چگونه سایت بسازیم؟ راهنمای ساخت سایت در گوگل
فروشگاههای آنلاین در حال حاضر درصد خوبی از سهم بازار را از آن خود کردهاند و کسبوکارهای اینترنتی بیش از هر زمان دیگری رونق گرفته است. مشاغل مختلف برای حضور در شبکه جهانی اینترنت و فروش بیشتر نیاز به یک سایت فروشگاهی حرفهای دارند. هر کسبوکاری که فروشگاه و محصولات بهتری داشته باشد، قطعا سود بالاتری از فروش دارد. در این مقاله قصد داریم به پرسش «چگونه سایت بسازیم» پاسخ دهیم و در رابطه با راهوروشهای مختلف ساخت فروشگاه اینترنتی صحبت کنیم. اگر شما هم به فکر ساخت سایت فروشگاهی هستید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
روشهای مختلف ساخت سایت فروشگاهی
برای پاسخ به سوال «چگونه سایت بسازیم» باید عنوان کنیم درحالتکلی ۲ روش برای ساخت فروشگاه اینترنتی وجود دارد که هر یک از این روشها ویژگیهای متمایزی نسبت به دیگری دارد. البته باید دقت کنید باتوجهبه کسبوکاری که دارید و بر اساس نیازتان اقدام به ساخت فروشگاه اینترنتی کنید. در طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی باید به سرعت و عملکرد سایت دقت ویژهای داشته باشید. همچنین سایتهایی که سرعت بالاتری نسبت به رقبا دارند، از استقبال بیشتری برخوردار هستند و فروش بالاتری خواهند داشت.
برای ساخت فروشگاه اینترنتی باید آگاهی مناسبی نسبت به محصول داشته باشید و محصول را در سایت بهخوبی تعریف کنید تا برای کاربران گمراه کننده نباشد. همچنین قبل از راهاندازی سایت به فکر انبار و روشهای ارسال کالا باشید که بعد از شروع کار دچار مشکل نشوید. معرفی درست محصول یکی از مزیتهای سایت شما است، به این مورد حتما دقت کافی داشته باشید.
۱- استفاده از تیم برنامهنویسی و طراحی برای راهاندازی سایت فروشگاهی
برای راهاندازی سایت نیاز به خرید هاست و دامنه دارید. سرویس هاست، میزبانی سایت شما را به عهده دارد و کلیه اطلاعات سایت روی هاست ذخیره خواهد شد. بعد از خرید هاست نوبت به انتخاب دامنه سایت میرسد. دامنه سایت، همان آدرس سایت است که در قسمت مرورگر کامپیوتر جستجو میکنیم. بعد از طی کردن مراحل قانونی خرید هاست و دامنه، طراحی سایت را باید با تیم حرفهای آغاز کنید. طراحی رابط کاربری و طراحی تجربه کاربری یکی از مهمترین قسمتهای سایت فروشگاهی هستند.
با طراحی درست و مناسب سایت، امتیاز ویژهای نسبت به رقبا خواهید داشت و این عامل در فروش نیز تاثیرگذار خواهد بود. پس از طراحی سایت، تیمی متشکل از برنامهنویسان وظیفه پیادهسازی نهایی سایت را بر عهده میگیرند. پیادهسازی سایت باید بهخوبی انجام شود تا مشکلی در نمایش سایت رخ ندهد. طراحی سایت بدون کمک سایتهای فروشگاه ساز آنلاین مقداری سخت بوده و مستلزم هزینه و زمان بیشتری است.
۲- طراحی و ساخت سایت فروشگاهی با کمک فروشگاهسازهای آنلاین
در پاسخ به سوال «چگونه سایت بسازیم» باید توضیح دهیم که یکی از بهترین و سادهترین روشها برای ساخت و راهاندازی فروشگاه اینترنتی، استفاده از سایتهای فروشگاهساز آنلاین است. سایتهای فروشگاه ساز امکانات مختلفی برای طراحی سایت ارائه میدهند و بهراحتی میتوانید سایت فروشگاهی مد نظرتان را طراحی و اجرا کنید. با استفاده از خدمات متنوع سایتهای فروشگاهساز طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری خوب و منحصربهفردی در اختیار خواهید داشت. همچنین برای ساخت فروشگاه اینترنتی در فروشگاهسازها هزینه کمتری بابت طراحی و اجرای سایت پرداخت خواهید کرد.
مهم نیست که کسبوکارتان در چه زمینهای است، با استفاده از فروشگاه سایتساز، سایت مدنظرتان را بهصورت کاملا شخصیسازی شده تحویل میگیرید. معمولا برخی از شرکتهای سایتساز خدماتی رایگان به مدت محدود به کاربران ارائه میدهند. ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان کار سادهای است، اما باید توجه داشته باشید که خدمات در این سایتها محدود شده و تا مدتی بهعنوان تست برای شما رایگان در نظر گرفته خواهد شد.
خدمات سایتهای فروشگاه ساز CMS؛ امنیت پایین سایت
برخی از سایتهای فروشگاه ساز هستند که مبنی بر خدمات CMS فعالیت میکنند. این نوع فروشگاهسازها سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان دارند. در سایتهای فروشگاهساز CMS باید هاست و دامنه اختصاصی را خریداری کرده و با نصب پلاگینهای مورد نیاز، عملیات راهاندازی سایت را آغاز کنید.
این نوع از فروشگاهسازها امنیت پایینی دارند و همچنین بهدلیل رایگان بودن محدودیتهای فراوانی در امکانات آنها وجود دارد. هزینه برخی از خدمات این فروشگاهها بسیار پایین است و مناسب کسانی خواهد بود که به
تازگی وارد فروش آنلاین و کسبوکارهای مجازی شدهاند.
فروشگاههای مبتنی بر SaaS؛ سرویس حرفهای ساخت فروشگاه اینترنتی
در رابطه با پرسش «چگونه سایت بسازیم» باید مطرح کنیم که سایتهای فروشگاهساز SaaS بر اساس سیستم اشتراکی فعالیت میکنند. برای دریافت خدمات از این فروشگاهسازها هزینه سالیانه باید پرداخت کنید. هنگامی که از خدمات سیستم اشتراکی استفاده میکنید، سایت روی هاستهای این سرویس قرار میگیرد و کلیه خدمات لازم از طرف شرکت فروشگاهساز در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
معمولا فروشگاهسازهای اشتراکی تیم پشتیبانی بسیار قوی دارند که سوالات و پاسخ مشتریان را در سریعترین زمان ممکن پاسخ میدهند. توجه کنید که خدمات فروشگاهسازهای اشتراکی بسیار حرفهایتر از فروشگاهسازهای CMS است.
راهاندازی فروشگاه و سایت اینترنتی با خدمات حرفهای فروشگاهساز شاپفا
در این مقاله در رابطه با سوال «چگونه سایت بسازیم» صحبت کردیم و اشارهای به خدمات مختلف فروشگاهسازها داشتیم. بهطورکلی برای کاهش هزینهها و کیفیت مطلوب خدمات از فروشگاهسازهای اشتراکی استفاده کنید. فروشگاهسازهای اشتراکی پشتیبانی حرفهای و منحصربهفردی دارند و خدمات فوقالعادهای را به کاربران خود ارائه میدهند. یکی از فروشگاهسازهای مطرح و عالی در ایران، سایت فروشگاه ساز شاپفا است.
فروشگاهساز شاپفا صفر تا صد راهاندازی سایت را در کمترین زمان برایتان انجام میدهد. در این فروشگاه قالبهای مختلف و متنوعی وجود دارد و شاپفا در زمینه ساخت لندینگهای حرفهای تجربه عالی دارد. بازاریابی و فروش اینترنتی، سئو سایت فروشگاهی و مدیریت فروشگاه برخی از خدمات گسترده فروشگاهساز شاپفا هستند. برای مشاهده کلیه خدمات شاپفا، بهنشانی سایت اینترنتی این فروشگاه مراجعه کنید.
پر بحثترینها
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
- از کنترلر جدید Xbox با طرح DualSense رونمایی شد
- مهمترین آمار و ارقام صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۴
نظرات