معرفی سریال افعی تهران | ورود پیمان معادی و استقبال کمنظیر
در دوره و زمانهای که آثار نمایش خانگی محبوبیت قابل توجهی را رقم زدهاند، سریال جدیدی تحت عنوان افعی تهران با نقش آفرینی پیمان معادی توجهات را به سمت خود معطوف کرده است.
در سالی که اثر پرمدعا و مملو از بازیگران مشهوری همچون گناه فرشته علیرغم شروعی قابل قبول، یک سقوط آزاد عجیب و غریب را رقم زده است، پیمان معادی به عنوان یکی از توانمندترین بازیگران تاریخ سینمای ایران برای نخستینبار با سریالی به نام “افعی تهران” وارد حوزه نمایش خانگی شده تا روایت جنایی متفاوتی را به معرض نمایش بگذارد؛ آن هم با حضور دیگر بایگران مشهور سینما و تلویزیون ایران که انتظارات را به شدت افزایش داده است. به همین منظور نیز در این مقاله به سراغ این سریال رفته تا نگاهی به داستان، شخصیتها و عوامل سازندهاش داشته باشیم.
این سریال در پس زمینه ما را به تهرانی میبرد که سر و کله قاتل سریالی مرموزی به نام “افعی تهران” پیدا شده که به طرز بیرحمانهای افراد با سابقه کودکآزاری را به قتل رسانده و نماد کشتارش نیز مسموم نمودن مقتولین به شمار میرود. سلسله مرگهای پرسر و صدایی که پلیس در پیدا کردن عامل آنها به توفیقی دست پیدا نکرده و این مسئله موجب میشود تا پای منتقد و فیلمساز نه چندان موفقی به نام آرمان بیانی با نقش آفرینی پیمان معادی به داستان باز شود.
آرمان بیانی زندگی شخصی پرفراز و نشیبی را تجربه میکند. مردی که در کودکی توسط پدرش آزار روحی و روانی شدیدی را متحمل شده و در عین حال شاهد مرگ مادرش در یک تصادف بوده است. همچنین زندگی زناشویی او و همسرش به در بسته خورده و طلاق گرفته و روزگار خود را در تنهایی و انزوا سپری میکند؛ آن هم با وجود فرزند پسر کوچکی که توانایی نگهداری وی را نداشته و برای برقراری ارتباط با او چالشهای متعددی را تحمل میکند.
با وجود تمامی این مشکلات آرمان بیانی قصد دارد تا برای آخرینبار دست به ساخت فیلمی زده که حول محور قاتل مرموز داستان یعنی افعی تهران جریان دارد. فیلمی که به طبع با موانع بسیاری در حین تولید مواجه شده و از یک سو مراجع قضایی به او اجازه حضور در صحنه جرم را نداده و در سمت دیگر ماجرا زندگیاش به حدی در باتلاقی از مشکلات فرو رفته که برای پیدا کردن سرمایهگذار حسابی با مشکل مواجه شده است.
در این گیر و دار که عالم و آدم بر علیه آرمان شده و امیدی به ساخت فیلمش ندارد، دوست و همکاری وی به نام فرهاد به سراغش رفته و ادعا میکند که پلیس برای به دام انداختن قاتل به آنها اجازه ساخت فیلم را داده تا بلکه بتوانند در این پرونده و دستگیری مضنون اصلی کمک شایانی به سیستم قضایی کرده باشند. در همین حال از سر ناچار به سراغ روانشناسی به نام مژگان رفته تا بلکه بتواند مشکلات روحی و روانیاش که ریشه در کودکی دارد را درمان نماید؛ پزشکی که به نظر میرسد جنبه عاطفی داستان را رقم خواهد زد.
نکته حائز اهمیت من باب افعی تهران حضور برخی از بازیگران تراز اول سینما و تلویزیون در ساخته جدید یکی از موفقترین کارگردانان حال حاضر ایران به نام سامان مقدم میباشد. کارگردان آثاری نظیر دیوار به دیوار، شمس العماره، کافه ستاره و نهنگ عنبر که نشان داده به راحتی میتواند از پس هر ژانری بر آمده و حال به سراغ داستانی جنایی آمده تا با بازیگرانی مشهور، شانس خود را پس از تولید فصل سوم قلب یخی، باری دیگر در حوزه نمایش خانگی محک بزند.
اگرچه که به صورت کلی و شاید در کمال ناامیدی، اکثریت سریالهای نمایش خانگی شروعی قدرتمند را رقم زده و سپس در ادامه با افت کیفیت فاحشی روبرو میشوند اما برگ برنده افعی تهران حضور بازیگر بینالمللی مشهوری همچون پیمان معادی میباشد که تاکنون فیلم بدی در کارنامه هنریاش نداشته و بعید به نظر میرسد که برای نخستین تجربه در حوزه نمایش خانگی، کمیت را فدای کیفیت کرده باشد. آن هم در ژانری همچون جنایی که کمی پیشتر شاهد اثر ارزشمندی همچون پوست شیر بودهایم و مخاطبین تشنه تماشای یک سریال همه چی تمام دیگری هستند که بتواند ذهنشان را به چالش بکشد.
در پایان باید گفت سریال افعی تهران طی ۲ قسمت منتشر شده، خود را در قامت اثری آبرومند و جذاب به معرض نمایش گذاشته که پتانسیل تبدیل شدن به ترند بعدی حوزه نمایش خانگی را دارا میباشد. آن هم در زمانهای که باقی رقبا چندان ارزشمند و باکیفیت نشان داده نشده و همکاری سامان مقدم و پیمان معادی میتواند داستانی جذاب را به ارمغان بیاورد که روی کاغذ قطعاً سینمادوستان را به یاد Memories of Murder خواهند انداخت؛ فیلمی برگرفته از واقعیت که ساخته شد تا بلکه بتواند قاتل را به سینما کشانده و جنایاتش را در برابر دیدگانش به معرض نمایش بگذارد.
پر بحثترینها
- ۱۰ بازی ویدیویی با گیمپلی عالی و داستان ضعیف
- ویدیو: Marvel’s Spider-Man 2 در حالت Fidelity ویژه PS5 Pro با نرخ فریم ثابت ۶۰ اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: هیچ خط قرمزی برای انتشار عناوین ایکس باکس روی پلی استیشن وجود ندارد
- کار ساخت بازی جدید ناتی داگ از سال ۲۰۲۰ آغاز شده است
- Red Dead Redemption 2: آیا آرتور مورگان رستگار شد؟
- بازی چندنفره Horizon احتمالاً در سال ۲۰۲۵ منتشر خواهد شد
- کار ساخت STALKER 2: Heart of Chornobyl به پایان رسید
- ۱۴ دقیقه از گیمپلی Indiana Jones and the Great Circle را مشاهده کنید
- گزارش: ایکس باکس درحال آمادهسازی پیشنمایشهای South of Midnight است
- مایکروسافت همچنان به دنبال خرید و تصاحب در گیمینگ است
نظرات
اسمارو انگلیسی نوشتن خفن به نظر بیاد ؟
طرف میره تو خارج فیلم علیه مملکتش و به نفع دشمن بازی میکنه میاد تو داخل هم همین منواله و بعد میگن آزادی نیست.
ظاهرا خیلی موافق نظرت نیستن
پیرو حق باش گرچه یاران حق اندک باشند
حیف که شمارمو وارد کردم وگرنه میدونستم چطور جوابتو بدم
نمیدونم منظورت کدوم فیلمه اگه ممکنه اسمش رو بگو
کمپ ایکس ری .
همون فیلمی که سربازان آمریکا رو فرشته و زندان خوفناک ابوقریب رو هتل پنج ستاره و مسلمانان رو وحشی معرفی میکرد.اون فیلم.تازه محمود احمدی نژاد هم جز زندانی ها بود.
البته فیلمهای داخلیش هم همون حرفن فرقی نداره.
هیچوقت ندیدمش ، چون از اون دختره کریستن استوارت اصلا خوشم نمیاد ولی میرم ببینم چیه. اگه اینکارو کرده باشه خیلی نامرده . البته اینا بنده پول هستن واسشون فرقی نمیکنه چه نقشی بازی کنن
همیشه تکراری و هیستریک و با کلمات خورده شده هست پیمان معادی
سینمای ایران در دوران اوج فضاحت خودش هست و در یک مسیر سرآشیب تند قرار داره و در یک کلام افتضاح، تمام فیلم ها کپی یکدیگر و کپی از نمونه های خارجی، با بازی بسیار ضعیف بازیگرها و داستانی بسیار ضعیف که میشه از همون اول فیلم آخرش رو حدس زد، تلاشی هم نمیبینم برای درست شدنش
حاجی مگه هالیوود توقع چی داری ازش سینمای ایران بیشتر وایه داخلی خوبه تا خارجی
از هر ده تا فیلم نه تاش طنزه😒
چون طنز بیشتر فروش میر نمونه فسیل
این فسیل که میگی یکسال روی اکران بود الآنم که اکران آنلاین هست. میخواستی نفروشه :)))) لامصب آخه کدوم فیلمی تو دنیا ۱۲ ماه روی اکرانه!
…
اتفاقاً همین چندوقت پیش فسیل رو یکی از شبکه های ماهواری ایی میداد و دیدم. باید بگم اصلاً خنده دار نبود. شوخی ها تکراری، ایده کپی و داستان قابل پیش بینی. واقعاً نمیدونم اینهمه میگفتن “خنده داره” کجاش خنده دار بود؟! با سطح فوق پایین مخاطب سینمای ایران (حتی در ژانر کمدی که فوق عامه پسند هست) باید هم چنین فیلم ضعیفی اینقدر بفروشه!!! خدایی فیلم “هزارپا” خیلی بهتر از این فسیل مزخرف بود.
…
اگه بخوای به نسبت فیلمهی کمدی ایرانی مقایسه کنیم، فسیل جزء فیلمهای خیلی ضعیف هست. چون همونطور که در بالا گفتم: هم ایده فیلم کپی بود، هم شوخی هاش تکراری بودن و هم خیلی قابل پیش بینی بود.
پس خنده دار نبود مطمعنم مشکل روحی روانی داری چون به هرکس معرفی کردم به شدت لذت برد مهم فروش که رکورد زد حالا تو خوشت نمیاد بحثش جداست
تا زمانی که تو فیلماشون شال بر سر دارن سمت صنعت سینمای ایران نمیرم
توروخدا برو داداش سینما منتظر تو که بری 😂 باز عید شد بچه سال ها گوشی بزرگترا گرفتن اومدن
فسیل با این همه تبلیغ وفروش یه اثر خیلی خیلی متوسط بود ببین بقیه چی هستن!
ببین کاری به سینما ایران ندارم کلی میگم انقدر فیلمای خارجی بودن که مزخرف بودن فروش کردن تو هی بگو فیلمش بده ۵۰۰میلیارد فروش کرد که عالیه من اصلن ایرانی کمدی نمیبینم ولی خیلی ازش خوش اومد معرکه بود
ملاکت برای سمت چیزی رفتن یا نرفتن چقدر سطحی هست. لابد هر فیلمی که توش زن ل/خ/ت داره برات شاهکاره صنعت سینما محسوب میشه :))))
در کل زیاد فیلم و سریال های ایرانی واسم جذاب نیستن . اکثرا مثل هم هستن
تلویزیون این چندساله که هیچ ، اصلا ارزش نداره دربارشون صحبت بشه . از سریال های قشنگی مثل خط قرمز ، در پناه تو ، پدر سالار ، شبهای برره و… رسیده به یه مشت سریال چرت و بی مفهوم
شبکه نمایش خانگی که با سریالایی مثل شهرزاد و ساخت ایران خوب شروع کرده بود کلا داره مزخرف می سازه . اینقدر شوخیا و حرفای زشت میزنن که اصلا نمیشه با خانواده دید
سینما هم تا همین دهه های پیش فیلمایی مثل هامون ، آژانس شیشه ای ، رنجر ، مرد بارانی ، ضیافت ، نقاب، دزد عروسک ها و… توی همه ژانرها فیلم ساخته میشد ولی الان سالی به زور یدونه فیلم خوب درمیاد
داداش سریال دیگه کسی نمیر سمتش از یه طرف سانسور از طرف دیگه وقت گیر کی میاد ۴۰قسمت سریال روتینگ هرشبی بساز الان همه درگیر سینما ان این سریال های چرت پرت صدا سیما ام کارگردان های اماتور میسازن گذشت قدیم الان همه دنبال پول ان
پیمان معادی هنرمند عالی بین المللی؟؟ جوک زیبایی معادی همیشه بازی تکراری و هیستریک و با کلمات خورده شده و .. داره
تنها بازیگر عالی بین المللی که زحمت میکشه متفاوت باشه و اقلا سی کار عالی داره کارگردانی خوب و … شهاب حسینی