مقایسه میزان درآمد از یوتیوب و اینستاگرام: کدام پلتفرم برای میلیونر شدن بهتر است؟!
یوتیوب و اینستاگرام دو دوست نزدیک ولی رقیب سرسخت در درآمدزایی هستند! دو پلتفرم با امکان انتشار ویدئو و درآمدزایی عالی، گاهی انتخاب را برای شروع راه کسب درآمد برای شما سخت میکنند. اگر بهدنبال مقایسه درآمدزایی یوتیوب و اینستاگرام هستید، راه را درست آمدهاید!
آیا رایان کاجی (Ryan Kaji) را میشناسید؟ او یک اینفلوئنسر ۹ساله، ثروتمندترین یوتیوبر در جهان است. طبق گزارشها، او در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲۹.۵ میلیون دلار در یوتیوب کسب کرده بود! با دیدن این یوتیوبرهای میلیونر و اینفلوئنسرهای ثروتمند در اینستاگرام، این پرسش برای همه پیش میآید: «درآمد اینستاگرام یا یوتیوب؟ کدام بهتر است؟!»
برای پاسخ به این سؤال، باید در ابتدا با راههای کسب درآمد از اینستاگرام و یوتیوب آشنا شوید و سپس این روشها را با هم مقایسه کنید، بنابراین تا انتهای این مقاله با ما باشید.
چند راه برای درآمدزایی از اینستاگرام و یوتیوب وجود دارد؟
بهطور کلی درآمدزایی از اینستاگرام و یوتیوب از دو روش اصلی انجام میشود:
- تبلیغات: تبلیغات اصلیترین راه کسب درآمد از یوتیوب و همچنین اینستاگرام است. شما میتوانید با قراردادن تبلیغات در ویدئوهای خود، کسب درآمد کنید؛ میزان درآمد این روش به عوامل مختلفی مانند بازدید، طول ویدئو و نوع تبلیغ بستگی دارد.
- فروش محصولات و خدمات: شما میتوانید بهراحتی محصولات و خدمات خود (مانند دورههای آموزشی و مشاورهای) را در کانال یوتیوب یا صفحه اینستاگرامتان بفروشید و کسب درآمد کنید.
با درنظرداشتن این دو راه اصلی برای کسب درآمد، باید بدانید میزان درآمد اینستاگرام و یوتیوب به چند عامل اصلی نیز بستگی دارد.
میزان درآمد اینستاگرام و یوتیوب به چه عواملی بستگی دارد؟
چه بخواهید از راه یوتیوب به درآمد برسید و چه اینستاگرام، باید سه عامل مهم تأثیرگذار روی میزان درآمد این دو پلتفرم را بدانید:
- تعداد مخاطب فعال: بدون شک مخاطب بیشتر به معنای درآمد بیشتر است! باید بدانید که یوتیوب بیش از دو میلیارد کاربر فعال دارد؛ به همین دلیل، این پلتفرم برای کسب درآمد گزینه بهتری است. اینستاگرام نیز حدوداً یک میلیارد کاربر فعال دارد، اما میزان بازدید ویدئوهای این پلتفرم به طور متوسط کمتر از یوتیوب است.
- نوع محتوا: نوع محتوا بر میزان درآمد تأثیر میگذارد. محتواهای آموزشی، سرگرمکننده و خبری معمولاً محبوبتر هستند و درنتیجه درآمد بیشتری نیز برای شما به همراه دارند.
- فعالیتهای خارج از پلتفرم: تولیدکنندگان محتوای موفق علاوه بر فعالیت در یوتیوب و اینستاگرام، در سایر پلتفرمهای اجتماعی نیز فعالیت و با سایر تولیدکنندگان محتوا همکاری میکنند. این فعالیتها تأثیر زیادی روی افزایش میزان مخاطب و درآمد شما دارد.
حال که با عوامل مهم تأثیرگذار بر درآمد و روشهای درآمدزایی آشنا شدهاید، باید با درنظرداشتن این موارد به سراغ مقایسه میزان درآمد یوتیوب و اینستاگرام برویم.
مقایسه میزان درآمد اینستاگرام و یوتیوب
در ابتدای مسیر مقایسه، دانستن آمارهای مهم زیر بینشی خوب به شما میدهد:
آمارهای مهم یوتیوب
- تعداد کاربران: بیش از ۲ میلیارد نفر
- میانگین نرخ تعامل: ۱۸٪
- میانگین نرخ اینفلوئنسر: ۲۰ دلار به ازای هر پست (۱۰۰۰ دنبالکننده)
- میانگین تعداد بازدید برای ویدئوها: ۲۴۳۴۳
آمارهای مهم اینستاگرام
- تعداد کاربران: بیش از ۱ میلیارد نفر
- میانگین نرخ تعامل: ۳٪
- میانگین نرخ اینفلوئنسر: ۱۰ دلار به ازای هر پست (۱۰۰۰ فالوور)
- میانگین تعداد لایکها: ۱۵۴۲
حال آمارهای بالا را بهیاد داشته باشید تا بهسراغ مقایسه میزان درآمد این دو پلتفرم در دو روش تبلیغات و فروش محصولات برویم.
مقایسه میزان درآمد تبلیغاتی در اینستاگرام و یوتیوب
میزان درآمد تبلیغات در اینستاگرام و یوتیوب به عوامل مختلفی مانند تعداد بازدید ویدئو و نوع تبلیغ بستگی دارد. بهطورکلی، میزان بازدید ویدئوهای یوتیوب بیشتر از اینستاگرام و بنابراین درآمد تبلیغات نیز در این پلتفرم بیشتر است.
درآمد تبلیغات یوتیوب و اینستاگرام با یک فرمول خاص محاسبه میشود که در آن میزان درآمد هر هزار بازدید (CPM) به نوع محتوا، میزان محبوبیت کانال یا صفحه و کشور مخاطبان بستگی دارد. به طور متوسط، درآمد تبلیغات بهازای هر هزار بازدید در یوتیوب بین ۰.۲ تا ۲ دلار و اینستاگرام بین ۰.۱ تا ۱ دلار است.
مقایسه میزان درآمد فروش محصولات و خدمات در اینستاگرام و یوتیوب
میزان درآمد حاصل از فروش محصولات و خدمات در اینستاگرام و یوتیوب به عوامل مختلفی مانند نوع و قیمت محصولات یا خدمات و تعداد مخاطبان بستگی دارد. باتوجهبه آمارهای ابتدایی، یوتیوب مخاطبان بیشتری دارد و شما قادر به معرفی محصولات و خدمات خود به طور مستقیم به این افراد هستید؛ بنابراین درآمد فروش محصولات و خدمات در یوتیوب بیشتر از اینستاگرام است.
شما تولیدکنندگان محتوا در یوتیوب میتوانید با روشهای مختلفی مانند تبلیغات، فروش مستقیم یا همکاری با سایر تولیدکنندگان محتوا، محصولات و خدمات خود را بهراحتی معرفی کنید و بفروشید.
باتوجهبه آمارها و این مقایسه دقیق، متوجه برتری یوتیوب بر اینستاگرام در درآمدزایی شدهاید، در قسمت بعدی این دلیل را بهطور شفاف برایتان توضیح میدهیم.
دلیل برتری یوتیوب بر اینستاگرام برای کسب درآمد چیست؟
حتماً متوجه شدهاید که در میان قدیمیترین پلتفرمها، یوتیوب یکی از سودآورترین گزینهها برای کسب درآمد است. این پلتفرم حدوداً ۲.۵ میلیارد کاربر ماهانه در سراسر جهان دارد و تنها در سال ۲۰۲۲، درآمد تبلیغاتی آن به بیش از ۲۰ میلیارد دلار رسید! دلیل برتری یوتیوب بر اینستاگرام برای کسب درآمد موارد زیر هستند:
جمعیت عظیم مخاطبان
روزانه بیش از ۱۲۲ میلیون نفر از یوتیوب استفاده میکنند و این رقم هر روز افزایش میابد! علاوه بر این، یوتیوب در ۸۸ کشور و بیش از ۷۶ زبان در دسترس است، تمامی گروههای سنی و نسلها با علایق مختلف در این پلتفرم فعالیت میکنند و طیف مخاطبان یوتیوب بسیار وسیع است؛ این موضوع حجم عظیم مخاطبان این پلتفرم را توجیه میکند. در هر زمینهای قصد فعالیت داشته باشید، صحنه برای تبلیغ نام تجاری و کسب ثروت برای شما آماده است!
کسب آسان سرنخهای بالقوه
حتماً اینفلوئنسرهایی را دیدهاید که در میان صحبتهایشان، محصولات یا خدماتی را تبلیغ میکنند و به آن لینک میدهند. انجام این کار در یوتیوب آسانتر از حد تصور شماست! این بدان معناست که یوتیوب ورود ترافیک زیاد و در نهایت جذب مشتریان وفادار را برای شما تضمین میکند.
علاوه بر این، افراد از یوتیوب بهعنوان یک موتور جستجوگر نیز استفاده میکنند؛ بنابراین وقتی آنها وارد کانال شما میشوند، معمولاً به دنبال یک محصول یا خدمات خاص هستند. این موضوع به شما در محدودسازی استراتژی محتوا و انتخاب یک رویکرد هدفمندتر برای ایجاد محتوای جذاب برای کاربران کمک میکند.
کاربران ویدئوهای باکیفیت را ترجیح میدهند
یوتیوب طرفدار ویدئوهای باکیفیت است! علاوهبر این، تولید ویدئوهای باکیفیت شما و برندتان را حرفهایتر و جذابتر نشان میدهد، اگر ویدئوهای شما فاقد کیفیت هستند بهزودی در میان ویدئوهای میانرده قرار میگیرند!
همه ما عاشق ویدئوهای باکیفیت هستیم، بنابراین این پلتفرم با وضع قوانین طرفدار کیفیت، بهصورت ناخودآگاه شما و برندتان را تأثیرگذارتر جلوه میدهد!
امکان رشد تصاعدی در یوتیوب
یک یوتیوبر برای هر ۱۰۰۰ بازدید از ویدئوهای خود بین ۳ تا ۵ دلار درآمد دارد. بنابراین، میزان درآمد از یوتیوب رابطهای مستقیم با رشد کانال شما دارد. حال این رقم را برای یک میلیون بازدید محاسبه کنید! عجب رقم بزرگی! امکان رشد تصاعدی در یوتیوب نقطه تمایز این پلتفرم با اینستاگرام است.
درنهایت کدام پلتفرم برای درآمدزایی مناسبتر است، اینستاگرام یا یوتیوب؟
همانطور که خواندید مهمترین عامل کسب درآمد از یوتیوب یا اینستاگرام، نظر مخاطبان و بازدید محتوا یا ویدئوی شماست. در مجموع میتوان گفت که یوتیوب به دلیل میزان مخاطب بیشتر، امکان کسب درآمد بالاتری را برای شما تولیدکنندگان محتوا فراهم میکند.
یوتیوب بزرگترین موتور جستجوی ویدئو در جهان و یک پلتفرم عالی برای عاشقان تماشای ویدئو است! چه بخواهید از راه فروش محصولات و خدمات به درآمد برسید و چه بخواهید تبلیغ کنید، یوتیوب گزینهای هوشمندانهتر است. بهنظر شما سایر دلایل برتری یوتیوب بر اینستاگرام چیست؟! مشتاقانه منتظر خواندن نظرات شما هستیم.
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- سازندگان Astro Bot امید زیادی به Intergalactic دارند
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- دل نوشتههای یک گیمر خسته؛ نگاهی به حواشی پیرامون The Witcher 4
- گزارش: کنسول جدید کشور روسیه توانایی رقابت با ایکس باکس و پلی استیشن را ندارد
- توسعهدهنده Witcher 4 به استفاده از بات برای کنترل جنجال پیرامون شخصیت سیری متهم شد
- کارگردان Black Myth Wukong: محدودیت سختافزاری سری اس علت عدم عرضه بازی برای Xbox است
نظرات
من که با یوتیوب فارسی و یوتیوبرای ایرانی اصلا حال نمی کنم
میگم یوتیوب بخاطر تبلیغات اول و وسط ویدیو ها بر اساس بازدید ب اینا پول میده
اونوقت یوتیوبرای ایرانی که مخاطب هاشون تو ایران همه با vpn میرن یوتیوب و تبلیغات کشورای دیگه رو میبینند چه فایده ی داره که بهشون پول میده ؟ 🤔
یوتوب بصورت رسمی و علنی به یوتوبرای ایرانی پول نمیده بلکه یوتوبرای ایرانی یوتوبو دور میزنن.
یوتوبرای ایرانی از طریق شرکت های رایط خودشونو خارجی معرفی میکنن بعد اون شرکت رابط (که خارج از ایران دفتر داره) پولو از یوتوب میگیره درصد خودشو برمیداره و بقیشو به یوتوبر ایرانی میده
درضمن بازدید کنندگان کانال های فارسی همشون داخل ایران نیستن ما خیلی مهاجر داریم و هر سال بیشتر میشن
کی میدونه شاید 2k24 بیاد با الهام از کسایی مثل سروش یوتیوبر شدم
خیلی سخته حداقل باید ۶ ماه مستمر ویدیو بزاری تا شاااااااااید به مانتیزیشن برسی
حتی ممکنه با کلی بدبختی به ۱۰۰۰ سابسکرایبر و ۴۰۰۰ ساعت واچ تایم برسی ولی درخواست مانتیزیشنت رد بشه
اگه با تاپای کشتی ویدیوی گروهی بگیرم شاید بشه
من ۲ بار یوتوبو شروع کردم ولی شکست خوردم
الان برای بار سوم شروع کردم ولی این بار خیلی محکم و جدی ام و حتمن موفق میشم (با لحن پکیج فروش ها بخوانید :)) )
اسم چنل؟
اونموقع که کامنت قبلی رو گذاشتم درحال آماده سازی مقدمات بودم و هنوز شروع نکرده بودم واسه همین جواب ندادم
الان دو سه روزه شروع کردم ویدیو گذاشتن در زمینه اینسترومنتال دریل و جرزی و ترپ و …
اسم چنل هم TipsyMix Media ست
هرچند الان که دارم جواب میدم تو بن شدی 😐 یه سابسکرایبر از چنگم پرید :))
یک سوال جدی اگه به یک هزار مخاطب در یوتوب برسیم یوتوب ازمون شماره کارت میخواد درستهه؟
ولی ایران تحریمه چکار باید کرد
هیچ کارتی وجود داره که بشه این تحریم رو دور زد
شرکت های واسطه وجود دارن که درآمدت رو برات نقد میکنن اما کارمزدش سنگینه
40 درصد درآمدو برمیدارن
البته کل ۴۰ درصد جیب خودشون نمیره یه بخشیش رو مالیات پرداخت میکنن
یک راهی وجود داره که از یک دوست یا آشنا خارج از کشور بگی واست درست کنند . ولی ۱۰۰۰ تا سابسکرایبر کافی نیست باید محتوا یا ویدیویی یا بهتره بگیم ویدیوهایی که میسازی باید ۴هزار ساعت درسال ویو بخوره
یوتیوب واقعا فوق العادست ولی یه موضوع خوب برای کانال و تجهیزات خوب برای ضبط ویدیو و تدوین حرفه ای با پریمیر لازمه.. این سه تا مورد خیلی باید بشون توجه کنید
درآمد از یوتیوب خیلی ارزش داره و پلتفرمی هست با امکانات تولید محتوای زیاد اما اینستا خیلی الکی چرت ترین چیزارو معروف میکنه مثلا اون آی …. زنت ، واگعیه یا کیکه و کلی چیز دیگه که الکی وایرال شدن ولی یوتیوب بیشتر لانگ ویدیو هست و محتواش بهتره
اینستاگرام هر دلقکی میتونه بره توش و تا میتونی انسان بی استعداد توش پیدا میکنی. که فقط چون تولید محتوا تو اینستا راحته.
ولی یوتیوب خیلی بهتره. هرکسی توش نمیتونه تولید محتوا بکنه و کسی الکی معروف نمیشه!