نگاهی بر گران قیمتترین کمیکهای تاریخ
دنیای کمیک میزبان حضور برخی از آثار کلاسیکی میباشد که قیمت آنها میتواند سر به فلک بکشد.
دنیای کتابهای کمیک و مصور بسیار بزرگ و متنوع بوده که علاقهمندان به این آثار خود را در میان هزاران کتاب مختلفی پیدا میکنند که میتوانند تا بنا به سلایق خود، به مطالعه آثار مختلفی از این مدیوم روی بیاورند.
با این حال به سبب تاریخ و قدمت این کتابهای مصور جذاب و خواندنی، شاهد برخی از آثاری هستیم که به مانند یک گوهر کمیاب، میتوانند از قیمتهایی سرسامآور برخوردار باشند. طرفداران دنیای کمیک حتی با حضور در برخی از مذایدهها و مسابقات سعی میکنند تا با قیمتهایی گزاف دست به خریداری آثار قدیمی و محبوبی از این مدیوم بزنند.
به همین دلیل نیز در این مقاله قصد داریم تا به معرفی برخی از گران قیمتترین کمیکهای تاریخ داشته باشیم و ببینیم که کدامیک از ابرقهرمانان دنیای مصور، آثاری با قیمتهای گزاف را در جهان برخوردار هستند. پس با ما همراه باشید.
کمیک All-Star Comics Number #8
استیو راجرز از دنیای مارول تنها قهرمانی نبود که به مبارزه بر علیه نیروهای نازی پرداخت و در کمیک داستانهایی حماسی را خلق کرد؛ زیرا پس از سقوط هواپیمای یک خلبان نظامی آمریکایی در سرزمینی ناشناخته و فانتزی، پای پرنسس دایانا نیز به جنگ بین انسانها باز شد.
کمیک آل استار شماره ۸ که میزبان نخستین حضور پرنسس دایانا در قامت زن شگفتانگیز میباشد، به حدی از محبوبیت و استقبال دست یافت که جزوی از ترینیتی دنیای دیسی تبدیل شد و در کنار شوالیه تاریکی و سوپرمن به عنوان بزرگترین قهرمانان این مجموعه شناخته میشود که در سینما نیز شاهد حضور جذاب او بودهایم. قیمتی که برای خرید All-Star Comics Number #8 مطرح شده است، از ۹۰ هزار دلار تا حدود ۹۳۶ هزار دلار متغیر بوده است.
کمیک Showcase #4
کمیک شوکیس شماره ۴ برای نخستینبار شخصیت فلش را در دنیای دیسی به تصویر کشید و روایتگر تبدیل شدن بری آلن به سریعترین موجود زنده روی زمینی بود که با واکنشهای بسیار مثبتی مواجه شده بود.
این کتاب نخستین حضور بری آلن و فلش را در دنیای کمیک رقم زده است که باعث شده تا جزو محصولات بسیار کمیاب و باارزش دنیای دیسی به شمار برود که برای تصاحب آن رقابتهای شدیدی میان کلکسیوندارهای دنیا در گرفته است. برای تصاحب کمیک Showcase #4 مبلغی حدود چند صد هزار دلار تا ۱ میلیون دلار معامله میشود.
کمیک X-Men #1
در حالی که تاکنون شاهد گروهها و اتحادهای مختلفی در دنیای کمیک بودهایم اما شاید هیچکدام از آنها نتوانستهاند تا از خصوصیتهای منحصر به فرد گروه مردان ایکس بهره ببرند. گروهی که برای نخستینبار در کمیک ایکسمن شماره ۱ در کنار یکدیگر حضور یافته و از زمین در برابر تهدیدات مگنتو محافظت کردند.
نکته حائز اهمیت درباره این کمیک، این است که نه تنها با اثری بسیار اارزش از لحاظ مالی طرف هستیم، بلکه این کمیک در زمانی انتشار یافت که جنبشهای مدنی مختلفی در جهان به وقوع پیوسته بود و مارول از طریق روایت داستانی حول محور انسانها و جهش یافتهها، خود به یکی از این جنبشها در دنیای کمیک بدل گشت. کمیک X-Men #1 که یک نوستالژی به تمام معنا برای طرفداران دنیای جهش یافتهها محسوب میشود، از قیمتی معادل ۵۰۰ هزار دلار تا ۱ میلیون دلار برخوردار میباشد.
Marvel Comics #1
کتاب مارول کمیکس شماره ۱ که برای نخستینبار در سال ۱۹۳۹ توسط انتشارات تایملی کمیکس منتشر شده است، یک گنجهای گرانبها و بسیار باارزشی میباشد که بسیاری از انسانها برای داشتن آن رویاپردازی میکنند.
این کمیک که میزبان حضور شخصیتهایی همچون هیومن تورچ، نیمور و آنجل بوده است، روایتگر زمانی است که هنوز مارول به چنین اسم و رسمی دست پیدا نکرده بود و از کتابهایی ساده و بسیار معمولی بهره میبرد. حتی شخصیتهای نام برده شده نیز هنوز هیچ گروه و داستان واحدی را شکل نداده بودند و از روایتی تک بعدی بهره میبردند. برای اضافه کردن این کمیک به مجموعه کلکسیون خود باید مبلغی معادل ۲.۴ میلیون دلار را پرداخت نمایید.
کمیک Captain America #1
جک کربی افسانهای که در طول جنگ جهانی دوم در ارتش خدمت کرده و با چشمان خود شاهد بیرحمیهای ارتش نازی و جبهه متحدین بوده و حتی در اردگاههای کار اجباری نیز حضور پیدا کرده، دست به خلق نمادینترین صفحه روی جلد تاریخ دنیای کمیک زده است.
او خالق کمیک کاپیتان آمریکا شماره ۱ محسوب میشود که در دوران جنگ جهانی دوم، غروربخش ارتش متفقین مخصوصاً آمریکاییها بود و حتی باعث شد تا ارتش نازیها نفرتی شخصی از وی را همیشه بر دل داشته باشند که بارها منجر به تهدید و سو قصد به سمت جک کربی شده است. او که از بابت این مسئله احساس غرور میکرده است، مسبب خلق کمیکی به نام Captain America #1 شده که بین ۲ تا ۳.۱ میلیون دلار ارزش مالی دارد.
کمیک Amazing Fantasy #15
قطعاً در مقالهای که حول محور گران قیمتترین آثار کمیک بوکی تاریخ شناخته میشود، باید انتظار حضور مرد عنکبوتی را نیز داشته باشیم.
طرفداران دنیای کمیک از طریق کتاب فانتزی شگفتانگیز شماره ۱۵ شاهد حضور پیتر پارکری بودند که توسط یک عنکبوت گزیده شد و به سبب تجربه رخدادهایی هیجانانگیز، به یکی از محبوبترین و دوستداشتنیترین ابرقهرمانان تمام تاریخ بدل شد که آثار سینماییاش فروشی میلیاردی را تجربه کرده است. این کمیک به حدی در تاریخچه این شخصیت مهم و تاثیرگذار تلقی میشود که فیلم Spider-Man ساخته شده توسط سم ریمی الهامی مستقیم از آن گرفته است. کمیکی که بین ۱.۵ تا ۳.۶ میلیون دلار معامله شده است.
کمیک Detective Comics #27
قطعاً شخصیت شوالیه تاریکی نه تنها به عنوان یکی از نمادهای دنیای دیسی در نزد مردم شناخته میشود، بلکه از شهرت و محبوبیتی مثال زدنی در سینما و تلویزیون نیز برخوردار است.
شوالیه تاریکی برای نخستینبار از طریق کتاب کمیکهای دتکتیو شماره ۲۷ در نزد مخاطبین حضور یافت و روایتگر شخصیت مرموزی بود که لباسی همچون خفاش بر تن کرده و از هوشی در حد و اندازه شرلوک هولمز بهره میبرد. شاید برای شما جالب باشد تا بدانید که میزان استقبال و محبوبیت از این کمیک به حدی افزایش پیدا کرد که خالقین آن از انتشارات نشنال الاید به دیسی تغییر نام داد که امروزه به کمپانی بسیار بزرگ و شناخته شدهای بدل گشته است. کمیک Detective Comics #27 از ارزشی بین ۱ تا ۵ میلیون دلار برخوردار میباشد.
کمیک Superman #1
سوپرمن به عنوان یکی از قدیمیترین شخصیتهای خلق شده در دنیای کمیک شناخته میشود که برخی از کتابهای آن عملاً به عنوان گنجی گرانبها و باارزش بین طرفداران این ابرقهرمان قدرتمند رد و بدل میشود.
کتاب سوپرمن شماره ۱ شاید یکی کمیابترین و باارزشترین اثر این مقاله باشد که حتی کارشناسان نیز در مبحث قیمتگذاری آن به توافقی نرسیده و کمیکهای آن به سختی در سراسر جهان پیدا میشوند. اثری که دههها از چاپ آن گذشته و تنها ۲ نسخه قدیمی و دست نخورده از آن باقی مانده که باعث شده تا نه تنها طرفداران دنیای دیسی برای داشتن آن دست به هر کاری بزنند؛ بلکه مجموعهداران و کلکسیوندارهای دنیای نیز مبالغ هنگفتی را برای آن در مذایدهها پرداخت نمایند. قیمتهایی که برای خرید کمیک Superman #1 مطرح شده است، از ۱ میلیون دلار تا ۵.۳ میلیون دلار متغیر بوده است.
کمیک Batman #1
در حالی که کمیک Detective Comics #27، مرد خفاشی را برای نخستینبار به جهانیان معرفی کرد ولی این شخصیت دوستداشتنی راهی طولانی را برای دستیابی به جایگاه فعلی خود طی کرده که مدیون افرادی همچون باب کین و بیل فینگر میباشد.
آنها با خلق کمیکی تحت عنوان بتمن شماره ۱ روح تازهای را به کالبد این شخصیت دمیدند که محبوبیتی دو چندان را برای او و دیسی در پی داشت. نکته جالب توجه درباره این کمیک حول محور شخصیتهای دیگر آن نیز میباشد که به نامهایی همچون زن گربهای و جوکر میتوان اشاره کرد. کمیک Batman #1 بتمنی را به ما معرفی کرد که خاطرات بسیاری با او در طی مدیومهای مختلف داشتهایم و از ارزشی فراتر از Detective Comics #27 در نزد مخاطبین بهره میبرد که باعث شده تا قیمت خریداری آن بین ۸۰۰ هزار دلار تا ۷ میلیون دلار متغیر باشد.
Action Comics #1
آثار قدیمی از شخصیتهای محبوب همیشه رقابتی تنگاتنگ برای تصاحب لقب گران قیمتترین کمیک را با خود یدک کشیدهاند که از بین آنها کمیکهای اکشن شماره ۱ بیش از دیگران موفق شده تا از ارقامی شگفتانگیز بهره ببرد.
علیرغم این که کمیک Superman #1 نخستین حضور مستقل سوپرمن را در دنیای کمیک رقم زده است اما این Action Comics #1 بوده است که محبوبترین ابرقهرمان تاریخ کشور ایالات متحده را به تصویر کشیده است. اثری که حواشی مختلفی را به خود دیده و بارها توسط ناشران مختلف رد شده بود تا این که سرانجام فرصت حضور در دنیای کمیک را پیدا کرد و به خاطرهانگیزترین اثر ساخته شده حول محور آخرین پسر از سیاره کرپیتون بدل گشته است. Action Comics #1 که به عنوان یکی از آثار ارزشمند و حتی مقدس دنیای دیسی محسوب میشود، با قیمتهای سرسامآوری همچون ۳.۲ میلیون دلار تا ۸ و ۱۰ میلیون دلار معامله شده است.
آیا شما نیز کمیک دیگری را سراغ دارید که از چنین ارزش خاصی بهره ببرد؟ آیا میتوانید کمیکهای دیگری را معرفی کنید که به عنوان آثار گرانقیمت این مدیوم شناخته بشوند؟ آیا چنین رقمهای سرسامآوری برای کتابهای مصور و ابرقهرمانی ارزشمند و منطقی میباشد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: CBR
پر بحثترینها
- ۱۰ حقیقت تلخ که گیمر ها نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- مورد انتظارترین بازی های سال ۲۰۲۵
- روابط عاطفی در The Witcher 4 معنای عمیقتری خواهند داشت
- استراتژی ریسکی Xbox که ۱۰ سال آینده آن را تعریف خواهد کرد
- کارگردان Silent Hill 2 Remake از علاقه خود به ساخت یک بازی در ژانر وحشت با اقتباس از Lord of the Rings میگوید
- شایعه: Xbox در سال ۲۰۲۵ بازیهایی خواهد داشت که هنوز رونمایی نشدهاند
- Indiana Jones and the Great Circle بهترین بازی سال Gamescom از دید مخاطبین شد
- بنیانگذار ناتی داگ دلیل فروش استودیو به سونی را توضیح میدهد
- ۱۰ بازی ناامیدکننده سال ۲۰۲۴
- چرا GTA IV بهترین ساخته راکستار است؟
نظرات
تصور کنید شخصی کمیکی را در دوران بچگیش خوانده و در صندوق خاطراتش گذاشته و بعد ۵۰ سال با همون کمیک میلیونر شده. خیلی حس جالبیه
اینجا هم پراید رو در جوانی میخرن ۱۰ میلیون ده سال بعدش که خوب استفاده هم کردن همونو میفروشن ۳۰۰ میلیون…
بنظرم هرکی تو خارجه از الآن هر کمیکی که یه شخصیت جدید رو برای اولین بار معرفی میکنه بخره بزاره تو گاوصندوق. ممکنه ۶۰-۷۰ سال دیگه کمیاب و قیمتی بشه :)))
البته به یک شرط : تا ۶۰-۷۰ سال دیگه زنده بمونه که بتونه از پول فروشش استفاده کنه🗿
کاش پول خرید همشون رو داشتم
اما حیف که ندارم
خوش بحال اونایی که دارن
اونایی که پولخرید این کمیک هارو دارن قطعا پولخرید این کمیکها رو هم دارن
جواد خیابانی
عزیزم اینا کالای عتیقه حساب میشن. تعدادشون محدود و خیلی گرونن و فقط کلکسیونرها میخرن.
شما میتونی هر کمیکی بخوای رایگان و راحت دانلود کنی و بخونی. هدف اینکه از خوندنشون لذت ببری.
و اونهایی که پول خریدش رو ندارن یعنی پول خریدش رو ندارن😂
اوس جواد
با کمیک آشنا نشدم و فرصت نشد بهش علاقه مند بشم. یعنی شرایطش نبود و گمون نکنم پیش بیاد کسی بهم معرفی و علاقه مندم کنه. خیلی خوبه با یه رفیق قدیمی بزنی تو دل یسری چیزا. بعضی وقتا برای شروع خیلی چیزا دیره و تنهایی نمیشه شروع جدیدی رقم زد. چون ذهنت با سرگرمی های قبلی دیگه ارضا شده و اگر هم تنها بشی میری سمت اونایی باهشون خاطره داشتی.
اتفاقاً اصلاً اینطوری نیست که میگی.
من خودم با اینکه فیلمباز و انیمه باز هستم و آرشیوی بالای ۲-۳ هزارتا فیلم و سریال و انیمه دارم، به تازگی رفتم سراغ کتاب گویا، و خیلی هم دارم ازش لذت میبرم. شب ها یکساعت قبل از خواب یکی-دو فصل گوش میدم یا وقتیکه برای ورزش و پیاده روی میرم پارک یا تو اتوبوس و مترو.
کمیک هم یه تعدادی زبان اصلی انگلیسی و ترجمه فارسی دارم.
خلاصه که برای اینجور چیزها هیچوقت دیر نیست.
آدم ها متفاوت هستن. شاید بعضی ها مثل من باشن. این حرفی که زدم برای من صدق میکنه شمارو نمیدونم. ولی در کل کاری که شما انجام دادی علاقه ی زیادی میطلبه و زمینه آشنایی خوبی از قبل برای کار هایی که انجام میدید فراهم شده. در غیر این صورت حرف من هست
من منظور شما رو از آشنایی خوب از قبل یا علاقه زیاد متوجه نمیشم؟
اصلا چرا ما فیلم و سریال میبینیم یا کمیک و کتاب میخونیم؟ جواب: چون در درجه اول به داستان و قصه پردازی علاقمندیم. پس فرقی نداره داستان و قصه در کتاب باشه یا فیلم. داستان خوب در هر فرم و شکلی ارزش شنیدن داره.
برای کمیک خوندن هم آگاهی خاصی لازم نیست. برو تو یه سایت دانلود کمیک ترجمه فارسی، عنوان مختلف رو ببین، خلاصه داستانشون رو بخون، هرکدوم رو دوست داشتی دانلود کن و کامل مطالعه کن به همین راحتی. لازم نیست برای اینکار تاریخ کمیک استریپ رو بلد باشی یا همه شخصیتهای کمیکی رو بشناسی. میتونی برای استارت از کمیکهای معروف شروع کنی.
…
حرف شما بیشتر از تنبلی شما میاد. چون تنبلیت میشه چیزهای جدید رو پیدا و امتحان کنی.
چقد دوس دارم ادامه بدم و طراح کمیک بشم
دنیای دیوانه ی دیوانه!
کلکسیونرهای کاغذی!
این عناوین در ذهن من بیشتر به بازار کلکسیونرهای کمیک بوک نزدیکه