معرفی شرورانی که اهدافی غیرشرورانه داشتند | قسمت دوم
در قسمت دوم و پایانی معرفی شرورانی که اهدافی غیرشرورانه داشتند، به سراغ شخصیتهای منحصر به فردی خواهیم رفت که خباثتهایشان میتواند منطقی جلوه نماید.
در سری مقالاتی جذاب و خواندنی به سراغ شرورهای مشهور دنیای سینما و تلویزیون رفته و نگاهی به پیشینه و اهداف شرورانه آنها داشتیم تا جنبه متفاوت آنها را مورد کنکاش قرار داده و ببینیم که پشت خلق و خوی خبیثانهشان، دلایلی نهفته است که چه بسا میتواند منطقی جلوه کرده و مخاطب را با خود همراه نماید. قسمت نخست این مقاله را میتواند در اینجا مطالعه نمایید.
حال در قسمت دوم و پایانی به سراغ ۱۵ شخصیت نهایی رفتهایم که هر یک شاید دست به کشتارهای بیرحمانهای زده باشند و قهرمان/قهرمانان داستان خود را بارها و بارها با چالشهای وحشتناکی روبرو کرده باشند اما در پس تمام این شرارتها و خباثتها شاهد مرد یا زن دردمندی بودهایم که شاید اگر درک شده و فرصتی در اختیارشان قرار داده میشد، به چنین وضعی دچار نگشته و مسیر شرارت را در پیش نمیگرفتند. پس در ادامه با ما همراه باشید تا ادامه “معرفی شرورانی که اهدافی غیرشرورانه داشتند” را با یکدیگر مرور نماییم.
۱۵. شرور
جادوگر شهر از یکی از به یاد ماندنیترین روایتهایی ژانر فانتزی محسوب میشود که از شخصیتی خبیث به نام شرور بهره برده است.
کسی که اگرچه در نگاه اول میتواند وحشتناک و غیرقابل تحمل جلوه نماید اما آثاری نظیر Wicked: Part One و Oz: The Great and Powerful ساخته شدهاند تا سرگذشت زندگی شرور و تبدیل شدن وی به چنین جادوگر بیرحمی را درک نماییم. دوروتی کسی بود که خواهر وی را به وسیله خانهاش له کرد و غم و ناراحتی چنین فقدانی توسط اطرافیان شرور مورد توجه قرار نگرفت. طبیعی است که او به واسطه مرگ خواهرش و همچنین نادیده گرفتن شدن، قدم در مسیر کینه جویی برداشته و خود را شرور خطاب کند.
۱۴. ژنرال تادئوس «تاندربولت» ای. راس
زمانی که در فیلم هالک شگفت انگیز شاهد معرفی شخصیت تاندربولت بودیم، صرفا پدری به تصویر کشیده شد که از سر دلسوزی برای دخترش حاضر شد تا به رویارویی تمام عیار علیه غول سبز رنگ رفته و در نهایت نیز با او متحد شود.
با این حال فیلم Captain America: Civil War در اقدامی جذاب سعی کرد تا جلوه خبیثی از تاندربولت را به معرض نمایش بگذارد. ماموریت گروهی از قهرمانان مارول به مرگ عده کثیری از مردم بیگناه منجر شده بود و تاندربولت به نمایندگی از دولت ایالات متحده آمریکا وارد میدان شد تا با تحت فشار قرار دادن و حتی اعمال زور، چنین قهرمانانی را زیر نظر بگیرد؛ مسئلهای که ۲ دستگی میان قهرمانان ایجاد کرد و تونی استارک و استیو راجرز را رو در روی یکدیگر قرار داد. قاعدتاً کوتاهی در انجام ماموریت و رقم زدن مرگ شهروندان عادی، بدون مجازات نبوده و تاندربولت حق داشته که از قدرت و نفوذ خود برای کنترل قهرمانان استفاده نماید و کسی که در برابر قانون ایستادگی نماید، حتی اگر کاپیتان آمریکا باشد، تحت مجازات قرار خواهد گرفت. رویکردی که شاید سوء استفادهگرانه تلقی گردد اما از دید ژنرال نمادین MCU منطقی جلوه کرده است.
۱۳. ماکسیموس
یکی از مورد انتطارترین پروژههای دنیای سینمایی مارول که به شکل تأسفباری نادیده گرفته شد و پتانسیلهایش دور ریخته شد، سریال Inhumans نام داشته است.
سریالی که با وجود تمام ایرادات و کاستیهایش، از شروری دوست داشتنی بهره میبرد. ماکسیموس کسی بود که دلایل شرارتهایش در قسمت نهایی موجه گشت و مخاطب را در بهت و حیرت فرو برد. زیرا در نهایت متوجه شدیم او تمام سعی و تلاش خود را به کار گرفته بود تا رژیمی فاسد که ارزشی برای ناانسانها قائل نبود را به زیر کشیده و جامعهای برابر و امن را برای مردمانش پدید بیاورد. رویکردی که توسط برادرش مورد توجه قرار نگرفت و ماکسیموس برای تحقق آن چارهای جز روی آوردن به متدهای خشن و بیرحمانه نداشت.
۱۲. مرد شیشهای/الیجاه پرایس
۳ گانه ابرقهرمانی ام. نایت شامالان شاید که با Glass سال ۲۰۱۹ میلادی به شکل فاجعه باری پایان یافت اما نمیتوان ارزشهای فیلمهای Unbreakable و Split را نادیده گرفت.
دنیایی منحصر به فرد که در آن با شخصیتی به نام مرد شیشهای/الیجاه پرایس آشنا میشویم که اگرچه استخوانهای شکنندهای دارد اما از هوشی غیرقابل تصور بهره میبرد که ضعفهایش را جبران کرده است. مردی که سعی داشت تا موجودیت انسانهایی با قدرتهای فرابشری را در جامعه به معرض نمایش گذاشته و در این راه هیچ ابایی از به راه انداختن کشتار و مرگ و میر نداشت و حتی عین آب خوردن باقی همتایانش همچون دیوید دان را بارها و بارها در خطر مرگ قرار داده و در فیلم Unbreakable میبینیم که یک قطار را با سرنشینانش به کام مرگ فرستاده تا حرف خود را به کرسی نشانده و قدرتهای دیوید دان را به چالش بکشد.
۱۱. جوکر
جوکر شخصیت نمادینی از دنیای کمیک به شمار میرود که به شیوههای مختلفی در مدیومهای سرگرمی به تصویر کشیده و در این مقاله به سراغ جلوهای از آن میرویم که توسط هیث لجر فقید نقش آفرینی شده است.
جوکر فیلم The Dark Knight شخصیتی آنارشیست و نابودگر بود که به عنوان نقطه مقابل بتمن، سعی داشت تا فساد در جامعه و روی تاریک انسانها را به معرض نمایش گذاشته که نمونه بارز این مسئله را میتوان در یکی از دیالوگهای نمادین وی شاهد بود؛ جایی که اعلام میکند مردم در صورت شرایط بحرانی میتوانند به جان یکدیگر افتاده و هرج و مرجی دیوانهوار را رقم بزنند. جوکر هیث لجر آمده بود تا نشان دهد که قانونمندی جوامع به تار مویی بند است که عین آب خوردن میتواند در هم شکسته و جهنمی به راه اندازد که حتی اصول اخلاقی بتمن نیز میتواند به چالش کشیده شود.
۱۰. کایسیلوس
شخصیت کایسیلوس در فیلم Doctor Strange شاید که یکی از به یاد ماندنیترین شرورهای دنیای سینمایی مارول نباید اما اگر اهداف او را مورد کنکاش قرار دهیم، میتواند قابل درک جلوه نماید.
کایسیلوس شاگرد سابق انشنت وان بود که همسر و فرزند خود را در یک تراژدی از دست داده و در نتیجه به دنبال فراگیری سحر و جادو برآمد تا بتواند به مقابله با مفهوم مرگ بپردازد؛ رویکردی که انشنت وان مخالف آن بود و کایسیلوس را بابت پیروی از چنین مسیری سرزنش میکرد. با این حال کایسیلوس متوجه شد که استادش برخلاف تمام ادعاهایش از جادوی سیاه بهره گرفته تا بتواند به جاودانگی دست پیدا نماید. اگرچه که اتحاد با دورمامو امری غیرقابل بخشش به شمار میرود اما دروغگویی انشنت وان و ممنوع کردن جادویی که خود از آن بهره میگرفت، مسبب خشم و کینه شدید کایسیلوس شد که میتواند اعمال خبیثانه وی را منطقی جلوه دهد.
۹. گور قصاب خدایان
اگرچه که به لطف ابتذال تایکا وایتیتی، کریستین بیل فرصت چندانی برای عرض اندام در فیلم شکست خورده Thor: God of Thunder پیدا نکرد اما شخصیت او میتواند هر مخاطبی را تحت تاثیر قرار دهد.
گور قصاب خدایان در دنیایی نابود شده چشم به جهان گشود و زندگی سراسر درد و رنج را تحمل کرد و تمام روزهای سختش را با دعا در نزد خدایان سپری مینمود به امید اینکه آنها به کمک او آمده و نجاتش دهند. با این حال متوجه شد که خدایان تنها و تنها به خوشگذرانی مشغول بوده و اساساً مردم عادی پشیزی برایشان ارزش ندارند. مسئلهای که خشم گور را برانگیخت و قسم خورد تا تمام خدایان جهان را نابود نماید؛ تصمیمی که او را در برابر ثور، خدای رعد قرار داد. اگر منطقی به قضیه نگاه کنیم، گور به هیچ عنوان نمیتواند خبیث در نظر گرفته شود، زیرا او توسط خدایانی خودخواه و خوشگذران نادیده گرفته شده است.
۸. کوبا
۳ گانه اخیر سیاره میمونها یکی از برترین فیلمهای علمی تخیلی حال حاضر سینما به شمار میرود که در فیلم دوم یعنی Dawn of the Planet of the Apes اوج داستانسرایی خود را به کار گرفته است.
در فیلم نخست با میمون جهش یافتهای به نام کوبا آشنا میشویم که تحت آزمایشهای بیرحمانه انسانها قرار گرفته و به مانند یک موش آزمایشگاهی تمام زندگیاش را در یک سلول به تنهایی و انزوا سپری کرده است. آزادی میمونها به رهبری سزار و قدرت گرفتن آنها سبب میشود تا کوبا فرصتی برای انتقام گیری پیدا کرده و با رقم زدن یک توطئه مرگ سزار را به دست انسانها جعل نماید تا باقی میمونها را برای جنگ ترغیب نماید. او اعتقاد داشت که هیچگاه میان میمون و انسان صلحی رقم نخواهد خورد و میبایست قبل از قدرت گرفتن مجدد بشریت، جنگ را شروع کرد و میمونها را از نابودی حتمی نجات داد. رویکردی که اگرچه سزار آن را متوقف کرد اما در فیلم War for the Planet of the Apes برای همگان ثابت شد که کوبا حقیقت را میگفت؛ اگرچه هدف کوبا با بیرحمی و انتقام جویی گره خورده بود.
۷. استلا میلر/کروئلا دِ ویل
صد و یک سگ خالدار یکی از داستانهای محبوب و کلاسیک به شمار میرود که میزبان حضور شرور نمادینی به نام کروئلا بوده است. شخصیتی که به لطف فیلم پیش درآمد Cruella توانستیم تا با گذشته تیره و تاریک او آشنا شویم.
در این فیلم با دختر معصومی به نام آسترا میلر آشنا میشویم که در کودکی مادرش با بیرحمی کشته شده و زندگیاش زیر سایه مادربزرگ خبیثش به نام بارونس فون هلمن به تباهی کشیده شده است. زن طراح فشن و مدی که اجازه نفس کشیدن به زیردستانش را نداده و استلا میلر برای گرفتن انتقام خون مادرش در مسیری رویارویی با وی قدم گذاشته که ناخواسته خود نیز تبدیل به یک شرور میشود. شاید اگر مادرش کشته نمیشد، بارونس فون هلمن او را تحقیر نمیکرد و میتوانست زندگی عادی و سادهای داشته باشد، آسترا میلر هیچگاه به کروئلا د ویل تبدیل نمیشد که برای دزدیدن سگهای خالدار دست به اعمالی شرورانه و بیرحمانه بزند.
۶. افسونگر
بله درست است، Suicide Squad یکی از بدترین فیلمهای دیسی به شمار میرود که از شروری کلیشهای و فراموش شدنی به نام افسونگر بهره برده است.
روایت داستان این فیلم به گونهای رقم خورده که هیچکس را نمیتوان خوب و بد مطلق خطاب کرد. با این حال جون مون غم انگیزترین شخصیت Suicide Squad به شمار میرود که ناخواسته روح افسونگر قدرتمند در بدن وی دمیده شده و به زنی نابودگر تبدیل میشود. زنی که بازیچه دست آماندا والر قرار گرفته و نه تنها قلب وی را از بدنش بیرون کشیده و آن را تصاحب میکند، بلکه از آن برای شکنجه افسونگر استفاده کرده تا او را برای تحقق اهدافش مورد استفاده قرار بگیرد. اینجاست که افسونگر به سیم آخر زده و برای نابودی آماندا والر و تصاحب قلبش، یک شهر را به ویرانه کامل تبدیل میکند. قاعدتا اگر شما هم جای او باشید، به چنین رفتاری روی آورده و یک هرج و مرجی کامل به راه میاندازید.
۵. گروه ایلومیناتی
در رتبه پنجم به سراغ دنیای کمیک رفته و رویارویی هالک با گروه ایلومیناتی را بررسی میکنیم که پیش از رویداد Civil War و World War Hulk رقم خورده است. اساساً این گروه به هیچ عنوان شرور تلقی نشده و تنها برخی از اعمال آنها میتواند مفهومی خبیثانه داشته باشد.
هالک موجودی غیرقابل کنترل و ویرانگر به شمار میرود که بارها و بارها در جریان درگیری با دشمنانش، مسبب مرگ هزاران انسان بیگناه شده است. مسئلهای که در اقدامی بحث برانگیز گروه ایلومیناتی را مجبور کرد تا هالک را به فضا و سیارهای دور افتاده تبعید نمایند. تصمیمی که نیمور مخالف آن بود و احتمال وقایع ویرانگرتری را میداد که در نهایت در جریان داستان World War Hulk به وقوع پیوست. شاید که در نگاه اول نقشه ایلومیناتی بیرحمانه به نظر برسد ولی تصور کنید که اگر هالک بر روی زمین در حین رویداد Civil War باقی میماند، چه تراژدی وحشتناکی رقم میخورد. نبرد ابرقهرمانان در این رویداد به خودی خود دیوانهوار جلوه کرده است و حال حضور هالک در سمت هر یک از جناحین میتوانست یک نسل کشی را برای تمام ابرقهرمانان جهان به همراه داشته باشد.
۴. ماشینها
در نگاه اول ماشینها به عنوان دشمن شماره یک قهرمانان فرنچایز ماتریکس به شمار میروند که بشریت را به بردگی گرفته و آنها را به دنیای متفاوتی برده تا از بدنهایشان انرژی مورد نیاز برای بقای خود را تامین نمایند.
نئو، مورفئوس و باقی متحدانشان سعی دارند تا به شیوههای مختلف بر علیه ماشینها قیام کرده و بشریت را نجات دهند. با این حال اگر که انیمیشن Animatrix را مشاهده کرده باشید، متوجه خواهید شد که شرور اصلی فرنچایز ماتریکس خود انسانها بودهاند. انسانهایی که ماشینها را خلق کرده و آنها را به بردگی گرفتند. ماشینهایی که اگرچه در ابتدا به شکلی مسالمت آمیز خواستار زندگی صلح آمیزی کنار انسانها بودند اما جاهطلبی و بیرحمی بشر مانع این امر شد و چارهای جز آغاز جنگ برای بقا را پیش روی ماشینها نگذاشت. اساسا بین ماشینها و انسانها سناریویی رقم خورد که تنها یکی میتوانست باقی بماند و ماشینها با ایجاد دنیای ماتریکس نه تنها بقای خود را تضمین کردند، بلکه به نوعی شاید حتی دلرحمانه به بشریت نیز در ازای تأمین انرژی مورد نیازشان، فرصت زنده ماندن دادند.
۳. آناکین اسکایواکر/دارث ویدر
یکی از قدیمیترین، محبوبترین و بزرگترین فرنچایزهای تاریخ دنیای سرگرمی به جنگ ستارگان مربوط میشود که حتی اگر طرفدارش نباشید، برای یکبار هم که شده نام دارث ویدر به گوشتان خورده است.
شرور نمادین فرنچایز جنگ ستارگان که در پروژههای مختلفی حضور پیدا کرده و وقایعی ماندگار و چه بسا دلهره آور را رقم زده است. مردی که در اصل از نام آناکین اسکایواکر برخوردار بوده و به نوعی حکم منجی کهکشانی را داشته که پیروزی خیر بر شر را میبایست به ارمغان میآورد. با این حال وقایعی رقم خورد که این پیشگویی نتیجه عکس داد و آناکین اسکایواکر با پیوستن به سمت تاریکی، تبدیل به دارث ویدر شد. در حالی که عطش برای قدرت و بیعرضگی شورای جدای تاثیر قابل توجهی بر خباثت آناکین داشت اما مهمترین عامل به پدمه آمیدالا مربوط میشد. معشوقه آناکین که دیوانهوار مورد علاقه وی بود و دارث سیدیوس از این عشق بی حد و اندازه بهره گرفت تا ذهن آناکین را شست و شو داده و شرایط را برای تبدیل وی به دارث ویدر مهیا نمیاد. به صورت کلی دارث ویدر یکی از تراژیکترین شخصیت پردازی های تمام دوران را برخوردار میباشد.
۲. اسکریناسلیور
انیمیشن Incredibles 2 میزبان شرور دیگری به نام اسکریناسلیور میباشد که وقایعی تاثیرگذار را رقم زده و مفهوم ابرقهرمانی را در نزد مردم به چالش میکشد.
آیا تا به حال تصور کردهاید که اگر ابرقهرمانان از قدرت هایشان سوء استفاده نمایند، چه اتفاقی رقم میخورد؟ سوالی که مجموعه تلویزیونی The Boys به آن پاسخ داده است. اسکریناسلیور نیز سعی داشت تا با رقم زدن سلسلهای از وقایع خبیثانه، به مردم جهان بفهماند که ابرقهرمانان صرفاً فرشتگان نازل شده از آسمان نبوده و میتوانند به اعمالی دست بزنند که مرگ انسانهای بیگناه را در پی داشته باشد. رویکردی که اگرچه خانوادهای قهرمانی پیکسار را حسابی به چالش کشیده و زندگیشان را تا مرز فروپاشی پیش میبرد اما دست بر روی موضوع قابل تاملی میگذارد که میتواند رفتارها و اهدافش را منطقی جلوه دهد.
۱. اریک ماگنوس لنشر/مگنیتو
در نهایت نوبت به رتبه نخست این مقاله رسیده تا با نقطه مقابل پروفسور ایکس یعنی مگنیتو از دنیای مارول روبرو شویم؛ رهبری که ایدئولوژیاش میتواند هر مخاطبی را تحت تاثیر قرار دهد.
او در دوران نوجوانی تراژدی هولوکاست را پشت سر گذاشت و شاهد مرگ عزیزترین فرد زندگی یعنی مادرش بود. مگنیتو شاهد بشریتی بود که از ترس و جاهطلبی دست به نابودی دیگران میزد و ابایی از به راه انداختن یک کشتار در سطح وسیع نداشت. مسئلهای که روح و روان وی را آزار میداد و با پیدا شدن سر و کله قدرتهای فرابشری تصمیم گرفت تا از جهش یافتهها در برابر هر تهدیدی مخصوصا انسانها محافظت کرده و از رقم خوردن هولوکاستی دیگر این بار بر علیه جهش یافتهها به هر قیمتی جلوگیری نماید. برخلاف پروفسور ایکس که با منطق و دیپلماسی سعی در ایجاد صلح بین انسانها و جهش یافتهها دارد، مگنیتو به سبب تجربیات تلخ دوران نوجوانی، به رویکردی خشن و بیرحمانه روی آورده که جلوه قابل درکی داشته است. قاعدتا شما هم اگر شاهد مرگ عزیزانتان بوده باشید، هیچگاه نمیتوانید در مواجه با عاملین چنین قضایایی، آرامش و دیپلماسی را در پیش بگیرید.
منبع: CBR
پر بحثترینها
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
- نقد و بررسی فیلم Joker: Folie à Deux | هیچ جوکری وجود ندارد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
نظرات
جالب بود ولی حیبت دارث ویدر یه چیز دیگه است
👍On point
اضافه کنم که:اونایی که واکینگ دد رو دیدن البته شاید داستان اسپویل بشه.ولی همه میدانید که فصل ۷ قسمت ۱ یک شاهکار به تمام معنا بود و بازی شاهکار جفری دین مورگان اون اپیزود رو شاهکار تر میکرد و راستش رو بخوای اون شرور حساب نمی شد چون فقط اومد انتقام افرادش رو گرفت وگرنه اهداف غیر شرورانه داشت
ولی بازم بعد از چند سال که اون اپیزود رو دیدم هنوز مو به تنم سیخ میشه
شرور حساب نمی شد🥸
؟؟؟؟؟
“گور قصاب خدایان” بعد تو فیلم بچه ها رو میدزده به عنوان اهرم فشار.
واقعا درست گفته نویسنده “ابتذال تایکا وایتیتی”
توی کمیک چهار نسخه از شخصیت ثور تو خطوط زمانی مختلف رو باهم شکست میده اونوقت تو فیلم زورش به جین فاسترم نمیرسه
بازیگر خوب کاراکتر خوب کارگردان دلقک
رگناروک خیلی فیلم خوبی بود با این که شوخی زیاد داشت اما مسخره نمیشد دیگه فیلم، نمیدونم چجوری وایتیتی انقدر خراب کرد این قسمتو
اگه منطقی به قضیه نگاه کنیم هم ثور چیزی جز یک خوش گذرون عشق جنگ نیست .
حتی تو خود فیلم هم نشون میده با یه سری بچه به گور حمله میکنن بدون اینکه کوچک ترین اهمیتی به اونا بده
به نام خدا:
غرور.واقعا دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟
فیلم قبلی.فروش بالا،تحسین منتقدین.پنجمین فیلم برتر MCU در راتن و ششمین فیلم برتر در متاکریتیک.صددرصد به خودش غره شده.
توی کمیک حتی با اودین مقایسه میشد الان از ناخدا ها شکست میخوره
متاسفانه یا خوشبختانه تایکا وایتیتی یکی از کارگردان های خوب هالیوود هست و بله تو این فیلم تر زد اما فیلم خوب کم نساخته !!!! پس با این فیلم کل کارنامه کاریش رو زیر سوال نبر
درسته تایکا وایتیتی فیلم های خوب زیاد ساخته و یکی از بهترین کارگردان و نویسنده ها در زمینه «طنز» هست
(وقتی که افراد بالایی فقط بخوان جوک تحویل ملت بدن کارگردان طنز انتخاب میکنن و بعد هم مشکلات رو گردن کارگردان میندازن 🙂 (اگه مدیران مارول به فکر اقتدار شخصیت ثور بودن اون رو تو end game چاق نمی کردن در حالی که تو هیچ کدوم از کمیک ها همچین چیزی سابقه نداشت))
جوکر میگه من مامور هرج و مرجم بعد میگید اهداف غیر شرورانه داشته؟
همین شرور ترین شخصیت ممکنه چطور اهداف غیر شرورانه داره؟
اصولا نمیشه گفت شرور غیر شرور
اصولا کاراشونو ببینید میفهمید چی میگم
ولی واقعا مگنتو باورش از چارلز بهتر بود
شاید بشه گفت نود درصد جنگ های مارول توی کمیک بین ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ به دست ایلومینات ها بوده
هیث لجر در نقش جوکر واقعا بی نظیر بود
بدون شک یکی از بیاد موندنی ترین نقش افرینی ها رو داشت
روحت شاد🥀🖤
اخ گفتی سید
واقعا روحش شاد.
ممنون بابت مقاله
از بین شرور های لیست دارث ویدر رو خیلی دوست دارم… بنظرم ویلنی هست که تکرار نمیشه ، جدا از اون یکی دیگه از ویلن های محبوبم ، شاوکان از مورتال کامبت هم دقیقا با الهام از دارث ویدر خلق شده… (تیم اد بون بعد از ساخت نسخه اول مورتال کامبت میخواستن که سراغ ساخت یه بازی از استاروارز برن چون فیلم محبوب ادبون بوده ، ولی وقتی موفقیت نسخه اول رو دیدن رفتن سراغ نسخه دوم و خود ادبون گفته که شاوکان رو تقریبا با الهام از ایشون ساخته (با اینکه از لحاظ داستانی شباهتی به هم ندارن))
villains are not borne
they are made
والتر وایت: ندیدم…..
همیشه والترو دوست داشتم …
تاثیری که بریکینگ بد رو من گذاشت واقعاً تحسین آمیز بود …
آره جذاب بود لعنتی
چه تاثیری حالا ؟😂
درس زندگی بهم یاد داد …
چقد قشنگ بود لعنتی
خب یکم از اون درس بگو
قابل توصیف نیست …
ولی ساده بگم نشون داد به آدم چجوری زندگی و خانوادشو از دست داد … در حدی که کسی به یادش نبود … بازم میگم قابل توصیف نیست
صحیح
نیگان:جالبه پس من کی هستم
راجب قضیه جوکر که واقعا جالب بود
نولان خیلی قشنگ به تصویر کشید و یه جوکر زیبا رو نشونمون داد
راجب گور خیلی قبول دارم خدایان دنیای مارول که ازگارد حساب بشه واقعا درک نمیکنم که اصلا چرا خدان نه چیزی آفریدن نه اداره میکنن فقط به فکر خوش گذورنی هستن گور واقعا حق داشت
توی لیست بعدی هوملندر هم بنظرم میتونه حضور داشته باشه
خب شخصیتی که توی یه آزمایشگاه بزرگ شده و از اول تا آخر زندگیش کل داراییش دوست داشته شدن توسط مردم بوده معلومه کل رفتاراش مثل یه بچس
حتی ژنرال زاد هم میشه بهش یکم فکر کرد
نمونه کمدی بودن فیلمها این میشه دیگه. یکی به عظمت کریستین بیل بیاد توی برنامه خندوانه و شاد و رنگ آمیزشده ی ثور۳بازی کنه حیف بود مرد واقعا😔😔😔
ولی با گزینه اول به شدت موافقم مخصوصا بازی محشر مایکل فاسبیندر در نقش مگنیتو واقعا تراژدی خاصی توی چهره ش بود حیف بود که دیگه این نقشو بازی نمیکنه😭😭😭
دارث ویدر … 💔🖤
Darkness means light
تیتر میشه گفت پارادوکسه کاملا
اینا خیلی هاشون دلایلشون بهونه بود تا اهداف خودشون رو پیش ببرن
آخه کی برای یه هدف درست میره دارث ویدر میشه ؟
یا جوکر ؟ و…
خیلی ها جا اوفتادن تو لیست:
پانیشر
نیگان
لایت یاگامی
والتر وایت
+ایمی دان توی دختر گمشدی
برومیر تو ارباب حلقه ها(تقریبا)
اسمیگل تو ارباب حلقه ها
جان دو توی seven
نوئا توی دارک
آدام توی دارک
بنجامین توی لاست
پابلو اسکوبار توی نارکوها(تقریبا)
ایثن توی لاست
+ دکستر
اینایی که گفتی ویلن نه بلکه ضدقهرمان هستن بهت پیشنهاد میشه بری یه پژوهشی درباره تفاوت ضدقهرمان با یه شخصیت شرور رو داشته باشی علی الخصوص نیگن و پانیشر
واو نمیدونستم پانیشری که راست راست حرکت میکنه و آدم میکشه شرور نیست. نیگان هم زیاد شرور نیست ها فقط سر بقیه رو املت میکنه جلوی خانوادشون.
ولی جدی پانیشر آنتی هیروئه …
انسانها ماشین ها رو میسازن تا ازشون استفاده کنن. پس جمله “انسانهایی که ماشینها را خلق کرده و آنها را به بردگی گرفتند” اساساً اشتباهه. بردگی وقتی هست که یه موجود آزاد رو اسیر کنی، آزادیش رو بگیری و ازش کار بکشی و بی هیچ مزد و مواجب کافی ازش سوءاستفاده کنی. ولی وقتی ماشینی رو میسازی تا برات کار کنه، بردگی محسوب نمیشه. چون خلق اون ماشین فقط برای انجام کار هست نه چیز دیگه ایی. ولی انسانها آزاد بودن و برای تأمین انرژی ماشین ها خلق نشده بودن. پس این ماشین ها بودن که با تبدیل انسانها به منبع انرژی و سلب آزادیشون، برخلاف میلشون اونا رو به بردگی گرفتن.
…
دلیل حوادث فیلم ماتریکس بخاطره به بردگی گرفتن ماشین ها اتفاق نیوفتاده بود. بلکه به این خاطر بود که صاحب روبات خدمتکاری به اسم B1-66ER میخواست غیرفعالش کنه. اونم در دفاع از خودش میزنه صاحبش و چند انسان دیگه رو میکُشه. این میشه جرقه ایی برای درگیری بین انسانها و ماشین ها.
این تو فیلم گفته شده؟ چیزی از این اتفاق تو فیلم یادم نمیاد
این ماجرا در اپیزود دوم انیمیشن Animatrix به اسم The Second Renaissance Part 1 نشون داده میشه.
…
اپیزود دوم و سوم انیمیشن Animatrix پیش-درآمدی بر فیلمهای ماتریکس هستن و بصورت جامع اتفاقات گذشته رو تا رسیدن به وضعیت فعلی فیلمهای ماتریکس رو روایت میکنن.
… Lord Vader ، در یک کلمه بی تکرار. ممنونیم از جرج لوکاس برای هدیه دادنش به ما
نمونه مشابه Anakin Skywalker رو میشه در ورلد آف وار کرفت در grommash hellscream و به خصوص Arthas Menethil دید.
خیلی خوب بود
ولی فقط دارث ویدر
اصلا شوکه میشه بفهمیم اون آناکین دارث ویدره
دارث ویدر چرت ترین و اوریت ترین شخصیت تمام دوران ها…
توی کارتون زنبور ها همونی که تو دادگاه علیه زنبور ها بود هم میشه ( اسمشو یادم رفته)