیجان انگیز و کم نقصی داشت. بااینکه ادامه فیلم به اندازه شروع آن جذاب نبود، اما رویکرد او به شخصیت سوپرمن متمایز بود و پتانسیل زیادی برای عمق بیشتر شخصیت در آینده ایجاد کرد. Steel شاید بهترین اثر ابرقهرمانی و حتی بهترین فیلمی که از سوپرمن در آن دوره ساخته شد نبود، اما کار خود به عنوان معرفی کویل در نقش کلارک کنت و دنیای سینمایی DC را به بهترین نحو انجام داد. برخلاف بسیاری دیگر از آثار ابرقهرمانی، درحالی که Man of Steel هنوز بخشی از یک جهان سینمایی بزرگتر بود، توانست یک فیلم مستقل باقی بماند.
۲. Zack Snyder’s Justice League – 2021
Zack Snyder’s Justice League نسبت به نسخه سال ۲۰۱۷، به خاطر داستان و جلوههای بصری منسجمتر، پیشرفت قابل توجهی داشت، شخصیتهایی مانند سایبورگ وقت بیشتری برای شخصیت پردازی داشتند ، از طرف دیگر داستان سوپرمن بهبودهای زیادی را به خود دید و با حضورهای قبلیاش در DCEU سازگارتر بود.
سکانس کابوس در انتهای فیلم، پیچش جالب و هیجان انگیزی برای شخصیت کویل بود و او قطعا در اجرای آن موفق ظاهر میشد، اما با توجه به ریبوت دنیای سینمایی DC به رهبری جیمز گان، احتمال زیاد پایان این داستان را نخواهیم دید. در هر صورت آخرین حضور رسمی او در نقش سوپرمن را میتوانیم بهترین فیلم او در DC بدانیم.
۱.Mission Impossible: Fallout – ۲۰۲۱
کسب امتیاز ۹۷ درصدی از منتقدان راتن تومیتوز و امتیاز ۸۸ درصد از تماشاگران، Mission: Impossible – Fallout را به بهترین فیلم اکشن کویل تبدیل میکنند. او در نقش آگوست واکر، که شخصیت منفی فیلم بود، نشان داد نه تنها به عنوان قهرمان بلکه به عنوان ویلن نیز میتواند نقش آفرینی درجه یکی ارائه دهد. کویل در نقش واکر به قدری جذاب بود که با اینکه تنها در یکی از هفت فیلم فرنچایز Mission Impossible حضور داشت، او را یکی از برترین شرورهای سری میشناسند.
یکی از دلایلی که تاثیر شخصیت او در فیلم را بیشتر کرد این بود که او در ابتدا شخصیت منفی نبود و هویت واقعی او در اواسط داستان مشخص شد. از نظر اکشن، حضور کویل در مبارزات به شدت سرگرم کننده و متفاوت بود، در ادامه باید دید آیا کویل در نقشهای آینده خود میتواند عملکرد بهتری از Mission: Impossible – Fallout ارائه دهد.
منبع: اسکرین رنت
پر بحثترینها
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- رسمی: Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- دیجیتال فاندری: پلی استیشن ۵ پرو نمیتواند برخی بازیها را با نرخ فریم ۶۰ اجرا کند
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
نظرات
فیلم آرگایل که یه فاجعه بود
بدن متوسط رو به بالایی داره اگه مثل ادم بدن سازی کنه میتونه بازیگر توانمندی باشه
🟢 چه نظر ناگواری بود😑
🤣🤣🤣🤣
داداش زیبایی تمام و کمالو تو این بازیگر میشه پیدا کرد
بنظرم هنری کویل بهترین گزینه برای جیمزباند بعدی سینماست
” Batman v Superman: Dawn of Justice به هیچ وجه مورد توجه و استقبال منتقدان قرار نگرفت و حتی تا به امروز برخی از سکانسهای فیلم در فضای مجازی مورد تمسخر قرار میگیرند ”
در زندگیم پیچش داستانی مسخره تر از این ندیده بودم
نمیکشمت چون اسم مادرت مارتاس
😅
اصلاً به این شکل که میگی نبوده. شما اون صحنه رو درست درک نکردی.
…
وقتی بتمن میخواست با نیزه کریپتونایت سوپرمن رو بکُشه. سوپرمن میگه: “داری میذاری اون مارتا رو بکُشه”. بتمن متعجب میشه و میگه: “منظورت چیه؟ چرا این اسمو آوردی؟” سوپرمن میگه: “پیداش کن… مارتا رو نجات بده”. در این لحظه بتمن یاد مادر خودش که اسم اونم مارتا بود میوفته و با عصبانیت میگه: “چرا این اسمو به زبون آوردی؟”. بتمن در این لحظه فکر میکنه سوپرمن مخصوصاً اسم مادرش رو آورده تا باعث PTSD (اختلال استرس پس از سانحه) در او و در هم بکوبدنش از لحاظ احساسی بشه تا بتونه از این فرصت برای نجات خودش سوءاستفاده کنه. در این لحظه لوئیس میرسه و میگه که “مارتا” اسم مادره سوپرمنه. وقتی بتمن میفهمه که سوپرمن قصدسویی از بر زبان آوردن این اسم نداشته. همین باعث میشه خشم بتمن فروکش کنه و از کارش منصرف بشه. بعدشم که سوپرمن همه چیز رو درباره نقشه لکس لوثر و گروگان گرفتن مادرش و… توضیح میده و بتمن بهش قول میده مادرشو نجات بده. مطمئناً بتمن پیش خودش میگه “مادر مارتای من کُشته شد. نمیذارم یه مادر مارتای دیگه هم بمیره”.
اونوقت اگه اسم مادر بتمن مارتا نبود همونجا سوپرمن کشته میشد و فیلم تموم میشد همینقدر آبکی با یه اسم جمع شد داستان
فیلمه دیگه . نمیشه بر اساس منطق نیگا کرد فیلمارو وگرنه همشون قدرت ذهن نویسنده ان دیگه . اینجوری بخای ببینی همه فیلما باید سورئالیسم باشن
با منطق تو پس فیلم های ترسناکم با یه صلوات تموم میشن
ما که برادر را فقط در نقش ابر مرد(Superman)میشناسیم
هنری کویل واقعا بازیه خوبی داره و حتی سریال ویچر هم به خاطر بازی اون قابل دیدن بود و اونم که دیگه بازی نمیکنه😑
بازیگر خوبیه حیف که از ویچر انداختنش بیرون و بعدم که سوپرمن رو ریبوت کردن و دیگه نمیشه تو هیچ کدوم از این نقش ها اونو ببینیم
بازیگر خوبیه ولی اثارش معمولا خوب نیستن
بازیش تو ویچر فوق العاده بود ولی داستان پردازیش و تغییراتش سریال رو خراب کرد
فیلمای اخیرشم خیلی محتوای جدیدی نداشتن
سوپر من خوبی هم بود اما دوباره بخاطر کارگردانی بد و فیلمنامه ی بعد نتونست بدرخشه
واقعا جاش تو ویچر خالیه چون هیچکس نمیتونه انقدر خوب نقش گرالتو بازی کنه:(
غیر از یه فیلم بقیه فیلم های معمولی حتی چرت هستند
درود* هنری عزیز* تو سریال تاریخی تئودور ها هم بودن*
قرار بود با آریانا گرانده هم تو لایو اکشن پری دریایی باشن 💔
ولی سوپرمن و ویچر فقط به این میخوره