نکات ابتدایی در Elden Ring که آموزش داده نمی‌شوند؛ بخش اول

17 اسفند 1400 - 11:00

این روز‌ها در دنیای بازی‌های ویدئوی غوغایی به پا شده و نام Elden Ring بیش از هر بازی دیگری به گوش می‌رسد. مسلماً شما هم کم یا زیاد به عنوان یک گیمر با این عنوان آشنایی پیدا کرده‌اید.

عنوان Elden Ring، اولین تجربه‌ی استودیوی فرام سافتور (From Software) است که به معنای واقعی کلمه در جهانی باز روایت می‌شود. جهانی آنقدر بزرگ که پس از گذراندن 60 الی 70 ساعت در آن (مدت زمانی که برای به پایان رساندن خیلی از بازی‌هایی که جهان باز نامیده می‌شوند کافی و چه بسا زیاد هم هست)، شما همچنان از دیدن دشمنان جدید و یا محیط‌های غیر قابل وصف غافل‌گیر می‌شوید.

اگرچه ممکن است Elden Ring در ابتدای کار کمی مهربان‌تر و دوستانه‌تر از سری Dark souls و یا Demon’s Souls نسبت به بازیکن رفتار کند، اما اطلاعات زیادی در آن وجود دارد که برای شما توضیح داده نخواهد شد این یعنی یا باید خودتان این نکات را که به راحتی هم از دست می‌روند، بر اساس تجربه‌های مکرر فرا بگیرید و یا این فهرست کامل را بررسی کنید و با خیال راحت به تجربه‌ی این عنوان پرشکوه بپردازید.

انتخاب کلاس مناسب

در بازی Elden Ring، به طور کلی 10 کلاس وجود دارد و انتخاب درست کلاسی که اولین ساعات ماجراجویی شما را در سرزمین میانه شکل خواهد داد، اولین تصمیم بزرگی است که با آن روبرو خواهید شد. از آنجایی که آمار کلاس‌های مختلف تا حد زیادی متفاوت است، دانستن اینکه کدام کلاس برای نوع بازی شما مناسب‌تر است بسیار حائز اهمیت می‌باشد. حال به مورد بالا انتخاب یک یادبود (Keepsake) نیز اضافه کنید تا به کسی که نمی‌داند چه کلاسی را انتخاب کند، تصمیم گیری بالقوه دشوارتری را واگذار کنیم.

انتخاب کلاس متناسب با سبک مبارزات در Elden Ring، بسته به علاقه‌ی هر شخص، بسیار متفاوت خواهد بود. برخی از کلاس‌ها به عنوان جنگجویانی قدرتمند از همان ابتدای کار می‌توانند سپرهای عظیم و یا شمشیرهای بلند را حمل کنند اما به همین واسطه از چابکی کافی برخوردار نیستند در آن سوی گود نیز کلاس‌هایی وجود دارند که در اجرای جادو بسیار چیره دست می‌باشند ولی قدرتشان برای مبارزات تن به تن بسیار اندک است.

با این حال بدانید که انتخاب یک کلاس قدرتمند مانند Hero، به معنای ناتوانی شما در اجرای جادو نخواهد بود بلکه هر کلاسی می‌تواند از تمام سلاح‌ها، آیتم‌ها و توانایی‌ها استفاده کند اما به شرطی که پیش‌نیازهای استفاده از آن آیتم و یا سلاح را فراهم کنید. اگر چه که تعدادی از طلسم‌های بازی فقط برای کلاسی خاص در دسترس‌اند و می‌توان گفت این تنها تفاوت در دراز مدت بین کلاس‌های متفاوت است. بهترین کار این است که کلاس مورد نظر خود را با اولویت‌بندی ساده‌ای انتخاب کنید به عنوان مثال فقط قدرت را در نظر بگیرید یا فقط استقامت را زیرا بعد از مدتی کنترل لول‌آپ شخصیت را به دست می‌گیرید.

کلاسسطحسلامتیذهناستقامتقدرتمهارتهوشایماننیروی پنهان
Astrologer691598121679
Bandit51011109139814
Confessor1010131012129149
Hero7149121697811
Prisoner61112118141469
Prophet710148111071610
Samurai91211131215988
Vagabond91510111413997
Warrior811121110161089
Wretch11010101010101010

هر کلاس دارای سلاح‌ها و زره‌های متفاوتی است، اما این جدول به انتخاب‌ درست ما کمک می‌کند. حالا بیایید بهترین گزینه‌های پیشنهادی را بررسی کنیم:

کلاس Vagabond یک انتخاب عالی همه جانبه است، با میانگین آماری یکنواخت، یک سلاح خوب و مجموعه‌ی زرهی مناسب که به راحتی می‌توانید از چند سیاهچاله‌ی اول بازی جان سالم به در ببرید و دشمنان را سلاخی کنید.

اگر به دنبال نبرد‌های تن به تن و انعطاف‌پذیری در آن‌ها هستید، پس Warrior با مهارت بالای خود گزینه‌ی مناسب است. Warrior به شما این امکان را می‌دهد که مجموعه وسیع‌تری از سلاح‌ها را به صورت غیر فعال حمل کنید و در زمان نیاز از آن استفاده کنید.

اگر می خواهید از سحر و جادو استفاده کنید Astrologer بهترین انتخاب است. به علت اینکه عده‌ای از بازیکنان در ابتدای بازی می‌خواهند از جادو استفاده کنند و از همان ابتدا با مشکل روبرو می‌شوند به طور کلی استفاده از جادو را کنار می‌گذارند و دیگر از آن استفاده نمی‌کنند. اما کلاس Astrologer به دلیل توانای بالا در اجرای بی‌نقص جادوها و استفاده از طلسم‌های اختصاصی می‌تواند بهترین انتخاب برای افرادی باشد که می‌خواهند با استفاده از جادو بازی را تکمیل کنند.

بهترین کار این است که کلاس مورد نظر خود را با اولویت‌بندی ساده‌ای انتخاب کنید به عنوان مثال فقط قدرت را در نظر بگیرید یا فقط سلامتی را زیرا بعد از مدتی کنترل لول‌آپ شخصیت را به دست می‌گیرید

انتخاب Keepsake مناسب

در مجموع 9 عدد Keepsake در Elden Ring وجود دارد. Keepsakeها آیتم‌هایی هستند که به ویژه در اوایل بازی مفید واقع می‌شوند و در طول بازی به تقویت شما می‌پردازند. در واقع Keepsakeها میراثی از Start Giftهای سری سولز در Elden Ring می‌باشند. کاربرد هر 9 Keepsake در جدول زیر بیان شده:

Keepsakeکاربرد
Crimson Amber Medallionتقویت HP (سلامتی)
Lands Between Runeافزایش مقدار Runeهای کسب شده
Golden Seedداشتن پنجمین شارژ Flask
Fanged Imp Ashes
فراخوانی دو Fanged Imp در حین مبارزه
Cracked Potساخت کوزه‌های پرتابی
Stonesword Keyهمراه داشتن دو کلید Stonesword
Bewitching Branchمتحد کردن موقتی دشمنان با خود
Boiled Prawnکاهش میزان آسیب فیزیکی دریافتی از ضربات
Shabriri’s Woeدشمنان بیرحمانه‌تر با شما برخورد خواهند کرد

بهترین انتخاب برای شروع بازی بر اساس تجربیات بنده، دو یادبود Lands Between Rune و Bewitching Branch هستند.

Keepsakeها میراثی از Start Giftهای سری سولز در Elden Ring می‌باشند

بیشترین استفاده‌ی ممکن را از Torrent ببرید

با فعال کردن سومین Grace در سرزمین میانه و استراحت در آن با یک NPC به نام ملینا آشنا می‌شوید. زمانی که ملینا را ملاقات و با درخواست او موافقت کنید، او برای کمک به شما وسیله‌ای حلقه‌ مانند را در اختیارتان قرار می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانید اسبی افسانه‌ای، از نژادی خاص به نام Torrent را احضار کنید. به علاوه ملینا به شما می‌آموزد که چگونه با استفاده از runeهای کسب شده در طول بازی به لول‌آپ شخصیت خود بپردازید و برای نبردهای طاقت‌فرسا و سخت پیش‌رو آماده شوید.

باید بدانید که Torrent خیلی بیشتر از پیمودن سریع نقشه می‌تواند به کار شما بیاید و چندین نکته درباره‌ی استفاده‌ی صحیح از آن وجود دارد که باید بدانید:

  • زمانی که سوار بر Torrent در حال پیمایش مسیری هستید، تسلیحات موجود در دست چپ شخصیت شما کنار گذاشته می‌شوند و در عوض می‌توانید بسته به موقعیت دشمنان خود با آنان مبارزه کنید. یعنی زمانی که سوار بر این موجود افسانه‌ای هستید باید با دکمه‌هایی که مربوط به سلاح سمت چپ در مبارزات بود، حملات سبک یا سنگین را از سمت چپ انجام دهید و به همین ترتیب برای انجام حملات از سمت راست، باید از دکمه‌های سمت راست کمک بگیرید که همین تغییر کوچک، سبک مبارزات شما را در طول بازی به چالش می‌کشد. شما همچنین می‌توانید از سپر، تیر و کمان، طلسم‌ و یا جادو‌ها حین سواری استفاده کنید اما این استفاده مشروط بر این است که ابزار مورد نظر را در دست راست خود قرار داده باشید؛ به طور کلی می‌توان گفت با سوار شدن بر Torrent، تسلیحات سمت چپ شما غیر فعال می‌شود.
    • با توجه به نکته‌ی بالا و حتی با برداشتن سپر به عنوان سلاح سمت راست، زمانی که سوار بر Torrent باشید توانایی دفاع کردن با آن را نخواهید داشت و برای جلوگیری از برخورد ضربات دشمنان یا باید دو بار بپرید و یا جاخالی بدهید.
  • زمانی که در جریان نبرد قرار دارید باید با مدیریت و دقت کامل از گزینه‌ی جاخالی دادن استفاده کنید زیرا در این حالت با هر بار فشردن دکمه‌ی مربوط به افزایش سرعت، مقداری از نوار استقامت شما کاسته می‌شود و با استفاده‌ی بی‌مورد، به زودی زود شاهد فاجعه‌ی خواهید بود. اما، خوشبختانه زمانی که در حال پیمایش مسیری بدون درگیری هستید، این حالت مربوط به کاهش نوار استقامت وجود ندارد و می‌توانید با خیال راحت برای افزایش سرعت خود از این گزینه استفاده کنید.
  • Torrent نوار سلامتی مخصوص به خود را دارد که واقعاً در مبارزات بزرگ تشخیص آن خیلی سخت است، زیرا با هر بار ضربه خوردن، این نوار در حدود چند ثانیه نمایان و بعد دوباره ناپدید می‌شود همچنین یک حمله‌ی سنگین از سوی دشمنان و برخورد آن با Torrent کافی است تا باعث ناپدید شدن آن شود و این اتفاق موقعیت شما را در میدان نبرد به شدت ناپایدار می‌کند. می‌توانید پس از اینکه دوباره روی پای خود ایستادید سریعاً Torrent را احضار کنید اما اگر تمام نوار سلامتی او صرف شود، تا زمانی که در یکی از Graceها استراحت نکنید، این موجود افسانه‌ای دوباره باز نمی‌گردد.
    • همچنین اگر در جریان نبرد یادتان باشد که Flask of Crimson Tears دارید، می‌توانید با استفاده از آن دوباره Torrent را پس از مرگ فرابخوانید. به نظر من بهترین راه، زنده نگه داشتن Torrent و تغذیه کردن او با کشمش دست‌ساز Rowa (کشمشی که از میوه‌ی قرمز رنگ به نام Rowa بدست می‌آید، گیاه این میوه در سرتاسر بازی به چشم می‌خورد) و یا استفاده از جادوی شفابخش در حین مبارزه است.
  • تندبادهای بزرگی در اطراف صخره‌های سرزمین‌ میانه به نام Spiritspring وجود دارد که به شما این امکان را می‌دهد تا ارتفاعات زیادی بپرید. با استفاده از این تندباد ها می‌توانید بدون صرف زمان زیادی برای پیدا کردن راه، از مناطق پست به مناطق مرتفع برسید، اما در راهنمای این تندبادها هیچ اشاره‌ی به پایین رفتن از آن‌ها نشده است. اگر با کمی دقت در نزدیکی یکی از این تندبادها فرود بیایید، یک اثر وزش باد در اطراف Torrent و خودتان مشاهده خواهید کرد که هرگونه آسیب حاصل از سقوط را خنثی می‌کند.
  • در بعضی نبردها که در جریان بازی و سوار بر Torrent خواهید داشت، سرعت کلیدی‌ترین بخش ماجرا خواهد بود. بنابراین این نکته را در نظر داشته باشید که هنگام وارد کردن ضربات به دشمنان، اگر آن‌ها سپرهای خود را بالا گرفتند و دفاع کردند، وارد کردن ضربه، سرعت شما را به شدت کاهش می‌دهد و به واسطه‌ی همین امر دشمنان می‌توانند به شما نزدیک شوند و با چندین ضربه‌ی متوالی کارتان را تمام کنند.
در سرزمینی رو به زوال، زیبایی بی پایان

مراقب پیش‌آهنگان باشید

تعدادی از دشمنان، شیپورهای بزرگی را با خود حمل می‌کنند و در بازی پیش‌آهنگ نامیده می‌شوند این دشمنان در صورت مشاهده شما با دمیدن در شیپور خود نیروی پشتیبانی درخواست می‌کنند.

همانطور که گفته شد این دشمنان به محض دیدن شما و بدون معطلی شیپور خود را برداشته و در آن می‌دمند و با این کار تمام افرادی که در منطقه حضور دارند متوجه‌ی حضور شما خواهند شد و برای حمله به سمت شما حرکت می‌کنند. بنابراین، در مواجه با حتی یک دشمن، فرضتان این باشد که یک شیپور همراه دارد تا بقیه را خبر کند مگر اینکه با نگاه دقیق به او غیر از این ثابت شود.

مراقب پیش‌آهنگان باشید

3_ Fast Traveling

Fast Travel از روی نقشه و بدون حضور در مکان مخصوص، یک ویژگی منحصر به فرد در بازی‌ Elden Ring می‌باشد و نخستین باری است که می‌بینیم فرام سافتور (From Software) به این صورت Fast Travel را در بازی خود گنجانده. اگرچه قوانینی در مورد استفاده از آن وجود دارد که به راحتی هم نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت.

به عنوان مثال شما نمی‌توانید نقشه خود را در حین مبارزات باز کنید در نتیجه نمی‌توانید در زمان مبارزه با دشمنان Fast Travel داشته باشید، در چنین شرایطی اگر واقعاً نیاز مبرهنی برای خارج شدن از شرایط پیش آمده دارید باید قید تمام runeهای کسب شده را بزنید و با ابزار مخصوص این کار به نام Memory of grace دوباره به آخرین Graceی که آن را فعال کردید، بازگردید. قانون دیگر این است که نمی‌توانید در حین کاوش در سیاه‌چاله‌های کوچک Fast Travel داشته باشید، اگرچه شکست دادن Boss موجود در سیاه‌چاله‌های بازی باعث ایجاد نوری می‌شود که می‌توانید با فعال کردن و استفاده از آن به یکباره به ورودی سیاهچاله بروید. جالب اینجاست که این قانون در مورد سیاهچاله‌های بزرگتر صدق نمی‌کند، به این معنی که شما می‌توانید در این مناطق هر زمان که لازم دیدید با Fast Travel به Grace مورد نظر بازگردید.

همچنین گاهی اوقات، برخوردهایی درطول بازی با شخصیت‌ها خواهید داشت که تنها زمانی رخ می‌دهد که شما با استفاده از Fast Travel، به مکانی خاص بروید. به عنوان مثال، حتماً هنگامی که برای اولین بار با ملینا صحبت کردید سریع به کلیسای مخروبه‌ی Elleh بروید. در آنجا شخصی برای ورود به سرزمین میانه به شما خوشامد می‌گوید و زنگی که با آن می‌توانید نیروی کمکی احضار کنید را به شما می‌دهد.

منطقه‌ی Limgrave و مکان‌های Fast Travel آن

Bossهای انتخابی خاص و نقطه‌ی قوت ما

در سرزمین میانه برخی از Bossها بسیار بزرگ هستند همانند اژدهایان و می‌توانند با حملات دور برد خود به سرعت بخش‌های بزرگی از یک منطقه را به یک میدان جنگ تمام عیار تبدیل کنند. این باس‌ها با یک حرکت خود می‌توانند درختان را از ریشه بکنند و صخره‌ها را در هم بشکنند تا کسی که مزاحم آرامششان شده را پیدا و یک درس حسابی به آن بدهند. حالا اگر به مقدار کافی از میدان نبرد با یک باس دور شوید، آن‌ها به همان جایی که نخستین بار مشاهده کردید باز می‌گردند و شما می‌توانید یک نفس راحت بکشید. در خیلی از بازی‌های فرام سافتور مثل Sekiro، این کار باعث بازیابی کامل سلامتی باس می‌شد. اما خبر خوش این است که در Elden Ring شرایط کمی متفاوت است.

با فرار شما از صحنه‌ی نبرد، سلامتی باس‌ها بازیابی نمی‌شود. بنابراین می‌توانید با خیال راحت به عقب برگردید و فرار کنید و بعد از بازیابی کامل شرایط خود، از جایی که کار را رها کردید مسیر مبارزه را ادامه دهید البته گفتنی است که نباید در Graceها استراحت کنید و یا از گزینه‌ی Fast Travel استفاده کنید. حقیقتاً خود بنده با فهمیدن این موضوع توانستم 2 عدد از اژدهایان را در همان ساعات اولیه‌ی بازی از پا در بیاورم.

انتخاب با شماست. نبرد تن به تن یا راه گفته شده؛ هر دو منتهی به یک جایزه می‌شود.

elden ring
به همین صورت از پشت به سمت این باس‌ها عظیم‌الجسه حرکت و با یک ضربه‌ی شارژ شده‌ی سنگین، صدمه‌ی زیادی وارد می‌کنیم حالا نوبت به فرار می‌رسد تا آنجایی که می‌شود از میدان نبرد دور می‌شویم و بعد از این که باس بیخیال ما شد، دوباره همین کار را تکرار می‌کنیم تا باس از پا در بیاید.

بمیر دیگه لعنتی!!!

در نقاط خاصی از Elden Ring ممکن است در مورد «آن‌هایی که در مرگ زندگی می‌کنند» دیالوگ‌هایی بشنوید. در واقع این دیالوگ‌ها به افرادی اشاره می‌کند که به واسطه‌ی نفرینی، بعد از مرگ هم به زندگی خود با جسمی مرده ادامه می‌دهند. این نفرین به این صورت است که فرد با اینکه مرده و دیگر در این دنیا زندگی نمی‌کند اما جسم او جاودانه است و تا ابد به حیات خود ادامه می‌دهد مگر این که نفرین بشکند. دشمنانی که دارای اسکلت‌های انسانی‌اند از همین نوع‌ می‌باشند که پس از ضربه زدن و کاملاً متلاشی شدن، می‌توانند خود را به طور کامل احیا کنند.

ساده‌ترین راه حل موجود برای این مشکل استفاده از جادوی مقدسی (Holy Magic) می‌باشد که نفرین را از بین می‌برد. همچنین ساختن کوزه‌های مقدس و پرتاب آن‌ها به این مردگان و یا آغشته کردن سلاح خود با جادوی مقدس نیز راهگشا خواهد بود. اگر هنوز در ابتدای بازی هستید و به ابزارهایی مذکور دسترسی ندارید، می‌توانید با استفاده از سلاح‌های عادی خودتان آن‌ها را شکست دهید فقط دقت داشته باشید، هنگامی که استخوان‌های آن‌ها روی زمین افتاده، در حالی که دوباره می‌خواهند زنده شوند درخشش سفید رنگی روی استخوان‌ها به وجود می‌آید. مطمئن شوید که در طول این انیمیشن به استخوان‌ها ضربه می‌زنید تا برای همیشه آن‌ها را از این زندگی فلاکت‌بار نجات دهید.

مطمئن شوید که در طول این انیمیشن به استخوان‌ها ضربه می‌زنید تا برای همیشه آن‌ها را از این زندگی فلاکت‌بار نجات دهید.

کمی ماجراجوتر باشید

کاوش در سیاه‌چاله‌های Elden Ring بیشتر از بازی‌های قبلی سولزبورن بر روی پلتفرمینگ متمرکز شده است. آن هم فقط به دلیل اضافه شدن ویژگی جدیدی به این عنوان، یعنی «پریدن». پریدن در بازی بدان معنا است که محیط‌های بسیار بیشتری برای کشف وجود دارد و فرام سافتور هم در این مورد واقعا سنگ تمام گذاشته است. شما در Elden Ring می‌توانید از روی بام ساختمان‌ها و دیوارهای در حال فرو ریختن آن‌ها بپرید تا مناطق جدید، رازها و مسیرهای جایگزین راه اصلی را پیدا کنید. همچنین آسیب حاصل از افتادن در Elden Ring در مقایسه با عناوین قبلی بسیار کاهش یافته است به گونه‌ای که حتی در بخش‌های خاصی از Legacy Dungeons می‌توانید عملاً سقوط را تجربه کنید ولی در پایان زنده بمانید بنابراین با خیال راحت ماجراجویی کنید و به کاوش در محیط بدون هیچ حد و مرزی بپردازید.

چه با Torrent و چه پیاده، سعی کنید همه جا را کاوش کنید و از محیط‌های بازی لذت ببرید

در قسمت بعدی مقاله، نکات باقی مانده را تکمیل و به بررسی بهترین سلاح‌ها، مکان پیدا کردن آن‌ها و بخش‌های دیگر این بازی می‌پردازیم.

همچنین می‌توانید نقد کامل گیمفا از این بازی را به قلم آقای محمد حسین کریمی در اینجا مطالعه کنید.

BehtfazUncle TStarmanMehran.BaDARKSIRENbabiiiX_Wolverine_XKurosO2AmirboldRedgurdXDAshen undead the bearerامیرعلی قربان‌پورmasoud pc gamer (doffy edition)Goodbye everyoneFloch the BurgeristREZA_GTXAldiaժ๏ςτ០я នτяคղցҽmore
برچسب‌ها: ، ،

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • Ali984 گفت:

    محمد حسین کریمی – محمد حسین کرمی
    چه شباهتی (:

    Mehran.Baکلاود ریمستر ( مخالف بازی های کو-آپ و آرتور شکارچی سابق )Amirkhan(Jonah hex(back from hellLucciola BalladReversepointAshen undead the bearerMohsenj74Amir(PC & PS4)Goodbye everyonemore
  • میگم قابلیت کاستوم اسب تو الدن رینگ وجود داره؟
    یعنی مثلا میشه از اون موجود اسب مانند یه حیون دیگه مثل گرگ یا خرس گذاشت؟
    چون فکر نکنم با یه اسب بشه از یه اژدهای وحشی آتشی فرار کرد😂

    (Jonah hex(back from hellFloch the BurgeristSoldier (Wolf Edition)El DiabloJust GOD OF WARP.morgan
  • MahyarMsm گفت:

    خیلی ممنون اقای کرمی
    دستم به بازی نرسیده ولی واقعا بدرد میخوره. فعلا هم مشغول سکیرو هستم. به نظرم کلاس Vagabond و Warrior بیشتر به نوع بازی کردنم بخوره.
    “با فرار شما از صحنه‌ی نبرد، سلامتی باس‌ها بازیابی نمی‌شود.”
    خدایا شکرت، توی سکیرو من اینو هنوز کامل نمیدونستم ولی وقتی اولین ژانرال سامورایی اشینا رو دیدم خواستم با مخفی کاری اول بزنم بعد فرار کنم بعد باز بیام بزنمش اما دیدم دوباره جونش برگشت و باید بار بعدی رو باهاش مبارزه میکردم.

    (Jonah hex(back from hellREZA_GTXمحمد کرمیJust GOD OF WAR
  • mo1234 گفت:

    دوستان من همش در مغازم با اینکه خیلی دوست دارم بازی کنم اصلا وقت نمیشه کسی راهکاری داره که هم کار کرد هم وقت برا بازی گذاشت ؟ممنون میشم ( در ضمن شبا همم که میخاام بازی کنم یکم بازی میکنم خوابم میبره )

    Amirbold
  • با vagabond میشه از incantations استفاده کرد؟

    • ALIREZA0111 گفت:

      اصلا مناسب نیست جز یه دونه incantations که intelligence میخواد فکر کنم 13 ولی زیاد هم قوی نیس
      خودم دنبال black flame بودم ولی faith بالایی میخواد برای همین این کلاس اصلا مناسب نیس
      باید از بقیه لول اپ هات بزنی که جالب نیس
      بجاش سره باس فایت های از استون هایی که روی شمشیرت باف های incantations میندازن استفاده کنه
      بازی اوایلش فقط اتش میده بهت ولی جلوتر باف های holy . bleed magic هم بهت زیاد میده
      اگه شخصیت vagabond ساختی بهتره دنبال faith و arcane نباشی

    • آره میتونی
      فقط اولاً باید faith رو لول‌آپ کنی
      و برای شروع مهر انگشتی (Finger Seal) رو از Twin Maiden Husks که در واقع فروشنده‌های میز گرد هستند بخری

      ali_pcgamer7732
  • ALIREZA0111 گفت:

    دوستان این بازی اگه شخصیت استرنج یا دکستر ساختین فقط شمشیر بلاد بردارین
    بهتریناش اولی bloodhound یه شمشیر خمیده و دو دستیه که خیلی قویه
    دومی که خودم دنبالشم ولی اخرای بازی میتونید به دستش بیارید شمشیر malenia هستش که به شدت قویه ولی سره باسش گیر کردم اصلا نمیشه این باس رو زد اصلا و ابدا نمیشه خداییش باید نرف کنن این باس رو
    با اسلحه سنگین امتحان کردم به شیلد امتحان کردم با اسلحه سبک هم امتحان کردم اصلا نمیشه اصلا نمیشه
    ولی بتونید این باس رو بزنید بهترین شمشیر بازی رو گرفتید
    در ضمن این باس مخفی محسوب میشه باید خوب بگردین تا پیداش کنید
    لطفا اگه کسی این باس رو زد بگه چجوری زده
    یه بار تونستم جونشو کامل خالی کنم که یهو دیدم این باس دو بار باید زد …….
    اگه اهل pvp و کشتن باس های سخت هستین اسلحه های بلاد خیلی بهترن که باف بلید میندازن
    یه خوبی دیگه دارن که حتی اگه تو pvp حریف شیلد داشته باشه حتی شیلد سنگین که بلاک 100 درصدی میکنه ضربات رو .. ولی باف بلید روش می افته انقدر میزنید که پشت هم بلید میشه و دمیج سنگین میخوره
    حالا اگه کسی باس خانم والکری malenia رو زده یه کمکی بهمون برسونه XD

    Behtfazمحمد کرمی
    • در رابطه با شمشیر bloodhound درست می‌گید بهترین شمشیر برای شروع بازیه و انشالله بعد از اتمام این مقاله میرم سراغ اون.
      در مورد ملانیا هم من هنوز بهش نرسیدم که کمکت کنم.

      BehtfazALIREZA0111
    • یه شمشیر هست از یه npc دراپ میشه یه invader تو لیمگریو اون بشدت قدرتمند هست اسمشو نمیدونم ولی مثل خنجر میمونه و بلید میکنه نزدیکای اژدها اول بازی هست کاتانا موون ویل هم قدرتمنده
      من اینارو با کمک یوتیوب پیدا میکنم
      بعضی هاشون حتی از بلاد هوند فوق‌العاده قوی ترن

  • X_Wolverine_X گفت:

    چرا آخه انقدر این میازاکی خوبه، لنتی از اون موقع که نصبش کردم، وقتی اجراش میکنی دیگه بیرون اومدن ازش غیر ممکنه، از بس اعتیاد آوره گیم هاش، دیشب داشتم بازیش میکردم ییهو دیدم ساعت 5 صبحه که بازم اون موقع دلم نمیخواست گیم رو ببندم

    Behtfaz
  • به خاطر سختی زیاد و وسیع بودن مپ خیلی دوستدارم گیم رو تجربه کنم خیلی چالشی

    Behtfaz
  • javad-1383 گفت:

    کدوم شغل مارو مثل سکیرو سریع می‌کنه ؟

    Behtfaz
  • PCMR گفت:

    مقاله عالی بود واقعا خسته نباشید
    منم یه چندتا مورد اضافه کنم!
    حتما flask of wondrous physick رو پیدا کنید..یه قابلیت جدید و در عین حال کاربردیه واقعا و ارزش استفاده کردن رو داره
    سعی کنید که از marker های نقشه استفاده کنید تا مثلا اگر به یه فروشنده یا باس میدانی یا یه منطقه سخت که لول بالاتری میخواد برخورد کردید علامت گذاری کنین تا احیانا لوکیشنش رو فراموش نکنید و بعدا برگرید اون قسمت
    به ایتم هایی که میگیرد توجه کنید چون یه جورایی بهتون میگن که ایا مسیر درستی رو دارید میرید یا نه!! مثلا اگر اسلحه لول ۴ دارید بعد به یه منطقه میرسید که ایتم sobmer Smith stone 8 یا golden rune 10 پیدا میکنید یعنی اینکه فعلا نباید وارد این بخش بشید و باید بعدا برگردید اینجا! مثل من اشتباه نکنید و اول نرید سراغ باس های سخت بعد باس های اسونتر رو وان شات کنید!!
    روی نقشه یه سوراخ های کوچیکی هست که نشون دهنده mine های بزرگه که اکثر مواقعه لوت های خیلی خوبی دارن(مثل smithing-stone miner bell bearing که اگر اینو به فروشنده roundtable hold بدید میتونید به تعداد نامحدودی smithing-stone بخرید)
    حتما استفاده از ashes of war رو پیشنهاد میکنم چون خیلی عالی و به اصطلاح game changer هستن! البته نیازی نیست حتما ash of war هر اسلحه ای رو تغییر بدید چون بعضی هاشون واقعا قوی‌ان! مثل bloodhound fang و sword of night and flame
    استفاده از crafting خصوصا grease ها پیشنهاد میشه علل الخصوص blood grease !

    محمد کرمیMahyarMsm
  • بهترین Start gift golden seed هستش چون بقیه تو طول بازی بدست میاد
    به نظرم بهترین کلاس جادوگر هست چون اسپل های بشدت قدرتمندی داره
    تو یوتیوب یه ویدئو دیدم راجع به یه باس که گفته شده از کل پلیر ها 250 نفر بیشتر نتونستن بزننش ‌کسی میدونه اسمش چیه؟