تریلر تازه فیلم The Persian Version
فیلم The Persian Version جدیدترین ساخته مریم کشاورز است که داستان یک خانواده ایرانی آمریکایی را بازگو میکند.
کمپانی سونی پیکچرز کلاسیک به تازگی تریلری را برای فیلم نسخه ایرانی (The Persian Version) منتشر کرده است، فیلمی که توانسته جایزه تماشاگران جشنواره فیلم ساندنس را از آن خودش کند و داستان یک خانواده ایرانی آمریکایی را به نمایش در میآورد.
در این تریلر تازه منتشر شده که از لینک زیر میتوانید آن را مشاهده کنید، اعضای خانواده به دلیل جراحی قلبی پدرسالار خانواده دور هم جمع میشوند و این تجدید دیدار نیز چیزی فراتر از خاطرات خوش را به همراه میآورد. دختر این خانواده با بازی لیلا محمدی بیشترین تلاش خودش را میکند تا عزیزانش را کنار هم نگه دارد و رازهای زندگی خودش را همچنان پنهان کند. با این حال، او در ادامه با آشکار شدن رازهایش، بیشتر و بیشتر با مادرش صمیمی میشود.
مریم کشاورز در سال ۲۰۱۸ میلادی فیلم باشگاه افعی (Viper Club) با بازی سوزان ساراندون را ساخته بود و حالا فیلم «نسخه ایرانی» اولین فیلم او در چند سال اخیر به شمار میرود که قرار است به روی پرده سینماها بیاید. علاوه بر لیلا محمدی بازیگران دیگری نیز در این اثر حضور دارند که شامل نیوشا نور، کمند شفیعی ثابت، بیژن دانشمند، تام بایرن و شروین النابی است.
فیلم «نسخه ایرانی» در جشنواره فیلم ساندنس امسال به روی پرده سینماها آمد و توانست تحسین تماشاگران را برانگیزد و جایزه تماشاگران این جشنواره را از آن خودش کند. این فیلم در تاریخ ۱۳ اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی (جمعه ۲۱ مهر ۱۴۰۲) در لسآنجلس و نیویورک اکران خواهد شد و سپس در ایالات دیگر آمریکا به روی پرده میآید.
منبع: کولایدر
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
نظرات
خیلیم جالب و جدید🍃
دوستان لطفاً با سخن من بحث سیاسی شروع نکنید جاش نیست :
کاری ندارم ،چقدر بد آدم وطن خودشو ترک کنه جایی بره که با یک زبون و رسوم دیگه باید عمل کنه ،به امید روزی که کشور خودمون رو مجبور نباشیم ترک کنیم ….
بحث منطقی نه سیاسی:
اولاً در سال ۲۰۲۱ بیشترین آماره مهاجرت به کشوری مثل کانادا به ترتیب با رتبه اول و دوم برای کشورهای هند ۳۲% و چین ۸% بوده (ایران ۲.۸% با رتبه هشتم)
حتی فرانسه در این آمار سه پله بالاتر از ایران در رتبه پنجم قرار داره با میزان ۳.۲% قرار داره.
مگه فرانسه اروپا نیست؟ مگه اروپا مهد آزادی و رفاه و خوشبختی نیست؟ پس چرا فرانسوی ها مهاجرت کردن کانادا؟
چین که اقتصادش رشد کرده و دنیا رو گرفته و ۱۰۰۰۰۰۰۰ شرکت و کمپانی داره چرا مردمش مهاجرت میکنن؟
…
ثانیاً دقیقاً کیا مهاجرت میکنن؟ اونائیکه وضع مالیشون خوبه و تو این مملکت هیچ مشکل مالی ندارن و اجباری هم برای ترکش ندارن. اونیکه میتونه از پس هزینه های سنگین مهاجرت بر بیاد.
دلایل این اختلاف:
۱. مهاجرت برای هندی ها راحت تر هست چون زبان انگلیسی، زبان رسمی کشورشون هست و مشکلی برای تست های ورودی ندارن.
۲. مهاجرت چینی ها عموما مهاجرت دانشجویی یا کاری هست که هر رو کمک هزنه دولتی دارن، چون بخش عظیمی از درآمد هاشون به چین بر می گرده.
۳. مهاجرت برای دیگران رفتن به سفارت، درخواست و رفتن هست. برای ما با ضعیفترین پاسپورت جهان راهی بای رفتن نیست.
۴. مهاجران کشورهای دیگه افراد عادی هستن، اما برای ما صرفا تحصیلات عالیه هست، اگر پول کافی داشته اشید که عموما مثل اونها با چند ما پس انداز تامین نمی شه.
۵. این داخلی چاپ شده: روزنامه هممیهن چاپ تهران، در گزارشی در شماره دوشنبه، ۳۰ مرداد (۲۱ اوت)، افشا کرده است که بر اساس یک پژوهش انجامشده در ایران درباره میزان مهاجرت رتبههای برتر رشته ریاضی و فیزیک در سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۵، مشخص شده است که حدود ۸۰ درصد از دانشجویانی که رتبههای برتر را کسب کردهاند، طی سالهای اخیر از ایران مهاجرت کردهاند.
۶.جوک بی مزه نگیم.
با اینا بحث نکن فایده نداره
۱. مهاجرت برای هندی ها راحت تر هست چون زبان انگلیسی، زبان رسمی کشورشون هست و مشکلی برای تست های ورودی ندارن.
تنوع زبانی در هند شاید از هر کشور دیگری بیشتر باشد. شمار دقیق زبانهایی که در هند به آنها تکلم میشود احتمالاً از ۱۰۰۰ بیشتر است، اما تعیین مرز مشخص میان زبانها دشوار است. در سرشماری سال ۱۹۶۱ هند جمعاً ۱۶۵۲ زبان ثبت شد، اما ممکن است برخی از آنها گویشهای مختلف یک زبان واحد بوده باشند، و بعضی از آنها نیز از آن موقع تابحال منسوخ شدهاند. هند دو زبان رسمی داره هندی و انگلیسی خیلی هاشون اصلا انگلیسی بلد نیستن.
۲. مهاجرت چینی ها عموما مهاجرت دانشجویی یا کاری هست که هر رو کمک هزنه دولتی دارن، چون بخش عظیمی از درآمد هاشون به چین بر می گرده.
اکثر مهاجران چینی یعنی رقمی نزدیک به ۲/۵ میلیون نفر از آنان در ایالات متحده، ۷۱۲ هزار نفرشان در کانادا و ۴۷۳ هزار نفر دیگرشان در استرالیا زندگی میکنند.
به عقیده کارشناسان موسسه سیاست مهاجرت، فرصتها در کشور بزرگی مانند چین به صورت برابر توزیع نشده است در حالی که بسیاری در وضعیت مناسبتر اقتصادی هستند بسیاری نیز در شرایط ناامیدکنندهای زندگی میکنند.اما مشکل اقتصادی تنها دلیل مهاجرت چینیها نیست. سرکوب سیاسی، سیاست تک فرزندی و تمایل به تحصیل ر خارج از کشور از دیگر دلایل آنها برای خروج از کشور برای زندگی در کشوری دیگر بوده است.
تا پیش از لغو قانون تک فرزندی در چین بسیاری از خانوادهها برای داشتن فرزندان بیشتر یا فراهم کردن زندگی بهتر برای آنان از چین مهاجرت میکردند. بر اساس این قانون برای فرزندان دوم یا بیشتر جریمه نقدی سنگین لحاظ میشد و در صورت نپرداختن، برای کودک شناسنامه صادر نمیشد.
منبع یورو نیوز
۳. مهاجرت برای دیگران رفتن به سفارت، درخواست و رفتن هست. برای ما با ضعیفترین پاسپورت جهان راهی بای رفتن نیست.
این حرف درسته.
۴. مهاجران کشورهای دیگه افراد عادی هستن، اما برای ما صرفا تحصیلات عالیه هست، اگر پول کافی داشته اشید که عموما مثل اونها با چند ما پس انداز تامین نمی شه.
این که ما پول نداریم و از طریق تحصیلی مهاجرت می کنیم درسته.
۵. این داخلی چاپ شده:
در این که شکی نیست ولی اینو باید تو همون ۴ می زاشتی
۶.جوک بی مزه نگیم.
اینو موافق هستم شدیدن ولی اجازه بدید مورد ۷ رو اضافه کنم
۷.حداقل ظاهری به حرفی های که خودمون می زنیم عمل کنیم (چرا که بعضی ها سابقه بسیار زیادی در عوض کردن نظراتشان دارن و این جا همه همدیگه را می شناسیم.)
بازهم اطلاعات غلط،
۱. کشور ما ده ها زبان داره که در مناطق خودشون رسمی هستن. مثل آذری توی آذربایجان، عربی در بسیاری از منتطق خوزستان و یا بلوچی در منطقه سیستان و بلوچستان. اما در نهایت همه ما زیان فارسی روش ارتباط جنعی مون هست و به این زبان درس می خونیم و دانشگاه می ریم. زبان انگلیسی زبان رسمی هند هست و هر کسی تحصیلات ابتدایی داشته باشه انگلیسی حرف می زنه. مهاجرت بدون تحصیلات اولیه و بدون زبان انگلیسی ممکن نیست. پس جمله من هم صحیح هست و هم در مقابل ایده جدید حذف مهمترین زبان علمی دنیا از برنامه درسی برای محدود کردن مهاجرت.
۲. چینی ها ممکنه همه دلایل مورد نظر شما رو داشته باشن اما برای نمونه هزینه یک ترم تحصیل در استرالیا چندین برایر درآمد یک چینی (فارغ از هنگ کنگ) در طول ده ها سال هست. دلیل حضور بالای چینی ها توی استرالیا، آمریکا و کلا غرب، رانت دولتی خانواده های وابسته، آقازاده ها و البته کارگرهایی هست که به صورت فصلی مهاجرت می کنن یا بچه های دستچین شده ای که برای تحصیل از سن دبیرستان وارد غرب می شن. جالب اینکه این افراد پاسپورت کشور مقصد رو هرگز نمی گیرن و فقط بچه هاشون که در کشور مقصد به دنیا می یان پاسپورت دارن. و البته تمام محلات چینی ها در هر شه ی در جهان، متعلق به دولت چین هست. مهاجرت برای یک چینی معمولی، به دلیل بلد نبودن زبان انگلیسی و وضعیت معیشتی بسیار مشکل هست.
۷. مورد آخر هم همه ما در طول زمان رشد می کنیم و تغییر. اما خاطرم نمی یاد هرگز از اصول خودم برای دفاع ااز افراد ممروم از حقوق شون دست برداشته باشم. صرفا با گذر زمان، زبان تغییر می کنه و البته فاصله فرهنگی ما و جهان هم عمیق تر می شه.
شک ندارم اسی دیس لایک کرده
شکت درسته 🤣
دقیقا اولین نفرم بوده
هیچکسی دوست نداره همه زندگیشو بذاره ، حتی خانوادشو بذاره و بره ، همه مجبوریم ، جز اون یدونه دیسلایک شما😂
🤣🤣🤣
چرا این همه دیس خورده یکی توضیح بده؟
همین چند وقت پیش زده بودم تو فاز فیلمای فارسی زبان ساخت ایرانیای خارج کشور
تا رسیدم به یکی از فیلمای همین خانم کشاورز
یعنی اون یه ساعت ونیمی که صرف فیلمه کردم و میرفتم توالت روده هام رو تخلیه میکردم برام مفیدتر بود
بازیگرا گمنانم ایرانی انتخاب کرده بود، انقدر صحنه های احساسی رو فیک بازی میکردن خندم میگرفت، دیالوگا تو دیوار…، یجوری با لهجه فارسی حرف میزدن اصلا نمیفهمدیم چی میگه رفتم زیرنویس انگلیسی انداختم بفهمم چی ضجه میزنن
نویسنده ای هم اصلا وجود نداشت
😂😂
داداش سر تا پا کامنتت ولی هیته یه نقطه قوت هم هرچی نباشه داره 🫣😁
متاسفانه خیلی ها از رو اینکه یه سری ایرانی خارج از کشور فیلم میسازن الکی چشم بسته ازشون تعریف میکنن و ایراداتشون رو نمیبینن امثال این خانم و خیلی های دیگه هم واقعا کارگردان های شاخی نیستن و اصلا قابل مقایسه با امثال کیا رستمی و غیره نیستن
وقتی اکرانش تو مهره تماشاچیا چیو دیدن؟
شاید جالب باشه.
جالبه