مرگ صداپیشه هارلی کوئین در سن ۶۷ سالگی
آرلین سورکین که صداپیشگی شخصیت هارلی کوئین را در دهها پروژه مختلف بر عهده داشت، در سن ۶۷ سالگی دار فانی را وداع گفت و به دوست و همکار پیشینه خود کوین کانروی ملحق شد.
یکی از عواملی که در محبوبیت شخصیتهای کمیکبوکی نقش به سزایی داشته است، صداپیشگان آنها در پروژههای سینمایی، تلویزیونی و بازیهای ویدیویی هستند. صداپیشگانی نظیر کوین کانروی افسانهای که هویت خاصی به شخصیت بروس وین/بتمن اعطا کرد و طرفداران این قهرمان را را در سراسر جهان به وجد آورد. صداپیشهای که چندی پیش در سن ۶۶ سالگی از دنیا رفت و دنیای کمیک را با غم بزرگی تنها گذاشت. حال نیز نوبت به یکی دیگر از صداپیشگان مشهور و تاثیرگذار آثار دیسی رسیده که دار فانی را وداع گفته و به دوست و همکار پیشین خود در دنیای دیگر ملحق شده است.
آرلین سورکین که از سال ۱۹۸۳ میلادی وارد عرصه بازیگری شد و در دهها پروژه سینمایی، تلویزیونی و بازیهای ویدیویی صداپیشگی شخصیت هارلی کوئین را بر عهده داشت، متاسفانه در سن ۶۷ سالگی به سبب مشکلات جسمانی از دنیا رفت. این خبر را رئیس دنیای سینمایی جدید دیسی یعنی جیمز گان از طریق توییتر با مخاطبین به اشتراک گذاشت و اعلام نمود که:
آرلین سورکین آسوده بخواب. صدای تکرار نشدنی هارلی کوئین و کسی که این شخصیت را برای بسیاری از ما خاطرهانگیز جلوه کرد. به خانواده و دوستانش تسلیت میگویم.
مارک همیل که به عنوان عضوی از خانواده ۳ نفره صداپیشگان مشهور دیسی به شمار رفته و شخصیت جوکر را برای ما به ارمغان آورده است نیز نسبت به مرگ شوکهکننده این هنرمند آمریکایی ابراز تاسف کرد و اعلام نمود که:
این که متوجه شدم آرلین سورکین خارقالعاده را از دست دادهایم، من را نابود میکند. او نه تنها استعدادی شگفتانگیز داشت، بلکه انسانی شریف و فوقالعاده نیز بود که همکاری با وی باعث افتخار من بوده است. با قلبی آکنده از درد به خانواده و دوستانش تسلیت میگویم.
او نخستینبار در سال ۱۹۹۲ میلادی صداپیشگی شخصیت هارلی کوئین را در مجموعه تلویزیونی Batman: The Animated Series (بتمن: مجموعه پویانمایی) بر عهده گرفت. در حالی که حضور این شخصیت برای تنها یک قسمت برنامه ریزی شده بود اما صدای منحصر به فرد آرلین سورکین به حدی مورد توجه بینندگان قرار گرفت که استودیو دیسی در آن زمان برنامه ریزی خود را تغییر داد و حضور معشوقه جوکر را برای چندین و چند قسمت تدارک دید.
صداپیشگی خارقالعاده و جذاب این بازیگر آمریکایی به حدی مورد توجه طرفداران دیسی قرار گرفت که حتی در بازیهای ویدیویی بتمن ساخته استودیو راکستدی نیز حضور پیدا کرد و لحظاتی ناب و فراموش نشدنی را برای دوستداران دنیای کمیک رقم زد.
این که از جمع ۳ نفره صداپیشگان نمادین آثار دیسی، ۲ تن از آنها به دیار باقی پیوسته و تنها مارک همیل از بینشان باقی مانده است، واقعهای تلخ و دردناک بوده که امیدواریم که همچنان بتوانیم از حضور وی در قامت شخصیت جوکر بهره ببریم.
منبع: هالیوود ریپورتر
پر بحثترینها
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
- از کنترلر جدید Xbox با طرح DualSense رونمایی شد
- مهمترین آمار و ارقام صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۴
نظرات
Goodbye
بدجوری ناراحت شدم💔
چقدر زود داریم پیر میشیم 😔
یه فکت جالب:
Paul dini شخصیت هارلی رو از روی خانم sorkin و یکی از کاراکتر هایی که این خانم توی یه فیلم بازی کرده بود، ساخت.
Rest in peace 🙏
اسطوره ها یکی یکی دارن میمیرن . حیفه به خدا حیف حتی اگه تو ۹۰ سالگی فوت میکردم هم حیف بود افرادی که باعث خاطره سازی و سرگرمی مردم میشدن ۱۰۰۰ سال هم عمر کنن باز هم کمه. روحشون شاد هیچوقت فراموششون نمیکنیم . امیدوارم مارک همیل دیگه طوریش نشه واقعا طاقت ندارم .
بدیش اینجاست که مارک همیل علاوه بر جوکر با لوک اسکایواکر هم کلی خاطره سازی کرده برامون
خدا رحمتش کنه
اینا این شخصیت هارو شکل دادن
خدا بیامرزه
ای بابا چقدر زود، ۶۷ سالگی سن مرگ نیست، حیف شد واقعا.
لعنت به پیری و بیماری و مرگ
مرگ که سن نداره.
یکی تو ۵ سالگی میمیره و یکی تو ۹۰ سالگی.
…
پیری و مرگ جزیی از زندگی هستن.
هرکسی که متولد میشه یکروزی هم میمیره.
مرگ جزئی از زندگی نیست، مرگ یک مشکل فنیه، کار انسان هم حل مشکلات فنی با ابزارهاییه که میسازه، شاید باورت نشه اما فاصله زیادی با درمان و حتی معکوس کردن پیری نداریم، اگر از من بپرسی میگم همین الانشم این تکنولوژی موجوده، اما جوانی همیشگی کالایی نیست که بشه عمومی کردتتش و توو بازار عرضه ش کرد، همچین کالایی قیمت نداره و عرضه شدن عمومیش کلیه چارچوب های جوامع بشری رو از هم میپاشونه
مرگ بلکه ارامش دهنده است
این جزئی از حیاته و یکی مهم ترین چیز ها است
نور بدون تاریک معنایی نداره
خوبی بدون بدی معنایی نداره
آرامش یعنی چی؟ به حالت خاص ذهنی و شاید جسمی گفته میشه درسته؟ وقتی دیگه وجود ندارید و جسم و ذهنتون فرو ریخته چجوری آرامش دارید؟ برای چیزی که وجود نداره چجوری یک احساس رو قائل میشید؟
این گفته هات از اونجایی ناشی میشن که هیچ اعتقادی به روح نداری و فقط زندگی مادی رو قبول داری.
این دیگه چیزی نیست که کسی بتونه بهت توضیح بده و قانع ات کنه. این چیزیه که هر انسانی بعداز مرگ خودش تجربه خواهد کرد.
فکر کردی دوست ندارم منم یه موجود ازلی و ابدی و قادر مطلق اون بالا باشه و عاشق من باشه و بعد از مرگ هم برام سور و سات عشق و حال ابدی بچینه؟؟ ببخش اگر نمیتونم این قصه های کودکانه رو باور کنم. حاضرم کل زندگیم رو بدم برای یک ثانیه حقیقت داشتنه این قصه ها. ولی اگر حرف من راست باشه بعد از مرگ تجربه ش نخواهی کرد، چون تجربه برای چیزیه که وجود داره، همون لحظه که بمیریم دیگه وجود نداریم که بتونیم چیزی رو تجربه کنیم. بشخصه حاضرم هزار سال توو جهنم بسوزم تا اینکه وجود نداشته باشم 😔
پس شعارم رو گزاشتم live for ever or die trying
الآن کی درباره قادر مطلق حرف زد؟
صحبت سر مرگ هست، تو درباره جوانی و قادره مطلق و بهشت و جهنم بحث میکنی!!!
…
شما لازم نیست کل زندگیت رو برای فهمیدن حقیقت بدی. شما زندگیت رو بکن با دونستنه اینکه روزی خواهی مُرد. مطمئن باش حقیقت هرچی باشه وقتی مُردی خواهی فهمید.
واا 😐 اینا بهم مرتبط اند عزیز دلم، اگر قرار باشه زندگی پس از مرگ باشه باید یه قادر مطلقی باشه که این شرایط رو مهیا بکنه یا نع؟؟ خود به خود که بهشت و عشق و حال فراهم نمیشه😐
با جوانی دائمیه که میشه مقابله کرد با پیری اینا همه لازم و ملزوم هم اند و نمیشه راجع به یکیش حرف زد بدون اینکه به بقیه اشاره ایی نکرد.
در اینجا منظورت از حقیقت، واقعیته البته، حقیقت تا زمانی وجود داره که مغز و ذهن وجود داره، درضمن اگر من درست بگم و حرف من با واقعیت منطبق باشه چجوری وقتی وجود ندارم میخوام واقعیت رو بفهمم؟؟
خواندن نوشته های دیوید هیوم و برتراند راسِل و کریستوفر هیچنز و سَم هَریس بشما توصیه میشه
شخصیت “هارلی کوئین” در کمیکها خلق نشده.
…
هارلی کوئین توسط پال دیزنی و بروس تیم (در ۱۱ سپتامبر ۱۹۹۲) برای اولین بار در سریال انیمیشنی Batman: The Animated Series خلق شد و حضور پیدا کرد.
اولین کمیکی که شخصیت هارلی کوئین درش حضور داشت، شماره ۱۲ کمیک The Batman Adventures بود که سپتامبر ۱۹۹۳ منتشر شد.
…
آرلین سورکین صداپیشگی این شخصیت رو در مجموعه های انیمیشن زیر برعهده داشته:
Batman: The Animated Series
The New Batman Adventures
Superman: The Animated Series
Gotham Girls
Static Shock
Justice League
و فیلم انیمیشن Batman Beyond: Return of the Joker
و همینطور گیم های زیر:
The Adventures of Batman & Robin
Batman Vengeance
Batman: Arkham Asylum
DC Universe Online
روحش شاد.
سه روز پیش هم یه کشتی گیر WWE به اسم ویندام روتاندا ملقب به “بری وایت” تو سن ۳۶ سالگی فوت کرده بود.
قبلاً با لقب “کورتیس اکسل” و “د فیند” هم فعالیت میکرد.
وای واقعاً مرد باورم نمی شه.
کشتی گیر خوبی بود و وحشتناک.
هعب با شخصیت the fiend ش حال میکردم
بری وایت مرددددد؟؟؟؟؟/ شتتتتتتتت
دلمون برای MR J گفتنات تنگ میشه😔
واقعا بهشون مدیونم خیلی خاطرات خوبی برامون ساختن هم تو batman animated series و هم تو batman and Robin new adventures 😢 انیمیشن بتمن هارلی هم که نگم 😞
یه لحظه فکر کردم تارا استرانگ مرده!!!!! تو بازی های راک استدی فکر کنم نسخه اول arkham asylum صدا پیشه بود بقیه ش حتی suicide squad هم با تارا استرانگ هست.
خیلی ناراحت شدم
صداپیشه ها جان میدن به شخصیت ها
رفت پیش بتمن
مریض بوده یا مرگ طبیعی؟ ناراحت کننده اس
مبتلا به MS بود.
هنرمند واقعی
متاسفانه خیلی از دوبلور هایی که صداشون برای ما خاطره انگیزن چه ایرانی و چه خارجی دارن میرن روحش شاد و یادش گرامی❤️
خدا بیامرزه چیزی برای گفتن ندارم «/
روحش شاد😞
افسانه ها از این دنیا میروند ولی در یاد ما همواره جاودانند
Rest in peace
صدای دلنشین مزیتی هست که اشخاص کمی از اون برخوردار هستند