۱۰ فیلم تماشایی با محوریت یگان ویژه تکاوران دریایی آمریکا
برخی از جذابترین فیلمهای هالیوود با محوریت یگان ویژه تکاوران دریایی ساخته شده که نیروهایی توقف ناپذیر و مرگبار در جهان محسوب شدهاند.
شاید که هالیوود در ساختههای سینمایی و تلویزیونی سعی داشته باشد تا مقوله فداکاری و میهن پرستی آمریکاییها را بیشتر از آن چه که در واقعیت رخ داده، به معرض نمایش بگذارد و با درج نمودن “الهام گرفته از رویدادهای واقعی” بخواهد تا احساسات مخاطبین خود را جریحهدار نماید اما باید انصاف را رعایت نماییم و بگوییم که یگان ویژه تکاوران دریایی، جزو یکی از زبدهترین نیروهای روی کره زمین محسوب میشوند که ماموریتهای بسیار سخت و وحشتناک را پشت سر میگذارند.
همانگونه که تکاوران غیور ارتش کشورمان در طول جنگ ایران و عراق تاثیر به سزا و فراموش نشدنی در حفظ اراضی و آزادسازی منطقهای همچون خرمشهر داشتهاند که با هیچ متر و معیاری نمیتوان فداکاریهایشان را نادیده گرفت، در بحث بینالمللی نیز یگان ویژه تکاوران دریایی ارتش ایالات متحده آمریکا ماموریتهایی را انجام داده که حتی فیلمهای ساخته شده حول محورشان با وجود بزرگنمایی، میتواند هر بینندهای را در بهت و حیرت فرو ببرد. نیروهایی مرگبار و بسیار حرفهای که تنها زمانی وارد میدان میشوند که خطری دیوانهوار جهان را مورد تهدید قرار داده باشد.
حال امروز به سراغ معرفی ۱۰ فیلم جذاب و تماشایی با محوریت این نیروها رفتهایم که هر یک جنبههای مختلفی از زندگی و ماموریت آنها را به معرض نمایش گذاشته و آسیبهای روحی، روانی و جسمیشان را مورد کنکاش قرار داده است.
فیلم Act Of Valor محصول سال ۲۰۱۲
یکی از معدود فیلمهای هالیوود ساخته شده حول محور یگان ویژه تکاوران دریایی Act of Valor نام دارد که خود را بالاتر از بقیه فیلمها ندیده و با تلاشی احمقانه سعی نمیکند تا قهرمان سازی کلیشهای نماید.
این فیلم در رویکردی متفاوت، سعی میکند تا روایتی واقعگرایانه و به دور از دروغ را نمایش دهد تا واقعیت جنگهای نوین را در برابر مخاطب مرگبار جلوه نماید. پس از آن که سفیر ایالات متحده آمریکا و چند کودک معصوم در یک مدرسه ترور میشوند، گروهی زبده از تکاوران دریایی به کشور کاستاریکا فرستاده شده تا در عین نجات یکی از اعضای سازمان سیآیای، عاملین حمله تروریستی را نیز به سزای عملشان برسانند. ماموریتی که برخلاف برنامه ریزی و نقشه پیش رفته و منجر به بروز درگیری مرگباری میشود که Act of Valor را به فیلمی سرگرمکننده تبدیل کرده است. نکته حائز اهمیت درباره این فیلم به نظارت مستقیم ارتش آمریکا مربوط میشود که سبب گشته تا نهایت واقعگرایی را شاهد باشیم گویی که در حال تماشای یک مستند نظامی در بستری از روایتی هالیوودی هستید.
فیلم G.I. Jane محصول سال ۱۹۹۷
پیش از آن که ریدلی اسکات کمیت را فدای کیفیت کند، آثاری را تولید میکرد که هر سینما دوستی را انگشت به دهان میگذاشت. کارگردانی که عملاً خود را وابسته به هیچ ژانری نکرده بود و حتی در حوزه نظامی نیز فیلمهای ارزشمندی نظیر G.I. Jane و Black Hawk Down را کارگردانی کرده است.
در این مقاله به سراغ فیلم G.I. Jane با نقش آفرینی تماشایی و منحصر به فرد دمی مور میرویم تا به مقوله حضور زنان در ارتش بپردازد. اثری با محوریت زنی به نام جوردن اونیل که توسط یک سناتور آمریکایی مجوز راهیابی به یگان ویژه تکاوران دریایی را پیدا کرده تا تحت آموزشهایی طاقتفرسا قرار گرفته و عیارش مشخص شود. در حالی که همگان تصور میکنند او خیلی زود تسلیم شده و از دستورات سرپیچی خواهد نمود، جوردن اونیل با عزمی راسخ استوار مانده و نشان میدهد که خدمت برای کشور جنسیت نمیشناسد. اگر که المانهای وطن پرستی کلیشهای هالیوودی را نادیده بگیریم، G.I. Jane اثری جذاب به شمار میرود که میتواند مفهوم تسلیم ناپذیری حتی در بدترین شرایط ممکن را به بینندگانش یادآور شود.
فیلم ۱۳ Hours: The Secret Soldiers of Benghazi محصول سال ۲۰۱۴
رویداد سقوط لیبی و کنترل این کشور توسط شبه نظامیها و تندروها یکی از وحشتناکترین وقایع عصر حاضر به شمار میرود که منجر به حمله همهجانبهای بر علیه سفارت آمریکا شده است. رویدادی واقعی و دردناک که مایکل بی با الهام از آن فیلم نادیده گرفته شده ۱۳ Hours: The Secret Soldiers of Benghazi را کارگردانی کرده است.
در ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۱۲ میلادی حملات شبه نظامیان به مناطق مختلفی از کشور لیبی شدت گرفت تا حدی که احتمال سقوط سفارت آمریکا مطرح شد. احتمالی که دولت مردان این کشور را مجاب کرد تا پیش از مداخله همهجانبه ارتش، ۶ مامور کارکشته و حرفهای را به صورت مخفی وارد لیبی کرده تا از جان سفیر و همراهانش محافظت نمایند. ماموریتی که به شکست منجر شد و نه تنها سفیر آمریکا خارج از مرزهای کشور برای دومینبار در تاریخ کشته میشود، بلکه شرایط حمله به سفارت نیز مهیا گشته و تا زمان رسیدن نیروهای کمکی، جنگی نابرابر میان این ۶ نفر و دهها شبه نظامی درمیگیرد که با فداکاریهای بسیاری از سویشان خاتمه پیدا میکند. قاعدتاً به لطف حضور مایکل بی در قامت کارگردان شاهد سکانسهای اکشن ناب و تکرار نشدنی هستیم که ۱۳ Hours: The Secret Soldiers of Benghazi را به فیلمی هیجان انگیز تبدیل کرده است. فیلمی که به طرز جالب توجهی بیرحمی دولت مردان را نسبت به دفاع از جان سربازان و کارکنان سفارتشان نیز نمایش داده که در زمان اکران حسابی جنجالی ظاهر شده بود.
فیلم Without Remorse محصول سال ۲۰۲۱
تام کلنسی یکی از برترین نویسندگان تاریخ آمریکا محسوب میشود که روایتهای نظامی پرجزئیاتی را خلق کرده و مسبب تولید انواع و اقسام فیلم، سریال و بازیهای ویدیویی بوده است. یکی از این آثار به اقتباس سینمایی Without Remorse با نقش آفرینی مایکل بی. جردن تعلق میگیرد که در مقاله امروز جای گرفته است.
فیلمی انتقام محور درباره سرباز برجستهای به نام جان کلی که همسر باردار و گروهی از دوستانش توسط یک قاتل بیرحم روسی به قتل میرسند و او مجاب میشود تا از تمام تجربیات به دست آمده از میدان جنگ برای گرفتن انتقام بهره گرفته و این قاتل را پیدا نماید. ماموریتی که او را با حقایق پشت پرده روبرو کرده و متوجه میشود که شرایط بسیار فراتر از صرفاً یک قتل ساده بوده است. Without Remorse پروسه تولید پرفراز و نشیبی را طی کرد که بارها و بارها تا مرز لغو کامل پیش رفت و با این حال بالاخره نجات پیدا نمود تا یکی از بهترین اقتباسها از رمانهای تام کلنسی را به ارمغان آورده و قهرمانی را پدید آورد که بتوان او را درک کرد و در مسیر انتقام با وی همراه شد.
فیلم Tears of the Sun محصول سال ۲۰۰۳
بروس ویلیس دوست داشتنی پیش از آن که به کهولت سن و زوال عقل دچار شود، ستاره نمادین ژانر اکشنی بود که با هر فیلم خود میتوانست طرفداران سینما را به وجد بیاورد. بازیگری که یکی از بهترین فیلمهای جنگی به نام Tears of the Sun را پدید آورده است.
یکی از ویژگیهای جالب توجه یگان ویژه تکاوران دریایی در این است که اصولاً برای انجام ماموریتهای خود هیچ حد و مرزی نداشته و حتی میتوانند در اعماق قاره آفریقا نیز اهداف خود را عملی نمایند. رویکردی که آنتوان فوکوآ را مجاب کرد تا فیلم تماشایی و تاثیر گذار Tears of the Sun را کارگردانی نماید. در این فیلم پس از انجام کودتا بر علیه رئیس جمهور کشور نیجریه و قتل وی، شاهد به راه افتادن نسلکشی و آشوبی هستیم که جان یک پزشک را در خطر قرار داده و به همین سبب نیز ارتش آمریکا دخالت کرده و گروهی را به رهبری ستوان واترز راهی ماموریت برای نجات این زن میکند تا بتوانند او را از مخمصه نجات دهند. با این حال تلاش برای نجات این پزشک زن سبب بروز درگیری مرگباری بین نیروهای تکاوران و ارتش یاغی نیجریه شده و لحظات درام نابی را پدید میآورد که به لطف شیمی عالی بین بروس ویلیس و مونیکا بلوچی، میتواند تجربهای فراموش نشدنی را برای شما به ارمغان بیاورد.
فیلم The Abyss محصول سال ۱۹۸۹
در مقاله که با محوریت فیلمهای اکشن و تا حدودی برگفته از رویدادهای واقعی جریان دارد، حضور اثری تحت عنوان The Abyss با المانهای علمی تخیلی میتواند شما را متعجب نماید.
به همین دلیل نیز تصمیم به معرفی فیلمی ساخته شده توسط جیمز کامرون گرفتیم که یگان ویژه تکاوران دریایی را در برابر تهدیداتی لاوکرفتی قرار داده است. فیلمی من باب غرق شدن یک زیردریایی اتمی کشور آمریکا که آنها را در رقابت با روسیه برای پیدا کردن لاشهاش قرار داده و تلاش یک ستوان نظامی و سربازانش سبب میشود تا با چیزی در اعماق دریا مواجه شوند که خطرناکتر و وحشتناکتر از از هر گونه درگیری نظامی میان ۲ ابرقدرت جهانی عمل خواهد کرد تا حدی که ماموریت پیدا کردن این لاشه به جنگی برای بقا و نجات از سمت این تهدید منجر میشود. The Abyss فیلمی متفاوت و عجیب و غریب محسوب میشود که به مانند همیشه از جادوی جیمز کامرون برخوردار بوده و با گذشت ۳۵ سال ذرهای از عنصر شگفت انگیزی خود را از دست نداده است.
فیلم Under Siege محصول سال ۱۹۹۲
استیون سیگان یکی از رزمی کاران قدیمی سینما محسوب میشود که بهترین فیلم کارنامه بازیگری وی Under Siege نام داشته است؛ اثری که ۲ نامزدی در جشنواره اسکار را نیز تجربه کرده است.
اگر کلیشههای احمقانه فیلم را نادیده بگیریم، از لحاظ سرگرمکنندی میتواند به هدف خود برسد. فیلمی با محوریت ناو بزرگ و دریایی یواساس میزوری که تحت حمله تروریستها قرار گرفته تا به کشور نامعلومی انتقال داده شود. با این حال استیون سیگال در قامت یک نظامی سابق و آشپز فعلی این ناو (!) وارد میدان شده تا مانع این کار شده و ناو آمریکایی را از چنگال تروریستها نجات دهد. نکته جالب ماجرا در این است که Under Siege به مدت ۴ سال پس از فیلم نمادین Die Hard ساخته شد و الهامات متعددی از آن گرفت که تماشای آن را برای دوست داران فیلمهای اکشن حائز اهمیت کرده است.
فیلم Lone Survivor محصول سال ۲۰۱۳
افغانستان را میتوان جهنمی غیرقابل تصور برای آمریکاییها خطاب کرد تا حدی که منجر به مرگ چندین هزار نفر از سربازان این کشور شده است. جهنمی که وقایع آن منجر به خلق فیلم بقا محور Lone Survivor شده است.
فیلمی حول محور ماموریت فاجعهبار “عملیات بالهای سرخ” که در آن ۴ تکاور زبده نیروی دریایی آمریکا راهی منطقهای نزدیک ولایت کنر شده تا از پایگاه و تحرکات طالبان عکسبرداری کرده و بر سربازانشان نظارت داشته باشند. با این حال قصور آنها در مخفی نگه داشتن پوشش خود سبب میشود تا جنگی نابرابر میان این ۴ نفر و سربازان پرشمار طالبان شکل گرفته و نه تنها ۳ نفر از آنها کشته شوند، بلکه شینوک پشتیبانی آنها نیز مورد اصابت آرپیجی۷ قرار گرفته و ۸ تکاور دیگر نیز کشته شده و در دره سقوط نمایند. مارک والبرگ ایفای نقش تنها تکاور باقی مانده از این عملیات وحشتناک را بر عهده دارد که مارکوس لوتریل نام داشته است. Lone Survivor نمایش وحشتناک و دلخراشی از ۴ سرباز بخت برگشته میباشد که بدون شناخت کافی از محیط در دام طالبان افتاده و یکی پس از دیگری سلاخی میشوند تا نفر آخر با هزار بدبختی و مکافات از شانس نجات برخوردار باشد.
فیلم American Sniper محصول سال ۲۰۱۴
فیلم American Sniper اثری بیوگرافی حول محور یک قهرمان ملی کشور آمریکا محسوب میشود که بهترین نقش آفرینی کارنامه بازیگری بردلی کوپر را به لطف کارگردانی استادانه کلینت ایستوود رقم زده است.
اثری که ۶ نامزدی در جشنواره اسکار را به نام خود ثبت کرد و حول محور تک تیرانداز نخبه نیروی دریایی یعنی کریس کایل جریان داشته است. سربازی که تلاش وی برای حفظ جان همسنگریهایش منجر میشود تا با سلاح خود شلیکهای مرگباری را انجام داده و اگرچه به عنوان یک قهرمان و افسانه در میدان جنگ به شهرت میرسد اما زندگی شخصیاش به آشوب دچار شده و تاثیرات جنگ، روح و روان وی را تحت تاثیر قرار میدهد تا در نهایت تراژدی دلخراشی را تجربه نماید که تمام آمریکاییها را در بهت و حیرت فرو برده است. American Sniper به سبب نمایش متفاوتی از جنگ عراق با جنجالهای بسیاری روبرو شد که نقش آفرینی بردلی کوپر را بیش از پیش در نزد مخاطبین چشمگیر جلوه نمود.
فیلم Zero Dark Thirty محصول سال ۲۰۱۲
در نهایت این مقاله را با فیلم Zero Dark Thirty به پایان میرسانیم که یکی از دلهرهآورترین ماموریتهای تاریخ بشر حول محور نابودی بدنام تروریست جهان را به تصویر کشیده است.
در حالی که بخش اعظمی از این فیلم حول محور شخصیتهای سازمان سیآیای جریان دارد اما ۱/۳ پایانی به تکاوران نیروی دریایی و ماموریت دیوانهوار آنها اختصاص یافته که هر بینندهای را بر سر جایش میخکوب خواهد کرد. ماموریتی برای کشتن اسامه بن لادن، مغز متفکر حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر که منجر به مرگ بیش از ۳ هزار انسان بیگناهی شد که زنده زنده در آتش سوخته و کشته شدند. Zero Dark Thirty به جذابترین شیوه ممکن مهارت، دقت، تسلیم ناپذیری و در عین حال بیرحمی خاص تکاوران دریایی آمریکا را به معرض نمایش گذاشته که فارغ از وظیفه همیشگی، این بار مامور انتقام خون هموطنانی بوده که توسط یک اهریمن قتلعام شدهاند؛ اثری که اگرچه پایانی قابل پیش بینی دارد اما رسیدن به این پایان و رقم خوردن سکانس انجام ماموریت به حدی دلهرهآور، هیجان انگیز و سراسر استرس و تنش بوده که یکی از بهترین فیلمهای برگرفته از واقعیت را به لطف کارگردانی تحسین شده کاترین بیگلو به یادگار گذاشته است.
منبع: اسکرینرنت
پر بحثترینها
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- فیل اسپنسر: هیچ خط قرمزی برای انتشار عناوین ایکس باکس روی پلی استیشن وجود ندارد
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: تولید کنسولهای ایکس باکس در نسلهای آینده متوقف نخواهد شد
- کار ساخت بازی جدید ناتی داگ از سال ۲۰۲۰ آغاز شده است
- فیل اسپنسر: STALKER 2 یکی از مدعیان بهترین بازی سال است
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- Red Dead Redemption 2: آیا آرتور مورگان رستگار شد؟
نظرات
توضیحات بالا خیلی جالب بود
شاید بشه گفت سخت ترین کارو تدی ارتش همینا داشتن
“هریسون فورد” اصلاً در فیلم Without Remorse 2021 بازی نمیکنه!
…
اون بخش عکس که “هریسون فورد” توشه (فکرکنم) برای فیلم Patriot Games 1992 باشه.
لازم به ذکره که هردو فیلم Patriot Games 1992 و Without Remorse 2021 براساس کتابهایی به همین نام نوشته Tom Clancy ساخته شدن.
چرا باید چنین لیستی تو سایت کار بشه؟
چرا نباید کار بشه؟ یا شایدم یاد بگیریم که از سینما لذت ببریم و هر سرگرمی رو با سیاست به لجن نکشیم؟ قاعدتا به واضحترین شیوه ممکن اولش اشاره کردم که خودمونم تکاور فداکار در تاریخمون و جنگ ایران و عراق زیاد داشتیم و باید یادشون رو گرامی بداریم. شما با جایی جنگ و دشمنی داری ببر جای دیگه اینجا جاش نیست.
موضوع اینه هدف اصلیه این فیلما سیاسته
ایلیا ۱۳ ساله بعد از دیدن چند فیلم
منتظر است آمریکا بیاید نجاتش دهد:
🟢 در مورد American Sniper جالبه بدونید که
این فیلم را ساختند تا اعلام کنند که ما هم همانند تک تیر انداز ایرانی یعنی شهید عبدالرسول زرین که به گفته همرزمانش در ۷۰۰ شلیک آن فرماندهان و نیروهای تأثیرگذار عراقی کشته شدهاند، شخصیتی به مانند این شخص داریم…
✅ باز خوبه که فیلمی درخور این شهید عزیز ایرانی به اسم تک تیرانداز با نقشآفرینی کامبیز دیرباز ساختند تا یاد و خاطرهی ایشان زنده بماند 💚🙏🏻
عراق چطوری اینقدر فرمانده داشت
و بازم جالبه نه ایران نه کویتو نتونستن بگیرن
چون تغییر مرزهای جغرافیایی در هر دو جنگ به نفع سایر کشورهای همسایه و آمریکا نبود.
یه لباس فروش که داوطلب میشه برای جنگ و میشه بهترین اسنایپر تاریخ ایران واقعا سرنوشت عجیبه
در واقع بهترین اسنایپر تاریخ جهان، اونطور که من خوندم شهید زرین از همه بیشتر کیل داشته.
الان خودشون گفتن که ماهم تک تیرندازی در خور نام عبدالرسول زرین داریم یا خودت به این نتیجه رسیدی چون من فیلم رو ندیدم
🟢 فیلمو برو حتما ببین تا متوجه بشی 💚
یکچیزی بگو حداقل یکم باورپذیر باشه
تو سه تا کالاف هم پلی بدی داخلش سرجمع ۷۰۰ تا انمی نمیکشی
همچین چیزی واقعیت داشت تو گینس ثبت میشد
🟢 برو در موردش تحقیق و مطالعه کن
مگه از خودم ساختم😑
چهار تا سایت بنویسن کره زمین تخت هست تو باور میکنی؟
از عقل و منطق خودت استفاده کن پسر جان
🟢 طرف تکاور حرفهای و اسنایپر کاردرستی بوده
✅ نه ربطی به بازی کالاف داره و نه زمین تخت
😏 چی رو با چی داری مقایسه میکنی ؟؟!!
آمریکاییه صبح از خواب بیدار میشه میگه امروز باز مسابقه داریم که هر چی بدبختی هست رو باز بگیم.
از دولت انتقاد کنیم.از ارتش انتقاد کنیم.بگیم که ما جنایت کردیم و ال کردیم و بل کردیم.
بگیم تو فلان عملیات نظامی که افتضاح کار کردیم و فرماندهی اون عملیات دست یه مشت نخبه نظامی بوده. آدمایی که چندین سال تو بهترین دانشگاه های نظامی درس خوندن و بهترین عملکرد ها رو داشتند انتقاد کنیم.
ما چی؟
هموطنمون میاد توی یه فهرست پیشنهادی فیلم از افتخارات افسانه ایمون میگه.
هنوز بعد از چند دهه بعد از جنگ هنوز یه فیلم ساخته نشد که عملکرد افتضاح ما تا جنگ رو نشون بده.
هنوز یه فیلم ساخته نشد تا نشون بده زندگی چه بچه هایی رو سپردن به افرادی که هیچ چیزی از جنگ نمی دونستند.
بعد هموطن من میاد از امار اعلامی یک تک تیرانداز حرف میزنه و به خودش افتخار میکنه.
ادمها به داستان ها افتخار میکنند.به افسانه ها اعتماد میکنند نه به واقعیت
واقعیت تکه تکه شدن گوشت های قربانی برای کی افتخار آمیزه؟
لطفا اگر به روایت خودتون مطمئن هستید چندین سایت انگلیسی زبان معتبر در زمینه میلیتاری که از این ادم به عنوان یک تک تیرانداز با این تعداد شلیک موفق نام بردند رو بنویسید.
🟢 منم با خودت هم نظرم و کلا مخالف هرگونه جنایتی هستم
اما در زمان جنگ به هرحال کسانی بودند که توانستند یک نفره، لشکری در مقابل دیگران باشند…
فلسفهی جنگ هم که کلا صحبتش جداست که خود آگاهم و نمیشود اینجا بهش پرداخت🙏🏻💚
فرض کن تک تیرانداز امریکایی با اون کیفیت تا حد اسکار بولد شد
این اسکار می برد قابل حضم بود ولی شتی مثل moonlight رو کجای دلمون بزاریم.
هییی روزگار
لیستی بدون عنوان The Hurt Locker که نامزد ۹ جایزه اسکار بود ۶ جایزه برد و در بفتا هم ۶ جایزه برد و حساب کنین کم کم ۴۰ جایزه برنده شده به طور کلی! جالبه و تاثیر گذار 🤔
همه این فیلمهای که بعد سال۲۰۰۰هزار پخش شده رو دیدم و همه عالی هستن اما شما یک سرچ بزنی یوتوپ در مورد دلیران ایرانی چه تکاور چه تک تیرانداز و نیرو هوایی،نیرو زمینی و نیرو دریایی ستارهای هستن به مانند اسطورهای تاریخ کهن که توسط غربیها دور دیدن که ژنرال های همین غربیان ایستاده تشویق میکنن ستارها ایرانی که در کشور خودمون کمتر فیلمی از افتخارتشان در جنگ ۸ساله ساخته شده
ما در ایران ژانر «دفاع مقدس» ابدا کردیم! تعداد فیلمهای تولید شده در این حوزه غیرقابل شمارشه و اکثرا هم با حمایت نهادهای حاکمیتی و دولتی ساخته شدند و میشوند.
منظور اینکه دلیل شناخت نسبتا کمتری که از تکاورها و سربازهای ایرانی در جامعه وجود داره، کمبود تعداد فیلمها نیست.
(شما دموکراسی نیاز دارید )🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
به دور از شوخی فیلم های خفنی هستن
پیشنهادتا مقاله بعدی بهترین فیلم های مرتبط جنگ جهانی باشه
نفت شما نه نفت ما 🇺🇸
تروریست یافت شد🇺🇸
فیلمهایی که برای شستشوی مغزی ساخته شده و از آمریکا میخواد ابرقهرمان درست کنه
هالیوود ماله کش سیاست های آمریکا ،
مضحک ترین فیلم هالیوودی با خلاف تاپ گانه ، یه جوری خلبان های آمریکایی رو خدا نشون میده ،طرف با اف ۱۴ ، سوخو ۵۷ میزنه ، یل تو قسمت خلبان آمریکایی میره بالا هواپیمای خلبان شوروی ازش عکس میگره بهش انگشت وسط نشون میده میره اونم فقط نگاش میکنه