این طور که پیداست دیگر سونی به بلوری های 50 گیگابایتی قناعت نخواهد کرد و به دنبال آن است تا از دیسک هایی با حافظه ی 300 گیگابایت با همکاری کمپانی بزرگ پاناسونیک، پرده برداری کند.
این طور که پیداست، دو کمپانی بزرگ ژاپنی سونی و پاناسونیک قصد دارند تا سال 2015 از نسل جدید دیسک ها با حافظه ی 300 گیگابایتی پرده برداری کنند.
به گزارش خبرگذاری بی بی سی، در حالی که بلوری های 50 گیگابایتی در حال حاضر غول دیسک ها به شمار می روند، سونی و پاناسونیک امید دادند که تا سال 2015 این حافظه را به نحو چشمگیری افزایش دهند. وب سایت بی بی سی افزوده که در حال حاضر فیلم های 1080i و 1080p که از تکنولوژی 4K هم بهره می برند، به چیزی بیشتر از بلوری های 50 گیگابایتی نیاز دارند.
این طور که به نظر می رسد اولویت نخست سونی برای ساخت این دیسک ها در راستای صنعت فیلم است اما شکی نیست که این دیسک ها وارد بازی های ویدئویی هم خواهند شد. همان طور که می دانید کنسول های خانگی نسل بعد سونی و مایکروسافت، یعنی PS4 و Xbox One از دیسک های بلوری پشتیبانی خواهند کرد اما آیا ورود این دیسک های قدرتمند 300 گیگابایتی به صنعت بازی های ویدئویی و فیلم ها لازم است؟
نظرات
ایولللللللللللللللللللللللللللللللللللللل…………….
_______________________
sony make bielive
300 گیابایت ؟! ایول سونی و پاناسونیک کمپانی های پیشروی ژاپنی . خدا به خیر بگزرونه با این 300 گیگابایت میخوان چکار کنن؟
ﺍﺧﺘﺮﺍﻋﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺳﻮﻧﯽ

یه دیسک میخری. بعد از هاردت بک آپ میگیری
سونی پرچمدار تکنولوزی
یا حضرت عباس 300 گیگ فکر کنم میخوان 30 تا فیلم یا بازی با هم بدن

خیلی کمه پس به سونی میگم

هه!
فکر نمیکنم زیاد تو صنعت بازی سازی کاربرد داشته باشه ….!!!
واقعا هنوز زوده ولی تا 5 سال آینده مطمءنا وارد صنعت گیم هم میشه

وای…سونی کارش حرف نداره
خداکنه این دیسک ها در انحصار سونی باشه
♥ ♥ ♥ ♥ Sony ♥ ♥ ♥ ♥
یعنی اندازه یک هارد 300 گیگابایتی !!!!!!
وای خدا سونی بازار هارد رو هم تخته میکنه
معرکه است
باید ببینیم ایکس باکس وان چه می کنند
اره خيلي باحاله ولي خدا رحم كنه به قيمتاااشششش!!!!
با همه موافقم.سه تاش میشه یه هارد یه ترا بایتی.
اما خیلی گرون میشه و به درد بازی شاید زیاد نخوره.
oh my god 300 gigabayte


eyval sony va panasonic
جل الخالق!

من هاردیسکم 300 گیگابایته!