بهترین کمیکهای دیسی که باید بخوانید | بخش دوم
کمیکهای زیادی توسط دیسی به چاپ رسیدند که برخی از آنها جزو بهترین کمیکهای دیسی محسوب میشوند.
دیسی کمیک ابرقهرمانی مدرن را خلق کرد و کاراکترها و تیمهای اصلی همچون سوپرمن، بتمن، واندر وومن، رابین، جامعه عدالت و بسیاری دیگر را معرفی کرد. برای طرفداران دیسی، مجموعه بیپایانی از کمیکهای شگفتانگیزی برای انتخاب وجود دارد اما برخی از کمیکها بالاتر از بقیه هستند. در ادامه مطلب قبلی، در بخش دوم مطلب «بهترین کمیکهای دیسی که باید بخوانید» به سراغ دیگر کمیکهای برجسته میرویم.
۲۵. کمیک Penguin – محصول سال ۲۰۲۳
نویسنده تام کینگ از آن دسته نویسندههایی است که دیسی به سراغ آن رفته تا دوازده کمیک درباره یک شخصیت بنویسد. اغلب اوقات این کمیکها خارج از تداوم اصلی جریان دارند اما کمیک «پنگوئن» با طراحی رافائل دو لاتوره، بهعنوان بخشی از Dawn of DC معرفی شده بود. این کمیک داستان شخصیتی به همین نام را روایت میکند که دشمن بتمن است. پنگوئن پس از رانده شدن از گاتهام و ایجاد زندگی جدیدی برای خودش در متروپولیس، به خدمت گرفته میشود تا برای انتقام به شهر قدیمی خودش بازگردد، اگرچه او کنترل این نقشه را در دست ندارد.
پنگوئن میتواند شروری ترسناک باشد و این کمیک روی همین موضوع تمرکز دارد. تام کینگ تمام تلاش خودش را به کار برده تا بفهماند که پنگوئن چقدر خطرناک است و همه کسانی که او را میشناسند، چقدر از او هراس دارند. این کمیک واقعاً عالی عمل کرده و هنر و طراحی دو لاتوره نیز بهخوبی این داستان بیرحمانه را زنده کرده است.
۲۶. کمیک Batman: The Brave and the Bold – محصول سال ۲۰۲۳
بتمن کمیکهای ماهانه زیادی دارد و بسیاری از طرفداران نیز درباره این موضوع شکایت داشتند و این چیزی است که دیسی از آن آگاه است. با این حال، کمیکهای بتمن فروش خوبی دارند و بنابراین، قرار دادن نام او روی یک کمیک میتواند روی فروش آن تأثیرگذار باشد، به خصوص اگر یک کمیک آنتولوژی باشد. دیسی با کمیک Batman: The Brave and the Bold توانسته آنتولوژی کلاسیک خودش را بازگرداند.
این کمیک توسط تام کینگ، اد بریسون، کریستوفر کانتول و دن مورا نوشته شده و میچ گرادز، جف اسپوکس، خاویر رودریگز و دن مورا نیز آن را طراحی کردهاند. این کمیک داستانهایی از بتمن، استورم واچ و سوپرمن را ترکیب میکند و همچنین شامل داستانهای کوتاهی به نویسندگی و طراحی دن مورا است. به لطف حضور سازندگان با استعداد، این کمیک توانسته مورد توجه همه افراد قرار بگیرد.
۲۷. کمیک Shazam! – محصول سال ۲۰۲۳
شخصیت شزم در عمر طولانی خودش در کمیکهای مختلفی حضور داشته است. کاپیتان مارول سابق یکی از کاراکترهای پرفروش در این صنعت بوده و همچنین برای مدتی طولانی نیز ناپدید بوده است. با این حال، دیسی بار دیگر شانسی به این شخصیت داده و این کمیک تازه به نویسندگی مارک وید و طراحی هنری دن مورا توانسته این شخصیت ابرقهرمان کلاسیک را دوباره به صفحههای کمیک بیاورد.
مارک وید و دن مورا در کمیک World’s Finest توانستند ترکیبی کاملی از مدرن و کلاسیک را ارائه بدهند و از همین رویکرد برای کمیک «شزم» استفاده کردند. در حالی که همه از انتخاب نام کاپیتان توسط شزم هیجانزده نیستند اما هیچ کس از کیفیت نویسندگی و هنر این کمیک شکایتی ندارد. طرفداران حتماً باید این کمیک را بخوانند.
۲۸. کمیک Green Lantern – محصول سال ۲۰۲۳
گرین لنترن یکی از شخصیتهای برجسته دیسی به شمار میرود اما هال جردن از زمان کمیک بیست و چهار شمارهای حماسی خودش به نویسندگی گرنت موریسون و طراحی لیام شارپ کمیکی نداشته است. مجموعه Dawn of DC با این کمیک تازه به نویسندگی جرمی آدامز و هنرمندی زرمانیکو بار دیگر شخصیت هال جردن را بازگردانده است. جردن پس از ترک سپاه لنترن، به زمین باز میگردد و تلاش دارد تا زندگی جدیدی برای خودش پیدا کند.
نویسندگی جرمی آدامز در کمیک The Flash نشان داد که او چه کاری میتواند با قهرمانان دیسی انجام بدهد؛ بنابراین، نویسندگی داستان هال جردن برای او یک موهبت الهی است. زرمانیکو نیز از جمله هنرمندان برجسته دیسی به شمار میرود که این کمیک نیز یکی از نمونه آثار برجسته وی است. این کمیک همچنین آشکار میکند که چرا هال جردن از سپاه لنترن رفت و کیلووگ چطور مرده است.
۲۹. کمیک Titans – محصول سال ۲۰۲۳
نایتوینگ در حال حاضر و از بسیاری از جهات مرد اصلی دیسی است. پس از انحلال لیگ عدالت پس از رویدادهای Dark Crisis On Infinite Earths، نایتوینگ مأموریت جدیدی به دست آورده و آن ایجاد تیمی است که بتواند با بدترین تهدیدها مبارزه کنند. طبیعتاً او از دوستانش برای این کار کمک میگیرد. کمیک «تایتانها» به نویسندگی تام تیلور و هنرمندی نیکولا اسکات بازگشت این تیم کلاسیک را روایت میکند.
تیم جدید تایتانها متشکل از اعضای بزرگ شده تیم New Teen Titans است و این تیم را در کانون توجه خوانندهها قرار میدهد. در طول سالها سریهای متعددی از تایتانها به چاپ رسیده اما هیچ کدام به اندازه این کمیک مهم نبودهاند. سازندگان این کمیک استعداد بسیار بالایی دارند و این کمیک را بسیار هیجانانگیز کردند.
۳۰. کمیک Green Arrow – محصول سال ۲۰۲۳
گرین ارو یک قهرمان نمادین است اما از زمانی که او مجموعه کمیک پرفروشی داشته است، مدتی میگذرد. در حقیقت، آخرین باری که گرین ارو یک کمیک برجسته داشته، دو دهه قبل است، زمانی که نویسندههای برجسته کوین اسمیت و برد ملتزر داستان بازگشت اولیور کوئین را قلم زدند. از آن زمان، مجموعه کمیکهای خوبی وجود داشتند اما هیچ کدام از آنها پرفروش نبودند.
جدیدترین کمیک «گرین ارو» این موضوع را تغییر داده است. این کمیک به نویسندگی جاش ویلیامسون و هنرمندی شان ایزاکس است که بازگشت اولیور کوئین را روایت میکند، کسی که فکر میشد از زمان کمیک Dark Crisis On Infinite Earths مرده است. طرفداران برای این کمیک بسیار هیجانزده بودند چراکه سازندگان بسیار بااستعدادی مسئول ساخت آن بودند.
۳۱. کمیک Superman – محصول سال ۲۰۲۳
سوپرمن و خانواده سوپرمن بخش بزرگی از برنامههای دیسی در سال ۲۰۲۳ بودند. در سال ۲۰۲۲، کمیک Warworld Saga از سوپرمن طرفداران را به وجد آورد و موفقیت این داستان بیش از هر زمان دیگری نگاهها را به مرد پولادین معطوف کرده است. مجموعه Action Comics کتاب خانواده سوپرمن است و کمیک «سوپرمن» نیز کمیکی است که روی خود وی متمرکز شده است.
این کمیک توسط جاش ویلیامسون نوشته و طراحی هنری آن را نیز جمال کمپبل برعهده داشته است، کمیکی که نقطه عطفی برای مرد پولادین بود. با زندانی شدن لکس لوثر و قدرتمندتر شدن خانواده سوپرمن، خوانندهها مشتاقانه منتظر اتفاقات بعدی برای سوپرمن هستند.
۳۲. کمیک Batman – محصول سال ۲۰۲۲
کمیکهای بتمن همیشه مورد توجه طرفداران قرار میگیرند و این کمیک تازه نیز در رأس آنها قرار دارد. این کمیک توسط چیپ زدارسکی نوشته و میگل مندونکا و مایک هاثورن نیز آن را طراحی کردهاند. این کمیک همیشه جزو پرفروشترین کمیکها بوده و این نسخه از آن نیز واقعاً شایسته این موضوع است. زدارسکی توانسته داستانسرایی خارقالعادهای ارائه بدهد و اولین داستان او از بتمن با هنرمندی خورخه خیمنز نیز بسیار پرفروش بود.
این کمیک تازه نیز همین گونه است. خمینز روی این کمیک تازه کار نکرده اما تیم طراحی جدید بهخوبی جای او را پر کردند. این کمیک همچنین یک قوس داستانی به نام Joker: Year One دارد که داستان خاستگاه این شخصیت را روایت میکند. این کمیک حتی بهتر هم شده و داستانهای بسیار مهمی را نیز ایجاد کرده که برای آینده مولتیورس دیسی بسیار مهم هستند. دیسی همیشه سعی کرده تا کمیکهای بتمن درجه یک باشند و این کمیک تازه نیز همین گونه است.
۳۳. کمیک Poison Ivy – محصول سال ۲۰۲۲
کمیک «پویزن آیوی» به نویسندگی جی ویلو ویلسون و هنرمندی مارسیو تاکارا در ابتدا قرار بود یک مجموعه کمیک کوتاه باشد، روندی که اخیراً به استراتژی دیسی تبدیل شده است. با این حال، عملکرد این کمیک و به وجد آمدن طرفداران از آن سبب شد تا دیسی داستانهای بیشتری را به چاپ برساند. هر کسی که این کمیک را خوانده، واقعاً تحت تأثیر آن قرار گرفته است.
جی ویلو ویلسون ثابت کرد که او عملکرد خوبی در مارول داشته و دوران او در دیسی حتی بهتر بوده است. کمیک پویزن آیوی نمونه کاملی از عملکرد عالی این نویسنده است. او قادر بوده تا بخشهای مختلف این شخصیت را با هم ترکیب کند و نشان بدهد که او علاوه بر اینکه قادر است قهرمانانه رفتار کند، شیوهای وحشتناک و شرورانه را نیز در پیش میگیرد.
۳۴. کمیک Nightwing – محصول سال ۲۰۲۱
زمانی که نویسنده تام تیلور و هنرمند برونو ردوندو مسئولیت توسعه این کمیک را برعهده گرفتند، شخصیت نایتوینگ بار دیگر در بین طرفداران برجسته شد. با پایان دادن به خط داستانی ریک گریسون که طرفداران از این کار متنفر بودند، این سازندگان وضعیت جدیدی را به دیک دادند. پس از مرگ آلفرد، دیک میلیاردها دلار به ارث برد و از پول خود برای تعمیر Blüdhaven استفاده کرد و مبارزه با جرم و جنایت را با بشردوستی ترکیب کرد.
گریسون به همراه باربارا گوردون در تلاش برای پاکسازی شهر، حذف Blockbuster و همچنین همکاری با شهردار جدید قرار داشت و در همین حین با خواهر ناتنیاش به نام ملیندا زوکو آشنا شد که قبلاً از آن خبر نداشت. نایتوینگ به روند عالی خودش ادامه داده و توانسته برخی از سرنخهای رها از دوران ریک گریسون را به پایان برساند.
۳۵. کمیک Batman/Superman: World’s Finest – محصول سال ۲۰۲۲
بازگشت مارک وید به دیسی با کمیک Batman/Superman: World’s Finest شروع شد. او در این کمیک با هنرمندانی همچون دن مورا و تراویس مور همکاری کرد و توانست بهترین کار خودش را انجام بدهد. او در ترکیب کلاسیک و مدرن مهارت بسیار بالایی دارد که باعث شد تا این کمیک بسیار شگفتانگیز باشد. همکاری بتمن و سوپرمن به خوانندهها اکشنی ابرقهرمانی در بهترین حالت را ارائه کرد.
از معرفی نزا که نقشی در کمیک Batman Vs. Robin and Lazarus Planet نیز داشت تا پرداختن به منشأ جدیدی برای شخصیت ماگوگ از کمیک Kingdom Come، این کمیک توانسته یکی از بهترینهای دیسی باشد که داستانهای شگفتانگیزی را ماه به ماه به خوانندهها ارائه کرده بود.
۳۶. کمیک Justice Society of America – محصول سال ۲۰۲۳
گروه جامعه عدالت آمریکا اولین تیم ابرقهرمانی دیسی است که میراث غنی آن بیش از هشتاد سال است که وجود دارد. در دهه ۲۰۰۰ میلادی، بسیاری از افراد JSA و جامعه عدالت آمریکا را بهترین تیم ابرقهرمانی در کمیکها میدانستند. این تیم از زمان کمیک New 52 کمیکی نداشتند اما در سال ۲۰۲۳، این موضوع تغییر کرد و کمیکی به نویسندگی جف جانز و هنرمند میکل جانین ساخته شد.
در آینده، دختر بتمن و کتوومن به نام هانترس رهبری گروه جامعه عدالت آمریکا را به دست میگیرد، آن هم زمانی که آنها زیر حمله قرار دارند. با کشته شدن اعضا، او و تیم باید با دشمن خود روبهرو شوند. از سوی دیگر، وقتی هانترس در زمان به عقب فرستاده میشود، زندگیاش برای همیشه تغییر میکند. تیم سازنده توانستند کار فوقالعاده در به تصویر کشیدن این تیم انجام بدهند و طرفداران مشتاقانه منتظر ادامه آن هستند.
۳۷. کمیک Detective Comics – محصول سال ۱۹۳۷
این مجموعه کمیک طولانیترین کمیک دیسی به شمار میرود که در سالهای اخیر، یک کمیک غیرمتعارف از بتمن بوده است که خوانندهها را به مکانهای مختلف میبرد و با حضور کاراکترهای مختلفی همچون بتوومن است. با حضور نویسنده جدید رم وی، این مجموعه کمیک توانسته شهرت خودش را بهعنوان یک کمیک منحصربهفرد از بتمن حفظ کند.
رم وی در کنار هنرمندانی به نام رافائل آلبوکرکی و ایوان ریس، همراه با پشتوانههایی از نویسنده سی اسپوریر و هنرمندان دنی و هیدن شرمن، توانسته خانوادهای اشرافی و جاودانه هندی به نام اورگام را معرفی کند که از جمله خانوادههای بزرگ شهر گاتهام از همان ابتدای تأسیس آن هستند. این مجموعه کمیک در بهترین حالت خودش همچنان بتمنی ترسناک و گوتیک است که داستان اصلی و فرعی آن از جمله بهترین داستانها برای خوانندهها به شمار میرود. این کمیک مسیر کاملاً جدیدی را برای گاتهام و بتمن ترسیم کرد، چیزی که شوالیه تاریکی به آن نیاز داشت.
بهترین کمیکهای مینی سری یا رویدادی کلاسیک دیسی
۳۸. کمیک Watchmen – محصول سال ۱۹۸۶
توصیه خواندن کمیک «واچمن» به نویسندگی آلن مور و هنرمندی دیو گیبونز تقریباً کلیشهای محسوب میشود. به طور کلی، این کمیک یکی از بهترین کمیکهای ابرقهرمانی محسوب میشود و صنعت کمیک را برای همیشه متحول کرد. در واقع، افراد بسیار زیادی این کمیک را خواندهاند و کسانی که تمایل دارند تا بهترین فرم دیسی در دهه هشتاد میلادی را شاهد باشند، باید این کمیک را بخوانند.
آلن مور و دیو گیبونز با این کتاب همه چیز را تغییر دادند و به ابرقهرمانان رقتانگیز و پیچیدگیای تزریق کردند که هرگز قبلاً همانند آن وجود نداشت. داستان این کمیک سابقهای را برای دیسی ایجاد کرد تا رسانه ابرقهرمانی را در دست بگیرد و مورد توجه افراد بسیار زیادی از علاقهمندان به کمیکها قرار بگیرد.
۳۹. کمیک Final Crisis – محصول سال ۲۰۰۸
کمیکهای رویدادی Crisis از جمله بزرگترین داستانهای دیسی هستند که هر کدام چیزی متفاوت را ارائه میکنند. کمیک Final Crisis به نویسندگی گرنت موریسون و هنرمندان جی جی جونز، کارلوس پاچکو و داگ ماهنکی، هوشمندانهترین مورد از رویدادهای مختلف است. این کمیک داستان قهرمانان مولتیورس دیسی را روایت میکند که در برابر تهاجم نهایی دارکساید به مبارزه میپردازند ولی این تنها شروع ماجرا است.
سازندگان این کمیک بحرانی را ارائه میکنند که خواننده شبیه آن را نه دیدهاند و نه خواندهاند. این داستان خوانندگان را از آغاز تاریخ بشر به ناامیدکنندهترین ساعت آن میبرد و داستانی را ارائه میدهد که قبلاً هرگز همانند آن را تصور نمیکردند. کمیکهای رویدادی همیشه جالب هستند اما این کمیک واقعاً چیز خاصی درون خودش دارد.
۴۰. کمیک Crisis on Infinite Earths – محصول سال ۱۹۸۵
کمیک Crisis on Infinite Earths زمینه را برای هر کمیک رویدادی بعد از خودش فراهم کرد. این کمیک به نویسندگی مارو ولفمن و هنرمندی جورج پرز، قهرمانان دیسی را در مقابل آنتی مانیتور قرار میدهد، هیولایی که جهانهای بیشماری را نابود کرده است. این نبرد توانست یکی از پربارترین دورههای دیسی را رقم بزند.
این کمیک همه چیزی که یک کمیک رویدادی نیاز دارد را درون خودش جای داده است که شامل شرور ترسناک، بهترین قهرمانان، مجموعههای اکشن عالی، لحظات بزرگ و تغییر شدید در وضعیت کلی خط داستانی است. این تغییرات پایدار نیز باعث شدند تا دیسی بهتر از سالهای قبلش باشد.
کمیکهای کلاسیک Vertigo
۴۱. کمیک Y: The Last Man – محصول سال ۲۰۰۲
این کمیک به نویسندگی برایان کی وان و هنرمندی پیا گوررا، گوران سودزوکا و پل چادویک بزرگترین کمیک ورتیگو در دهه ۲۰۰۰ میلادی بود. اتفاقات این کمیک در جهانی رخ میدهد که در آن، یک ویروس همه افراد با کروموزم Y را کشته است و داستان ماجراهای یوریک و میمونش به نام آمپرسند را دنبال میکند که آخرین نفرها از جنس مذکر روی زمین هستند.
سازندگان این کمیک توانستند در طول شمارههای مختلف آن، داستانی استادانه را روایت کنند. یکی از جالبترین بخشهای این کمیک نیز این است که هرگز آشکار نمیکند که ویروس از کجا آمده است. این کمیک پر از شخصیتها و طرحهای داستانی عالی است که اثری درخشان در میان کمیکهای ورتیگو به شمار میرود.
۴۲. کمیک Preacher – محصول سال ۱۹۹۵
ورتیگو برخی از بزرگترین کمیکهای دهه ۹۰ میلادی را به چاپ رسانده و این آزادی عمل را در اختیار سازندگان و نویسندگان قرار داده تا هر داستانی که میخواهند را بازگو کنند. کمیک پریچر به نویسندگی گارث انیس و هنرمندی استیو دیلون، نمونه بارزی از آن چیزی است که کمیکهای دهه ۹۰ میلادی ورتیگو را شگفتانگیز کرده است.
این کمیک داستان واعظی به نام جسی کاستر را دنبال میکند که توسط نیرویی نیمه فرشته و نیمه شیطانی به نام جنسیس تسخیر میشود. آنها به همراه نامزد جسی به نام تولیپ و بهترین دوستش به نام کسیدی که یک خونآشام ایرلندی است، به دنبال پیدا کردن خدا هستند که به دنبال تولد جنسیس، بهشت را ترک کرده است. این کمیک پر از لحظات خندهدار و اشکآور است و یک تجربه کمیک شگفتانگیز را رقم میزند.
۴۳. کمیک ۱۰۰ Bullets – محصول سال ۱۹۹۹
این کمیک به نویسندگی برایان آزارلو و هنرمندی ادواردو ریسو، اغلب در میان بزرگترین کمیکهای شرکت ورتیگو فراموش میشود. با این حال باید گفت که این اثر یکی از مهمترین کمیکهایی ورتیگو به شمار میرود که پس از رونق کمیکهای ورتیگو در میانه دهه ۹۰ میلادی عرضه شد. سازندگان توانستند داستانی خاص را خلق کردند که بر خلاف انتظارات است.
فرض داستانی این کمیک ساده است و داستان مأمور گریوز را دنبال میکند که کیفی حاوی صد گلوله غیر قابل ردیابی دارد و به شخصی نزدیک میشود و به او اجازه میدهد تا هر کاری دوست دارد با آنها انجام بدهد. چیزی که در ابتدا بهعنوان یک کمیک جنایی شروع شد، در ادامه پیچیدهتر و معماییتر شد و داستانی فراموشنشدنی را خلق کرد.
۴۴. کمیک Swamp Thing – محصول سال ۱۹۸۴
کمیکهای ترسناک به بهترین شکل ممکن نوشته میشوند و دلیل آن نیز بهخاطر کارهای نویسندگی آلن مور در کمیک Swamp Thing است. از شماره ۲۰ تا ۶۴، آلن مور داستان کمیک Saga Of The Swamp Thing را نوشته بود و با هنرمندانی همچون استیو بیست، جان تاتلبن، ریک ویتچ و تعدادی دیگر همکاری کرد. نویسندگی آلن مور سبب شد تا این کمیک ترسناک و هیولایی ساده به چیزی فراتر از آن تبدیل شود.
تلاشهای آلن مور در این کمیک نهتنها سرچشمه همه کارهایی بود که او پس از آن انجام داد بلکه روی تمام کمیکهای ترسناک پس از خودش نیز تأثیرگذار بوده است. آلن مور توانسته با نویسندگی خودش بینندهها را به وحشت بیندازد یا قلب آنها را با رابطه میان سوامپ ثینگ و ابی آرکین به تپش وا بدارد. این یک اثر شاهکار است که هر فردی باید آن را بخواند.
۴۵. کمیک The Sandman – محصول سال ۱۹۸۹
کمیک سندمن یکی از بهترین کمیکها به شمار میرود که توسط نیل گیمن نوشته شده و شامل بیش از هفتاد و پنج شماره، یک نسخه ویژه و یک مینی سری پیشدرآمد است و هنرمندان برجسته و سرشناسی همچون سم کیث، مایک درینگنبرگ، کلی جونز، پی کریگ راسل، مایکل زولی، جیل تامپسون، شاون مکمانوس و تعداد زیاد دیگری روی آن کار کردند.
کمیک سندمن دستاوردی بینظیر در عرصه کمیک به شمار میرود که روایتی فراگیر و عالی دارد و داستانهای فرعی آن نیز جالب توجه هستند. نیل گیمن و دیگر همکارانش توانستند این کمیک را به یک قطعه داستانی بسیار زیبا و جذاب تبدیل کنند.
داستانهای کلاسیک بتمن
۴۶. کمیک Tom King’s Batman – محصول سال ۲۰۱۶
بتمن یکی از معدود شخصیتهایی بود که از کمیک بدنام New 52 بدون آسیب بیرون آمد و این در حالی بود که اسکات اسنایدر و گرگ کاپولو با کارهای خود سطح انتظار را بسیار بالا برده بودند. خوشبختانه تام کینگ فردی مناسب برای نوشتن داستان کمیک «بتمن» از شماره ۱ تا ۸۵ بود و در این کمیکها با هنرمندانی همچون دیوید فینچ، میکل جانین، میچ جرادز، جوئل جونز، جان رومیتا جونیور و تعداد دیگری همکاری کرد.
این کمیک نوشته تام کینگ درون ذهن بتمن نفوذ کرده و کاوش میکند که دیگر کمیکها اصلاً همانند آن را انجام نداده بودند. تام کینگ توانسته داستانهای شگفتانگیزی از بتمن را خلق کند که در دو خط داستانی روایت میشدند که یکی حول محور رابطه بتمن با کتوومن است و دیگری مربوط به نقشه شخصیت بین برای نابودی بتمن است.
داستانهای کلاسیک سوپرمن
۴۷. کمیک All-Star Superman – محصول سال ۲۰۰۶
شخصیت سوپرمن در کمیکهای شگفتانگیزی حضور داشته اما هیچ کدام در حد و اندازه این کمیک نیستند. کمیک All-Star Superman به نویسندگی گرنت موریسون و هنرمندی فرانک کویتلی داستان یک سوپرمن در حال مرگ را روایت میکند که بیش از حد در معرض تابش خورشیدی قرار گرفته و حالا در تلاش است تا جلوی نقشههای لکس لوثر را بگیرد و قبل از اینکه از دنیا برود، اینجا را دنیایی بهتر از قبل کند.
نویسنده و سازنده این کمیک از هر دورهای از این شخصیت چیزی را وام برداشته تا داستانی بینقص از شخصیت سوپرمن را روایت کند. این کمیک چیزی را به هر خوانندهای میدهد و داستان آن بدون وابستگی به دیگر داستانها است و طرفداران بدون دانش قبلی نسبت به داستانهای دیگر سوپرمن میتوانند از خواندن این کمیک لذت ببرند.
منبع: cbr
پر بحثترینها
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- نقد و بررسی فیلم Joker: Folie à Deux | هیچ جوکری وجود ندارد
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
مطلب خیلی خوب و ارزشمندی بود 👌👍
بنظره من این روش معرفی کمیک، برای کمیکهای ابرقهرمانی مثل بتمن و… اصلاً روش صحیحی نیست. بجای اینکه از یک سِری و مجموعه نام برده بشه، بهتره از یه رویداد یا آرک داستانی مشخص برای معرفی استفاده بشه. مثلاً مورد شماره ۳۲ کمیک Batman که این سِری جدیدش از سال ۲۰۱۶ (نه ۲۰۲۲) شروع به انتشار کرده شامل آرکهای داستانی مختلفی هست که هر داستان چند شماره رو شامل میشن. تصویری که برای این کمیک در این مطلب گذاشته شده مربوط به آرک Failsafe میشه که از شماره ۱۲۵ تا ۱۳۰ این سِری کمیک Batman رو شامل میشه که بصورت جداگانه با اسم Batman Vol. 1: Failsafe هم منتشر شده و خودش جزء ری-لانچ Infinite Frontier در سال ۲۰۲۱ هست که تا ری-لانچ Dawn of DC در سال ۲۰۲۳ ادامه داره.
…
پیشنهاد من به کسایی که میخوان کمیک مطالعه کنن، خوندن بصورت آرک داستانی و رویداد هست نه اینکه بهشون Detective Comics رو معرفی کنی برن بخونن!
آقا یه سوال،سری کمیک های مارول یا دی سی از ابتدا تا اینجای کار به هم مرطبت هستن و روایات مختلف از رویداد ها و زمین های مختلف رو شامل میشن یا از هم دیگه جدان؟
ربوطی دارن ولی ارکی بخونی خیلی مهم نیست
بستگی داره منظور شما چه کمیک بوکی هستش چون یک سری کمیک ها تک قسمتی هستند و میتونن توی دنیای دیگه ای روایت بشن مثل The dark knight returns فرانک میلر ولی یه سری کمیک ها هستند از اول دارن ماهانه یا هفتگی منتشر میشن مثل The amazing spider man که از سال ۱۹۶۲ شروع شد و چند سال پیش تو شماره ۷۰۰ یجورایی خط داستانی رو تموم کردند و سری جدید رو شروع کردند و یه کمپانی دیسی هم تاحالا چندین بار دنیای خودش رو ریبوت کرده و با تغییر تو شخصیت ها دوباره سری جدیدی لانچ کردن که فکر کنم اخرین بار سال ۲۰۱۶ تو کمیک DC universe rebirth انجام دادن
ری-لانچ Rebirth از سال ۲۰۱۶ شروع میشه و سال ۲۰۱۷ تموم میشه. بعدش ری-لانچ New Justice از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۱ هست. بعدش Infinite Frontier از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ و از سال ۲۰۲۳ هم ری-لانچ Dawn of DC آغاز شده.
…
کمیک The Amazing Spider-Man هم چندین بار ری-لانچ داشته که اولین دفعه اش در سال ۱۹۹۹ بوده و بعدی هاش در سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ و ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ بودن. در صفحه ویکی پدیای کمیک The Amazing Spider-Man درباره اشون توضیح داده شده.
مرتبط هستن ولی نه اینکه از ابتدا تا به الآن همشون از نظره داستانی بهم ربط داشته باشن. مثلاً کمیکهای DC از ابتدا تا به الآن چندین بار relaunch (راه اندازی مجدد) شدن که باعث تغییرات مختلفی در دنیای داستانی DC برای جذب خوانندگان جدید شده. مثل ری-لانچ The New 52 که از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ بوده. در هر کدوم از این ری-لانچ ها یکسری کمیک از شخصیتهای مختلفی مثل سوپرمن و بتمن و… وجود داره که گاهاً ممکنه از نظره داستانی بهم مرتبط باشن. برخی کمیکها هم بصورت وان-شات، تک جلدی یا سری محدود هستن که اساساً میتونن به هیچ ری-لانچی مرتبط نباشن.
رویدادها هم شامل یک کمیک اصلی و مجموعه کمیکهای فرعی میشن. مثلاً رویداد Flashpoint اصلش یه سری محدود ۵ شماره ایی هست با چندین کمیک تک جلدی و ۲-۳ جلدی مرتبط که داستانهایی درباره شخصیتهای داخل رویداد اصلی رو شامل میشه.
(از ویکی پدیا و dc.fandom.com میتونی لیست کمیکهای هر ری-لانچ و مرتبط رویدادها رو پیدا کنی)
…
در کلّ این قضیه خیلی پیچیده است. پیشنهاد من همونی هست که قبلاً گفتم: “مطالعه بصورت آرک-داستانی و رویدادی”
مثلاً میتونی با سرچ Batman best comics لیستی از بهترین عناوین کمیکهای بتمن رو پیدا کنی و بخونی. مثل:
Batman: The Killing Joke
Batman: Hush
Batman: The Long Halloween
Batman: Earth One
Batman: Venom
یا با سرچ DC Event best comics لیستی از بهترین رویدادهای DC رو پیدا کنی. مثل:
Crisis on Infinite Earths
Death of Superman
Dark Nights: Metal
Blackest Night
Flashpoint
که اینطور ممنون از راهنمایی🔥🌹
با نظرتون کاملا موافقم. برای خوندن کمیک های بنمن نیاز به شروع از ۲۰۱۶ نیست چونکه از شماره ۱۲۵ نویسنده عوض شده و داستان جدیدی رو داره روایت میکنه و فقط تنها مشکلی که وجود داره یک سری تاثیرات سری تام کینگ هست که با سرچ در اینترنت حل میشه و مشکل خاصی نیست.
جالبه که دی سی عجیب برگشته به دهه شصت و ۴۰
تما، گروها و … غیره گویاست
اگه سندمن رو کامل خوندید به سری dreaming هم یسری بزنید چون بعد از سندمن روایت میشه
دوستان سایت خوب که کمیک فارسی معرفی کنید
معرفی نمیخواد. در گوگل سرچ کن “دانلود کمیک (ترجمه) فارسی”
به کمیک بتمن از دید چراغ گازی اشاره نشد،حتما بخونید