Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند

امیر فتحی
۱۷:۲۹ ۱۴۰۳/۰۵/۱۰
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

استودیوهای Treyarch و Raven Software پس از ۴ سال غیبت، امسال با Black Ops 6 بازگشته‌اند تا زمام Call of Duty را در دست بگیرند. در این ۴ سال، اتفاقات عجیبی برای سری افتاده و حال Black Ops 6 وظیفه بازگرداندن اعتماد مخاطبین را دارد. آیا Treyarch و Raven Software می‌توانند با Black Ops 6، فرنچایز Call of Duty را به اوج بازگردانند؟ برای پاسخ به این پرسش با ما همراه باشید.

ساده‌ترین توضیح و انتظار از یک بازی Call of Duty، «یک پکیج کامل بودن» است. در دورانی که سازندگان بازی‌های شوتر بخش آنلاین آثار خود را رایگان یا با قیمت پایین‌تر از دیگر بازی‌ها منتشر می‌کنند، اکتیویژن باید از مونوپولی خود دفاع کند. سری Call of Duty با سخت‌تر شدن پروسه ساخت بازی‌ها، به خاطر عرضه سالیانه‌اش آسیب دیده و سازندگان مجبور بودند بخشی از اهداف خود را برای رسیدن به تاریخ عرضه فدا کنند. Black Ops Cold War، تنها در ۱۸ ماه توسعه یافته بود و نتیجه نهایی یک اثر نیمه‌تمام و غیربهینه بود. بخش Spec Ops بازی Modern Warfare 2019 در هنگام عرضه عملا غیر قابل تجربه بود و حتی Modern Warfare 2 نیز مشکلات فنی متعددی داشت. دو بازی استودیوی Sledgehammer هم که احتیاجی به توضیح ندارند و همه مخاطبان سری از فاجعه بودن آن‌ها مطلع هستند.

یک پکیج کامل بودن Call of Duty، تبلیغی است که در چند سال اخیر دو استودیوی Infinity Ward و Sledgehammer برای بازی‌هایشان استفاده می‌کنند. در مراسم Summer Games Fest سال گذشته، کارگردان خلاق استودیوی Sledgehammer عنوان Modern Warfare 3 را «کامل‌ترین Call of Duty» نامیده بود، اکنون پس از عرضه آن بازی، سخنان و تبلیغات اکتیویژن و Sledgehammer بسیار خنده‌دار هستند.

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

استودیوی Treyarch نیازی به تحقیق زیاد برای یافتن کامل‌ترین Call of Duty ندارد، چرا که آن‌ها خودشان در گذشته کامل‌ترین آثار را توسعه داده بودند. دو نسخه نخست Black Ops تا به امروز الگو و نماد یک Call of Duty غنی هستند که در هر سه بخش داستان، مولتی‌پلیر و Zombies به مخاطب احترام می‌گذاشتند. استودیوهای سازنده COD در نسل هشتم همگی به دنبال تکامل فرمول Black Ops 2 بودند که متاسفانه نتیجه این تلاش‌ها، سری را به بی‌راهه برد.

در نهایت Raven Software و Treyarch توانستند با عنوان Black Ops Cold War و ادامه مسیری که Infinity Ward با Modern Warfare 2019 هموار کرده بود، به پایه‌های اصلی سری Black Ops بازگردند. اما به دلیل توسعه بسیار کوتاه، فشار اکتیویژن بر سازنده‌ها و پشتیبانی ضعیف پس از عرضه، این عنوان نتوانست در رقابت با Modern Warfare 2019 پیروز شود و نظر بازیکنان را به خود جلب کند. خوشبختانه با به هم ریختن برنامه توسعه Call of Duty در سال ۲۰۲۱، استودیوی Sledgehammer و Modern Warfare 3 قربانی شدند تا Black Ops 6 تبدیل به نخستین بازی سری با توسعه ۴ ساله شود.

در این مطلب قصد داریم به تحلیل اخبار و تریلرهای Black Ops 6، بررسی احتمال‌ها و این که نسخه جدید سری Black Ops چگونه می‌تواند Call of Duty را به اوج برساند بپردازیم. پیش از مطالعه، پیشنهاد می‌کنم سری به مطالب زیر بزنید.

ورقی از تاریخ، به روایت Black Ops

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

شب بخیر، کریسمس بر تمام مردم کشور بزرگمان مبارک!

در چند ماه گذشته ما شاهد یکی از بزرگترین اتفاقات قرن بیستم بودیم، پایانی تاریخی بر نظام دیکتاتوری اتحاد جماهیر شوروی و آزادی مردم این کشور. در حالی که در این روز آزادی و امید کریسمس را جشن می‌گیریم، فکر می‌کنم مهم است که چند دقیقه به تحلیل عواقب این اتفاق و تاثیر آن بر کشورمان اختصاص دهیم. در ۴۰ سال گذشته، ایالات متحده رهبری غرب در برابر کمونیسم و تهدیدی که بر ارزش‌هایمان داشته برعهده گرفت. این تنش‌ها، زندگی تمام آمریکایی‌ها را تحت تاثیر قرار داد، طی این سال‌ها مردم زیر سایه تهدید حمله اتمی بوده‌اند. این تهدید اکنون به پایان رسیده، تهدید اتمی با این که از بین نرفته اما شدیدا کم‌تر شده. اروپای شرقی اکنون آزاد است، و اتحاد جماهیر شوروی دیگر وجود ندارد. این یک پیروزی برای دموکراسی، آزادی و ارزش‌های ماست و تمام آمریکایی‌ها می‌توانند به این پیروزی افتخار کنند. بوش

اتحاد جماهیر شوروی پس از ۷ دهه پرتلاطم در ۲۶ دسامبر ۱۹۹۱ منحل شد. در آن سال میخائیل گورباچف، رهبر وقت شوروی، کریسمس را با وعده آزادی بیشتر شروع و اعلام کرد که شوروی اکنون در جهانی جدید است. او که پس از فاجعه اتمی چرنوبیل در سال ۱۹۸۶، دیدگاه متفاوتی نسبت به حکومت پیدا کرده بود، برخلاف رهبران پیشینش قصد داشت تغییراتی اساسی در سیستم ایجاد کند. اقتصاد کشور نیز علی‌رغم جلوه زیبا، بر اثر تحریم‌های رونالد ریگان فلج شده بود.

گورباچف در نتیجه اعمالش و اعطای آزادی به مردم، به وسیله سوسیالیست‌ها حبس و کودتای ناموفقی بر علیه رژیمش رخ داد. در نهایت اتحاد جماهیر شوروی با وجود نارضایتی گورباچف منحل شد. او به طور داوطلبانه، قدرت را به نخستین رئیس جمهور روسیه منتقل کرد و تا آخر عمرش از صحنه سیاست به دور ماند.

صدها سال پیش، پادشاه جوانی در خاورزمین حکم‌رانی می‌کرد. او می‌خواست متفاوت از دیگر پادشاهان، و به شیوه انسانی‌تری حکومت کند. او از مردان خردمندی در این باره پرسید. خردمندان ۱۰ سال به تحقیق پرداختند و در نهایت ۲۰ ارابه پر از کتاب برای او آوردند. پادشاه گفت با مشغله سنگین حکومت، من چگونه این همه کتاب را بخوانم. ۱۰ سال گذشت و خردمندان تنها ۱۰ کتاب برایش آوردند. پادشاه باری دیگر گفت که نمی‌تواند این اندازه کتاب را بخواند. ۵ سال دیگر هم گذشت، پادشاه در بالین مرگ بود که یکی از خردمندان با تنها یک کتاب پیش او آمد. مرد که وضع پادشاه را دید، کتاب را در جیب گذاشت و به او گفت تمام این‌ها در یک جمله خلاصه می‌شود: مردم به دنیا می‌آیند، زجر می‌کشند، و در آخر می‌میرند. گورباچف

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

انحلال شوروی، پایان جنگ سرد، جنگ خلیج فارس و انتخابات ریاست جمهوری ۱۹۹۲ ایالات متحده، اتفاقات تاریخی مهمی هستند که Black Ops 6 قصد پرداخت به آن‌ها را دارد و در تریلر بخش داستانی نیز به آن‌ها اشاره شده است. بازی دنباله‌ای مستقیم بر وقایع فلش‌بک‌های Black Ops 2 محسوب می‌شود، فرانک وودز (Frank Woods) پس از زخمی شدن توسط رائول منندز (Raul Menendez)، از صحنه عملی خارج شده و در سایه‌ها سکنی گزیده است. به گفته سازندگان، Black Ops 6 قصد دارد تصویری جدید از زندگی او ترسیم کند. همچنین طی تصمیمی با توضیح «انتخاب درست از نظر روایی»، سرنوشت الکس میسون (Alex Mason) در پایان Black Ops 2 را تغییر داده‌اند و اکنون در خط اصلی داستان، میسون مرده است.

داستان بازی Black Ops 6 در سال‌های ۱۹۹۱ و ۱۹۹۲ (و شاید ۱۹۹۳) روایت می‌شود. تعیین دقیق تاریخ داستان بازی کار سختی است چون تریلر به اتفاقاتی اشاره می‌کند که در فاصله با یکدیگر رخ داده‌اند. جنگ خلیج فارس در ژانویه ۱۹۹۱ به پایان رسید، انحلال شوروی در دسامبر ۱۹۹۱ نهایی شد و انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب بیل کلینتون به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده در سال‌های ۱۹۹۲ و ۱۹۹۳ رخ دادند. پس احتمالا شاهد داستانی کشیده از منظر وقایع هستیم و ترکیب این موضوع با طولانی‌تر بودن مدت زمان کمپین، به روایت اجازه می‌دهد که کار خود را به درستی پیش ببرد.

استودیوهای Treyarch و Raven Software بر خلاف دیگر سازندگان Call of Duty، همواره احترام خاصی نسبت به وقایع تاریخی داشته‌اند ۲ نسخه اول Black Ops و Cold War، تنها عناوین Call of Duty هستند که میزبان شخصیت‌های تاریخی مهمی مانند جان اف. کندی، فیدل کاسترو و میخائیل گورباچف بوده‌اند. همچنین این آثار، سعی کرده‌اند داستان‌ها و شخصیت‌هایی خاکستری روایت کنند و بر قطار «غرب قهرمان و شرق شیطانی» سوار نشوند. Black Ops 6 نیز قصد دارد به این راه ادامه دهد. در این بازی، شخصیت‌های نام آشنای سری برای نخستین بار در مقابل ایالات متحده قرار می‌گیرند، چرا که سطوح بالای دولت دچار فساد شده و برای اصلاح آن، راهی جز مبارزه وجود ندارد.

میسون، بهم گوش کن؛ ما وقت زیادی نداریم دوست من. آیا به رهبرانت اعتماد داری که اون رو نابود کنن؟ یا فکر می‌کنی که ازش استفاده می‌کنن؟ پرچم‌ها شاید متفاوت باشن ولی روش‌های یکسانن. اون‌ها از تو سواستفاده می‌کنن، همون طور که از من سواستفاده کردن. تو باید تصمیم بگیری، تصمیم بگیری که چه چیزی ارزش جنگیدن داره. رزنوف

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

از منظر گیم‌پلی و طراحی مراحل، استودیوی Raven Software قصد دارد کلکسیونی از متنوع‌ترین مراحل را که هر کدام در مناطق مختلف جهان روایت می‌شوند بسازد. طبق اطلاعات منتشر شده در شوکیس بازی‌های ایکس باکس، Black Ops 6 مراحلی در کاخ سفید، قصر صدام حسین، صحرای عراق، کازینویی در اروپا و سالن کمپین انتخاباتی بیل کلینتون خواهد داشت. به گفته سازندگان، بازیکنان آپشن‌های بسیاری در هنگام مبارزات و داستان خواهند داشت و می‌توانند تصمیمات متفاوتی در طی کمپین بازی بگیرند. انتخاب داشتن در طی بخش داستانی یک بازی Call of Duty از سال ۲۰۱۲ و بازی Black Ops 2، آرزوی بسیاری از طرفداران بوده و به نظر می‌رسد که Raven Software می‌خواهد با الهام از آن بازی، تجربه‌ای چندشاخه و تکرارپذیر خلق کند.

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

یکی از بخش‌های کمپین بازی Cold War که مورد توجه بازیکنان قرار داشت، Safehouse بود. در این مکان، بازیکنان می‌توانستند ماموریت‌های بعدی را انتخاب کنند، به حل پازل بپردازند، با شخصیت‌ها مکالمه داشته باشند و یا حتی تلویزیون تماشا کنند! بازی Black Ops 6 باری دیگر این مکان را معرفی خواهد کرد. در این عنوان، Safehouse‌ گسترده‌تر شده و در اصل خانه‌ای قدیمی در کنار دریا است، این خانه در دهه ۵۰ و ۶۰، یکی از مراکز سازمان KGB بوده که اکنون تبدیل به پناهگاهی برای شخصیت‌های بازی شده است.

تعادل، تنها راه نجات مولتی‌پلیر

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

طرفداران Call of Duty در چند سال اخیر نظرات بسیار متفاوتی نسبت به بخش چندنفره داشته‌اند. Modern Warfare 2019 طراحی یک‌طرفه‌ای در نقشه‌ها و Loadoutها داشت که برگ برنده را به کمپرها و اسنایپرها می‌داد. Cold War هیچ تعادلی در Scorestreakها نداشت و در زمان عرضه شدیدا غیربهینه و دارای محتوای کم بود. Vanguard جرئت آن را داشت که بعد از ۱۷ عرضه سری، هیچ‌گونه استایل و فکشنی نداشته باشد. Modern Warfare 2 مشکلات فنی متعددی و متای (Meta) کمپر Modern Warfare 2019 را بازگردانده بود و Modern Warfare 3، که Modern Warfare 3 است! به طور خلاصه، هر Call of Duty طی ۵ سال گذشته مشکلاتی داشته که در بهترین حالت علاقه و اشتیاق بخش بزرگی از فن‌بیس را برای صرف مدت زمان طولانی در بخش چندنفره از بین برده است.

فرصت ۴ ساله Treyarch برای توسعه که دو سال آن صرف تست بازی بوده، تا حدودی می‌تواند خیال مخاطبین را از مبحث تعادل Loadoutها و Scorestreakها (که دو مشکل اصلی تعادل در بازی قبلی Treyarch بودند) راحت بکند، اما در نظر داشته باشید که سازندگان COD، بسیار غیر قابل پیش‌بینی هستند! با پیش‌تازی SBMM طی سال‌های اخیر، حتی کوچک‌ترین اعداد اهمیت دارند و از آن جایی که استودیوهای سازنده در طی فصول لایوسرویس از برقراری تعادل عاجز هستند، ایجاد تعادل در گیم‌پلی در هنگام عرضه اصلی، بسیار حیاتی و مهم است.

سوای تعادل در مواردی مانند رقم‌ها، بهینگی Movementها و چگونگی استفاده بازیکنان از آن‌ها، موضوع داغی میان مخاطبان است و نقشی کلیدی بر Meta حاکم در بازی‌ها دارد. استودیوی Treyarch نیز قصد دارد با ارائه OmniMovement، یک بار برای همیشه به درگیری‌های میان بازیکنان درباره سیستم‌های حرکتی پایان دهد.

سیستم OmniMovement به طور خلاصه، قابلیتی دویدن، پریدن و لیز خوردن در هر جهت را به بازیکن می‌دهد. سازندگان هدف خود از طراحی چنین سیستمی را ارائه واقع‌گرایانه‌ترین مکانیک‌ها و به وجود آوردن حس یک قهرمان اکشن به بازیکن عنوان کرده‌اند.

نظر دادن درباره OmniMovement در حال حاضر کار سختی است. Call of Duty طی ۲۰ سال حضورش، ایده‌های جذابی داشته که در عمل چندان موفق عمل نکرده‌اند و این عدم موفقیت بیشتر به چگونگی استفاده از مکانیک‌ها توسط بازیکنان برمی‌گردد. آیا OmniMovement درمانی بر حرکت‌های مضحک کنونی در Warzone و Modern Warfare 3 است، یا با معرفی Exploitهای جدید تجربه‌ای طاقت‌فرساتر به وجود می‌آورد؟ این سوال مهمی است، همان طور که پیش‌تر گفتیم با دیکتاتوری SBMM بر تجربه مخاطب، مواردی که شاید در یک بازی چندنفره دیگر اهمیت چندانی نداشته باشند ممکن است به طور کامل یک عنوان Call of Duty را نابود کنند. خوشبختانه، با نزدیک بودن به بتای Black Ops 6، می‌توانیم با تجربه آن بررسی عمیق‌تر و واضح‌تری از آن داشته باشیم.

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

یکی از بهترین اتفاق‌های بخش چندنفره Black Ops 6، بازگشت سیستم Progression قدیمی سری یا همان Prestige است. در بازی‌های اخیر، Prestige با ریست شدن در هر فصل، برای بسیاری از جمله من اشتیاق بازی کردن بخش چندنفره را از بین برده و سیستمی بدون ریسک و کم‌اهمیت بود. با بازگشت Prestige قدیمی، بازیکنان در هر رده می‌توانند انتخاب کنند که در Prestige کنونی بمانند، یا تمام دست‌یافته‌های خود را از بین ببرند و وارد Prestige بعدی شوند. سیستم Prestige به طور کامل در روز عرضه در دسترس بازیکنان قرار خواهد داشت.

در هنگام عرضه، Black Ops 6 دارای ۱۶ نقشه تماما جدید خواهد بود. هر ۱۶ نقشه در حالت‌های ۶ در برابر ۶ استفاده می‌شوند و ۴ تای آن‌ها در حالت‌های ۲ در برابر ۲ حضور دارند. به گفته سازندگان، الگوی ۳ شاخه‌ای کلاسیک که در طراحی نقشه‌های قدیمی سری استفاده می‌شده، نقشی کلیدی در Black Ops 6 خواهد داشت. البته طراحان اضافه کردند که محیط‌های چندشاخه‌تر و پیچیده‌تر در نقشه‌ها وجود دارند که این موضوع بازیکنان را مجبور می‌کند بر خلاف نقشه‌های جدید، در انتخاب مسیر خود تصمیم‌گیری‌های مهمی انجام دهند و تکتیکال‌تر فکر کنند.

مردگان، همگی به نوبت!

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

بخش زامبی بازی‌های Call of Duty، همیشه برای طرفداران خاص بوده است. این بخش نخستین بار با World at War توسط Treyarch ساخته شده بود. این استودیو در آن زمان، قصد داشت بخشی لذت‌بخش به منظور رقابت با مرحله هواپیما در بازی Modern Warfare بسازد. ایده زامبی‌های نازی توسط جسی اسنایدر مطرح شد و به گفته او این ایده به صورت تصادفی به ذهنش خطور کرده بود. Treyarch در ابتدا قصد داشت مرحله‌ای برگرفته از عملیات Overlord (نبرد نورماندی) اما از دید آلمانی‌ها بسازد که این ایده چندان مورد تایید کارکنان قرار نگرفت. اسنایدر در وبلاگش نوشته یک روز به همراه یکی از همکارانش انیمیشن حرکت کردن یک سرباز ژاپنی را تماشا می‌کردند که یک نفر حرکت آن سرباز را با زامبی‌ها مقایسه کرد. این تشبیه، ایده بخش زامبی را در ذهن اسنایدر روشن کرد. جالب است بدانید که مدیران استودیوی Treyarch نخستین باری که ایده اسنایدر را شنیدند، به خاطر «واقعی نبودن» ردش کردند.

بخش زامبی Black Ops 6 پس از ۴ سال حالت راندمحور (Roundbased) را بر می‌گرداند. نبودن این حالت در Vanguard و Modern Warfare 3، خود گویای این است که به چه اندازه استانداردهای این بخش در سال‌های اخیر پایین آمده‌اند. این بخش در هنگام عرضه دارای دو نقشه تماماً جدید است و سیستم OmniMovement نیز در آن قابل استفاده می‌باشد. این سیستم می‌تواند راه‌هایی جدیدی برای گول زدن گله زامبی‌ها و فرار از آن‌ها به وجود بیاورد، این مورد به همراه وجود ۲ نقشه در عرضه، تکرار پذیری زامبی را به حد قابل توجه‌ای بالا می‌برد. طی شوکیس بازی‌های ایکس باکس و دایرکت اختصاصی، جزئیات چندانی از بخش زامبی اعلام نشد و احتمالا در شهریور، شاهد انتشار اطلاعاتی بیشتری خواهیم بود.

سخن پایانی

طی ۲۰ سال عرضه بازی‌های Call of Duty، هیچ‌گاه به اندازه الان استانداردها برای یک عنوان سری پایین نبوده‌اند. با فشار اکتیویژن بر استودیوی Sledgehammer در سال گذشته که به انتشار فاجعه Modern Warfare 3 انجامید، کار Treyarch و Raven Software چندان سخت نیست، چرا که اگر Black Ops 6 یک اثر متوسط هم باشد، مورد توجه تمام مخاطبین قرار می‌گیرد. این اتفاق در اوایل نسل هشتم با عرضه Advanced Warfare رخ داده بود. اما به نظر می‌رسد که سازندگان Call of Duty امسال، می‌خواهند از انجام تمام اشتباهات Modern Warfare 3 خودداری کنند و این موضوع از نحوه ارتباط برقرار کردن سازندگان با مخاطب مشخص است. بیش از نیمی از دایرکت Black Ops 6 به ارائه جزئیات بخش داستانی تخصیص یافته بود و در حرف‌های دولوپرها، کنایه‌های بسیاری به Sledgehammer و Infinity Ward و بازی‌های آن‌ها شنیده می‌شد.

Treyarch با عرضه Black Ops Cold War در سال ۲۰۲۰، نشان داد که به تفکر سال ۲۰۱۲ بازگشته است که متاسفانه این هدف تحت تاثیر توسعه کوتاه مدت بازی، نتوانست آن طور که باید محقق شود. حال با داشتن طولانی‌ترین پروسه ساخت میان تمام عناوین سری، Black Ops 6 می‌تواند باری دیگر Call of Duty را به اوج بازگرداند.

Mehregan MTLee Everettولگرد اوسکلfanboy hunterboy gamerAlishzRezaCyrus94یه گیمر سادهMaryamAXEUSA0seyed0Adbanished04اپوزیسیون گیمفا𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐮𝐚𝐫𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥Witcher(هیولا کش گیمفا)Big WalleRBenyaminهالک ایرانی人Acker益man人more

ایرانیکارت

مطالب مرتبط سایت

تبلیغات

Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • اگه بعدیش گند نزنه آره کالاف دیوتی مثل قبل خفن میشه

    امیبی خوابThunder boyDiamontorولگرد اوسکلboy gamerAlishzGPB(کجایی Ezio ؟ )یه گیمر سادهبدون‍ تعصبmore
    • 🟢 دیگه به اسم Black Ops یا Modern Warfare بخوان هی مدام بسازن، مسخره میشه…

      ✅ باید برن سراغ ایده و اسم جدیدی

      Benyaminگیمر منطقیکاکاسنگیولگرد اوسکلboy gamerSaeedباران¸AlishzNimaGPB(کجایی Ezio ؟ )more
      • ub fan گفت:

        دقیقا،باید برن سراغ گوستس ۲ یا اینفینیتی وارفر ۲ یا ادونسد وارفر ۲(کلا الان نیازه که دوباره برن سراغ کالافای آینده محور)

        بدون‍ تعصبBenyaminDiamontor𝐈 𝐀𝐌 𝐃𝐔𝐓𝐂𝐇AlishzGPB(کجایی Ezio ؟ )𝗣𝗢𝗣𝗘𝗬𝗘💚𝙑𝙀𝙂𝘼𝙉
        • Saeed گفت:

          گوستس ۲ اگه بخاطر اسمش نبود الان جز بهترین بازی های سری بود
          ملت همه با خودشون میگفتن وای قراره با گوست پلی بدیم چه شود ولی زرت دیدن گوستی در کار نیست گفتن برای چی اسم بازی گوستس هست ولی ما نمیتونیم با گوست بازی کنیم.بخاطر همین بهونه های الکیشون این بازی شکست خورد
          نسخه دومشم که انگار قرار نیست ساخته بشه.اونم بسازن با وارزون یکی میشه
          فکر کنم تا چند سال دیگه قراره ده تا کالاف رو یه جا توی یه بازی تجربه کنیم اونم به صورت p2w 🤦

          بدون‍ تعصبBenyaminDiamontorObi wan
          • ub fan گفت:

            این وارزونم واقعا کالافو نابود کرده:|
            هر بازی ای که میسازن باید بر پایه وارزون باشه(یا حداقل یجوری باشه که بشه به وارزون اضافش کرد)😑

            بدون‍ تعصبامیSaeed
            • حتی خود وارزونم عالی بود اونم نابود کردن
              شما برو وارزون ۲۰۲۰ رو با ۲۰۲۱ مقایسه کن

              بدون‍ تعصبامیگیمر منطقی
            • Saeed گفت:

              این اکتیویژن ذره ای خلاقیت در وجودش نیست.
              هر کالاف جدیدی که میاد میبینی مولتی پلیر و بتل رویالش مثل وارزونه.خلاقیت اکتیویژن کلا ته کشیده.موفق ترین مولتی پلیر و بتل رویالی که ساخته وارزون بوده و امروزه تو همه بازیهاش ازش استفاده میکنه.
              بتلفیلد جدید اگه خیلی خوب باشه بر اساس وعده های EA میتونه سری کالاف رو برای مدتی از یادها ببره چون همین بتلفیلد یه زمانی حریف اول کالاف بود.

              بدون‍ تعصبامیBenyamin
              • Benyamin گفت:

                سلام سعید جان خوبی سعید جان ببین اولاً، سری Call of Duty همواره یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین فرنچایزهای تاریخ بازی‌های ویدئویی بوده و هست و خواهد بود و دیگه رو دستش نمیاد . این موفقیت بی‌دلیل نیست؛ بلکه نتیجه‌ی تلاش‌های بی‌وقفه‌ی اکتیویژن در بهبود گیم‌پلی، گرافیک، و ارائه‌ی تجربه‌ای جدید و متفاوت در هر نسخه از این سری هست.
                در مورد وارزون، باید گفت که این بازی به‌خوبی تونست بازار بتل رویال رو تغییر بده و به یکی از موفق‌ترین و محبوب‌ترین عناوین این سبک تبدیل بشه که همین الانشم هست. استفاده از وارزون در بازی‌های دیگر Call of Duty نه تنها نشانه‌ی کمبود خلاقیت نیست، بلکه نشان‌دهنده‌ی اهمیت ایجاد یک اکوسیستم یکپارچه و پایدار برای بازیکنان هست که تجربه‌ی اون ها رو هم بهبود ببخشه و ارتقا بده شما خودت یک چیزی بسازی که حسابی با طرفدار داشته باشه تویه بقیه چیز های دیگه هم که میخوای بسازی اونو میاری که بیشتر طرفدار جذب کنه.
                در مورد بتلفیلد، باید به خاطر داشته باشیم که این سری همواره در رقابت با Call of Duty بوده ، اما در سال‌های اخیر EA نتونسته موفقیت‌های گذشته‌ی این فرنچایز رو تکرار کنه. مشکلات فنی، تاخیر در انتشار محتوا، و عدم تطابق با انتظارات بازیکنان باعث شدهن که بتلفیلد نتونه به عنوان “حریف اول” Call of Duty باقی بمونه.
                ضمن اینکه، کال آف دیوتی همواره به‌روزرسانی‌های منظم و محتوای جدیدی ارائه می‌ده که طرفداران رو راضی نگه داشته و باعث می‌شه تا هر سال با نسخه‌های جدیدتر و بهتر مواجه بشیم. این نوآوری‌ها در گیم‌پلی، داستان‌سرایی و همچنین معرفی حالت‌های جدیدی مثل DMZ در وارزون ۲.۰ همگی نشون میدن که اکتیویژن همچنان خلاقیت و نوآوری رو در اولویت قرار می‌ده.
                بنابراین، بهتر هست قبل از اینکه به نقد یک بازی بپردازی، نگاهی عمیق‌تر به دستاوردها و عملکرد کلی اون در طول سال‌ها بندازی. اکتیویژن ثابت کرده که می‌توانه هر ساله بازیکنان خود رو با محتوای جدید و نوآورانه جذب کنه، و این چیزی نیست که هر شرکتی بتونه به اون دست پیدا کنه .

                Benyaminامی
              • Benyamin گفت:

                در ضمن سعید جان اینجا برات چندین دلیل محکم آوردم که قشنگ متوجه بشی که نباید به همون بتلفیلد هم امید ببندی چون دیگه بتلفیلد مرد این دلایل رو با تدبر بخون
                مشکلات فنی در زمان عرضه
                : بازی‌های اخیر بتلفیلد مثل Battlefield 2042 با مشکلات فنی گسترده‌ای مواجه بودن. این مشکلات شامل باگ‌ها، کرش‌ها، مشکلات سرور و گلیچ‌های گرافیکی بود که تجربه‌ی بازی رو برای بسیاری از بازیکنان خراب کرد و همچنین مشکلات فراوان دیگه.
                2. افت شدید فروش: فروش Battlefield 2042 بسیار کمتر از انتظارات بود و نتونست به موفقیت‌های نسخه‌های قبلی نزدیک بشه. این موضوع نشون دهنده ی از دست رفتن اعتماد بازیکنان به این فرنچایز هست.
                3. امتیازات ضعیف از منتقدان و کاربران
                : Battlefield 2042 و دیگر نسخه‌های اخیر بتلفیلد امتیازات پایینی از منتقدان و کاربران دریافت کردن، که نشون دهنده ی نارضایتی گسترده از این بازی‌هاست.
                4. کمبود نوآوری در گیم‌پلی
                : نسخه‌های اخیر بتلفیلد نتونسته ان نوآوری‌های جذابی به گیم‌پلی اضافه کنن و بسیاری از مکانیک‌های بازی تکراری و قدیمی به نظر می‌رسن.
                5. پشتیبانی ضعیف پس از عرضه
                : EA و DICE نتونسته ان پشتیبانی مناسبی پس از عرضه بازی‌ها ارائه بدن. به‌روزرسانی‌ها و محتوای جدید با تاخیرهای طولانی عرضه شدن که این موضوع باعث ناامیدی بازیکنان شد.
                6. کاهش تعداد بازیکنان آنلاین
                : تعداد بازیکنان آنلاین در سرورهای بتلفیلد به شدت کاهش پیدا کرد ، که این نشون دهنده ب بسیاری از بازیکنان به بازی‌های دیگر روی آورده‌ ان .
                7. فقدان نقشه‌های جدید و جذاب
                : نقشه‌های بازی در نسخه‌های اخیر طراحی ضعیفی داشتن و نتوانسته ان تجربه‌ی مناسبی رو برای بازیکنان فراهم کنن. کمبود نقشه‌های جدید و خلاقانه یکی از دلایل کاهش جذابیت بازی بود.
                8. پیشینه‌ی ضعیف در توسعه‌ی محتوا
                : توسعه‌دهندگان بتلفیلد سابقه‌ی ضعیفی در ارائه محتوای جدید و جذاب داشتن. این باعث شده که بازی‌ها پس از مدتی خسته‌کننده و تکراری بشن.
                9. تفاوت سطح بازی‌ها در پلتفرم‌های مختلف
                : مشکلات فنی و عملکرد ضعیف در برخی از پلتفرم‌ها مانند کنسول‌های نسل قبلی باعث نارضایتی بازیکنان شده .
                10. طراحی ضعیف اسلحه‌ها و تجهیزات
                : اسلحه‌ها و تجهیزات در نسخه‌های اخیر به خوبی طراحی نشدن و از نظر بالانس و جذابیت دچار مشکل هستن. این موضوع باعث تخریب تجربه‌ی بازی شده .
                11. رقابت شدید با عناوین دیگر
                جزئیات: بازی‌های دیگری مانند Call of Duty، Warzone و Apex Legends موفق شدهن سهم بزرگی از بازار رو به دست بگیرن و بتلفیلد نتونسته در برابر اون ها رقابت کنه.
                12. شکست در بخش کمپین
                : بخش کمپین بتلفیلد ۲۰۴۲ به دلیل داستان ضعیف و شخصیت‌های غیرقابل‌قبول مورد انتقاد قرار گرفت و نتونست تجربه‌ی مناسبی برای بازیکنان فراهم کنه.
                13. کمبود مودهای محبوب
                جزئیات: بسیاری از مودهای محبوب که بازیکنان از نسخه‌های قبلی انتظار داشتن، در نسخه‌های اخیر حضور نداشتن و این موضوع باعث نارضایتی شد.
                14. کاهش اعتماد بازیکنان به EA و DICE
                : به دلیل مشکلات متعدد و عدم پاسخگویی به نیازهای بازیکنان، اعتماد بسیاری از گیمرها به این کمپانی‌ها به شدت کاهش پیدا کرده.
                15. مشکلات اقتصادی و بودجه‌ای EA
                : مشکلات اقتصادی و بودجه‌ای EA و تمرکز بیشتر بر عناوین سودآورتر مثل FIFA، باعث شده منابع کافی به بتلفیلد اختصاص پیدا نکنه.
                16. عدم شفافیت در برنامه‌های آینده
                جزئیات: EA و DICE به خوبی برنامه‌های آینده خود را با بازیکنان به اشتراک نزاشتن و این باعث سردرگمی و کاهش علاقه به بازی شده .
                17. مقایسه با نسخه‌های قبلی
                : مقایسه نسخه‌های اخیر بتلفیلد با نسخه‌های موفق قبلی مثل Battlefield 3 و ۴ نشون میده که این بازی‌ها نتونسته ان به سطح کیفی اون ها برسن.
                18. پایین بودن سطح تعامل با جامعه بازیکنان
                : توسعه‌دهندگان نتونسته ان ارتباط موثری با جامعه بازیکنان برقرار کنن و به بازخوردهای آن‌ها به موقع پاسخ بدن. ادامه شو در کامنت بعدی بخون

                Benyamin
              • Benyamin گفت:

                ۱۹. فقدان ویژگی‌های خاص برای متمایز شدن
                جزئیات: نسخه‌های اخیر بتلفیلد نتونسته ان ویژگی‌های خاص و منحصر به فردی رو ارائه بدن که اون ها رو از دیگر عناوین شوتر متمایز کنه.
                20. عدم توجه به مشکلات توازن گیم‌پلی
                : مشکلات توازن در گیم‌پلی بتلفیلد به شدت بر تجربه‌ی بازیکنان تاثیر منفی گذاشته و توسعه‌دهندگان نتونسته ان این مشکلات رو برطرف کنن.
                21. کاهش علاقه بازیکنان به بازی
                : با توجه به مشکلات متعدد، بسیاری از بازیکنان علاقه خود رو به بازی‌های بتلفیلد از دست دادن و به دنبال تجربه‌های جدیدتر و بهتری هستن.
                22. تاثیر منفی روی برند بتلفیلد
                : شکست‌های اخیر تاثیر منفی قابل توجهی روی برند بتلفیلد گذاشته و بازسازی اعتماد بازیکنان نیازمند زمان و تلاش زیادی هست.
                23. کاهش ارزش سری بتلفیلد در مقایسه با رقبا
                : در مقایسه با عناوین موفق و پایدار در ژانر شوتر، ارزش سری بتلفیلد در سال‌های اخیر به شدت کاهش پیدا کرده .
                24. عدم توانایی در جذب نسل جدید بازیکنان
                : بتلفیلد نتونسته به اندازه کافی نسل جدید بازیکنان رو جذب کنه و این موضوع به کاهش تدریجی پایگاه بازیکنان اون منجر شده .
                25. پایین بودن نرخ بازگشت بازیکنان
                : بسیاری از بازیکنانی که به دلایل مختلف بازی رو ترک کردن، به دلیل عدم جذابیت کافی و نوآوری به بتلفیلد بر نگشتن .

              • Benyamin گفت:

                * تاریخچه ای از شکست های اخیر سری بتلفیلد
                – **توضیح:** نسخه‌های اخیر بتلفیلد مثل *Battlefield 2042* و *Battlefield V* با مشکلات فراوانی روبه‌رو شدن که شامل باگ‌ها، مشکلات فنی، و کمبود محتوا بود. این شکست‌ها نشون میدن که EA و DICE از چالش‌های جدی در بازسازی این فرنچایز رنج می‌برن.
                ### ۲. **انتقادهای شدید از سوی جامعه‌ی بازیکنان**
                – ** جامعه‌ی بازیکنان به شدت از مشکلات فنی و گیم‌پلی ضعیف بتلفیلد ۲۰۴۲ ناراضی بود. بسیاری از طرفداران قدیمی این سری از بازی ناامید شدن و این موضوع نشون دهنده ی افت اعتماد به EA هست.
                ### ۳. **کمبود نوآوری و خلاقیت در گیم‌پلی**
                – *** بتلفیلد ۲۰۴۲ نتونست هیچ نوآوری مهمی به گیم‌پلی اضافه کنه. بازی بیشتر به بازسازی‌های نسخه‌های قبلی شباهت داشت و این کمبود خلاقیت یکی از دلایل اصلی نارضایتی بازیکن ها بود .
                ### ۴. **فقدان داستان قوی و جذاب در کمپین**
                – ** نسخه‌های اخیر بتلفیلد مثل *Battlefield V* و *Battlefield 2042* به دلیل نداشتن داستان قوی و شخصیت‌های جذاب در بخش کمپین مورد انتقاد قرار گرفتن. این نشون می‌ده که EA نتونسته محتوای داستانی جذابی رو ارائه بده که بتونه با Call of Duty رقابت کنه.
                ### ۵. **رقابت شدید در بازار با عناوین دیگر**
                – **** بازی‌های دیگری مثل *Call of Duty* و *Warzone* به سرعت در حال پیشرفت و جذب بازیکنان هستن. بتلفیلد در مقایسه با این عناوین نتونسته رقابت کنه و این نشون می‌ده که بازی به طور کلی از دید بازیکنان عقب افتاده .
                ### ۶. **انتقادهای گسترده از نقشه‌ها و طراحی گیم‌پلی**
                – ** نقشه‌های بتلفیلد ۲۰۴۲ به دلیل طراحی ضعیف و عدم بالانس مناسب، مورد انتقاد قرار گرفتن. این مسائل باعث کاهش جذابیت بازی برای بازیکن ها شد.
                ### ۷. **مشکلات توازن گیم‌پلی و سلاح‌ها**
                – **** بسیاری از بازیکنان از عدم توازن در سلاح‌ها و گیم‌پلی بازی بتلفیلد ۲۰۴۲ ناراضی بودن. این مشکلات باعث شده که بازی برای بسیاری از بازیکنان خسته‌کننده و غیرمنصفانه به نظر برسه.
                ### ۸. **عدم پشتیبانی کافی پس از عرضه**
                – **:** پشتیبانی پس از عرضه بتلفیلد ۲۰۴۲ به شدت ضعیف بود. به‌روزرسانی‌ها با تأخیرهای طولانی عرضه شدن و محتوای جدیدی که اضافه شد نتونست نیازهای بازیکنان
                رو برآورده کنه.
                ### ۹. **کاهش شدید تعداد بازیکنان آنلاین**
                – **** تعداد بازیکنان آنلاین در سرورهای بتلفیلد ۲۰۴۲ به شدت کاهش یافته ، که این نشون دهنده ی افت علاقه بازیکنان به این بازی و این فرنچایز هست.
                ### ۱۰. **کاهش ارزش برند بتلفیلد**
                – **:** شکست‌های مکرر در نسخه‌های اخیر باعث شده که برند بتلفیلد در بین بازیکنان و منتقدان ارزش خود رو از دست بده. این افت ارزش به این معناست که بازی برای بسیاری از بازیکنان جذابیت خود رو از دست داده .
                ### ۱۱. **نارضایتی از مدل‌های کسب درآمد بازی**
                – **توضیح:** بسیاری از بازیکنان از مدل‌های کسب درآمد EA در بتلفیلد ناراضی هستن. این مدل‌ها شامل پرداخت‌های درون بازی و محتوای قابل خرید هستن که بسیاری از بازیکنان اون ها رو غیرمنصفانه می‌دونن.
                ### ۱۲. **بازار اشباع شده‌ی بازی‌های شوتر**
                – **** بازار بازی‌های شوتر در حال حاضر اشباع شده هست و عناوینی مثل *Call of Duty*, *Apex Legends* و *Warzone* تونستن ان بازیکنان خیلی زیادی رو جذب کنن. بتلفیلد در چنین بازاری به سختی می‌توانه بازیکنان جدید رو جذب کنه ادامه….

              • Benyamin گفت:

                *تاخیر های طولانی مدت در عرضه آپدیت ها
                – ** به‌روزرسانی‌های بازی با تأخیرهای طولانی مواجه شدن که باعث شده بازیکنان ناامید شده و به دیگر عناوین روی بیارن.
                ### ۱۴. **عدم ارتباط مناسب با جامعه‌ی بازیکن ها**
                – **** توسعه‌دهندگان بتلفیلد نتونسته ان ارتباط مناسبی با جامعه‌ی بازیکنان برقرار کنن و به بازخوردهای اون ها به موقع پاسخ بدن . این عدم ارتباط باعث شده بسیاری از بازیکنان احساس کنن که صدای اون ها شنیده نمی‌شه.
                ### ۱۵. **از دست رفتن بازیکنان وفادار**
                – **** بسیاری از بازیکنان وفادار سری بتلفیلد به دلیل مشکلات متعدد و عملکرد ضعیف بازی‌ها، این فرنچایز رو ترک کردن .
                ### ۱۶. **کاهش سرمایه‌گذاری EA در توسعه‌ی بازی**
                – ** EA به دلیل مشکلات اقتصادی و تمرکز بر عناوین سودآورتر مثل FIFA، منابع کافی به بتلفیلد اختصاص نداده .
                ### ۱۷. **فقدان ویژگی‌های خاص برای جذب بازیکنان جدید**
                – * بتلفیلد نتونسته ویژگی‌های خاص و منحصر به فردی رو ارائه بده که بتونه بازیکنان جدید رو جذب کنه.
                ### ۱۸. **مشکلات در بازاریابی و معرفی بازی**
                – ** بازاریابی و معرفی بتلفیلد ۲۰۴۲ نتونست به اندازه‌ی کافی جذابیت ایجاد کنه و بسیاری از بازیکنان حتی پیش از عرضه بازی نیز نسبت به اون تردید داشتن.
                ### ۱۹. **انتظارات نابه‌جا از بازی**
                – ** بسیاری از بازیکنان انتظارات بالایی از بتلفیلد ۲۰۴۲ داشتن که نتونستن برآورده بشن. این موضوع باعث نارضایتی شدید بازیکن ها شد.
                ### ۲۰. **کمبود مودهای متنوع و جذاب**
                – ** بتلفیلد ۲۰۴۲ نتوانست مودهای متنوع و جذابی رو ارائه یدن که بتونه بازیکن ها رو برای مدت طولانی سرگرم نگه داره.
                ### ۲۱. **عدم پیشرفت در تکنولوژی‌های گرافیکی**
                – ** گرافیک بازی بتلفیلد ۲۰۴۲ نتوانست به اندازه‌ی کافی پیشرفت کنه و بسیاری از بازیکنان احساس کردن که این بازی از نظر گرافیکی قابل مقایسه با عناوین دیگه نیست.
                ### ۲۲. **مشکلات ساختاری در تیم توسعه‌دهنده**
                – * تیم توسعه‌دهنده‌ی DICE با مشکلات داخلی و ساختاری مواجه بوده که باعث شده توسعه بازی‌ها به درستی پیش نره.
                ### ۲۳. **مشکلات با مالکیت EA**
                – **** EA به عنوان ناشر بتلفیلد به دلیل تمرکز بر سوددهی کوتاه‌مدت، نتونسته به اندازه‌ی کافی بر کیفیت بازی‌ها تمرکز کنه.
                ### ۲۴. **تأثیرات منفی روی فرنچایزهای دیگر EA**
                – **:** شکست بتلفیلد تاثیر منفی روی سایر فرنچایزهای EA هم داشته و منابع بیشتری رو از اون ها گرفته.
                ### ۲۵. **تغییرات ناپایدار در برنامه‌های توسعه**
                – ** تغییرات مکرر در برنامه‌های توسعه و عدم ثبات در تصمیم‌گیری‌ها باعث شده که بازی‌ها به صورت ناگهانی و بدون آمادگی کافی عرضه بشن پس دیدی حالا امیدی به همون بتلفیلد هم دیگه نیست .

          • Benyamin گفت:

            سلام سعید جان ۱. گوستس ۲ و تاثیر نام اون بر شکست بازی:
            شما ادعا کردی که دلیل شکست “Call of Duty: Ghosts” به خاطر این بوده که بازیکنان انتظار داشتن که شخصیت “Ghost” در بازی قابل بازی باشه. این ادعا کاملاً نادرست هست. “Call of Duty: Ghosts” به دلایل مختلفی مورد انتقاد قرار گرفت، از جمله مشکلات فنی و داستانی که نتونست انتظارات رو برآورده کنه. اما این به هیچ وجه به این دلیل نبود که نام بازی موجب سردرگمی بازیکنان شده باشه. در واقع، بسیاری از منتقدان و بازیکنان از این بازی به دلیل گیم‌پلی جدید و تغییراتی که در فرمول سری انجام شده بود، قدردانی کردن.
            2. گوستس یک شاهکار بود من تجربه خیلی خوبی ازش داشتم :
            برخلاف نظر تو، “Call of Duty: Ghosts” در زمان عرضه تونست فروش خیلی خوبی داشته باشه و بسیاری از بازیکنان و منتقدان از مکانیک‌های جدید بازی، مثل قابلیت کنترل سگ به نام Riley، تمجید کردن. همچنین، این بازی اولین نسخه‌ای بود که از موتور گرافیکی جدید استفاده کرد و گرافیک بازی بهبود قابل توجهی نسبت به نسخه‌های قبلی داشت. این بازی به دلیل نوآوری‌هایی که داشت، همچنان جایگاه خاصی در بین طرفداران قدیمی سری داره.
            3. P2W و نگرانی‌های بی‌اساس:
            شما به نگرانی درباره مدل “Pay-to-Win” در آینده اشاره کردی. این نگرانی‌ها بیشتر بر پایه فرضیات و شایعات بی‌اساس هست. اکتیویژن همواره تلاش کرده تا تعادل بین پرداخت‌ها و تجربه بازی رو حفظ کنه. حتی در بازی‌هایی مثل “Warzone”، بازیکنان همچنان می‌تونن بدون پرداخت پول تجربه خوبی داشته باشن و تنها آیتم‌های زیبایی رو با پرداخت پول خریداری کنن.
            نتیجه نهایی :
            «اگر واقعاً فکر می‌کنی که Call of Duty: Ghosts به خاطر نامش شکست خورد، باید بیشتر به تاریخچه بازی‌های این سری نگاهی بیندازی. Ghosts یک شاهکار بود که به خاطر نوآوری‌ها و مکانیک‌های جدیدش مورد تحسین قرار گرفت لااقل من تجربه بسیار خوبی ازش داشتم . مشکل از نام بازی نبود، بلکه مشکلات دیگری باعث شد که نتونه به طور کامل انتظارات رو برآورده کنه. و اگر نگران هستی که در آینده Call of Duty به یک مدل “Pay-to-Win” تبدیل بسه، بهتر هست بدونی که اکتیویژن همواره سعی کرده تعادل رو حفظ کنه و تجربه‌ای عادلانه برای همه بازیکنان فراهم کنه.»

            • Saeed گفت:

              منکه یه جا خوندم میگفتن بخاطر اینکه شخصیت گوست قابل بازی کردن نبوده ازش انتقاد کردن

              Benyamin
              • Benyamin گفت:

                نه سعید ببین دیگه واقعا قسم بالاتر از این نداریم من دارم به خدا قسم میخورم ببین سعید جان من همیشه حقایق رو میگم با استدلال و با مستندات و دلایل معتبر صحبت میکنم این چیز هایی که دارم بهت میگم طبق اطلاعات دقیق و معتبری هست که من طی چندین سال بدست آوردم نه حرف های تو خالی و خوشحالم از اون کاربرانی که هر وقت کامنت من رو میخونن حالا چه کوتاه باشه چه طولانی باشه لایک میکنن و اونایی که لایک نمیکنن بیشترشون بی حوصله هستن و نمی‌خوام حقایق رو بفهمن و قبول کنن و یکسری ها هم هستن که هیچ کاری جز دیس لایک کردن بلد نیستن فقط دیس لایک میکنن حالا سعید جان ببین فضای مجازی از اسمش که پیداست فضایی هست که هر خبری هر چیزی داخلش مجاز هست تا دلت بخواد تو نباید به حرف های بقیه گوش بدی بقیه حرف زیاد می‌زنن اما تو باید اون تجربه کاربردی . اصلی ای که خودت داشتی رو بگی و از منابع معتبر بری و اطلاعات موجود رو در ذهنت ذخیره کنی دوست عزیزم

          • Benyamin گفت:

            در ضمن سعید جان . فروش “Call of Duty: Ghosts”:
            “Call of Duty: Ghosts” تونست در هفته اول عرضه‌اش، فروش بالایی داشته باشه. طبق گزارش‌های معتبر، این بازی تونست در ۲۴ ساعت اول عرضه‌اش بیش از ۱ میلیارد دلار درآمد کسب کنه. این آمار نشون دهنده استقبال قابل توجه بازیکنان از این عنوان هست، حتی اگر بعداً برخی انتقادات درباره کیفیت داستان و گیم‌پلی اون مطرح شده باشه.
            2. موفقیت در فروش کنسولی:
            “Call of Duty: Ghosts” به ویژه در کنسول‌های نسل قبلی مثل Xbox 360 و PS3 و PS4 بسیار موفق بود. این بازی حتی تونست در سال ۲۰۱۳ در فهرست پرفروش‌ترین بازی‌ها در ایالات متحده قرار بگیره. به عنوان مثال، در ماه نوامبر ۲۰۱۳، “Call of Duty: Ghosts” به عنوان پرفروش‌ترین بازی در ایالات متحده شناخته شد.
            3. آمارهای نقد و بررسی:
            هرچند “Call of Duty: Ghosts” از برخی نقدهای مختلط رنج برد، اما هنوز هم نمرات خوبی از بسیاری از منتقدان دریافت کرد. سایت‌های معتبر مانند GameSpot به این بازی نمرات مطلوبی دادن و از گیم‌پلی چندنفره و مکانیک‌های جدید بازی تمجید کردن.
            :
            «دوست عزیز، اگرچه Call of Duty: Ghosts به خاطر برخی مشکلات فنی و داستانی انتقاداتی دریافت کرد، اما این بازی به هیچ وجه شکست نخورد. در واقع، تنها در ۲۴ ساعت اول عرضه‌اش بیش از ۱ میلیارد دلار فروش داشت و در ایالات متحده به عنوان یکی از پرفروش‌ترین بازی‌های سال ۲۰۱۳ شناخته شد. بهتر هست قبل از اظهار نظر، نگاهی به آمارها و مستندات معتبر بندازی. در ضمن، Call of Duty: Ghosts به دلیل نوآوری‌ها و مکانیک‌های جدیدش هنوز هم جایگاه خاصی بین طرفداران قدیمی و حتی همون جدید ها هم داره.»

      • پایان گوستس باز موند و باید یه نسخه ازش بدن تا سرنوشت دو شخصیت اصلی باقی مونده مشخص بشه اینفینیت وارفیر هم که پایان خوبی داشت ادونسد وارفیر به کل داستان مستقل و بدون دنباله ای که داشت و برای دنباله باید مثل مدرن وارفیر ۱ و ۲ کنن هیچکس انتظار نداشت که مدرن وارفیر دنباله داشته باشه اینکه بازی های قدیمی کالاف رو ریمیک کنن یا دوباره سری های جنگ جهانی بسازن

    • خدا کنه راه بلک اپس ۱ و ۲ رو ادامه بده…

      بدون‍ تعصبامیBenyaminامیرعلی𝐈 𝐀𝐌 𝐃𝐔𝐓𝐂𝐇Alishzمحسن
  • smd گفت:

    بنظرم در بهترین حالت این بازی می‌تونه در حد نسخهٔ قبلیِ خودش یعنی کلد وار باشه
    کلد وار از نظر داستانی و تنوع مراحل جز بهترین ها توی این چندسال اخیر بود (اگر modern warfare 2019 رو بهترین توی چندسال اخیر فرض کنیم، کلد وار جایگاه دوم رو داره).
    امیدوارم بازی خوبی بشه

    DiamontorAlishzGPB(کجایی Ezio ؟ )یه گیمر سادهبدون‍ تعصبGo tell aunt roudyA0seyed0Aاپوزیسیون گیمفاWitcher(هیولا کش گیمفا)Big WalleRmore
  • اگه تاریخ ذکر شده روایت شه از صد تا تحریف تاریخ بدتره
    فکر کن بزرگترین جنایت کار تاریخ شورویو جنایتکار میخونه

    امیDiamontordragonborneA0seyed0A𝐈 𝐀𝐌 𝐃𝐔𝐓𝐂𝐇اپوزیسیون گیمفاBenyaminChris redfield
    • Perfect-2 گفت:

      حداقل مثل شوروی ۲۰ میل از مردم خودشو نفرستاد اردوگاه اجباری که بمیرن:) در ضمن آمریکا تو کلا تاریخش روی هم ۱۵ میلیون نفرم نکشته ولی ژاپن فقط تو یه جنگ ۳۰ میلیون نفرو کشت.

      BenyaminThunder boyDiamontorPoriبدون‍ تعصبGo tell aunt roudyA0seyed0ASpider-Man𝐈 𝐀𝐌 𝐃𝐔𝐓𝐂𝐇اپوزیسیون گیمفا
      • برادر امریکن است
        خب اینکه اونا جنایتای بیشتری کردن معصومیت امریکا نیست
        راستی مرگ سر تحریمام حساب کردی؟

        امیDiamontorبدون‍ تعصبA0seyed0AOld fashion GAMER
      • Benyamin گفت:

        تا آخر این جواب منو بخون که متوجه بشی داری اشتباه صحبت میکنی بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی در سال ۱۹۴۵، که توسط ایالات متحده انجام شد، به طور مستقیم منجر به مرگ حدود ۲۰۰,۰۰۰ نفر شد. این اعداد شامل افرادی هستن که در اثر انفجار فوری و نیز به دلیل اثرات تشعشع رادیواکتیو جون خودشون رو از دست دادن.
        جنگ ویتنام، که از سال ۱۹۵۵ تا ۱۹۷۵ ادامه داشت، باعث مرگ حدود ۲-۳ میلیون نفر شد که بیشتر آن‌ها غیرنظامیان ویتنامی بودن. این آمار شامل بمباران‌های گسترده توسط ایالات متحده و نیز استفاده از عوامل شیمیایی مانند عامل نارنجی می‌شه.
        جنگ عراق که از سال ۲۰۰۳ آغاز شد، باعث مرگ صدها هزار نفر شد. برخی از منابع این آمار را تا یک میلیون نفر تخمین زدن، که شامل کشته‌شدگان در اثر خشونت مستقیم و نیز پیامدهای ناشی از جنگ مثل تخریب زیرساخت‌ها و بحران‌های انسانی هست.
        متاسفانه اطلاعاتی که ارائه کردی کاملاً نادرست هست. به طور خلاصه، واقعیت‌ها به این صورت هستن:
        بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی توسط ایالات متحده: در سال ۱۹۴۵، ایالات متحده دو بمب اتمی را بر روی شهرهای هیروشیما و ناکازاکی ژاپن انداخت که منجر به مرگ مستقیم حدود ۲۰۰,۰۰۰ نفر شد. این یکی از مرگبارترین حملات نظامی در تاریخ جهان هست.
        جنگ ویتنام: در این جنگ که از ۱۹۵۵ تا ۱۹۷۵ ادامه داشت، ایالات متحده نقش بزرگی ایفا کرد و تخمین زده می‌شه که حدود ۲-۳ میلیون نفر در این جنگ کشته شدن. بیشتر این تلفات از غیرنظامیان ویتنامی بود که در بمباران‌های گسترده و حملات شیمیایی جون خودشون رو از دست دادن.
        حملات نظامی در خاورمیانه: جنگ‌های خلیج فارس و عراق، که ایالات متحده نقش اصلی در اون ها داشت، منجر به مرگ صدها هزار نفر شد. به‌ویژه جنگ عراق که در سال ۲۰۰۳ آغاز شد، به کشته‌شدن بیش از ۱۰۰,۰۰۰ غیرنظامی عراقی انجامید.
        ژاپن در جنگ جهانی دوم: هرچند ژاپن در جنگ جهانی دوم مرتکب جنایات جنگی شد، اما ارقام ادعایی درباره مرگ ۳۰ میلیون نفر به‌دست ژاپنی‌ها در جنگ دوم جهانی بسیار اغراق‌آمیز هست. تاریخدانان معتبر تعداد کشته‌های ناشی از جنگ‌های ژاپن را بسیار کمتر از این رقم تخمین می‌زنن.
        شوروی و اردوگاه‌های اجباری: شوروی در زمان حکومت استالین مرتکب جنایات گسترده‌ای شد و میلیون‌ها نفر در گولاگ‌ها جون‌ خودشونو از دست دادن. اما مقایسه‌ این جنایات با عملکرد ایالات متحده بدون در نظر گرفتن وقایع تاریخی و بسترهای مختلف اشتباه هست.
        بهتر خست به جای تکیه بر آمارهای غیرمستند و کلیشه‌ای، از منابع معتبر تاریخی استفاده کنی و ادعا های بی پایه و اساس از خودت در نیاری دوست عزیز ملت هم بدون اطلاعات کافی الکی لایک میکنن .

        Benyamin
      • Benyamin گفت:

        آمارهای معتبر درباره تعداد قربانیان در اردوگاه‌های اجباری شوروی:
        بر اساس منابع تاریخی معتبر، تخمین زده می‌شه که بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون نفر در دوران حکومت استالین در اردوگاه‌های اجباری شوروی (گولاگ‌ها) جون خودشونو از دست دادن. این رقم شامل افرادی هست که در اثر شرایط سخت کاری، گرسنگی، بیماری، و اعدام‌ها جون خودشون رو از دست دادن.
        قربانیان سیاست‌های خارجی و داخلی ایالات متحده:
        اگرچه تعداد قربانیان شوروی بسیار بالا بوده، اما این به معنای برائت ایالات متحده نیست. آمریکا نیز در طول تاریخ خود به‌ویژه در جنگ‌هایی مثل ویتنام، عراق، و افغانستان، و همچنین از طریق سیاست‌های داخلی مثل برده‌داری و نسل‌کشی بومیان آمریکایی، مسئولیت مرگ میلیون‌ها نفر رو داره.
        در جریان بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی توسط ایالات متحده در جنگ جهانی دوم، حدود ۲۰۰,۰۰۰ نفر جون خودشون رو از دست دادن.
        استدلال برای نادرستی مقایسه تو :
        مقایسه تعداد قربانیان شوروی با آمریکا به‌صورت یک‌جانبه کاملا نادرست هست. هر کشوری در دوره‌های مختلف تاریخی مرتکب اشتباهات و جنایات شده و نمیشه با ارائه آمار نادرست، عملکرد یک کشور رو نسبت به کشور دیگر توجیه کرد.
        تحقیقات تاریخی:
        تاریخدانان معتبر تأکید دارن که برای بررسی این مسائل باید به اسناد تاریخی و آمارهای دقیق استناد کرد و از کلیشه‌های سیاسی اجتناب کرد. به عنوان مثال، بسیاری از منابع معتبر نشون میدن که ادعاهای مربوط به تعداد قربانیان توسط کشورهای مختلف اغلب در راستای اهداف سیاسی بیان می‌شن و نیازمند بررسی دقیق‌تر هستن.

      • Benyamin گفت:

        نسل‌کشی بومیان آمریکایی:
        پس از کشف آمریکا توسط اروپایی ها، تخمین زده می‌شه که میلیون‌ها بومی آمریکایی در اثر جنگ‌ها، بیماری‌های منتقل‌شده توسط اروپایی‌ها و سیاست‌های استعمارگران از بین رفتن. برخی از مورخان تعداد قربانیان را تا ۵ میلیون نفر تخمین می‌زنن بعد شما داری اینو میگی.
        برده‌داری:
        در طول دوران برده‌داری، تعداد زیادی از آفریقایی‌ها به‌زور به آمریکا آورده شده و بسیاری از آن‌ها در اثر شرایط وحشتناک حمل و نقل، کار در مزارع و سوءاستفاده‌ها جون خودشون رو از دست دادن. تخمین زده می‌شه که میلیون‌ها نفر قربانی این سیستم شدن.
        جنگ‌های داخلی و خارجی:
        آمریکا در طول تاریخ خود در بسیاری از جنگ‌ها شرکت کرده ، از جمله جنگ‌های داخلی، جنگ جهانی اول و دوم، جنگ کره، جنگ ویتنام، جنگ عراق و افغانستان. در این جنگ‌ها، میلیون‌ها نفر، از جمله سربازان و غیرنظامیان، جون خودشون رو از دست دادهن. تنها در جنگ ویتنام، تعداد قربانیان بر اساس برخی برآوردها به حدود ۲ میلیون نفر میرسه.
        بمباران هیروشیما و ناکازاکی:
        بمباران اتمی دو شهر هیروشیما و ناکازاکی توسط آمریکا در طول جنگ جهانی دوم باعث مرگ حدود ۲۰۰,۰۰۰ نفر شد.
        کودتاها و دخالت‌های نظامی:
        آمریکا در طول قرن ۲۰ و ۲۱ در بسیاری از کشورها دخالت‌های نظامی و سیاسی داشته ، از جمله در آمریکای لاتین، خاورمیانه و آفریقا. این دخالت‌ها منجر به جنگ‌ها و درگیری‌هایی شده که تعداد زیادی از مردم کشته شدهن. مثلا، در طول جنگ عراق و افغانستان، تعداد کشته‌ها بر اساس برآوردهای مختلف بین ۵۰۰,۰۰۰ تا ۱ میلیون نفر هست.
        اگر تمامی این موارد رو کنار هم قرار بدیم، تعداد قربانیان به مراتب بیشتر از ۱۵ میلیون نفری هست که در ادعاهای تو اومده . این آمارها نشون میدن که تاریخ ایالات متحده، همانند بسیاری از کشورهای دیگه، با دوره‌هایی از خشونت و کشتار همراه بوده هست . و مسولیت مرگ و کشتن بیشتر از ۱۵ میلیون نفر رو بر عهده داره .

      • Benyamin گفت:

        با توجه به تخمین‌های تاریخی دقیق، تعداد کل افرادی که در اثر اقدامات مستقیم یا غیرمستقیم ایالات متحده در طول تاریخ کشته شدن بسیار بیشتر از ۱۰ میلیون نفر می‌رسه. این تعداد شامل موارد زیر هم هست:
        – **قتل‌عام بومیان آمریکا**: تخمین دقیق زده میشه که تا ۵ میلیون نفر از بومیان آمریکا به دلیل خشونت، بیماری‌ها و جابجایی‌های اجباری جون خودشون رو از دست دادن.
        – **تلفات ناشی از تجارت برده**: حدود ۱ میلیون نفر به دلیل شرایط طاقت‌فرسای حمل و نقل و بردگی جون خودشون رو از دست دادن.
        – **جنگ داخلی آمریکا**: حدود ۷۵۰,۰۰۰ نفر کشته شدن.
        – **تلفات آمریکا در جنگ جهانی اول**: حدود ۱۱۷,۰۰۰ نفر.
        – **تلفات آمریکا در جنگ جهانی دوم**: حدود ۴۲۰,۰۰۰ نفر.
        – **بمباران اتمی هیروشیما و ناگازاکی**: حدود ۲۰۰,۰۰۰ نفر.
        – **جنگ ویتنام**: تخمین دقیق زده می‌شه که حدود ۲ میلیون نفر، شامل طرفین درگیر و غیرنظامیان کشته شدن.
        – **جنگ عراق**: حدود ۵۰۰,۰۰۰ نفر کشته شدن.
        – **جنگ افغانستان**: حدود ۱۷۰,۰۰۰ نفر کشته شدن.
        این آمارها نشون میدن که تعداد افرادی که در اثر اقدامات آمریکا کشته شدهن به مراتب بیشتر از ۱۵ میلیون نفر هست که در کامنت اغراق آمیز ت ذکر کردی دوست عزیز ملت هم الکی لایک فقط میکنن .

        • Perfect-2 گفت:

          کل اینایی که لیست کردی ده میلیون نشدن 😂 بماند که تلفات خود آمریکایی هارو هم جزو آمار حساب کردی 🤣

          Benyamin
          • Benyamin گفت:

            حالا بریم سراغ آمار دقیق‌تر:
            تلفات بومیان آمریکا: حدود ۵ میلیون نفر.
            تلفات ناشی از تجارت برده: حدود ۱ میلیون نفر.
            بمباران اتمی هیروشیما و ناگازاکی: حدود ۲۰۰,۰۰۰ نفر.
            جنگ ویتنام: حدود ۲ میلیون نفر شامل طرفین درگیر و غیرنظامیان.
            جنگ عراق: حدود ۵۰۰,۰۰۰ نفر.
            جنگ افغانستان: حدود ۱۷۰,۰۰۰ نفر.
            با جمع زدن این‌ها، فقط این موارد مشخص به بیش از ۸.۸۷ میلیون نفر می‌رسه
            پس، حتی اگر فقط همین آمارها رو بدون تلفات آمریکایی‌ها در نظر بگیریم، باز هم به عددی نزدیک به ۹ میلیون نفر می‌رسیم که خیلی از ادعای شما (۱۵ میلیون نفر) کمتر نیست.
            با جمع کردن تمام آمارهایی که قبلاً ذکر کردم، همراه با تلفات خود آمریکا، تعداد کلی قربانیانی که به واسطه اقدامات مختلف آمریکا کشته شدن به ۱۱ میلیون و ۸۷۵ هزار نفر می‌رسه.

          • Benyamin گفت:

            اینجا برات حساب کردم که آمریکا بالای ۱۵ میلیون نفر رو کشته کشتار بومیان آمریکا در قرن ۱۹ بین ۱۹ تا ۱۵ میلیون آمریکایی بومی در اثر جنگ مردن جنگ داخلی آمریکا از سال ۶۱ تا ۶۵ ۶۲۰ هزار نفر کشته شدن جنگ مکزیک و آمریکا از سال ۴۶ تا ۴۸ ۱۳ هزار آمریکایی کشته ۲۵ تا ۵۰ هزار نفر هم مکزیکی کشت آمریکا حملات و جنگ های نوین ویتنام عراق افغانستان ۵ میلیون نفر حالا اینجارو بخون کشتار بومیان آمریکا: ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر
            جنگ داخلی آمریکا: ۶۲۰ هزار نفر
            جنگ‌های مکزیک و آمریکا: ۲۵ هزار نفر (در حداقل ۵۰ هزار نفر )
            جنگ‌های نوین (ویتنام، عراق، افغانستان و…): ۵ میلیون نفر
            تحریم‌ها و اقدامات اقتصادی: چند صد هزار تا چند میلیون نفر
            با این تخمین‌ها و در نظر گرفتن برخی از موارد که ذکر شده، میشه به عددی در حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر رسید حالا چی داری برای گفتن 😆😆

            • Perfect-2 گفت:

              کشتار بومیان به اجداد اروپاییشون برمیگرده ربطی به آمریکا نداره، در ضمن تو دنیایی که مغولستان بالای ۵۰ تا ۶۰ میلیون نفرو قتل عام کرده دیگه زیاد به آمریکا گیر نده شما فقط کشتار قحطی عمدی مائو رهبر چینو یه سرچ بکن میفهمی تو دنیا چه اتفاقاتی افتاده.

              Benyamin
              • Benyamin گفت:

                حالا که از بابت آمریکا خیط شدی داری بحث رو رویه بقیه کشور ها منحرف می‌کنی 😆 اول اینکه باید توجه باشیم که انکار با نادیده گرفتن تاریخ نمی‌تونه واقعیت‌ها ر. تغییر بده. کشتار بومیان آمریکا (سرخ‌پوستان) بدون شک یکی از تاریک‌ترین فصل‌های تاریخ ایالات متحده هست و این امر به هیچ عنوان نمی‌تونه به طور کامل به استعمارگران اروپایی نسبت داده بشه. زمانی که آمریکا به عنوان یک کشور مستقل شکل گرفت، سیاست‌های آگاهانه‌ای برای جابجایی، حذف و نابودی بومیان آمریکا توسط دولت‌های آمریکایی انجام شد. از جمله این سیاست‌ها می‌شه به مواردی مثل *Trail of Tears* و جنگ‌های هند اشاره کرد.
                حالا در مورد کشتارهای مغول‌ها، اگرچه این رویدادها در طول تاریخ رخ دادن، اما اونها مربوط به قرون میانه هستن و نمیشه اونها رو به عنوان یک معیار برای مقایسه با جنایات مدرن‌تر به کار برد. همچنین، مغول‌ها یک امپراتوری کهن بودن که با شیوه‌های خاص خود به گسترش قلمرو می‌پرداختن.
                در رابطه با قحطی‌های ایجاد شده در چین تحت رهبری مائو، بدون شک یکی از بزرگ‌ترین فجایع انسانی قرن بیستم بوده . اما نکته اینجاست که اشاره به فجایع دیگر کشورها، هیچ توجیهی برای نادیده‌گرفتن یا کم‌اهمیت جلوه‌دادن جنایات و قتل‌عام‌های انجام شده توسط آمریکا نداره.
                واقعیت این هست که تعداد کشته‌شدگان در نتیجه‌ی سیاست‌های نظامی و اقتصادی آمریکا، از جنگ‌های داخلی و خارجی گرفته تا دخالت‌های مستقیم و غیرمستقیم در سایر کشورها، بسیار بالاتر از اونچه در این ادعا های تو هست . برای مثال، جنگ ویتنام به تنهایی میلیون‌ها قربانی داشت و نقش مستقیم آمریکا در کودتاها و جنگ‌های نیابتی در کشورهای مختلف، قربانیان بی‌شماری را بر جا گذاشته .
                از این رو، مقایسه و تخفیف جنایات یک کشور با استناد به فجایع رخ داده در دیگر کشورها، تنها نشان‌دهنده‌ی ناتوانی در دفاع منطقی از یک موضع هست. بهتر هست به جای مقایسه‌های بی‌اساس، به پذیرش واقعیات تاریخی و یادگیری از اشتباهات گذشته بپردازیم تا چنین فجایعی در آینده تکرار نشه”

                امی
                • Perfect-2 گفت:

                  برعکس حرفت کاملا جواب من درست بود آمریکا جنایت کاره!!! اوکی بقیه هم همینطوری هستن چه بسا بدتر ولی چرا برای چی فقط زوم می کنن رو امریکا؟؟ چرا به بقیه گیر نمیدن؟؟

                  و در ضمن چرا آمار هایی که راجب آمریکا میدی هی تعقیر می کنه یه بار ده میلیون یه بار ۱۵ میل الانم که میگی ۲۵ میل: XD

                  Benyamin
                • Perfect-2 گفت:

                  آمریکا هنوز به خفت اینکه مردم خودشو قتل عام کنه نرسیده مثل چین شوروی یا عثمانی

                  Benyamin
              • Benyamin گفت:

                بذار خیلی واضح و شفاف بهت بگم که تلاش برای کم‌رنگ کردن مسئولیت‌های آمریکا در قبال تاریخش با اشاره به کشتارهای دیگر کشورها نه تنها غیرمنطقیه، بلکه به نوعی انحراف از موضوع اصلیه.
                ۱. کشتار بومیان آمریکا:
                این‌که بگیم کشتار بومیان به اجداد اروپایی‌ها برمی‌گرده و ربطی به آمریکا نداره، کاملاً نادرسته. آمریکا به عنوان یک کشور مستقل در دوران شکل‌گیری‌اش سیاست‌های سرکوب‌گرانه و نژادپرستانه علیه بومیان رو ادامه داد و حتی تشدید کرد. سیاست‌های تصرف زمین و جابجایی اجباری، که منجر به مرگ هزاران بومی آمریکایی شد، تحت رهبری دولت‌های آمریکایی انجام شد، نه استعمارگران اروپایی.
                ۲. قتل‌عام مغول‌ها:
                در مورد قتل‌عام‌های مغول‌ها، هیچ‌کس منکر وحشی‌گری‌های اون دوران نیست. اما بیا روشن باشیم: توجیه اقدامات یک کشور با اشاره به جنایات دیگر کشورها تنها تلاش برای گمراه کردن موضوعه. جنایات تاریخی یک کشور، مسئولیت اون کشور رو کم نمی‌کنه.
                ۳. قحطی عمدی مائو:
                در مورد قحطی بزرگ چین تحت رهبری مائو، درسته که میلیون‌ها نفر جان باختن. اما این اتفاقات نه تنها مسئولیت‌های آمریکا رو کاهش نمی‌ده، بلکه نشون می‌ده که تاریخ جهان پر از تراژدی‌های بزرگه و هر کشوری باید مسئولیت تاریخ خودش رو بپذیره .
                ۴. مسئولیت‌پذیری و یادگیری:
                نکته اصلی اینجاست که آمریکا به عنوان یکی از بزرگ‌ترین قدرت‌های جهان، باید مسئولیت اقدامات گذشته‌اش رو بپذیره و از اون‌ها درس بگیره که مسئول کشتن ۲۵ میلیون انسان از زمان کشف شدن کشورش تا به الان بوده. اشاره به جنایات دیگه کشورها نمی‌تونه توجیهی برای این باشه که آمریکا دست از مسئولیت‌پذیری بکشه. این یک واقعیت تاریخه که ۲۵ میلیون نفر از بومیان آمریکا در نتیجه سیاست‌های سرکوبگرانه و نژادپرستانه کشته شدن، و اینکه ما به جای مواجهه با این واقعیت، به کشتارهای دیگر کشورها اشاره کنیم، تنها انحراف از حقیقت هست.
                ۵. نتیجه میگیریم:
                به جای اینکه سعی کنی جنایات آمریکا رو با اشاره به جنایات کشورهای دیگه توجیه کنی، بهتره به این فکر کنی که چگونه می‌شه از این تاریخ‌های تراژیک درس گرفت و جلوی تکرار این فجایع رو گرفت. گذشته رو نمی‌شه تغییر داد، اما مسئولیت‌پذیری و پذیرش اشتباهات می‌تونه راهی باشه برای ساختن آینده‌ای بهتر.

              • Benyamin گفت:

                ببین تو اولش اومدی گفتی که آمریکا خیلی پاک هست خیلی عالی هست بیچاره هنوز تویه عمرش به خفت گیری مردم خودش نرسیده آمریکا تویه عمرش ۱۵ میلیون آدم هم نکشته بعدش گفتی که چرا آمار هایت تغییر می‌کنه میدونی چرا داشت تغییر میکرد اگر یکم با تفکر و تدبر دقت کنی من داشتم یکی یکی تمامیه موارد رو با هم جمع میکردم برای این بود که برخی موارد رو که حساب کردم اولش شد ۸ میلیون بعدش که چیز های بیشتری از کشت و کشتار های آمریکا رو حساب کردم رسید به ۹ میلیون بعدش که باز هم عوامل و کشت و کشتار های خیلی خیلی بیشتری از زمان کشف شدن آمریکا تا الان حساب کردم شد ۱۱ میلیون بعدش دیدم که باز هم آمریکا کشته بوده و باز هم یکسری چیز هارو تویه جمع کردن م جا انداخته بودم بعدش که تمامیه موارد و کشت و کشتار هایی که آمریکا از موقع کشف شدنش تا به الان ش رو جمع کردم با هم شد ۲۵ میلیون بعدم تو مگه همونی نبودی که میگفتی آمریکا تویه عمرش ۲۵ میلیون آدم هم نکشته حالا که دیدی آمریکا با دلایل و استدلال های قوی بهت ثابت کردم که آمریکا ۲۵ میلیون انسان رو کشته بحث رو منحرف کردی رویه امپراطوری چین حالا هم داری میگی اتفاقا من منظورم به این بود که چرا همه میگن آمریکا ورا بقیه کشور هارو نمیگن داری حالا میگی اره قبول دارم آمریکا ۲۵ میلیون آدم کشته ولی چرا بقیه بقیه کشور هارو. نمیگن چرا بحث رو منحرف می‌کنی

  • ub fan گفت:

    کم کمش از کلدوار بهتر میشه

    DiamontorarminBenyamin
  • Saeed گفت:

    جدا این بازی رو با وارزون و سه گانه مدرن وارفر یکی نکنن خیلی خوب میشه
    یه بتل رویال و مولتی پلیر جدید بسازن که یکذره هم شبیه وارزون نباشه.این خیلی به اینده فرنچایز کمک میکنه.
    متاسفانه کی میخواد جای اکتیویژن گدایی کنه.در طی این سال ها هیچ خلاقیتی از خودش نشون نداده و همین اشتباهاتش باعث ضربه خوردن به محبوبیتش شدن.

    Diamontorبدون‍ تعصبA0seyed0A
  • Death گفت:

    ما هر سال داریم این جمله رو میشنویم.
    هرسال دریغ از پارسال.

    BenyaminDiamontorarminABDVD
  • هادی گفت:

    کالاف دیوتی بلک اپس ۱ لامصب مشهر بود و تکرار نشدنی

    Benyaminبدون‍ تعصبGo tell aunt roudyHaj kratos(در انتظار ریمیک سه گانه قدیمی)Megalie?no
  • Mams گفت:

    یکی یبار حرف قشنگی درباره سیاست اکتیویژن زد گفت تو سال ۲۰۱۹ یه کالاف میاد که شاهکارها بعدش یه نسخه میدن که متوسطه بعد اون یه نسخه میدن که فاجعست و موقعی که همه نا امید شدن یه کالاف میاد که پشم همه میریزه

    Benyaminبدون‍ تعصبGo tell aunt roudyBig WalleRSpider-Manاپوزیسیون گیمفاویتو اسکارلتا 👩‍🦲
  • Kratos گفت:

    برخلاف بقیه نظر شخصی من اینه که بازی های جدید سری بخصوص سگانه مدرن وارفر سرگرم کننده بودن ولی مشکل اساسی شون تایم کم کمپین بازی بود البته اکتیویژن انلاین رو درکل الویت قرار داده بود.

    BenyaminDiamontorHaj kratos(در انتظار ریمیک سه گانه قدیمی)
    • Kratos گفت:

      با اینکه گفتم نظر شخصی بعضیا دیس دادن:xd

      BenyaminDiamontor
      • داداش سعی کن فقط بعضی جاها لایکا و دیسای سایت برات مهم باشه
        اولا که کاربرای ثبت نام شده ی گیمفا منطقی تر و خب طبق نظر خودشون لایک یا دیسلایک میزنن
        دوما اگه دقت کنی ۸۵ درصد کامنتا اینجوری نیست که اختلافشون کم باشه😐 این دلیلش اینه که خیلیا میان اصلا براشون مهم نیست اون طرف چی میگه، اگه لایکاش بیشتر باشه بنظرشون درست میاد لایک میکنن، و اگر نه دیس

        Benyamin
        • Benyamin گفت:

          دوست عزیز گلم بسیاری از کاربران این سایت ببین دوست عزیزم اینو من‌ تنها نمیگم اینو خیلی دیگه از کاربران تویه خیلی دیگه از سایت ها گفتن که بسیاری از کاربران این سایت واقعا خیلی هاشون منطقی رفتار نمی‌کنند و واقعا خیلی هاتون درصد زیادشون فقط . فقط دیس لایک کردن رو بلد هستن شما همین الان بیا برو یک کامنت منطقی بزار ببین چقدر دیس لایک‌ میخوره چرا چون یکسری هستن که اصلا اطلاعاتی ندارم یکسری هستن که اصلا اون چیز رو اصلا تجربه ش هم نکردن یکسری هم هستن که فقط و فقط هر چیز چرت و پرتی رو ایکس باکس تولید کنه میخرن و قبول میکنن چون به صرف اینکه اسم ایکس باکس روش هست یکسری هم که فقط دیس لایک میکنند و اصلا کامنت یارو رو نمی‌خوانند که یکم داخلش تدبر کنن الکی فقط دیس لایک میکنن

          امی
Call of Duty Black Ops 6 می‌تواند فرنچایز را به اوج بازگرداند - گیمفا