ساخت اقتباس سینمایی Call of Cthulhu توسط جیمز وان
پس از پایان کار دنیای سینمایی فعلی دیسی جیمز وان به ژانر مورد علاقه خود بازگشته تا اقتباسی از Call of Cthulhu را تدارک ببیند.
با قاطعیت میتوان جیمز وان را به عنوان مرد تاثیرگذار ژانر وحشت سینمای مدرن خطاب کرد که در تولید برخی از مشهورترین فرنچایزهای حال حاضر این مدیوم نقشی اساسی داشته است. کارگردان، نویسنده و تهیهکننده ۴۶ سالهای که طی سالهای اخیر مشغول دست و پنجه نرم کردن با پروژههای مرتبط با دنیای سینمایی دیسی بوده و آخرین ساخته وی تحت عنوان Aquaman and the Lost Kingdom (آکوامن و پادشاهی گمشده) با دریافت نقد و نمرات ناامید کننده همیشگی DCEU، این فرنچایز پر فراز و نشیب ۱۰ ساله را به پایان رسانده است.
خالق دنیای سینمایی احضار برای سالها به تولید پروژه رویایی خود اشاره داشت که از بر زبان آوردن نام آن تاکنون خودداری کرده است. با این حال طبق تازهترین گزارش منتشر شده از سوی خبرگزاری ددلاین متوجه شدیم که این پروژه رویایی اقتباسی از Call of Cthulhu (احضار کاتولو) نام دارد که اثری لاوکرفتی خواهد بود.
طبق این گزارش، پروژههای متعددی در حال ساخت میباشد که یکی از آنها همکاری جیمز وان و سم ریمی خطاب شده است. کارگردان پرفروشترین فیلم DCEU به صورت کلی ۳ فیلم را برای آینده تدارک دیده که در این گزارش به Mass Extinction، GMO و The Call of Cthulhu اشاره شده است. پیشتر او فاش کرده بود که به صورت مخفیانه مشغول کار بر روی پروژهای بدون عنوان میباشد که بالاخره نامش مشخص شده و حال میدانیم که تدارک آن همزمان با Aquaman and the Lost Kingdom صورت میگرفته است.
داستان Call of Cthulhu حول محور مردی به نام فرانسیس ترستون جریان دارد که برای تحقیق و پیدا کردن فرقهای که خدایی باستانی را میپرستند، ماجراجویی خطیر و دیوانهواری را آغاز کرده و در نهایت نیز با اتفاقات غیرمنتظره و هیولایی باونکردنی روبرو میشود. این داستان تاکنون در بازیهای ویدیویی و سریالهای مختلفی مورد الهام قرار گرفته و آخرینبار نیز هیولای نمادینش را در فیلم Underwater (زیر آب) سال ۲۰۲۰ با نقش آفرینی کریستن استوارت شاهد بودیم.
فعلاً اطلاعاتی از اقتباس سینمایی جیمز وان در دسترس نبوده و باید منتظر ماند و دید که این کارگردان پرآوازه ژانر وحشت چه برنامههایی برای طرفدارانش خواهد داشت.
منبع: CBR
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- سازندگان Astro Bot امید زیادی به Intergalactic دارند
- مدیرعامل پلی استیشن: Uncharted برای همیشه صنعت گیمینگ را دگرگون کرد
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- گزارش: کنسول جدید کشور روسیه توانایی رقابت با ایکس باکس و پلی استیشن را ندارد
- برخی توسعهدهندگان معتقدند که دنبال کردن گرافیک پیشرفته در بازیهای AAA دیگر امکانپذیر نیست
- توسعهدهنده Witcher 4 به استفاده از بات برای کنترل جنجال پیرامون شخصیت سیری متهم شد
- دل نوشتههای یک گیمر خسته؛ نگاهی به حواشی پیرامون The Witcher 4
- تعجب تهیهکننده Gears of War نسبت به رویکرد Assassin’s Creed حول روایت در ژاپن
- تحلیلگر: آینده درخشانی در انتظار Xbox خواهد بود
نظرات
عجیبه کسایی که خدای زیره ابو میپرستن واقعا اینطور که دیدم ایمان کامل دارن انگاری
فقط یک داستان کوتاه از لاوکرفته😐 واقعی نیست، یکی از بهترین داستانهاش هم محسوب میشه
خب یه سری واقعا باورش دارن
این یه دفعه رو راست میگه داداش
یه عده خیلی جدی خد.ایان خیالی لاوکرفت رو میپرستن
و حتی دنبال کتاب نکرومنسش میگردن 😑
اینا دیگه رسما رد دادن
من حتی زئوس رو هم بیشتر الله قبول دارم. حداقل واقعیتره
اتفاقا مفهوم خدا در اسلام بسیار خالص و عالی هست، همین بس که در روایتی ذکر میشه هر تصوری که از خدا داری، خدا نیست بلکه مخلوقی مثل خود تو هست
مثل اینکه یکی اینجا زیادی خدای جنگ بازی کرده،دنیای واقعی و افسانه و همرو باهم قاطی کرده…
کاربر اکشن باز
طبیعیه خب عموجان تو هنوز بچه ای مغزت نارسه مثل همه نسل های جدید تحت تاثیر فضای مجازی قرار گرفتی
الله اکبر
اگه به آثار سینمایی اقتباس شده از بقیه نویسنده های بزرگ مثل تالکین یا رولینگ نگاه کنیم می بینیم که اکثر اونها موفق بودن مثل بازی تاج و تخت ارباب حلقه ها و هری پاتر ٬ اچ پی لاوکرفت یکی از معدود نویسنده های خوبیه که اثر اقتباسی خوبی از داستان هاش موجود نیست ، پر سرو صدا ترینش فکر کنم فیلم رنگی خارج از فضا بود که ۲۰۱۹ منتشر شد که اون هم باز خوب نبود ، امیدوارم این یکی موفق بشه . ( با اینکه خیلی از داستان های خوبه دیگه داره و ژانر و دنیایی که خلق کرده خیلی بزرگتره و با چند تا نویسنده دیگه گسترشش داده نمیدونم چرا همه زوم کردن رو کثولهو )
یه کار نسبتا کوتاه داره به اسم سایه ای بر فراز اینزموث
خیلی کار خوبیه و فضاسازی و دنیا سازی به شدت قوی هم داره. واقعا خوراک یک اثر اقتباسی هست.
راستش ساخت فیلم لاوکرفتی سخته
به نظرم بخشیش برمیگرده به اینکه سینما و تلویزیون ، رسانههای تصویری و دیداری هستن
داستان های لاوکرفت بر اساس ترس از ناشناخته هاست
( یعنی چیزایی که نمیبینی و فقط راجبشون شنیدی یا خوندی و این باعث مرموز و ترسناک شدنشون میشه چون هیچ تصویر ذهنی ازشون نداری ) و کتبی بودن رسانه لاوکرفت ( یعنی کتاب ) به قویتر شدن تاثیرش کمک میکنه چون شما چیزی نمیبینی
بنابراین یه فیلم لاوکرفتی چون ناچار به نمایشه ، بخشی از تاثیر و قدرت مهم کتاب رو از دست میده ( حتی اگه مجبور به نمایش اون خد.ایا.ن و مخلوقات نباشه )
البته سینما میتونه در فضاسازی و ساخت یک محیط وهمآلود و مرموز و ترسناک موفق عمل کنه ( به شرط اینکه فیلم دست آدم کاردرستی باشه )
یه سریال هست به اسم Chapelwaite با بازیه آدرین برودی… با اینکه از روی رمان استیون کینگ اقتباس شده ولی خود استیون کینگ مستقیما از روی Call of Cthulhu اقتباس کرده رمانش رو… اسم Cthulhu هم میاد داخل سریال. تم ومپایری خیلی تاریکی داره که من ندیدم تو سریالای دیگه
به نظرم حتما ببینش
فیلم Annihilation هم یکی از آثار خوب اقتباسی از داستانهای لاوکرفت محسوب میشه.
بهترین کارگردان ژانر وحشت تو نسل خودش
جالبه اسم Cthulhu اصلا هیچ تلفظ درستی نداره البته نزدیک ترین تلفظش (کُثولهو)
واقعا خبری خوبی بود همیشه با خودم میگفتم چرا از داستانی ک منبع الهام بسیاری از فیلم ها بازی هاس ی فیلم درست درمون نمیسازن
لاوکرفت در داستانهاش روی ضعف و حقارت انسان در برابر حقیقت تاکید میکنه، یکی از عناصر اصلیش همینکه انسان توان کشف حقایق بزرگ رو نداره، اینجا حقارت انسان در برابر حقیقت یک خدا رو به همین شکل توصیف میکنه که انسان حتی نمیتونه نامش رو به زبان بیاره و از همین کار کوچک عاجز هست، در حقیقت اینکه گفته میشه تلفظ صحیحی نداره بخاطر اینکه نامش از جهانی دیگر هست که موجوداتی دیگر چنین خطابش کردن
دقیقا همینطوره ک شما میگین👌👌
باتوجه به کارنامه وان در بهترین حالت یک اثر گیشه ای سرگرم کننده خواهد شد. اما مشکل اینجاست که پتانسیل کارهای لاوکرافت فراتر از این هاست. و نوع ترسی که کارهاش دارن واقعا با نوع ترسی که وان استفاده میکنه متفاوته. ترس کیهانی لاوکرافت به شدت عمیق تره تا حدی که در مغز استخوان کسی که کارهاشو میخونه نفوذ میکنه. از اونور وان پرداختی سطحی به لایه های زیرین فیلمش داره و این کتابها پتانسیل بیشتری دارن. بنظرم یه فردی مثل رابرت اگرز میتونه اقتباس خوبی از این کارها انجام بده.
تنها کارگردانی که تو ژانر وحشت خلاقیت داره هر فیلمش یه ایده جدید داره و هیچکدوم مثل هم نیستن…
نسخه ۲۰۱۸ این فرنچایز با اینکه نمرات زیاد خوبی نگرفت اما به من خیلی چسبید. فضاسازی وهم آلود بازی همه مشکلاتش رو میپوشوند
مشتاقانه منتظرشم
کاش یه همچین اقتباسی از آثار دانته میفرفتن
در دورانی که نژادپرستی کاملاطبیعی و به غنوان یک اصل قبول شده بود، لاوکرافت معروف بود به نژادپرست. مردی که از همه به جز انگلوساکسون ها متنفر بود و وحشت زده. چندین داستانش به صورت کامل از مجموعه کتاب هاش در اومده و مابقی هم با چندین اخطار ابتدای کتاب چاپ می شه. اینکه با چنین شرایطی، جیمز وان با زیشه های آسیایی اش چطور می خواهد فیلمی بسازه که قابل نمایش باشه، یا باید کلی از ایده های بنیادی داستان رو نابود کنه و چیزی خنثی با جلوه های ویژه سنگین بسازه، یا باید داستانی بگه که ربطی به کتاب نداره و فقط هسولای داستان درش حضور داره.
اینجاست که نقش استودیو و ناشر اهمیت پیدا میکنه و تاثیر سیاست آنها خروجی نهایی کار را مشخص میکنه.
واقعا امیدوارم وان بتونه اون ترس عمیقی که حین خواندن آثار اچ.پی لاوکرفت به خوانندش منتقل میکنه رو به بیننده فیلمش منتقل کنه ، احضار کوتولهو واقعا بخشی از تاثیر گذارترین آثار لاوکرفت محسوب میشود .