The Wonderful 101 :E3 2013 تابستان امسال عرضه می شود

یکی دیگر از انحصاری های کنسول خانگی نینتندو یعنی Wii U عنوان انیمه ی The Wonderful 101 می باشد و بنابر گفته های نینتندو طی مراسم E3 2013 این بازی بیست و سوم آگوست سال جاری برای Wii U عرضه خواهد شد.
علیرغم این که رقبای نینتندو یعنی سونی و مایکروسافت از انحصاری هایی با گرافیک خارق العاده رونمایی کرده اند، بنابر سیاست های همیشگی نینتدو بازی های سرگرم کننده و در ظاهر کم زرق و برق از انحصاری های کنسول هایش هستند. در همین راستا بازی The Wonderful 101 که در سبک Action / Beat’em Up می باشد و توسط استودیوی خلاق Platinum Games ساخته می شود، ۲۳ آگوست ۲۰۱۳ برای Wii U توسط نینتندو منتشر خواهد شد.
لازم بذکر است که آتسوشی اینابا تهیه کننده این عنوان است که پیش از این با سابقه ی تهیه کنندگی بازی های موفقی چون MG Rising و Bayonetta، تا حدودی موفقیت این بازی را تضمین کرده است.
پر بحثترینها
- جزئیات جدیدی از Intergalactic: The Heretic Prophet منتشر شد
- واکنش دراکمن به دو دستگی طرفداران در قابل The Last of Us 2 و رویکرد مشابه در مورد Intergalactic
- کارگردان Split Fiction: اگر دوباره جایزه بهترین بازی سال را ببرم خوشحال میشوم، اما با وجود GTA 6 رقابت سخت خواهد بود
- نیل دراکمن: ۵ سال از آغاز ساخت Intergalactic: The Heretic Prophet میگذرد اما هنوز درحال تغییر و تکامل است
- ۱۵ شخصیت با ابهت برتر در تاریخ بازی های ویدیویی
- شایعه: بازی The Last of Us Part 3 به طور مخفیانه در دست ساخت قرار دارد
نظرات
من اول دیدم :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
کلا نیتتندو تو این جور بازی ها معروفه…