معرفی انیمههایی که پخش آنها در کشورهای جهان ممنوع شده است
پخش برخی از انیمهها به سبب برخورداری از محتوایی خاص و یا ارائه پیامهای حاشیهساز در تعدادی از کشورهای جهان ممنوع اعلام شده است.
مفهوم کلی سرگرمی در هر یک از کشورهای جهان با محدودیتهای مختلفی همراه میباشد. بسیاری از کشورها به سبب برخورداری از فرهنگ،دین، سیاست، تاریخ و یا شرایط اجتماعی خاص از محدودیتهایی در شاخههای مختلفی سرگرمی نظیر بازی ویدیویی، کتاب، فیلم، سریال و انیمه برخوردار هستند که پخش بسیاری از آثار را با مشکلات متعددی مواجه کرده است.
این مسئله در حیطه انیمه بیش از پیش نمود پیدا کرده است؛ مدیومی که گاهاً روایات، مفاهیم و شخصیتهای تند و تیزی را به معرض نمایش گذاشته که با جنجال و حاشیههای متعددی در برخی از کشورها همراه شده است تا حدی که بسیاری از آنها، پخش برخی از انیمهها را با جدیت تمام ممنوع اعلام کردهاند که نمونه بارز آن را میتوان به کشور چین نسبت داد که در سال ۲۰۱۵ تماشای تعدادی بالغ بر حدود ۴۰ انیمه مشهور را ممنوع کرده است.
در مقاله امروز نیز به سراغ انیمههایی جنجالی رفتهایم که پخش آنها در برخی از کشورها ممنوع اعلام شده است. انیمههایی که برخی از آنها و علت ممنوعیتشان قطعاً شما را شگفتزده خواهد کرد.
انیمه Parasyte: The Maxim (انگل: قاعده کلی)
یکی از دیوانهوارترین ساختههای دنیای انیمه را میتوان به مجموعه Parasyte: The Maxim نسبت داد که تماشای آن به صورت کلی برای هر سن و سالی توصیه نمیشود.
در حالی که این انیمه از داستانی جنجالی با مفاهیمی بعضاً چالشبرانگیزی همراه بوده اما به طرز عجیبی کشور چین بدون بیان هیچ علتی پخش آن را ممنوع اعلام کرده است. محتملترین دلیلی که میتوان ممنوعیت مجموعه Parasyte: The Maxim را متصور شد به میزان خشونت و سکانسهای نامتعارفش میباشد که با یکی از خط قرمزهای چین سنخیت ندارد؛ نمایش میزان زیادی از حجم خون و خونریزی در هر شاخهای از سرگرمی غیرقانونی بوده و اجازه پخش به محصول نام برده شده داده نخواهد شد.
انیمه Tokyo Ghoul (توکیو غول)
مانگای Tokyo Ghoul یکی از پرفروشترین های تمام دوران به حساب میآید که در دهه ۲۰۱۰ ساخت اقتباسی انیمهای از آن حسابی سر و صدا کرده بود؛ اقتباسی که در نهایت چیزی جز یک فاجعه غیرقابل تصور از آن باقی نمانده است.
با این حال میزان خشونت و داستان تیره و تاریک آن که اساساً دلیل محبوبیتش نیز شده است، در کشورهای روسیه و چین ممنوع اعلام شده تا حدی که در لیست سیاه آنها قرار گرفته است. دلیل این ممنوعیت نیز در کشور چین بسیار عجیب عنوان شده است: میزان خشونت این انیمه باعث خواهد شد تا نوجوانان وسوسه گشته تا پوست خود را بدوزند! ممنوعیت Tokyo Ghoul در کشور روسیه نیز طی سالهای اخیر رخ داده که که مرتبط با عدم سرویس دهی سونی در آنجا اعلام شده است (سونی یکی از بزرگترین سرویس دهندههای انیمه در جهان محسوب میشود).
انیمه Midori (میدوری)
انیمه Midori به سبب روایت داستانی ناامید کننده و بسیار تیره و تاریک، اصولاً برای هر مخاطبی توصیه نشده است؛ اثری که روایتگر زندگی سراسر تحقیر و آزار دختری ۱۲ ساله در سیرکی جهنمی میباشد.
این انیمه که در قرن بیستم جریان دارد، زندگی سراسر تباهی و ناامیدی دختری به نام میدوری را به تصویر کشیده که حجم گسترده سکانسهای آزار دهندهاش بسیاری از مخاطبین را از تماشای ادامه آن منصرف کرده است. Midori به حدی عجیب و غریب ظاهر شده که پخش آن در بسیاری از کشورهای جهان مخصوصاً ژاپن ممنوع اعلام شده تا حدی که نسخههای قدیمی تمام و کمال به دست مردم نابود شده و آن را اثری نفرین شده و شوم معرفی کردهاند. البته که یک دهه پیش در سال ۲۰۱۳ میلادی نسخهای کات نشده از آن بالاخره مجوز پخش از ژاپن دریافت کرد و میتوان آن را مشاهده نمود.
انیمه Attack on Titan (حمله به تایتان)
در ابتدای مقاله گفته بودیم که معرفی برخی از انیمهها قطعاً شما را در بهت و حیرت فرو خواهد برد. یکی از آنها مجموعه حماسی و فراموش نشدنی Attack on Titan میباشد که روی کاغذ مردم کشور چین اجازه تماشای آن را نخواهند داشت.
این انیمه که تقابل جذابی بین خیر و شر را به تصویر کشیده و موضوعاتی چالشبرانگیز را مورد کنکاش قرار میدهد، تحت هیچ شرایطی اجازه پخش در کشور چین را نداشته و نخواهد داشت. دلایل آنها مبنی بر میزان حماسه و اقتدار به تصویر کشیده شده اعلام گشته که میتواند جوانان را از راه به در نماید. همچنین طبق باور آنها، Attack on Titan تفسیری از روابط میان چین با ژاپن و هنک کنگ میباشد که از دید نویسنده، چینیها در قامت تایتانهای بیرحم، خونخوار و درنده به تصویر کشیده شدهاند.
انیمه Pokémon (پوکمون)
یکی از بزرگترین و محبوبترین فرنچایزهای تمام تاریخ به Pokémon مربوط میشود که در تمامی شاخههای سرگرمی، مخصوصاً انیمه حضوری فعال و پر سر و صدا داشته است.
این پدیده تکرار نشدنی در سطح جهان علیرغم محبوبیت مثالزدنیاش اما با ممنوعیت شدیدی در کشورهای مصر و عربستان سعودی مواجه شده که سختگیری حول محور این فرنچایز نسبت به نسخههای قدیمی آن بیش از پیش جلوه کرده است. دلیل چنین ممنوعیتی نیز مسائل مذهبی و دینی اعلام شده که با اصول و قواعد کشورهای نام برده شده در تضاد بوده و طبق تصورات آنها، پوکمونها به نمادهایی از مسیحیت تشبیه شدهاند که اساساً تماشا و یا فروش محصولات مرتبط با آنها یک جرم تلقی میشود.
انیمه Hetalia Axis Powers (قدرتهای هاتالیا اکسیس)
آیا تا به حال فکر کردهاید که اگر هر یک از کشورهای جهان، تبدیل به آدم شده بودند، جه اتفاقی رخ میداد؟ ایده جذاب و نوآورانهای که به شکلی زیبا در انیمه Hetalia Axis Powers پیاده شده است.
این انیمه زیبا کشورهای جهان را به آدمهای مختلفی تبدیل کرده که پیشینه و تاریخ آنها به عنوان رفتار و خلق و خوی این انسانها تشبیه شده و جنگ جهانی دوم به طرز متفاوتی رقم خورده است. مسئلهای که خشم یکی از کشورهای شرقی یعنی کره جنوبی را حسابی برانگیخت تا حدی که پخش Hetalia Axis Powers را ممنوع اعلام کردهاند. آنها معتقد هستند که شخصیت به تصویر کشیده شده به عنوان کره جنوبی، از اخلاقیات نادرست و زنندهای بهره برده و دوستی و ستایش او نسبت به ژاپن یک توهین به وقایع رخداده در طول جنگ جهانی دوم تلقی شده است. انتقادات در نهایت به حدی بالا گرفت که مفهوم کره جنوبی به کل از مانگا و انیمه نام برده شده حذف گردید.
انیمه Record of Ragnarok (رکورد رگناروک)
یکی از انیمههای حماسی حول محور تقابل بشریت با خدایان که طی سالهای اخیر حسابی پرطرفدار ظاهر شده، Record of Ragnarok نام دارد.
در این انیمه به صورت کلی شاهد آخرالزمانی برای بشر هستیم که تنها راه چاره برای بقا، جنگیدن با خدایانی میباشد که زمانی مورد پرستش قرار گرفته بودند. یکی از این خدایان که حسابی با حاشیه همراه شد، شیوا از افسانه و فرهنگ هندیان نام دارد. شیوه به تصویر کشیدن شیوا در Record of Ragnarok به حدی مورد خشم و غضب مردم کشور هند و هندوگراها قرار گرفت که پخش این انیمه به صورت رسمی در این کشور ممنوع اعلام شد تا حدی که نتفلیکس چارهای جز حذف این شخصیت از انیمه نام برده شده را پیدا نکرد تا بتواند از ممنوعیت آن جلوگیری نماید.
انیمه Death Note (دفترچه مرگ)
انیمه Death Note یکی از جذابترین روایات حول محور اجرای عدالت و مرگ را پدید آورده که هر بینندهای را مجذوب خود خواهد کرد.
در این انیمه شاهد رویارویی پسری جوان با دفترچهای مرموز هستیم که نگارش هر اسمی بر روی صفحات آن به مرگ شخص نام برده شده منجر میگردد. روایتی که باری دیگر با ممنوعیت کشور چین همراه بوده است؛ زیرا به اعتقاد آنها چنین داستانی میتواند پیامدهایی منفی برای نوجوانان حاضر مدارس داشته باشد تا حدی که حتی در یک بازه زمانی تلاشهای متعددی برای جلوگیری و ممنوعیت مانگای Death Note نیز صورت گرفت که در نهایت توفیقی از آن حاصل نشد.
انیمه Inferno Cop (پلیس جهنمی)
کشور چین حساسیت بسیار شدیدی حول محور محصولات سرگرمی محور داشته و اثری که کوچکترین تداخلی با قوانین آنها داشته باشد را شدیداً محکوم خواهند کرد.
یکی از عجیبترین این موارد به ممنوعیت انیمه کمدی Inferno Cop مربوط میشود محتوای آن به هیچ عنوان خشونتآمیز و بدآموزانه نبوده است. اثری که یکی از ۴۰ انیمه ممنوع شده در سال ۲۰۱۵ به شمار میرود که طبق بیانیه منتشر شده، محکوم به ارائه محتوای غیراخلاقی بوده و مخاطبینش را به خشونت دعوت کرده است؛ مواردی که به طرز عجیبی تحت هیچ شرایطی در انیمه Inferno Cop به معرض نمایش گذاشته نشده است!
انیمه Kinnikuman (کینیکومان)
انیمه Kinnikuman که تحت عنوان Muscleman (مرد ماهیچهای) نیز شناخته میشود، روایتی ساده و سرگرمکننده حول محور کشتی در کهکشان را به تصویر کشیده که بر روی کاغذ هیچ مسئله نگرانکنندهای نداشته است.
با این حال یکی از شخصیتهای آن سبب شده تا پخش این انیمه در کشور فرانسه و فروش محصولات مرتبط با آن در کشور ایالات متحده آمریکا ممنوع اعلام شود. شخصیتی به نام بروکن جونیور که به سبب احترامی که برای پدرش قائل میباشد، لباس نازیها را بر تن کرده است. مسئلهای به این سادگی که به سبب رویدادهای تلخ جنگ جهانی دوم، خشم و تنفر مردم فرانسه را برانگیخت تا حدی که طراحان این مجموعه مجبور شدند تا لباس نازی و المانهای مربوطه را حذف کرده و در برخی از موارد حتی خود شخص بروکن جونیور نیز از Muscleman تمام و کمال کنار گذاشته شده است.
انیمه Kite (بادبادک)
انیمه Kite حول محور دختری جریان دارد که از قابلیت منحصر به فردی بهره میبرد؛ بهرهگیری از گلولههایی که میتواند اهداف خود را منفجر نماید.
در ظاهر با ایده ساده و بدون جنجالی طرف هستیم که هیچ دلیلی نمیتوان برای ممنوعیت آن پیدا کرد. با این حال شاید برای شما جالب باشد تا بدانید که یکی از سکانسهای خشونت آمیز این انیمه حول محور یک دختربچه با واکنش تند دولت مردان نروژ روبرو شد تا حدی که پخش Kite ممنوع اعلام گشت. در کشور ایالات متحده آمریکا نیز اگرچه که ممنوعیتی صورت نگرفت اما شاهد تغییرات قابل توجهی در سکانس نام برده شده بودیم تا بتواند اجازه پخش را دریافت نماید.
انیمه Sailor Moon (سیلور مون)
یکی از فرنچایزهای قدیمی و محبوب دنیای انیمه به Sailor Moon مربوط میشود که داستانی زیبا و شخصیتهایی دوست داشتنی را به تصویر کشیده است.
با این حال یکی از مسائلی که پخش انیمه Sailor Moon را در کشورهایی نظیر عربستان سعودی ممنوع نموده، شیوه قهرمانانه نشان دادن دخترانی میباشد که به لحاظ فرهنگی و اجتماعی چندان مورد پسند آنها نبوده است. در سمت مقابل نیز سازندههای این انیمه از درخواست برای ایجاد تغییرات لازم خودداری کرده و زیر بار نرفتند. البته که به لطف تلاشهای کمپانی نتفلیکس، انیمه سینمایی Sailor Moon Eternal به عنوان تنها گزینه موجود، در سال ۲۰۲۱ اجازه پخش در کشور عربستان سعودی را دریافت نموده است.
انیمه Psycho-Pass (روانپریش)
انیمه Psycho-Pass یکی از بزرگسالانهترین روایتهای مدیوم خود را شامل میشود که به مفاهیمی همچون آزادی و ایستادگی در برابر ظلم و ستم حکمرانان پرداخته است.
ایدههای به کار گرفته شده در این انیمه به حدی منحصر به فرد و چالشبرانگیز جلوه کرده که هر بینندهای را تا مدتها به فکر فرو خواهد برد. مفاهیمی که در خلاف جهت قوانین اجتماعی کشور چین بوده و Psycho-Pass توسط آنها تمام و کمال ممنوع اعلام شده است. در حالی که روایت کلی این انیمه کشور خاصی را هدف قرار نداده و در بستری فانتزی جریان دارد اما مسائل مورد استفاده قرار گرفته شده، باب میل دولت مردان چینی نبوده است.
انیمه Assassination Classroom (کلاس آدمکشی)
در نهایت میرسیم به آخرین انیمه این مقاله تحت عنوان Assassination Classroom که یکی از محبوبترین شخصیتهای مدیوم خود را به تصویر کشیده است.
این انیمه جذاب و دیوانهوار حول محور گروهی از دانش آموزان جریان دارد که وظیفه پیدا میکنند تا برای نجات دنیا، درصدد کشتن معلم عجیب و غریب خود بربیایند؛ موجودی بسیار قدرتمند و خطرناک که توانایی نابودی هر جنبندهای را داشته است. میزان خشونت و ترویج کار با اسلحه در مدرسه سبب شد تا پخش Assassination Classroom در ایالتهای فلوریدا و ویسکانسین کشور ایالات متحده آمریکا با ممنوعیت مواجه شود؛ مخصوصاً که طی سالهای اخیر استفاده از سلاح گرم در مدارس آنها به شدت افزایش پیدا کرده و دولت مردان آمریکایی حسابی تحت فشار جامعه و رسانهها قرار گرفتهاند تا حدی که به باقی ایالتها نیز فشار وارد شده تا از ممنوعیت ایجاد شده توسط فلوریدا و ویسکانسین تبعیت نمایند.
به نظر شما انجام چنین ممنوعیتهایی میتواند نتیجه دلخواه کشورهای نام برده شده را در پی داشته باشد؟ آیا انیمه دیگری را سراغ دارید که به دلایلی عجیب و غریب، پخش آن ممنوع اعلام شده باشد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: CBR
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
فکر نمیکردم که Attack on Titan و کلاس آدمکشی و Death Note جزو این لیست باشند…
به نظر شما انجام چنین ممنوعیتهایی میتواند نتیجه دلخواه کشورهای نام برده شده را در پی داشته باشد؟
به قول رضا پیشرو…قانون همه شون 🙂👌🏻
در چین و عربستان بله
چون مجازات های سنگین داره و کسی جرات نمیکنه بره سمتش
فک کردی مثل ایرانه
به غیر از چین که تقریبا تو کل لیست بود، دلایل عربستان و فرانسه عجیبتر بود.
فکر کنم چین مشکل داره کلا با انیمه بیشتر دلیل هاشون برای ممنوع کردنشون هم مسخرست
چین کلا توی همه چی همینه!
داداش کلا چین با همه چیز مشکل داره
یادم چند وقت پیش تو یه مقاله خونده بودم که به نظر چینی ها هر محتوایی که از خارج میاد یه ماده مخدر
چرا اسم «چین» بین ممنوع کننده ها دیده نمیشه🗿
POV : دنیای موازی
و البته ایران😂
لامصب همه چی توش ممنوعه
انیمه yu gi oh تو ایران! (نصف فصل اول ش پخش شد بعد گفتن نماد هایی که توی این انیمه به کار بردن نماد های شیطان پرستی هست!🤣🤣(همون اشیاء ملنیوم) و همینطور از جادو استفاده شده!🤣) دیگه خودتون تا ته داستان رو برید!
بگو تو ایران چی ممنوع نیست وقتی گوگل پلی میگیرن فیلتر میکنن دیگه …….
وقتی با مجوز میگیرن انیمه هارو دوبله میکنن خب چه ممنوعیتی
آره ولی خب انیمه ی خیلی خوبی هست
چ عجب
آخری خیلی فان بود 😂
Psycho pass یکی از بهترین انیمه هایی هست که دیدم حیف که خیلیا به خاطر افت شدید فصل دو ول کردن (بعد از فصل دو کم کم خودش رو جمع میکنه در حد خفن فصل یک هیچ وقت نمیتونه بشه ولی هنوزم انیمه خفنی میمونه)
هر حا حرف از سانسور و دیکتاتوری و جهالت باشه نام چین و عربستان میدرخشه
فک نمیکردم امریکا هم اهل ممنوعیت و سانسور باشه وضع خرابه 😂
Hetalia Axis Powers چه خفن بنظر میرسه حتما میبینمش
Record of Ragnarok یکی از بهترین انیمه هایی که دیدم مانگاش رو هم خوندم اونم عالی طراحی و کیفیت فوق العاده ی داره در حال پخشه ماهانه میاد
همون موقع که انیمه رو میدیدم با خودم گفت چطور جرات کردن لرد شیوا رو نشون بدن البته بودا هم بود تو انیمه عجیبه چرا ب اون اعتراض نکردن
عربستان دیکتاتور باشه پس کل بشر دیکتاتوریه
Hetalia ایده خوبی داره ولی من که نگاه کردم مالی نبود.
فقط نباید به خودمون (مسئولای بیتجربه ایران ) نگاه کنیم چون اونا کلا همیشه نه تنها توانایی کوه نوردی در چنین مسائلی رو ندارند بلکه دیدگاه ته پرتگاهی هم دارند 😂😂
داش دچار بهران هویتی شدم وقتی رکورد آف رگناروک و دیدم از چیش لذت بردی آرت دل نشینی هم برا من نداشت _ قابل ذکر که خطری ترین عنوان اینحا باید kite باشه
ب تاریخ علاقه دارم
از یه طرف شخصیت های حقیقی داشت
از یه طرف خدایان افسانه ی یونان و نورس و…
ارتش اره خوب نبود ولی قابل قبول بود
مانگاش عوضش خیلی تر تمیزه
نه خیلی جاپونیزش کرده بودن یه نفر اینو ببینه بعد بره اون انیمشن مربوط به نورث و ببینه قاطی میکنه ☠️😂
بجز بقیه مورد ها که کلا چین و عربستان بود
مورد اخری رو به امریکا حق میدم
نسخه آنسانور کایتـو از کجا میتونم پیدا کنم؟
تو سایتایی که نباید پیدا کنی
لینک دانلودش رو برات پیام دادم.
تیتر رو اصلاح کنید
انیمه هایی که در چین ممنوع هستند🗿
اگر چین مارم ممنوع نمیکنه یه کامنت بزاریم
چین مارو ممنوع نمی کنه ما چین رو ممنوع می کنیم🗿
psychopass
ب شدت فوق العادس و به شدت هم آندرریتده
فیلم های خوبی ام داره
حقیقتا نمیدونم چرا اینقد آندرریتده
سعی کنید سمت انیمه اشغالی مثل Midori نرین.
باید یه مازوخیست تمام عیار باشی تا بتونی ببینیش
مگه چی داره ؟.
من کلا از انیمه خوشم نمیاد ..
ولی این رو میشه بگی موضوعش چیه ؟.
ترغیب شدم بخاطر ممنوعه بودن برم سمتش ، اگه ازین داستان های رو مخ و بی منطق داره نرم ؟.
در اینکه از انیمه خوشت نمیاد، فقط بگم که بدون یک چیز بسیار عالی رو در زندگیت از دست دادی.
…
Midori 1992 هم چیز بدرد بخوری نیست که بخوای بری سمتش. ارزش دیدن نداره.
داستانش درباره ختر بچهی یتیمی است که به گروه سیرکی میپیوندد. اعضای این گروه، به دختر … میکنند و او را مورد اذیت و آزار قرار میدهند. طولی نمیکشد که یک تردستی مرموز به گروه سیرک میپیوندد و دختر بچه وی را به عنوان تنها امید خود برای نجات میپندارد…
حالا باید دوباره بشینم ببینم ، دوستان دث نوت و ناروتو رو معرفی کردن و گفتن قشنگه…
.
فکر نمیکردم دیگه انقدر وضع میدوری خراب باشه ، همون بهتر تحریم شده….
دت نوت که ببینی قشنگ انیمه بین میشی ولی برای ناروتو زوده فعلا بخوای ببینی
باشه…
ناروتو رو بخاطر قسمت های زیادش میگی ؟.
آره خیلی زیاده انیمه ای شاهکاریم نیست بخوای ۷۰۰ قسمت پاش بشینی منم اوایل که تازه انیمه بین شده بودم خواستم گین تاما ۴۰۰ قسمتی نگاه کنم قسمت حالم بهم خورد بعد یه سی چهل تا انیمه که نگاه کردم تازه برام قابل درک شد که چقدر شاهکار بوده.
آهه بله..
خیلی ممنون🙏🙏
اوکی مرسی..
دیگه نمیبینم.
من ۱۰ سالهمیخوام بشینم یک انیمه ببینم یک دوستی داشتم هنوز ندیدم چی ببینم که نظرم برگرده نسبت به انیمه؟ الان دید مثبتی ندارم
ردو اف هیلر
یه انیمه انتقامی فوق العاده
چرا باید کسی دنبال این باشه نظرتو نسبت به انیمه برگردونه . دوست داری ببین نداری نبین .اگه ببینی سودی به کسی نمی رسه اگرم نبینی فقط خودتو محروم کردی .اگه واقعا دنبال انیمه دیدنی تو اینترنت بهترین های سبک مورد علاقتو سرچ کنی پیدا میکنی .اگه ۱۰ ساله ندیدی با کامنت گذاشتن و کامنت گرفتنم سراغش نمیری.
یعنی انیمه Midori از Akira تاریکتر و ناامیدکنندهتره که دومی بدون محدودیت پخش شد؟
Akira شاهکاره. با آشغالی مثل Midori 1992 قابل مقایسه نیست. Midori یه اثره مزخرف هست.
صحبت اصلا سر کیفیت اثر نبوده و نیست.
بحث سر میزان خشونت و تاریکی فضای انیمه آکیراست که شخصا بیشتر از یک ساعت نتونستم تحملش کنم.
حرف منم سر کیفیت نیست. Midori از نظره محتوا هم یک اثره مزخرف و سادیسمی هست.
و همه این ها در ایران ممنوعه و بقیه انیمه و ….
اتفاقاً در ایران هم کلّی انیمه دوبله فارسی شدن و هم از قدیم تا الآن تلویزیون کلّی فیلم و سریال انیمه ایی پخش کرده.
ممنوع نیستن بعضی صحنه ها سانسور شده هستن اونم نه بخاطر محتوای سیاسی و اخلاقی بخاطر همون چیزی که میدونی
مایکت کلی انیمه دوبله فارسی داره چندتا از انیمه های این لیست توش هستن
همه کشورای مسلمان فک کنم سانسور کنن شایدم نکنند نمی دونم
این Kinnikuman رو بچه بودم یک شبکه ای نشون میداد خیلی خفن بودش با اینکه زبانش رو نمیفهمیدم
طراحی کشتی گیراش خیلی محشر و یونیک بود
تمام کشورهای دنیا یک موتور کنترل افکار و هدایت مردم دارند که ریشه ی این موتور در مدارس و سر اون در بدنه ی دولت و شیوه ی حکمرانی اونهاست. حالا یکسری از اونها مثل چین با هرگونه مفاهیمی که مردمشون را به فکر آزادی از سلطه حزب بندازه مخالفن، و یک عده مثل کشورهای اروپایی با مفاهیم نازیسم، یا اعراب با مذهبشون. در کل همین حساسیت ها است که نظام حاکم بر اون کشور را شکل داده، این نظام انتخاب عموم ملتشونه و نمیشه صرف عجیب بودن تصمیماتشون گفت که تصمیم اونها غلطه.
من کلاس آدم کشی رو دیدم و به نظرم خشن ترین چیزش چهره یکی از قاتل هایی هستش که تو داستان.
بقیش فقط آدم رو به خنده میندازه، مثل رشوه دادن به کوروش سسنسه با عکس های….. میدونید دیگه
وقتی دین یا یک عقیده تند سیاسی مرجع تصمیم گیری اونم برای فرانچایزها بزرگ چه فیلم بازی انیمه باشه نتیجش میشه محروم کردن کلی جوان نوجوان از اثار بزرگ (البته رو کاغذ چون کی زیر بار میره نبینه)و ممنوعیت همه چی این عقاید باید یه کارگردان باشه چیزی که این تفکرات میخوان بسازه که اینم غیر ممکن پس تا بوده ممنوع میکنن البته خداروشکر این کشورها چند تا بیشتر نیستن تفکرات ازاد غالب شده ولی خوب ممنوع میکنن چین روسیه غیره ولی مصرف کننده که زیر بار نمیره میبینه یا پلی میده بازی رو مگه میشه نوجوان گیمر یا انیمه بین از یک فرانچایز در مقیاس جهانی معروف بزرگ محروم کرد واقعیت دیگه
مثل چین ممنوع بشه ولی مثل ایران سانسور نشه با دوبله و کات کردن یجوری داستان رو عوض می کنن که همه اینا تو ایران قابل پخشه
اسم انیمه ای که عکسش اول صفحست رو لطف میکنید
اسم انیمه ای که عکسش اول تیتراژه چیه؟
Psycho-Pass
عجیبه که انیمه پرفکت بلو رو ممنوع نکردن🌚