مواردی که برای تجربه آنها در God of War Ragnarok لحظه شماری میکنیم
۹ قلمروی نورس، منتظر ماجراجویی بازیکنان در God of War Ragnarok هستند. در این مقاله به مواردی خواهیم پرداخت که برای تجربه آن ها لحظه شماری میکنیم.
پس از ۴ سال انتظار، God of War Ragnarok به زودی در تاریخ ۹ نوامبر (۱۸ آبان) راهی کنسولهای پلی استیشن ۴ و پلی استیشن ۵ خواهد شد. بازیکنان از این بازی انتظارات بسیار زیادی داشته و امیدوارند تا حتی از نسخهی سال ۲۰۱۸، بهتر و موفقتر ظاهر شود. با اینحال، گستردهتر شدن بازی نسبت به نسخه گذشته، یکی از مواردیست که Ragnarok را بیش از پیش برای گیمرها جذاب میکند. در این مقاله، به معرفی مواردی خواهیم پرداخت که قطعا تجربهی آنها در God of War Ragnarok لذتبخش خواهد بود.
مبارزه با Thor
اینکه داستان Ragnarok چه مسیری را طی خواهد کرد، موضوعیست که هیچکس با اطمینان نمیتواند راجع به آن اظهار نظر کند. اینکه آیا کریتوس (Kratos) و اتریوس (Atreus) در پایان بازی زنده خواهند بود و کماکان به عنوان یک خانواده زندگی خواهند کرد یا خیر، از جمله مواردیست که بازیکنان بیصبرانه منتظر پاسخ به آن هستند. از سوی دیگر، اینکه اودین (Odin) چه هدفی در سر داشته و تیر (Tyr) چه نقشی در بازی خواهد داشت، تا کنون مشخص نیست. موارد زیادی هستند که باید با انتشار بازی، تکلیفشان مشخص شود اما یکی از کلیدیترین مسائلی که بازیکنان را هیجانزده نموده، مبارزه با خدای توانمند نورس، ثور (Thor) است. آیا به مانند مبارزه با فرزند فریا (Freya) در نسخه سال ۲۰۱۸، نبرد با ثور نیز در ابتدای بازی به وقوع خواهد پیوست؟ آیا کریتوس و ثور از نهایت نیروی خود در هنگام مبارزه با یکدیگر استفاده خواهند کرد و تواناییهای خود را به رخ یکدیگر خواهند کشاند؟ پاسخ به این سوالات هرچه که باشد، موضوع اساسی این است که نبرد شبح اسپارتا و خدای رعدوبرق، میتواند به یکی از جذابترین لحظات God of War Ragnarok تبدیل شود. شکست ثور و به دست گرفتن میولنیر (Mjolnir)، موضوعیست که بازیکنان را از هم اکنون برای تجربهی Ragnarok هیجانزده نموده است.
کومبوهای جدید
سالها قبل، زمانی که داستان فرنچایز God of War در یونان جریان داشت، با هر نسخه جدید از این بازی، میتوانستید مطمئن باشید که فنون، حرکات و سلاحهای جدیدی به بازی افزوده خواهند شد. نسخههای قدیمی God of War، هرگز در این زمینه کم نگذاشته و تنوع حرکات تکنیکی و اجرای کامبوهای مختلف، از ویژگیهای بارز آنها محسوب میشد. با توجه به آنچه که تا کنون از God of War Ragnarok دیدهایم، به نظر میرسد که عمق گیمپلی آن به مراتب نسبت با نسخه قبلی عمیقتر خواهد بود و بازیکنان میتوانند به اجرای کامبوهای مختلف و قدرتمند در این بازی بپردازند. همچنین، حرکات جدیدی برای دو سلاح لوایثان (Leviathan) و Blades of Chaos تعریف شدهاند و هرکدام به ترتیب با بهرهگیری از یخ و آتش، دشمنان را از بین میبرند. این موضوع، تنها یکی از ویژگیهای جدید افزوده شده به گیمپلی Ragnarok محسوب میشود.
قابلیت بازی در راستای عمود (Vertical Play)
بازی در راستای عمود و نحوه جابهجایی اشیا در این حالت، یکی از موارد دیگریست که به لطف طراحی خاص محیط، به گیمپلی God of War Ragnarok افزوده شده است. این موضوع را به وضوح میتوانیم در سوارتالفایم (Svartalfheim) ببینیم؛ طوری که کریتوس از سازههایی که در اطراف او قرار دارند، برای انجام Slam Attack و کوبیدن دشمنان روی زمین استفاده میکند. همچنین، او قادر است تا از Blades of Chaos به مانند قلاب برای رفتن از یک موقعیت به موقعیت دیگر بهره ببرد. قابلیت چسبیدن به دشمنان توسط تبر لوایثان، به زمین کوبیدن آنها و خلق انفجاری یخی، یکی از موارد دیگریست که در ویدیوهای منتشر شده از Ragnarok شاهد آن بودهایم. جدای از اینکه این موارد کیفیت گیمپلی بازی را بهبود بخشیده و بر روان بودن آن میافزایند، به لطف وجود آنها، ممکن است محیطهای جذاب و جدید بسیاری را در God of War Ragnarok ببینیم.
استفاده از سلاحها و سپرهای جدید
تجربه ثابت کرده که معرفی سلاحهای جدید در هر نسخه از فرنچایز God of War، موضوعی اجتنابناپذیر است؛ با اینحال، دیده میشود که تا کنون استودیوی سانتا مونیکا (Santa Monica)، صرفا به نمایش سپرهای جدید اکتفا نموده است. Dauntless Shield، یک سپر مبتنی بر پری (Parry-Based) است که با جایخالی دادن در لحظه آخر، به شما اجازه میدهد تا با یک حرکت جذاب و در عین حال نیرومند، دشمنان خود را نقش بر زمین کنید. این در حالیست که طرز کار Stonewall Shield کاملا متفاوت بوده و بر مبنای جایخالی دادن کار نمیکند. این سپر، انرژی حاصل از ضربات دریافتی را در خود جمع نموده و پس از شارژ شدن، به شما اجازه میدهد تا با کوبیدن سپر بر زمین، دشمنانتان را از بین ببرید. هر کدام از سپرها، دارای خصوصیات و قابلیتهای منحصربهفردی هستند و به جنبهی خاصی از مبارزات توجه دارند. با اینحال، به نظر نمیرسد که سپرهای بازی فقط به این دو مورد محدود شوند.
خلق Buildهای جدید
با وجود اینکه نسخه سال ۲۰۱۸، از زمانی که برای نخستین بار نمایش داده شد تا زمان عرضه آن، در جنبههای مختلف عملکرد فوقالعادهای داشت، با اینحال، بازیکنان همواره نگران بخش نقشآفرینی بازی بوده و نسبت به موفقیت آن اطمینان نداشتند. پس از انتشار بازی، مشخص شد که طرفداران دلیلی برای نگرانی ندارند چرا که آنها قادر بودند تا به راحتی به زرهها و رون (Rune) دست یافته و بیلد (Build) دلخواهشان را شخصیسازی نمایند. Ragnarok، نیازی به ایجاد تغییرات گسترده در مکانیزمهای نقشآفرینی موجود در گیمپلی نسخه قبلی ندارد؛ اما دادن گزینههای بیشتر به بازیکنان، میتواند فرمول موفق قبلی را بهبود ببخشد.
ماجراجویی در قلمروهای جدید
با اینکه God of War 2018 به شما اجازه میداد تا در ۶ قلمروی مختلف ماجراجویی کنید، در Ragnarok خواهید توانست تا در کلیهی ۹ قلمروی اساطیر نورس، به تجربهی بازی بپردازید. یکی از این قلمروهای جدید، سوارتالفایم نام دارد که در واقع سرزمینی متعلق به کوتولهها محسوب میشود. سوارتالفایم، از نظر مهندسی دارای نقشهی شهری و محیطی منحصربهفرد است و این موضوع را میتوان در پازلهای جذاب آن نیز مشاهده کرد. برای مثال، در قسمتی از ویدیوهای منتشر شده، دیده میشود که کریتوس توسط لوایثان، اقدام به متوقف کردن حرکت چرخدندهها میکند. به نظر میرسد که حتی در قلمروهایی که در نسخه قبل در آنها به ماجراجویی پرداختیم نیز مکانهای جدیدی وجود خواهند داشت؛ موضوعی که میتواند تجربه Ragnarok را به مراتب عمیقتر نماید. از سوی دیگر، روشهای حمل و نقل نیز در God of War Ragnarok افزایش پیدا کردهاند. در ویدیوهایی که تا کنون از گیمپلی بازی منتشر شده، دیده میشود که کریتوس و اتریوس به کمک سورتمه در حال حرکت بر روی سطوح یخی هستند.
گرگ، اژدها، فریا
یکی از نکات جذاب نمایش داده شده در ویدیوهای نمایش داده شده حول محور Ragnarok، گرگ عظیمالجثهای بود که به باور بازیکنان، فنریر (Fenrir) نام دارد. علاوه بر این، تصویر کاور مجله گیماینفورمر (GameInformer)، وجود اژدها در God of War Ragnarok را تایید نمود. از سوی دیگر، با توجه به اتفاقاتی که در نسخه قبلی رخ داد، به نظر میرسد که شاهد مبارزه فریا و کریتوس در چند مکان مختلف خواهیم بود. وجود دو والکری به نامهای ریست (Hrist) و نا (Gna) نیز در بازی تایید شده است. لازم به ذکر است که اینجرهار (Einjerhar)، که یکی از جنگجویان اودین محسوب میشود نیز در God of War Ragnarok حضور خواهد داشت. در مجموع، به نظر میرسد که تعداد باسفایتها در این بازی به مراتب بیشتر از نسخه قبلی خواهد بود. به خاطر داشته باشید که کم بودن تعداد باسفایت در God of War 2018، یکی از معدود انتقاداتی بود که بازیکنان نسبت به بازی داشتند. علاوه بر شخصیتهایی که تا کنون از حضورشان به عنوان باس در Ragnarok باخبر هستیم، باید انتظار نمایش افراد دیگری را نیز در این بازی داشته باشیم.
چالشهای جدید
یکی از بهترین چالشهای God of War 2018 را والکریهای انتخابی (Optional) تشکیل میدادند؛ چرا که با پیشرفت در بازی، بر درجه سختی آنها نیز افزوده میشد. سیگرون (Sigrun)، که در واقع ملکهی والکریها محسوب میشود، یک مبارزه سخت و دشوار را در نسخه ۲۰۱۸ برای بازیکنان رقم میزد چرا که نسبت به والکریهای های دیگر، از قدرت بیشتری برخوردار بود. بازیکنان برای شکست دادن سیگرون، باید از حداکثر مهارت خود استفاده کرده و به همه حرکات و همچنین الگوی حملات وی توجه مینمودند. احتمال اینکه از این قبیل چالشها در God of War Ragnarok نیز استفاده شود، بسیار بالاست. علاوه بر والکریها، استودیوی سانتا مونیکا میتواند از فافنیر (Fafnir) و Travellers نیز برای این منظور استفاده کند.
مراحل و ماموریتهای فرعی
وجود مکانها و قلمروهای جدید، به معنای افزوده شدن محتوا و مراحل نو به بازی است. با توجه به آنچه که تا کنون از سوارتالفایم دیدهایم، میدانیم که NPCهای جدید، که هرکدام دارای ماموریتهای جانبی خاص خود هستند، در God of War Ragnarok وجود خواهند داشت. حتی بدون در نظر گرفتن باسهای انتخابی، ممکن است شاهد وجود Realm Tearهای بیشتری در این بازی باشیم. وجود چیزی شبیه به نیفهایم، با توجه به تصادفی بودن نحوهی ترتیب و سازوکار آن و بلند بردن ارزش تکرار بازی، موضوعیست که میتواند تجربه Ragnarok را لذتبخشتر کند. افزودن دانجنهایی که بتوانید برای چندین بار در آنها به جستوجو و ماجراجویی بپردازید و اختصاص دادن پاداشهای مختلف، با توجه به درجه سختی بازی، موضوع دیگریست که امیدواریم استودیوی سانا مونیکا به آن توجه داشته باشد.
تلاش برای سردرآوردن از راز و رمز دنیای بازی
وجود رموز مختلف و تشویق بازیکنان برای برملا نمودن آنها، از ویژگیهای یک بازی ویدیویی محسوب میشود و God of War Ragnarok نیز از این قاعده مستثنی نیست. پازلی که حل نمودن آن منجر با کشف Shattered Gauntlet of Ages در نسخهی سال ۲۰۱۸ میشد را به خاطر دارید؟ وجود یک معمای دیگر شبیه به این پازل، میتواند جذابیتهای زیادی به God of War Ragnarok ببخشد؛ با اینحال، امیدواریم سانتا مونیکا پا فراتر از این گذاشته و از راز و رمز بیشتری در مکانهای مختلف استفاده کرده و بازیکنان را تشویق کند تا برای کشف آنها، به جستوجو در محیط بپردازند. وجود Easter Eggهای مخفی، جزئیات شوکهکننده مرتبط به Lore و نکاتی که روی داستان بازی روشنی بیندازند، همه و همه میتوانند Ragnarok را به یک اثر بهتر، در قیاس با نسخه قبلی تبدیل کنند. استودیوی سانتا مونیکا، حتی میتواند در گوشه و کنار بازی، به سایر فرنچایزهای سونی نیز اشاره کند؛ موضوعی که قبلا در عناوین The Last of Us و Uncharted شاهد آنها بودهایم. در نهایت، با توجه اینکه God of War Ragnarok، آخرین تجربه ما از ماجراجویی در دنیای نورس خواهد بود، در نتیجه سانتا مونیکا باید از همه برگهای برنده خود برای خلق یک بازی حماسی و فرانوشنشدنی استفاده کند.
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: تولید کنسولهای ایکس باکس در نسلهای آینده متوقف نخواهد شد
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- کار ساخت بازی جدید ناتی داگ از سال ۲۰۲۰ آغاز شده است
- فیل اسپنسر: STALKER 2 یکی از مدعیان بهترین بازی سال است
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
نظرات
من بیشتر از همه منتظر داستان و اتفاقات حماسی و غیر قابل انتظاری که میدونم قراره اتفاق بیفته هستم…..
قطعا بیشترین چیزی که منتظرش هستیم فایت با اودین و ثور هست
البته نبرد یورمانگاد با ثور هم جذاب میشه
فقط خداکنه بین این همه درگیری اون آترئوس اذیت نکنه …😬😬🤐🤐
من میگم بعد یسال برای پیسی بعد از دوسال هم برای سرویس پلاس بازی پورت میشه .. و میاد البته که فک نکنم سونی به این زودی ها روی سرویس بزارش ..
من دوس داشتم بازی دو نوع دوربین یا گیمپلی داشت
هرکس دوس داشت مث گاد اف وار ۲۰۱۸ بازی کنه هرکیم دوس داشت مث گاد اف وار ۳ بازی کنه
😃😃😃😃
در رابطه با اومدن روی پی سی به همین خیال باش بیا بهت بدم آش
این بازی همه چیش هایپه
انکار کلا هایپ بوده بعدا دست و پا در آورده
با هر نقد و خبری ک میبینم هایپ تر میشم
سرعتی فراتر از ماشین های فورزا؟
ولی بعضیا هنوزم هم معتقدن گاد رگناروک فقط یه DLCــه 🤡
با این مقاله هایپم دوبرابر شد . باورم نمیشه که از اولین روزی که گاد اف وار رگناروک معرفی شد تقریبا دو سال گذشته . یعنی عین باد گذشت و باورم نمیشه که قراره ماه بعد هم عرضه بشه .
سانتا مونیکا همیشه تو بازی هاش یه سوپرایز هایی داره که واقعا غافل گیر میشیم . استودیو سانتا مونیکا در گاد اف وار ۲۰۱۸ بخاطره کمبود زمان نتونستن که باس های زیادی رو در بازی قرار بدن و سلاح های بیشتری بسازن ولی تو رگناروک به اندازه کافی وقت دارن که هر کاری میخوان بکنن مثل سلاح های جدید ، تنوع دشمن بیشتر و باس های بیشتر .یکی از نیاز هایی که واقعا گاد اف وار ۲۰۱۸ داشت پازل هاش بود که خیلی کم بود و اصلا چالش بر انگیز نبود در حالی که تو گاد اف وار های گذشته واقعا پازل های زیاد و چالش بر انگیزی داشتیم . البته که بدون شک مطمئنم که این مشکل رو هم حل کردن چون این مشکلم دوباره برمیگرده به کمبود زمان . انتظار و هایپ واقعا خیلی بالاست پیش بینی من از متای بازی بین ۹۳ و ۹۶ است
نبرد با ثور و تیکه تیکه کردن اودین رو نمیبینم (:
لحظه رو نشمردم
ای جانم حاج کریتوس🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
فقط ۲۷ روز😍
چهار ساله بعد از تموم کردن نسخه چهارم منتظرشم باورم نمیشه بلاخره داستان نوروس به پایان میرسه
ممنون از مقاله خوبتون…
یه آی پی به این خفنی تو چنگت داشته باشی اما نگران ریزش پلیر های پلتفرمت بخاطر COD تو اکس باکس باشی…
مغز آدم سوت میکشه والا!!!!!
موردی که براش لحظه شماری میکنیم فقط همین حده که دوباره با کریتوس راه بریم😂
بیشتر منتظر اینم ببینم کی برا پیسی میاد
۲۰۰سال دیگه من==🧑🦯🧑🦽
تاریخ عرضه پی سی : ۱۱.۹.۲۰۲۳
(طبق اعلامیه های هرمن هالست)
خدا از دهنت بشنوه به همینم راضیم😂
عالی بود
فقط میمونه دیتای بازی،همه چی مهیا واسه تجربه ی بازی ولی اینترنت که کلا صبح تالا قطه،میترسم نتونیم دیتا دان کنیم
اون گرگه فقط !
چه جنگی قراره بشه !
نمیدونم چجوری اما اگر یه بخش مولتی پلیر خوب هم داشت عالی میشد
من میتونم حرف زدن میمون هارو درک کنم
ولی این کامنتو فقط باید بدونم چطور از حافظم پاک کنم
خدا نکنه ….
اصلا فکرشم خوب نیست …
اینا بازها قدیمی و داستانی هستن برای ماها که دنیایی خاطره از نسخه های اولشون داریم وقتی که اصلا نت نبود …فقط سونی و نینتندو هستن که امروزه هنوز اینجور بازیها ادامه میده امیدوار هیچوقت روندش تغییر نکنه …
یه سوال
والکری ها هر چقدر شما قوی میشدید اونا هم به نسبت شما قوی تر میشدن؟
چون من لولم کم هم بود واسم سخت بود هم وقتی نیو گیم پلاس زدم سخت بود با بدبختی تونستم بکشمشون:/
فقط رو نیو گیم پلاس سختر میشن و حرکاتشون اضافه تره
مرسی بابت این مقاله جالب بود:
راستش من مشتاق اتمسفر و معماری دنیای نوثم و هایپ پتک ثور در دست کریتوس و فایت کریتوس و ثور هستم و همچنین بفکر پیشرفتهای نسل جدید خود بازی از داستان تا گیمپلیم… این چند نکته، نکاتی هستن که خیلی صبر منو سخت کرده.
منی که کنسول PS ندارم ولی از هرکسی که دورو برم کنسولشو داره هایپم بالاتره….
امیدوارم تا وقتیکه برای پی سی میاد اینترنتم در این حد باشه که فقط بتونم تو سایت کامنت بزارم و حتی تصویری از آنتاگونیست ها یا محیط ها و کاراکترای بازی نبینم
کی میرسی از راه ی نگاهم به ما بندازی سلطان(‘:
جانم فدای سانتامونیکا عشق هستن کوری بارلوگو تیمش💙
تبرت تو فرق سر بد خواهت❄
شمشرات چاک بده سینه هر خدایی رو که هست🔥
درود بر شما بسیار عالی … هر چقدر از این بازی مطلب بزارید باز هم کمه ….
فقط خواهشا مثل الدن رینگ نشه بعد از انتشار بازی به فراموشی بره …لطفا بعد از انتشار گاد هم کسی که واقعا بازی رو انجام داده از راز و رمزها و موارد مهمش مطلب بزاره …
دست روزگار کاری کرده از پی سی و پی اس فایو به سریز اس رسیدم ولی بخاطر همین لعنتی هم شده میدونم طاقت نمیارم دوباره یه حرکتی میزنم
یه سوال
اگه پلی استیشن پلاس بگیرم بعد بازی هارو باید بعد هم بخرم یا نه؟
اترئوس میمیرع