معرفی آثاری جذاب برای تازه واردان به دنیای انیمه | قسمت دوم
در قسمت دوم معرفی آثاری جذاب برای تازه واردان به دنیای انیمه قسمت دوم به سراغ ۱۵ مجموعه دیگری رفتیم که از جذابیت قابل توجهی برخوردار هستند.
هفته پیش مقالهای ۳ قسمتی را آغاز کردیم که مختص افرادی بود که برای نخستینبار قصد ورود به دنیای انیمه را داشته و به همین منظور نیز به صورت کلی در نظر داریم تا ۴۵ انیمه جذاب، سرگرمکننده و به یاد ماندنی را برای این عزیزان معرفی نماییم تا با تماشای هر یک بتوانند دیدگاه و درک ارزشمندی نسبت به این مدیوم پیدا کرده و شرایط برای ورود به دنیای منحصر به فردی را مهیا نمایند که صدها داستان هیجانانگیز و انواع و اقسام شخصیتهای دوست داشتنی را برایشان به ارمغان خواهد آورد. قسمت نخست این سری مقالات را در اینجا میتوانید مشاهده و مطالعه نمایید.
در ادامه به سراغ ۱۵ انیمه دیگری میرویم که هر یک به شیوههای مختلفی میتواند شما را به عنوان مخاطب تازه وارد به این مدیوم سرگرم نمایند.
۲۹. انیمه Neon Genesis Evangelion
به صورت کلی به عنوان تجربه نخست تحت هیچ شرایطی تماشای مجموعه Neon Genesis Evangelion را به شما پیشنهاد نمیکنیم مگر آن که شدیداً موضوعات فلسفی و پیچیده را علاقه داشته باشید.
در این مجموعه با دنیای پس از یک فاجعه بسیار بزرگ طرف هستیم که سر و کله موجوداتی تحت عنوان فرشته پیدا شده که شهر توکیو را مورد حمله همهجانبه مرگباری قرار میدهند. حملهای که بشر در دفع آن ناتوان بوده و پای سازمانی مرموز به داستان باز میشود که ادعا میکند میتواند تهدید فرشتگان را خنثی نماید. Neon Genesis Evangelion را میتوان یک شاهکار به تمام معنا در دنیای انیمه خطاب کرد که روایتی سورئال با مفاهیم عمیق فلسفی را رقم زده و پیچیدگی آن در ابتدا میتواند شما را حتی به ترس وا دارد اما کافیست تا به این مجموعه زمان داده و اثری را شاهد باشید که به معنای واقعی کلمه در هیچ مدیوم دیگری نمیتوانید همانندی برای آن پیدا نمایید.
۲۸. انیمه The Melancholy of Haruhi Suzumiya
در رتبه ۲۸م این مقاله به سراغ یکی از محبوبترین انیمههای حال حاضر کشور ژاپن به نام The Melancholy of Haruhi Suzumiya میرویم که سادگی و در عین حال زیبایی دنیای آن میتواند گزینه ایدهآلی برای شروع یک مخاطب تازه وارد باشد.
اثری دبیرستانی حول محور دختری به نام کاین که علاقه و کنجکاوی عجیبی به موضوعات و جریانهای اطراف زندگیاش داشته و این مسئله او را مجاب میکند تا یک گروه را در مدرسه خود تشکیل داده و افرادی همانند خود را به عضویت در آن در بیاورد تا به تحقیق و ماجراجویی درباره مسائل مختلفی بپردازند که دیگران اهمیتی برای آنها قائل نیستند. گروهی که به مرور بر تعداد آن افزوده شده و شخصیتهایی وارد داستان میشوند که از اخلاقیات و ذهنیتهای جالبی نسبت به کلیت دنیا برخوردار هستند. The Melancholy of Haruhi Suzumiya با روایتی به ظاهر ساده کار خود را آغاز کرده و در ادامه به حدی هیجان انگیز ظاهر میشود که قطعاً شما را شگفتزده خواهد کرد.
۲۷. انیمه Kakegurui
برخی از مجموعههای دنیای انیمه به حدی عجیب و غریب هستند که صرفاً نوشتن درباره آنها نمیتواند حق مطلب را ادا نماید. مسئلهای که در قبال Kakegurui صدق کرده و تجربهای منحصر به فرد محسوب میشود.
در این انیمه با مدرسهای مواجه میشویم که برخلاف تصور شما اهمیتی برای درس و نمرات قائل نبوده و اساساً جایگاه شما با هوش و ذکاوت تحصیلیتان سنجیده نمیشود. بلکه میبایست وارد مسابقات کارتی بسیار هیجان انگیزی شده تا بتواند احترام باقی همکلاسیهایتان را برای خود مهیا نمایید؛ البته با افرادی طرف هستیم که میزان ثروت و دارایی خانوادههایشان نیز به یک رقابت برایشان تبدیل شده و هرچه پولدارتر باشید، بیشتر مورد مقبولیت دیگران قرار میگیرید. دنیای انیمه میزبان حضور انواع و اقسام روایات دبیرستانی میباشد که Kakegurui یکی از جذابترین و منحصر به فردترین آنها به شمار رفته است.
۲۶. انیمه Digimon: Digital Monsters
برخی از فرنچایزها به حدی شناخته شده بوده و در مدیومهای مختلف آثار پرطرفدار از آنها ساخته شده که خواه یا ناخواه برای یک بار هم که شده نامشان را شنیدهاید. یکی از این فرنچایزها به دیجیمون مربوط میشود که با انیمه Digimon: Digital Monsters به سراغ شما آمدهایم.
ما با گروهی از نوجوانان آشنا میشویم که به شکلی غیرمنتظره به دنیا دیگری منتقل میشوند. دنیایی که مملو از موجودات عجیب و غریب و ماورایی بوده و این نوجوانان باید یاد بگیرند تا با این موجودات ارتباط برقرار کرده و از آنها برای خلاصی از چنین دنیای مرموزی استفاده نمایند. Digimon: Digital Monsters با روایتی قابل پیش بینی آغاز شده و سپس احساساتی را میان شخصیتها و این موجودات رقم میزند که به عنوان مهمترین ویژگی فرنچایز دیجیمون شناخته میشود و دوستی میانشان به رخدادهای مختلفی ختم شده که جلوههای حماسی و چه بسا تراژیکی به خود میگیرد.
۲۵. انیمه Cardcaptor Sakura
انیمه Cardcaptor Sakura ماجراجویی کمدی و درامی را در مرکز توجه داستان قرار میدهد که برخلاف ظاهر دخترانهاش از سکانسهای جذاب و غیرقابل پیش بینی بهره برده است.
اثری حول محور دختری به نام ساکورا که در یکی از روزها کنجکاویاش گل کرده و به سراغ اتاق پدرش در زیرزمین میرود تا دریابد که او به چه کارهایی مشغول است. اتاقی که دختر داستان را با کتابی مرموز مواجه کرده و باز کردن آن موجب میشود تا کارتهای مرموزی به روی زمین بیفتد. کارتهایی که از قدرتهای ماورایی برخوردار بوده و ساکورا را به عنوان صاحب خود انتخاب میکنند تا از بروز فاجعهای مرگبار جلوگیری نماید.
۲۴. انیمه Sailor Moon
یکی از انیمههای نمادین دهه ۱۹۹۰ میلادی که به طرز عجیبی محبوبیت چندانی بین مخاطبین ایرانی پیدا نکرده، Sailor Moon نام دارد که به عنوان یگ گنج کشف نشده میتوان آن را در نظر گرفت.
متاسفانه باید گفت که بسیاری از مخاطبین صرفاً از روی ظاهر به انتخاب و تماشای انیمهها میپردازند و Sailor Moon از این بابت که ظاهری دخترانه دارد، چندان مورد توجه مخاطبین خارج از کشور ژاپن قرار نگرفته است. اثری درباره دختری با تواناییهای جادویی به نام یوساگی سوکینو که در تلاش است تا در عین حفظ هویت واقعیاش، تعادل بین زندگی معمولی و ماموریت حقیقیاش را برقرار نماید. مسئولیتی بسیار سخت و چالش برانگیز که او را با وقایع و اتفاقات مختلفی روبرو کرده و به طبع زمینه را برای رقم خوردن ماجراجوییهای هیجان انگیز مهیا مینماید.
۲۳. انیمه Detective Conan
انیمههای معدودی وجود دارند که عملاً به جزوی از فرهنگ کشور سازندهشان گره خورده باشند و یکی از آنها Detective Conan نام دارد که انواع و اقسام فیلم، سریال و بازی ویدیویی حول محورش ساخته شده است.
انیمهای قدیمی و بسیار نمادین که ما را با کاراگاهی دوست داشتنی و تسلیم ناپذیر به نام کودو شینچی آشنا میکند که تنها از ۱۷ سال سن برخوردار میباشد. نوجوانی که برخلاف ظاهر گول زنندهاش توانایی حل غیرممکنترین پروندهها را داشته و تحت هیچ شرایطی بیخیال برقراری عدالت نمیشود. اگر که به موضوعات معمایی و پلیسی علاقه دارید، سریعاً به تماشای انیمه Detective Conan نشسته تا با یک شاهکار به تمام معنا مواجه شوید که تک تک قسمتهایش میتواند شما را به وجد بیاورد.
۲۲. انیمه InuYasha
برخی از ساختههای مدیوم انیمه به حدی تاثیرگذار هستند که برای سالها میتوانند آثار پس از خود را به شیوههای مختلفی دگرگون نمایند.
یکی از این آثار InuYasha نام دارد که بیش از ۲ دهه از زمان ساخت آن میگذرد اما به هیچ عنوان نمیتوان آن را تاریخ مصرف گذشته و قدیمی به شمار آورد. اثری به شدت احساسی که شخصیتهایش را با دیوانهوارترین وقایع روبرو کرده و به شیوههای گوناگون آنها را به چالش میکشد تا حدی که بارها و بارها میتواند زمینه را برای مرگ حتمیشان مهیا نماید. InuYasha انیمهای کلاسیک، تیره و تاریک و بیرحم محسوب میشود که به طرز حیرت انگیزی از کیفیتی مثالزدنی بهره برده و چه مخاطب تازه وارد به این مدیوم باشید یا بینندهای قدیمی، تماشای آن را حتماً به شما توصیه میکنیم.
۲۱. انیمه Cyberpunk: Edgerunners
برای بیان میزان کیفیت انیمه Cyberpunk: Edgerunners تنها همین را به شما بگوییم که یک تنه باعث احیای محبوبیت بازی ویدیویی Cyberpunk 2077 شد که در زمان عرضه با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم کرده است.
همانطور که از نام این عنوان میتوان حدس زد، با اثری در آیندهای نه چندان دور طرف هستیم که انسانها را در دنیایی تیره و تاریک به تصویر میکشد که پیشرفت علم و فناوری چه بسا موجبات نابودی جنبههای مهمی از بشر را فراهم کرده است. چنین دنیایی شاید که در ظاهر مصنوعی به نظر برسد اما روایت داستان Cyberpunk 2077 به حدی تامل برانگیز جلوه کرده که به راحتی میتواند احساسات شما را جریحهدار نماید و تجربهای به یاد ماندنی و در عین حال تلخ را از خود به یادگار بگذارد. همچنین این مجموعه یکی از ایدهآلترین گزینهها برای تازه واردین به مدیوم انیمه نیز محسوب میشود که در عین کوتاهی حسابی شما را سرگرم خواهد کرد.
۲۰. انیمه Bleach
در رتبه ۲۰م مقاله به سراغ یکی از شاهکارهای تاریخ صنعت انیمه یعنی Bleach میرویم که در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی جزو یکی از ارکان نمادین مدیوم خود محسوب شده است.
مجموعهای بیش از ۳۰۰ قسمت حول محور پسری به نام ایچیگو کوروساکی که از توانایی مشاهده مردگان برخوردار بوده و در یکی از روزها با دختری جنگجو روبرو میشود که موجب میشود تا پایش به دنیای ارواح باز شود؛ مسئلهای که برای بیش از ۳۰۰ قسمت روایتی حماسی و سراسر زد و خورد را به ارمغان آورده و سکانسهای نبرد این انیمه با گذشت ۲۰ سال هنوز هم میتواند شما را در بهت و حیرت فرو ببرد. همچنین باید توجه داشته باشید که پخش آرک جدیدی به نام Bleach: Thousand-Year Blood War نیز مدتی میشود که شروع شده و به طبع از جلوههای بصری مدرن و چشمنوازی بهره میبرد که سکانسهای نبرد را حماسیتر از همیشه جلوه کرده است.
۱۹. انیمیشن Castlevania
محبوبیت انیمههای شرقی سبب شده تا کمپانیهای غربی نیز با الهام از چنین حال و هوایی دست به تولیدات جذابی بزنند که برخی از آنها میتواند حسابی شما را شگفتزده نماید.
در حالی که Cyberpunk: Edgerunners یک انیمه به تمام معنا محسوب میشود، در رتبه ۱۹م با انیمیشنی به نام Castlevania طرف هستیم که اقتباسی ارزشمند از فرنچایزی به همین نام در صنعت بازیهای ویدیویی به شمار میرود. مجموعهای مملو از خونآشامها و گرگینهها که قهرمان داستان در بستری از اروپای شرقی به عنوان تنها عضو باقی مانده از خانوادهاش وظیفه دارد تا آرامش را در جهان برقرار نماید. این مجموعه به تازگی یک دنباله تحت عنوان Castlevania: Nocturne نیز دریافت کرده که اگرچه در بحث کیفی نمیتوان در حد و اندازه انیمیشن اصلی ظاهر شود ولی به خودی خود همچنان روایتی جذابی را به تصویر کشیده است.
۱۸. انیمه Pokémon
فرنچایز Pokémon نیز جزو آن دسته از آثار بسیار محبوب و شناخته شدهای قرار میگیرد که انواع و اقسام فیلم، سریال و بازیهای ویدیویی حول محورش ساخته شده است. با این حال مجموعه انیمهای آن از کیفیتی مثال زدنی بهره برده است.
اثری که تا حدودی حال و هوای مشابه با دیجیمون را داشته و باز هم شاهد گروهی از نوجوانان هستیم که با موجوداتی عجیب و غریب مواجه شده و به توانایی کنترل آنها دست پیدا میکنند که زمینه را برای رقم خوردن سلسلهای از اتفاقات غیرقابل پیش بینی مهیا خواهند کرد. با این حال باید توجه داشته باشید که مجموعه Pokémon بسیار قدیمی بوده و طبیعتاً قسمتهای نخست از کیفیتی امروزه برخوردار نمیباشند و تماشای آنها فارغ از بحث کیفی و ظاهری همچنان حائز اهمیت و جذاب بوده و میتواند با یکی از منحصر به فردترین دنیاهای ساخته شده در مدیوم انیمه شما را تا مدتهای بسیار سرگرم نماید.
۱۷. انیمه My Hero Academia
امروزه به حدی ژانر ابرقهرمانی محبوبیت و گسترش پیدا کرده که در هر مدیومی شاهد ساخته شدن آثاری با این حال و هوا هستیم. دنیای انیمه نیز میزبان پخش چندین مجموعه ابرقهرمانی میباشد که یکی از پرطرفدارترین آنها My Hero Academia نام دارد.
در دنیای این مجموعه با پسر نوجوانی به نام ایزوکو میدوریا طرف هستیم که برخلاف اطرافیان و هم سن و سالانش از هیچ قدرت ویژهای برخوردار نبوده و این مسئله روح و روان وی را آزرده خاطر کرده است. با این حال رویارویی او با ابرقهرمان نمادینی به نام آل مایت سبب میشود تا به تواناییهای قدرتمندی تسلط پیدا کرده و از آنها برای نبرد با دشمنانی خبیث بهره بگیرد که زمینه را برای سکانسهایی حماسی و پرزد و خورد مهیا کرده است. My Hero Academia یکی از انیمههای مناسب و برگزیده برای ورود به این مدیوم محسوب میشود که از کیفیتی امروزی و مدرن برخوردار بوده و صرفاً بدون نیاز به منطق داستانی خاصی میتواند لحظات جذابی را برای شما پدید بیاورد.
۱۶. انیمه Jojo’s Bizarre Adventure
یکی از عجیب و غریبترین مجموعههای دنیای انیمه Jojo’s Bizarre Adventure نام دارد که قبل از تماشای آن باید نفسی عمیق کشیده و خود را برای دیوانهوارترین اتفاقات ممکن آماده نمایید.
مجموعهای حول محور چندین و چند نفر از اعضای یک خانواده در دورههای زمانی مختلف که نفرینی باستانی را به یکدیگر انتقال میدهند. نفرینی که برخلاف اسمش، میزبان خود را صاحب تواناییهای جذابی کرده و شرایط را برای روایت داستانی مفرح با المانهای غیرقابل پیش بینی فراهم نموده است. داستان هیجان انگیز Jojo’s Bizarre Adventure فصل به فصل بر جذابیت خود افزوده و هیچگاه به تکرار و کلیشه دچار نمیشود و به حدی از کیفیت مثال زدنی برخوردار میباشد که قطعاً سطح انتظاراتتان را به نسبت به باقی آثار دنیای انیمه افزایش خواهد داد.
۱۵. انیمه Jujutsu Kaisen
یکی از تازهترین مجموعههای دنیای انیمه Jujutsu Kaisen نام دارد که بخش دوم مقالات معرفی آثاری جذاب برای تازه واردان را با آن به پایان میرسانیم. اثری که وجه تشابهات قابل توجهی با شاهکاری همچون Bleach داشته است.
این مجموعه که به تازگی فصل دوم خونین خود را پشت سر گذاشته، ما را با دنیایی مواجه میکند که نفرینها، تهدیدی بسیار خطرناک و مرگبار به شمار رفته و به همین سبب نیز گروهی جادوگر زندگی خود را وقف یادگیری فنون مختلفی کرده تا بتوانند به رویارویی با این نفرینهای مرگبار و بیرحم بپردازند. مهمترین ویژگی Jujutsu Kaisen را میتوان به روایت بیرحمانهای نسبت داد که عملاً هیچ شوخی با مخاطب نداشته و به راحتی آب خوردن میتواند شخصیتهای مورد علاقه شما را در کسری از ثانیه سلاخی نماید؛ رویکردی که تا حدودی یادآور فصلهای نخست مجموعه تلویزیونی بازی تاج و تخت خواهد بود. به صورت کلی باید گفت که اگر دنبال داستانی دارک فانتزی با جنبههای اکشن فراوان و جلوههای بصری چشمنوازی هستید، Jujutsu Kaisen میتواند بهترین گزینه برای ورود به دنیای انیمه خطاب گردد.
منبع: کولایدر
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- بازی GTA V با این هدف ساخته شد که از هر نظر بهتر از GTA IV باشد
نظرات
بجای عنیمه های چرت و پرتی مثل جوجوتسو کایزن کد گیاس و فول متال و دث نوت ببینید
جان؟
انیمه موشی شی خیلی قشنگ بود حتماً تماشا کنید. دوبله فارسی هم هست
High school DXD هم پیشنهاد میشه……
تو دوست خوب منی
عجببب
تو جهنم میبینمت دوست عزیز
نفهمستم
داداش تو اهل بشاگرد هستی ؟
چطور
چون این کلمه که تو استفاده کردی مال زبون ( بشاگرد) هست .
نه والا نشنیدم
چی جوجوتسو کایسن بده؟
دوست من اگه انیمه میبینی ، حتی برای بد هاش(کاری به جوجیتسو ندارم) هم لفظ”عنیمه” رو نگو
مگه هیتری؟
قیافت چرته
Kageguri جز ضعیف ترین انیمه هایی هست که دیدم
هم این هم darling in franxx به نظرم فقط به خاطر ظاهر کارکتر اصلی محبوب شدن نه چیز دیگه
اصلا حضورش سم بود
متوجه نشدم منظورتون my dress up darling هستش که اسم شخصیت دخترش مارین بود ؟ اگه اونه که بله حرفتون درسته
درکل این انیمه اسم درستو حسابی نداره
ولی darling in the franxx یادمه یه انیمه عاشقانه و مکا بود که فضای دارک و پسا آخرالزمانی داشت خیلیم داستانش خوب بود
پیشنهاد میکنم ببینید حتما 👌
نه واقعا! Darling in franxx هم داستانش ضعیف بود، هم ستینگ دنیاش، هم رومنسش ضعیف بود. جز معدود انیمه هایی بود که اگه می تونستم بابت دو سه ساعتی که پاش تلف کردم از سازنده شکایت می کردم
Kakegurui صحنه زیاد داره بعید بدونم این شروع خوبی باشه
یجورایی اسپم:
به تازگی انیمه وان پیس رو شروع کردم
چرا اینجوریه اصلا با شخصیت اصلیش اصلا با کل شخصیتش حال نمیکنم الان قسمت ۲۹ هستم بهترمیشه یا برم انیمه دیگه ببینم
راستی انیمه ای مثل برزرک میشناسید بگید
برای مشابه برزرک اینا رو ببین:
Claymore
Bastard!! Heavy Metal, Dark Fantasy
The Record of the Lodoss War
بعید میدونم انیمه ای با داستان سنگینی مثل نئون جنسیس واسه شروع خوب باشه اگه میخواهید انیمه شروع کنید همیشه پیشنهاد اولم گرندبلوعه یه کمدی فوق العاده که کم پیش میاد داخل صحنه ای ازش خنده به روی لبت نیاد بعد از اونم آثار استودیو brain base مثل durarara و baccano رو ببینید و بعد از اونا برید سراغ انیمه های دیگه
گرند بلو خداست ولی ادامشو نساختند یکم دپرس میشه ادم
اثر جدید نویسنده اش dead mount dead play هست که اثر جالبیه اونم
برای شروع با کمدی daily life of highschool boys رو پیشنهاد می کنم
نمیدونم Neon Genesis Evangelion چی داره اینقدر ازش تعریف میکنن،همش در حال تکرار داستان های ملت ی.ه.و.د هست و از افسانه ها و تخیلات اونا استفاده میکنه،اگه میگین این دیدگاه جانب دارانست میتونین برین تورات و تلموت بخونین که ترجمهاش هم داخل اینترنت پره تا بفهمین تک به تک جزئیاتش از رو اونا برداشته شده
خب که چی ؟ انیمه ای که یه ریشه ای داره مگه بده ؟ یهودی ستیزی ؟
انیمه فقط گینتاما
برای تازه واردا خوب نیست پره رفرنس به انیمه های مختلفه
اره میدونم قسمت هاشم زیاده ولی چیزی از خوب بودنش کم نمی کنه
تازه وارد evangelion ببینه از افسردگی یه کاری دست خودش میده
Jojo’s Bizarre Adventure جزء بهترین انیمه های شونن هست که دیدم. امیدوارم بقیه مانگاهاش زودتر انیمه بشن.
نمیدونم چرا یه عده باید بشینن انیمه ببینن، فضای دارکش همیشه افسرده ام کرده، درست میگن افسردگی یه انتخابه، همه ی انیمه فن ها یه نمه شیش میزنن :/ ۲۰۰ دیسلایک
افسردگی یه انتخاب نیست دوست عزیز، یه بیماریه که در حاصل اختلال در سطح ترشح نوروترنسمیترهای مختلف به خصوص سروتونین و گابا و تا حدی اختلال شناختی منشا میگیره و به درمان معمولا خوب جواب میده (اگه دو قطبی نباشه البته)
شمارو ارجاع میدم به کتاب آقای ویلیام گلاسر تئوری انتخاب ، که می فرماید : افسرده بودن یک انتخاب است که نشات گرفته از رفتار ماست، در واقع شخص افسرده خود انتخاب میکند تا در شرایطی قرار گیرد که افسرده و افسرده بماند. در ضمن افسردگی بر خلاف تفکرات عمومی نشستن در گوشه ایی و در انزوا ماندن نیست ، انسان در حین خوشحالی و تفریح و ارتباط با دیگران و زندگی عادی میتواند در درون خودش افسرده و تنها باشد، زمانی که در دوران بچگی انیمه بسیار زیبای Spirited Away رو تماشا کردم فوبیایی در من شکل گرفت از انیمه ترس از تماشا کردنش ترس از اسمش، هروقت اسم انیمه میشنوم تو ذهنم میرم به اون دوران و ذهنم کاملا آشفته میشه بعد از ۱۸ سال هنوز نتونستم فراموشش کنم، تاثیری که در ذهن من گذاشت رو هیچ فیلمی در اون دوران نتونست روی من بزاره حتی کلبه وحشت و جنگیر، کرکترسازی انیمه ها و نوع رنگ آمیزی صحنه ها واقعا عجیب و غریب و تاثیرگذاره، شاید خودتون متوجهش نشید ولی همین اعتیاد به تماشای انیمه خودش یه جور افسردگیه
یه سر به رفرنسای روان پزشکی بزنی متوجه میشی که چقدر انتخابه چقدر بیماری فیزیولوژیک، حتی رفرنسای روان شناسی مثل فیرس و هیلگارد هم برای این کار کفایت می کنن
با این پروفی که گذاشتی بیشتر شما شیش میزنی:d
انیمه هم یه تایپ دیگه از مدیا هست و برای سنین مختلف و سلیقه های مختلف در ژانر های مختلف آثار موجوده
شما اگه انتخاباتون مناسبتون نبوده مشکل تمام و کمال از سمت خودتونه
“نمیدونم چرا یه عده باید بشینن انیمه ببینن” … به همون دلیل که میشینیم فیلم و سریال میبینیم یا رمان و کمیک میخونیم یا گیم بازی میکنیم. «برای سرگرمی»
…
“فضای دارکش همیشه افسرده ام کرده” … صدها انیمه کمدی داریم با فضای شاد. توی “شومپ کته کلّه” افسردگی داری خب انیمه غم انگیز و دارک نبین.
…
افسردگی یک انتخاب نیست، ولی قطعاً تو به هردلیلی زمینه افسردگی رو داری که با دیدنه چهارتا نقاشی رو صفحه مانیتور افسرده میشی. وگرنه ما اینطور نیستیم. حتماً به یک روانشناس مراجعه کن. مطمئناً نیاز به درمان داری.
قسمت دوم لیست هم از قسمت اول بهتر نبود، ملالت هاروهی سوزومیا و نئون جنسیس هر دو خیلی پیچیده هستن و برای تازه کارا مناسب نیستن
بلیچ یه اثر خیلی طولانی و پر از فیلره که باعث میشه تازه کارا فراری بشن، اینویاشا هم همین طور، kakegurui هم انیمه های مشابه اون به تعداد کافی هست که اکثرشون هم کیفیت خیلی بهتری دارن،
جوجوتسو کایزن و MHA پیشنهاد های خوبی هستن هرچند به نظرم دیمن اسلیر از هر دو پیشنهاد بهتریه
پارت اول (و تا حدی پارت دوم) از jojo’s bizarre adventure به اندازه کافی جالب نیستن و راحت ممکنه یه نفر دراپش کنه، هرچند جزو بهترین انیمه هاست، برای شروع خیلی خوب نیست
پوکیمون و دیجی مون پیشنهاد های خوبی هستن
کلن تازه وارد سمت شونن نره بهتره یا اکثرن طولانی ان یا ناتمام
با آثاری که تو ۱۲ یا ۲۴ قسمت تموم میشن شروع کنن بهتره
Rainbow هم پیشنهاد خوبیه
نیون جنسیس که خیلی دارکه چطوری برای تازه واردا خوبه
هیچوقت اون شبی که elfen lied رو دان کردم ببینم یادم نمیره داستانش که شاهکار بود ولی من تا صبح خوابم نبرد 🗿
چقدباشماره ۲۶ خاطره دارم. شاید جوجوتسو در حدو اندازه دث نوت یا اتک یا ناروتو نباشه ولی تویه انیمه هایه جدید بنظرم یکی از بهتریناست
من خودم با دو تا انیمه شروع کردم که اصلا به هیچوجه به هم ربط ندارن اولیش رفتم your name رو نگاه کردم بعد high school dxd رو دیدم
هر جور نگاه میکنم نئون جنسیس اصلا برای شروع مناسب نیست
همه سلیقه ها قابل احترامه
ولی یه سری ژانرا خصوصا در ایران زیاد بهش پرداخته نمیشه و صرفا فن بیس چند انیمه خاص شونن سعی در معرفی و گسترش خودش داره.
من شخصا اگه انیمه های تلویزیونی دهه شصت و هفتاد رو در نظر نگیرم دیدن انیمه رو با انیمه هایی مثل dxd، lovely complex، sekirei و….. شروع کردم.
با اینکه انیمه هایی مثل بلیچ و وان پیس و… هم دم دستم بود ولی نتونستم مجاب به دیدنشون بشم.
البته شاید هم ژانرای کمدی رمانتیک با چاشنی اچی برای معرفی محدودیت دارن.
Neon به عنوان آغاز؟
شکی توی عالی بودنش نیست،منبع الهام افرادی مثل یوکو تارو و کینوکو ناسو بوده،اما مگه میخوایم طرف ببریم به قعر چاه
جوجو هم به نظرم بیش از حد bizarre برای شروع چون خودش هم میگه bizzare adventure
بنظرم یه اثر شونن کلاسیک مثل یو یو یا مدرن-کلاسیک مثل ناروتو، یا شونن مدرن کوتاه مثل وان پانچ من مناسبه
(یا اصلا بی خیالش، vn بخونید😄این چند وقته عاشقشون شدم،خیلی روایت ها قوی دارن و خیلی بیلدینگ قوی تر انیمه ها اکشنی که دیدم،دارند)
Wtf به اونایی که تازه انیمه دیدن رو شروع کردن جوجوتسو معرفی میکنی ؟ خب اینا بخوان جوجوتسو ببینن دیگه کلا سمت انیمه نمی رن که
توی مقاله قسمت اول به اندازه کافی معرفی کردم اما توی این لیست انیمه Neon Genesis Evangelion رو از دست ندید اگر مثل من تفکر عمیق براتون جذابه
ادامه قمارباز رو از کجا میبینید؟
واسه شروع جوجوتسو کایزن رو پیشنهاد نمیکنم به چند دلیل اول اینکه باید اول مانگاش رو خوند نه خود انیمه رو چون هیچی از شخصیت ها اون وقت نمیفهمید اونایی هم که هیت دادن اصلا مانگا رو باید بخونن بعد برن سراغ انیمه. جدا از شدت زیاد سرعت انیمه تعداد سیاهی لشگر شخصیت ها گیجتون میکنه بخاطر همین پیشنهاد نمیشه به نظرم برید سراغ دیجی مون و ناروتو شخصیت پردازی ساده تری دارن و انیمه باز هم نباشید خیلی زود انیمه رو یاد میگیرید. آواتار هم گزینه بدی نیست با اینکه اصلا انیمه شرقی به حساب نمیاد اصلا انیمه به حسابش نمیشه آورد
اولین انیمه باید اتک بعد دث نوت باشه
بهتر بود بجای نوشتن بهترین آثار برای تازه کارها مینوشتی طولانی ترین انیمه ها