عنوان فیلم Jurassic World 4 فاش شد
پس از مدتها غیب دایناسورهای دوست داشتنی سینما به زودی با Jurassic World 4 شاهد بازگشت آنها به سینما هستیم که از عنوانش رونمایی شده است.
فرنچایز نمادین سینما حول محور دایناسورهای عظیم الجثه به پارک ژوراسیک مربوط میشود که نخستینبار در سال ۱۹۹۳ میلادی توسط استیون اسپیلبرگ خلق شد و نه تنها با استقبال باورنکردنی مخاطبین روبرو گشت، بلکه زمینه را برای ساخت دنبالههای متعددی در طی دهههای گذشته هموار نموده که آخرینبار ۲ سال پیش با فیلم Jurassic World Dominion به ماجراجویی شخصیتهای جدید این فرنچایز با مجموع فروش ۱ میلیارد دلار خاتمه داد. با این حال محبوبیت این آثار علمی تخیلی کمپانی یونیورسال پیکچرز را مجاب کرده تا به سراغ ساخت فیلمی جدیدی برود که از اسکارلت جوهانسون بهره برده است.
این فیلم جدید که تا به امروز تحت عنوان Jurassic World 4 شناخته میشد، به لطف ثبت تریدمارکش توسط Amblin Entertainment از عنوان اصلیاش رونمایی شده که احتمالاً گزینه نهایی کارگردان نیز خواهد بود. عنوانی به نام Jurassic World: Rebirth که با اطلاعات قبلی همخوانی داشته و خبر از ورود به عصر جدیدی از دایناسورها میدهد که به نوعی حکم تولید دوباره این فرنچایز را خواهد داشت.
در حال حاضر اطلاعات چندانی از داستان و دنیاسازی Rebirth در دسترس نبوده و تنها میدانیم که به ترتیب توسط گرت ادواردز و دیوید کوپ کارگردانی و نویسندگی شده و میزبان حضور شخصیتهای جدیدی خواهد بود که هیچ ارتباطی با فیلمهای پیشین نداشته و روایت کاملاً تازهای را به تصویر میکشند. روایتی حول محور ۳ فرد بالغ و ۳ نوجوان که در یک جزیره با حضور دایناسورها به دام افتاده و باید برای بقای خود تلاش نمایند.
فیلم Jurassic World: Rebirth در تاریخ ۲ ژوئیهی ۲۰۲۵ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) اکران میشود.
منبع: comingsoon
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: تولید کنسولهای ایکس باکس در نسلهای آینده متوقف نخواهد شد
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- کار ساخت بازی جدید ناتی داگ از سال ۲۰۲۰ آغاز شده است
- فیل اسپنسر: STALKER 2 یکی از مدعیان بهترین بازی سال است
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
نظرات
هعیی پسر🫠
گذشت اون روز گرم تابستونی که از مامانت پول میگرفتی میرفتی سر کوچه دیویدی میخریدی و میذاشتی تو دیویدی رانر…
یادش بخیر همیشه وقتی دیسک میخریدم،توش تبلیغات بود(البته تو همشون تبلیغ بود،که خود تبلیغه برامون شیرین تر از فیلم بود😂)تبلیغ پارک ژوراسیک یک عالی بود،همش دوست داشتم ببینم ولی نشد🫠😂
با چه چیزایی سرگرم میشدیم،الان یه بچه ۵ ساله گوشی داره،درحالی که من تا ۱۶ سالگی گوشی نداشتم😂
نه تنها من،بلکه همه ما دهه هشتادیا و هفتادیا…
شما دهه هفتادیا و هشتادیا که در دوران بهشتی متولد شدین و زمانتون همه چیز راحت در دسترس بود. فقط کافی بود بری ویدئو کلوپ محلّه ات تا همه قسمتهای پارک ژوراسیک رو روی CD یا DVD اجاره کنی یا بخری و ببینی. زمان شما PS1 و PS2 و ماهواره و کامپیوتر و هزاران سی.دی گیم و فیلم وجود داشت.
…
ما دهه شصتی ها چی بگیم. زمان فقط دوتا شبکه تلویزیونی بود با روزی دو ساعت برنامه کودک. ویدئو و فیلمهاش که کلاً خلاف بودن و با کلّی دردسر قاچاقی باید تهیه میکردیم. گیم هم که آتاری بود که اونم اکثراً اجاره میکردن و کمتر کسی خودش داشت تا رسیدیم اوایل دهه ۱۳۷۰ که NES و Sega وارد شدن (کلاً اون زمان هر تکنولوژی ایی با ۷-۸-۱۰ سال اختلاف به ما میرسید) ما حتی اتاق اختصاصی برای خودمون نداشتیم.
اگه شما تا ۱۶ سالگی گوشی نداشتی من تا ۲۱-۲۲ سالگی گوشی نداشتم و تا ۱۸-۱۹ سالگی دستم به موس و کیبورد کامپیوتر نخورده بود.
راس میگی،هر دوره ای خوبیا و بدیا خودشو داره…
نمیدونم دیدید یا نه،ولی زمان ما،تبلیغی که خیلی میداد و من عاشقش بودم،تنماهی شباب بود😂
یادش بخیر یک زمانی بچه بودم چقدر دایناسور ها را دوست داشتم و همه هم به خاطر این علاقه مسخرم میکردن و میگفتن اینا الکی هستند اصلا وجود ندارن 🙁😔
البته هنوزم دوستشون دارم 🙃
منم بچه بودم کلّی کتاب درباره دایناسورها داشتم.
…
البته یه چیزی درباره دایناسورها کاملاً الکی هست. اونم رنگشونه.
رنگ دایناسورها در تمام تصاویر امروزی که ازشون در فیلمها و… ساخته میشه نتیجه خلاقیت هُنرمندان است با الهام از رنگ پوست خزندگان امروزی. وگرنه رنگ دایناسورها یکی از ناشناخته ها در زمینه دیرینه شناسی است، زیرا رنگدانه های پوست در طول فرآیند فسیل سازی از بین میروند.
اره اینو قبول دارم 👍
ولی این که یک زمانی یک همچین موجودات باشکوهی وجود داشتند و یک سری ها باور نمی کردن که واقعی هستند خیلی رو اعصابم بود 😂🙃
دقیقا،یه زمانی بود،دوونه دایناسور بودم،همش انیمیشن هایی با موضوع دایناسور میدیدم،بازی هایی با کانتنت دایناسور پلی میدادم (مثل داینوکرایسیس)،اسم تموم دایناسور هارو ازبر بودم،کلا خنگ بودم دیگه😂
اسم خوبیه ولی برام سواله چطوری با این همه پیشرفت سی جی ای نمیتونن حس ترس نسخه های کلاسیکو به نمایش بزارن
وقتی شما یه چیزی رو زیاد ببینی دیگه برات عادی میشه و از چشمت میوفته.
…
درباره جلوه های ویژه و این فیلم هم همین صدق میکنه. قسمت اول فیلم Jurassic Park در سال ۱۹۹۳ که برای اولین بار دایناسورها رو با تکنیک CGI برروی پرده نقره ایی آورد واسه تماشاگرانی که تا اون زمان مثلش رو ندیده بودن شگفت انگیز بود که همین اونا رو در فیلم ترسناک میکرد. ولی دیگه امروزه دایناسورهای CGI در فیلمها این تاثیر رو ندارن و نخواهند داشت حتی اگه با تکنیک فیلم 3D از صفحه نمایش بیرون بزنن.
خب جالب بود اینم
اون اولیناولینه تاریخ بود
ولی بازم میشه یکم ترسناکش کنن