سایت ردهبندی سنی ESRB قصد دارد تا با سیستم تشخیص چهره سن اشخاص را بررسی کند
سیستم قضایی FTC که بر امنیت محتویات سرگرمی در کشور آمریکا نظارت دارد، میخواهد تا نظر عموم را درباره این خواسته سیستم ردهبندی سنی ESRB بداند.
چند سال پیش، شرکت چینی تنسنت (Tencent) از سیستم تشخیص چهره برای کنترل مدت زمانی که کودکان مشغول به انجام بازی هستند، استفاده کرد. اما حالا به نظر میرسد که کمپانی The Entertainment Rating Board یا همان ESRB که وظیفه ردهبندی سنی بازیها در آمریکای شمالی را بر عهده دارد، میخواهد چنین سیستمی را در این کشور راهاندازی کند.
ESRB با همکاری شرکت یوتی (Yoti) و سوپرآسوم (SuperAwesome) که از زیرمجموعههای اپیکگیمز (Epic Games) محسوب میشود، تقاضانامهای را برای FTC ارسال کردهاند تا تایدیهای را برای مکانیزم نظارت والدین با نام «محافظت از حریم خصوصی با تخمین سن» راهاندازی کنند. به طور خلاصه، روش عملکرد این مکانیزم اینگونه است که والدین با استفاده از یک ماژول ظبط چهره خودکار، از خود یک عکس سلفی میگیرند و بعد از آنالیز چهره آنها توسط سیستم، اجازه میدهند تا محتوایی که لازم میدانند را در دسترس کودکان خود قرار دهند. کل پروسه تشخیص چهره به طور میانگین کمتر از یک ثانیه طول میکشد، و عکسهای گرفته شده بعد از تشخیص هویت به طور همیشگی از سیستم حذف خواهند شد.
عکس های که ثابت هستند قبول نمیشوند زیرا که بعضی کودکان سعی میکنند تا از این روش سیستم را فریب دهند. تصاویری که از کیفیت کافی برای تخمین سن برخوردار نیستند نیز توسط سیستم رد میشوند. این دو روش باعث کاهش ریسک سواستفاده کودکان از این سیستم میشود.
البته که فریب خوردن سیستم توسط کودکان تنها مشکل اصلی این برنامه نیست، زیرا طی تحقیقاتی که در کشور آمریکا صورت گرفته، امکان تشخیص چهره افراد آسیایی و آفریقایی صد برابر بیشتر از اشخاص آمریکایی است. در ادامه، تشخیص سن یک شخص از طریق سلفی، مخصوصا در سنین ۱۶ تا ۱۸، کار سختی است و درصد خطای آن را افزایش میدهد. با این حال، ESRB از درصد خطای مرتبط با نژاد و سن مطلع و باور دارد امکان اشتباه این سیستم بسیار کم است.
طبق گفته ESRB و براساس اطلاعات به دست آمده، درصد خطای تشخیص سن در بین افراد ۲۵ تا ۳۵ سال مذکر، تنها ۷ خطا و افراد مونث، ۱۵ خطا در ۱۰۰۰ نفر است. درصد خطای تشخیص رنگ پوست و نژادهای مختلف نیز، تنها ۸ الی ۲۸ خطا در ۱۰۰۰ نفر بوده است.
همچنین نکته مهم درباره سیستم مذکور این است که ESRB قصد ندارد آن را جایگزین سیستم تشخیص هویت با کارت شناسایی کند، و این فقط یک سیستم ثانویه برای کسانی محسوب میشود که کارت شناسایی آنها عکس ندارد یا گم شده است.
همچنین مسئله تجاوز به حریم شخصی توسط سلفی و ادعای پاک کردن این عکس نیز مسئله کوچکی نیست و نمیتوان به راحتی از آن گذر کرد.
همهی اشخاص میتوانند تا تاریخ ۲۱ آگوست (۳۰ مرداد امسال) با مراجعه به سایت فدرال آمریکا در این نظرسنجی شرکت و رای خود را برای راه اندازی این سیستم ثبت کنند.
پر بحثترینها
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
- Horizon Zero Dawn Remastered در زمان عرضه روی استیم تنها ۲.۵ هزار بازیکن فعال داشته است
- شرکت Sweet Baby نقشی در پروسه ساخت Dragon Age: The Veilguard نداشته است
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
من از همین الان مخالفت خودم رو اعلام میکنم😆
این مسخره بازیا چیه ؟ البته شاید بشه عکس یه شخص دیگه رو بزاری که سنش بالای بیست باشه دیگه درصد خطا شم کمتر میشه😁
از کجا معلوم که طرف سنش بیشتر از ۲۰ سال باشه ولی بیبی فیس باشه اونوقت هوش مصنوعی سن طرف رو اشتباه تشخیص میده
اگه به یه هوش مصنوعی دیگه بگیم که یه چهره متحرک مثلا با فلان سال سن درست کنه و بعد به اینا نشونش بدیم چی؟! هوش منصنوعی دربرابر هوش مصنوعی
به جای اینکار ها به اون پدر مادر ها بگین که ۵ دقیقه بشینه کنار بچه اش نگاه کنه داره چه غلطی میکنه ، برای همین هست که گروه های woke میتونند ذهن بچه ها رو دستکاری کنند چون مشخص نیست والدین چیکار میکنند :^|
واقعا خوبه گیم واقعا تاثیر بدی روی کودک در سن پایین میزاره و بچه رو قشنگ معتاد میکنه و بعضی وقتا بچه ها پدر مادر ناآگاه رو گول میزنن بازیای با رده سنی بالا میگیرن اینطوری خیلی خوب میشه کودکان دسترسی به چیزهایی که مناسب سنشون نیست ندارن امیدوارم تو کشور خودمون یه روز این بیاد تا بچه ۴ ساله نشینه GTA V بازی کنه.
اگه این اتفاق بیوفته دیگه اتزیو نمیتونه بازی کنه😞
این اتزیو چیکار کرده با امثال تو که انقدر فشار میخورن ازش 🤗
بعدش الآن یک نفر اگر بیبی فیس باشه چه خاکی باید به سر کنه؟
شاید باید بیبی فیس نباشه😑😂
وقتشه مخالفتم رو اعلام کنم آخه یعنی چی که با سیستم تشخیص چهره
وقتی تو ایران بچه ۱۰ ساله داره gta بازی میکنه
فک کن عمو پورنگ دیگه نمیتونه بازیای +۱۸ انجام بده 💀
مثلا من به هر کی میگم ۲۸ سالمه باور نمیکنه :دی
ریشو بزنی کلا بخوای چیزی بخری باید با والدین بری 💀
ریشامو بزنم باید بگم هادی صفایی ۱۲ ساله از کوهدشت لرستان
تلاش کنی می تونی به عمو پورنگ برسی از الان شروع کن
داداش ناموصا ۲۸ سالته😐
والا من همیشه فکر میکردم تو نهایتا ۲۱ سالته و همسن منی ولی ناموصا ۲۸😐
توی ایران که نمیاد هرچی می خواد باشه🗿
از شانس من همون ۷ تا خطا یکیش منم😂
باید بطور آزمایشی اجرا بشه تا مزایا و معایبش در عمل مشخص بشه. فقط اینکه توو متن به ESRB گفته شده کمپانی، بعید میدونم استفاده از واژه کمپانی برای این نهاد یا سازمان درست باشه.
تکنولوژی خوبیه اگه به شکل درست عملی شه.
محافظت از نسل جدید مخصوصا توی این دوره زمونه که توی بازیا سکشوال کانتنت و گور و دراگ خیلی بیشتر قدیم شده مهمه.
تو ایران که نمیشه چون یا بیشتر همه بازی رو کرک میکنن یا باید قند شکن داشته باشی که هیچی ایرانی ها نگران هیچی نباشن😂
درود گرامی
پاینده باشید
نکته چشمگیر مقاله
چند سال پیش، شرکت چینی تنسنت (Tencent) از سیستم تشخیص چهره برای کنترل مدت زمانی که کودکان مشغول به انجام بازی هستند، استفاده کرد (نوع ساختار کشور مشخص هرچی سیستم بگه)(شایعه میگه این تکنولوژی به این کشورم رسیده 🙂 )
همهی اشخاص میتوانند تا تاریخ ۲۱ آگوست (۳۰ مرداد امسال) با مراجعه به سایت فدرال آمریکا در این نظرسنجی شرکت و رای خود را برای راه اندازی این سیستم ثبت کنند.(نوع ساختار حاکمیت مشخص(چپ)).
همچنین مسئله تجاوز به حریم شخصی توسط سلفی و ادعای پاک کردن این عکس نیز مسئله کوچکی نیست و نمیتوان به راحتی از آن گذر کرد.(همه چیز مزایا و معایب دار باید بازده سنجید تو دنیا که دیتا این همه مهم هست آموزش از اون مهم تر بنظرم.
این سیستم برای خرید بازی (فیزیکی یا دیجیتال) و ورود به اکانت والدین (بدون قبل) هست و ریطی به بازی نداره. اگر کسی مثل آسیایی ها چهره جوان تر از معمول داشته باشه، مشکلی ایجاد نمی کنه. مشکل ممکنه دخترهای ۱۴ ساله سفیدپوستی باشن که با آرایش از حالت عادی سن شون رو بزرگتر بکنن.
چرت و پرت ، همین !!!
این سیستم هم بیاد یه راهی واسه دور زدنش پیدا میکنن دوشواری نداریم
فقط عمو پورنگ چیکار کنه بنده خدا
یه عکس از یه آدم بزرگسال چاپ میکنی و میگیری جلو دوربین. به همین راحتی😁
حالا مونده تا برسید…
ما دنا پلاس اتومات میزنیم کلاچ داره
والا
بلاد کفر واقعا خیلی از ما عقب افتادن. دارن سعی میکنن با این چیزا به ما برسن ولی کور خوندن
😢
چه خوب که هنوز تو مرحله آزمایشی هست.