۱۰ باور عجیب درباره آتلانتیس؛ شهر افسانهای گمشده
دنیای ما پر از رازهای حل نشده است. با وجود دستاوردهای بزرگ در علم، هنوز بسیاری از رازها برای انسان ناشناخته باقی ماندهاند. البته آتلانتیس مسلماً از این دسته نیست!
اکنون علم ثابت کرده که شهر افسانهای آتلانتیس وجود خارجی ندارد و احتمالاً هرگز هم نداشته است؛ پس وقتی میشنویم که درباره «شهر گمشده» حرف میزنند، در حقیقت خبری نیست و تاکنون به هیچ شواهدی در این زمینه دست پیدا نکردهایم.
با این حال همانطور که میدانید ما اطلاعات کمی درباره اقیانوسها داریم؛ به طوری که اطلاعات ما از ستارههای بالای سرمان، بیشتر از اقیانوسهای زیر پایمان است.
این موضوع در دامن زدن به شایعات نقشی چشمگیر دارد؛ شهرهای گمشده، گنجینههای پنهان، کشتیهای افسانههای و … نه در اقیانوسها، بلکه در تخیلات مردم وجود دارند و به همین شکل هنوز عده زیادی از جمعیت جهان تصور میکنند که آتلانتیس حقیقی است و نهایتاً یک روز آن را پیدا خواهیم کرد.
افلاطون، فیلسوف بزرگ یونایی اولین بار بیش از ۲۳۰۰ سال قبل به آتلانتیس اشاره کرد. از آن زمان بشر پیوسته به دنبال این شهر افسانهای است. به گفته افلاطون آتلانتیس آرمانشهری پادشاهی در یک جزیره بوده که ۹۰۰۰ سال قبل از زمان او ناگهان در یک روز ناپدید شده است.
اگرچه همانطور که گفتیم، وجود این شهر توسط علم رد شده و هیچ ردی هم در تاریخ درباره آن وجود ندارد، اما هنوز هم باورهای عجیبی را در خصوص آتلانتیس میشنویم و حتی برخی دنبال کنندگان علم سوالات زیادی را براساس روایات افلاطون درباره آتلانتیس مطرح میکنند. در این مقاله به ۱۰ مورد جذاب از این موارد خواهیم پرداخت.
پر بحثترینها
- رسمی: Forza Horizon 5 بهار امسال برای PS5 عرضه خواهد شد
- گزارش: بازی بعدی God of War با محوریت اساطیر مصر در دست ساخت قرار دارد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Ori: پلی استیشن بهزودی استراتژی چندپلتفرمی ایکس باکس را دنبال خواهد کرد
- شایعه: Halo: Infinite به پلی استیشن خواهد آمد
- منبع داخلی: Halo: The Master Chief Collection به PS5 میآید
- سیستم مورد نیاز Marvel’s Spider-Man 2 مشخص شد + تریلر نسخه PC
نظرات
قدیمی ترین شهر های دنیا در اسیاست هیچ فرازمینی هم در ساخت این شهر ها نقش ندارند همش دروغه اولین تمدنی که شاه داشته ایران بوده قبل از سومری ها
علم(مخصوصا علوم تجربی)ناقص تر از ایناست که بتونه به خیلی از مسائل پاسخ بده(به خاطر ماهیت آزمون و خطا که همیشه با خطا همراهه) و اصولا اگه از توضیح علمی اون اثر یا پدیده عاجز و ناتوان باشه به صورت کلی اون رو رد میکنه و صورت مسئله رو پاک میکنه(به جای اینکه تلاش کنه اون مسئله رو حل کنه).بنابرین تو خیلی از مسائل علم رده و نمی تونه پاسخگو باشه(مخصوصا هرچقدر به عقب تر و قلب تاریخ بریم)
این مســـخره بازیه ادامه در تک فارس بخونین چیه تو بعضی پستا هستش. ما اومدیم تو گیم فا بخونیم اه