مدیر Take-Two چندان به تاثیر هوش مصنوعی و تکنولوژی ابری در بازیسازی امید ندارد
مدیرعامل تیک-تو (Take-Two) درباره فناوریهای نوظهور مانند هوش مصنوعی، بازیهای ابری و اینکه چگونه آنها روی ساخت بازی تاثیر زیادی نمیگذارند، صحبت کرده است.
به گزارش IGN، استراوس زلنیک (Strauss Zelnick)، مدیرعامل تیک-تو، در طی یک گزارش درباره درآمد خود، در مورد اینکه چگونه فناوریهای جدید بر توسعه بازیهای ویدیویی تاثیر میگذارند، صحبت کرد. این صحبتها اینبار روش فناوری هوش مصنوعی تمرکز دارد.
زلنیک در مورد فناوریهای نوظهور مانند ChatGPT صحبت کرد و اظهار داشت که هوش مصنوعی بر هزینههای کلی ساخت یک بازی تاثیر نمیگذارد. به گفته زلنیک، اگر ساخت بازی آسانتر شود، توسعهدهندگان جزئیات بیشتری را به یک بازی اضافه میکنند. زلنیک گفت:
باور در بین دانشجویان [این است] که ChatGPT به آنها اجازه میدهد تا دستوری تعریف کنند و تکالیف خود را برای آنها ارسال کنند. فرض کنید که سوال این است: «توضیح دهید که واقعا در کتاب Paul Revere’s ride چه اتفاقی افتاده است؟». همه همین سوال را ارسال میکنند و همه مشخصا از ChatGPT استفاده میکنند؛ اوپس، همه مقالههای مشابهی را در اختیار دارند. آخرین باری که چک کردم، مشکل اصلی ChatGPT همین بود!
زلنیک ظهور ChatGPT را با ظهور تاریخی ماشینحسابهای دستی مقایسه میکند:
ChatGPT ماشین حساب دستی امروزی است. وقتی بچه بودم، چنین چیزی وجود نداشت. من از اعتراف کردن بدم میآید، اما این حقیقت دارد، بنابراین من مجبور شدم ریاضی را به طور کامل یاد بگیرم. سپس ماشینحسابهای دستی آمدند و والدین آن را در آغوش گرفتند و فکر کردند: «اوه بچهها دیگر نیازی به یادگیری ریاضی نخواهند داشت.» و پاسخ این است که بله، شما هنوز باید ریاضی را یاد بگیرید. معلوم است که شما باید ریاضی را یاد بگیرید، اما شما ابزاری دارید که انجام آن را آسانتر میکند. ChatGPT هم همین است.
او ادامه داد:
ما در حال آغاز یک دوره بسیار هیجان انگیز از ابزارهای جدید هستیم و آنها به تیمهای ما و رقبا اجازه میدهند تا کارهای واقعا جالب با کارایی بیشتری را انجام دهند، بنابراین از آنها استقبال میکنیم. میخواهیم این هوشهای مصنوعی کمی خلاقتر باشند و نه، این برنامه اکنون به کسی اجازه نخواهد داد که بگوید: «لطفا رقیب Grand Theft Auto را بهتر از Grand Theft Auto توسعه دهید» و سپس آن را تحویلتان دهد. مردم تلاش خواهند کرد که به چنین چیزی برسند، اما این اتفاق نخواهد افتاد.
زلنیک همچنین در مورد وضعیت فعلی بازیهای ابری پس از تعطیلی Stadia در اوایل سال جاری صحبت کرد. زلنیک در صحبتهای مربوط به بخش درآمد اظهار داشت که هرگز احساس نمیکرد که پلتفرم بازیهای ابری تغییر بزرگی برای صنعت باشد:
با این اوصاف، من هرگز احساس نکردم که بازیهای ابری یک تغییر بزرگ را به همراه بیاورند، زیرا فکر میکنم اگر شما آماده پرداخت ۶۰ یا ۷۰ دلار برای یک بازی هستید، توانایی خرید یک کنسول هم دارید. ارائه عناوین با کیفیت بالا برای مصرفکنندگانی که کنسول ندارند، احتمالا اقدامی مثبت و هوشمندانه است، اما من فکر نمیکنم که انقلابی در تجارت باشد و هنوز چالشهای فنیای وجود دارد که باید به آنها پرداخت.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
نظرات
Gta 6 رو این زلنیک میده ۹۰ دلار ببینید کی گفتم با این طرز تفکرش ملت هم که هلاک شدن برا gta انصافا وسوسه کنندس ولی بالای هفتاد دلار باید تحریم شه توسط گیمرا و گرنه همه یاد میگیرن بازیاشونو گرون کنن
مگه دست خودشه که قیمت رو هوا بده
ایران که نیستش
۱۰-۱۵ سال قیمت گیمها ثابت ۶۰ دلار بود و اول نسل نهم ۸۰٪ کمپانیها ۱۰ دلار کشیدن روش ولی این دلیل نمیشه که هر کی دلش خواست بکشه رو بازیش
والا ملت اگه شده کنسولشونم بدن که یک نسخه GTA VI بگیرن ، این کار رو میکنن ، دیگه ۸۰ دلار و ۹۰ دلار و … جای خود داره !!
واقعا شماها یک چیزیتون هست یکبار از یک چیزی تعریف میکنین یکبار میگین اشغاله
خیلی خوب توضیح داد
مدیر تیک تو حرف زیاد میزنه
تو حرف کم میزنی ولی همونشم زیادیه
به تو ربطی نداره
هوش مصنوعی چیز عیجبی هست. ترکیبی از شگفت زده کردن و ناامید کردن باهم هست. من در طول سالیان گذشته انواع محصولات هوش مصنوعی رو امتحان کردم. واکنش من همیشه بین :”چیز جالبیه ولی نه اونقدرها هم کارا نیست” و “خدایا این یک انقلاب شگفت انگیز و فوقالعادست” متغیر بوده.
اون آینده ای رو تصور کنید که هوش مصنوعی آنقدر قوی شده که میتونه به بازیسازان توی ساخت یک بازی کمک کنه(در ابعاد بسسسیار گسترده منظورمه)
مثلا موتور بازی سازی هوشمند
بنظر من دنیای آینده دنیای هوش مصنوعیه
نه متاورس و ارز دیجیتال و…
ولی اون روزی که هوش مصنوعی اونقدر قدرتمند بشه واقعا نمیدونه قرار چه اتفاق تو دنیا بیفته
اونوقت این همه آدم بیکار چیکار میکنن؟(آدم هایی که به جاشون هوش مصنوعی اومدن و بیکار شدن)
چه معضلاتی جامعه خواهد داشت خدا داند
این حرف از شما بعیده واقعا،بنده تعجب میکنم😐
بنظر من چرند گفته
مثال میزنم براتون آن ریل انجین یه فیچر جدید داره ریل تایم کامپلکنت
برنامه نویسان و طراح های سه بعدی و بازیسازها میدونم این کامپیل کردن چه زجری هست و چه قدر زمان میبره حتی با قویترین سیستم ها
خوب کار این فیچر همین حذف زمان لود کامپایلر هست
شاید ندونید ولی کامپایلر ۱ دقیقه یه انیمیشن یا بازی بین ۱۰ دقیقه تا چند ساعت طول میکشه خوب وقتی تو زمان صرفه جویی بشه تو هزینه هم صرفه جویی میشه و طول ساخت هر پروژه کمتر میشه
تازه این یکی از کوچکترین تغییرات هست که بزرگترین تاثیرات داره
یا مثلآ گلوبال ایلومنیشن چنان نور پردازی رو راحت میکنه که باورش سخته
یا rt با اینکه بشددت سنگین هست اما راحترین حالت نورپردازی هست دیگه نیاز به تکنیکهای خاص برای پیاده کردن شادو یا ساخت آبجکتی به اسم اینه نیست
خوب اینا همه اش برای راحتی و تسریع تو پروژها است
هنوز بازی های که فقط از این فیچرها استفاده کنن نیومده
حالا بماند dlss و fsr و… چقدر بهینه سازی رو راحت میکنن
خلاصه که پیشرفت هوش مصنوعی و تکنولوژی = راحتی و کمتر شدن هزینه
منتها اینشون به نفعش نیست بگه ارزونتر میشه برامون
به نظر تو هر کی هر چیزی ضد مایکرو بگه چرند گفته
و بر عکس اگه ضد سونی گفته بود الان این حرفو نمیزدی
“به گفته زلنیک، اگر ساخت بازی آسانتر شود، توسعهدهندگان جزئیات بیشتری را به یک بازی اضافه میکنند.”
وقتی راحتر بشه بازی سازی هزینه ها کمتر بشه میتونن کارهای بیشتری بکنن این ربطی به این موضوع ندارم
در واقع با ارزون شدن و سریع شدن میتونن کارهای دیگه هم بکنن
این تاثیرش هست
ولی این آقا منکرش شده
هزینهها هیچوقت کمتر نمیشه.
این چیزی که شما میگی در مقیاس کوچک (یک جزء از بازی) اتفاق میافته، ولی در کلیت قضیه یعنی کل هزینههای تولید، نه تنها کمتر نمیشه بلکه بیشتر هم میشه بخاطر اینکه هم خود فرنچایز و هم خود صنعت گیم در حال جذب مخاطب بیشتر و بالا رفتن انتظارات هست که منجر به بالا رفتن هزینهها میشه.
خلاصه بخوام بگم: گسترش مخاطب و درآمد = گسترش تیمها، شغلها و هزینهها
تا اونجایی هم که من اطلاع دارم تقریبا تمام اجزاء کائنات پیوسته در حال بسط و گسترش پیدا کردن هست 😇
ممنون از اطلاعاتی که با ما به اشتراک گذاشتی🌹🌹🌹
این که میگه وقت اضافی که به دلیل استفاده از هوش مصنوعی ایجاد میشه رو به افزایش جزییات اختصاص میدن برعکسش هم درسته. اتفاقا به جای اینکه ارزش محصول رو بالا ببرند میان برای کم کاری ازش استفاده میکنن در حالی که قیمت هم ثابته. این تازه اولشه. همین چند ماه گذشته ببینین بازی های اپتیمایز نشده چقدر زیاد شده چرا چون به ابزار های هوش مصنوعی مثل fsr, dlss دل خوشن.
چقدر خوب میگه تو قسمت آخرش